Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Trump, een zegen of een ramp?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pence oud vice president onder Trump wil de strijd aan vaan met o.a. Trump als presidentskandidaat vd Republikeinen

    Comment


    • https://www.telegraaf.nl/video/20604...te-gaan-nekken

      ‘Dat lijkt Trump nu te gaan nekken’

      Oud-president Donald Trump zei dinsdagavond over alle 37 aanklachten die hij te horen kreeg onschuldig te zijn. Hij noemde het proces ‘het meest gruwelijke machtsmisbruik’ uit de geschiedenis van de Verenigde Staten. En als klap op de vuurpijl verklaarde hij later voor zijn aanhangers dat hij de huidige president Joe Biden wil gaan vervolgen als hij tot president wordt verkozen in 2024. Het was allemaal weer een boeiend schouwspel, zag buitenlandredacteur Tomasz Blom.

      Comment


      • Alleen al om die speeches, persmomenten etc wil ik die vent niet meer als president zien

        Comment


        • Nee maar er zitten nog grotere engerds dan Trump op zijn kandidaatstelling te azen

          Comment


          • Trump is straks niet meer nodig voor beindiging van de oorlog in Oekraine, Putin kan niet op 2 fronten strijden nu de aanval van de Wagnergroep op hem geopend is

            Comment


            • Deze week is Trump voor de 3e keer strafrechtelijk aan de beurt, nu vanwege bestorming vh Capitol. Dit moet zijn weg naar de presidentsverkiezingen.

              Comment


              • Ik hoor er niks over?

                Comment


                • https://www.telegraaf.nl/nieuws/1524...n-donald-trump

                  Extra aanklachten in zaak tegen Donald Trump

                  NEW YORK - Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft drie aanklachten toegevoegd aan de zaak tegen voormalig president Donald Trump rond het achterhouden van geheime documenten. Eén gaat volgens CNN over het opzettelijk achterhouden van defensiemateriaal, de andere twee over het belemmeren van de rechtsgang.



                  In rechtbankpapieren die donderdag naar buiten kwamen stellen de aanklagers dat Trump personeelsleden van zijn resort Mar-a-Lago in Florida opdracht gaf beveiligingsbeelden te wissen toen hij wist dat er een onderzoek naar hem liep voor het achterhouden van geheime documenten.




                  Ook is er een tweede werknemer van Trump aangeklaagd in de zaak. Het gaat om Carlos De Oliveira, die als onderhoudsmedewerker werkt op Mar-a-Lago. Volgens de aanklager heeft hij zich schuldig gemaakt aan het belemmeren van de rechtsgang toen hij de voormalig president hielp documenten te verbergen waar de autoriteiten in Mar-a-Lago naar op zoek waren. Een andere werknemer van Trump, zijn assistent Walt Nauta, werd eerder om dezelfde reden aangeklaagd en heeft in de rechtbank verklaard niet schuldig te zijn.

                  De Oliveira zou bovendien in een ondervraging door de FBI, waar hij vrijwillig aan meedeed, hebben gelogen. Hij zou hebben gezegd dat hij niet betrokken was bij het verplaatsen van dozen met documenten, en dat hij daar ook nooit getuige van was geweest.

                  Vorige week werd bekend dat het proces op 20 mei volgend jaar van start gaat. Tegen Trump waren al een kleine veertig aanklachten ingediend omdat hij vertrouwelijke documenten zou hebben meegenomen bij zijn vertrek uit het Witte Huis begin 2021. Hij stelt zelf niets verkeerd te hebben gedaan en zei vorige maand voor de rechter in Miami onschuldig te zijn.

                  Comment


                  • https://www.telegraaf.nl/nieuws/7328...n-naar-rusland

                    Trump donderdag voor vierde strafzaak naar gevangenis Georgia: ’Zou kunnen vluchten naar Rusland’


                    WASHINGTON - Donald Trump moet donderdag een vernederende gang naar de gevangenis in Georgia maken. De 77-jarige oud-president meldt zich daar onder zware beveiliging als verdachte in de vierde strafzaak, die tegen hem is gestart wegens pogingen om de verkiezingsuitslag van 2020 te manipuleren.

                    Donald Trump moet donderdag een vernederende gang naar de gevangenis in Georgia maken.

                    Ⓒ ANP / AFP

                    „Kan je het geloven? Ik ga donderdag naar Georgia om te worden gearresteerd door een radicaal linkse aanklager”, fulmineerde Trump op sociale media. Hij is in het bijzonder boos over de 200.000 dollar borg, die moet worden betaald om daarna voorlopig uit de cel te blijven. „Ik neem aan dat ik een vluchtrisico was”, schampert de Republikein. „Ik zou kunnen vluchten, misschien naar Rusland, Rusland, Rusland, om een gouden suite te delen met Vladimir”, zo neemt hij zijn critici op de hak, die hem lange tijd onterecht beschuldigden van banden met het Kremlin.

                    Mugshot


                    Trump is de voorbije maanden al driemaal gearresteerd in andere strafzaken. In tegenstelling tot die eerdere formaliteiten moet hij deze keer ook poseren voor een mugshot. Dat is de kenmerkende foto, die van een verdachte wordt gemaakt. De kiek belooft een iconisch beeld in de komende verkiezingscampagne te worden.

                    Over de overgave van Trump is flink onderhandeld, niet alleen door zijn advocaten maar ook door de Secret Service, die de oud-president dag en nacht bewaakt. De lokale sherrif beweert niettemin dat Trump eenzelfde behandeling wacht als ieder andere verdachte. Rond de gevangenis worden zware veiligheidsmaatregelen getroffen.

                    Om op borgtocht vrij te komen heeft Trump een aantal voorwaarden moeten accepteren. Zo mag hij geen andere verdachten, getuigen of slachtoffers in de strafzaak intimideren, noch zich over de feiten in de zaak uitlaten. De voorbije tijd heeft de oud-president via sociale media herhaaldelijk getuigen onder vuur genomen in de drie andere strafzaken, die tegen hem lopen.

                    Trump staat in de peilingen ver voor op andere Republikeinse kandidaten om de nominatie voor de presidentsverkiezingen van 2024. In de strijd met zittend president Joe Biden gooit hij evenzeer hoge ogen. Tot nu toe hebben alle strafzaken alleen maar geleid tot meer steun voor de zakenman.

                    Comment


                    • Die rechtzaken tegen Trump maken hem juist populairder. Zijn aangang groeit daardoor. Bij de laatste mugshot van hem stroomde direct weer miljoenen dollars in de campagnekas van Trump.

                      Comment


                      • Enge moordlustige fanbase heeft ie

                        Comment


                        • hij groeit wel steeds met al die aandacht en rechtzaken en hij moet niet aan de macht komen is voor ons in Europa funest, want hij wil zoveel mogelijk aan bewapening weghalen mbt steun aan Oekraine

                          Comment


                          • Gek land en die gekte komt ook steeds meer naar ons toe helaas

                            Comment


                            • Nu min of meer een coup gaande binnen de Republikeinse partij

                              Comment


                              • En Trump stijgt maar in de peilingen, dat gaat voor ons in Europa gevolgen hebben ben ik bang mbt de oorlog in Oekraine, wat dan meer op ons bordje komt te liggen. Niet fijn al heeft gekkie Trump daar wel een punt dat wij jaren lang niet voldoende geinvesteerd hebben in onze defensie en de Navo norm nooit haalde...

                                Comment


                                • Zus van Trump overleden

                                  Comment


                                  • Nu hijzelf nog

                                    Comment


                                    • Die oudjes blijven daar lang in leven, en Trump wil nu illegalen deporteren terug naar land van herkomst. Overal ter wereld winnen politici daarmee verkiezingen, beetje dubbel gevoel daarover.

                                      Comment


                                      • die Trump wordt een ramp mbt oorlog Oekraine en onze veiligheid in Europa

                                        Comment


                                        • trump forever

                                          Comment


                                          • werkeloosheid in USA is vrij laag en eerder beleid van Trump heeft dat land niet verder geholpen en internationaal zal hij zich meer terugtrekken en dan zijn wij de klos en zijn rol met overval en couppoging in capitool is een schande waar ook doden bij zijn gevallen, die man moet jaren achter de tralies daarvoor nog ff los van alle sexuele misdragingen

                                            Comment


                                            • Originally posted by LikalsLassie View Post
                                              werkeloosheid in USA is vrij laag en eerder beleid van Trump heeft dat land niet verder geholpen en internationaal zal hij zich meer terugtrekken en dan zijn wij de klos en zijn rol met overval en couppoging in capitool is een schande waar ook doden bij zijn gevallen, die man moet jaren achter de tralies daarvoor nog ff los van alle sexuele misdragingen
                                              Dan word het tijd dat je eens met amerikanen spreekt de amerikanen die ik ken zijn vol lof over trump. en een van de weinige die geen oorlog is begonnen.

                                              Comment


                                              • ik woon in Nederland en heb graag een sterk USA die ons helpt tegen Putin die de slag niet in Oekraine mag winnen want dan pakt ie het volgende land, Dus geen Trump nodig die legers terug trekt en bezuinigt op defensie omdat ie in de USA wat moet uitgeven

                                                ps de helft in USA is voor en de andere helft tegen net als in Turkije en vind het belang hier voor ons wel ff belangerijker dan voor die Amerikanen die iemand steunen die een democratie omver wilde werpen, en vooral om zijn eigen zakken te vullen en zijn familie. Niet dat die Biden wat is, maar die kant is fatsoenlijker en minder gevaarlijk en houdt het bij ons stabiel. Trump loopt weg, en dan kunnen China en Rusland hun voordeel pakken

                                                niet voor niets steunt Putin Trump, die ligt dubbel als ie wint

                                                Comment


                                                • Ja er zijn meer engnekken democratisch gekozen in het verleden en heden. Alsof het volk er altijd maar goede kijk op heeft hahaha

                                                  Comment


                                                  • Hele circus gaat weer beginnen en de Russen zullen proberen de verkiezingen te beinvloeden om Trump aan de macht te krijgen

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X