Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Advertentie: SM Studio Nederland

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Advertentie: SM Studio Nederland

    SM STUDIO NEDERLAND

    De bekende SM Studio's in Almere en Amersfoort met fraaie SM kamers.

    Welke Meesteressen en Kinkygirls zijn aanwezig?

    Check de agenda's in de links hieronder, je ziet in één overzicht wie er aanwezig zullen zijn. Klik op de naam van jouw favoriete kinky dame en je ziet gelijk de contactgegevens om je afspraak te maken.

    SM STUDIO ALMERE

    SM STUDIO AMERSFOORT




    Last edited by SM Studio; 11-05-2021, 00:36.

  • #2
    Recensie van de Week: Meesteres Vernice

    Over Meesteres Vernice is al veel gezegd en geschreven, de nummer 1 Meesteres volgens vele van onze lezers. Nu is daar een fraaie recensie bijgekomen, die de veelzijdigheid laat zien van deze blonde bloedmooie Duitse Domina.

    Onder de foto lees je de volledige recensie. Wil je zelf ook zoiets meemaken of een ander soort sessie bij Meesteres Vernice? In de agenda van SM Studio Amersfoort kan je zien wanneer ze aanwezig is. Afspreken kan via info@mistressvernice.com. Alle relevante info over prijzen, sessie mogelijkheden en vele foto’s vind je op meesteresvernice.nl.



    Recensie van de Week – Meesteres Vernice – SM Studio Amersfoort


    “Tja, waar moet ik beginnen. Voor het eerst heb ik Meesteres Vernice ontmoet. Bij binnenkomst was ik al gekooid en werd meteen op mijn gemak gesteld en drie zoenen. Toen zij nog in Den Haag werkte moet ik haar vast wel eens gezien hebben in het pand Geleenstraat 23 waar ik zo’n 15 jaar geleden mijn eerste schreden op SM gebied zette. Maar toen hebben we nooit met elkaar gespeeld. Nu wel. Ik had eerder wat foto’s laten zien van mijn outfits, ze had voor rode laarzen, rode lingerie, rode pruik en witte latex rok gekozen met een mooie ketting bh eroverheen. En uiteraard mijn latex borsten. Zij zelf had een mooi zwart latex jurkje en en zwarte hoge laarzen aan. Ze maakte mij op en we maakte wat foto’s in de spiegel. Dat is het mooie van kamer 8 in Amersfoort, zoveel spiegels waar je alles wat er gebeurd nog eens extra geil kunt zien.

    Vernice ging op het bed zitten en ik moest op mijn knieën en haar laarzen uitgebreid likken en ook haar hakken pijpen. Daarna deed zij een eerste strapon om. (Er zouden er nog heel veel volgen) en met 6 snuiven poppers moest ik mijn pijpkunsten laten zien. Ze was zeer tevreden en we gingen naar de gang toe. Daar moest ik verder pijpen en Mrs. Gina Doll kwam even kijken en was zeer enthousiast. Terug naar de kamer en ik moest op het bed gaan liggen. Een grotere voorbind ging om en ze ging mijn slettekutje openmaken. Heerlijk en de eerste anale orgasmes gingen door mijn lijf. De meesteres wilde meer en verder. Lange handschoenen gingen aan en ze ging me fisten. Lang en diep. Dat zou nog vaker gebeuren die sessie.

    Ze wilde wat anders gaan doen. Ik moest op de bok gaan liggen, vastgebonden en kreeg weer snuiven poppers. Ze had een nog grotere zwarte dildo om gedaan en deze moest ik proberen te pijpen. Met enige moeite ging de top in mijn mond. De dildo paste beter in mijn kont. Daar ging hij moeiteloos in en ik werd helemaal doorgeneukt. We hoorden zacht geklop op de deur en daar kwam kinkygirl Alesia binnen. Zij zou een tijdje meespelen met ons. We hadden elkaar een tijdje niet gezien. “Hello Roxy, welcome back” . Ze zag er spectaculair uit in een rode outfit en haar nieuwe borsten. Ze deed ook een strapon om en ik moest haar pijpen, terwijl Vernice me bleef neuken.

    even een korte break om een sigaret te roken en bij te praten. Ik moest weer op het bed gaan liggen en mijn benen in de beugels. Het was nu de beurt aan Alesia om mij te fisten en Vernice speelde met mijn gekooide pik en ballen. Om de beurt gaven de dames mij een constante flow van poppers en om de beurt gingen hun handen naar binnen. Het was even genoeg met het anale spel. Ik moest met de beide meesteressen mee naar beneden om mij aan de andere meisjes in het pand te laten zien. Ook weer heel geil om te doen en ze waren erg enthousiast.

    Het tweede deel van ons trio zou naaldenspel zijn. Alesia moest twee getallen tussen 10 en 100 kiezen, 24 en 58. De dames gingen aan de slag, 24 naalden in mijn pik en 58 in mijn ballen. Alesia zette ook nog een navelpiercing. Met al deze naalden in mijn lijf werd ik weer in de beugels gehangen en gingen de meesteressen me weer fisten. Om daarna me met grote strapons te lijf te gaan. Alesia deed daarbij ook vijf vingers bij de dildo naar binnen. Tot slot moest ik weer de dildo van Alesia pijpen die boven mij kwam zitten terwijl Vernice me met een hele grote voorbind neukte. De tijd met Alesia zat er op en zij ging weer terug naar haar eigen kamer.

    Vernice ging de naalden uit mijn lijf halen en ik moest me omkleden. We kregen nog meer bezoek. Een andere slaaf van Vernice kwam binnen , hij zou meespelen. Eerst werd ik de bok gelegd om door Vernice gefist en geneukt te worden terwijl ik de slaaf moest pijpen. Daarna moest ik daar blijven liggen en maakte Vernice met Naalden haar naam op mijn kont, terwijl de slaaf mij poppers gaf en ik hem stijf moest pijpen. We gingen naar het bed en de slaaf moest op zijn rug liggen en ik moest hem klaarpijpen terwijl de naalden nog in mijn kont zaten. De slaaf kwam klaar en moest in de stoel gaan zitten om bij het laatste vervolg van ons spel te moeten toekijken.

    Vernice wilde iets doen dat ze nog nooit gedaan had. Ik in ons app contact gezegd dat ik wel eens een piercing in eikel wilde krijgen. Dat ging ze nu doen. Het ging heel gemakkelijk, met een flow van poppers, een hele korte steekpijn en heel weinig bloed. Ik ben nu de gelukkige bezitter van een Prince Albert piercing. En Vernice was heel blij ermee. Het laatste halfuur ging Vernice met haar voet mijn kont in en uiteindelijk werd ik met behulp van een vibrator klaargetrokken door haar. Waarbij ik haar prachtige blote borsten mocht zien en aanraken. Het was een geile kinky ontmoeting geworden. Douchen en napraten en met drie zoenen vertrok ik.”

    Comment


    • #3
      Wil jij op sexdate? Klik op de link!



      https://www.casualdating.com/landing...9-45f944ebebe0


      Comment


      • #4

        Comment


        • #5
          Erotic kinky soft SM game with Selina Vogue in Almere!

          www.smstudio-almere.nl/agenda



          Ze is geil, ze is opwindend, ze is kinky, ze is slank, ze is sympathiek, ze gaat in de sessie op, ze heeft een dubbel D cup en heerlijk slank lichaam en ze wil met jou op een kinky avontuur van lust, geilheid met kink elements. Ben jij daarvoor in? Wordt jij haar anaal-, bef-, tepel-, lust- of pijnslaaf? Of een combi van meerdere soorten slaaf en slut in jou?

          Lees eens de lovende recensies hier https://www.citygirl.nl/node/80698 en hier https://www.citygirl.nl/node/75759

          Uurtarief 250 Euro en ook trio sessies met haar kinky geile opwindende vriendin Black Angel mogelijk zie https://www.smstudio-amersfoort.nl/m...s-black-angel/

          Afspreken met Lady Selina Vogue in haar SM kamer met airco in Almere? Dat kan via what’s app in het Engels of Duits via +49 151 66363710


          Comment


          • #6



            Comment


            • #7
              Lady Estelle komt naar Almere op 16 en 17 mei



              Lady Estelle kwam van 2016 t/m begin 2019 een paar keer per jaar vanuit Berlijn naar Nederland. Ze maakte toen een diepe indruk bij de Nederlandse slaven, alle dagen dat ze aanwezig was waren in een mum van tijd volgeboekt. En nu, na ruim 3 jaar afwezigheid, keert Lady Estelle weer terug!

              Bij de welbekende SM Studio Almere zal deze absolute Top Meesteres haar opwachting maken. Dominant van nature, mysterieus, bloedmooi, sensueel en heel vaardig in SM. Van hard tot soft en ontzettend teasend. Meerdere recensies zijn helaas verdwenen in de laatste jaren, maar een paar zijn toch nog terugvinden via deze link, deze link, deze link én deze link.

              Op welke data is Lady Estelle in Nederland?

              Op de volgende data zal Lady Estelle aanwezig zijn bij SM Studio Almere, tussen +/- 12.00 en 22.00 uur:
              • 16 en 17 mei in Almere

              Wees snel met het maken van je afspraak, want we verwachten dat haar agenda in no-time gevuld zal zijn. Geef in het Engels of Duits duidelijk aan op welke dag en tijden je kan, hoe meer opties je opgeeft hoe meer kans je maakt. Vertel beknopt voor hoe lang je de sessie zou willen en wat je fantasie is. Haar contactgegevens zijn +49 176 978 98 448 en bizarrlady.estelle@gmail.com.
              Mocht je nog niet eerder een sessie met Lady Estelle hebben ervaren, dan is het aan te raden om haar website goed door te lezen om te zien wat haar mogelijkheden zijn en haar prachtige foto’s/video’s te aanschouwen.

              Comment


              • #8
                Boek nu op tijd voor de Nr. 1 Meesteres van Nederland: Meesteres Vernice- Amersfoort - 24 april t/m 7 mei in Amersfoort aanwezig!



                Meesteres Vernice haar agenda is vrijwel altijd ruim van tevoren volgeboekt en is het dus vaak lastig om last-minute een spontane afspraak in te plannen bij deze Top Meesteres. Maar, er is nu voor de snelle beslisser een mogelijkheid op korte termijn.

                Zoals altijd, ontvangt ze bij SM Studio Amersfoort. Wacht niet, want voor je het weet is haar agenda weer vol op deze data! (24 april t/m 7 mei)

                Last-Minute afspreken met Meesteres Vernice

                Als je wil afspreken, mail dan naar info@mistressvernice.com. Geef duidelijk aan dat je op deze data wil afspreken. Lees op haar website de services die deze blonde Godin aanbied. Sessies zijn €200,00 per uur en ze ontvangt alleen respectvolle en schone slaven. Ook als je geen ervaring hebt met BDSM, ben je welkom.

                Comment


                • #9
                  Bied jij jezelf aan, bij Mistress Nadia in Almere?



                  1.75 lang, donkerbruin lang haar, een prachtig slank lichaam en donkerbruine ogen die jouw onderdanigheid zien! De echte SM-liefhebster Mistress Nadia verwacht jou bij SM Studio Almere. In één van de fraaie SM-ruimtes aldaar zoekt ze slaafjes die haar de mogelijkheid geven om haar SM-plezier op te vieren. En hoe kan je nee zeggen tegen zo een vrouw, als je haar prachtige foto’s ziet in supersexy fetishkleding.

                  Als je met haar wil afspreken, dan kan dat door haar rechtstreeks te contacten. Doe dit in het Engels, per SMS of e-mail op 06-38730474 of russianmistress.nadia@gmail.com. Kijk ook eens op haar fraaie website www.russianmistressnadia.com om een goede indruk te krijgen van Mistress Nadia!

                  De mogelijkheden van Mistress Nadia

                  Hier lees je een overzicht van de services waar Mistress Nadia plezier in heeft. Heb jij een fantasie, maar staat dat niet exact in deze lijst? Vraag er vooral naar. Wat absoluut nooit kan, is onveilige handelingen, zoenen, blijvende schade, worstelen, copra en natuurlijk ook niet met minderjarigen. Vragen daarover worden worden ook niet beantwoord door haar.

                  • Anaalspel bij jou, met toys, fisting, voet
                  • Bondage
                  • Intieme delen scheren
                  • SM soft
                  • SM hard
                  • SM erotisch
                  • Fetish spel
                  • Prostaatmassage
                  • Facesitting
                  • Voyeurisme
                  • Mindplay
                  • Spanking
                  • Tease & denial spel
                  • Foot, leg, boot and ass worshipping
                  • CBT
                  • Travestie spel
                  • Gasmasker
                  • Blinddoek
                  • Money slavery
                  • Orgasme controle
                  • Orgasme denial
                  • Strap on/voorbinddildo
                  • Tepel torture
                  • Veren, ijsblokjes, hot wax spel
                  • Slapping
                  • Vernedering
                  • Verbaal spel
                  • Rollenspel
                  • Masturbatie onder toezicht
                  • Violetwand
                  • Femdom
                  • Figging spel
                  • Spitting spel
                  • Nylon/latex/lak/leer
                  • Trampling
                  • Intensive cumcontrol


                  Comment


                  • #10
                    Mistress Sonya wegens succes terug in Nederland! 6 t/m 9 mei in Amersfoort



                    Haar eerste speeldagen in SM Studio Almere waren een groot succes, haar agenda was vrijwel volgeboekt. En weer komt deze bloedmooie en sensuele Domina terug naar Nederland. 12, 13 en 14 maart is ze bij SM Studio Amersfoort.

                    Tijdig reserveren is zeker aan te raden en dat kan in het Duits of Engels. Doe dit via whatsapp op +49 151 416 109 97 of email naar bizarrladysonya@gmail.com.

                    Weet wel dat deze highclass Bizarr Lady een tarief hanteert van €250,00 per uur. Op Twitter kan je haar live volgen in de SM Studio’s waar ze nu met name in Duitsland met slaven speelt, volg haar op Twitter.com/FetishLadySonya

                    Comment


                    • #11
                      Meesteres Vernice 24 t/m 26 april & 29 april t/m 7 mei aanwezig in Amersfoort



                      Meesteres Vernice staan natuurlijk zoals altijd op https://www.smstudio-amersfoort.nl/agenda/2024-01/

                      Op haar SM kamer is zij vandaag t/m 8 april te vinden.

                      Een afspraak maken kan door hier https://www.meesteresvernice.nl/nl/c...dom-meesteres/ het contactformulier compleet in te vullen.

                      Alleen nette heren met respect en goede hygiene vanaf ca. 28 jaar kunnen een sessie aanvragen voor soft, hard, erotisch SM en of fetish play.

                      Lees de recensies via https://www.citygirl.nl/node/233/page2#post93238

                      Comment


                      • #12
                        Mistress Melina Sharp (Duisburg & Munchen (D.) 29 & 30 april terug in Almere - Nederland



                        Neemt deze prachtige sexy rondborstige blondine uit Duitsland jou binnenkort met haar strap-on? Wil je? Durf je? Mail naar ladymelinasharp@gmail.com in het Engels of Duits. Meer zien? Volg haar dan vooral op Twitter.com/ladymelinasharp.

                        Munchen: https://www.bizarrstudio-elegance.de/de/team.php
                        Duisburg: https://www.bizarrfabrik.com/de/melina-sharp


                        Comment


                        • #13
                          Op dit moment 1 van de beste Kinky Girls in Nederland als we zo de recensies lezen en vergelijken: Black Angel IS 20 T/M 31 MEI TERUG IN ALMERE!

                          WWW.SMSTUDIO-ALMERE.NL/AGENDA



                          Lees de recensies nu via https://www.citygirl.nl/node/80682 en spreek snel met haar af, en beleef het zelf!!!


                          Comment


                          • #14

                            Comment


                            • #15
                              Kinky Lady Selina Vogue for erotic BDSM & Kink games now 9th-15th September in Almere!



                              Locatie: Josephine Bakerstraat 29 - Almere: www.smstudio-almere.nl

                              Alleen op afspraak, via what's app in Engels of Duits via +49 151 66363710

                              soft en hard SM, erotic kinky play (pijpen met en beffen mogelijk)

                              zie meer foto's via https://www.smstudio-almere.nl/meesteres-selina-vogue/


                              Comment


                              • #16
                                Meerdere dagen per week op SM kamer in SM Studio Almere: Mistress Nadia!



                                De komende week is Mistress Nadia aanwezig voor sessies bij SM Studio Almere. We hebben begrepen dat ze nog enkele plekken vrij heeft in haar agenda! Grijp je kans om nu nog een afspraak te maken met deze mooie kinky babe. Je kan bij haar een soft-SM, erotische dominantie, of hard-SM sessie ondergaan. Hoe gaat Mrs. Nadia jou gebruiken? Lees en zie meer over haar op kinkydevils.nl/mistress-nadia en op haar fraaie website: russianmistressnadia.com.

                                Meld je nu bij Mistress Nadia in het Engels! Als je serieus wil afspreken dan kan dat via +31 6 387 304 74 (sms of whatsapp), of mail haar op highclassmistress.nadia@gmail.com.

                                Comment


                                • #17
                                  tot 9 mei NIET aanwezig!

                                  Daarna is Kinkylady Carina iedere maandag t/m zondag van 11.00-21.00 uur aanwezig bij
                                  www.smstudio-amersfoort.nl!


                                  Huidige nr. 3 in de ranking Beste Meesteressen/kinkygirls in Nederland zie ook https://www.smdome.com/favoriete-mee...sen-en-waarom/

                                  Subs en fetishliefhebbers van Nederland, opgelet! Deze superslanke bloedmooie Kinkylady Carina is weer aanwezig voor enerverende SM en kinky sessies in de SM kamers van SM Studio Nederland, in Amersfoort.



                                  Deze Kinky Lady heeft nu zeer veel ervaring opgedaan. En een ideale mix van erotiek, kinkygames, soft/hard SM en fetish spel is nu bij haar mogelijk. Haar looks zijn verbluffend, haar Engels zeer goed, haar uitstraling en energie in het spel van ongekende klasse. A new kinky star is born! Haar SM equipment qua SM toys en SM kleding is sterk uitgebreid. Ook een spel met blue bottle is bespreekbaar.

                                  Zie meer informatie en foto’s en contact gegevens op haar eigen website www.fetishcarina.nl. Om af te spreken, e-mail in het Engels naar kinkygirlcarina@hotmail.com of whatsapp/SMS haar via +31 649543700. Boek je sessie en wees als was in haar handen, je zal genieten en met genot lijden.

                                  Lees eens de recensies via deze link!

                                  Comment


                                  • #18
                                    Normaal volgeboekt, maar in april & mei zijn er nog SM kamers vrij en te huur in Amersfoort



                                    SM Studio Amersfoort is een populaire locatie bij Meesteressen, de fraaie nette SM kamers zijn meestal alle dagen volgeboekt. Er zijn nu echter een aantal dagen waarop er ruimte vrij is, van 17 december t/m 15 januari! Heb je interesse om een kamer te huren? Mail dan naar info@smstudio-amersfoort.nl!

                                    Je kan via deze link foto’s zien van de SM kamers in Amersfoort: smstudio-amersfoort.nl/sm-kamers. Mail gerust voor meer informatie via info@smstudio-amersfoort.nl.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Lady Gioia 30 & 31 mei terug bij SM Studio Almere!



                                      zondag 26 mei, maandag 27 mei, donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei is Lady Gioia voor de 2e keer in Almere bij www.smstudio-almere.nl

                                      Zie ook https://www.kinkydevils.nl/lady-gioia/about-lady-gioia/


                                      Comment


                                      • #20
                                        Kinky Lady Black Angel - 20 t/m 31 mei bij www.smstudio-almere.nl



                                        Zie https://www.kinkydevils.nl/black-ang...-angel-bizarr/ en lees de zeer lovende recensies via https://www.citygirl.nl/node/80682

                                        Comment


                                        • #21
                                          Erotische sfeervolle luxe kamers te huur in Almere!

                                          Ben jij een zelfstandige dame en wil jij een kamer huren als erotische dame van plezier? Mail dan gerust naar ons op info@privehuisalmere.nl.

                                          Wat is nodig om bij ons te huren?
                                          Een geldig ID card of Paspoort (rijbewijs telt niet) en geldig BSN nummer is noodzakelijk om bij ons een kamer te kunnen huren en gasten te ontvangen.
                                          Wilt u als particulier stel een kamer huren bij ons? Dan kunt u ons natuurlijk ook e-mailen.

                                          De huurprijzen staan op onze website vermeld, inclusief alle extra benodigde informatie. Zie die info hier: www.privehuisalmere.nl/kamerverhuur.



                                          In onze nieuwe online agenda zie www.privehuisalmere.nl/agenda kunt u direct zien welke data welk dagdeel nog vrij is. 7 dagen per week geopend, zondag speciale huurprijs (lager) i.v.m. afwijkende openingstijden van 12-22 uur die dag, rest van de week maandag t/m zaterdag 11-23 uur

                                          Welke kamers en dagdelen zijn er nu nog vrij?
                                          Op dit moment zijn de voor dit jaar nog mogelijkheden om te huren op onderstaande data.

                                          De letters achter het kamernummer betekenen het volgende:

                                          A= 11-17 uur
                                          B= 17-23 uur
                                          C= 11-23 uur

                                          zie wat vrij is in het groen op de agenda hier https://www.smstudio-almere.nl/agenda/

                                          Zie rest agenda online via www.smstudio-almere.nl/agenda & www.privehuisalmere.nl/agenda

                                          Privehuis Almere

                                          Comment


                                          • #22
                                            German Mistress Vernice, @ SM Studio Amersfoort – The Netherlands



                                            A BDSM & kinky star in Holland: Mistress Vernice (German nationality), only working at www.smstudio-amersfoort.nl in Amersfoort – The Netherlands

                                            Rates: €200,00 for 1 hour

                                            soft & hard BDSM, Kinky games, erotic BDSM, bi-slave parties.
                                            www.meesteresvernice.nl

                                            At SM Studio Amersfoort:


                                            24 - 26 April
                                            29 April - 7 May included 5 May (Sunday)
                                            27 May -4 June included 2 June (Sunday)
                                            24 June - 9 July
                                            1 - 20 August
                                            16 -22 September
                                            14 - 26 October
                                            1 - 9 November
                                            2 - 18 December


                                            Comment


                                            • #23
                                              Performance dates of Mistress Black Angel in the Netherlands – 20-31 May in Almere



                                              Mistress Black Angel from Germany has conquered the hearts of kinky-loving Netherlands in a short time. She really liked her first acquaintance with the Dutch slaves and so she regularly visits the low countries.

                                              Mrs. Black Angel is not only a beautiful lady, but also very skilled in BDSM and erotic acts are also possible (blowjob and licking). That is also a reason why she is praised in the reviews.

                                              Play dates of Mistress Black Angel in the Netherlands

                                              She receives at SM Studio Nederland, you can read the exact dates below. Sessions are usually possible on these days between 11 a.m. and 10.30 p.m.


                                              20-31 May www.smstudio-almere.nl

                                              Meet with Mistress Black Angel in the Netherlands

                                              Below you will find the contact information to arrange a session and links to see and read more about this kinky beauty with E-Cup breasts. Her hourly rate is €250.00. Clearly indicate which days and times you are available and briefly state what your fantasy is and who you are. And who knows, you may soon have a session with this international topper.

                                              +49 157 75937289 (whatsapp, in English or German)
                                              Kinkydevils.nl/black-angel-bizarr
                                              Kinky Advertentie
                                              Recensies
                                              Twitter.com/AngelAn04423786

                                              Comment


                                              • #24
                                                De neukmachine en of Venus 2000 milkingmachine in aktie zien actie in Amersfoort? – Kinkygirl Alesia, Kinkygirl Carina & Meesteres Michela nu 7 dagen per week aanwezig!

                                                Kinkygirl Carina nu op vakantie en rond 9 mei terug
                                                Meesteres Michela nu weer iedere dag aanwezig
                                                Kinkygirl Alesia nu iedere dag aanwezig!




                                                Kinkygirl Alesia deelde op haar Twitter een video, waarin zij samen met Meesteres Michela haar neukmachine in actie showt! En ook Kinkygirl Carina gebruikt deze regelmatig. Een bijzondere ervaring waarbij je anaal genomen wordt door dit apparaat terwijl de sexy kinky ladies hun handen vrij hebben om jou te te pijnigen, te teasen, te pleasen terwijl ze het tempo nog even omhoog zetten van de neukmachine.

                                                Zie filmpjes ook via https://www.kinky.nl/vrouwen/bdsm/am...-alesia#videos

                                                Wil jij dat ook meemaken? Vraag er naar als je een sessie boekt. Je kan natuurlijk 1op1 een sessie afspreken met Kinkygirl Alesia, Kinkygirl Carina of Meesteres Michela. Maar trio-combinaties zijn ook zeker mogelijk. In de agenda van SM Studio Amersfoort zie je wanneer ze aanwezig zijn. De contactgegevens van deze dames staan onder de video.

                                                Kinkygirl Alesia

                                                +31 657 35 84 37 (SMS of Whatsapp in het Engels)
                                                kinkygirlalesia@hotmail.com
                                                www.kinkydevils.nl/kinkygirl-alesia

                                                Kinkygirl Carina

                                                +31 649 54 37 00 (SMS of Whatsapp in het Engels)
                                                kinkygirlcarina@hotmail.com
                                                www.kinkydevils.nl/kinkygirl-carina

                                                Meesteres Michela

                                                +31 623 02 62 56 (SMS of Whatsapp in het Engels)
                                                mistressmichela@gmail.com
                                                www.kinkydevils.nl/meesteres-michela

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Wil jij op sexdate? Klik op de link!



                                                  https://www.casualdating.com/landing...9-45f944ebebe0


                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X