Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mrs. Selina Vogue, SM Studio Almere, Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mrs. Selina Vogue, SM Studio Almere, Amersfoort

    Naam: Bizar Lady Meesteres Selina Vogue
    Leeftijd: 35 jaar
    Uiterlijk: Roemeense
    Kleur haar: Blondine
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: DD
    Siliconen: Ja
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja
    Lichaamslengte: 1.65m
    Talen: Engels, Duits

    https://www.smstudio-amersfoort.nl/m...-selina-vogue/

    Foto's van haar vond ik al opwindend en eerst werd ze later dit jaar al aangekondigd samen met haar vriending Lady Bizar Black Angel in SM Studio Almere, maar opeens ook al eerder in Nederland dus nu een week in Amersfoort bij www.smstudio-amersfoort.nl. En eindelijk kinky ladies met ook erotische skills, wat soms nog afwachten is met die (top-) Domina's vanuit Duitsland. En ook een geil en goed uiterlijk en grote borsten met slank postuur. Ik was om en kon dus vandaag terecht. Haar vriendin ff kort gezien en de hand geschud, die zag er ook geil uit in haar hoge zwarte laklaarzen en pornbody en face, die ga ik zeker ook deze dagen nog ontmoeten, zeker toen ik net een opwindende recensie hier https://www.citygirl.nl/node/80682 las van de ervaren wandelbroeder Scuderia, dat klonk mij al als muziek in mijn oren.

    Nu Selina is zeer sympathiek en vriendelijk en checkte nog ff goed mijn do's en dont's voor de sessie en ik kon ff snel douchen. Ze ontving mij op de bekende SM kamer 8 in Amersfoort waar altijd Meesteres Vernice ontvangt en vaak ook de vriendin van Selina; Gina Doll en ook Carina en Alesia vaak ontvangen. Dus vertrouwde omgeving.

    Selina geilde mij zeer goed op stand vastgebonden aan het wand bondagewant rechts van de deur als je binnenkomt. Ze gebruikte haar mooie body sensueel door tegen mij aan te rijden en met haar vingers over mijn lichaam te gaan terwijl ze mij geil en doordringend met die prachtige geile katachtige ogen aan keek. Ik was snel in vervoering en met de nodige poppers al snel in een flow. Ik voelde en merkte direct dat ik met een kwaliteits Domina te maken had die ook er zin in had en het erotische niet schuwde. Haar nagels voelde ik ook tussen door en ook was daar opeens haar mond op mijn lichaam, die zachte natte lippen die mij gek maakte van genot, en ook mijn tepels die ze wist te vinden en gek te maken van genot, zelfs soms zachtjes aan zuigend of bijtend, mijn pik werd keihard en dat beviel Selina duidelijk.

    Ik werd losgemaakt en moet op het bed plaatsnemen waar ze verder ging met mij te verkennen, ze fluisterde in mijn oor dat ze dol was op geile lust en anaalslaafjes en dat ik maar eens moest tonen of ik een goede was voor haar. Nu dat wilde ik wel. Mijn tepels werden verder opgewarmd en haar prachtige grote D cup zeker, denk zelfs dubbel D moest ik met mijn tong verwennen, en opeens voelde ik dat ze mij met 1 vinger anaal penetreerde, mmm dat was ook goed volgens haar, ze voelde dat ik soepel was en wel wat kon hebben, ze hoopte later op een hele vuist, maar eerst even oprekken met wat vingers en later een strap on op de grote bok voor de spiegelwand fluisterde ze mij toe. Ik was er zeker voor in! Het spel ging verder en met een zalige combi van geilheid, teasen, erotiek en kinky handelingen bracht ze mijn lichaam en geest in opperste staat van kinky geilheid die haar alleen maar wilde plezieren en dienen. Van laklaarzen linkken tot op commando haar beffen terwijl ze op mij zat en ik een fantastisch geil uitzicht naar boven had naar haar topbody en geile grote tieten naar dat geile gezicht met die sprekende katachtige ogen, terwijl ze genoot van haar macht en mijn slaventong in haar zalige kutje terwijl ze achterlangs haar body met haar armen haar vingers en later haar nagels in mijn tepels zette, en mij aanspoorde tot meer. SHOW ME A GOOD DUTCH LICK SLAVEBOY! was haar duidelijke opdracht en ik wilde presteren, ze had mij volledig in haar macht en ik voelde de wederzijdse energie en flow , ik was verkocht aan haar en ik was volledig om en overtuigd, en als was in haar handen.... en ze wist het....

    En diepe paalbeurt met grotere strap on op de bok zou volgen, maar eerst moest ik die voorbindpik geil voor haar afpijpen... Later op bed nog even tease and denail spel en ff op adem komen om uitelindelijk de finale te beleven, een goed opgebouwde fistsessie waarbij ze op het einde voelde dat ik veel kon hebben en ze behoorlijk in mij tekeer ging, met geil oogcontact, dirtytalk en haar nagels van haar andere hand om zijn beurt op mijn tepels voelde, net zo lang tot ik al trekkend heftig vanuit mijn tenen klaar kwam, en terwijl dat gebeurde bleef ze me aankijken en bleef ze mij gebieden door te trekken terwijl ze door fistte en ik niet meer wist hoe ik het had, ze wilde iedere druppel sperma uit mij hebben en zien kronkelen van genot en geilheid. Wow, wat een vrouw, wat een Domina, wat een geil kinky bitch op de goede manier dan! Al was ik duidelijk ff haar kinky bitch vandaag.

    Kreeg nog ff tijd voor napraatje en rust en wat drinken en daarna douchen en met een big smile van oor tot oor de auto in gestapt en nu ik het hier zo neer pen weer bloedgeil en zin om weer te gaan! Ja 1 van mij betere ervaringen dit jaar op dit gebied!

  • #2
    geile Meesteres en leuk geil spel met de nodige geile handelingen hoor, Selina is lekkere sexueel en gebruikte mij als een soort lustprooi, voor haar kinky fantasietjes en lust dingetjes, ze heeft mij geil gepakt en gebruikt en mocht haar ook verwennen. Ziet er goed uit en maakte er een volledige goede sessie van. Ik ben zeer tevree!

    Comment


    • #3
      ik was bij Black Angel, en daar ook de volgende recensie geschreven, maar laatste half uurtje Selina Vogue erbij gehaald dus vandaar ook hier het verhaaltje, en volgende keer in augustus ga ik zeker ook voor Selina Vogue 1op1 sessie!

      Ik heb ook met haar een geile sessie beleefd! Geil lichaam en mooie grote tieten en geil gezicht en ook goed geil kinky spel waar ze aardig los op mij ging, ze ontving mij in zwarte laklaarzen en lakbody en ik ben goed anaal door heer gebruikt en mijn tepels voelen haar tong, tanden en nagels en tepelklemmen ook nog steeds, ik had op het eind ook nog haar goed uitziende geile vriendin Selina Vogue erbij geboekt en zo kreeg ik een super geile kinky zinderende finale van 2 dames. Mocht ze ook nog verwennen, maar op het einde werd ik geil gefist door Selina terwijl Black Angel met haar kutje op mijn mond zat en mijn tepels bewerkte met haar nagels, een explosie van een orgasme kon dus ook niet bij mij uitblijven. Ze komen 1 augustus terug en dan weer in Amersfoort, Almere was eerst gepland, maar het bevalt ze nu goed in Amersfoort dus het wordt in augustus ook Amersfoort voor een week, nu ik ga zeker weer boeken!

      Comment


      • #4
        Nu ze samen met Black Angel terug is in Amersfoort voor een week heb ik gelijk een trio afspraak gemaakt met Selina Vogue en Black Angel.

        En het was weer super opwindend en kinky en geil. Beide knappe slanke kinky ladies zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben mij heerlijk gebruikt voor hun kinky en erotische lusten😜

        Comment


        • #5
          Vandaag had ik voor een uur geboekt met Selina Vogue, op mijn verzoek had ze zwarte laklaarzen aan en ze zag er zeer opwindend en geil uit. Kinky setje waar haar groge D cup mooi vrouwelijk in uit kwamen en ze heeft een spannend knap gezicht met katachtige ogen, wat een extra geile uitstraling geeft.

          Kamer 8 waa sfeervol verlicht, georganiseerd met haar toys aan de muur en strak en schoon en de juiste spannende achtergrondmuziek wat al voor een goede sfeer zorgde.

          Selina ziet er goed en verzorgd en zeer sexy uit, en is vriendelujk. Ik was gelijk op mijn gemak bij haar en ook opgewonden, wat ze glimlachend merkte dat mijn paal al keihard overeind stond. Goedkeurend en sensueel plaatste mij staand tegen de bondagewand naast het bed, mijn handen met polsboeien boven me en zo ging ze mijn slavenlichaam subtiel verkennen met ook spannend oogcontact en small dirty talk.😁

          Haar lichaam sensueel voor me bewegend haar laklaarzen wrijvend over mijn benen en onderlichaam en mijn ballen en harde erectie. Haar handen strelend over mijn lichaam, trekkend plagerig aan mijn tepels, maar ook langs mijn oorlel, hals via mijn borstkas nasr bemeden voelend aan mijn lul en ballen. Ze had plezier om mij op te winden en kreeg de nodige poppers.

          Haar tong op mijn tepels maakte mij extra geil. Selina weet hoe ze een man moet opwinden en zo in de flow van het spel te trekken. Losgemaakt mocht ik op bed liggen en mede via de spiegels kon ik naast haar aanrakingen ook visyeel extra genieteb van haar geile body. O.a. laarzen likken, laarshak pijpen, laarshak op mijn tepels, strap on pijpen , op de grote bok genomen worden door haar met strap on, fisting op het bed, tepelspel, facesitting en haar lichaam adoreren en verwennen op comando passeerden de revue.

          Ik vond het zo goed dat ik een half uur verlengde. Netjes liet ze per app de volgende klant weten of het ok was dat ie 15 min later kwam, want ze hield tussen klanten ook minimaal een pauze van 15 min voor uitloop, douchen en schoonmaak.

          Ja 250 per uur, maar dat vond ik het zeker waard qua intensiteit, mogelijkheden en looks. Dan doe ik gewoon tussendoor sessie ergens anders v standaard niveau een x minder of overslaan.😉

          Bij verlaten zag ik haar vriendin Black Angel ook nog ff, ook goodlooking en zeer vriendelijk.

          Comment


          • #6
            en nu geweest, en zeer happy en geil kinky genoten. Prachtige kinky lady met geil figuur, body, ogen, gezicht, tieten. En ze heeft zich aardig uitgeleefd op mij op de SM kamer in Almere. Ze liet er geen gras over groeien en had mijn fantasie goed geleden en checkte vooraf nog even wat puntjes waarna ik kon douchen en de kinky sessie kon beginnen. Nou dat heb ik geweten want ik ging van de ene flow in de andere en ze wist me aardig gek te maken en tot haar lustslaaf te maken. Ik voel hier en daar nog wel wat maar dat is best een opwindende memory die ik nu krijg als ik er dan weer even aan terug denk.

            Comment


            • #7
              Nou vandaag een fantastische sessie gehad met Selina Vogue alleen, ik had haar al een keer kort mee gemaakt in een trio deel met die geweldige Black Angel, maar nu dus alleen met haar en dat was intens en afwisselend van erotisch tot kinky geil, maar op een fantastische manier. Ze las mijn reacties en lichaam goed en zo nam ze geestelijk en lichamelijk bezit van mij tijdens de sessie. Ik werd gebruikt door haar en misbruikt en zag ook de fonkeling vaak in haar ogen tijdens haar spel met mij. Ik ben overtuigd van haar skills en weet zeker dat ik zowel voor haar als voor haar vriendin Black Angel terug kom in het nieuwe jaar want dan zijn ze ook vaak aanwezig in Almere in de sm studio!

              Comment


              • #8
                ik was weer blij toen ik de aankondigingen zag van Selina Vogue EN Black Angel in SM Studio ALmere, en vandaag dus een fantastisch geil kinky uur gehad met Selina Vogue, met weer alle kink facetten van fetishspel tot uiteindelijk een vorm van verkrachting door Selina met strap on en fisting bij mij. Ik kwam zo heftig klaar dat ik nog een tijdje naschokte.

                Comment


                • #9
                  Aangetrokken door de kinky foto's van Selina bericht dat ik graag een sessie wilde met haar! Na enkele berichtjes was de afspraak gemaakt.

                  Kort voor de afgesproken tijd een bericht van Selina:"meld je bij de gastvrouw, zij zal je blinddoeken en wacht tot ik je kom halen"

                  Gastvrouw verwelkomde mij lachend en korte tijd later zat ik beneden geblinddoekt te wachten!
                  Ik hoorde het getik van hoge hakken naderen en de deur opengaan. Selina was binnen gekomen.

                  Zo Mike klonk het en Selina slapte mij enkele keren in mijn gezicht. Mond open.... en de meesteres spuugde me in mijn gezicht en mond. Selina stond vlak voor me voelde ik en mijn handen gingen op zoek naar haar. Ik voelde haar kousen, heerlijk glad en ze liet me haar benen en lichaam verkennen. Ik stelde me de foto's voor, high heels, kousen, jarretels en kinky corset:-) . Geblinddoekt nam Selina me mee naar boven. Even later zat ik vastgebonden op een stoel met mijn armen/handen vastgezet. Voordat je me mag zien wil ik je horen smeken hoe graag je me wilt zien. Selina had een paar teppelklemmen aangebracht en begon er aan te trekken, steeds harder. Ik begon te kreunen en van pijn/genot. Ze spuugde en slapte steeds meer en harder " beg to see me" zei ze lachend en steeds harder en feller speelde ze met me tot mijn gesmeek beneden te horen was (denk ik).

                  Zal je alles doen voor me zei ze en ik knikte instemmend! Toen ze de blinddoek afnam stond daar een heerlijke kinky meesteres voor me. Sexy, Goodlooking in haar kinky kousen high heels.
                  Plagend met haar voeten tikte ze tegen mijn ook en ballen. Steeds wat harder. Ze maakte mn handen los en ik mocht haar betasten.
                  Plots moest ik stoppen en voor haar staan, handen op mn rug. Blinddoek af, me betasten, mijn heerlijke spit ontvangen en ik heb nog geen "thank you Mistress" gehoord zei ze streng. Ze deed me een masker aan en ik moest meekomen. Als straf neem ik je mee naar Angel, misschien heeft zij een gepast idee voor je ondankbare gedrag.
                  Ik werd vastgezet bij Angel in de kamer en beide Meesteressen teasde mijn tepels. Er lag een sletje op bed. Selina keek me aan en zei deze slet gaat je pijpen terwijl wij je in je bek spugen en je tepels destroyen. Heerlijk geil speelde de meesteressen met mij en moest ik toelaten hoe Angels sletje me pijpte.
                  Eenmaal terug in Selina's kamer moest ik op het bed gaan liggen en ging ze op mn gezicht zitten. Trok haar slipje uit en zei laat maar zien hoe goed je met je tong bent terwijl ze mn tepels weer pijnigde.

                  Heerlijke sessie met deze topper dus met Great looks en gevoel voor het sm spel dirigeerde ze me tot slot op de grond. Even later liet ze een paar druppels van haar vocht op mn pik kletteren terwijl ze weer aan de teppelklemmen trok. Ze kwam iets hoger staan en nu op mijn buik. Harder trok ze en kwam weer wat meer naar boven...... play with your dick...... en weer kletterde haar vocht over mijn borstkas nu.....uiteindelijk kwam ze boven mijn gezicht met haar heerlijkheid. Ik hield het bijna niet meer......Ze trok hard aan de klemmen nu en ik begon te smeken om genade maar ze bleef doorgaan en liet haar vocht in mijn mond/gezicht kletteren .......niet veel later lachte Selina toen ik kreunend en steunend klaarkwam.

                  Heerlijke sessie dus bij deze vriendelijke maar zeker dominante lady met de looks zoals op de foto's. Leuke interactie met Angel en special thanks ook aan de gastvrouw voor de speciale geblinddoekte start :-)

                  👠

                  Comment


                  • #10
                    Op haar 1e dag vandaag was ik bij Selina Vogue, ze had haar nieuwe hoge zwarte laklaarzen aan, met haar Goddelijke slanke body een lust voor het oog. De sessie was fantastisch, erotic play, fetish play, toys, strap on, fisting en ze heeft zelfs met haar voetje mij gefist.

                    Ik voel nu nog steeds haar tong, lippen en tanden op mijn tepels, waarbij ze mij doordringend geil aankeek. Selina Vogue is een soort verslavende heerlijke drug😜

                    Comment


                    • #11
                      Gisteren ben ik in Almere geweest bij Meesteres Selina Vogue en dat was een feestje! Ze is echt heel knap, sommige foto's die op internet staan zijn flink gephotoshopt van haar en ik begrijp niet waarom want ze is van haarzelf echt een knappe vrouw!

                      Ze ontving mij in een fraaie lingerie en ik kon tijdens ons gesprekje (in het Engels) maar moeilijk oogcontact houden. Die grote borsten grepen mijn aandacht! En toen ze omdraaide en haar billen zag.... Oef.

                      Ze heeft mij vastgebonden op het bed en begon mij te teasen, met haar handen en haar lippen en haar tanden speelde ze een spelletje met mijn tepels. Een geile variatie van genot en pijn, met af en toe een glimlach van haar gezicht als ze haar tanden erin zette of met haar vingers kneep. Ze deed haar slipje uit en ging op mijn gezicht zitten, ik mocht haar prachtige kutje beffen en ze gebruikte mijn gezicht voor haar lusten!!

                      Daarna is ze mij anaal gaan verkennen. Ik was mooi gespoeld natuurlijk zoals het hoort en haar vingers gleden soepel bij mij naar binnen terwijl ze mij aftrok. Ze ging tot aan wel vier vingers waarna ze haar strap-on pakte en mij losmaakte van het bed. Ik moest de strapon pijpen en prees mij als ik deepthroat ging, de tranen over mijn wangen. Ik moest in doggy plaatsnemen en ze begon me stevig door te neuken waarbij ik stevig kreunend haar neuksletje werd.

                      Bezweet van de inspanning werd ik weer naar het bed gebracht, waar ze me weer vastbond. Ze begon met mijn pik te spelen en bracht me een paar keer naar het randje van het orgasme en stopte dan weer, wowww ik wilde zo graag spuiten. Tussendoor deed ze sensueel haar BH uit en ging ze met haar handen over haar eigen lijf terwijl ze haar lippen likte. Ze begon mij weer langzaam af te trekken en nu bleef ze doorgaan en knalde het zaad eruit!

                      Een super goed uur met deze knapperd, echt top top top.

                      Comment


                      • #12
                        Black Angel zit al in mijn top 5 favoriete sm kinky girls, haar combi van uitstraling, looks, passie, diverse mogelijkheden en variatie plus een prettig positief karakter en geile inborst maken het compleet voor een top sessie waarin veel mogelijk is en ze je binnen no time in haar flow heeft. Ook naar meerdere sessies verveelt ze geen ogenblik. Vandaag in Almere voor een kinky trio gegaan met haar blonde vriendin Selina Vogue, ook geile uitstraling en pornobody en goede kinky skills en looks.

                        Ze zijn super op elkaar ingespeeld met veel ondeugendheid en ook soft lesbi game en verder was ik hun sex en kinky speeltje, voor hun plezier en lusten, een waar kinky heaven, en met Selina ook een goede klik en super gespeeld , ik ben echt onder de indruk van deze 2 toppers!

                        Comment


                        • #13
                          Mag ik vragen watvoor soort nieuwe laklaarzen Selina Vogue precies heeft?

                          Comment


                          • #14
                            Zwarte en rode. Moet zeggenndat ik Selina nog lekkerder vind dan haar vriendin Angel. Ze zijn samen een setje.

                            Comment


                            • #15
                              prive zijn ze geen setje hoor maar Selina heeft nieuwe zwarte Pleasure Laklaarzen met veter, erg fraai en geil, 1 van de eigenaren van de SM Studio had deze voor haar geregeld, dus die meiden worden daar aan alle kanten netjes behandeld en geholpen.

                              Was weer een intens en geil kinky uurtje, ze kan je betoveren met haar ogen, lichaam, en geile talk, wat een vrouw is dit toch. Gelukkig is ze er niet continue dan zou ik op haar leeglopen haha, maar ze is iedere Euro zeker waard. Geil gespeeld op bed en gyno chair en spreidstoel, en natuurlijk fetish boot play. En vooraf en achteraf relaxt kunnen douchen op de kamer, niks gestress om tijd. Wat een vrouw is dit toch, ga denk volgende week weer, want ze is er tot en met de laatste dag van deze maand en dan duurt het even voordat ze er weer is.

                              Comment


                              • #16
                                Ik ben geen SM liefhebber maar soft kinky erotisch spel met mooie slanke meud en mooie borsten kan mij wel op zijn tijd bekoren zoals ik oa soms met kinkygirl Stella uit Den Haag en Carina in Amersfoort doe.

                                De foto's en filmpjes van Selina Vogue triggerde mij enorm en ook de positieve recensies van de kenners hier. Dus haar geapt of ze ook open stond voor heel soft teasing erotic kinky spel met nipleplay, bootwhoreshipping, heel licht anaalspel en haar erotisch plezieren etc. en dat was geen probleem. Dus vandaag dat in een bijzonder geil uurtje met haar mogen beleven, mooie geile vrouw en tophygiene en ze deed het erg goed met mijn grenzen, naughty play op hoog niveau! Die gaat mij volgende keer als ze komt zeker weer zieb!😀

                                Comment


                                • #17
                                  Nu een week later voordat ze weg is opnieuw met Selina Vogue een uur gespeeld. Want vorige keer was top en nu ook weer, zelfs wat beter omdat we elkaar nu beter kennen, ze wist mij helemaak gek te maken met haar body en ogen en voor de geile manier van spelen, aanraken en praten. Soort combi van mindplay met geile erotische kink spel.

                                  Mijn tepels gloeien nog na, maar ook haar lippen en tong voel ik nog na😜

                                  Het is echt een fantastische kinky vrouw met fijne energie en ze geniet zelf ook en liet mij ook haar op commando verwennen. Ook de strap on heeft ze goed op mij gebruikt of beter gezegd in mij haha. En ze zag er ook weer kinky oogverblindend uit in een kinky laksetje die haar geile body en grote borsten mooi accentueren in combi met die hoge zwarte laklaarzen. Ja nu op zeker in mijn top 3 van kinky ladies op dit moment!

                                  Comment


                                  • #18
                                    Al weer even geleden dat ik een bezoek heb gebracht bij de knappe Selina Vogue. Contact via app ging makkelijk en snel een afspraak gemaakt. Hierbij afgesproken om alles contant te betalen en de dag voor de afspraak nog een bevestigingsapp te sturen. Zo gezegd zo gedaan… Toen ik het bevestigingsappje stuurde kreeg ik daar achteraan een tikkie gestuurd. Zodat ze zeker was van mijn komst. Vind ik jammer dat dit niet meteen wordt gecommuniceerd en in eerste instantie over volledig contant is afgesproken. Beetje tegenvallend.

                                    Eenmaal de dag van de afspraak netjes ontvangen in Almere en ik kon meteen door naar de kamer van Selina waar ze me opwachtte. Wat een prachtige vrouw zeg. Ze droeg een van de outfits die ik had doorgestuurd die ik haar mooi vindt staan op de foto’s en dat staat het ook in het echt. Werd rustig ontvangen waarbij ze vroeg of ik eerst even wilde zitten en kletsen of dat ze meteen kon beginnen. Ik koos voor het laatste en het was meteen heel intens. Nog voordat ik iets van kleding uit kon trekken zat ze al helemaal over me heen en aan me. Een heel intens maar heel leuk begin.

                                    De sessie verliep heel vloeiend en de intensiteit waarmee ze te werk ging bleef heel hoog. Geen moment heeft het stil gelegen of dat ik echt moest wachten voor mijn gevoel. Als ze even iets moest pakken of juist dat ze haar strapon harnas aantrok had ze bij mij al iets gedaan of een opdracht gegeven waardoor je meteen weer door kon. We eindigde op het bed waarbij ze op mijn gezicht zat en ik haar moest en mocht verwennen. Vanuit alle reacties merkte ik dat ze hier heerlijk van genoot waardoor haar eigen geilheid de loop met haar nam. De geilheid, erotische en intensiteit kwam tot een extreem hoogte punt waarbij we allebei heerlijk van konden genieten en het niet wilde laten stoppen. Haar benen begonnen ook wat te trillen van genot toen ik haar aan het verwennen was en ze was met haar handen ondertussen(als ze het aan kon om goed te blijven zitten) mij ook aan het verwennen. Achteraf even kunnen douche en wat gesproken waarbij ze ook duidelijk voldaan en vermoeid was.

                                    Een hele fijne dame waarmee je echt een hele geile, erotische en intense ervaring mee kan hebben en die de afspraak met een hoop intensiteit ingaat. Ze zal er voor zorgen dat er van de sessie geniet maar zeker ook dat ze er zelf van kan genieten. Via app makkelijk een afspraak mee te maken, zorg wel dat je berichten kort en bondig zijn en niet te uitgebreid.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Begin april is ze weer in Almere, samen met Black Angel Bizarr. Een trio dat ik wel wil meemaken en ondergaan.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Vandaag haar 1e dag en ik had een afspraak gemaakt met haar in Almere En blij dat ik dat gedaan heb. Goed spel, goede sessie ze heeft ook goede uitstraling en geil lijf en geniet ook van het spel. Ik ben als een slet en lustslaaf gebruikt en anaal behoorlijk getest en gebruikt door haar. Ja dit smaakt binnenkort naar mee, misschien deze week nog als ze er nog is

                                        Comment


                                        • #21
                                          Wat een prachtige vrouw! In Almere heeft ze mij enorm geteased met haar mooie looks en geweldige slanke lichaam. Stevig vastgebonden maakt me ze gek van verlangen. Toen ik eindelijk losgemaakt werd na zoveel tease&denial was ik haast gulzig om haar laarzen te mogen kussen.

                                          Het stevige werk volgde, waarbij ze mijn billen eerst met een flogger en daarna een zweepje flink liet gloeien. Ik kreunde het uit, en haar zachte aanraking daarna en de woorden dat ik het goed had volgehouden waren fijn. Vervolgens moest ik voorover gebogen op het bed haar strap-on pijpen, om kort daarna mij flink door te neuken met af en toe een tik op mijn nog steeds rood gloeiende billen.

                                          De finale was een rustige opbouw, waarbij ze mij opwindend aankeek terwijl ze cumcontrol op mij uitoefende. Een aantal keren stopte ze vlak voor mijn orgasme. En de finish was dan ook een enorme ontlading.

                                          Een geweldig anderhalf uur was voorbij, wat een klasse dame.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Ze heeft wat data gecanceld, dinsdag de 16e dus voor nu ff voor het laatst.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Oei dat is spijtig, ik wilde haar bezoeken de volgende keer dat ze er zou zijn.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Ze komt misschien wat data terug, had nu wat prive familie issues.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Originally posted by Sana View Post
                                                  Begin april is ze weer in Almere, samen met Black Angel Bizarr. Een trio dat ik wel wil meemaken en ondergaan.
                                                  En ondergaan??

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X