Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Advertentie: SM Studio Nederland

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Advertentie: SM Studio Nederland

    SM STUDIO NEDERLAND

    De bekende SM Studio's in Almere en Amersfoort met fraaie SM kamers.

    Welke Meesteressen en Kinkygirls zijn aanwezig?

    Check de agenda's in de links hieronder, je ziet in één overzicht wie er aanwezig zullen zijn. Klik op de naam van jouw favoriete kinky dame en je ziet gelijk de contactgegevens om je afspraak te maken.

    SM STUDIO ALMERE

    SM STUDIO AMERSFOORT




    Last edited by SM Studio; 11-05-2021, 00:36.

  • #2
    Recensie van de Week: Meesteres Vernice

    Over Meesteres Vernice is al veel gezegd en geschreven, de nummer 1 Meesteres volgens vele van onze lezers. Nu is daar een fraaie recensie bijgekomen, die de veelzijdigheid laat zien van deze blonde bloedmooie Duitse Domina.

    Onder de foto lees je de volledige recensie. Wil je zelf ook zoiets meemaken of een ander soort sessie bij Meesteres Vernice? In de agenda van SM Studio Amersfoort kan je zien wanneer ze aanwezig is. Afspreken kan via info@mistressvernice.com. Alle relevante info over prijzen, sessie mogelijkheden en vele foto’s vind je op meesteresvernice.nl.



    Recensie van de Week – Meesteres Vernice – SM Studio Amersfoort


    “Tja, waar moet ik beginnen. Voor het eerst heb ik Meesteres Vernice ontmoet. Bij binnenkomst was ik al gekooid en werd meteen op mijn gemak gesteld en drie zoenen. Toen zij nog in Den Haag werkte moet ik haar vast wel eens gezien hebben in het pand Geleenstraat 23 waar ik zo’n 15 jaar geleden mijn eerste schreden op SM gebied zette. Maar toen hebben we nooit met elkaar gespeeld. Nu wel. Ik had eerder wat foto’s laten zien van mijn outfits, ze had voor rode laarzen, rode lingerie, rode pruik en witte latex rok gekozen met een mooie ketting bh eroverheen. En uiteraard mijn latex borsten. Zij zelf had een mooi zwart latex jurkje en en zwarte hoge laarzen aan. Ze maakte mij op en we maakte wat foto’s in de spiegel. Dat is het mooie van kamer 8 in Amersfoort, zoveel spiegels waar je alles wat er gebeurd nog eens extra geil kunt zien.

    Vernice ging op het bed zitten en ik moest op mijn knieën en haar laarzen uitgebreid likken en ook haar hakken pijpen. Daarna deed zij een eerste strapon om. (Er zouden er nog heel veel volgen) en met 6 snuiven poppers moest ik mijn pijpkunsten laten zien. Ze was zeer tevreden en we gingen naar de gang toe. Daar moest ik verder pijpen en Mrs. Gina Doll kwam even kijken en was zeer enthousiast. Terug naar de kamer en ik moest op het bed gaan liggen. Een grotere voorbind ging om en ze ging mijn slettekutje openmaken. Heerlijk en de eerste anale orgasmes gingen door mijn lijf. De meesteres wilde meer en verder. Lange handschoenen gingen aan en ze ging me fisten. Lang en diep. Dat zou nog vaker gebeuren die sessie.

    Ze wilde wat anders gaan doen. Ik moest op de bok gaan liggen, vastgebonden en kreeg weer snuiven poppers. Ze had een nog grotere zwarte dildo om gedaan en deze moest ik proberen te pijpen. Met enige moeite ging de top in mijn mond. De dildo paste beter in mijn kont. Daar ging hij moeiteloos in en ik werd helemaal doorgeneukt. We hoorden zacht geklop op de deur en daar kwam kinkygirl Alesia binnen. Zij zou een tijdje meespelen met ons. We hadden elkaar een tijdje niet gezien. “Hello Roxy, welcome back” . Ze zag er spectaculair uit in een rode outfit en haar nieuwe borsten. Ze deed ook een strapon om en ik moest haar pijpen, terwijl Vernice me bleef neuken.

    even een korte break om een sigaret te roken en bij te praten. Ik moest weer op het bed gaan liggen en mijn benen in de beugels. Het was nu de beurt aan Alesia om mij te fisten en Vernice speelde met mijn gekooide pik en ballen. Om de beurt gaven de dames mij een constante flow van poppers en om de beurt gingen hun handen naar binnen. Het was even genoeg met het anale spel. Ik moest met de beide meesteressen mee naar beneden om mij aan de andere meisjes in het pand te laten zien. Ook weer heel geil om te doen en ze waren erg enthousiast.

    Het tweede deel van ons trio zou naaldenspel zijn. Alesia moest twee getallen tussen 10 en 100 kiezen, 24 en 58. De dames gingen aan de slag, 24 naalden in mijn pik en 58 in mijn ballen. Alesia zette ook nog een navelpiercing. Met al deze naalden in mijn lijf werd ik weer in de beugels gehangen en gingen de meesteressen me weer fisten. Om daarna me met grote strapons te lijf te gaan. Alesia deed daarbij ook vijf vingers bij de dildo naar binnen. Tot slot moest ik weer de dildo van Alesia pijpen die boven mij kwam zitten terwijl Vernice me met een hele grote voorbind neukte. De tijd met Alesia zat er op en zij ging weer terug naar haar eigen kamer.

    Vernice ging de naalden uit mijn lijf halen en ik moest me omkleden. We kregen nog meer bezoek. Een andere slaaf van Vernice kwam binnen , hij zou meespelen. Eerst werd ik de bok gelegd om door Vernice gefist en geneukt te worden terwijl ik de slaaf moest pijpen. Daarna moest ik daar blijven liggen en maakte Vernice met Naalden haar naam op mijn kont, terwijl de slaaf mij poppers gaf en ik hem stijf moest pijpen. We gingen naar het bed en de slaaf moest op zijn rug liggen en ik moest hem klaarpijpen terwijl de naalden nog in mijn kont zaten. De slaaf kwam klaar en moest in de stoel gaan zitten om bij het laatste vervolg van ons spel te moeten toekijken.

    Vernice wilde iets doen dat ze nog nooit gedaan had. Ik in ons app contact gezegd dat ik wel eens een piercing in eikel wilde krijgen. Dat ging ze nu doen. Het ging heel gemakkelijk, met een flow van poppers, een hele korte steekpijn en heel weinig bloed. Ik ben nu de gelukkige bezitter van een Prince Albert piercing. En Vernice was heel blij ermee. Het laatste halfuur ging Vernice met haar voet mijn kont in en uiteindelijk werd ik met behulp van een vibrator klaargetrokken door haar. Waarbij ik haar prachtige blote borsten mocht zien en aanraken. Het was een geile kinky ontmoeting geworden. Douchen en napraten en met drie zoenen vertrok ik.”

    Comment


    • #3
      Wil jij op sexdate? Klik op de link!



      https://www.casualdating.com/landing...9-45f944ebebe0


      Comment


      • #4
        Alle SM en Kinky nieuwtjes ook direct te volgen op www.smdome.com en www.smdome.de

        Comment


        • #5
          Lady Jose Rose & Meesteres Melina Sharp voor trio-sessies bij SM Studio Nederland! Soon Almere



          Deze twee vriendinnen spelen met plezier een SM-spel samen, met jou als hun speeltje! Deze twee prachtige Duitse ladies ontvangen normaliter in Duitse bekende studio’s maar maken nu ook een uitstapje naar Nederland, en waar beter dan bij SM Studio Nederland? Ga jij de chemie van Lady Jose Rose en Meesteres Melina Sharp ervaren?

          Ook 1op1 sessies met één van de kinky ladies is mogelijk. Contact ze in het Duits of Engels via onderstaande gegevens en maak je afspraak!

          Lady Jose Rose

          +49 157 372 924 81
          Twitter.com/Josy__Rose

          Meesteres Melina Sharp

          +49 178 4102271
          ladymelinasharp@gmail.com
          Twitter.com/ladymelinasharp

          Comment


          • #6
            Nederlandse Meesteres Lola, opwindende Domina ontvangt bij SM Studio Almere



            Deze opwindende Domina is de Meesteres Lola. Deze slanke Nederlandse blondine met volle H-Cup kent het klappen van de zweep, want met die zweep heeft ze al veel ervaring! Of je nu een slaafje, sissy of sletje bent, Meesteres Lola speelt een spel met jou dat je lang zal bijblijven.

            Bij SM Studio Almere ontvangt ze jou in een fraaie ruimte die van alle gemakken voorzien is om je aan te pakken. Denk daarbij aan verschillend SM-meubilair om jou aan vast te binden zodat je machteloos haar speeltje wordt. Ook zijn er nette douches aanwezig waar je voor en/of na de sessie je kan opfrissen. De locatie is gevestigd op een industrieterrein vlakbij de A1/A6 snelwegen. Een discrete plek waar je gratis kan parkeren. Een gastvrouw ontvangt je en zorgt dat je geen andere gasten tegenkomt.

            Afspreken met Meesteres Lola in Almere?

            Een sessie afspreken doe je door een wahtsapp of SMS bericht te sturen. Pas als ze jou toestemming geeft, mag je haar bellen. Hieronder zie je haar contactinformatie en zie je ook hoe je haar kan volgen op Twitter!

            +31 649045047
            Kinky Advertente
            Sexjobs Advertentie
            twitter.com/mrslolasavage81


            Comment


            • #7

              Comment


              • #8
                Poolse Meesteres Nadia
                meerdere dagen per week in Almere



                Meer info: www.russianmistressnadia.com

                Klik hier voor haar recensies


                Comment


                • #9
                  Erotic kinky soft SM game with Selina Vogue in Almere!

                  www.smstudio-almere.nl/agenda



                  Ze is geil, ze is opwindend, ze is kinky, ze is slank, ze is sympathiek, ze gaat in de sessie op, ze heeft een dubbel D cup en heerlijk slank lichaam en ze wil met jou op een kinky avontuur van lust, geilheid met kink elements. Ben jij daarvoor in? Wordt jij haar anaal-, bef-, tepel-, lust- of pijnslaaf? Of een combi van meerdere soorten slaaf en slut in jou?

                  Lees eens de lovende recensies hier https://www.citygirl.nl/node/80698 en hier https://www.citygirl.nl/node/75759

                  Uurtarief 250 Euro en ook trio sessies met haar kinky geile opwindende vriendin Black Angel mogelijk zie https://www.smstudio-amersfoort.nl/m...s-black-angel/

                  Afspreken met Lady Selina Vogue in haar SM kamer met airco in Almere? Dat kan via what’s app in het Engels of Duits via +49 151 66363710


                  Comment


                  • #10



                    Comment


                    • #11
                      Unieke samenwerking van twee Top Meesteressen: Calea Toxic & Vernice samen in Amersfoort op 3 en 4 juni



                      Dit hadden we in onze stoutste dromen toch niet eens kunnen bedenken, Meesteres Calea Toxic en Meesteres Vernice houden zo af en toe trio-sessies bij SM Studio Nederland! Beide Domina’s behoren tot de absolute top in de wereld der BDSM.

                      Op onderstaande data zijn ze samen:
                      • Maandag 3 juni – Amersfoort
                      • Dinsdag 4 juni – Amersfoort

                      Sessies zullen naar verwachting mogelijk zijn tussen 12.00-22.00 uur op de fraaie nette SM locatie.

                      Een sessie met deze twee blonde Godinnen is €450,00 per uur. Gebruik onderstaande contactgegevens om je sessie te boeken. Let wel, vol=vol! Geef dus snel en duidelijk door welke dagen en tijden je beschikbaar bent. Vermeld daarbij ook beknopt je fantasie, voor hoe lang je een sessie wil en zet er ook je 06-nummer bij.
                      Contact info Calea Toxic


                      booking@caleatoxic.com
                      +49 172 5172 454 (SMS/Whatsapp only in Duits of Engels)
                      kinkydevils.nl/calea-toxic
                      caleatoxic.com
                      Contact info Meesteres Vernice


                      info@mistressvernice.com (in Nederlands)
                      kinkydevils.nl/meesteres-vernice
                      meesteresvernice.nl


                      Comment


                      • #12
                        Lady Estelle komt naar Almere op 16 en 17 mei



                        Lady Estelle kwam van 2016 t/m begin 2019 een paar keer per jaar vanuit Berlijn naar Nederland. Ze maakte toen een diepe indruk bij de Nederlandse slaven, alle dagen dat ze aanwezig was waren in een mum van tijd volgeboekt. En nu, na ruim 3 jaar afwezigheid, keert Lady Estelle weer terug!

                        Bij de welbekende SM Studio Almere zal deze absolute Top Meesteres haar opwachting maken. Dominant van nature, mysterieus, bloedmooi, sensueel en heel vaardig in SM. Van hard tot soft en ontzettend teasend. Meerdere recensies zijn helaas verdwenen in de laatste jaren, maar een paar zijn toch nog terugvinden via deze link, deze link, deze link én deze link.

                        Op welke data is Lady Estelle in Nederland?

                        Op de volgende data zal Lady Estelle aanwezig zijn bij SM Studio Almere, tussen +/- 12.00 en 22.00 uur:
                        • 16 en 17 mei in Almere

                        Wees snel met het maken van je afspraak, want we verwachten dat haar agenda in no-time gevuld zal zijn. Geef in het Engels of Duits duidelijk aan op welke dag en tijden je kan, hoe meer opties je opgeeft hoe meer kans je maakt. Vertel beknopt voor hoe lang je de sessie zou willen en wat je fantasie is. Haar contactgegevens zijn +49 176 978 98 448 en bizarrlady.estelle@gmail.com.
                        Mocht je nog niet eerder een sessie met Lady Estelle hebben ervaren, dan is het aan te raden om haar website goed door te lezen om te zien wat haar mogelijkheden zijn en haar prachtige foto’s/video’s te aanschouwen.

                        Comment


                        • #13
                          Boek nu op tijd voor de Nr. 1 Meesteres van Nederland: Meesteres Vernice- Amersfoort - 24 april t/m 7 mei in Amersfoort aanwezig!



                          Meesteres Vernice haar agenda is vrijwel altijd ruim van tevoren volgeboekt en is het dus vaak lastig om last-minute een spontane afspraak in te plannen bij deze Top Meesteres. Maar, er is nu voor de snelle beslisser een mogelijkheid op korte termijn.

                          Zoals altijd, ontvangt ze bij SM Studio Amersfoort. Wacht niet, want voor je het weet is haar agenda weer vol op deze data! (24 april t/m 7 mei)

                          Last-Minute afspreken met Meesteres Vernice

                          Als je wil afspreken, mail dan naar info@mistressvernice.com. Geef duidelijk aan dat je op deze data wil afspreken. Lees op haar website de services die deze blonde Godin aanbied. Sessies zijn €200,00 per uur en ze ontvangt alleen respectvolle en schone slaven. Ook als je geen ervaring hebt met BDSM, ben je welkom.

                          Comment


                          • #14
                            6 t/m 9 mei is Lady Sonya terug in Amersfoort in SM kamer



                            SM Studio Nederland haalt weer een bekende internationale Domina naar Nederland voor kinky SM sessies in hun bekende SM Studio’s. Deze slanke stunning Domina is in voor een breed repertoire SM en ook soft erotische SM met erotische handelen, dat noemen ze in Duitsland een Bizar Lady.

                            Haar passies en mogelijkheden zijn onder andere: tease & denial, soft voor beginners, erotische dominantie, rollenspel, soft en harde SM sessies, bondage, lustslaverij, likslaverij, nylon fetish, foot fetish, fisting, strap-on, facesitting, forced orgasm, ruined orgasm, latex sessie, sounding, nipple play, foot fetish, caning & spanking, CBT, ballbusting, breathcontrol, elektrospel en nog veel meer (geen scat, worstelen, seks).

                            Op haar eigen website krijg je een complete indruk van haar via foto’s en informatie, zie www.misssonya.com. Contact met haar kan in het Engels en Duits via bizarrladysonya@gmail.com

                            Comment


                            • #15
                              Bella is terug, in Almere!



                              Ja heren de bekende knappe Marokkaanse twintiger Bella bekend van Privehuis House of Dreams uit Amersfoort ontvangt bij Privehuis Almere / SM Studio Almere, aan de Josephine Bakerstraat 29 in Almere (Muziekwijk) nabij de A-6 en A-1! Deze inmiddels donkerharige Arabic girl met goede looks, prachtige groenbruine ogen en een verrukkelijke echte 75 D cup boezem is in voor sex, erotic games en soft kinky games.

                              En daarnaast nog vele extra’s kijk, maar eens op haar profielpagina via www.privehuisalmere.nl/bella. Daar zie je ook haar contactgegevens.

                              Let op: Bella ontvangt geen mannen met een Arabische of Noord-Afrikaanse achtergrond. Geen uitzonderingen, en het heeft geen zin je anders voor te doen, want bij de deur zal de gastvrouw dit zien en Bella zal niet tevoorschijn komen. Dus bespaar je dan de moeite en de reis en respecteer Bella’s grens daarin.

                              Lees de recensies via https://www.citygirl.nl/node/119

                              Wil je weten wanneer Bella aanwezig is? Kijk dan op de agenda via www.privehuisalmere.nl/agenda

                              Comment


                              • #16
                                Soon @ SM Studio Nederland: Bizar Lady Maria Madly!



                                More information and photo's see https://www.bizarrfabrik.com/de/maria-madly

                                She works normally @ Bizarrfabrik - Duisburg - Germany


                                Comment


                                • #17
                                  Bied jij jezelf aan, bij Mistress Nadia in Almere?



                                  1.75 lang, donkerbruin lang haar, een prachtig slank lichaam en donkerbruine ogen die jouw onderdanigheid zien! De echte SM-liefhebster Mistress Nadia verwacht jou bij SM Studio Almere. In één van de fraaie SM-ruimtes aldaar zoekt ze slaafjes die haar de mogelijkheid geven om haar SM-plezier op te vieren. En hoe kan je nee zeggen tegen zo een vrouw, als je haar prachtige foto’s ziet in supersexy fetishkleding.

                                  Als je met haar wil afspreken, dan kan dat door haar rechtstreeks te contacten. Doe dit in het Engels, per SMS of e-mail op 06-38730474 of russianmistress.nadia@gmail.com. Kijk ook eens op haar fraaie website www.russianmistressnadia.com om een goede indruk te krijgen van Mistress Nadia!

                                  De mogelijkheden van Mistress Nadia

                                  Hier lees je een overzicht van de services waar Mistress Nadia plezier in heeft. Heb jij een fantasie, maar staat dat niet exact in deze lijst? Vraag er vooral naar. Wat absoluut nooit kan, is onveilige handelingen, zoenen, blijvende schade, worstelen, copra en natuurlijk ook niet met minderjarigen. Vragen daarover worden worden ook niet beantwoord door haar.

                                  • Anaalspel bij jou, met toys, fisting, voet
                                  • Bondage
                                  • Intieme delen scheren
                                  • SM soft
                                  • SM hard
                                  • SM erotisch
                                  • Fetish spel
                                  • Prostaatmassage
                                  • Facesitting
                                  • Voyeurisme
                                  • Mindplay
                                  • Spanking
                                  • Tease & denial spel
                                  • Foot, leg, boot and ass worshipping
                                  • CBT
                                  • Travestie spel
                                  • Gasmasker
                                  • Blinddoek
                                  • Money slavery
                                  • Orgasme controle
                                  • Orgasme denial
                                  • Strap on/voorbinddildo
                                  • Tepel torture
                                  • Veren, ijsblokjes, hot wax spel
                                  • Slapping
                                  • Vernedering
                                  • Verbaal spel
                                  • Rollenspel
                                  • Masturbatie onder toezicht
                                  • Violetwand
                                  • Femdom
                                  • Figging spel
                                  • Spitting spel
                                  • Nylon/latex/lak/leer
                                  • Trampling
                                  • Intensive cumcontrol


                                  Comment


                                  • #18
                                    Valentina, bloedmooie vamp ook voor kinky games in Almere op woensdag 1 mei



                                    Oeh lala! Deze Valentina heeft een waanzinnig figuur een Spaanse met cup G borsten, lang golvend blond haar en prachtige benen en billen. Valentina is zeer erotisch, maar we weten ondertussen dat ze ook graag combineert met kinkygames en zelfs jouw Meesteres kan zijn. Een aantal services die ze aanbied op dit gebied zijn;
                                    • Face sitting
                                    • Rimmen (door klant)
                                    • Rollenspel
                                    • Soft-SM
                                    • Hard-SM
                                    • Strap-on
                                    • Voetfetish
                                    • Latex/leer fetish




                                    Dat eventueel in combinatie met erotiek, dat klinkt fantastisch toch?

                                    Afspreken met Valentina

                                    Ze is bij SM Studio Almere / Privehuis Almere op de eerdere genoemde dag(en), waar ze een fraaie sfeervolle kamer tot haar beschikking heeft die perfect te gebruiken is voor SM sessies. De locatie is gevestigd op een industrieterrein in Almere, waar je gratis kan parkeren. Een gastvrouw ontvangt je discreet en het huis heeft een vergunning en is dus 100% legaal.

                                    Bezoek haar website www.valentina-secrets.com voor meer info, en afspreken kan via +31 616 829 189. Ze zit ook op Twitter trouwens: Twitter.com/Valentina_S_VIP.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Meesteres Michela is nu weer 7 dagen per week aanwezig voor SM en kinky sessies NU OOK SESSIES MET VR BRIL!

                                      Deze slanke blonde Domina, Meesteres Michela, was voorheen nog wel eens te aanbidden in Amsterdam. Maar al een aantal jaren vind je haar in de SM Studio’s van smstudio-nederland.nl, in Amersfoort.



                                      Ze ontvangt slaven in de prachtige SM Studio voor 1 op 1 sessies, waarin ze jou zal aanpakken als het slaafje dat je bent! Bespreek vooraf je fantasie en do/dont’s met de Lady zelf via SMS, Whatsapp of e-mail, zodat ze je onderdanige dromen werkelijkheid kan laten worden. Haar contactgegevens vind je onderaan deze pagina.
                                      Een beschrijving van de Meesteres zelf

                                      Curious what this lady can do for you? Well, the question is more what you can do for her, don’t you think so? If she finds you worthy she might notice you. Notice you for the submissive slave you are! Yes admit it, on the outside you look so strong, so at ease, but deep inside you are just a slave, a slave that longs to submit himself to the goddess. Well, look no further because you are about to meet her! Maybe she will allow you to serve her. To fulfill her filthiest desires, to take care of her deepest sadistic needs. Maybe, if you behave real good, she will even reward you! But rewards need to be earned. Earned by your honest and total submission to her female supremacy.
                                      Tarieven en contact Meesteres Michela
                                      • 30 minuten €100,00
                                      • 45 minuten €150,00
                                      • 1 uur €200,00

                                      SMS/whatsapp only: 06-23026256
                                      mistressmichela@gmail.com
                                      www.meesteresmichela.nl


                                      Comment


                                      • #20
                                        Meesteres Alexa is iedere maandag en donderdag in Utrecht



                                        Haar vaste locatie is in een sfeervolle SM kamer bij SM Studio Utrecht.

                                        Deze Nederlandse Meesteres Alexa heerst over jou! Wat voor slaafje ben jij voor haar? Hoe onderdanig stel jij je op voor deze 23 jaar jonge Domina? Met haar slanke lichaam, Cup C borsten en blauwe ogen weet ze jou perfect te bespelen!

                                        mrsalexa185@gmail.com is het mailadres waarop je een sessie met haar kan afspreken. Via de handige agenda of via haar advertentie kan je zien wanneer ze aanwezig is in Utrecht.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Vandaag t/m 16 april Kinky Lady Black Angel in Almere bij www.smstudio-almere.nl


                                          Black Angel Bizarr is een prachtige Oost-Europese Lady. Lang zwart haar tot aan haar perfecte billen. Donkere ogen die je mysterieus aankijken terwijl ze jou tot haar slaafje maakt. Met een groot gevoel voor erotische dominantie brengt ze jou naar grote hoogten, zo is ook in haar recensies te lezen.

                                          Afspreken kan via +49 157 759 372 89 (whatsapp, in Engels of Duits). Meer van haar is te zien via Black Angel Bizarr haar KinkyDevils pagina. Een sessie is €150,00 voor 30 minuten en €250,00 voor een uur.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Luxe vergunde SM kamers te huur in Almere!

                                            SM Studio Almere

                                            De voordelen van huren bij SM Studio Almere:

                                            - Ruime SM speelkamers met vergunning, dus legaal
                                            - Sfeervol ingericht
                                            - Vele SM meubels aanwezig
                                            - Discrete ontvangst van uw gast door onze gastvrouw
                                            - Douchegelegenheid en schone handdoeken
                                            - Discrete ontvangst en privacy voor uw gasten
                                            - Gratis parkeerruimte
                                            - Centraal in Nederland gelegen. Dus goed bereikbaar voor vele slaven/klanten, meer kans op goede omzet
                                            - Eventuele ondersteuning in marketing om meer slaven/klanten te vinden voor uw slavenstal en/of SM afspraken
                                            - Eventuele ondersteuning in webdesign, foto- en filmshoots

                                            >> Voor meer informatie, foto's en prijzen, kijk op www.smstudio-almere.nl <<

                                            Comment


                                            • #23
                                              Mistress Sonya wegens succes terug in Nederland! 6 t/m 9 mei in Amersfoort



                                              Haar eerste speeldagen in SM Studio Almere waren een groot succes, haar agenda was vrijwel volgeboekt. En weer komt deze bloedmooie en sensuele Domina terug naar Nederland. 12, 13 en 14 maart is ze bij SM Studio Amersfoort.

                                              Tijdig reserveren is zeker aan te raden en dat kan in het Duits of Engels. Doe dit via whatsapp op +49 151 416 109 97 of email naar bizarrladysonya@gmail.com.

                                              Weet wel dat deze highclass Bizarr Lady een tarief hanteert van €250,00 per uur. Op Twitter kan je haar live volgen in de SM Studio’s waar ze nu met name in Duitsland met slaven speelt, volg haar op Twitter.com/FetishLadySonya

                                              Comment


                                              • #24

                                                Comment


                                                • #25
                                                  NU WEER 7 DAGEN PER WEEK AANWEZIG!:

                                                  Mistress Michela een top 3 Meesteres in Nederland zie ook

                                                  vaak samen met Kinkygirls Alesia & Carina (Carina vanaf ca. 9 mei weer) beschikbaar

                                                  U kunt niet zomaar langskomen, de Meesteressen en Kinkygirls werken op afspraak!

                                                  U kunt op smstudio-nederland.nl/meesteressen de contactgegevens vinden om rechtstreeks contact op te nemen.


                                                  Foto: Meesteres Michela - bij SM Studio Amersfoort


                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X