Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mrs. Gina Doll, SM Studio Nederland, Amersfoort

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Mrs. Gina Doll, SM Studio Nederland, Amersfoort

  Roemeense
  Blondine
  Bruine ogen
  Slank postuur
  C cup (echt)
  1.66m
  leeftijd rond de 30
  +49-15734294760

  https://www.smstudio-amersfoort.nl/meesteres-gina-doll/

  Fantastische ervaring vanochtend al gehad, want ze had een vrij volle agenda, hoewel toen ik er was kreeg ze een cancelling van een klant voor vanavond, dus wie weet. Prachtige intelligente highclass lady uit Duitsland maar met Roemeense roots. Heeft prachtige eigen website www.ginadoll.de

  Goede SM sessie gehad met fetishplay en ook erotische elementen, teasing, nylons, fisting, en strap on fuck. Ook mijn tepels kregen aandacht en ze spreekt vloeiend Engels en zag er in top kinky lingerie oogverblindend uit. Wel hoger uurtarief van 250 Euro per uur.

  Ze is er vandaag maandag en morgen dinsdag ook, en als er geen lockdown is wellicht nog meer dagen of dagdelen vertelde ze mij omdat ze enkele dagen in Nederland vertoeft. Echte klasse lady!

 • #2
  Gisteren mijn 2e stop tijdens mijn 'BDSM Fetish Roadtrip' - Halte 2: GINA DOLL (voor de liefhebbers: Halte 1: Michela). Gina Doll, de naam van een filmactrice uit de glorietijd van Hollywood. Een statement met als thuisbasis Duitsland, waar het gehele niveau van BDSM op een veel hoger en professioneler niveau ligt. Maar soms daalt zij neer naar de Lage Landen, omdat ze ons Nederlandse mannen in zekere mate plezieriger vindt in het spel dat zij graag speelt. Ze straalt erotiek uit. Het type vrouw dat je graag ontmoet op de kruk in de meest prestigieuze bar in town en wacht op jouw aandacht en drankje; de vrouw bij je in de buurt die dagelijks op hoge hakken, high class gekleed langs loopt en waar je hoopt op een glimp van haar zwoele blik; de dame in je boardroom waar alles in je zegt dat je professioneel afstand moet houden, maar je elke nacht weer badend in het zweet je stoutste dromen de vrije loop laat. Dat is Gina Doll. Ze kent haar erotische kracht en ze wilt maar 1 ding; dat jij doet wat zij van je verlangt. De ultieme mix van erotiek en pijn. Hoe extremer beide des te meer zij geniet. En jij dus ook!

  Ik had Gina echt al minimaal 4 jaar niet meer ontmoet. De laatste keer in een fraai hotel in het midden van het land, maar ik herinner me nog steeds die sessie, haar geur en de onwisbare indruk die zij had gemaakt op mij. Nu ontving ze in het thuisdomein van Michela, Carina en Alesia. En hoewel deze 3 meesteressen echt ons land hebben verrijkt, is het af en toe ook aangenaam om een andere 3 sterrenchef te mogen bezoeken. Ik had mijn do's en dont's doorgegeven via WA, maar wist uit ervaring dat zij deze wel leest, maar dat zij haar spel speelt in de mood van het moment. Ze had dus van mij de vrije hand gekregen. Dus ik was heel nieuwsgierig en ook wel enigszins bezorgd wat mij te wachten stond.

  De deur van haar kamer stond open en ik mocht binnen treden. De blik van herkenning deed me al in vuur en vlam zetten, zeker omdat Gina wel zeer sexy en lekker gekleed was. Oh wat zou ik graag ook 'on top' zijn bij haar. Ze verliet de kamer om poppers te halen en ik mocht me geheel uitkleden tot ik alleen nog in adamskostuum zou staan. Bij terugkeer kreeg ik een goedkeurende blik en de opdracht om aan het voeteinde van het bed te gaan staan. Handen werden boven het hoofd zo wijd uiteen aan het bed vastgezet; mijn benen met een spreidstang uiteen; een stevig touw rondom Jan en kornuiten; een gag in mijn mond en een blinddoek over de ogen. Voor ik het wist stond in geheel klem en was ik totaal machteloos; een situatie die zowel Gina als mijzelf bekoorden. Ze noemde het de warming up en fluisterde allemaal dingen in mijn oor die me te wachten stonden; hoe ik haar ging plezieren. Op mijn tepels kwamen stevige klemmen, hetgeen gelijk een stevige reactie van Jan veroorzaakte. Gina draaide haar kont tegen me aan en ik voel hoe haar lingerie en panty's over mijn lichaam schuren, terwijl ze haar gezicht tegen die van mij aandrukt. Het was tijd voor een vervolg.
  Mijn armen werden losgemaakt en ik mocht iets naar voren schuifelen. Ze liep naar achteren en toen hoorde ik het geluid van een zwaar touw op de grond vallen. En dit kon ik mij herinneren van mijn sessie van 4 jaar terug. Gina is een ware meester in bondage. Er kwamen nu 2 stevige touwen aan ten pas. En ik werd met armen volledig klem gezet aan mijn lichaam, er was geen millimeter ruimte om te bewegen over. Langzaam mocht ik naar achteren en op het uiterste randje van het bed gaan zitten. Achterover liggen en mijn benen werden in de lucht vastgezet. Even ging het masker af en werd ik bevrijd van de gag. Aan de spiegel boven mij zag ik het cadeau liggen voor Gina. Hulpeloos enerzijds, maar anderzijds smachtend naar het vervolg. Deze korte blik gaf Gina uiteraard extra plezier, immers zij had me waar ze mij hebben wilde. Ik kreeg een gasmasker over mijn hoofd en daar overheen ging weer de blinddoek - ik was volledig afgezonderd van de wereld. Gina kwam boven mij zitten en ging een fraaie vorm van breathplay toepassen, waarbij zij mijn tepels hevig toetakelde. En ook die flashback kwam boven. Ze maakt ze zo gevoelig dat je next level in je pijngrens bereikt. Ik kreeg wat poppers en toen was het de beurt van het zaakje beneden. De combinatie van streling en elektro deed haar werk; en dat ook weer in combi door te trekken aan de klemmen op mijn tepels. Maar ik lag uiteraard niet voor niets op de rand van het bed en ik voelde dat ook mijn kontgat het moest ontgelden. Ik werd klaargemaakt als neukpop van Gina Doll. Even wat poppers in het masker; wat gerommel op de achtergrond en toen schoof zij het voorbinddildo bij me naar binnen. Ze pakte mijn benen aan beide kanten vast, zodat ze mij naar zich toe kon trekken bij elke stoot die ze deed om vervolgens mijn penis te stimuleren en mijn tepels. Op de achtergrond had ze heerlijke muziek opstaan, waardoor ik geheel in trance raak. Stoot, streling, trekken, muziek, Stoot, streling, trekken, muziek ... ik geraak steeds dieper en dieper en wil maar 1 ding en dat is mij heerlijk ontladen voor haar. Want dat is wat zij mij gebied te doen. Ik voel mijn lichaam aanspannen en dan vanuit een soort oerkracht komt alle energie naar buiten. Wat een intens gevoel. Geweldig dit!

  Na afloop praten Gina en ik nog over de verschillen in BDSM in Nederland en Duitsland. Plus hoe zij graag werkt, hoe zij graag haar creativiteit gebruikt; dat BDSM echt een vak is, waar het uiterste van de meesteressen wordt verwacht en waar je dus als meesteres je ook 100% moet voelen, omdat het anders niet werkt. Ik kijk tevreden terug op deze 2e halte en ben blij dat ik Gina weer heb mogen ervaren. Die roadtrip bevalt me wel ....op naar Halte 3. Wie weet ik nog even niet, maar wordt vervolg ;-)

  Comment


  • #3
   Het was voor mij al weer een aantal jaar geleden dat ik Meesteres Gina Doll bezocht. Ze is er niet vaak en de keren dat ze in Nederland was, kon ik weer niet of ze was op die enkele dagen al snel volgeboekt. Haar nieuwe foto's deden het kriebelen bij mij en ik deed weer een poging om tot een afspraak te maken. Nu viel alles samen en kon ik bij haar op woensdag terecht.

   Het was een mooi weerzien. En ik werd gelijk weer week in de benen, ze heeft een uitstraling die zo krachtig is. Ze weet heel goed hoe opwindend ze is voor een man, hoe goed ze is in wat ze doet en dat pure zelfvertrouwen maakt mij tot een verlegen jongetje. Ze is helemaal niet schreeuwerig of overdreven dominant, het is een vriendelijke vrouw eigenlijk vooral. Het lijkt haar allemaal heel natuurlijk af te gaan, dit is wie ze is.

   Ze was had prachtige lingerie aan met hoge zwarte laarzen, haar blonde haar en haar mooie ogen die zonder enige schaamte recht mijn ziel in lijken te penetreren. Na een kort gesprekje ben ik even gaan douchen, zodat ik helemaal fris kon beginnen. Met het handdoekje om loop ik de kamer in, waar ze nog even wat toys en touw klaar legt. Ik moet gewoon even wachten op mijn beurt totdat ik wordt vertelt om de handdoek af te doen en op mijn knieen te gaan met mijn gezicht naar de spiegel. Het spel is begonnen!

   Ze loopt langzaam een rondje om mij heen. Haar laarzen hoor ik stap voor stap over de vloer gaan, haar heerlijke geur, haar hand gaat zachtjes over mijn schouders, haar prachtige billen passeren mijn blikveld. Zachtjes 'hmmm' komt er over haar lippen. Er is nog nauwelijks iets gebeurd en al mijn zintuigen zijn al geprikkeld.

   Ze pakt mijn haar vast en trekt mijn hoofd zachtjes naar achter. Ze komt met haar gezicht dichtbij de mijne en zegt: 'Open your mouth' en een klein beetje spuug druipt van haar lippen richting mijn mond. Gulzig laat ik het mij smaken. Met een glimlach laat ze mijn gezicht weer los en ze loopt weg.

   Ze komt terug met een rijzweepje in de hand en laat mijn poppers snuiven. We zijn nog geen 10 minuten bezig en ik voel mij al in extase door de hele situatie. Ik moet haar laarzen likken en langzaam ga ik aan het werk. Ik begin onderaan en probeer elk plekje van haar rechterlaars te bedienen. Stukje bij beetje omhoog. En daarna door met haar linkerlaars. Ondertussen laat ze het rijzweepje over mijn rug glijden, ze geeft geen tik maar de spanning dat die misschien wel komt is al heftig genoeg.

   Ze vind het genoeg zo en ik moet stoppen met de laarzen likken. Ze laat haar zweepje richting mijn pik gaan en tikt er heel zachtjes op en maakt wat opmerkingen dat ze ziet dat er blijkbaar wel plezier in heb.

   Ik moet opstaan en richting het bed waar ik op mijn rug op moet liggen. Met echt touw maakt ze mijn handen en voeten vast zodat ik spreidstang lig. Ze checkt of het kussen goed onder mijn hoofd zit en doet dan een blinddoek om bij me. Voordat ze die op doet, kijkt ze nog even 3 seconden diep in mijn ogen zonder iets te zeggen en dan is het klaar. Donker, vastgebonden.

   Het wordt tijd voor de pijn elementen, met haar handen knijpt ze in mijn tepels en doet dat steeds iets harder. De tepelklemmen gaan erop, en ik kan een kreun van de pijn niet onderdrukken. Ze laat haar handen over mijn pik heen gaan en zachtjes trekt ze mij af, de pijn in de tepels is er nog steeds maar het genot is er ook. Ze stopt als ik keihard bent en bind dan mijn pik en ballen vast met een touwtje.

   De tepelklemmen gaan weer af en dat levert weer een nieuwe pijnscheut op. Ze laat haar handen zachtjes overheen gaan. Dan hoor ik het geluid van een aansteker en een lichte brandlucht. Ik weet precies waar dit heen gaan en zet me nu al schrap. Ze trekt mij weer kort af, het moment dat haar hand mij aanraakt schrik ik want ik verwacht het kaarsvet. Maar dat komt dus nog niet. Ze lacht want ze ziet het aan me denk ik. De schrik is even weg en ik geniet van haar aanraking en dan vallen toch de druppels van het kaarsvet op mijn borst en buik. Ook nu kan ik niet voorkomen dat ik een kreet uitsla van de pijn. De combinatie van genot aan mijn pik en de pijn op een andere plek, het is zo'n mindfuck.

   Het kaarsvet wordt al vrij snel hard en ze haalt het van mij af. Ze maakt mij los uit de bondage en ik moet mij omdraaien maar krijg eerst nog wat poppers. Als ik eenmaal op mijn buik lig geeft ze met een paddle mij een ferme tik op mijn kont. En nog een. En nog een en zo gaat ze door. De eerste tikken gaan wel maar daarna wordt het toch echt heftig. Ik hoor aan haar ademhaling dat ze er echt kracht achter zet en op één of andere manier geniet ik er echt van en kom ik in een roes terecht. Ik voel de pijn niet maar het gevoel dat ze met mij bezig is vooral en mijn pik is nog steeds keihard.

   Ze vertelt me dat ik het goed gedaan heb en wrijft zacht over mijn billen heen. Ik moet mij weer omdraaien en lig op mijn rug. Ook zij komt op het bed, en gaat in 'standje 69' bovenop mij zitten. Haar prachtige billen boven mijn neus, die langzaam dichterbij komen terwijl ze zegt dat ik mijn adem in moet houden. De adem ontneemt ze mij door facesitting. Het voelt heerlijk, haar zachte billen die haar macht over mijn adem hebben. Ze gaat er niet heel ver in, niet tot het punt dat ik in paniek raak ofzo.

   Ik moet naar de rand van het bed, waar ze mijn benen vastmaakt in de lucht. Ze pakt er glijmiddel bij en vingert mij langzaam en ze merkt dat er vandaag wel wat kan gebeuren qua strap-on. Ze kiest er eentje uit en doet die aan. Ik krijg een masker op met een watje erin waar wat poppers over zijn gesprinkeld. Ze laat de poppers een paar seconden op mij inwerken en zet haar strap-on tegen mijn gaatje aan en dringt langzaam naar binnen. Ik geniet intens en ze neukt mij steeds iets sneller en vooral dieper. Ik mag mijzelf aftrekken en de diepe stoten laten het bed schudden. Ik kom zo ontzettend hard klaar en de ontlading is intens. Tijdens het klaarkomen voel ik hoe ik hoe ze nog twee keer echt heel hard in mij stoot. Wow. Echt wow.

   Ik ben uitgeput, het masker gaat weer af en ik wordt losgemaakt. Ik heb even nodig om bij te komen en dat is ook geen probleem. Geen haast. Ik blijf even liggen en ze bied me wat te drinken aan. Zodra ik weer op mijn benen kan staan ga ik weer douchen. Holy shit wat was dit een ervaring zeg.

   Ondertussen heeft ze al weer aangekondigd wanneer ze weer in Nederland is en ik heb geen seconde getwijfeld om weer een plek te reserveren bij haar. Wat een absolute topdame is Gina Doll!

   Comment


   • #4
    Zo dit is weer eens wat anders. Klasse dame en niveau met in de puntjes verzorgde kleding in fetish kinkystyle. Dame die weet wat ze doet en een vriendelijk maar ook duidelijk dominante uitstraling heeft en ook erotiserend. Ik ben met 2 maten voorbinddildo's genomen, en ook kreeg ik een facesitting en nippleplay te verduren. Ook een kleine bondage waarbij ze mij in alle rust overal goed kon bespelen. Gina Doll heeft iets heel speciaals!

    Comment


    • #5
     Ik heb het genoegen gehad om met Meesteres Gina Doll een sessie te ondergaan. Ik heb jaren geleden haar een aantal keren bezocht, maar de laatste tijd kwam het er niet meer van. Ze is relatief weinig dagen in Nederland. Nu viel het allemaal samen en kon ik een uur met haar besteden.

     Gina Doll is nog steeds een echt knappe vrouw, stijlvol, classy, beheerst, in full control. Haar billen prachtig in de spannende lingerie.

     Ze heeft mij met touwen vastgebonden aan het bed, das toch weer net even anders dan met de handboeien die ik meestal gewend ben. Ze gleed met haar lichaam over mijn lichaam, deed mij een blinddoek om en fluisterde in mijn oor wat ze met mij ging doen. Haar geur, haar stem, haar subtiele aanraking. Ik stamelde wat terug op haar gefluister en voelde hoe mijn pik keihard werd.

     Ze kuste mijn tepels, beet er zachtjes in. Toen iets harder, zoekend naar het moment waarop ik een teken van pijn liet zien of horen. Een kreun van mij, een nog hardere kreun en ze wist wel ongeveer hoe ver ze kon gaan met het strakzetten van de tepelklemmen. Mijn pik en ballen deed ze een touwtje omheen, waardoor mijn harde pik nog veel harder aanvoelde. Haar handen die over mijn bovenbenen strelen, naar mijn buik en een klein tikje aan de tepelklemmen. Ouch.

     Ze pakte mijn benen en bond die ook vast in de lucht en gaf mij wat snuiven poppers. Met wat glijmiddel drong ze met haar vinger bij mij naar binnen. Daarna een tweede vinger. En haar andere hand ging over mijn pik heen en ze pakte mijn ballen vast, gaf een klein kneepje. Ze deed het heerlijk en ik genoot.

     Toen de tepelklemmen eraf, au au au, de pijnscheuten waren heftig. Ik hoorde haar lachen. Ze stapte van het bed af en een minuut later ging mijn blinddoek af. De strap-on die ze had omgedaan moest gelikt worden vond ze. Ik lag nog vastgebonden dus de hoek was lastig, maar het lukte mij om de strap-on te pijpen. Ze liet haar hand over mijn hoofd gaan en gaf mij poppers.

     Daarna verplaatste ze naar de andere kant van het bed, waar de strap-on in actie werd gebracht. Ze plaatste de strapon tegen mijn gaatje en keek me recht in de ogen aan toen ze volledig naar binnen ging. Een zucht van genot verliet mijn mond, ze neukte heerlijk sensueel met lekkere heupbewegingen. Af en toe een paar harde diepe stoten. Heerlijk.

     Ze maakte alle touwen los en kwam met haar prachtige billen boven mij staan. Haar billen kwam dichterbij en sloten zich om mijn mond en neus. Aftellend van 10 naar 1, en ik kreeg weer adem. Ik kreeg de opdracht om mij af te trekken, ze deed wat glijmiddel op mijn pik en ik ging aan de gang terwijl ze weer een facesitting uitvoerde. Na 3 rondes waarbij ze steeds iets langer op mijn gezicht zat, voelde ik mijn orgasme aankomen tijdens ronde 4... Ze bleef op mijn gezicht zitten, terwijl ik diep kreunend onder haar billen zat zonder zuurstof. Ik kwam hard klaar en een seconde daarna gaf ze mij weer lucht. Happend naar adem terwijl ik nog midden in mijn orgasme zat. Wow heel intens!

     In alle rust kon ik even bijkomen, wat drinken, en met een handdoek naar de douche om even op te frissen. Ik bedankte haar hartelijk en met een grote glimlach nam ik de trap naar beneden en stond weer buiten na een fantastisch uur.

     Comment


     • #6
      Druk kinky weekje voor mij met al die kinky toppers. Vandaag dus Gina Doll in Amersfoorr die er ook weer geweldig uitzag en via een erotiserend mind teasing game mij in de flow kreeg, waarna er een tandje werd bijgezet qua niple play en anaal gebruik van mij.

      Morgen vrijdag is ze er ook nog😃

      Comment


      • #7
       Net weer een geweldige SM sessie en fetishspel gehad met Gina Doll. Wat is haar energie en speelwijze toch weer anders dan anderen, dat is het leuke van al die verschillende top Domina's en Kinkygirls. Ze ziet er altijd verbluffend uit, verzorgd in de puntjes en met de juiste sfeermuziek en licht speelt ze een sensueel en opzwepend spel. Ik zweef nu nog even na van Gina Doll

       Comment


       • #8
        Ben er gisteren geweest, weer klasse sesse gehad van Gina Doll die goed weet waar mijn triggers zitten met name in fetish spel. Eind mei komt ze 3 dagen achter elkaar en natuurlijk is ze er vandaag nog 1 dag.

        Comment


        • #9
         Ze is er nu vandaag en morgen woensdag ook weer. Heb een spannende sensuele sessie gehad met veel fetishplay maar ook met pegging en fisting op het einde. Blijft een klasse lady!😃

         Comment


         • #10
          Het was deze middag weer genieten met Meesteres Gina Doll. In haar bekende kamer in Amersfoort stond de airco lekker te loeien en heeft ze me toch nog laten zweten :-) Het is één van de meest naturel Meesteressen. Echt mooi slank, prachtige billen, mooie borsten. En die blik in haar ogen, oef.

          Ze heeft me eerst opgewarmd door mijn tepels te prikkelen, eerst zacht en later venijniger. Volledig vastgebonden heeft ze ook breathplay toegepast, gedeeltelijk met haar handen en ook tijdens een facesitting onder haar lekkere billen.

          Ze heeft mij anaal met haar handen en een dildo opgevuld, met tussendoor wat poppers. Daarna deed ze mij een masker op met wat poppers, en ze heeft me heerlijk sensueel genomen met haar strap-on, de heupbewegingen van haar slanke lijf zien in de spiegel terwijl ik lag te kreunen. Wat een genot. Het duurde ook niet lang voordat ze mij met veel olie naar een knallend hoogtepunt aftrok. Het voelde alsof ik minuten lang klaarkwam, tot de laatste druppel leeg gemolken.

          Comment


          • #11
           Gina Doll is nu weer 3 dagen in Amersfoort en haar klasse is duidelijk zichtbaar en voelbaar in haar sessies. Ik heb vandaag weer een inspirerende sessie met haar mogen spelen nu op SM kamer 7 in Amersfoort bij www.privehuishod.nl / www.smstudio-amersfoort.nl

           Fetishplay is ze ook erg goed in en bondages. En natuurlijk tease en denail en nippleplay, pegging en fisting. Het was weer klasse en weer anders dan andere Meesteressen qua speelenergie en vibe. En dat maakt die afwisseling tussen al die Meesteressen en kinkygirls ook zo leuk. Ja ben zeer tevreden

           Comment


           • #12
            Ja Gina Dollllll dan slaat mijn fetish hart even op holllll

            Net in Amersfoort een uurtje met haar in haar kinky wereld en fantasie mogen vertoeven en dat is met haar gewoon genieten. Deze intelligente fetish lady weet mij toch iedere keer weer binnen no time in haar flow en haar macht te krijgen zodat ze kan doen wat ze graag met mij wil, natuurlijk binnen mijn kinky wensen en grenzen

            Comment


            • #13
             En april data zijn ook al bekend zie www.smstudio-amersfoort.nl/agenda

             Comment


             • #14
              Als je op zoek bent naar een zeer ervaren en intelligente meesteres die oprecht geïnteresseerd is in de mens achter de 'bezoeker', die "leidenschaftlich" (ja zoek die maar eens op via Google vertalen) met haar 'vak' bezig is, haar passie weet om te zetten in een ware kunstvorm, dan zou ik bijna zeggen: look no further. Je hebt haar gevonden. Gina Doll straalt een natuurlijke erotische dominantie uit, zonder arrogant te zijn, ze is iemand die luistert naar hidden 'desires' en die dat samen met lust en strengheid verwerkt in haar spel. Dit maakt haar tot een ware topper, van een niveau, zo zijn er maar weinig: authentiek, gepassioneerd en 'echt'. Het is niet voor niks dat ze, ook al is ze based in BDSM-hoofdstad München, ook de rest van Europa door reist en overal haar (kinky) aanbidders heeft. En geloof het of niet, ze doet eens in de zoveel tijd ook ons kikkerlandje aan... En is dan gewoon in Amersfoort. Geweldig. Voor mij staat Gina Doll op eenzame hoogte.

              Comment


              • #15
               komende week ook 3 dagen maar de dag dat ik kon 30 mei haar 1e dag was ze al volgeboekt

               Comment


               • #16
                Gina heeft een nieuw telefoonnummer en emailadres zag ik op www.smdome.com

                Comment


                • #17
                 Gina Doll komt weer 2 dagen naar Amersfoort zag ik net op https://www.smdome.com/gina-doll-a-s...in-amersfoort/

                 Comment


                 • #18
                  Inmiddels 1 dag geworden de 24e alleen

                  Comment


                  • #19
                   14 en 15 september weer in Amersfoort😃

                   Comment


                   • #20
                    en ook 28 & 29 augustus

                    en 23 & 24 oktober

                    en 6 & 7 november ook

                    Comment


                    • #21
                     Ja ik heb as maandag weer een afspraak staan met deze highclass fetish lady

                     Comment


                     • #22
                      14 en 15 september heeft ze gecanceld

                      Rest van het jaar in Nederland (Amersfoort) zie https://www.smstudio-amersfoort.nl/agenda/2023-10/ :

                      23 & 24 oktober
                      6 & 7 november
                      19 & 20 december

                      Comment


                      • #23
                       Oktober is veranderd in 24 en 25 oktober😉

                       Comment


                       • #24
                        En 6 en 7 november vervalt en wordt 23 en 24 november liet Gina Doll mij net per app weten.

                        Comment


                        • #25
                         After having of course made an appointment, I had the honor to meet Mistress Gina Doll in Amersfoort.

                         I was very well received and the few minutes of waiting were most pleasant in this warm and quiet house.
                         Then Mistress Gina Doll appeared in front of her door in the exact outfit I had asked her during our exchanges.
                         She looked EXACTLY like the picture of SM Dome : Face and outfits. Amazing !

                         A great and sexy beauty. A very positive magnetism. A very friendly voice. A wonderful dream come true.

                         In the bedroom, after the usual introductions, we talked about the program: Erotic domination + Tease and denial.
                         After a very refreshing shower, she tied me in X in front of the bed then tied me by the balls with a very soft long red rope and quietly excited me on all-parts-of-the-body to know my limits by distributing me warmed poppers between her busty breasts.
                         The notion of time disappeared, I had the desire to belong to her. Only to her and only for her.

                         She really is a great professional. A very great and beautiful professional.

                         After making sure that I truelly wanted to be her sex slave, she untied me and trained me to tie me to the bed by pulling the rope that enclosed my balls ready to explode.
                         It was a wonderful moment. I would have followed her that way to the end of the world.

                         It was so good to have the feeling to be her toy. I then spent with her, on the bed, an infinity of fabulously intense moments surrounded by multiple mirrors that allowed to appreciate from all angles the body and the play of this wonderful mistress.

                         After the session, she took the time to discuss very friendly multiple and varied interessant topics.
                         What culture ! What a woman! What a mistress!

                         Believe me, Mistress Gina Doll deserves to be known, pampered and appreciated.

                         The minutes, the hours, the days that follow a moment with her are of a wealth and a brilliant sweetness.

                         Thanks a lot mistress Gina Doll. You deserve your place in my mind.

                         Comment

                         Working...
                         X