Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mrs. Gina Doll, SM Studio Nederland, Amersfoort

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Mrs. Gina Doll, SM Studio Nederland, Amersfoort

  Roemeense
  Blondine
  Bruine ogen
  Slank postuur
  C cup (echt)
  1.66m
  leeftijd rond de 30
  +49-15734294760

  https://www.smstudio-amersfoort.nl/meesteres-gina-doll/

  Fantastische ervaring vanochtend al gehad, want ze had een vrij volle agenda, hoewel toen ik er was kreeg ze een cancelling van een klant voor vanavond, dus wie weet. Prachtige intelligente highclass lady uit Duitsland maar met Roemeense roots. Heeft prachtige eigen website www.ginadoll.de

  Goede SM sessie gehad met fetishplay en ook erotische elementen, teasing, nylons, fisting, en strap on fuck. Ook mijn tepels kregen aandacht en ze spreekt vloeiend Engels en zag er in top kinky lingerie oogverblindend uit. Wel hoger uurtarief van 250 Euro per uur.

  Ze is er vandaag maandag en morgen dinsdag ook, en als er geen lockdown is wellicht nog meer dagen of dagdelen vertelde ze mij omdat ze enkele dagen in Nederland vertoeft. Echte klasse lady!

 • #2
  Gisteren mijn 2e stop tijdens mijn 'BDSM Fetish Roadtrip' - Halte 2: GINA DOLL (voor de liefhebbers: Halte 1: Michela). Gina Doll, de naam van een filmactrice uit de glorietijd van Hollywood. Een statement met als thuisbasis Duitsland, waar het gehele niveau van BDSM op een veel hoger en professioneler niveau ligt. Maar soms daalt zij neer naar de Lage Landen, omdat ze ons Nederlandse mannen in zekere mate plezieriger vindt in het spel dat zij graag speelt. Ze straalt erotiek uit. Het type vrouw dat je graag ontmoet op de kruk in de meest prestigieuze bar in town en wacht op jouw aandacht en drankje; de vrouw bij je in de buurt die dagelijks op hoge hakken, high class gekleed langs loopt en waar je hoopt op een glimp van haar zwoele blik; de dame in je boardroom waar alles in je zegt dat je professioneel afstand moet houden, maar je elke nacht weer badend in het zweet je stoutste dromen de vrije loop laat. Dat is Gina Doll. Ze kent haar erotische kracht en ze wilt maar 1 ding; dat jij doet wat zij van je verlangt. De ultieme mix van erotiek en pijn. Hoe extremer beide des te meer zij geniet. En jij dus ook!

  Ik had Gina echt al minimaal 4 jaar niet meer ontmoet. De laatste keer in een fraai hotel in het midden van het land, maar ik herinner me nog steeds die sessie, haar geur en de onwisbare indruk die zij had gemaakt op mij. Nu ontving ze in het thuisdomein van Michela, Carina en Alesia. En hoewel deze 3 meesteressen echt ons land hebben verrijkt, is het af en toe ook aangenaam om een andere 3 sterrenchef te mogen bezoeken. Ik had mijn do's en dont's doorgegeven via WA, maar wist uit ervaring dat zij deze wel leest, maar dat zij haar spel speelt in de mood van het moment. Ze had dus van mij de vrije hand gekregen. Dus ik was heel nieuwsgierig en ook wel enigszins bezorgd wat mij te wachten stond.

  De deur van haar kamer stond open en ik mocht binnen treden. De blik van herkenning deed me al in vuur en vlam zetten, zeker omdat Gina wel zeer sexy en lekker gekleed was. Oh wat zou ik graag ook 'on top' zijn bij haar. Ze verliet de kamer om poppers te halen en ik mocht me geheel uitkleden tot ik alleen nog in adamskostuum zou staan. Bij terugkeer kreeg ik een goedkeurende blik en de opdracht om aan het voeteinde van het bed te gaan staan. Handen werden boven het hoofd zo wijd uiteen aan het bed vastgezet; mijn benen met een spreidstang uiteen; een stevig touw rondom Jan en kornuiten; een gag in mijn mond en een blinddoek over de ogen. Voor ik het wist stond in geheel klem en was ik totaal machteloos; een situatie die zowel Gina als mijzelf bekoorden. Ze noemde het de warming up en fluisterde allemaal dingen in mijn oor die me te wachten stonden; hoe ik haar ging plezieren. Op mijn tepels kwamen stevige klemmen, hetgeen gelijk een stevige reactie van Jan veroorzaakte. Gina draaide haar kont tegen me aan en ik voel hoe haar lingerie en panty's over mijn lichaam schuren, terwijl ze haar gezicht tegen die van mij aandrukt. Het was tijd voor een vervolg.
  Mijn armen werden losgemaakt en ik mocht iets naar voren schuifelen. Ze liep naar achteren en toen hoorde ik het geluid van een zwaar touw op de grond vallen. En dit kon ik mij herinneren van mijn sessie van 4 jaar terug. Gina is een ware meester in bondage. Er kwamen nu 2 stevige touwen aan ten pas. En ik werd met armen volledig klem gezet aan mijn lichaam, er was geen millimeter ruimte om te bewegen over. Langzaam mocht ik naar achteren en op het uiterste randje van het bed gaan zitten. Achterover liggen en mijn benen werden in de lucht vastgezet. Even ging het masker af en werd ik bevrijd van de gag. Aan de spiegel boven mij zag ik het cadeau liggen voor Gina. Hulpeloos enerzijds, maar anderzijds smachtend naar het vervolg. Deze korte blik gaf Gina uiteraard extra plezier, immers zij had me waar ze mij hebben wilde. Ik kreeg een gasmasker over mijn hoofd en daar overheen ging weer de blinddoek - ik was volledig afgezonderd van de wereld. Gina kwam boven mij zitten en ging een fraaie vorm van breathplay toepassen, waarbij zij mijn tepels hevig toetakelde. En ook die flashback kwam boven. Ze maakt ze zo gevoelig dat je next level in je pijngrens bereikt. Ik kreeg wat poppers en toen was het de beurt van het zaakje beneden. De combinatie van streling en elektro deed haar werk; en dat ook weer in combi door te trekken aan de klemmen op mijn tepels. Maar ik lag uiteraard niet voor niets op de rand van het bed en ik voelde dat ook mijn kontgat het moest ontgelden. Ik werd klaargemaakt als neukpop van Gina Doll. Even wat poppers in het masker; wat gerommel op de achtergrond en toen schoof zij het voorbinddildo bij me naar binnen. Ze pakte mijn benen aan beide kanten vast, zodat ze mij naar zich toe kon trekken bij elke stoot die ze deed om vervolgens mijn penis te stimuleren en mijn tepels. Op de achtergrond had ze heerlijke muziek opstaan, waardoor ik geheel in trance raak. Stoot, streling, trekken, muziek, Stoot, streling, trekken, muziek ... ik geraak steeds dieper en dieper en wil maar 1 ding en dat is mij heerlijk ontladen voor haar. Want dat is wat zij mij gebied te doen. Ik voel mijn lichaam aanspannen en dan vanuit een soort oerkracht komt alle energie naar buiten. Wat een intens gevoel. Geweldig dit!

  Na afloop praten Gina en ik nog over de verschillen in BDSM in Nederland en Duitsland. Plus hoe zij graag werkt, hoe zij graag haar creativiteit gebruikt; dat BDSM echt een vak is, waar het uiterste van de meesteressen wordt verwacht en waar je dus als meesteres je ook 100% moet voelen, omdat het anders niet werkt. Ik kijk tevreden terug op deze 2e halte en ben blij dat ik Gina weer heb mogen ervaren. Die roadtrip bevalt me wel ....op naar Halte 3. Wie weet ik nog even niet, maar wordt vervolg ;-)

  Comment


  • #3
   Het was voor mij al weer een aantal jaar geleden dat ik Meesteres Gina Doll bezocht. Ze is er niet vaak en de keren dat ze in Nederland was, kon ik weer niet of ze was op die enkele dagen al snel volgeboekt. Haar nieuwe foto's deden het kriebelen bij mij en ik deed weer een poging om tot een afspraak te maken. Nu viel alles samen en kon ik bij haar op woensdag terecht.

   Het was een mooi weerzien. En ik werd gelijk weer week in de benen, ze heeft een uitstraling die zo krachtig is. Ze weet heel goed hoe opwindend ze is voor een man, hoe goed ze is in wat ze doet en dat pure zelfvertrouwen maakt mij tot een verlegen jongetje. Ze is helemaal niet schreeuwerig of overdreven dominant, het is een vriendelijke vrouw eigenlijk vooral. Het lijkt haar allemaal heel natuurlijk af te gaan, dit is wie ze is.

   Ze was had prachtige lingerie aan met hoge zwarte laarzen, haar blonde haar en haar mooie ogen die zonder enige schaamte recht mijn ziel in lijken te penetreren. Na een kort gesprekje ben ik even gaan douchen, zodat ik helemaal fris kon beginnen. Met het handdoekje om loop ik de kamer in, waar ze nog even wat toys en touw klaar legt. Ik moet gewoon even wachten op mijn beurt totdat ik wordt vertelt om de handdoek af te doen en op mijn knieen te gaan met mijn gezicht naar de spiegel. Het spel is begonnen!

   Ze loopt langzaam een rondje om mij heen. Haar laarzen hoor ik stap voor stap over de vloer gaan, haar heerlijke geur, haar hand gaat zachtjes over mijn schouders, haar prachtige billen passeren mijn blikveld. Zachtjes 'hmmm' komt er over haar lippen. Er is nog nauwelijks iets gebeurd en al mijn zintuigen zijn al geprikkeld.

   Ze pakt mijn haar vast en trekt mijn hoofd zachtjes naar achter. Ze komt met haar gezicht dichtbij de mijne en zegt: 'Open your mouth' en een klein beetje spuug druipt van haar lippen richting mijn mond. Gulzig laat ik het mij smaken. Met een glimlach laat ze mijn gezicht weer los en ze loopt weg.

   Ze komt terug met een rijzweepje in de hand en laat mijn poppers snuiven. We zijn nog geen 10 minuten bezig en ik voel mij al in extase door de hele situatie. Ik moet haar laarzen likken en langzaam ga ik aan het werk. Ik begin onderaan en probeer elk plekje van haar rechterlaars te bedienen. Stukje bij beetje omhoog. En daarna door met haar linkerlaars. Ondertussen laat ze het rijzweepje over mijn rug glijden, ze geeft geen tik maar de spanning dat die misschien wel komt is al heftig genoeg.

   Ze vind het genoeg zo en ik moet stoppen met de laarzen likken. Ze laat haar zweepje richting mijn pik gaan en tikt er heel zachtjes op en maakt wat opmerkingen dat ze ziet dat er blijkbaar wel plezier in heb.

   Ik moet opstaan en richting het bed waar ik op mijn rug op moet liggen. Met echt touw maakt ze mijn handen en voeten vast zodat ik spreidstang lig. Ze checkt of het kussen goed onder mijn hoofd zit en doet dan een blinddoek om bij me. Voordat ze die op doet, kijkt ze nog even 3 seconden diep in mijn ogen zonder iets te zeggen en dan is het klaar. Donker, vastgebonden.

   Het wordt tijd voor de pijn elementen, met haar handen knijpt ze in mijn tepels en doet dat steeds iets harder. De tepelklemmen gaan erop, en ik kan een kreun van de pijn niet onderdrukken. Ze laat haar handen over mijn pik heen gaan en zachtjes trekt ze mij af, de pijn in de tepels is er nog steeds maar het genot is er ook. Ze stopt als ik keihard bent en bind dan mijn pik en ballen vast met een touwtje.

   De tepelklemmen gaan weer af en dat levert weer een nieuwe pijnscheut op. Ze laat haar handen zachtjes overheen gaan. Dan hoor ik het geluid van een aansteker en een lichte brandlucht. Ik weet precies waar dit heen gaan en zet me nu al schrap. Ze trekt mij weer kort af, het moment dat haar hand mij aanraakt schrik ik want ik verwacht het kaarsvet. Maar dat komt dus nog niet. Ze lacht want ze ziet het aan me denk ik. De schrik is even weg en ik geniet van haar aanraking en dan vallen toch de druppels van het kaarsvet op mijn borst en buik. Ook nu kan ik niet voorkomen dat ik een kreet uitsla van de pijn. De combinatie van genot aan mijn pik en de pijn op een andere plek, het is zo'n mindfuck.

   Het kaarsvet wordt al vrij snel hard en ze haalt het van mij af. Ze maakt mij los uit de bondage en ik moet mij omdraaien maar krijg eerst nog wat poppers. Als ik eenmaal op mijn buik lig geeft ze met een paddle mij een ferme tik op mijn kont. En nog een. En nog een en zo gaat ze door. De eerste tikken gaan wel maar daarna wordt het toch echt heftig. Ik hoor aan haar ademhaling dat ze er echt kracht achter zet en op één of andere manier geniet ik er echt van en kom ik in een roes terecht. Ik voel de pijn niet maar het gevoel dat ze met mij bezig is vooral en mijn pik is nog steeds keihard.

   Ze vertelt me dat ik het goed gedaan heb en wrijft zacht over mijn billen heen. Ik moet mij weer omdraaien en lig op mijn rug. Ook zij komt op het bed, en gaat in 'standje 69' bovenop mij zitten. Haar prachtige billen boven mijn neus, die langzaam dichterbij komen terwijl ze zegt dat ik mijn adem in moet houden. De adem ontneemt ze mij door facesitting. Het voelt heerlijk, haar zachte billen die haar macht over mijn adem hebben. Ze gaat er niet heel ver in, niet tot het punt dat ik in paniek raak ofzo.

   Ik moet naar de rand van het bed, waar ze mijn benen vastmaakt in de lucht. Ze pakt er glijmiddel bij en vingert mij langzaam en ze merkt dat er vandaag wel wat kan gebeuren qua strap-on. Ze kiest er eentje uit en doet die aan. Ik krijg een masker op met een watje erin waar wat poppers over zijn gesprinkeld. Ze laat de poppers een paar seconden op mij inwerken en zet haar strap-on tegen mijn gaatje aan en dringt langzaam naar binnen. Ik geniet intens en ze neukt mij steeds iets sneller en vooral dieper. Ik mag mijzelf aftrekken en de diepe stoten laten het bed schudden. Ik kom zo ontzettend hard klaar en de ontlading is intens. Tijdens het klaarkomen voel ik hoe ik hoe ze nog twee keer echt heel hard in mij stoot. Wow. Echt wow.

   Ik ben uitgeput, het masker gaat weer af en ik wordt losgemaakt. Ik heb even nodig om bij te komen en dat is ook geen probleem. Geen haast. Ik blijf even liggen en ze bied me wat te drinken aan. Zodra ik weer op mijn benen kan staan ga ik weer douchen. Holy shit wat was dit een ervaring zeg.

   Ondertussen heeft ze al weer aangekondigd wanneer ze weer in Nederland is en ik heb geen seconde getwijfeld om weer een plek te reserveren bij haar. Wat een absolute topdame is Gina Doll!

   Comment


   • #4
    A.s. maandag en dinsdag weer in Amersfoort

    Comment


    • #5
     Zo dit is weer eens wat anders. Klasse dame en niveau met in de puntjes verzorgde kleding in fetish kinkystyle. Dame die weet wat ze doet en een vriendelijk maar ook duidelijk dominante uitstraling heeft en ook erotiserend. Ik ben met 2 maten voorbinddildo's genomen, en ook kreeg ik een facesitting en nippleplay te verduren. Ook een kleine bondage waarbij ze mij in alle rust overal goed kon bespelen. Gina Doll heeft iets heel speciaals!

     Comment


     • #6
      En ze wil vaker naar Nederland komen, ze was ook weer compleet volgeboekt.

      Comment

      Working...
      X