Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Advertentie: SM Studio Nederland

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Advertentie: SM Studio Nederland

    SM STUDIO NEDERLAND

    De bekende SM Studio's in Almere en Amersfoort met fraaie SM kamers.

    Welke Meesteressen en Kinkygirls zijn aanwezig?

    Check de agenda's in de links hieronder, je ziet in één overzicht wie er aanwezig zullen zijn. Klik op de naam van jouw favoriete kinky dame en je ziet gelijk de contactgegevens om je afspraak te maken.

    SM STUDIO ALMERE

    SM STUDIO AMERSFOORT




    Last edited by SM Studio; 11-05-2021, 00:36.

  • #2
    Recensie van de Week: Meesteres Vernice

    Over Meesteres Vernice is al veel gezegd en geschreven, de nummer 1 Meesteres volgens vele van onze lezers. Nu is daar een fraaie recensie bijgekomen, die de veelzijdigheid laat zien van deze blonde bloedmooie Duitse Domina.

    Onder de foto lees je de volledige recensie. Wil je zelf ook zoiets meemaken of een ander soort sessie bij Meesteres Vernice? In de agenda van SM Studio Amersfoort kan je zien wanneer ze aanwezig is. Afspreken kan via info@mistressvernice.com. Alle relevante info over prijzen, sessie mogelijkheden en vele foto’s vind je op meesteresvernice.nl.



    Recensie van de Week – Meesteres Vernice – SM Studio Amersfoort


    “Tja, waar moet ik beginnen. Voor het eerst heb ik Meesteres Vernice ontmoet. Bij binnenkomst was ik al gekooid en werd meteen op mijn gemak gesteld en drie zoenen. Toen zij nog in Den Haag werkte moet ik haar vast wel eens gezien hebben in het pand Geleenstraat 23 waar ik zo’n 15 jaar geleden mijn eerste schreden op SM gebied zette. Maar toen hebben we nooit met elkaar gespeeld. Nu wel. Ik had eerder wat foto’s laten zien van mijn outfits, ze had voor rode laarzen, rode lingerie, rode pruik en witte latex rok gekozen met een mooie ketting bh eroverheen. En uiteraard mijn latex borsten. Zij zelf had een mooi zwart latex jurkje en en zwarte hoge laarzen aan. Ze maakte mij op en we maakte wat foto’s in de spiegel. Dat is het mooie van kamer 8 in Amersfoort, zoveel spiegels waar je alles wat er gebeurd nog eens extra geil kunt zien.

    Vernice ging op het bed zitten en ik moest op mijn knieën en haar laarzen uitgebreid likken en ook haar hakken pijpen. Daarna deed zij een eerste strapon om. (Er zouden er nog heel veel volgen) en met 6 snuiven poppers moest ik mijn pijpkunsten laten zien. Ze was zeer tevreden en we gingen naar de gang toe. Daar moest ik verder pijpen en Mrs. Gina Doll kwam even kijken en was zeer enthousiast. Terug naar de kamer en ik moest op het bed gaan liggen. Een grotere voorbind ging om en ze ging mijn slettekutje openmaken. Heerlijk en de eerste anale orgasmes gingen door mijn lijf. De meesteres wilde meer en verder. Lange handschoenen gingen aan en ze ging me fisten. Lang en diep. Dat zou nog vaker gebeuren die sessie.

    Ze wilde wat anders gaan doen. Ik moest op de bok gaan liggen, vastgebonden en kreeg weer snuiven poppers. Ze had een nog grotere zwarte dildo om gedaan en deze moest ik proberen te pijpen. Met enige moeite ging de top in mijn mond. De dildo paste beter in mijn kont. Daar ging hij moeiteloos in en ik werd helemaal doorgeneukt. We hoorden zacht geklop op de deur en daar kwam kinkygirl Alesia binnen. Zij zou een tijdje meespelen met ons. We hadden elkaar een tijdje niet gezien. “Hello Roxy, welcome back” . Ze zag er spectaculair uit in een rode outfit en haar nieuwe borsten. Ze deed ook een strapon om en ik moest haar pijpen, terwijl Vernice me bleef neuken.

    even een korte break om een sigaret te roken en bij te praten. Ik moest weer op het bed gaan liggen en mijn benen in de beugels. Het was nu de beurt aan Alesia om mij te fisten en Vernice speelde met mijn gekooide pik en ballen. Om de beurt gaven de dames mij een constante flow van poppers en om de beurt gingen hun handen naar binnen. Het was even genoeg met het anale spel. Ik moest met de beide meesteressen mee naar beneden om mij aan de andere meisjes in het pand te laten zien. Ook weer heel geil om te doen en ze waren erg enthousiast.

    Het tweede deel van ons trio zou naaldenspel zijn. Alesia moest twee getallen tussen 10 en 100 kiezen, 24 en 58. De dames gingen aan de slag, 24 naalden in mijn pik en 58 in mijn ballen. Alesia zette ook nog een navelpiercing. Met al deze naalden in mijn lijf werd ik weer in de beugels gehangen en gingen de meesteressen me weer fisten. Om daarna me met grote strapons te lijf te gaan. Alesia deed daarbij ook vijf vingers bij de dildo naar binnen. Tot slot moest ik weer de dildo van Alesia pijpen die boven mij kwam zitten terwijl Vernice me met een hele grote voorbind neukte. De tijd met Alesia zat er op en zij ging weer terug naar haar eigen kamer.

    Vernice ging de naalden uit mijn lijf halen en ik moest me omkleden. We kregen nog meer bezoek. Een andere slaaf van Vernice kwam binnen , hij zou meespelen. Eerst werd ik de bok gelegd om door Vernice gefist en geneukt te worden terwijl ik de slaaf moest pijpen. Daarna moest ik daar blijven liggen en maakte Vernice met Naalden haar naam op mijn kont, terwijl de slaaf mij poppers gaf en ik hem stijf moest pijpen. We gingen naar het bed en de slaaf moest op zijn rug liggen en ik moest hem klaarpijpen terwijl de naalden nog in mijn kont zaten. De slaaf kwam klaar en moest in de stoel gaan zitten om bij het laatste vervolg van ons spel te moeten toekijken.

    Vernice wilde iets doen dat ze nog nooit gedaan had. Ik in ons app contact gezegd dat ik wel eens een piercing in eikel wilde krijgen. Dat ging ze nu doen. Het ging heel gemakkelijk, met een flow van poppers, een hele korte steekpijn en heel weinig bloed. Ik ben nu de gelukkige bezitter van een Prince Albert piercing. En Vernice was heel blij ermee. Het laatste halfuur ging Vernice met haar voet mijn kont in en uiteindelijk werd ik met behulp van een vibrator klaargetrokken door haar. Waarbij ik haar prachtige blote borsten mocht zien en aanraken. Het was een geile kinky ontmoeting geworden. Douchen en napraten en met drie zoenen vertrok ik.”

    Comment


    • #3
      Wil jij op sexdate? Klik op de link!



      https://www.casualdating.com/landing...9-45f944ebebe0


      Comment


      • #4
        Black Angel Bizarr, Duitse gepassioneerde dominante beauty komt naar Nederland! (Almere - www.smstudio-almere.nl/agenda) & www.smstudio-amersfoort.nl/agenda

        Wanneer is Black Angel Bizarr in Nederland?

        zie de agenda s online voor het gehele jaar via www.smstudio-almere.nl/agenda

        Dit is Black Angel Bizarr. Ze ontvangt voornamelijk in Duitsland, maar nu staat Nederland op haar agenda! Deze dominante beauty heeft veel passie. Ze noemt haar zelf een ‘explosieve mix van een intelligente lady en een bitch vol met lust’. Ze heeft een brede interesse in BDSM en geniet van vele soorten rollenspel, kinkygames, soft-SM en hard-SM.

        Lig jij binnenkort aan haar in hoge hakken of laarzen gehulde voeten? Hieronder lees je op welke data ze verwacht wordt bij SM Studio Nederland. Een afspraak maak je door in het Engels of Duits een whatsapp te sturen op +49 1577 593 72 89.



        Ze ontvangt je in een mooie SM-ruimte met allerlei SM meubilair, je kan gratis parkeren en er is een gastvrouw aanwezig om je discreet te ontvangen. Ook een nette douche is aanwezig.

        Comment


        • #5
          Promote yourself! Krijg meer slaven samen met smdome.com



          Ben je een commerciële Meesteres of Kinkygirl en zoek je naar meer slaven en betere verdiensten? Wij kunnen je daarmee helpen! SMDome heeft ruim 15 jaar ervaring in marketing in de BDSM-wereld en heeft een bereik naar duizenden mannelijke liefhebbers van betaalde kinky-sex in Nederland en België. En dat bereik kunnen we gebruiken om jou onder de aandacht te brengen bij slaven die nog niet van je hebben gehoord en dus jouw klant kunnen worden.

          Daarom hebben we een pakket samengesteld, wat je brengt naar betere verdiensten.

          Ons marketing-pakket:
          • Vier keer per maand een nieuwsbericht met foto, gepubliceerd op smdome.com, het grootste BDSM blog van de Benelux
          • Drie keer per maand in onze e-mail nieuwsbrief, die naar ruim 14.500 man wordt gestuurd
          • Vier keer per maand een vermelding met foto op Twitter (@smdomecom, met ruim 12.500 volgers)
          • Eén keer per maand een nieuwsbericht met foto, gepubliceerd op smdome.de, ons groeiende BDSM blog in Duitsland
          • Een eigen profielpagina op KinkyDevils.nl, waar vele kwaliteits Domina’s uit binnen en buitenland op staan
          • Een goed zichtbare plek op smdome.com, aan de rechterzijde, om een eigen banner te plaatsen ter grote van 278×60


          Met de inzet van deze marketingmiddelen wordt je goed zichtbaar bij de Nederlandse en Belgische kinky-liefhebbers.
          Interesse?

          Wij bieden ons marketing-pakket aan voor een degelijke prijs, we informeren je daar graag verder over. Mail ons op info@smdome.com en we helpen je met plezier naar een grotere klanten-kring! Mail ons ook gerust als je meer vragen hebt, of als je opzoek bent naar een geschikte locatie om je SM-sessies te houden.

          Comment


          • #6
            Alle SM en Kinky nieuwtjes ook direct te volgen op www.smdome.com en www.smdome.de

            Comment


            • #7



              Comment


              • #8
                Nieuw: kinkywebcamsex.com

                de kinky webcamservice kinkywebcamsex.com. Live chatten met kinky dames. Check it out!


                Comment


                • #9
                  Meesteres Vernice 27 mei t/m 4 juni in SM Studio Amersfoort

                  Op het moment van publicatie zijn er nog sessies mogelijk op deze momenten:
                  • Zondag 2 juni: 14.45-15.45


                  Alle andere dagen en tijden is haar agenda dus reeds volgeboekt.



                  Alleen te boeken tussen 12 en 22.30 uur op maandag t/m zaterdag

                  Tarief 200 Euro per uur

                  Alleen serieuze goed verzorgde hygienische heren met respect vanaf ca. 28 jaar

                  Alleen COMPLEET ingevulde contactformulieren hier https://www.meesteresvernice.nl/nl/c...dom-meesteres/ worden in behandeling genomen.

                  Lees de recensies via https://www.citygirl.nl/node/233/page4#post91014


                  Comment


                  • #10
                    Mistress Michela; sensuele dominantie op top niveau! nu op vakantie, maar vanaf 12 juni weer aanwezig in Amersfoort

                    Elke recensie die je leest komt het naar voren, de sensualiteit van Meesteres Michela. Een vrouw die slaven naar grote hoogte brengt door haar schoonheid, opwindende manier van communiceren en vaardigheden in het SM spel.



                    Ondertussen kunnen we spreken van een volmaakte Domina, die met haar sessie ervaring en grote collectie van SM attributen vele facetten van een BDSM sessie uitvoert. Strap-ons, dildo’s, zwepen, electro en sinds kort een VR bril voor een extra dimensie. En haar collectie van fetishkleding breid zich ook continu uit zoals je kan zien op de vele prachtige foto’s die er van haar gemaakt zijn door professionele fotografen.

                    En het spelen met subs doet ze met veel plezier, want de kinky games geven haar veel voldoening. Te zien dat slaven haar dienen, haar het vertrouwen geven om lichaam en geest aan haar over te geven en vaak terug komen om weer nieuwe dingen uit te proberen stemt haar tevreden. Of het nu een soft-SM sessies is, fetishgames, erotische dominantie of een hard SM spel, zolang jij haar het vertrouwen geeft en bereid bent je open te stellen aan haar zal ze (binnen jouw grenzen) met een glimlach jou bespelen.



                    Afspreken met Meesteres Michela

                    Mrs. Michela speelt haar sessies exclusief bij de studio’s van SM Studio Nederland, alleen in Amersfoort

                    Je kan Meesteres Michela (in het Engels) persoonlijk benaderen om een sessie af te spreken. Over het algemeen houd ze haar sessies van maandag t/m zondag tussen 11.00 en 22.00 uur. Geef haar duidelijk aan wanneer jij zou willen en meld haar beknopt jouw fantasie. Hou er rekening mee dat deze dame populair is, dus niet direct kan reageren als ze bezig is in een sessie. En, haar agenda kan als snel gevuld zijn.

                    Contact haar via whatsapp/sms op +31(0)623026256 of mail mistressmichela@gmail.com (in het Engels). Haar tarief is 200 euro per uur.

                    Meer info: www.meesteresmichela.nl.

                    Comment


                    • #11
                      De neukmachine en of Venus 2000 milkingmachine in aktie zien actie in Amersfoort? – Kinkygirl Alesia, Kinkygirl Carina & Meesteres Michela nu 7 dagen per week aanwezig!

                      Kinkygirl Carina nu op vakantie en 9 juni terug
                      Meesteres Michela nu op vakantie en 12 juni terug
                      Kinkygirl Alesia nu op vakantie en 9 juni terug




                      Kinkygirl Alesia deelde op haar Twitter een video, waarin zij samen met Meesteres Michela haar neukmachine in actie showt! En ook Kinkygirl Carina gebruikt deze regelmatig. Een bijzondere ervaring waarbij je anaal genomen wordt door dit apparaat terwijl de sexy kinky ladies hun handen vrij hebben om jou te te pijnigen, te teasen, te pleasen terwijl ze het tempo nog even omhoog zetten van de neukmachine.

                      Zie filmpjes ook via https://www.kinky.nl/vrouwen/bdsm/am...-alesia#videos

                      Wil jij dat ook meemaken? Vraag er naar als je een sessie boekt. Je kan natuurlijk 1op1 een sessie afspreken met Kinkygirl Alesia, Kinkygirl Carina of Meesteres Michela. Maar trio-combinaties zijn ook zeker mogelijk. In de agenda van SM Studio Amersfoort zie je wanneer ze aanwezig zijn. De contactgegevens van deze dames staan onder de video.

                      Kinkygirl Alesia

                      +31 657 35 84 37 (SMS of Whatsapp in het Engels)
                      kinkygirlalesia@hotmail.com
                      www.kinkydevils.nl/kinkygirl-alesia

                      Kinkygirl Carina

                      +31 649 54 37 00 (SMS of Whatsapp in het Engels)
                      kinkygirlcarina@hotmail.com
                      www.kinkydevils.nl/kinkygirl-carina

                      Meesteres Michela

                      +31 623 02 62 56 (SMS of Whatsapp in het Engels)
                      mistressmichela@gmail.com
                      www.kinkydevils.nl/meesteres-michela

                      Comment


                      • #12
                        De agenda van Miss Sonya bij SM Studio Nederland: later deze zomer in Amersfoort of Almere



                        Miss Sonya uit Duitsland geniet van de variatie om zo af en toe haar Duitse slaven in te wisselen voor Nederlandse slaafjes. Deze bloedmooie Meesteres is een expert in tease&denial en haar SM-spel is van hoog niveau zo lezen wij in de recensies.

                        Op onderstaande data kan jij ook een highclass erotisch geladen SM-sessie meemaken bij Miss Sonya. Op deze dagen is ze over het algemeen van 11.00-22.00 uur aanwezig in één van de fraaie SM kamers van SM Studio Nederland.
                        • LATER DEZE ZOMER

                        Afspreken met Miss Sonya

                        Gebruik onderstaande gegevens om meer te zien van Miss Sonya en om je afspraak te maken. Haar tarief is €250,00 per uur. Contact kan in het Duits en Engels.

                        bizarrladysonya@gmail.com
                        +49 151 41610997
                        Twitter.com/FetishLadySonya
                        www.misssonya.com
                        www.kinkydevils.nl/miss-sonya
                        www.onlyfans.com/bizarrladysonya


                        Comment


                        • #13
                          Mistress Nadia geniet met haar slaven in Almere! Iedere week is ze meerdere dagen per week te boeken en dus aanwezig



                          Mistress Nadia geniet van haar speeldagen bij SM Studio Almere. Ze waardeert de speciale band die ze opbouwt met haar slaven in haar steeds groter wordende slavenstal. Mrs. Nadia is een prachtige dame zoals je kan zien op de foto en ze heeft plezier om met haar slaven de grenzen op te zoeken. Zowel beginnende slaven waarbij ze Soft-SM sessies mee heeft, als de meer masochistische slaven waar ze haar Hard-SM vaardigheden op kan uitoefenen. En als de klik met haar slaaf goed is, dan kan ook erotische dominantie om de hoek kijken.

                          Afspreken met Mistress Nadia

                          Kijk op haar fraaie website voor alle info en foto’s. Een afspraak maak je via onderstaande gegevens. Mistress Nadia spreekt uitstekend Engels, stuur haar een bericht ook in deze taal!

                          +31 (0)6-38730474 (SMS only, in English)
                          highclassmistress.nadia@gmail.com (in English)

                          BEKIJK HAAR FILMPJE:



                          Meer info: www.russianmistressnadia.com

                          Klik hier voor haar recensies

                          Comment


                          • #14
                            Meesteres Lola - SM Studio Almere



                            Zie haar speeldata in SM kamer in Almere via www.smstudio-almere.nl/agenda

                            en haar recensies via https://www.citygirl.nl/node/94436

                            Comment


                            • #15

                              Comment


                              • #16
                                Bied jij jezelf aan, bij Mistress Nadia in Almere?



                                1.75 lang, donkerbruin lang haar, een prachtig slank lichaam en donkerbruine ogen die jouw onderdanigheid zien! De echte SM-liefhebster Mistress Nadia verwacht jou bij SM Studio Almere. In één van de fraaie SM-ruimtes aldaar zoekt ze slaafjes die haar de mogelijkheid geven om haar SM-plezier op te vieren. En hoe kan je nee zeggen tegen zo een vrouw, als je haar prachtige foto’s ziet in supersexy fetishkleding.

                                Als je met haar wil afspreken, dan kan dat door haar rechtstreeks te contacten. Doe dit in het Engels, per SMS of e-mail op 06-38730474 of russianmistress.nadia@gmail.com. Kijk ook eens op haar fraaie website www.russianmistressnadia.com om een goede indruk te krijgen van Mistress Nadia!

                                De mogelijkheden van Mistress Nadia

                                Hier lees je een overzicht van de services waar Mistress Nadia plezier in heeft. Heb jij een fantasie, maar staat dat niet exact in deze lijst? Vraag er vooral naar. Wat absoluut nooit kan, is onveilige handelingen, zoenen, blijvende schade, worstelen, copra en natuurlijk ook niet met minderjarigen. Vragen daarover worden worden ook niet beantwoord door haar.

                                • Anaalspel bij jou, met toys, fisting, voet
                                • Bondage
                                • Intieme delen scheren
                                • SM soft
                                • SM hard
                                • SM erotisch
                                • Fetish spel
                                • Prostaatmassage
                                • Facesitting
                                • Voyeurisme
                                • Mindplay
                                • Spanking
                                • Tease & denial spel
                                • Foot, leg, boot and ass worshipping
                                • CBT
                                • Travestie spel
                                • Gasmasker
                                • Blinddoek
                                • Money slavery
                                • Orgasme controle
                                • Orgasme denial
                                • Strap on/voorbinddildo
                                • Tepel torture
                                • Veren, ijsblokjes, hot wax spel
                                • Slapping
                                • Vernedering
                                • Verbaal spel
                                • Rollenspel
                                • Masturbatie onder toezicht
                                • Violetwand
                                • Femdom
                                • Figging spel
                                • Spitting spel
                                • Nylon/latex/lak/leer
                                • Trampling
                                • Intensive cumcontrol


                                Comment


                                • #17

                                  Comment


                                  • #18
                                    Trio sessies met prachtige Meesteres Michela en een Kinkygirls - Nu vaak 7 dagen per week in Amersfoort, SM kamers met airco!

                                    Kinky Lady Alesia nu vakantie, zondag 9 juni weer terug en aanwezig!
                                    Meesteres Michela nu vakantie, woensdag 12 juni weer terug en aanwezig!
                                    Kinky Lady Carina nu vakantie, zondag 9 juni weer terug en aanwezig!


                                    Meesteres MichelaAfspreken

                                    Een afspraak maken kan je doen via de gegevens die hieronder staan. Alle drie kan je ze het best in het Engels contacten. Een trio sessies is natuurlijk de ultieme ervaring. Maar, als je wil kan je ook een 1op1 sessie afspreken. De sessies vinden plaats bij SM Studio Amersfoort, in een sfeervolle ruime SM kamer.

                                    Wil je meer zien? Kijk eens op de website van Mrs. Michela via www.meesteresmichela.nl. En Kinkygirl Carina haar pagina op Kinkydevils geeft ook meer info, via www.kinkydevils.nl/kinkygirl-carina. Voor Kinkygirl Alesia ga je naar www.kinkydevils.nl/kinkygirl-alesia


                                    Comment


                                    • #19
                                      Miss Carina – nu NIET aanwezig, zondag 9 juni terug in Amersfoort zie ook https://www.smstudio-amersfoort.nl/agenda/2024-05/

                                      SINDS KORT BESCHIKT ZIJ SAMEN MET MEESTERES MICHELA OVER DE VENUS 2000 MILKINGMACHINE 😉 !



                                      Comment


                                      • #20
                                        Normaal volgeboekt, maar in juni zijn er nog SM kamers vrij en te huur in Amersfoort



                                        SM Studio Amersfoort is een populaire locatie bij Meesteressen, de fraaie nette SM kamers zijn meestal alle dagen volgeboekt. Er zijn nu echter een aantal dagen waarop er ruimte vrij is, van 17 december t/m 15 januari! Heb je interesse om een kamer te huren? Mail dan naar info@smstudio-amersfoort.nl!

                                        Je kan via deze link foto’s zien van de SM kamers in Amersfoort: smstudio-amersfoort.nl/sm-kamers. Mail gerust voor meer informatie via info@smstudio-amersfoort.nl.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Lady Jose Rose & Meesteres Melina Sharp voor trio-sessies bij SM Studio Nederland! 3 & 4 juni Almere



                                          Deze twee vriendinnen spelen met plezier een SM-spel samen, met jou als hun speeltje! Deze twee prachtige Duitse ladies ontvangen normaliter in Duitse bekende studio’s maar maken nu ook een uitstapje naar Nederland, en waar beter dan bij SM Studio Nederland? Ga jij de chemie van Lady Jose Rose en Meesteres Melina Sharp ervaren?

                                          Ook 1op1 sessies met één van de kinky ladies is mogelijk. Contact ze in het Duits of Engels via onderstaande gegevens en maak je afspraak!

                                          Lady Jose Rose

                                          +49 157 372 924 81
                                          Twitter.com/Josy__Rose

                                          Meesteres Melina Sharp

                                          +49 178 4102271
                                          ladymelinasharp@gmail.com
                                          Twitter.com/ladymelinasharp

                                          Comment


                                          • #22

                                            Duitse Beauty Meesteres Ella Narcotic bij SM Studio Nederland, 6 & 7 juni in Almere



                                            Deze Duits beauty is Meesteres Ella Narcotic. Prachtig lang zwart haar, sexy body met volle D-Cup, spannende donkere ogen. Een Lady met ervaring en plezier in het BDSM spel, op haar KinkyDevils pagina lees je dat er veel in haar dienstenpakket zit.

                                            Ze zal ontvangen bij SM Studio Nederland op 6 & 7 juni in Almere, zowel overdag als in de avond.

                                            Afspreken met Meesteres Ella Narcotic in Nederland

                                            Via onderstaande gegevens kan jij je nederig aanbieden als haar slaaf. Haar tarief is €200,00 per uur. In het Engels of Duits kan je haar contacten. Geef duidelijk aan op welke dag/dagen je wil afspreken, welke tijdstippen je kan, hoe lang je een sessie wenst en vermeld beknopt jouw fantasie.


                                            Comment


                                            • #23
                                              Meesteres Alexa is iedere maandag en donderdag in Utrecht



                                              Haar vaste locatie is in een sfeervolle SM kamer bij SM Studio Utrecht.

                                              Deze Nederlandse Meesteres Alexa heerst over jou! Wat voor slaafje ben jij voor haar? Hoe onderdanig stel jij je op voor deze 23 jaar jonge Domina? Met haar slanke lichaam, Cup C borsten en blauwe ogen weet ze jou perfect te bespelen!

                                              mrsalexa185@gmail.com is het mailadres waarop je een sessie met haar kan afspreken. Via de handige agenda of via haar advertentie kan je zien wanneer ze aanwezig is in Utrecht.


                                              Comment


                                              • #24
                                                Misschien eens leuk te zien wat volgens vele mannen en kinky liefhebbers momenteel de beste Meesteressen en of kinkygirls zijn?

                                                *** NIEUWE TUSSENSTAND! 27 mei **

                                                Zie hier https://www.smdome.com/favoriete-mee...sen-en-waarom/



                                                En breng ook zelf je stem uit

                                                Staat jouw favoriete Meesteres of kinkygirl er nog niet bij, meldt dan duidelijk haar werknaam, werklocatie en link naar eventuele advertentie of profielpagina van een locatie waar ze ontvangt, en mail dat naar info@smdome.com


                                                Comment


                                                • #25
                                                  Geboeid door Meesteres Nadia (letterlijk en figuurlijk)? A.s. dinsdag t/m vrijdag in Almere



                                                  Meesteres Nadia is een boeiende vrouw, zowel letterlijk als figuurlijk. Een intrigerende dame, die subtiel haar SM spel speelt. Altijd in een mooie ontvangstruimte, waar genoeg ruimte is om met jouw lichaam en geest te spelen. Je te teasen, te pijnigen, je op het verkeerde been te zetten met een mindfuck, je grenzen op te zoeken.

                                                  Bij SM Studio Almere heeft ze haar vaste locatie. Deze studio is gevestigd op een discrete locatie, op een industrieterrein nabij de snelwegen A1 & A6. Je kan er gratis parkeren en je wordt ontvangen door een gastvrouw, die er voor zorgt dat je geen andere gasten tegen komt. Er is ruime douchegelegenheid om je voor en/of na een sessie op te frissen.

                                                  Afspreken met Meesteres Nadia kan door in het Engels een sms of whatsapp te sturen naar 06-38730474, of te mailen naar highclassmistress.nadia@gmail.com. Meer zien van Meesteres Nadia kan op haar Kinkydevil pagina. En recensies van andere slaven die je voorgingen, lees je in haar Citygirl.nl topic.

                                                  In de handige agenda van de SM Studio is een actueel overzicht te zien van alle dagen dat Meesteres Nadia wordt verwacht in Almere.


                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X