Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mrs. Black Angel Bizarre, SM Studio Almere, Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mrs. Black Angel Bizarre, SM Studio Almere, Amersfoort

    Naam: Black Angel Bizarre
    Leeftijd: 30-35
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: E
    Siliconen: Ja
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja

    https://www.smstudio-nederland.nl/me...s-black-angel/

    Vanmiddag een sessie ondergaan bij Black Angel Bizarr. En ik gloei nog na op vele plekken

    In een voor mij niet onbekende locatie, de SM Studio te Amersfoort maakte ik mijn opwachting en al snel stond ik oog in oog met deze Meesteres. Een echt knappe vrouw, geweldige volle lippen, mooie diepbruine ogen en borsten die haast uit haar strakke zwarte lak body knalden.

    Het is altijd even onwennig zo een eerste ontmoeting, maar ze was vriendelijk en relaxt. Ik douchte mij nog even snel en toen ik naakt de kamer weer in stapte begon het feest.

    Ze stond al klaar met een strap-on om en die aanblik deed mijn pik gelijk stijgeren. Op mijn knieeen moest ik en ze liet haar hand over mijn hoofd heen gaan met haar nagels langs mijn nek duwde ze mijn hoofd omhoog. Van onder waren haar borsten nog imposanter en een druppel spuug kwam van haar volle lippen en landde op de strap-on en ze wreef het uit met haar handen.

    Ze tikte de strap-on glimlachend tegen mijn gezicht en plaatse het tegen mijn lippen. De opdracht was duidelijk en ik pijpte de strap-on zo goed als ik kon, ik wilde wel een goede eerste indruk maken uiteraard.

    We verplaatsen naar het bed en ze deed de strap-on af. Op het bed heeft ze me vastgebonden en liet ze haar nagels over mijn lijf heen gaan. Haar handen teasend over mijn pik, haar lippen kwam op mijn gezicht af en op het laatste moment naar beneden richting mijn tepels die ze likte terwijl haar hand mijn ballen en pik beroerden. Ik rook haar heerlijke geur en een zucht van ontspanning en genot ontsnapte mijn mond.

    Een aantal minuten kon ik zo genieten, want de lippen op mijn tepels werden vervangen door haar tanden en nagels. De glimlach op haar mond terwijl ze mij pijnprikkels gaf maakte me enorm geil.

    Meesteres Black Angel ging van het bed af, en deed sensueel haar slipje uit. Ze ging omgedraaid op mij zitten en ik had uitzicht op haar mooie billen en prachtige kutje. Ik moest mijn adem inhouden en ze ging op mijn gezicht zitten. En ik kreeg de opdracht om, zodra ze mij weer lucht gaf, haar kutje te likken. Ze liet me lang wachten en toen ik uiteindelijk kon ademhalen liet ik mijn tong aan het werk gaan. Ze bewoog over mijn tong lekker mee en het smaakte heerlijk. Na een tijdje draaide ze om en moest ik verder likken. Wat een genot!

    De strap-on kwam hierna weer terug en tot mijn plezier ging haar body ook uit waardoor ik haar volle borsten naakt kon aanschouwen. Ze maakte me los en zette me in positie om geneukt te worden door haar. Eerst met haar vingers en glijmiddel warmde ze mijn gaatje op. Dat ging best soepel en al gauw zaten we op drie vingers.

    Genoeg opgewarmd, ze zette de strap-on er tegenaan en gleed naar binnen. Wat een heerlijk gevoel. Sensueel neukte ze mij, wat een gevoel, wat een uitzicht. Haar grote borsten, haar volle lippen, haar prachtige ogen. Ze neukte me echt lekker met af en toe zo'n harde stoot er tussen door. De finish kwam al bijna terwijl ze me aftrok, tijdens het neuken maar ik mocht nog niet klaarkomen.

    De finish werd ik volledig losgemaakt en bracht ze haar borsten naar mijn gezicht, gulzig likte ik haar tepels, ze duwde haar borst stevig tegen mijn mond en neus aan en ik was keihard. Ze pakte een condoom en deed deze om mijn pik heen en ik kreeg een finish die ik niet verwacht had maar zo opwindend was. Ze begon mij langzaam teasend te pijpen. Wow! Dit ging ik niet lang volhouden en diep grommend kwam ik klaar.

    Na een paar minuten uitrusten en even wat drinken weer de douche ingestapt en fris en heel voldaan afscheid genomen. Wat een bloedmooie topper is Mrs. Black Angel!

  • #2
    Ik heb ook met haar een geile sessie beleefd! Geil lichaam en mooie grote tieten en geil gezicht en ook goed geil kinky spel waar ze aardig los op mij ging, ze ontving mij in zwarte laklaarzen en lakbody en ik ben goed anaal door heer gebruikt en mijn tepels voelen haar tong, tanden en nagels en tepelklemmen ook nog steeds, ik had op het eind ook nog haar goed uitziende geile vriendin Selina Vogue erbij geboekt en zo kreeg ik een super geile kinky zinderende finale van 2 dames. Mocht ze ook nog verwennen, maar op het einde werd ik geil gefist door Selina terwijl Black Angel met haar kutje op mijn mond zat en mijn tepels bewerkte met haar nagels, een explosie van een orgasme kon dus ook niet bij mij uitblijven. Ze komen 1 augustus terug en dan weer in Amersfoort, Almere was eerst gepland, maar het bevalt ze nu goed in Amersfoort dus het wordt in augustus ook Amersfoort voor een week, nu ik ga zeker weer boeken!

    Comment


    • #3
      Selina Vogue kende ik al van een bezoek enkele jaren geleden toen zij samen met haar vriendin Gina Doll in Nederland was, en dat was heel aangenaam. Nu is ze samen dus tm maandag met haar vriendin Black Angel in Amersfoort, dus heb ik een afspraak gemaakt met deze donkerharige Roemeense kinky schoonheid.

      Nu dat werd een geil kinky uur waarbij Black Angel goed haar geile mooie lichaam en ogen wist te gebruiken. Maar ook haar vingers, lippen en tanden. Ze had me al snel in een geile roes waarna ze mij steeds geiler wist te krijgen en als haar lust anaalslet gebruikte. Jullie kunnen het denk verder wel invullen. Zeer de moeite waard en voor mij zeker niet de laatste x😜

      Comment


      • #4
        Ja ik trof haar op tijd, want vandaag haar laatste dag, al staat ze komende maanden wel weer in Amersfoort en Almere ingepland, ze vertelde mij dat het haar goed beviel, druk en leuke klanten, leuker dan in Duitsland, dus dat compliment kunnen we in onze zak steken heren!

        Geil, kinky dat is ze zeker, ook heel speeld en ondeugend en zeker niet afwachtend. Geile mix van SM, naughty play en in een afwisselend tempo en variatie. Ik ga haar volgende data zeker in de gaten houden voor een herhaalbezoek!

        Comment


        • #5
          ik ben niet van de SM, maar die meiden zijn vaak knap en geil uitziend dus doe wel eens een x erotisch teasing spel met soft kink als dat kan oa bij Carina en Alesia in Amersfoort en soms bij een raammeid, en nu met Black Angel die ik in Amersfoort had gezien vorige keer en ik onder de indruk was van haar verschijning, nu is ze een week in Almere t.m 31e en dan nog een weekje weer in Amersfoort

          ik dus vandaag in Almere bezocht voor een geil uur, zeer vriendelijke en uitziende goede meid, met ook porn trekjes en geile tieten, en ik werd door haar verwend met haar tong en tanden en nagels en geile body over mij heen, en ook pijpte ze mij (safe) en moest ik haar op commando beffen wat ik geil vond met die hoge zwarte laklaarzen van haar aan, ja toch ff een andere wereld en energie maar zeer goed en opwindend!

          Comment


          • #6
            Hele lekkere en vriendelijke geile kinky meid met compleet pakket ook qua sex. Vindt Nederlandse klanten ook leuker om mee te spelen qua spel en ze vindt ons vriendelijker en reapectvoller dan Duitse klanten.

            Geile body ook en ze geeft een topinzet en passie, ja ik ben overtuigd van haar skills

            Comment


            • #7
              https://www.smdome.com/kinky-lady-bl...in-amersfoort/

              En hier bewegend beeld van deze kinky schoonheid in de SM kamer van Almere

              Comment


              • #8
                AMAZING! denk je alles meegemaakt te hebben dan komt er toch weer iets geils, kinky's en wow op je pad. Zeer sympathieke knappe meid met geile uitstraling, volle lippen, grote borsten en een lekker lijft en spannende ogen. En ze geniet zeker zelf ook van het spel, dat heb ik gemerkt vandaag! En ook eindelijk weer een kinky dame met extra erotische sexservice, pas dan heb je het complete plaatje en ik zou nu alweer naar haar terug willen, maar gelukkig is ze nog even in Nederland, ze pendelt tussen de SM studio's van Almere en Amersfoort heen en weer.

                Ze ontving mij in een geile zwarte labody en hoge zwarte laklaarzen en naar het douchen viel ze me geil aan met haar verleidelijke blijk en en haar volle lippen op mijn tepels terwijl haar vingers en nagels over mijn body streelde en mijn pik zochten en deze ook snel keihard wist te krijgen. En daarna nam ze me totaal mee in haar kinky sexy wereld waarbij ik een soort geile toyboy van haar werd voor haar genot. Zowel qua sex als sm en kinky games. Ze gebruikte mijn tepels, pik, ballen, kontgaatje en tong. En ze genoot duidelijk zichtbaar en voelbaar ook. Wat een geile kinky chick!

                Nu in Almere maar ik ga haar zeker komende week nog een keer zien en beleven en dan in Amersfoort. Ik wil meer van Black Angel!

                Ook de manier van fisten, de opbouw, de techniek met geil oogcontact is fantastisch. Haar lippen op mijn lichaam, haar orale kwaliteiten, haar mogen beffen, het is allemaal geweldig en ging maar door. Dit is een kinky nymhomane! Black Angel thank you!!!

                Comment


                • #9
                  Ja ik ben ook weer geweest want ze heeft iets verslavends. Combi geilheid, speels en kinky en vol energie en gewoon veel mogelijk en ze is ontzettend lekker.

                  Ik schaar haar in kwaliteit , looks en mogelijkheden in de groep Miruna, Stella uit Den Haag en Carina Amersfoort. Ik denk zelfs dat ik komende week nog een x ga, want ze is nog een volle week in Amersfoort.

                  Comment


                  • #10
                    Ik had eerst Carina of Michela op het oog, maar die bleken allebei op vakantie. Daarom maar een afspraak gemaakt met Black Angel, en ze had á la minute nog tijd. Ik had een afspraak van een half uur gemaakt, maar ze had het op vrijdag niet zo druk en maakte er zonder probleem zelf wat langer van.
                    Mijn ballen werden strak afgebonden en ik moest op bed plaatsnemen waarop ik werd vastgebonden. Ze deed haar lak-bodysuit wat omlaag en ik moest haar tepels likken. Daarna ging ze over op een anale verkenning, en dat beviel haar wel. Na een fisting werd een grote strap-on gepakt waarmee ik hard werd genomen. Ze wisselde af met facesitting waarbij ik haar heerlijk frisse en strakke poesje mocht likken.
                    Daarna nam ze mij weer met een grote strapon waarbij heerlijk de grenzen werden verkent. Trillend kwam ik klaar en ze verzorgde mij daarna prima terwijl ik op adem lag te komen.
                    Dit smaakt zeker naar meer.

                    Comment


                    • #11
                      Ik vind Black Angel door de combi looks, passie, geilheid, mogelijkheden, skills, karakter, ervaring echt een top kinky lady die zo in de top 5 van beste kinky ladies / meesteressen van Nederland past😊

                      Comment


                      • #12
                        Eens met alle bovenstaande reviews. Ook eens lekker om weer een meesteres te hebben die vol gaat voor 'erotische BDSM'. Zoenen zat er nog net niet in, maar verder zeer lustopwekkend in haar spel. Reageert prettig op je WA-berichten en afspraak is makkelijk te maken. Communicatie open en sympathiek. Aangezien het onze 1ste ontmoeting was en ik mijn wensen, do's en don'ts had aangegeven, stemt ze ook tijdens de sessie met je af, zonder dat dit ten koste gaat van het spel of de flow. Prachtige dame qua looks; kledingkeuze die je volledig geil maakt. Qua houding helemaal top, zeker als je merkt dat ze zelf ook optimaal wilt genieten van de sessie. En als ik alles hierboven lees, van elke sessie :-).

                        Comment


                        • #13
                          Ik zie er al weer naar uit, en heb zelfs een 3 uur durende sessie die week ingepland bij haar. Juist omdat ze heel toegankelijk is en zeer sexy met een geweldig geile body en grote borsten, spannende ogen en krachtige vrouwelijke uitstraling, is ze voor mij al een zeer interessante spelpartner.

                          Ze geniet zelf duidelijk ook en in combi met haar erotische skills naast kinky, fetish en bdsm skills maakt Black Angel een absolute top kinky lady waarbij je totaal door haar wordt meegenomen in haar kinky achtbaan van vele kink en fetish maar ook erotische mogelijkheden.

                          Geweldig om zo'n kwaliteitslady mee te maken en ook steeds vaker te kunnen bezoeken omdat ze veel data in Nederland is😃

                          Comment


                          • #14
                            Gisteren een 2de sessie bij deze prachtige dame mogen ondergaan in Almere. Het contact loopt altijd vooraf plezierig via de WA en ook vooraf en na de sessie een hele leuke spontane dame. Deze combinatie van professionaliteit en persoonlijkheid, plus het feit dat ze zelf ook geniet van haar erotische BDSM-services, maakt haar super aantrekkelijk. Als zij regelmatig naar Nederland blijft komen, staat ze binnen de kortste tijd in de Top-5 van meesteressen. Om de sessie extra diepgang te geven, had ik haar een playlist gestuurd. Muziek waar je icm poppers lekker in trance van kan komen, zodat je alles veel intensiever ervaart. Na binnenkomst en inspectie werd ik aan het rad vastgezet, geblinddoekt en begon het spel. Haar aanrakingen waren subtiel, verleidelijk en opwindend. Binnen de kortste keren zat zij in mijn hoofd en met de nodige attributen had zij waar zij mij hebben wilde. Als vloeibare wax en hongerend naar meer. Je merkt dat dit tease&denial-spel haar zelf ook niet onberoerd laat, waardoor je samen naar een intenser level schakelt. Haar genot komt voort uit jouw reacties, waarbij ze bij een aantal handelingen ze in extase raakt. Ze geniet intens bij breath play en facesitting, meer en meer tegen het moment dat ze voelt dat je spartelt voor een beetje lucht. Op een gegeven moment vond Black Angel dat ik klaar was voor de grande finale. Ik werd losgemaakt van het rad en zij begeleidde mij geblinddoekt naar een massagetafel waar ik op mijn rug moest gaan liggen. De grande finale was een ultieme facesitting en samen met de poppers en muziek bracht ze mij naar de grenzen van het universum en the big bang.

                            Comment


                            • #15
                              Zij is inderdaad top! Gisteren nog er tussen kunnen komen op de dag, in de avond was Black Angel al volgeboekt.

                              Dus velen weten haar al te vinden. Het was een geweldige sessie, kinky, geilheid, erotiek en vol passie en speelsigheid. Ook hele prettige vibe heeft ze. Ik was binnen no time in haar flow en geniet nu 1 dag erna nog steeds na😅

                              Comment


                              • #16
                                Ja ik heb haar weer bezocht, vandaag in Almere, vorige keer meer dan uitstekend bevallen en vandaag ook weer, deze Black Angel weet hoe ze je moet opgeilen en moet gebruiken, een mooie mix van kinky games, erotiek, geilheid en teasen, ze weet je compleet gek te maken ook met haar volle lippen en tanden, en haar geile body en mooie ogen. Ik ga dit een vastigheidje vinden als ze er is voor soft SM en kinky games!

                                Comment


                                • #17
                                  Gisterenavond een geweldige sessie met haar mogen beleven, de vonken spatte er vanaf, deze dame is zo goed en zo vol in alles, en ook de top combi van erotiek, kinkygames, opgeilen en teasen en gek maken van je met SM handelingen. Zowel met als zonder toys. En dat lichaam van haar maakt ze je ook gek mee. Ja dit is of beter gezegd, Black Angel is absolute top! Haar laklaarzen ook gelikt en tussen geneukt en haar hakken op mijn tepels o.a. NICE

                                  Comment


                                  • #18
                                    1 van mijn favoriete kinky ladies op dit moment, morgen helaas weer haar laatste speeldag dit jaar. Haar sympathiekheid, geile looks en energie zijn van hoog niveau, en ook een trio met haar blonde vriendin Selina Vogue is aantebevelen. Ze hebben mij snel in een geweldige flow😊😉

                                    Comment


                                    • #19
                                      Amazing! Deze kinky lady is echt super! Ik loop nog na te trillen van genot. Wat een zinderende sessie. Mijn tepels gloeien nog na, haar beffen was een groot genot. Ik werd geil geneukt met 2 verschillende strap ons. En verder heel geil teasingsspel. What a woman!

                                      Comment


                                      • #20
                                        Ik ben zo onder de indruk van Black Angel qua energie, passie en combi van kinky, SM en erotiek dat ik niet kon wachten ze weer nu in Nederland is voor 10 dagen in Almere samen met haar vriendin Selina Vogue.

                                        Gisteren dus met veel zin en voorpret naar Almere gereden en hartelijk ontvangen door de gastvrouw. Black Angel wachtte boven op mij en zag er weer betoverend geil en kinky uit. Op de kamer kon ik douchen en zo bekeek ze mij al ontdeugend en kwam ze zelf ff al tijdens het douchen mijn tepels testen met haar vingers, de toon was dus al gezet.

                                        Op de kamer werd ik opgegeild aan het Andreaskruis en al goed getest met wat speeltjes maar ook haar volle lippen en nagels. Het uur vloog voorbij met o.a.geil anaalspel in de gynochairsteunen op de verrijdbare grote kooi, maar ook op het bed heb ik alle hoeken gezien met ook veel geile erotische handelingen. Selina Vogue kwam nog paar minuten binnen lopen omdat ze een speeltje nodig had en die zag er ook oogverblindend en geil kinky uit, ze pakte mij ook nog ff stevig bij mijn tepels met intens oogcontact. Opwindend!

                                        Comment


                                        • #21
                                          Black Angel zit al in mijn top 5 favoriete sm kinky girls, haar combi van uitstraling, looks, passie, diverse mogelijkheden en variatie plus een prettig positief karakter en geile inborst maken het compleet voor een top sessie waarin veel mogelijk is en ze je binnen no time in haar flow heeft. Ook naar meerdere sessies verveelt ze geen ogenblik. Vandaag in Almere voor een kinky trio gegaan met haar blonde vriendin Selina Vogue, ook geile uitstraling en pornobody en goede kinky skills en looks.

                                          Ze zijn super op elkaar ingespeeld met veel ondeugendheid en ook soft lesbi game en verder was ik hun sex en kinky speeltje, voor hun plezier en lusten, een waar kinky heaven, en met Selina ook een goede klik en super gespeeld , ik ben echt onder de indruk van deze 2 toppers!

                                          Comment


                                          • #22
                                            Ik heb haar gisteren voor het eerst meegemaakt in een trio met Mrs. Lola Savage in kamer 1 in Almere. Black Angel kwam langs in een heel kinky riemenpakje en hoge zwarte laarzen. Ik lag klaar en open in de sling en de dames hebben me heerlijk gefist en geneukt met grote en hele grote dildo’s. Black Angel had haar grootste en zwaarste dildo meegenomen. Op een gegeven moment stond ik zo open (en vol van de poppers) dat deze met gemak mijn kont in ging. De beide dames waren heel enthousiast daarover. Als beloning kreeg ik hun geile grote borsten om te likken.

                                            Black Angel is een hele mooie vrouw met een fantastisch lichaam en ze weet je direct in de flow te krijgen. Heerlijke fist handen, die diep kunnen gaan. We hebben daarna nog app contact gehad en we gaan zeker nog een keer spelen. Al was het maar omdat ze gisteren ook voor het eerst een piercing en naalden zette. Haar stralende ogen lieten merken dat ze dat enorm geil en kinky vond. En een trio met haar vriendin Selina Vogue wil ik ook wel een keer meemaken.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Vandaag op bezoek bij HoD. Met Black Angel de afgelopen dagen alles weer afgestemd per W.A. omdat ze haar telefoon/gegevens kwijt was (en dus historie). Alleen al met haar appen verhoogd de libido enorm, laat staan dat ik vannacht zelfs over haar droomde. De zon scheen, geen files, goede hete douche en bijbehorend ritueel en op weg deze bloedmooie meesteres. Ze zag er weer oogverblindend uit en wat heeft ze toch een geweldige persoonlijkheid. Op basis van de inputs werd ik vandaag haar mummy en hoe van kruin tot en met de voetzolen, nagenoeg 100% beperking van alle zintuigen. Er kwamen 4 gaten in mijn zwarte cocoon: 1 bij mijn jonge heer, 2 bij de tepels en een opening voor neus/mond. Ik was klaar voor een supergeile sessie en B.A. heeft nieuwe talenten aan mij getoond. Goed spel, goed ritme, top muziek, heerlijke flow en knetterende energie. Als deze dame zo door gaat, staat ze voor het einde van 2024 in de Top-5 (nu al #10) van meest favoriete meesteressen.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Heb Alesia er voor half uur bij gevraagd in mijn sessie met Black Angel, dat was supergeil en kinky, beide met hoge laklaarzen aan, met boothworeshipping, neuken tussen hun laarzen en tepelspel van soft tot hard. Ook door beide om de beurt genomen met strapon die ik eerst geil moest afzuigen voor ze. Die 2 zijn echt een geile combi!

                                                Comment


                                                • #25
                                                  “Am I an angel or a devil” vroeg ze aan het einde van een zinderende kinky erotische sessie. “You are both” zei ik met volle overtuiging. Black Angel haalde gisteren in Amersfoort alles uit de kast om mij een hele geile middag te bezorgen. Het begon al bij het opmaken. Daar nam ze alle tijd voor, ook omdat ze heel dichtbij stond en me alle tijd en gelegenheid gaf om aan haar heerlijke borsten, billen en pussy te zitten. Alles waar ik een sessie van hou (en zij ook, blijkt) kwam aan de orde.
                                                  Ik werd getransformeerd in een geile sissy. Vol overgave gaf ze, me liggend op het bed, met de zweep en neukte me heerlijk met een voorbind. Die ik eerst langdurig en diep had moeten pijpen. Als beloning ging ze langdurig op mijn gezicht zitten. Dit herhaalde zich nog een keer of twee. Na een korte break werd er op de deur geklopt en een andere slaaf, ook gekleed in sissykleren en hoge witte laarzen kwam binnen. Zijn grote stijve pik met piercing in de eikel moest ik langdurig pijpen. Daarna neukte hij mij terwijl ik de voorbinddildo van Black Angele moest pijpen. Om daarna het om te draaien.

                                                  Er werd weer op de deur geklopt. Nog een andere slaaf kwam binnen, gehuld in een lak catsuit met zijn dikke pik er uitstekend. Ook hem moest ik uitgebreid pijpen. Verschillende variaties volgde, onder toezich5 en tot groot plezier van Black Angel. Toen ging ze iets doen wat ik nog niet eerder meegemaakt heb. Geknield op het bed moest ik de ene slaaf pijpen en de andere neukte mij, terwijl Black Angel met naalden haar naam in mijn rug en kont zette. Met heel veel poppers was ik een enorme geile roes. De slaven vertrokken weer en Black Angel en ik gingen nog even door. Ze deed door slaven gevulde condooms om haar strapon en ik moest deze pijpen en leegzuigen.En ik kreeg daarna een heerlijke golden shower in mijn mond. Dit was mijn beloning. “My slut did very well, she Made very proud”

                                                  Ik moest op mijn rug op het bed gaan liggen. We hadden via whatsapp in de dagen voorafgaand veel gesproken over allerlei dingen. En ik had haar foto’s laten zien van oa naalden en piercings. Na de eerste keer wilde ze daar nog meer mee doen. Ze ging nu piercings zetten in mijn pik en ballen en vervolgens ook vijf naalden in mijn pik. Daarna werd ik uitvoerig lang en diep gefist. Daarbij meerdere malen anaal klaarkomend. Tenslotte zette zij haar grootste en dikste zwarte dildo in mijn kont. Ik werd totaal uitgewoond door haar en kwam een laatste keer klaar.

                                                  Naalden eruit halen, schoonmaken, inpakken en nog even napraten. Met dikke zoenen namen we afscheid. Het was een geile sessie geweest.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X