Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Nadia, SM Studio Nederland, Almere

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Meesteres Nadia, SM Studio Nederland, Almere

  Naam: Mistress Nadia
  Leeftijd: Onbekend
  Uiterlijk: Oost-Europees
  Kleur haar: Brunette
  Lichaamsbouw: Slank
  Cupmaat: C
  Siliconen: Onbekend
  Piercing: Onbekend
  Tattoo's: Onbekend

  www.smstudio-almere.nl/agenda


  Vorige week voor mij deze totaal onbekende en dus nieuwe Meesteres? Nadia genaamd ontmoet in SM Studio Almere. Ik kan geen advertentie van haar op kinky.nl vinden maar zag haar wel hier https://www.kinkydevils.nl/mistress-...istress-nadia/ met schitterende foto's. Afijn haar dus ontmoet en een zeer goeduitziende en superslanke Oostblok Meesteres van rond de 30 schat ik. Mooie uitstraling, goed Engels sprekend en zeer goed luisterend en correct en professioneel in omgang. Ook mooi lak kinky SM outfit met laarzen.

  Even kunnen douchen weer, alles netjes schoon ook de douche en handdoeken en toen na kort intermezzo van mijn email met fantasie check kon de sessie beginnen. Ik moet zeggen weer heel anders dan anderen, en hoe kan ik niet 1 2 3 uitleggen, maar het wond mij op. Meesteres Nadia bespeelde mijn lichaam van soft naar venijniger en sprak ook zachtjes op mij in wat ze van mij verwachtte en hoopte te zien en wat ik dan kon verwachten. Een gevarieerd spel volgde waarbij mijn zintuigen geprikkeld werd en mijn geest naar meer deed verlangen, en subtiel werden er erotische momentjes in de sessie verweven en werd ik vooral anaal en op mijn tepels getest en zo raakte ik in een flow zodat Meesteres Nadia steeds verder met mij kon gaan. Uiteindelijk een geile fisting in de sling waarbij haar ogen fonkelde en de sling aan de kettingen heen en weer schommelde. Ja een nieuwe aanwinst voor ons lage landje op S M gebied denk ik zo met deze donkerharige goeduitziende Meesteres! Ze werkt volgens mij meer exclusief denk meer dat ze een liefhebster is die soms wat commercieel erbij gaat doen. De moeite waard!
  Last edited by Webmaster; 24-06-2021, 12:37.

 • #2
  Meesteres Nadia (of Nadja) is een stijlvolle knappe dame, ze heeft iets mysterieus. Een mooi slank lijf en indringende ogen, gekleed in een fraaie leren legging en een korset van kant.

  Ze speelde op een sensuele manier een SM spel met mij, waarbij ze opwindende dingen in mijn oor fluisterde. Venijnig draaide ze aan mijn tepels, ze gebruikte haar flogger goed in om mij op het verkeerde been te zetten (schrap zetten voor een harde tik, maar dan alleen maar geaai voelen en andersom). Met een strap-on heeft ze me behoorlijk doorgeneukt, waarbij ze mij weer indringend aankeek. Ik kwam tot een fijn orgasme terwijl ze haar laatste diepe harde stoten in mij deed.

  Deze Russische weet wat ze doet en ik was weer helemaal voldaan !

  Comment


  • #3
   Eind september heb ik een 2e fantastische sessie met Mrs. Nadia gehad. De 1ste keer was toen ze net startte in Nederland. In die sessie ging ze zwaar te keer op mijn tepels terwijl ik zwaar vastgebonden zat op een bondagestoel. Ze zocht de grenzen op en ging zelfs verder dan dat, waarna ze met wax en sounds naar een hoogtepunt bracht. Terwijl ik vast zat op die stoel speelde ze met mijn 'mind' en wilde ik niets liever on top, maar dat liet ze natuurlijk niet gebeuren.
   Ook mijn 2e ervaring met deze prachtige meesteres was in Almere. Het was einde middag en erg druk in het huis met andere meesteressen. Ik moest even wachten en daar kwam Nadia de kamer in. Op torenhoge hakken en in een prachtig zwart leren pak. In mijn whatsapp had ik haar duidelijk gemaakt dat ik deze keer in was voor een meer soft sm - erotische sessie. Ik moest me uitkleden, wassen en toen begon het spel. En wat voor spel! Eerst bond ze het zaakje daar beneden stevig vast, wat altijd een prachtige reactie van de jongeheer oplevert. Toen ging de blinddoek op en moest ik op het bed gaan liggen. Ik werd stevig vastgebonden en toen ging Nadia los. Kont, wax, electro, nipples, sounds kwam allemaal aan bod en mijn 'grote vriend' kreeg continu aandacht. Op een gegeven moment ging ze op mijn gezicht zitten en kreeg ik een fantastische breath play van haar wat uiteindelijk eindigde in een spetterend einde vanuit mijn zijde. Nadia had echt alles gegeven en gaf aan zeer tevreden te zijn. Mrs. Nadia is een aanwinst voor de Nederlandse BDSM-liefhebber. Ze is mooi om te zien en leert snel.

   Comment


   • #4
    Als ik vandaag in de spiegel kijk, zie ik nog steeds de sporen van een stevige sessie met Mistress Nadia. En als ik mijn tepels aanraak, zijn deze nog steeds gevoelig. Ik neem je mee naar afgelopen vrijdag, waar ik Nadia op een welbekend locatie in Almere bezocht. Nadia was mijn 4e halte in mijn BDSM Fetisj Tour.

    Nu had ik Nadia al 2x eerder bezocht. De eerste keer toen ze voor het eerst in Nederland was. Ik had toen een stevige sessie, waarbij op een gegeven moment de kamer vol erotische lading zat. De vorige keer had ik een fantastische sessie gehad met uiteindelijk een ultieme facesitting, dusdanig dat ik dat ik wel op herhaling zou willen. Via WA zocht ik contact met deze meesteres. Dat is niet geheel gemakkelijk, want Nadia is op WA redelijk terughoudend in haar response. Uiteindelijk lukte het me toch om ‘goed contact’ met haar te krijgen en we maakten de afspraak voor een next level van ‘pijn&genot’.

    En zo stapte ik ‘goed geschoren’ en ‘met veel zin’ vrijdag bij haar naar binnen.
    Na de (extra) douche en de bekende plichtplegingen mocht ik van haar direct op het bed gaan liggen. Binnen een mum van tijd waren mijn handen boven mijn hoofd aan het bed vastgebonden; had ik een oogmasker met daarover een zijde shawl voor de zekerheid over mijn gezicht en werden mijn benen stevig dicht tegen elkaar met een goed touw aan elkaar vastgeknoopt. Nadia kroop over mijn benen en ik kreeg een scheut olie over mijn grote vriend, waarna ik vervolgens een aangenaam maar niet definieerbaar gevoel in mijn willie kreeg. Geen sounds? Maar wat dan wel. Nadia maakte gebruik van dit moment van verwarring en kroop met haar billen op mijn gezicht. Even nestelen en toen werden mijn neus en mond door haar afgesloten en had ik het genoegen van een eerste breath play. Ze kwam omhoog, ik hoorde wat geritsel en toen zakte ze weer op mijn gezicht. Ik voelde haar speeltuin open voor mij liggen en heel voorzichtig gebruikte ik mijn tong om haar reactie te peilen: pijn of genot? Maar haar lichaam maakte mij voldoende duidelijk en ik ging dus verder met het verkennen van deze oase van vrouwelijkheid. Nadia reageerde op deze verkenningen en ik voelde aan mijn balzakken een paar stevige klemmen, hoorde het geluid van de kettingen en in 1x een ruk waarna Nadia het heft in handen nam en de boel op strak zette. Een stevige scheut van pijn schoot door mijn onderlichaam. En tegelijktijdig voelde ik de eerste slag van haar flog neerdalen op mijn borst en tepels. En zo ontstond er een interessant spel. Want hoe meer ik met mijn tong haar ‘tempel van lust’ beroerde en ik haar steeds intenser voelde reageren, des te harder trok zij aan de kettingen van mijn ballen en werd ik gegeseld op borst, tepels en mijn heiligdom onder. En hoe meer ik het uitschreeuwde, hoe meer ik merkte dat Nadia ‘gevoelig’ werd. De lust van man en vrouw groeide en ik moedigde Nadia aan: “I love you and I hate you”, klets weer een slag van de flog; “What you want to do?” antwoorde ze ad rem; “it’s good you tied me up, else…” en een ruk aan de klemmen was haar antwoord. Ze kroop van mijn gezicht en even dacht ik adempauze te krijgen. Maar niets was minder waar. Plotseling voelde ik rijkelijk zeer heet kaarsvet over mijn ballen en eikel vloeien, waarbij Nadia met de andere hand de boel strak trok. Waanzinnig dit. Nauwelijks bekomen hiervan, test Nadia mij met haar elektro-speeltje en ik kan enkel kronkelen op de stroomstoten. Nadia kruipt weer op mijn gezicht en ik krijg duidelijke instructies hoe ik haar moet bekoren. De energie neemt toe en Nadia test me nu tot het uiterste wat mijn pijngrens is. Het kan me niet meer schelen, want deze facesitting is goddelijk. En dan gebeurt wat ik hoopte; ik voel kleine schokjes op mijn gezicht en Nadia houdt haar adem in. Yes, dit is ultiem. Thank you. Ik heb de pijn overwonnen en ik voel de gelukzaligheid van meesters Nadia. Als beloning krijg ik van haar een goede handjob met nog een extra scheut kaarsvet, waarna ook ik de gelukzaligheid voel.
    Meesteres Nadia heeft met positief verrast met deze sessie. Na afloop praten we nog over wat zaken en blijkt ze ook minder introvert. Ik vermoed dat deze meesteres meer in haar mars heeft, maar één ding is mij duidelijk – pijn maakt deze meesteres opgewonden. Ik geniet zelf enorm van mijn BDSM Fetisj Tour. Ik merk dat ik zelf vooraf duidelijker kenbaar maak aan de meesteressen wat ik graag zou willen en tot nu toe heb ik 4 mooie sessies gehad: 1) Michela, 2) Gina Doll en 3) Carina. Ik ben al deze meesteressen enorm dankbaar. Volgende week ga ik een vervroegd kerstkado aanpakken: Mistress Vernice J. Zij staat op #1 in NL als ik kijk op het Top-X lijstje van www.smdome.com. Uiteraard zal ik mijn ervaring met jullie delen.

    Grt van de RivieraMan

    Comment


    • #5
     Prima interview bij Omroep Flevoland met Mrs. Nadia in SM Studio Almere, en voor de camera dat is lef hebben: https://www.omroepflevoland.nl/nieuw...ele-zware-tijd

     Comment


     • #6
      Afgelopen vrijdag voor het eerst in Almere bij Mrs. Nadia op audiëntie geweest! Contact via WA verliep prettig en vlot en afspraak was dan ook zo gemaakt. Op de afgesproken tijd werd ik netjes ontvangen, gevraagd om even te wachten in een kamer. Er lag een blinddoek en ik kreeg een bericht vd Mrs om deze aan te doen. Nier veel later hoorde ik de deur opengaan ....... Hi Mike hoorde ik...... Je hebt iets voor mij zei Nadia. Ik pakte de donatie uit mijn binnenzak ..... 1 voor 1 zei ze..... ik gaf haar een biljet....en pets faceslapte Nadia in mijn gezicht. Next zei..... weer gaf ik een biljet.... gevolgd door weer een faceslap. Had ik grotere coupures gepind dacht ik....... Hierna moest ik me uitkleden en nam ze me mee naar het bed. Werd vastgemaakt en kon geen kant op. Ze deed de blinddoek iets omhoog ...... Hoog-gehakt, kousen, sexy corset Nadia zag er super kinky uit. Ze keek me aan en slapte en spuugde me in mijn gezicht. Blinddoek ging weer voor m'n ogen en ik hoorde hoe ze spulletjes pakte. Haar prachtige verschijning nog op mn netvlies lag ik te wachten en voelde mijn hart bonken van spanning. Nadia plaatste klemmen op mijn tepels, schoof een electro-ring om mijn inmiddels ook opgewonden BF en draaide het voltage omhoog. Ik reageerde gelijk met wat gekerm. Ssstttt zei ze en slap/spuugde in mijn gezicht. Met een flogzweep begon ze op de klemmen te slaan afwisselend ook mijn jongeheer die onder stroom stond....ik probeerde stil te blijven, uiteindelijk door het steeds harder neerkomen van de zweep begon ik toch weer te kermen. Ik had aangegeven tijdens ons WA-contact dat ik tijdens een sessie het een afknapper vind als de Mrs moet vragen of het niet te hard of te strak of te ......is. Speel graag medium-hard mindfuck spel. Nadia zei....komt goed. Blinddoek ging af maar kreeg een opblaasbare mouthgag aangemeten. De Meesteres ging boven op mij zitten en duwde met haar benen tegen de klemmen, ze keek me aan en spuugde en slapte.... pijn schoot door m'n tepels. Ze kneep mijn neus dicht, duwde haar knieën stevig tegen de teppelklemmen. Na 30? seconden of langer...hield ik het bijna niet meer. Ik keek haar smekend aan, gilde inwendig maar was nauwelijks hoorbaar door de "gag" Ze keek me lachend aan en gaf me weer lucht..... Nog een keer zei ze......
      Nadia ging omgedraaid op mijn gezicht zitten, draaide de electro iets hoger. Ging even omhoog en zei "take a deep breath"..... Ze trok aan de klemmen, ik kreeg geen lucht, pijn schoot door mijn lichaam, ik probeerde te bewegen met mijn armen en benen maar ze bleef zitten...... bijna dacht ik dit trek ik niet meer, ging ze omhoog...
      1e keer bij Mrs. Nadia is mij zeer goed bevallen. Voelt de interactie goed aan, bepaalde voorkeuren/wishes prima verwerkt in het spel met ook haar elementen en ziet er echt top uit (zoals de fotos). Verder in onze 1e sessie nog met de deur open gespeeld, foot/leg worship, slapping, spitting, flogging en at the end champagne van deze (h)eerlijke meesteres.

      👠Mike


      Comment


      • #7
       Originally posted by HenkdeKorte View Post
       Prima interview bij Omroep Flevoland met Mrs. Nadia in SM Studio Almere, en voor de camera dat is lef hebben: https://www.omroepflevoland.nl/nieuw...ele-zware-tijd
       Inderdaad een meesteres met lef, vandaar ook dat ik het lef had om mij door haar te laten vastbinden en haar te gehoorzamen 👠 Mike

       Comment


       • #8
        Al een aantal keren heb ik een bezoek gebracht in Almere aan de beeldschone meesteres Nadia. Ik ontdekte haar prachtige foto’s op twitter en haar eigen website. En in werkelijkheid is ze nog mooier. Lang, slank, mooi gevormd en prachtig haar. Afspraken gaan altijd via mail. In het engels. Ze reageert altijd vlot en is heel flexibel in het verschuiven van afspraken als ik verhinderd ben.
        Gratis parkeren en voldoende privacy, de studio maakt waar wat ze schrijven op de website. De ontvangst door de gastvrouw is heel netjes. Even naar een kamer om op mijn meesteres te wachten en de spanning die, ik toch wel voel, op te bouwen. Via de mail kan ik mijn wensen voor de sessie kenbaar maken.
        Ik wacht in één van de andere sm-kamers. Dan hoor ik het tikken van haar schoenen en komt ze me op halen. Een leren outfit met prachtige nylons. Haar haar mooi opgestoken. Ze neemt me mee naar haar kamer en we lopen langs de kooi waar ik straks opgesloten wordt. Op de kamer eerst een heerlijk knuffelmoment. Ik mag overal voelen, maar niet zoenen natuurlijk, hoewel verleiding groot is. Dan tijd om af te rekenen en uit te kleden. Ze brengt me naar de douche en bewaakt mijn privacy.
        Terug op de kamer krijg ik een stevige bondage en een bal gag, boeien en halsband. Vervolgens wordt ik opgesloten in de kooi, zodat Nadia de kamer verder in gereedheid kan brengen. Ik krijg een flinke dosis poppers, waar ik extreem opgewonden van wordt. Helaas zijn er geen andere dames om mij te bewonderen.
        Terug op de kamer wordt ik ontdaan van de bondage. Ik mag nog genieten van haar nylons en vooral strelen. Daarna achterover op bed. En dan volgt een overheerlijke sessie. Ik wordt vastgemaakt (polsen en enkels) en ze heeft alle vrijheid met mij te doen wat ze wil. De tepels worden stevig onderhanden genomen, heerlijke electro en natuurlijk geneukt worden met veel glijmiddel, dildo en strapon. Op mijn verzoek komt halverwege een collega meesteres even kijken en mee genieten. Natuurlijk kon ook zij niet van mijn tepels afblijven en merkte dat ik extreem gevoelig en opgewonden was. En natuurlijk regelmatig een dosis poppers, waardoor ik nog meer toe liet. Tussen doen liefdevolle aandacht, soms afgestraft met een stevige tik.
        Na een heerlijke neukbeurt, mocht ik van haar prachtige borsten genieten. Zowel voelen als zoenen, nadat ze haar rits naar beneden had gedaan. De facesitting bleef deze keer achterwege, die bewaarde ze voor de volgende keer.
        Nadat ze me had laten klaar te komen was het tijd om rustig bij te komen. Een heerlijk glas water en dan douchen. Daarna nog even bijpraten. Wat een geweldige dame, lief, vriendelijk, open en eerlijk. Een paar zoenen en tijd om afscheid te nemen.
        Ik droom al van de volgende sessie. Elke keer weer anders. Een groot compliment!

        Comment


        • #9
         Vandaag bij Meesteres Nadia geweest, Ik had vooraf mijn fantasie en do/dont’s lijst doorgestuurd.
         Uiteindelijk kwamen alle elementen die ik had geschreven ook terug in de sessie.
         Maar net even iets anders en net even in een andere volgorde. Daarmee blijft het spannend wat er gaat komen.

         De eerste minuten dat ik binnen ben is allerhartelijkst.
         Bloedmooie lange kinky uitziende dame van begin 30 schat, een goed gesprek. Na een douche is in een split second het spel begonnen.
         Allereerst werd ik op het bed gedirigeerd en binnen no-time vastegebonden en geblinddoekt. Ze pakte verschillende electro-stimulansen erbij. Eerst ging het langszaam van start maar dit werd algauw heftiger. Tijdens deze electro ondering ik ook meerdere faceclappen en werd ik in mijn gezicht gespuufd.
         In combinatie met poppers kwam ik in vervoering, ik wilde weg maar wilde ook zeker niet weg! Ze controleerde me helemaal en ik gaf me helemaal aan haar over.
         Meesteres Nadia is een liefhebber van sounds, en hier heeft ze uitgebreid mij mee kennis laten maken.

         Het meest intieme moment is een handjob krijgen icm electro en faceclappen waarbij Meesteres Nadia me de gehele tijd teast en intiem aankijkt. Uiteindelijk krijg ik permissie van de Meesteres en voel ik me gelukkig in haar armen.
         Na afloop nog een leuk gesprek gehad, waarbij ze aangeeft dat ze me de volgende keer graag ziet komen in combinatie met soundings. Een topper voor mij als je nog niet veel ervaring heb in de SM wereld.

         Comment


         • #10
          Twee weken gelden weer een bezoek gebracht aan deze meesteres. En ik geniet er nog steeds na. Het was weer geweldig. Afspraak maken verliep zoals altijd via de mail. En al mijn wensen zag en voelde ik terug in de sessie. Moest even in andere kamer wachten, maar hoorde haar wel op haar hoge hakken heen en weer lopen. De spanning werd opgebouwd. En toen kwam ze mij halen. In prachtige, strakke wetlook hold up kousen en bijpassend body met rits onderin. Eerst heerlijk knuffelen, daarna uitkleden en afrekenen. Daarna douchen ver vervolgens bondage met ball gag. Vervolgens naar de kooi. Daar blinddoek en kous over het hoofd en vastgeketend. Poppers en wachten. En toen de verrassing. Ik kreeg een heerlijke elektro behandeling in de kooi, afgewisseld met liefdevol strelen. Ik zag niks, wat het extra opwindend maakte. Genieten! Terug naar de kamer en vervolgens op de knieën. Heerlijk de kousen strelen en zoenen en ook de voeten met hoge hak heerlijk strelen en zoenen. Daarna in de sling. Wat een ervaring. Poppers, dildo, glijmiddel en ondertussen een verliefde blik van de meesteres. Uit de sling het bed op. Vastgeketend en heerlijke electro behandeling afgewisseld met liefdevol strelen en knuffelen. Daarna het hoogtepunt van de sessie: facesitting. In de eerste ronde haar heerlijk kontje en poepgaatje likken. Ze rook geweldig. In de tweede ronde heerlijk beffen, eerst iets te hard. Gecorrigeerd met electro. Daarna heerlijk met de tong verwend, ik voelde haar opgewondenheid. Uiteindelijk heerlijk klaar mogen komen. Daarna glas drinken en nog gezellig na kletsen en zoenen. Verrukkelijk. Bedankt en tot volgende keer!

          Comment


          • #11
           Misschien goed te weten gezien de actualiteiten, deze Meesteres is niet Russische maar Poolse. Maar qua marketing en spanning vind ze toen Russian beter klinken.

           Comment


           • #12
            wauwie net terug van een sessie met meesteres nadia, wat een topper is dit..
            Het was net een achtbaan van handelingen.
            Met een beetje uitdagende taal zul je het ver schoppen bij haar (niet dus)
            want ik kreeg op een gegeven toch last van me achterwerk dat ik gevraagd had om genade..
            Bij andere meesteressen durf ik niet zo open te zijn en uitdagend maar bij haar was de klik en speelse waar ik erg van hou.
            Heb haar mogen proeven, aanbidden als beloning.

            Comment


            • #13
             Recent weer een bezoek mogen brengen aan deze geweldige meesteres Nadia. Afspraak maken als vanouds. Ik wilde graag paar weken eerder dan gepland, want ik verlangde zo naar haar. Vooral door haar recente foto's. Ze kende inmiddels mijn wensen en fantasie. De ontvangst hartelijk. Ik ben al vaak bij haar geweest en wordt inmiddels met heerlijke zoenen ontvangen. Mag haar inmiddels ook zoenen. Geweldige leatherlook set had ze aan met ritsen op de juiste plekken!. Na de douche voorzien van bondage en een nylon masker. Blind achter haar aan en in de kooi gezet. Ik had een trainingshalband om gekregen met electro. Een geheel nieuwe ervaring. Pijnlijk, maar zo opwindend. En natuurlijk poppers, electro op mijn ballen en de tepels onder handen genomen. Ik kon niks zien, maar had wel het idee dat ik kijkers had... Na 10 minuten was ik echt behoorlijk gemangeld en kon amper op de benen staan. Terug naar de kamer en eerst haar benen mogen masseren, likken en voelen. Ook heerlijk haar voeten gezoend.

             Vervolgens achterover op bed. Vastgeketend en bondage. Heerlijke anale behandeling. Strapon was wat fors, ondanks de poppers. Dus maar over op de vingers. Ook heerlijk. Toen volgde de eerste facesitting. Een aperatief zoals ze zei. Wat rook ze geweldig. Heerlijk likken, zowel voor als achter. Heerlijk met de tong verwennen. Daarna weer lekker gevingerd en voorzien van overdosis poppers. En toen de hoofdschotel. Opnieuw heerlijke facestitting en ik mocht haar aan alle kanten verwennen. Ook haar geweldige borsten. Genieten. Daarna kwam ze naast me liggen. Heerlijk teasen en strelen. En na nog een dosis liet ze me geweldig klaarkomen. Ik was kapot en dat merkte ze. Ze kwam heerlijk naast me en streelde me om tot rus te komen. Wat drinken gehad terwijl ze me alle aandacht gaf. Weer aangekleed en heerlijke afscheidszoen.

             Tot de volgende sessie, ik kijk er naar uit.

             Comment


             • #14
              is dit dezelfde Nadja die alleen massages geeft?

              Comment


              • #15
               ja zie fotos

               Comment


               • #16
                Inmiddels 3 x keer deze prachtige Meesteres mogen bezoeken.

                Over verslavend gesproken.
                Als volslagen nieuweling en nieuwsgierige naar de BDSM wereld haar een mail gestuurd of zij mij wilde begeleiden en introduceren in haar wereld van BDSM.
                Een paar uur later al een antwoord, dat ze me graag wilde laten kennismaken met deze wereld en dankte voor het vertrouwen in haar.
                Dezelfde week al een afspraak in kunnen plannen, en dus met bonkend hart richting Almere op een dinsdagmiddag.

                Heel even moeten wachten, en toen verscheen ze in volle glorie om me te halen.
                Wat een prachtige verschijning is Meesteres Nadia, voor zover ik al niet zenuwachtig was, haar schoonheid deed nog een behoorlijke schep bovenop.
                Strak in latex, prachtige hoge laarzen, en wat een perfect slank lichaam.

                Na het afronden van het financiële deel en de verplichte douche, terug naar de kamer.
                Ze vroeg of ik haar vertrouwde om me in te weiden in deze voor mij nieuwe wereld, en ja ik heb haar mijn vertrouwen gegeven en me aan haar overgeleverd.
                En ik werd niet teleurgesteld, compleet nieuwe ervaringen en sensaties beleefd waarvan ik het bestaan nooit heb kunnen vermoeden.
                Meesteres gaf aan mijn (pijn-)grenzen te zullen opzoeken, en kijken hoever ze kon gaan met een nieuweling als ik.
                Als beloning voor mijn goede gedrag tijdens deze eerste sessie heb ik een heerlijke facesitting mogen ontvangen, en de meesteres mogen likken.
                En we zijn met de daarop volgende sessies die ik heb mogen genieten, nog aan het ontdekken waar die grenzen liggen en welke vormen ons beiden nog meer plezier kunnen bieden.

                Nooit geweten dat complete overgave zo ontzettend fijn zou kunnen zijn, vastgebonden en geblinddoekt niet wetend wat er gaat komen was/is voor mij een ultieme ervaring.

                Zoals gezegd inmiddels 3 maal deze prachtige Meesteres (inmiddels mijn Godin) bezocht en de vierde keer staat ook alweer gepland.

                Ik ben om, en volledig over naar de BDSM wereld, dankzij Meesteres (Godin) Nadia,

                Ze is fantastisch als Meesteres, maar ben Haar enorm dankbaar voor de manier waarop ze mij heeft begeleid/geïntroduceerd in de wereld van BDSM.

                Comment


                • #17
                 Mooie recensie, tof om te lezen dat je eerste stappen in BDSM goed zijn bevallen.

                 Comment


                 • #18
                  I saw Mistress Nadia for a session where she stimulated me but refused to allow we to enjoy is. Techniques were bondage, menthol/ginger on the genitals, an inflatable butt plug, nice gag and face sitting. Nicely frustrating as her humiliated sex toy. It was enjoyable, she is responsive and easy to be with. No latex offered then, a shame but maybe you have to know her better. This was at Almere, facilities were fine but it is a bit charmless now there is nowhere to wait. I remember it from the days of Studio Chelsea.

                  Comment


                  • #19
                   Nu meerdere malen bij deze bloedmooie meesteres geweest maar nog steeds redelijk nieuw in de bdsm. Maar dacht een keer voor een wat langere sessie te gaan en dat heb ik geweten. Bij binnenkomst eerst een welkome knuffel en kort gesprek, daarna douchen en terug de kamer op. Ben je er klaar voor vraagt meesteres nadja. Dat was ik zeker, mocht in de sling klimmen, vakkundig werden mijn armen en benen vastgezet. Ze begon met haar nieuwe speeltje wat kleine stroomstootjes geeft, ze heeft de volle controle over waar het terecht komt. Ondertussen worden mijn ballen stevig vastgebonden en zuigers op de tepels gezet. Daarna een klein beetje anaalspel en ik mag uit de sling op het bed gaan liggen waar ik even op adem kan komen. Ik krijg een soort blinddoek op en heb geen idee wat te verwachten. De blindoek gaat af en ik zie de meesteres met een behoorlijk maat strapon. Its a lot bigger then yours gniffelt ze. Dan gaat ze op mijn gezicht zitten en forceerd me om te pijpen. Ondertussen kreeg ik regelmatig een klodder spuug op me pik of mond. Daarna op mijn handen en knieen op de grond, ik moest doorgaan met het pijpen van de strapon, als ik dat goed genoeg heb gedaan gaat achter me zitten en ik voel een klodder glijmiddel op me anus. Ik was als de dood op dat moment dat ze de strapon wilde gebruiken, gelukkig voel ik alleen de meesteres haar vingers. Toen weer terug in de sling waar ze met verschillende sounds een lang edging spel speelt tot ik bijna smeek om te mogen komen. Uiteindelijk weer uit de sling op het bed waar ik haar pleasure mag geven en middels een hoop spuug trekt ze mij naar een hoogtepunt dat me nog lang zal heugen. Daarna bijkomen douchen en nog even gekletst. Deze meesteres zal mij zeker nog vaker zien.

                   Comment


                   • #20
                    Vorige week weer een bezoek gebracht aan deze meesteres. Dit was echter de laatste keer. De klik is verdwenen. Ik was wat aan de vroege kant, dus moest in de auto wachten. Eenmaal bij de meesteres werd ik daar flink voor gestraft. Het knuffelen was niet zoals anders. Daarna de betaling. Het bleek dat de prijs met meer dan de inflatie was gestegen. Wist ik veel. Gelukkig accepteerde ze deze keer nog mijn lagere donatie. Maar ik had de indruk dat dit de hele sessie meespeelde. Na douchen als hondje naar de kamer gebracht. Vervolgens naar de kooi. Hier mee alleen gestaan dan dat ze met me speelde. De hondentrainingsband deed het weer niet. Terug in de kamer in de sling geklommen. Kort anaal spel en vervolgens drie tot vier keer bijna tot hoogtepunt. Niet echt onder de indruk. Vervolgens op bed waar ik haar mocht likken en masseren. Uiteindelijk weer op de rug en met forse hoeveelheid poppers tot hoogtepunt. Daarna weer koel en afstandelijk. De laatste ronde bij Nadia dus. Ik zoek wat anders.

                    Comment


                    • #21
                     aardig aan de prijs deze Meesteres, is ze dat waard?

                     Comment


                     • #22
                      De recensies hier zijn toch wel erg interessant, dus besloot ik ook bij Meesteres Nadia langs te gaan. Ik ben gegaan voor één uur sessie a 225 euro. Een inflatiecorrectie zo te zien

                      De eerste ontmoeting is dan even wennen, ik vond haar een mooie heel slanke en stijlvolle Meesteres. Mooie fetish-outfit had ze aan die opwindend was, maar ook net niet te bloot.

                      Ze was behoorlijk streng in haar toon en het werd daarmee een sessie waarin ze echt duidelijk de baas was. Dat heeft wel iets, het voelt niet aan als een act, ze heeft wel echt een dominante uitstraling. Ze heeft mijn tepels behoorlijk uitgetest. En mijn pik en ballen zijn erg gevoelig, ze heeft op een softe manier wel het randje opgezocht qua CBT en met goed gevoel heeft ze mij genomen met haar strap-on waarbij ik mijzelf met wat snuiven poppers naar een lekker hoogtepunt bracht.

                      Comment


                      • #23
                       Ook voor mij geldt, ondanks het gestegen tarief kon ik het niet laten weer een sessie te ondergaan bij deze fantastische meesteres. Deze keer een recensie per onderdeel.

                       De salon
                       De salons is gelegen op een klein bedrijventerrein. Ruimte voldoende om onopvallend te parkeren, zowel bij de salon als in de directe omgeving. Entree is duidelijk herkenbaar en je kunt er onopvallend heen lopen. Na aanbellen (soms aankloppen als de bel defect is) wordt je snel binnengelaten. Even aangeven bij wie je een afspraak hebt en vervolgens even geduld in een andere kamer. Komt niet te vroeg, daar is niemand bij gebaat.

                       Ontvangst door meesteres
                       Nadia haalt me op in een oogverblindende outfit. Bij maken afspraak kun je je wensen aangeven. Leer, satijn, lak, kousen, jarretels: alles is mogelijk. Haar haar deze keer weer mooi opgestoken en ze is voorzien van heerlijke make up. Ontvangt is als GFE. knuffelen, strelen, knietje en haar lichaam voelen. Heerlijk voorspel. Daarna de financiële afhandeling. Even slikken, maar je krijgt meer dan waar voor je geld.

                       Sessie
                       Uitkleden en naar de douche begeleid worden door Nadia. Daarna weer terug naar de kamer. Handen worden geboeid, blinddoek voor met heerlijke panty over het hoofd. Daarna naar de kooi op de gang. Voorzien van poppers en vervolgens bewerkt met elektro. Soms hoor ik de voordeurbel of zie door de blinddoek heen een andere dame. Vind ik niet erg, heerlijk om geshowd te worden. Dan weer terug naar de kamer. Eerst mag ik haar lichaam strelen en aanbidden. De voeten zoenen en langzaam naar boven bewegen. Dan eerst in de sling en vervolgens gebonden op bed. Al die tijd heerlijk anaal genieten. Uiteindelijke ontlading is geweldig en ik krijg een compliment. Ze laat me even rustig bijkomen terwijl ze alles opruimt en schoonmaakt. Douchen en weer aankleden.

                       Afscheid
                       Ook het afscheid gaat me de nodige knuffels. Heel uitnodigend voor een volgende sessie waar ik nu al naar uit kijk.

                       Al met al een geweldige salon/studio en een top meesteres!

                       Comment


                       • #24
                        Toch ook een fijne plek SM Studio Almere met grote ruime SM kamers en schone moderne douchefaciliteiten en gratis parkeren in veilige omgeving. Maar nu voor de 2e bij Mrs Nadia geweest die een geheel eigen stijl heeft die ik dan voor de afwisseling tussen andere Meesteressen wel weer verfrissend en anders vindt. Superslank maar vrouwelijk deze Meesteres en ik afwisselend SM spel, waarbij ze goed rekening hield met mijn fantasie, wensen en grenzen.

                        Comment


                        • #25
                         Leuke goede sessie met Meesteres Nadia gehad in Almere. Ze is superslank, welbespraakt en sensueel en dominant tegelijk. Op de sling oa genomen door haar.

                         Comment

                         Working...
                         X