Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Lola Savage, SM Studio Almere

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Lola Savage, SM Studio Almere

    Naam: Meesteres Lola Savage
    Leeftijd: 43
    Uiterlijk: Nederlands
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: H
    Siliconen:Ja
    Piercing: ?
    Tattoo's: ?

    https://www.smstudio-almere.nl/meesteres-lola/

    Meerdere malen bij deze meesteres geweest in alkmaar top meesteres goed in het spel kan heel goed mindfucken& en vieze dingen zeggen als de beste anaal spel ook erg lekker ben lekker doorgeneukt in de sling , kan ook heel goed handjobs geven lag te spartelen van de geiligheid wat was het heerlijk. zowel hard als soft erg sterk pure dominantie heeft zei kortom top meesteres blijf terug komen verslavings gevaar erg hoog 😊😊 slave john

  • #2
    Was super, pas voor het eerst geweest, was nog nier bekend, maar mrs Lola heeft mij op m'n gemak gesteld, en wat heb ik hierna een GOEDE sessie gehad. Al m'n dromen kwamen uit, zeker een reden om terug te komen!

    Comment


    • #3
      Nu meerdere keren geweest, wat een ervaring! Super professioneel en passie in wat ze doet, niks is te gek, en alles is bespreekbaar, een woord, een aanrader! Ik voel me elke keer zo blij als ik geweest ben!

      Comment


      • #4
        Soms heb je in dit spel een ontmoeting die heel bijzonder is. Gisteren ben ik in Almere voor het eerst bij Meesteres Lola Savage geweest. We hadden al wat contact gehad op X en later via de app een afspraak gemaakt en uitgebreidt met elkaar gesproken. Zij is een enthousiaste ras-Amsterdamse Meesteres met een prachtige H-cup. Waar ze heel trots op is. (“Heel hard voor gewerkt” , zoals ze zelf zei) vanaf het begin dat ik de kamer binnen kwam was er een klik, alsof we elkaar al jaren kende. Ze genoot er zichtbaar van om me geil op te maken. En ondertussen deelde we ervaringen uit. Ze vond het leuk dat ik met al mijn kinky ervaring nu bij haar kwam. Ze geniet ervan om Meesteres te zijn en speelt een geil spel. Ze neukte me heerlijk met haar dildo’s. Ze bouwde dat goed op, steeds dieper en grotere. Met heel veel dirty talk. Daardoor kom je in een heerlijke geile flow. Heerlijk haar zwarte dildo deeptroat in mijn keel gehad. En een heerlijk tijd in de sling doorgebracht. Gefist met een en twee handen en met verschillende dildo’s. En op een gegeven moment stelde ze voor Blank Angel erbij te halen. Daar had ze eerder die dag een leuk gesprek meegehad. Dat was een gouwe greep. Het afsluitende uur met deze twee kinky meesteressen was een feest. Handen en dildo’s verdwenen met gemak in mijn kont, ook de grootste zwaarste dildo die Black Angel meebracht. En de dames speelde graag met mijn gepiercde pik. Tot hun grote plezier kreeg ik veel anale orgasmes en spoot spontaan mijn sperma uit kont en pik. De piercing in mijn pik sprak hen zo aan dat zij ook graag er een zette en met naalden allerlei namen op mijn lichaam schreven.

        Deze eerste kennismaking met Mrs. Lola was absoluut voor herhaling vatbaar. We hebben al een aantal kinky ideeen.

        Comment


        • #5
          Zoals al beschreven bij Meesteres Dajana, deed Lola gisteren een uurtje mee in onze sessie in Almere. Het was een heerlijk uur. Twee meesteressen die allebei een fantastisch anaalspel spelen en daarbij ook echt verbaal actief zijn met heel veel dirty talk. Ze hadden meteen een klik en gingen samen heerlijk tekeer. Ik was het speeltje van twee blonde meesteressen met blote Cup H borsten en in hoge zwarte laarzen.

          Comment

          Working...
          X