Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nederlands voetbal topic

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • https://www.telegraaf.nl/nieuws/1904...0-gearresteerd

    Oud-profvoetballer David Mendes da Silva (40) gearresteerd

    ROTTERDAM - De politie in Rotterdam heeft oud-profvoetballer en ex-international David Mendes da Silva (40) gearresteerd op verdenking van een reeks ernstige strafbare feiten, waaronder drugshandel en witwassen.



    Dat bevestigen bronnen rond het onderzoek. Hij werd afgelopen donderdag aangehouden op zijn verjaardagsfeest. De recherche vermoedde dat Da Silva op de hoogte was van het onderzoek en mogelijk wilde vluchten. Hij is volgens de recherche ook betrokken bij de malafide illegale goksite Edobet. Het openbaar ministerie in Rotterdam geeft geen commentaar en wil slechts bevestigen dat donderdag een 40-jarige man is aangehouden.

    De naam van de zevenvoudig international van Oranje kwam naar voren in een onderzoek naar grootschalige cocaïnehandel. Daarbij werden duizenden kilo’s coke via de haven van Rotterdam ons land binnengesmokkeld. Da Silva kwam extra in de schijnwerpers toen hij de laatste weken grote geldbedragen cash opnam. De recherche vermoedde toen dat hij een vlucht naar het buitenland voorbereidde. Mendes da Silva wordt maandag voorgeleid.

    De ex-prof speelde ondermeer voor Ajax, AZ, Sparta, Red Bull Salzburg en Panathinaikos. Hij debuteerde in 2007 onder bondscoach Marco van Basten in het Nederlands Elftal en kwam zeven keer in Oranje uit. Hij werd met AZ landskampioen in 2009. Als de oud-international schuldig wordt bevonden aan de verdenkingen, hangt hem een jarenlange gevangenisstraf boven het hoofd.

    Comment


    • Ajax wint met moeite met 2-3 bij Fortuna

      Comment


      • PSV wint gemakkelijk van Emmen en FC Utrecht speelt gelijk tegen RKC.

        Comment


        • Ja en Cambuur verliest thuis verrassend van Excelsior. Leuke start met fris en leuk voetbal van alle ploegen vandaag. Dost ook weer terug in de eredivisie, gelijk 2 goals als invaller.

          Nu nog ff de transfermarkt nog afwachten, die is nog ff open en vooral De top 4 plus Vitesse zijn nog bezig met ingaande en uitgaande transfers. En FC Utrecht hoopt nog 2 spelers kwijt te raken en 1 of 2 binnen te halen als er wel wat verkocht wordt gezien hun beperkte financiele mogelijkheden. En Vitesse zit nog in een overnamefase.

          En wat een binnenkomer van Yilmaz bij Fortuna met zijn schitterende vrije trap. PSV ook fris en gretig terwijl ze toch wat spelers misten.

          Comment


          • Hopla het Feyenoord wat niet in vorm was in voorbereiding en nog qua selectie niet compleet is pakt het gehavende Vitesse in Arnhem met 2-5. Volendam knap 2-2 bij Groningen.

            Comment


            • Carriere Ihatarren lijkt voorbij bij Ajax, en ook in totaal, heeft banden met de mocro maffia die doodleuk in zijn auto (van Ajax) rond reden, die jongen is sociaal labiel, en Ajax laat hem nu links liggen, hoe goed ie ook is. Want je wilt als mens en club niets met de mocro maffia te maken willen hebben natuurlijk.

              Comment


              • https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws...-de-brand.html

                Meer Ihattaren-details: 'Bezoek aan 'behoorlijke crimineel', auto in de brand'

                Misdaadverslaggever John van den Heuvel brengt meer details omtrent de situatie van Mohamed Ihattaren naar buiten. De spelmaker van Ajax zou op bezoek zijn geweest bij een 'behoorlijke crimineel' in de gevangenis, terwijl er in het verleden al eens een auto van de voetballer in brand is gestoken.





                Ihattaren wordt sinds zijn absentie bij Ajax gelinkt aan het criminele milieu. Zelf is hij niet een verdachte in de onderzoeken. Van den Heuvel meldde eerder al dat er leden van het Marengoproces De Bunker in Amsterdam in kwamen rijden met de auto van Ihattaren. Het was voor de reserche ook een raadsel waarom de auto van Ihattaren gebruikt werd. "De familie, waartoe de verdachte in het proces behoort, onderhoudt goed contact met Mo Ihattaren. Hij heeft hem ook ondersteund in een fase waarin hij terug wilde komen op zijn oude niveau", zegt Van den Heuvel in een video-item van De Telegraaf.

                "Ze zijn met hem meegegaan naar Marbella en Dubai, waar ze trainingen hebben geregeld." Later ging het mis tussen de desbetreffende familie en Ihattaren. "Uiteindelijk is er een conflict ontstaan. Het lijkt erop dat die dreiging ertoe heeft geleid dat hij niet meer op het trainingsveld mocht en kon verschijnen."

                Van den Heuvel onthult dat het niet de eerste keer is dat Ihattaren zijn auto heeft uitgeleend. In het verleden is er ooit een auto van hem in de brand gestoken. "Dat is al langer geleden", benadrukt de journalist. "Hij heeft inderdaad al eerder problemen gehad op het gebied van veiligheid. Wat er nu gebeurt en er bovenkomt aan de connecties van Ihattaren... Ik benadruk dat hij zelf niet verdachte is in het onderzoek, maar men maakt zich zorgen over zijn contacten met anderen."

                Bezoek penitentiaire gevangenis
                "Ihattaren is ook op bezoek geweest bij behoorlijke criminelen in de gevangenis", gaat Van den Heuvel verder. "Afgelopen week, toen hij op dinsdag de training hervatte, is hij gezien in een penitentiaire gevangenis in Alphen aan den Rijn. Ik weet niet wat hij daar deed."

                Comment


                • Ten Hag probeert nu Gakpo van PSV naar Manchester te halen, wel slim, nu de beste voetballer van PSV en zo kan hij zijn oude club Ajax helpen en zijn maat Schreuder die daar nu trainer is , in de strijd om het kampioenschap door PSV zwakker te maken, die al maar met de helft van de begroting t.o.v. Ajax moeten doen...

                  Comment


                  • Wat een wedstrijd! PSV wint in de verlenging met 3-2 van AS Monaco. Luuk de Jong!😃

                    Comment


                    • https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws...ten-op-ek.html

                      Ja het was vanaf het begin geen goede match met deze man

                      Comment


                      • https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws...0-miljoen.html

                        Ajax presenteert nieuwe rechtsback en tilt transferuitgaven naar 90 miljoen

                        Ajax heeft Jorge Sánchez officieel binnen. De Mexicaanse rechtsback (24) komt per direct over van Club América en tekent voor vier seizoenen in de Johan Cruijff Arena, tot medio 2026.





                        Met de transfersom is naar verluidt een bedrag van vijf miljoen euro gemoeid, plus een half miljoen aan bonussen en een doorverkooppercentage. Sánchez gaat in Amsterdam de concurrentiestrijd aan met Devyne Rensch. De twee moeten zich ontfermen over de erfenis van Noussair Mazraoui.

                        Sánchez speelde 21 interlands voor Mexico en maakte in de voorbereiding indruk tijdens de oefenwedstrijden van Club América tegen Chelsea, Manchester City en Real Madrid. Bij de Mexicaanse topclub was de rechtsback goed voor twee goals en acht assists in 150 wedstrijden. Daarnaast pakte hij 25 gele kaarten.

                        Ajax versterkte zich deze zomer al met Steven Bergwijn, Calvin Bassey, Brian Brobbey, Owen Wijndal, Francisco Conceição en Lorenzo Lucca. De transfer van Sánchez tilt de totale uitgaven van Gerry Hamstra en Klaas Jan Huntelaar naar de negentig miljoen euro.

                        De selectie van Ajax voor volgend seizoen is nagenoeg rond, al is de Turk Ahmetcan Kaplan onderweg als opvolger van Perr Schuurs. De club kijkt verder nog met een schuin oog naar zogeheten buitenkansjes op de transfermarkt. Hamstra en Huntelaar zullen zich nu vooral bezighouden met de verkoop van overbodige spelers.

                        Comment


                        • https://www.at5.nl/artikelen/216350/...nsen-te-gluren

                          wel lachen, maar denk dat je dan geen privacy meer hebt

                          Comment


                          • https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws...r-madueke.html

                            dat zou wel een stunt zijn, maar ze moeten wat want Ajax is nu al bijna weer kampioen met hun selectie en geldstromen.

                            Comment


                            • Nederland doet goede zaken in de Conference League, Twente is door naar de playoffs en bij AZ lijkt er met een 5-0 ruststand ook weinig mis te kunnen gaan.
                              Last edited by Paulus2; 11-08-2022, 21:57.

                              Comment


                              • Ja mooi he, de teams raken langzaam ingespeeld, alleen AZ vreest nog voor verkoop Karlson naar Celta de Vigo

                                Comment


                                • zo dan AZ rolt het ff op met 7-0

                                  Die gaan straks plek 4 weer pakken in de Eredivisie

                                  Twente denk er achter, en dan een Utrecht, of ..... (vitesse nog druk op transfermarkt en overname club, watvoor geld komt daar nog beschikbaar, en dan zal een Heerenveen, Groningen, Fortuna en misschien een Sparta of NEC nog mee doen voor linkerrijtje eindstand Eredivisie

                                  Comment


                                  • Mijn FC Twente doet het weer goed, ben zo trots!

                                    Comment


                                    • Zeker, en Ajax tikte ff Groningen van de mat, maar ja daar zit zo belachelijk veel kwaliteit qua spelers ook op de bank, dat is bijna niet leuk meer voor de eredivisie.

                                      Feyenoord liep nu al snel averij op met gelijk spel tegen Heerenveen en AZ wint ook weer overtuigend

                                      Utrecht weer gelijkspel en weer tig kansen missen dat is wel een ding bij hun aan het worden

                                      Comment


                                      • PSV netjes 2-2 bij Glasgow Rangers, nu thuis afmaken en dan definitief de Champions League in!

                                        Comment


                                        • Club Brugge probeert Ruud Vormer te lozen, hoog salaris en onder nieuwe trainer geen zicht meer op basisplaats. Vitesse, FC Groningen en FC Utrecht willem hem proberen te halen, maar dan moeten alle partijen water bij de wijn doen vanwege zijn hoge salaris

                                          Comment


                                          • Feyenoord met 13e en 14e versterking brzig

                                            Comment


                                            • Az weer ruim gewonnen en pakken weer Ueafapunten voor ons

                                              Comment


                                              • Ajax weigert zonder blikken of blozen bod van maar liefst 80 miljoen op Antony van Manchester Utd /Ten Hag....

                                                PSV wil 45 a 50 miljoen voor Gakpo die ook in belangstelling staat van Manchester.

                                                Comment


                                                • De verwachte crisus bij Adi is daar met Kuyt als trainee. 3 wedstrijden gespeeld en verloren.

                                                  En nu ook crisis bij FC Utrecht pas 2 punten uit 3 wedstrijden, moeren tig nieuwe spelers worden ingepast en nieuwe speelwijze, maar het loopt niet. Ik hoop dat ze nog op de transfermarkt een Ruud Vormer van Club Brugge kunnen halen en misschien nog een verdediger

                                                  Comment


                                                  • FC Utrecht aast op Mees Hoedemaker van Cambuur die ook gevolgd worden door FC Twente

                                                    Verder wil FC Utrecht bij Ajax oud Utrecht speler Sean Klaiber terug halen vermoedelijk via huurconstructie

                                                    Utrecht is met 2 punten uit 3 wedstrijden tegen kleine clubs heel slecht begonnen aan de competitie.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X