Kadomaand

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Corona gevolgen

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Jawel, maar zeg bij wijze van spreken dat Delta 5% van de besmette personen ziek maakte en Omnikron maar 1%. Maar je hebt 50x meer mensen die met Omnikron besmet zijn dan met Delta. Dan zijn er uiteindelijk toch meer mensen in het ziekenhuis.

  Het is nog geen zekerheid hoe zich dat ontvouwt. Maar ondanks dat, toch versoepelingen.

  Comment


  • Gelukkig gaat de ziekenhuisbezetting, zij het langzaam, nog omlaag, ook vandaag weer.

   Comment


   • We zijn twee jaar verder en wij leven nog steeds met het corona/alpha/beta/delta/blabla/omicron kutvirus..

    Dus lockdown en andere drastische corona maatregelen zijn naar mijn mening geen intelligente oplossing meer.. en niet alleen omdat ze nooit op de maat zijn besloten..

    Ze moeten nu beginnen met het bouwen van een soort corona-ziekenhuisen en de medische capaciteiten vergroten en ook nog vaccinaties

    in gedachten hebben zodat mensen niet meer ernstig ziek worden en verder.. ons leven gaat gewoon door.. Punt!

    Maar ik ben blij dat we een nieuwe minister van Volksgezondheid hebben. Eindelijk! een echte medicus.. met een gezonde aanpak van het kutvirus.. Ten minste, dat hoop ik...

    Ik heb Hugo-tjonge Jonge nooit gemogen.. Vanaf het begin zijn te bruine gezicht van het zonnebank was in tegenspraak met zijn functie als minister van gezondheid..    Comment


    • Ik help het hopen maar ik heb er weinig vertrouwen in..VVD en CDA zullen daar dwars voor gaan liggen..die willen geen extra ziekenhuizen/capaciteit. Nooit.(er staan overigens nog wat ziekenhuizen leeg die zij gesloten hebben)

     Comment


     • Lege ziekenhuizen heb je niks aan zonder personeel. We bouwen ook geen ziekenhuizen voor andere ziektes en personeel heb je niet 123 opgeleid. Er sterven dagelijks mensen aan van alles dat accepteren, medicatie wordt beter.

      Nooit cide zwart geweest dus voldiende capaciteit tot nu toe.

      Comment


      • Tot 17 uur open dus, beter dan niets scheelt weer faillesementen

       Comment


       • Die Hugo de Jonge moeten ze nu echt ontslaan. Wat een narcistische idioot is dat met zijn tweet dat ie gisteren met een biertje en bak popcorn de persconfrentie aan het kijken is. Wat bezielt ie man na 2 jaar ellende. Totaal geen empathie if gevoel met de samen leving

        Comment


        • Eens. Continue mensen een trap nageven die slachtoffer zijn van zijn beleid om zijn ijdelheid maar te uiten. Een verschrikkelijk mens die de Jonge

         Comment


         • Op zijn minst zou je verwachten dat hij ter verantwoording voor deze tweet zou moeten komen. Anders is de politiek in het algemeen geen knip vd neus meer waard. Als het dat uberhaupt nog is....

          Comment


          • Och ik lig daar niet zo wakker van, een fotootje waarop hij lekker lui met een biertje tv kijkt..'t is ook maar een mens.. maar echt charmant vind ik het ook niet.. ik zou eerder wat huiverig zijn hoe hij de woningnood gaat aanpakken..zou het wachten zijn op een 'woningen-affaire' ?

           Comment


           • het is inderdaad een verschrikking met zijn functie en zegt alles hoe ver de politiek van de mens staat in onze maatschappij. Voor mij voldoende om de biezen te moeten pakken, want dat nieuwe elan en betrokkenheid is er dus zo 0,0 en hoe moeten de burgers nog vertrouwen hebben in onze gezagdragers. Grote clown is die Hugo de Jonge en zijn vrouw is toch arts? En dat vinden ze maar normaal? Media vindt het ook al maar normaal? Partijgenoten, etc.?

            Comment


            • Tja, het is een groot circus inderdaad, maar ik laat me niet gek maken door die clowns en heb reden genoeg om niet mijn biezen te pakken..Succes, waar je ook naar toe gaat.Ik hoop dat je vindt wat je zoekt.

             Comment


             • Wie gaat zijn biezen pakken en vinden wat ie zoekt??

              Comment


              • Originally posted by Subbie View Post
               het is inderdaad een verschrikking met zijn functie en zegt alles hoe ver de politiek van de mens staat in onze maatschappij. Voor mij voldoende om de biezen te moeten pakken, want dat nieuwe elan en betrokkenheid is er dus zo 0,0 en hoe moeten de burgers nog vertrouwen hebben in onze gezagdragers. Grote clown is die Hugo de Jonge en zijn vrouw is toch arts? En dat vinden ze maar normaal? Media vindt het ook al maar normaal? Partijgenoten, etc.?
               Nieuwe elan? Geloofde daar iemand in?

               Ik ben geen zwartgallig type, maar sinds de Toeslagenaffaire en het bizarre gekonkel in de formatie omtrent 'Omtzigt, functie elders' is het me echt duidelijk dat er met deze minister-president en de vele zelfde poppetjes uit vorige kabinetten, er geen reet veranderd.

               Comment


               • Je probeert soms nog vd goede wil van mensen uit te gaan. Maar ze zien het zelf denk ik niet meer vanuit een tunnelvisie. Groningendossier... en niet alleen bij politici is dit probleem aanwezig. Zie het hele tv rtll gebeuren met sexueel misbruik the voice etc. Men leeft in een eigen wereld.

                Comment


                • De goede wil van Mark Rutte is al heel lang vervlogen...

                 Comment


                 • boosterprik vaccinatie lijkt te stagneren, nu pas op 53,3%

                  Comment


                  • https://www.telegraaf.nl/nieuws/1541...-goede-kant-op

                   UK laat alles al los, wij kijken daarna, en nog steeds dalen de opnames en lijkt de piek besmettingen af te vlakken

                   dus kom maar op met die versoepelingen zoals winkels en contact beroepen ook avond open en horeca en cultuur open

                   Comment


                   • maart wordt de maand van alles open!

                    Comment


                    • Dat lijkt me wat te vroeg, maar we gaan het zien.

                     Comment


                     • vroeg? in UK en Denemarken zien we dat ze het redden terwijl wij in een zware lockdown zaten en deels nog zitten,

                      onze opnames dalen ook nog terwijl net als in de UK en Denemarken de besmettingen stijgen maar ook afvlakken en het duidelijk is dat de huidige muatie dus niet voor grote groei van ziekenhuisopnames zorgt, die groei kan nog komen maar we hebben nu zat ruimte en de besmettingen vlakken al af.

                      Daarnaast voel je dat men alles zat en het niet meer pikt en dat het kabinet meer begint te volgen dat de economie open moet en we een bepaalde percentage zieken en doden gaan accepteren wat we ook doen met andere ziektes en bijvoorbeeld verkeersdoden.

                      Kantelpunt is er, op 1 onzekere factor na die altijd blijft: nieuwe mutaties.....

                      Comment


                      • Het ziet er inderdaad goed uit en code zwart is nooit aan de orde geweest afgelopen half jaar. Slechtste punt was ca 650 ic bedden bezet vd 1250

                       Comment


                       • Dan vergeet je weer de andere patienten op de ic, zo was de totale bezetting op de ic gisteren 854, waarvan 303 corona patiĆ«nten, dus nog ruimte. Toen er 650 corona patiĆ«nten waren zal de ruimte dus beperkt zijn geweest. Het lijkt nu steeds de goede kant op te gaan, dus voorzichtig optimistisch.

                        Comment


                        • 1250 beschikbare ic bedden voor corona patienten na opschaling... en dan kan het leger ook nog bijspringen

                         Comment


                         • Gaat niet alleen om code zwart wel of niet bereiken toch? De afgelopen maanden is er ook weer wat reguliere zorg uitgesteld.

                          Als je op het punt komt dat het leger ingezet moet worden, is de stap daarvoor dat alle andere niet-urgente ingrepen al zijn opgeschort.

                          Comment

                          Working...
                          X