Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Advertentie: SM Studio Nederland

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Advertentie: SM Studio Nederland

    SM STUDIO NEDERLAND

    De bekende SM Studio's in Almere en Amersfoort met fraaie SM kamers.

    Welke Meesteressen en Kinkygirls zijn aanwezig?

    Check de agenda's in de links hieronder, je ziet in één overzicht wie er aanwezig zullen zijn. Klik op de naam van jouw favoriete kinky dame en je ziet gelijk de contactgegevens om je afspraak te maken.

    SM STUDIO ALMERE

    SM STUDIO AMERSFOORT




    Last edited by SM Studio; 11-05-2021, 00:36.

  • #2
    Recensie van de Week: Meesteres Vernice

    Over Meesteres Vernice is al veel gezegd en geschreven, de nummer 1 Meesteres volgens vele van onze lezers. Nu is daar een fraaie recensie bijgekomen, die de veelzijdigheid laat zien van deze blonde bloedmooie Duitse Domina.

    Onder de foto lees je de volledige recensie. Wil je zelf ook zoiets meemaken of een ander soort sessie bij Meesteres Vernice? In de agenda van SM Studio Amersfoort kan je zien wanneer ze aanwezig is. Afspreken kan via info@mistressvernice.com. Alle relevante info over prijzen, sessie mogelijkheden en vele foto’s vind je op meesteresvernice.nl.



    Recensie van de Week – Meesteres Vernice – SM Studio Amersfoort


    “Tja, waar moet ik beginnen. Voor het eerst heb ik Meesteres Vernice ontmoet. Bij binnenkomst was ik al gekooid en werd meteen op mijn gemak gesteld en drie zoenen. Toen zij nog in Den Haag werkte moet ik haar vast wel eens gezien hebben in het pand Geleenstraat 23 waar ik zo’n 15 jaar geleden mijn eerste schreden op SM gebied zette. Maar toen hebben we nooit met elkaar gespeeld. Nu wel. Ik had eerder wat foto’s laten zien van mijn outfits, ze had voor rode laarzen, rode lingerie, rode pruik en witte latex rok gekozen met een mooie ketting bh eroverheen. En uiteraard mijn latex borsten. Zij zelf had een mooi zwart latex jurkje en en zwarte hoge laarzen aan. Ze maakte mij op en we maakte wat foto’s in de spiegel. Dat is het mooie van kamer 8 in Amersfoort, zoveel spiegels waar je alles wat er gebeurd nog eens extra geil kunt zien.

    Vernice ging op het bed zitten en ik moest op mijn knieën en haar laarzen uitgebreid likken en ook haar hakken pijpen. Daarna deed zij een eerste strapon om. (Er zouden er nog heel veel volgen) en met 6 snuiven poppers moest ik mijn pijpkunsten laten zien. Ze was zeer tevreden en we gingen naar de gang toe. Daar moest ik verder pijpen en Mrs. Gina Doll kwam even kijken en was zeer enthousiast. Terug naar de kamer en ik moest op het bed gaan liggen. Een grotere voorbind ging om en ze ging mijn slettekutje openmaken. Heerlijk en de eerste anale orgasmes gingen door mijn lijf. De meesteres wilde meer en verder. Lange handschoenen gingen aan en ze ging me fisten. Lang en diep. Dat zou nog vaker gebeuren die sessie.

    Ze wilde wat anders gaan doen. Ik moest op de bok gaan liggen, vastgebonden en kreeg weer snuiven poppers. Ze had een nog grotere zwarte dildo om gedaan en deze moest ik proberen te pijpen. Met enige moeite ging de top in mijn mond. De dildo paste beter in mijn kont. Daar ging hij moeiteloos in en ik werd helemaal doorgeneukt. We hoorden zacht geklop op de deur en daar kwam kinkygirl Alesia binnen. Zij zou een tijdje meespelen met ons. We hadden elkaar een tijdje niet gezien. “Hello Roxy, welcome back” . Ze zag er spectaculair uit in een rode outfit en haar nieuwe borsten. Ze deed ook een strapon om en ik moest haar pijpen, terwijl Vernice me bleef neuken.

    even een korte break om een sigaret te roken en bij te praten. Ik moest weer op het bed gaan liggen en mijn benen in de beugels. Het was nu de beurt aan Alesia om mij te fisten en Vernice speelde met mijn gekooide pik en ballen. Om de beurt gaven de dames mij een constante flow van poppers en om de beurt gingen hun handen naar binnen. Het was even genoeg met het anale spel. Ik moest met de beide meesteressen mee naar beneden om mij aan de andere meisjes in het pand te laten zien. Ook weer heel geil om te doen en ze waren erg enthousiast.

    Het tweede deel van ons trio zou naaldenspel zijn. Alesia moest twee getallen tussen 10 en 100 kiezen, 24 en 58. De dames gingen aan de slag, 24 naalden in mijn pik en 58 in mijn ballen. Alesia zette ook nog een navelpiercing. Met al deze naalden in mijn lijf werd ik weer in de beugels gehangen en gingen de meesteressen me weer fisten. Om daarna me met grote strapons te lijf te gaan. Alesia deed daarbij ook vijf vingers bij de dildo naar binnen. Tot slot moest ik weer de dildo van Alesia pijpen die boven mij kwam zitten terwijl Vernice me met een hele grote voorbind neukte. De tijd met Alesia zat er op en zij ging weer terug naar haar eigen kamer.

    Vernice ging de naalden uit mijn lijf halen en ik moest me omkleden. We kregen nog meer bezoek. Een andere slaaf van Vernice kwam binnen , hij zou meespelen. Eerst werd ik de bok gelegd om door Vernice gefist en geneukt te worden terwijl ik de slaaf moest pijpen. Daarna moest ik daar blijven liggen en maakte Vernice met Naalden haar naam op mijn kont, terwijl de slaaf mij poppers gaf en ik hem stijf moest pijpen. We gingen naar het bed en de slaaf moest op zijn rug liggen en ik moest hem klaarpijpen terwijl de naalden nog in mijn kont zaten. De slaaf kwam klaar en moest in de stoel gaan zitten om bij het laatste vervolg van ons spel te moeten toekijken.

    Vernice wilde iets doen dat ze nog nooit gedaan had. Ik in ons app contact gezegd dat ik wel eens een piercing in eikel wilde krijgen. Dat ging ze nu doen. Het ging heel gemakkelijk, met een flow van poppers, een hele korte steekpijn en heel weinig bloed. Ik ben nu de gelukkige bezitter van een Prince Albert piercing. En Vernice was heel blij ermee. Het laatste halfuur ging Vernice met haar voet mijn kont in en uiteindelijk werd ik met behulp van een vibrator klaargetrokken door haar. Waarbij ik haar prachtige blote borsten mocht zien en aanraken. Het was een geile kinky ontmoeting geworden. Douchen en napraten en met drie zoenen vertrok ik.”

    Comment


    • #3
      Wil jij op sexdate? Klik op de link!



      https://www.casualdating.com/landing...9-45f944ebebe0


      Comment


      • #4
        Black Angel Bizarr, Duitse gepassioneerde dominante beauty komt naar Nederland! (Almere - www.smstudio-almere.nl/agenda) & www.smstudio-amersfoort.nl/agenda

        Wanneer is Black Angel Bizarr in Nederland?

        zie de agenda s online voor het gehele jaar via www.smstudio-almere.nl/agenda

        Dit is Black Angel Bizarr. Ze ontvangt voornamelijk in Duitsland, maar nu staat Nederland op haar agenda! Deze dominante beauty heeft veel passie. Ze noemt haar zelf een ‘explosieve mix van een intelligente lady en een bitch vol met lust’. Ze heeft een brede interesse in BDSM en geniet van vele soorten rollenspel, kinkygames, soft-SM en hard-SM.

        Lig jij binnenkort aan haar in hoge hakken of laarzen gehulde voeten? Hieronder lees je op welke data ze verwacht wordt bij SM Studio Nederland. Een afspraak maak je door in het Engels of Duits een whatsapp te sturen op +49 1577 593 72 89.



        Ze ontvangt je in een mooie SM-ruimte met allerlei SM meubilair, je kan gratis parkeren en er is een gastvrouw aanwezig om je discreet te ontvangen. Ook een nette douche is aanwezig.

        Comment


        • #5
          Superknap, Superslank, Supersexy… Super Kinky Alesia is nu 7 dagen per week in Amersfoort! - €200,00 per uur



          De super kinky Alesia is een blondine van 24 jaar en ondanks deze jonge leeftijd heeft ze al veel kennis opgedaan in de BDSM wereld. Het meekijken en meespelen met bekende Meesteressen zoals Michela, Katharina en Vernice heeft haar veel geleerd.

          Een sessie met Alesia heeft natuurlijk altijd kinky elementen, niet voor niets noemt ze zichzelf een Kinkygirl. De mate van kinky kan je zelf aangeven. Het kan in combinatie met erotiek, wat bij Meesteressen vaak niet mogelijk is. Maar ze kan ook zeker de harde SM kant uitoefenen op jouw slavenlichaam! Een ervaren slaafje kan dus ook echt genieten van het spel van Alesia. Maar, voor degene die startende is in de kinky-wereld is ze misschien wel één van de betere opties.

          Sessies met Super Kinky Alesia

          Wil je afspreken met Kinkygirl Alesia? Ze ontvangt exclusief op de locaties van SM Studio Nederland, te weten smstudio-amersfoort.nl, smstudio-almere.nl & smstudio-utrecht.nl.

          Contact haar (in het Engels!) via kinkygirlalesia@hotmail.com of per whatsapp/SMS via 06-57358437.

          Kijk voor meer informatie en tarieven op haar Kinky Advertentie. Ook trio combinaties zijn mogelijk met andere Meesteressen en Kinkygirls. Vraag haar zelf naar de mogelijkheden! En bezoek haar fraaie site via www.kinkyladyalesia.nl.


          Comment


          • #6
            Gina Doll - later deze zomer terug bij www.smstudio-amersfoort.nl



            Ook te bezoeken in haar luxe eigen SM Studio in Duitsland zie https://femdomstudio.de/fetishstudio/ en https://www.citygirl.nl/node/100987



            Lees de recensies via https://www.citygirl.nl/node/12479

            Huidig uurtarief €300,00

            Comment


            • #7
              Kinky Lady Black Angel for erotic BDSM & Kink games (vandaag - 31 mei in Almere @ www.smstudio-almere.nl



              SM kamer met airco bij www.smstudio-almere.nl

              Alleen op afspraak, via what's app in Engels of Duits via +49 157 75937289

              soft en hard SM, erotic kinky play (pijpen met en beffen mogelijk)

              LEES DE ZINDERENDE RECENSIES VIA https://www.citygirl.nl/node/80682 !

              zie meer foto's via https://www.smstudio-almere.nl/agenda/black-angel/

              Comment


              • #8
                Mistress Vernice/Vanessa 27 mei t/m 4 juni terug en VOLGEBOEKT in Amersfoort



                Ja slaven, alle speeldata voor komende maanden van Meesteres Vernice (voorheen Mrs. Vanessa van Geleenstraat 23 en Zandpad 128/146 staan al online in de agenda kijk maar op www.smstudio-amersfoort.nl/agenda.

                In bezit van de enige echte Venus 2000 Milkingmachine, neukboor, neukmachine, top elektroboxen, neonwand, en vele SM toys in diverse soorten en maten, en ook fetish kleding en highclass lingerie en highheels.

                Ook kan Meesteres Vernice zelf filmopnames maken van de sessie met jou (jij onherkenbaar).

                Wil jij op tijd zijn voor de nummer 1 Meesteres van de lage landen?

                Vul dan HIER https://www.meesteresvernice.nl/nl/c...dom-meesteres/ het contactformulier VOLLEDIG in, PS, alleen als je ouder bent dan ca. 28 jaar, en serieus bent en je afspraken nakomt, langere sessies zal een vooruitbetaling per bank worden gevraagd.... klanten die niet meer welkom zijn weten dat ook zelf heel goed, die hoeven niet meer te mailen, die mails worden ongelezen gedelete, Meesteres Vernice wil positieve energie en een goede sessie spelen met open mindend mannen met een goede hygiene en respect voor haar grenzen

                Comment


                • #9

                  Duitse Beauty Meesteres Ella Narcotic bij SM Studio Nederland, 6 & 7 juni in Almere



                  Deze Duits beauty is Meesteres Ella Narcotic. Prachtig lang zwart haar, sexy body met volle D-Cup, spannende donkere ogen. Een Lady met ervaring en plezier in het BDSM spel, op haar KinkyDevils pagina lees je dat er veel in haar dienstenpakket zit.

                  Ze zal ontvangen bij SM Studio Nederland op 6 & 7 juni in Almere, zowel overdag als in de avond.

                  Afspreken met Meesteres Ella Narcotic in Nederland

                  Via onderstaande gegevens kan jij je nederig aanbieden als haar slaaf. Haar tarief is €200,00 per uur. In het Engels of Duits kan je haar contacten. Geef duidelijk aan op welke dag/dagen je wil afspreken, welke tijdstippen je kan, hoe lang je een sessie wenst en vermeld beknopt jouw fantasie.


                  Comment


                  • #10
                    Nederlandse Meesteres Lola, opwindende Domina ontvangt bij SM Studio Almere 9, 14 & 21 juni



                    Deze opwindende Domina is de Meesteres Lola. Deze slanke Nederlandse blondine met volle H-Cup kent het klappen van de zweep, want met die zweep heeft ze al veel ervaring! Of je nu een slaafje, sissy of sletje bent, Meesteres Lola speelt een spel met jou dat je lang zal bijblijven.

                    Bij SM Studio Almere ontvangt ze jou in een fraaie ruimte die van alle gemakken voorzien is om je aan te pakken. Denk daarbij aan verschillend SM-meubilair om jou aan vast te binden zodat je machteloos haar speeltje wordt. Ook zijn er nette douches aanwezig waar je voor en/of na de sessie je kan opfrissen. De locatie is gevestigd op een industrieterrein vlakbij de A1/A6 snelwegen. Een discrete plek waar je gratis kan parkeren. Een gastvrouw ontvangt je en zorgt dat je geen andere gasten tegenkomt.

                    Afspreken met Meesteres Lola in Almere?


                    Een sessie afspreken doe je door een wahtsapp of SMS bericht te sturen. Pas als ze jou toestemming geeft, mag je haar bellen. Hieronder zie je haar contactinformatie en zie je ook hoe je haar kan volgen op Twitter!

                    +31 649045047
                    Kinky Advertente
                    Sexjobs Advertentie
                    twitter.com/mrslolasavage81

                    Comment


                    • #11
                      Meesteres Alexa is iedere maandag en donderdag in Utrecht



                      Haar vaste locatie is in een sfeervolle SM kamer bij SM Studio Utrecht.

                      Deze Nederlandse Meesteres Alexa heerst over jou! Wat voor slaafje ben jij voor haar? Hoe onderdanig stel jij je op voor deze 23 jaar jonge Domina? Met haar slanke lichaam, Cup C borsten en blauwe ogen weet ze jou perfect te bespelen!

                      mrsalexa185@gmail.com is het mailadres waarop je een sessie met haar kan afspreken. Via de handige agenda of via haar advertentie kan je zien wanneer ze aanwezig is in Utrecht.

                      Comment


                      • #12
                        Meesteres Deva - later deze zomer weer bij www.smstudio-almere.nl



                        Zie ook https://www.kinkydevils.nl/meesteres...eesteres-deva/

                        Comment


                        • #14
                          Agenda Mistresses & Kinky Ladies from Germany at www.smstudio-nederland @ The Netherlands:

                          3 & 4 juni Mistress Melina Sharp in Almere
                          3 & 4 juni Mistress Jose Rose
                          24 May Lady Dajana in Almere
                          6 & 7 June Mistress Ella Narcotic in Almere
                          20-31 May Black Angel in Almere
                          26-27 & 30-31 May Lady Gioia in Almere
                          26-27 & 30-31 May Mistress Aphrodite in Almere
                          27 mei - 4 juni Meesteres Vernice in Amersfoort
                          30 mei Lady Dajana in Amersfoort
                          29-31 May Mistress Amely Pain in Almere
                          7 June Calea Toxic in Almere (VOLGEBOEKT!)
                          11-17 June Mistress Black Angel in Amersfoort
                          18-29 June Mistress Black Angel in Almere
                          2-5 July Lady Thalea in Almere
                          2-5 July Lady Klara in Amere

                          See also https://www.smstudio-amersfoort.nl/agenda/ & https://www.smstudio-almere.nl/agenda/

                          Powered by www.smdome.com and www.smdome.de

                          Comment


                          • #15
                            Miss Klara komt 2 t/m 5 juli naar Almere


                            Miss Klara bekend in Munchen (D.) komt 2 t/m 5 juli naar Almere

                            Vast wat info en foto’s via https://twitter.com/Missklara666

                            Ze komt samen met Lady Thalea deze zomer naar www.smstudio-almere.nl

                            A hot kinky summerrrrrr

                            Comment


                            • #16
                              Lady Black Angel now in Holland at www.smstudio-almere.nl/agenda today till -31 May



                              See more at https://www.kinkydevils.nl/black-ang...-angel-bizarr/

                              “Hello slave,

                              I am Black Angel Bizarr. I usually receive in Germany, but sometimes I enjoy to play with you Dutch slaves!

                              A explosive mix of an intelligent lady and a bitch full of lust. I have a broad interest in BDSM and I enjoy many kinds of roleplay, kinkygames, soft-SM and hard-SM. And also erotic-SM (blowjob and licking my pussy could be a reward for well behaved slaves in that kind of setting).

                              Will you be on your knees at my high-heels or shiny boots? I receive you in a SM room with all kinds of furniture that is perfect to use you as my kinky toy. There is free parking, a hostess is available to receive you and there are showers.

                              Contact me in English or German on whatsapp and let’s meet up!

                              XX, Black Angel Bizarr”


                              Comment


                              • #17
                                Valentina, bloedmooie vamp ook voor kinky games in Almere op woensdag 5 juni



                                Oeh lala! Deze Valentina heeft een waanzinnig figuur een Spaanse met cup G borsten, lang golvend blond haar en prachtige benen en billen. Valentina is zeer erotisch, maar we weten ondertussen dat ze ook graag combineert met kinkygames en zelfs jouw Meesteres kan zijn. Een aantal services die ze aanbied op dit gebied zijn;
                                • Face sitting
                                • Rimmen (door klant)
                                • Rollenspel
                                • Soft-SM
                                • Hard-SM
                                • Strap-on
                                • Voetfetish
                                • Latex/leer fetish




                                Dat eventueel in combinatie met erotiek, dat klinkt fantastisch toch?

                                Afspreken met Valentina

                                Ze is bij SM Studio Almere / Privehuis Almere op de eerdere genoemde dag(en), waar ze een fraaie sfeervolle kamer tot haar beschikking heeft die perfect te gebruiken is voor SM sessies. De locatie is gevestigd op een industrieterrein in Almere, waar je gratis kan parkeren. Een gastvrouw ontvangt je discreet en het huis heeft een vergunning en is dus 100% legaal.

                                Bezoek haar website www.valentina-secrets.com voor meer info, en afspreken kan via +31 616 829 189. Ze zit ook op Twitter trouwens: Twitter.com/Valentina_S_VIP.


                                Comment


                                • #18
                                  Meesteres Deva penetreert jouw gedachten; Ervaren Domina komt naar SM Studio Nederland later dit jaar terug

                                  Lees de recensies via https://www.citygirl.nl/node/103018



                                  Meesteres Deva is een ervaren Domina uit Oost-Europa, die voornamelijk in hoog aangeschreven studio’s in Duitsland ontvangt (o.a. in München). Een intrigerende Lady die nu bij SM Studio Nederland ook ontvangt. Ze speelt met jouw lichaam én geest. Zoals ze zelf zegt: “Ik gebruik je lichaam om je gedachten te bereiken en daar te blijven”.

                                  Tease & denial, erotische dominantie, anal games, CBT, edging, feminisatie. Dat zijn slechts enkele zaken die haar plezieren, maar zeker niet alles. Ook slaven met een fetisj voor latex, leer, lak, nylons, boots of hoge hakken kunnen bij haar aan hun trekken komen. Meer zien van Lady Deva? Op haar profielpagina vind je meer foto’s.

                                  Afspreken met Meesteres Deva in Nederland


                                  Haar sessies zijn bij SM Studio Nederland, haar eerst volgende data zijn:
                                  • nu nog niet bekend

                                  Afspreken kan via +49 1728465746 of ladydeva@onet.eu. Dit kan in het Engels of Duits. Haar tarief is €250,00 per uur.


                                  Comment


                                  • #19
                                    GODDESS BELUCCIA - 24th June at www.smstudio-almere.nl



                                    GODDESS BELUCCIA - Strong in dominance, elegant in leadership

                                    I am your Goddess BELUCCIA, who specializes in creating deep and trusting bonds. Through my empathetic approach and understanding of my subs' psyche, I create an environment where you can express yourself freely and explore your most secret desires.

                                    With a sharp mind and an eye for detail, I am committed to making every session a unique experience. My ability to balance between strictness and caring allows us to push the boundaries together and delve into the depths of your fantasies.

                                    I place great importance on communication and respect. Before each session, we take the time to discuss your preferences, taboos and expectations.

                                    If you are ready to relinquish control and put yourself in my hands, I invite you to explore the fascinating world of dominance with me.

                                    I look forward to guiding you.

                                    What's app: +49 15730884405


                                    Comment


                                    • #20
                                      Meesteres Vernice NU ALLEEN TE RESERVEREN VOOR NIEUWE SPEELDATA IN JUNI: 19 JUNI T/M 2 JULI (27 MEI t/m 4 JUNI is inmiddels volgeboekt!)



                                      Ja heren, zoals zo vaak is Meesteres Vernice vaak compleet volgeboekt in de periode dat ze in Amersfoort weer voor ruim 2 weken ontvangt. Echter haar nieuwe speeldata voor het gehele jaar staan altijd op www.smstudio-amersfoort.nl/agenda , dus daarvoor is nu ook al weer te boeken. Dus wees op tijd met reserveren!

                                      info@mistressvernice.com

                                      twitter.com/mrs_vernice

                                      onlyfans.com/mrs_vernice

                                      instagram.com/mrsvernice

                                      facebook.com/MistressVernice

                                      https://www.kinkydevils.nl/meesteres-vernice/

                                      https://www.smstudio-amersfoort.nl/meesteres-vernice/

                                      https://www.citygirl.nl/node/233

                                      Comment


                                      • #21
                                        Erotische sfeervolle luxe kamers te huur in Almere!

                                        Ben jij een zelfstandige dame en wil jij een kamer huren als erotische dame van plezier? Mail dan gerust naar ons op info@privehuisalmere.nl.

                                        Wat is nodig om bij ons te huren?
                                        Een geldig ID card of Paspoort (rijbewijs telt niet) en geldig BSN nummer is noodzakelijk om bij ons een kamer te kunnen huren en gasten te ontvangen.
                                        Wilt u als particulier stel een kamer huren bij ons? Dan kunt u ons natuurlijk ook e-mailen.

                                        De huurprijzen staan op onze website vermeld, inclusief alle extra benodigde informatie. Zie die info hier: www.privehuisalmere.nl/kamerverhuur.



                                        In onze nieuwe online agenda zie www.privehuisalmere.nl/agenda kunt u direct zien welke data welk dagdeel nog vrij is. 7 dagen per week geopend, zondag speciale huurprijs (lager) i.v.m. afwijkende openingstijden van 12-22 uur die dag, rest van de week maandag t/m zaterdag 11-23 uur

                                        Welke kamers en dagdelen zijn er nu nog vrij?
                                        Op dit moment zijn de voor dit jaar nog mogelijkheden om te huren op onderstaande data.

                                        De letters achter het kamernummer betekenen het volgende:

                                        A= 11-17 uur
                                        B= 17-23 uur
                                        C= 11-23 uur

                                        zie wat vrij is in het groen op de agenda hier https://www.smstudio-almere.nl/agenda/

                                        Zie rest agenda online via www.smstudio-almere.nl/agenda & www.privehuisalmere.nl/agenda

                                        Privehuis Almere

                                        Comment


                                        • #22
                                          Kink.com highclass fetish en kinky filmpjes, check: https://www.kink.com/shoot/34452?affId=2000300

                                          Divine Bitches van Kink.com is een label met hoogwaardige kinky pornovideo’s, nu toegankelijk via links op SMDOME. Hier alvast een verzameling banners:


                                          Comment


                                          • #23
                                            Mistress Amelie South 4 & 5th August @ www.smstudio-almere.nl


                                            What's app: +49 157 81377688


                                            Comment


                                            • #24
                                              Mistress Sonya wegens succes terug in Nederland! Later dit jaar in Amersfoort



                                              Haar eerste speeldagen in SM Studio Almere waren een groot succes, haar agenda was vrijwel volgeboekt. En weer komt deze bloedmooie en sensuele Domina terug naar Nederland. later dit jaar is ze bij SM Studio Amersfoort.

                                              Tijdig reserveren is zeker aan te raden en dat kan in het Duits of Engels. Doe dit via whatsapp op +49 151 416 109 97 of email naar bizarrladysonya@gmail.com.

                                              Weet wel dat deze highclass Bizarr Lady een tarief hanteert van €250,00 per uur. Op Twitter kan je haar live volgen in de SM Studio’s waar ze nu met name in Duitsland met slaven speelt, volg haar op Twitter.com/FetishLadySonya


                                              Comment


                                              • #25
                                                Kinkygirl Eva, SM sessies en erotiek vol energie in Amersfoort



                                                Kinkygirl Eva ontvangt bij House of Dreams, waar ze zowel voor lekkere seks als opwindende kinky-games jou ontvangt in één van de mooie kamers in het privehuis aan de Soesterweg 271 in Amersfoort. Lekkere C-Cup borsten, blond haar en groene ogen. Ze heeft plezier om te domineren in een Soft-SM sessie en geniet ook van sex, dus veel is mogelijk (waaronder ook anaal bij Eva).

                                                Nieuwsgierig? Je kan in de agenda van SM Studio Amersfoort zien wanneer ze aanwezig is. Meer foto’s zie je ook op haar profielpagina. Wil je afspreken? Bel dan de gastvrouw van het privehuis op 033-4613293.


                                                Comment

                                                Working...
                                                X