Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen, Schipperskwartier, Red Light District, Antwerpen

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ja ik ben er ook bang voor, we gaan het vandaag horen welke maatregelen ze gaan nemen en welke betrekking hebben op de raamprostitutie in Antwerpen. Bezetting in Antwerpen ramen schommelt afhankelijk van de dag en dag of avondshift tussen de 40-60% wat bezet is.

    Comment


    • De laatste berichten op de radio zijn dat het voor onder andere de horeca en dus ook voor het skw blijft zoals het is. Dit is uiteraard nog geen officiële aankondiging, maar wat er verwacht wordt. Het is nu nog even wachten op officiële berichten.

      Comment


      • klopt, politici willen het over de Kerst heen tillen en een lockdown instellen als het omnikron virus inmiddels al fel om zich heen heeft gegrepen, het stijgt met dat virus nu ook enorm in Belgie. Uitstel dus, op zich niet vekeerd dan kunnen ondernemers nu in een belangrijke week hun geld nog verdienen. Nadeel kan wel zijn dat het straks dan langer dicht moet zijn omdat men dan het virus te lang heeft laten rondgaan.

        Comment


        • Ze willen het niet over de kerst heen tillen. In België beschikken ze duidelijk over andere cijfers dan in Nederland, en in mijn ogen meer betrouwbare cijfers. Zij snappen dat er zeker op dit moment geen noodzaak is tot een lockdown. Over een paar maanden als de temperatuur weer omhoog gaat gaat het virus nog sneller achteruit dan het nu al gaat. Het is gewoon een kwestie van de winter doorkomen.

          Comment


          • nee hoor de cijfers zijn zowel voor deltavariant die nu daalt als de omrikrant variant in beide landen in grote lijnen vergelijkbaar, zit alleen wat tijdsverschil tussen omdat het virus in ieder land op een ander tijdstip zich ontwikkelt en dat zie je ook in de Belgische pers en daarom zijn ze nu kijken welke adviezen ze willen gaan volgen of nog even willen uitstellen. Voordeel in Belgie is dat ze verder zijn met de boosterprik en dat ze 2x zoveel ic bedden hebben als Nederland. Echter de besmettelijkheid van de nieuwe mutatie is zo heftig dat een 1e piek ziekenhuisopnames giga zal zijn wat alles vervaagt. En voordeel van die mutatie zou zijn dat er minder snel mensen ziek of ziek genoeg van worden voor ziekenhuisopnames (anders was het helemaal niet meer te overzien geweest) en dat mensen minder lang ziek zouden zijn, maar dat moet in werkelijkheid nog blijken.

            Comment


            • LIVE. VTM NIEUWS-journaliste Hannelore Simoens blikt vooruit op Overlegcomité: "Kerstfeest zal gewoon kunnen doorgaan” - Oostenrijk legt nog strengere regels op voor reizigers uit Nederland


              Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames met het coronavirus daalt in België, maar de ‘omikrongolf’ is op komst. Gisteren was omikron al verantwoordelijk voor maar liefst 27 procent van alle bevestigde besmettingen. Drie dagen voor kerst staat het Overlegcomité, dat om 14 uur van start ging, voor een zoveelste moeilijke keuze. De handrem nu al optrekken of nog afwachten tot duidelijker is hoe groot het gevaar is? Volg hieronder al het nieuws en de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus.
              Redactie 22-12-21, 06:30 Laatste update: 16:12

              Met maximaal twee mensen shoppen?


              Een mogelijke maatregel die het Overlegcomité straks neemt, is shoppen met maximaal twee mensen. Een maatregel waar Mode Unie niet voor te vinden is. "We willen met de modesector niet het kind van de rekening zijn van enkele grote winkelstraten die veel volk trekken", zegt Isolde Delanghe van Mode Unie aan VTM NIEUWS-journaliste Julie Colpaert. "

              “Geen Aalst carnaval in 2022, en ook geen plan B”: Burgemeester D’Haese bevestigt wat al even gevreesd werd


              Het staat nu 100% vast: Aalst zal geen carnaval vieren in 2022. Er komt geen prinsenverkiezing eind januari of een carnavalsfeest een maand later. Burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) heeft de knoop doorgehakt na overleg met de Veiligheidscel van de stad Aalst. De festiviteiten worden opgeschoven naar 2023.

              Aantal omikronbesmettingen in België op twee dagen tijd verdubbeld: 27 procent van alle besmettingen zijn met omikronvariant


              De omikronvariant rukt op in ons land - net zoals in de rest van de wereld - en maakt elke dag weer een groter deel uit van het totaal aantal besmettingen. Gisteren was omikron al verantwoordelijk voor maar liefst 27 procent van alle bevestigde besmettingen, volgens de Franstalige viroloog Emmanuel André.

              “Gisteren vertegenwoordigde omikron 27 procent van alle gerapporteerde besmettingen”, zo schrijft André op Twitter. Dat is volgens hem een verdubbeling van het aantal omikronbesmettingen op amper twee dagen tijd. Vijf dagen geleden vertegenwoordigde omikron slechts 10 procent van alle besmettingen in ons land. Maandag was dat al 20 procent. Sinds gisteren is het totale aantal positieve besmettingen op dagbasis ook opnieuw gestegen, zo schrijft André nog.

              Experts voorspelden eerder al dat de omikronvariant reeds dominant zal zijn na kerstmis. Tien dagen later zou zich dat al laten voelen in de ziekenhuisopnames.

              Dit ligt op tafel van het Overlegcomité: alles kan, behalve versoepelen


              Nog even de kat uit de boom kijken of toch nu al de duimschroeven aandraaien? Het privéleven wordt door het Overlegcomité allicht opnieuw uit de wind gezet, maar supporteren voor je favoriete voetbalploeg zal hoogstwaarschijnlijk even niet meer kunnen. Voor de federale regering was een volledige sluiting van de fitness, de theaterzaal, de cinema en alle andere binnen- en buitenactiviteiten gisterenavond zelfs geen taboe meer. Dit is het menu waar het overlegcomité haar kerstpakket uit kan samenstellen.

              Comment


              • Heren we gaan weer vegen, kinderachtig gedoe onderling en elkaar verwijten wat je zelf doet heeft geen enkele zin. In de pers is duidelijk te lezen wat de adviezen van deskundigen zijn en wat politiek nog niet of wel wilt doen en om welke reden. Wij hebben daar geen invloed op, we zien wel wat het wordt toch? Beter dan een egostrijd tussen volwassen mensen.

                Comment


                • Originally posted by Peer View Post
                  Ze willen het niet over de kerst heen tillen. In België beschikken ze duidelijk over andere cijfers dan in Nederland, en in mijn ogen meer betrouwbare cijfers. Zij snappen dat er zeker op dit moment geen noodzaak is tot een lockdown. Over een paar maanden als de temperatuur weer omhoog gaat gaat het virus nog sneller achteruit dan het nu al gaat. Het is gewoon een kwestie van de winter doorkomen.
                  over een paar maanden is het te laat want de Vlaamse pers/deskundigen zeggen zelf al dat in januari de ziekenhuizen gaan volstromen met die patienten en dan is het nog volop winter

                  Comment


                  • Geloof mij maar. De ziekenhuizen gaan niet overlopen. Omicron zorgt voor veel minder ziekenhuisopnames dan bvb Delta.

                    Comment


                    • in 1e instantie niet want het is veel besmettelijker dus het gaat in het begin keihard dat er veel grotere aantallen ziek worden waarvan een deel opgenomen moet worden, dat ze vervolgens minder ziek zijn is een vermoeden op 1e resultaten in Afrika maar daar zijn de mensen veel jonger en sterker en is een andere klimaat

                      Overigens Belgie heeft met ruim 11 miljoen inwoners en meer IC capaciteit dan Nederland wat 17,5 miljoen inwoners heeft bijna 27.000 corona doden tegenover 19.000 in Nederland. Belgie scoort slecht ook t.o.v. rest van West Europa

                      en waarom iemand geloven die het op gevoel doet of op zijn wens? In plaats van te lezen wat deskundigen in dit geval o.a. in Belgie zoals virologen zeggen? Ik geloof eerder deskundigen dan een prostitutieganger die het uit onderbuikgevoel zegt omdat ie geen lockdown wil en alle feiten die hem dan niet uitkomen weg wuift en dan zegt dat men geen nederlandse pers moet lezen, en als er dan vlaamse artikelen uit grote kranten hetzelfde zeggen, dan lezen we opeens helemaal geen goede pers meer, dat is een soort wappie gedrag. Zelf alles beter weten wat op niets gestoeld is en de rest als onzin weg zetten, komt niet slim over

                      Comment


                      • Inderdaad, ziekteverloop en duur lijkt milder te zijn, en dat is iets anders dan de besmettelijkheid die tig x heftiger is dan Delta waardoor in het begin een tsunami van besmettingen verwacht wordt, wat nu langzaam in de cijfers zichtbaar wordt en waardoor men bang is dat men in het begin de opnamecapaciteit niet aan kan, dat zijn dus 2 verschillende zaken, maar dat begrijpt niet iedereen.

                        Comment


                        • Inmiddels 1e maatregelen bekend:

                          Overlegcomité beslist: bijna alle binnenactiviteiten verboden, sportwedstrijden zonder publiek

                          De eerste beslissingen van het Overlegcomité lekken uit. Dit werd al aan onze redactie bevestigd:
                          • bioscopen, theaters en concertzalen moeten de deuren sluiten;
                          • ook alle binnenactiviteiten worden verboden, behalve enkele uitzonderingen zoals musea en sportactiviteiten;
                          • sportwedstrijden zouden - zowel binnen als buiten - zonder publiek georganiseerd moeten worden;
                          • winkelen mag met maximaal twee personen (minderjarige kinderen niet meegerekend), en met één klant per tien vierkante meter:
                          • kerstmarkten mogen doorgaan, mits crowd control
                          --------------------------

                          lijkt dus voor nu goed te gaan voor de sekswerkers en ons als bezoekers maar nog even de rest van de maatregelen afwachten nog

                          Comment


                          • Goed nieuws voor nu, horeca blijft open in Belgie en contactberoepen ook, men grijpt in als de nieuwe mutatie zo hard gaat dat de ziekenhuizen het niet meer aankunnen, maar dat weet men over 1 a 2 weken in Belgie

                            https://www.hln.be/binnenland/live-o...slot~ae4290c5/
                            1. Maximaal met twee personen winkelen


                              We mogen met maximaal twee personen winkelen. Dat heeft het Overlegcomité vanmiddag beslist. De maatregelen zouden ingaan vanaf 26 december.

                              Er zullen geen nieuwe regels komen wat betreft telewerk. Ook voor de horeca en voor contactberoepen komen er geen extra maatregelen.
                            2. 16:37Binnenactiviteiten worden verboden, geen publiek meer toegelaten bij sportwedstrijden


                              Het Overlegcomité heeft beslist dat binnenactiviteiten verboden worden. Bioscopen, theaters en concertzalen zullen sluiten. Bibliotheken, musea en sportaangelegenheden mogen wel nog open blijven. Ook subtropische zwembaden moeten sluiten, gewone zwembaden mogen geopend blijven.

                              Zowel binnen als buiten mag er bij sportwedstrijden geen publiek meer aanwezig zijn.

                            Comment


                            • Dat is een opluchting! Voor zolang het duurt natuurlijk, want er is van virologen in België kritiek op deze milde maatregelen en de angst voor grootschalig toerisme uit Nederland.

                              Maar goed, in ieder geval nog redelijk in de buurt een goede plek om mijn hobby uit te voeren

                              Comment


                              • uitstel van executie, want het virus is er en gaat nu lekker verder, straks misschien daardoor juist alles langer dicht

                                Comment


                                • Ik ben nog nooit met kerst aan de wandel geweest in Antwerpen, hoe is het daar qua bezetting normaal gesproken? Zijn er uberhaupt dames die aanwezig zijn?

                                  Comment


                                  • Is Schipperskwartier vanavond open? En tot hoe laat?

                                    Comment


                                    • Er is niks veranderd in Belgie dus het is gewoon open dag en avond

                                      Comment


                                      • Super. Alleen een test is voldoende om binnen te mogen?

                                        Comment


                                        • zoals overal veel dames terug naar hun thuisland, zal ca 30-35% bezet zijn qua ramen, las dat het gisteren al heel stil was, maar Schipperskwartier heeft veel ramen dus met 30% bezetting zit er altijd wel wat bij, ook omdat er minder klanten rond lopen.

                                          Comment


                                          • Wendy en Sonja van Geleenstraat 122 Den Haag werken nu in Antwerpen Verversrui 12k1 en 12k2

                                            Comment


                                            • ja tot 23 uur gewoon, dagshift dacht ik tot ca. 16 uur, maar sommige dames pakken deel van de avondshift extra erbij om nog wat omzet te kunnen scoren in deze moeilijke tijden, wel wat meer files vanuit nederland richting Antwerpen het laatste stuk op de snelweg of als je Antwerpen in rijdt dat kan je wel minimaal 30 minuten extra kosten, hoewel met kerst zelf de mensen dan vooral thuis zitten en ook niet meer shoppen

                                              Comment


                                              • https://www.gva.be/cnt/dmf20211220_9...utm_source=gva

                                                men wacht in Belgie ook met angst af wat de cijfers doen en staan klaar om te schakelen naar zwaardere maatregelen...

                                                Comment


                                                • Antwerpse kenners: Zijn er in deze tijd nog dames met echt grote naturel borsten in het Schipperskwartier? Dus geen siliconen. Minstens D-Cup maar liever een E-Cup of groter. Kan niet groot genoeg haha.

                                                  Een dame die wat voller is of wat ouder is, is ook geen probleem. Dank voor de tips alvast. Woensdag ben ik eind van de middag voor werk in België en op de terugweg leek mij dat een goed moment om deze buurt na hele lange tijd weer eens te bezoeken.

                                                  Comment


                                                  • Pietertje68 Sylvie, vingerling 07/3, heeft zeker de borsten die je zoekt. Vorige week nog gezien. En is een echt toppertje!

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X