Kadomaand

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen, Schipperskwartier, Red Light District, Antwerpen

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Algemeen, Schipperskwartier, Red Light District, Antwerpen

  Hier kan je algemene opmerkingen plaatsen en vragen stellen over het Schipperskwartier, het Red Light District in Antwerpen.

  Heb je een ervaring met een dame aldaar? Schrijf dan een recensie hier: http://citygirl.nl/forum/raam-prostitutie/belgie-ab
  Attached Files

 • #2
  Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	199.6 KB
ID:	594

  Comment


  • #3

   Comment


   • #4
    Mijn favoriete raambuurt met goed gevulde vensters met prachtige dames en goede service. Avond nacht is met name in weekend iets anders sfeertje door veel allochtonen of scheepslui die onder invloed zijn. Heeft ook effect op humeur en vriendelijkheid van vele dames die dat niet leuk vinden.

    Ik kom er veel en ontdek ook steeds weer nieuwe pareltjes van meiden.

    Comment


    • #5
     Ook handig een plattegrond met foto's van de ramen en adressen zodat je visueel ook de kamers met dames kan herkennen: http://www.amsterdam-red-light-distr...m/Antwerp.html

     Comment


     • #6
      Is het overdag altijd zo druk met meiden in antwerpen of had ik mazzel? ik was er nu een keertje overdag maar meestal wandel ik in de avond. Ik had er niet zoveel van verwacht maar waren best veel mooie meiden nog.

      Comment


      • #7
       Het skw is best druk en vele kinky toppers te vinden . Ik kom maandelijks in den Haag, maar daar is het minder , wel mooie kamers, voor in de geleenstraat 23 vindt ik persoonlijk . Zeker als je van sm houd . Maar de meeste dames werken daar vooral met afspraken, wel leuk voor de dames , maar als wandelaar moet je soms veel geduld om een dame te pakken te krijgen die achter het komen . Het skw vind ik de leukste redligjts zone , soms wel moeilijk bereikbaar door het verkeer , maar rond de middag valt het mee

       Comment


       • #8
        Ik zie wel een ommekeer qua bezetting, overdags best wat ramen leeg in de avond bijna alles vol, maar dan loopt er ook raar volk rond, groepjes afrikanen, oostblokkers en belgen die dan als een soort uitje vaak onder invloed de meiskes bekijken of lastig vallen met hun olijke humor

        Comment


        • #9

         Comment


         • #10
          die meisjes die een hoog inkomen hebben kunnen niet een paar weken zonder inkomen? hoe doen ze dat dan als ze ziek zijn of op vakantie? heb meer te doen met ondernemers die geen inkomsten hebben en wel veel kosten als huur, loonkosten etc. Die hebben het zwaarder

          en 80% van die meisjes wonen in het oostblok waar het leven een schijntje kost van wat het hier kost dus daar is hun geld nog een veelvoud waard.

          Comment


          • #11
           In Nederland zou het vanaf 1 september terug toegelaten worden. Ik denk dat het in België ook die kant zal uitgaan en dat is toch nog een zeer lange periode. Dan zitten de meisjes 6 maanden zonder werk, volledig zonder inkomsten. Dat is toch dramatisch. En velen zitten hier dan nog in hun appartementje ver van hun familie. Hoe vullen zij hun dagen, de verveling moet ben hen toch ook hard toeslaan. Dus niet alleen het financiële maar ook het mentale kan zwaar doorwegen.

           Comment


           • #12
            mensen konden ook concentratiekampen overleven, dus een lockdown lukt ook wel

            Comment


            • #13
             Originally posted by Ed Raket View Post
             mensen konden ook concentratiekampen overleven, dus een lockdown lukt ook wel
             Das misschien niet zo'n goede vergelijking, gezien er een paar miljoen mensen de concentratiekampen niet overleefd hebben...
             Auschwitz complex (including Birkenau, Monowitz, and subcamps) approximately 1 million
             Treblinka 2 approximately 925,000
             Belzec 434,508
             Sobibor at least 167,000
             Chelmno 156,000–172,000

             Comment


             • #14
              Originally posted by nobody View Post
              In Nederland zou het vanaf 1 september terug toegelaten worden. Ik denk dat het in België ook die kant zal uitgaan en dat is toch nog een zeer lange periode. Dan zitten de meisjes 6 maanden zonder werk, volledig zonder inkomsten. Dat is toch dramatisch. En velen zitten hier dan nog in hun appartementje ver van hun familie. Hoe vullen zij hun dagen, de verveling moet ben hen toch ook hard toeslaan. Dus niet alleen het financiële maar ook het mentale kan zwaar doorwegen.
              Ja dat is verre van makkelijk.

              Is het ook niet een klein beetje een gevolg van naief denken van sommige meisjes? Of ben ik dan te kort door de bocht? In Nederland hoor ik dat de dames die zich als zzp-er hebben ingeschreven ook gewoon een steunpakket krijgen. De dames waar jij dan over spreekt hebben dat niet gedaan? Hebben ze dan niet te makkelijk gedacht om geld te verdienen zonder zaken in te regelen? Betaalden ze wel belasting aan de overheid van het land waar ze werkten?

              En waar vele dames tijdig terug zijn gegaan naar hun geboorteland, waarom hebben deze dames dat dan niet gedaan?

              Neemt niet weg dat ik vind dat je iedereen die nu buiten de boot valt (of het nu om sekswerkers gaat of andere beroepsgroepen), enige ondersteuning zou moeten krijgen om niet op straat terecht te komen.

              Comment


              • #15
               Verbied sekswerk tot na de zomer

               De overheid doet liever alsof sekswerk niet bestaat, dan maatregelen te nemen om nieuwe besmettingen via die weg te voorkomen, schrijft Sigrid Schellen. ‘Er zijn geen haalbare scenario’s zolang dit virus de ronde doet.’


               Sigrid Schellen Sekswerker, auteur van het boek ‘Hoerenchance’.
               Sinds de afbouwstrategie gecommuniceerd werd, merk ik een gevaarlijke trend op. Klanten lijken te denken dat ook sekswerkers op 18 mei weer aan de slag zullen gaan. Want sekswerk, zo redeneren ze, is ook een contactberoep. Ze blijken weinig verschil te zien tussen een kappersbezoek of een uurtje rollebollen met hun favoriete gezelschapsdame of -heer. Dat de overheid voor ons geen aparte richtlijnen voorziet, voedt de hoop dat sekswerk binnenkort weer toegelaten is.
               De mannen en vrouwen die mij de afgelopen dagen contacteerden, blijken te vergeten dat zij niet mijn enige klant zouden zijn. Er is geen exclusiviteit binnen sekswerk. Er is alleen zo snel mogelijk, zo veel mogelijk, voor zo veel mogelijk geld. Kapitalisme ten top.
               Als een van die klanten dus zonder het te weten drager blijkt te zijn en mij besmet, besmet ik binnen een week een tiental andere klanten. Bij sekswerk is de overdracht van het virus gegarandeerd. Er is geen ­manier om je daartegen te beschermen.

               Sekswerk, tenzij online, kun je onmogelijk op een veilige manier doen. Ook niet met mondmaskers en ontsmettingsmiddelen
               Het aantal klanten dat ik in een week tijd zie, is nog bescheiden. Er zijn sekswerkers die makkelijk aan vijftien klanten per dag komen. Bijna al die klanten hebben een partner en kinderen, gaan werken en ­komen elke dag met anderen in contact. Je hoeft geen genie te zijn om te concluderen dat we razendsnel in een tweede golf van de corona-epidemie gekatapulteerd worden. Tenzij onze overheid haar verantwoordelijkheid opneemt en onmiddellijk ingrijpt.
               Struisvogelpolitiek
               Maar dat doet ze niet. Onze regering doet liever alsof sekswerk niet bestaat. Als we het lang genoeg negeren, gaat het vanzelf wel weg, lijkt ze te denken. Die struis­vogelpolitiek heeft tot nu toe weinig opgeleverd. Veel sekswerkers leiden daaruit af dat ze hun werk niet officieel kunnen, mogen of moeten doen en betalen dus ook geen belastingen. Die groep kwam zwaar in de problemen toen de corona-epidemie uitbrak en we verplicht werden onze activiteiten stop te zetten. Want wie zijn plichten niet vervult, heeft ook geen rechten. Geen hinderpremie, overbruggingsrecht of tijdelijke werkloosheid voor hen.
               Het is net die groep waarop Hans Vandecandelaere in zijn bijdrage (DS 9 mei) de aandacht vestigt. Deze zwartwerkers zullen profiteren van de versoepeling van de maatregelen. Het wordt moeilijker om hen te controleren en zij hebben het geld zo hard nodig dat ze bereid zijn de volks­gezondheid in gevaar te brengen.
               Ik voel plaatsvervangende schaamte. Verdriet zelfs. Ik deel als sekswerker mee in het leed dat veroorzaakt zal worden. Niet omdat ik ook aan de slag zal gaan, ik blijf ook de komende maanden nog thuis. Maar omdat we collega’s zijn. Omdat wat zij doen, ook invloed heeft op mij. Omdat ik als sekswerker scheef bekeken wordt door het gebrek aan verantwoordelijkheidszin bij één welbepaalde groep.
               De gevolgen van zwartwerk
               De redenering dat we in de verborgen sfeer niets kunnen bijsturen en we dus beter nadenken over nieuwe maatregelen, gaat hier niet op. Sekswerk, tenzij online, kun je onmogelijk op een veilige manier doen. Er zijn geen haalbare scenario’s ­zolang dit virus de ronde doet. Ook niet met mondmaskers en ontsmettingsmiddelen.
               Ja, het is schrijnend dat sommige sekswerkers al maanden zonder inkomen zitten. Maar was dat niet hun eigen verantwoordelijkheid? Wie kiest voor zwartwerk, moet de consequenties daarvan dragen.
               Wat werkelijk schrijnend is, is dat zij over ruim een week weer aan sekswerk zullen doen, om een inkomen te hebben. Onze overheid doet niets om hen tegen te houden, met alle gevolgen van dien.
               De enige maatregel die genomen moet worden, is dat wij voorlopig nog even verplicht op non-actief blijven. Net zoals dat ook in Nederland het geval is. Daar werd sekswerk verboden tot 1 september 2020. Kunnen wij daar een voorbeeld aan nemen, alsjeblief?
               Artikel uit De Standaard

               Comment


               • #16
                Originally posted by Scuderia View Post

                Das misschien niet zo'n goede vergelijking, gezien er een paar miljoen mensen de concentratiekampen niet overleefd hebben...
                Auschwitz complex (including Birkenau, Monowitz, and subcamps) approximately 1 million
                Treblinka 2 approximately 925,000
                Belzec 434,508
                Sobibor at least 167,000
                Chelmno 156,000–172,000
                nee natuurlijk, maar ik wil alleen maar zeggen dat er mensen zijn die met honger, zware arbeid, en massaslachting om zich heen, amper voedsel of goede huisvesting of hygiene en niet wetende of daar een einde aan zal komen, dat zelfs wisten te overleven. Dus mensen die nu gaan gillen dat een lockdown zeer ernstig is.. wil ik dat wel even in een ander perspectief plaatsen, en ja ik weet dan een oorlogs voorbeeld dan gevoelig ligt, maar daar ging het mij ff niet om

                Comment


                • #17
                 Originally posted by nobody View Post
                 Artikel uit De Standaard
                 dat geldt voor zoveel werk en banen, maar we zullen toch weer aan het werk moeten en dan is de vraag hoeveel doden mag dat kosten, want een economie kan je niet langdurig op slot houden

                 Comment


                 • #18
                  al bekend wat nu de exacte datum is die nu bekend is dat prostitutie weer mag in Belgie? de aantallen doden en besmettingen hebben daar inmiddels Nederland behoorlijk ingehaald begrijp ik

                  Comment


                  • #19
                   https://www.info-coronavirus.be/nl/news/nvr-13-05/

                   Comment


                   • #20
                    Hm, dit gaat niet echt specifiek in op sekswerk in België... Alleen over contractberoepen in zijn algemeen staat er dat er vanaf 18 mei weer gestart mag worden:

                    Wat het economische leven betreft – daar is beslist dat de contactberoepen in deze fase hun activiteit kunnen hernemen, onder bepaalde voorwaarden. Zo moeten ze werken op afspraak, een mondmasker of mondneusbescherming dragen (personeel en klanten) en moeten ze de veiligheidsafstand tussen de klanten respecteren.

                    De veiligheidsafstand tussen klanten lijkt me geen probleem. Werken op afspraak moet ook kunnen, de toppers doen dat sowieso al grotendeels. Maar ja, die mondmaskers... En gaan ze net als in Nederland een onderscheid maken tussen alle contactberoepen en sekswerk? Lijkt me wel?

                    Comment


                    • #21
                     https://www.violett.be/nl/sekswerker...a-en-sekswerk/

                     Comment


                     • #22
                      Originally posted by Ed Raket View Post
                      al bekend wat nu de exacte datum is die nu bekend is dat prostitutie weer mag in Belgie? de aantallen doden en besmettingen hebben daar inmiddels Nederland behoorlijk ingehaald begrijp ik
                      Nog nergens gelezen dat prostitutie terug mag in België! En als je de tekst leest op de website van violett dan vrees ik dat het nog niet voor spoedig zal zijn.

                      Comment


                      • #23
                       Wordt in Belgie een stuk vager over gedaan dan in Nederland. In Nederland is het in ieder geval specifiek genoemd wanneer het mogelijk weer open kan..

                       Comment


                       • #24
                        Belgie heeft teveel regeringen dat is niet meer te volgen daarbij zijn het aantal doden en besmettingen veel hoger op een kleinere bevolking, dacht ik?

                        Comment


                        • #25
                         In Belgie gaan geruchten over Juni, maar dat lijkt mij sterk, want ze zijn daar strenger dan in Nederland, en grenzen zijn toch ook nog dicht? En kan online ook nergens een bericht vinden wat officieel aangeeft wanneer het weer open gaat daar.

                         Comment

                         Working...
                         X