Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Grens overschrijdend gedrag

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Genoemd worden staat al gelijk aan schuldig bevonden zijn. Dit ontaardt in een heksenjacht waartegen mannen en vrouwen zich niet kunnen verweren.
    Juice kanalen die ik liever bagger kanalen zou noemen doen vrolijk mee. In Nederland ben je vrijwel kansloos wanneer je probeert je door een kort geding of rechtzaak te verweren.
    Begin eens met flinke schadevergoedingen toe te wijzen. Dat is het enige dat preventief werkt.

    Comment


    • Maar waar rook is vaak vuur. Bewijslast is alleen lastig rond te krijgen maar inderdaad zijn bekende mensen nu al bij voorbaat bij media veroordeeld wat giga schade geeft op carriere en inkomsten.

      Comment


      • Rook zoals een bericht in de roddelpers is dan voldoende om iemand publiekelijk af te branden.
        In Nederland kun je vrijwel straffeloos op niets gebaseerde roddel verspreiden.
        Zolang dat niet verandert zijn de slachtoffers machteloos.

        Comment


        • Dat is inderdaad niet goed. Maar hoeveel procent vd genoemde namen zal wel schuldig zijn en hoeveel daarvan komen er mee weg door gebrek aan bewijs, if een rijke pa die alles omkoopt of rechtzaken aangaat zoals De Mol?

          Comment


          • Nu voor de 3e keer metoo zaak binnen D66, nu met een hoge partijbons.dat wordt vervolgd.

            Comment


            • Al zou John de Mol rechtzaken zou winnen etc. Het zegt al genoeg hoe de werkelijkheid en waarheid is over zijn zoon als je getuigen moet afkopen. Dan kan hij zichzelf vd gek houden of strafvervolging vermijden, maar we weten dan wel met zijn allen dat ie schuldig is want anders zou je geen getuigen hoeven aftekopen nietwaar?

              Comment


              • Iemand zegt hierboven 'waar rook is, is vuur'.

                John de Mol weet natuurlijk dondersgoed dat imago-schade de grootste schade is. Dus het verhaal de kop in drukken zodat het niet in de media verschijnt is dan het belangrijkste, dus kan bijvoorbeeld zo zijn dat de getuige van een mug een olifant probeert te maken en ze voordat dit uitlekt het alvast willen afkopen?

                Comment


                • https://www.tijdschrift.nl/artikelen...&utm_source=ad

                  Comment


                  • Originally posted by Scuderia View Post
                    Iemand zegt hierboven 'waar rook is, is vuur'.

                    John de Mol weet natuurlijk dondersgoed dat imago-schade de grootste schade is. Dus het verhaal de kop in drukken zodat het niet in de media verschijnt is dan het belangrijkste, dus kan bijvoorbeeld zo zijn dat de getuige van een mug een olifant probeert te maken en ze voordat dit uitlekt het alvast willen afkopen?
                    zijn alleen wel veel getuigen los van elkaar

                    Comment


                    • En waar is bij het D66 verhaal de transparante leidster Kaag?

                      Comment


                      • Dat is er niet.

                        Comment


                        • Kaag verschuilt zich achter het verwijzen van het slachtoffer naar de advocaat van de partij.
                          Het nieuwe bestuur dat in november aantrad zegt niets te hebben geweten van een bijlage bij het openbare deel van het Bing rapport.
                          Feit blijft dat D66 de zaken niet goed op orde heeft. Meneer van Drimmelen kon na het aantreden van het nieuwe bestuur gewoon in functie blijven.
                          Zijn gedrag is niet alleen grensoverschrijdend het is ook strafbaar volgens de Nederlandse wet.
                          Ook zonder aangifte had de politie er een zaak van kunnen maken omdat het niet om een klacht delict gaat.

                          Comment


                          • Ze zoeken het maar uit daar in Den Haag, bij geen enkele partij klopt het.

                            Comment


                            • https://www.ad.nl/politiek/d66-leide...llen~afe4a729/

                              D66-leider Kaag reageert toch eerder op achtergehouden rapport: ‘Ze is keihard van tafel gevallen’


                              MET VIDEOPolitiek leider Sigrid Kaag reageert vandaag op het achtergehouden rapport over de inmiddels opgestapte D66’er Frans van Drimmelen. Honderden partijleden eisten opheldering over de gang van zaken. Met het opstappen van Van Drimmelen zijn de problemen voor Kaag nog niet de wereld uit. Kiezersonderzoek toont aan dat veel D66-kiezers afhaken.

                              Partijvoorzitter Victor Everhardt zal vandaag om 13.45 uur een toelichting geven. Het landelijke bestuur heeft de conclusies van het BING-rapport ‘opnieuw gewogen’. Aansluitend zal Sigrid Kaag een verklaring geven. Na een bericht in de Volkskrant beloofde het bestuur het rapport én een bijlage die tot nu toe vertrouwelijk bleef opnieuw te “wegen”.

                              Het rapport pleitte de gisteren opgestapte Frans van Drimmelen in eerste instantie vrij, maar uit de bijlage zou blijken dat hij wel degelijk grensoverschrijdend gedrag heeft getoond. In eerste instantie werd de reactie van de partijtop voor vrijdag in het vooruitzicht gesteld. Dat moment is nu dus een dag naar voren gehaald. Kaag zegt niet op de hoogte te zijn van de bijlage, maar wilde ook niet met het slachtoffer in kwestie spreken.

                              Ruim zevenhonderd D66-leden pleitten in een open brief voor openheid van het bestuur en Sigrid Kaag. De leden willen weten waarom de partijtop toestond dat Kaag zo opereerde en waarom er een deel van het rapport vertrouwelijk bleef. Deze leden willen dat het hele rapport openbaar gemaakt wordt, desnoods geanonimiseerd.





                              De steun van D66-kiezers voor Sigrid Kaag als partijleider keldert nu de partij is verwikkeld in een kwestie over grensoverschrijdend gedrag door partijprominent Van Drimmelen. De volgens kiezers tot nu toe zwaar ondermaatse aanpak wordt Kaag aangerekend, blijkt uit onderzoek van het EenVandaag-Opiniepanel.

                              Liefst 78 procent van de duizenden D66-kiezers vindt dat de partij de kwestie tot dusver slecht aanpakt, bleek gisteren uit een peiling die werd gepubliceerd net voordat Van Drimmelen opstapte. ,,Ze is voor mij keihard van haar troon gevallen, of de tafel in haar geval”, zegt een teleurgestelde kiezer in het onderzoek, verwijzend naar de bekende foto van Kaag die in maart vorig jaar op de tafel sprong om haar verkiezingswinst te vieren.

                              Enkele weken vóór de Tweede Kamerverkiezingen liet Kaag vorig jaar nog weten dat er ‘geen structureel onveilige omgeving’ bij D66 is. Uitgerekend op de verkiezingsavond kregen verschillende betrokkenen echter een vertrouwelijke bijlage te zien waaruit bleek dat Van Drimmelen ‘dwingende, intimiderende en chanterende berichten’ stuurde.

                              Gistermiddag benaderde Van Drimmelen deze krant met een verklaring waarin hij door het stof gaat. Hij zegt zijn partijlidmaatschap op en kondigt aan uit zijn public affairs-bureau te stappen, dat hij twintig jaar geleden oprichtte.

                              Van Drimmelen biedt zijn ‘oprechte verontschuldigingen’ aan, aan de vrouw met wie hij anderhalf jaar een relatie had. Zij verbrak de buitenechtelijke relatie. ,,Ik was verliefd, verbouwereerd en boos over de situatie”, stelt Van Drimmelen. Hij benaderde de vrouw, die directeur was van het landelijke partijbureau.



                              Na het verbreken van de relatie door de vrouw, deed Van Drimmelen, zoals hij zelf zegt, verschillende ‘domme dingen’. Met terugwerkende kracht was een van die dingen het feit dat hij überhaupt een buitenechtelijke relatie aanging, zo analyseerde Van Drimmelen. ,,Ik wilde graag weten waarom de relatie verbroken was.”

                              Hij stelt dat hij ‘te lang, te hardnekkig en soms bijzonder onaardig’ trachtte ‘een dergelijk gesprek voor elkaar te krijgen’. ,,Ik heb daarbij soms ook dingen gezegd waarvan ik besef dat ze dreigend zijn overgekomen. Dit terwijl werd aangegeven dat de vrouw helemaal geen contact wenste.”

                              Comment


                              • Wanneer er meerdere aangiften zijn van strafbare feiten tegen Ali B. heeft hij echt een probleem.
                                De bewijslast is altijd lastig.

                                Comment


                                • Hij heeft nu al een probleem doordat zijn inkomsten weg vallen. Ps in de politiek gaan we inmiddels van D66 naar oppositiepartij PvdA qua sexueel overschrijdend gedrag zaak.

                                  Comment


                                  • Originally posted by Haagse Sjonnie View Post
                                    Ze zoeken het maar uit daar in Den Haag, bij geen enkele partij klopt het.
                                    Inderdaad, pvda , pvv, d66, volt en waar nog meer van dit soort zaken?

                                    Comment


                                    • https://www.telegraaf.nl/entertainme...llen-ten-damme

                                      Ali B ontkent beschuldigingen seksueel overschrijdend gedrag van Ellen ten Damme

                                      Ali B heeft in een statement op sociale media gereageerd op de beschuldigingen van Ellen ten Damme. De zangeres heeft gisteren een verklaring afgelegd bij de politie waarin ze verklaart dat de rapper zich seksueel grensoverschrijdend heeft gedragen. Ali B ontkent dit te allen tijde.

                                      Het incident zou acht jaar geleden hebben plaatsgevonden bij de opnames van het programma Ali B en de Muziekkaravaan. De rapper schrijft in zijn Instagram Stories: „Gisteren kwam plotseling het nieuws dat Ellen ten Damme in 2014 door mij iets is aangedaan, wat ook bij slachtoffers van The Voice zou zijn gebeurd. Deze vage beschuldiging leidt in de media meteen tot reacties. Maar wat er nu beweerd wordt, klopt gewoon niet. Zo’n acht jaar geleden hebben Ellen en ik wat geflirt en gezoend. Zoals we dat jaren eerder ook al eens deden, vrijwillig en als twee volwassen mensen. Meer was het niet. We schreven daarna samen een mooi, persoonlijk kwetsbaar liedje en maakten een videoclip.”



                                      ’Onschuldige flirt’


                                      Volgens de rapper was er enkel sprake van een ’onschuldige flirt’. „Wat een vrolijke onschuldige flirt was, wordt nu acht jaar later lelijk gemaakt en verdraaid. Erger nog, in de beeldvorming word ik nu dader en Ellen slachtoffer. Het is onbegrijpelijk want de jaren na 2014 stuurden we elkaar lieve berichten en zagen elkaar af en toe. Dat was steeds vriendschappelijk contact. Als ze mij zo’n lul vindt, waarom vraagt zij mij in 2018 dan persoonlijk om naar haar show in Carré te komen, en waarom nodigt ze mij in 2020 uit in haar kleedkamer in Apeldoorn waar we vervolgens een uur lang met elkaar lachen, knuffelen en goede gesprekken hebben? Ik snap er echt niks van. Ik heb haar gister gebeld en een bericht gestuurd om het te begrijpen, maar ik krijg nog geen reactie.”

                                      De advocaat van Ali B, Bart Swier, verklaart: „Volgens Ali B is er niets voorgevallen tussen hem en Ellen ten Damme wat grensoverschrijdend was. Dat volgt ook uit hun vriendschappelijke contact na 2014. Haar beschuldigingen in de media hebben hem dan ook pijnlijk verrast maar wie eenmaal publiekelijk verdacht is gemaakt, is kennelijk een gemakkelijk mikpunt. Wie werkelijk meent een terecht verwijt te hebben, die meldt zich niet in een talkshow, maar bij justitie. Die doet daar dan onderzoek naar. Ten Damme noemt het zelf middeleeuws om iemand publiekelijk aan de schandpaal te nagelen en dat is exact wat ze nu heeft gedaan.”

                                      Ali B werd in januari in de veelbesproken aflevering van de online serie BOOS beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij het programma The Voice of Holland, waarin hij als coach te zien was. Tegen de rapper liggen inmiddels twee aangiftes, waarvan een voor verkrachting. Ali B liet eerder weten ook die beschuldigingen te ontkennen.

                                      Comment


                                      • En zolang het niet te bewijzen valt komen de eventuele daders er strafrechtelijk mee weg. Echter hun carrieres zijn wel kapot of ernstig beschadigd en hun financiele schade groot en hun reputatie schade is giga. We weten alleen niet of het dan per persoon echt waar was..

                                        Comment


                                        • Zo komen we wel van die zelfingenomen flutartiesten af. Kan iemand ook Dre Hazes beschuldigen van sexueel overschrijdend gedrag en een paar van die Volendamse artiesten?

                                          Comment


                                          • HHHH, strak plan!!

                                            Comment


                                            • mogen de Roelvinkjes ook meegenomen worden dan?

                                              Comment


                                              • Originally posted by Willy Wonka View Post
                                                Inderdaad, pvda , pvv, d66, volt en waar nog meer van dit soort zaken?
                                                Hebben wij prostituanten D66 niet nodig in de regering opdat ons prostitutiebezoek niet als grensoverschrijdend gedrag wordt bestempeld? Wij blijven afhankelijk van de visies van partijen op het hebben van seks tegen betaling. Seks tegen betaling is legaal, maar ik zie het liever gedoogd want hoe lang zijn onze bestuurders nog “bestand” tegen het radicaal/neo-feminisme wat mannen discrimineert op hun normale seksuele gevoelens en gedrag? MeToo is een goede ontwikkeling, maar die loopt in andere landen volledig uit de hand, met als onthutsend voorbeelden landen als Zweden, Noorwegen, IJsland, Spanje en Frankrijk. Afghanistan is een bekende extreme tegenpool.😱
                                                Last edited by Pius6; 24-04-2022, 16:46.

                                                Comment


                                                • D66 is in haar partijprogramma voor prostitutie maar met de laatste wetswijziging stemden ze ondanks hun pro prostitutie standpunten opeens voor een wet die tegen prostitutie werkte, dus die zijn niet te vertrouwen, zoals die Kaag al vanaf het begin niet te vertrouwen was dat zag je al met haar pro PLO standpunten en het in zadel houden van Rutte in het debat na de verkiezingen waarin hij opeens geen actief geheugen meer had, daar viel ze weer door de mand met haar praatjes van nieuwe politiek en transparantie, wat een walgelijk mens. Waarom zien veel kiezers dat niet? Inmiddels wel want in de peilingen zijn ze alweer bijna gehalveerd

                                                  Comment


                                                  • Er bestaat geen sex zonder betaling. Het begint bij een paar kroketten uit de muur bij Febo en eindigt in een sterren tent voor een paar honderd euro.
                                                    Mannen met een vaste partner weten inmiddels dat ook dat veel geld kost. We kunnen vrijwel altijd de knip trekken voor sex.
                                                    Er zijn een paar uitzonderingen waarbij ik de geluksvogels noem die door de dame worden vrijgehouden.

                                                    P6, wen er maar aan. That is life.


                                                    Ali B. cs zijn er nu ook achter dat vrouwen dwingen inmiddels een stevige rekening oplevert.
                                                    Carrière naar de bliksem, inkomsten weg en maatschappelijk uitgerangeerd.
                                                    Staat er druk op de ketel zoek dan maar een goede DVP, dan ben je voor een kleine vergoeding zonder risico klaar.
                                                    Last edited by PaulK; 24-04-2022, 20:16.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X