Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Grens overschrijdend gedrag

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Het laat in ieder geval zien dat iedereen dit anders ervaart. Ik moet er ook niet aan denken om een foto te krijgen van een uitgelubberde behaarde doos van een collega en zou er echt niet om kunnen lachen en mij ongemakkelijk voelen.

    Anderen hier zouden er blijkbaar om lachen en er verder niet mee zitten. Maar denk ook dat we als mannen ook nooit echt kunnen invoelen hoe dit soort situaties zijn. Het is niet alleen de dickpic natuurlijk, maar de hele mentaliteit die er omheen hangt waar vrouwen soms dagelijks mee te maken hebben.

    Geseksualiseerd worden terwijl je gewoon je werk wil doen, seksueel getinte opmerkingen elke dag moeten aanhoren die zogenaamd 'een grapje' zijn als achteraf blijkt dat het gedonder geeft bij de HR afdeling. Het niet kunnen inschatten hoe ver zo'n man gaat, is het alleen maar woorden of is het één van die mafkezen die ook echt z'n handen niet kan thuishouden?

    Comment


    • Denk verschillende soorten mannen. En dan ontslag bij geen strafbaar iets is dan de straf. Dat iemand dan elders aangenomen wordt is dan maar zo.

      Comment


      • Een van de sponsoren denk er anders over... https://www.nu.nl/voetbal/6191181/sp...ze-normen.html

        Comment


        • Zo gaat dat met alles, zoveel mensen, zoveel meningen en daarom vaak zoveel conflicten over van alles

          Comment


          • Originally posted by vuurwants View Post
            Een van de sponsoren denk er anders over... https://www.nu.nl/voetbal/6191181/sp...ze-normen.html
            Ze hebben wel gelijk natuurlijk. Onafhankelijk onderzoek is nog niet eens afgerond bij Ajax.

            Comment


            • maar Ajax is FC Antwerp niet, en die eigenaar van Antwerp is een hele dominante engnek die puur voor succes gaat en over lijken gaat. Niet slim van Overmars om voor deze man/club te kiezen, al hoe wel het wel slim was om naar het buitenland te gaan.

              Comment


              • Is wel duidelijk dan waarom het een engnek is. Denk vooral niet slim van die eigenaar. Als één van je grootste sponsoren wegloopt. Het geeft ook een signaal naar andere sponsoren, die krijgen natuurlijk nu de media over zich heen met de vraag wat zij gaan doen. Je wil ook niet dat je merk wordt gelinkt aan dat soort negativiteit lijkt me. Dus wie weet lopen er nog meer weg. Heb je miljoenen aan sponsoring in één klap verspeelt.

                Comment


                • hij is schatrijk en denk dat heel de wereld hypocriet is, als je ziet hoeveel mensen met bepaald gedrag weg komen en alles weg ebt , en ach soms overdrijven we ook als een stel hyena's... de Meilandjes werden ook aan de schandpaal genageld omdat ze hun mening gaven waar ze altijd om geroemd worden dat ze zo eerlijk zijn, maar op eens kon het niet, sponsoren liepen weg en zie nu weer hoge kijkcijfers bij het volk en dus weer sponsoren zat, zo gaat dat

                  Comment


                  • Belgen zijn niet zo slim he door die kleine kakkerklak aan te nemen

                    Comment


                    • Met name door op de persconferentie het vrijwel te negeren. Maar we hebben dit soort zaken eerder gezien.

                      Comment


                      • Prostitutie moet meer gepromoot worden, dar mag met elkaars goedvinden wel sexueel overschrjdend gedrag

                        Comment


                        • Originally posted by Domstad View Post
                          Met name door op de persconferentie het vrijwel te negeren. Maar we hebben dit soort zaken eerder gezien.
                          Ze zijn ook behoorlijk teruggekrabbeld met een statement, beetje mosterd naar de maaltijd, maar misschien dat het de rest van de sponsoren overtuigd... Er zijn er nu twee weg gegaan.

                          Comment


                          • zijn er al stuk of 5 weg

                            Comment


                            • 4 sponsoren lees ik nu. Pfoe, zo zie je maar dat bedrijven echt niet gelieerd willen worden aan dit soort praktijken. Naïef ook van die engnek van een eigenaar van de club.

                              Comment


                              • https://www.ad.nl/show/anouk-haalt-h...rken~aa40d159/

                                Comment


                                • https://www.msn.com/nl-nl/entertainm...out&li=BBoPEwG

                                  Comment


                                  • En Linda de Mol heeft net als Koning Willem Alexander een charme offensief gestart. Door Oekrainse vluchtelingen in huis op te nemen. Geen Syrische he😉

                                    Comment


                                    • Bijna helft meer zedenincidenten sinds ‘The Voice’, maar politie heeft amper tijd ze te onderzoeken

                                      31 maart 2022
                                      De politie registreerde in januari, de maand dat de misstanden bij The Voice of Holland aan het licht kwamen, bijna de helft meer zedenincidenten dan in januari 2021. De zedenrecherche ziet die toename als een gevolg van het maatschappelijk debat over seksueel grensoverschrijdend gedrag dat sindsdien op gang kwam.



                                      In januari ging het om 1359 geregistreerde zedenincidenten, tegen 937 incidenten een jaar eerder. ‘Veel mensen willen hun verhaal kwijt over een ervaring met seksueel grensoverschrijdend gedrag of seksueel misbruik’, zei minister Yesilgöz vorige maand al in de Tweede Kamer. ‘Het gaat om uiteenlopende incidenten die geen link hebben met The Voice of Holland, bijvoorbeeld seksueel misbruik in een gezinssituatie of door een rijinstructeur of sportcoach.’ Het zijn soms zaken die zich jaren geleden afspeelden, maar nu pas zijn gemeld.

                                      De vraag is wat er met al die meldingen gaat gebeuren, want de zedenrecherche heeft nog steeds een grote achterstand. Op dit moment liggen ruim achthonderd aangiftes van zedendelicten langer dan een halfjaar op de plank. Voor slachtoffers werkt die lange wachttijd soms opnieuw traumatiserend.

                                      Dat geldt ook voor de slachtoffers van kungfu-leraar René L., die aan het woord komen in de Volkskrant-podcast Een soort god. Deze sekteleider werd afgelopen najaar veroordeeld wegens mishandeling van zijn volgelingen. Hoewel vier vrouwen aangifte tegen hem deden wegens verkrachting, is L. voor die feiten niet vervolgd. Het duurde na hun aangifte meer dan een jaar voordat de vrouwen überhaupt iets terug hoorden van justitie.
                                      De laatste aflevering van Een soort god, vanaf donderdag te beluisteren, onderzoekt waarom het niet tot een vervolging voor de zedendelicten is gekomen. Volgens het Openbaar Ministerie waren er omstandigheden in de zaak ‘die voor ons voorspelbaar zouden leiden tot vrijspraak voor die feiten’. Welke omstandigheden dat zijn, kan de officier van justitie niet toelichten.

                                      Volgens Kai Lindenberg, hoogleraar strafrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen, komt het bij zedenzaken relatief vaak voor dat politie en justitie oordelen dat er niks strafbaars is gebeurd, ‘terwijl je daar je vraagtekens bij kunt zetten’. ‘Het gevolg is dat verkrachting een van de feiten is waarvoor de verhouding aangebrachte zaken en vrijspraak het slechtst is.’

                                      Lindenberg noemt het goed voorstelbaar dat capaciteitsgebrek een rol heeft gespeeld in het besluit om René L. alleen te vervolgen voor bedreiging en mishandeling, en niet voor verkrachting. ‘Het zou mij niet verbazen dat een officier die keuze maakt, als hij ziet dat hij een zaak vrij eenvoudig rond kan krijgen voor bepaalde feiten.’

                                      Lindenberg spreekt van ‘een soort triage in het strafrecht’ die het gevolg is van de beperkte middelen bij justitie. Het OM stelt in reactie dat het capaciteitsgebrek in het algemeen een probleem is, maar dat het in deze zaak geen rol heeft gespeeld.

                                      Momenteel is nieuwe zedenwetgeving in de maak, waarbij ook seks zonder instemming strafbaar wordt. Deskundigen vrezen dat het aantal aangiften enorm zal toenemen, waardoor de doorlooptijden van de zedenrecherche nog langer worden.

                                      Comment


                                      • Vrouwen moeten beschermd worden, maar we moeten ook niet om alles iedere man gaan aanklagen, dan slaan we te ver door denk ik hoor..

                                        kus, Chantal

                                        Comment


                                        • En ook oppassen onschuldige mensen in het openbaar al te veroordelen.

                                          Comment


                                          • Originally posted by Chantal La Cloche View Post
                                            Vrouwen moeten beschermd worden, maar we moeten ook niet om alles iedere man gaan aanklagen, dan slaan we te ver door denk ik hoor..

                                            kus, Chantal
                                            Gebeurd dat dan aan de lopende band? Het is de uitzondering.

                                            Comment


                                            • Nu weer me too zaak binnen D66 die Kaag onder de pet probeert te houden. Het gaat maar door.

                                              Comment


                                              • Die John de Mol sr koopt ook al die getuigen om die gezien hebben dat zijn zoon zijn ex in elkaar sloeg. Maar ja in het prostitutiecircuit is al jaren bekend hoe Johnny jr. zich misdraagt in sexclubs naar dames van plezier. What's new? Maar als rijke machtige familie kom je er dus mee weg. Al die zogenaamde juice kanalen worden ook voor het gerecht gedaagd door de Mol die miljarden heeft en topadvocaten heeft.

                                                Comment


                                                • Danny de Munck wordt nu ook genoemd voor sexueel grensoverschrijdend gedrag tijdens musicals Ciske de Rat in 2007.

                                                  Comment


                                                  • Dat is blijkbaar de 'nieuwe' bestuurscultuur van dat Kaagmens, onder de pet houden van evt. schandaaltjes..

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X