Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Laura, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Naar aanleiding van de nieuwe foto’s snel een afspraak gemaakt met Laura. De foto’s liegen niet. Een prachtige dame met een fijne sexdrive. Mij gaat ze zeker vaker zien

    Comment


    • #27
      Deze week een afspraak gehad met Laura. Geen spijt van gehad. In tegendeel. Wat een lekkere billen heeft die meid. Daarnaast gezellig en hartelijk. We hadden gelijk een klik. Laura doet het werk met enthousiasme en geeft op een heel natuurlijke manier een GFE gevoel. Ik heb heerlijke seks met haar gehad. En natuurlijk het hoogtepunt met zicht op haar billen. Het uitzicht was zo geil en opwindend, ik ben niet vaak zo heftig klaargekomen Het was top! Gewoon lekkere geile ongeremde seks met deze lieve meid!

      Comment


      • #28
        Meestal ga ik naar hod Amersfoort, maar nu ik in de buurt van Utrecht was, kon ik de verleiding niet weerstaan om even bij LC aan te wippen. Laura was gelukkig beschikbaar en mijn jonge heer vond dat prima, gezien zijn plotseling veranderende stand. Een heerlijke date gehad met een ongekend hoogtepunt, waar ik nog even van ga nagenieten. Thanks Laura, je bent een topper!

        Comment


        • #29
          Net ff geile zondagwip met Laura gedaan, werd geil vh zomerzonnetje😇

          Comment


          • #30
            Als eerst bedankt voor de Prijs!

            had 30 minuten lang geweldig sex gehad! Met Laura een top vrouw we ging lekker te keer en volgehouden helemaal kapot geneukt

            Comment


            • #31
              Voor mij was het afgelopen dinsdag geen fijne sessie met Laura. Aardige dame, maar ze was moe of ze had geen zin. Niet veel te vertellen. Haar lichaam is ook niet mijn type en ziet er iets anders uit dan op haar foto's. Misschien ben ik het.

              Comment


              • #32
                Vandaag had ik voor de eerste keer een afspraak met Laura, aangetrokken door haar profiel en de vele goede recensies. De werkelijkheid heeft alle verwachtingen overtroffen. Wat mij bij haar binnenkomst direct trof was haar lach op haar gezicht, lieve ogen en haar vriendelijkheid waar ze mij mee begroette. (Ik vind dat zij echt is als op de foto’s).

                Ik ging voor de GFE en die heb ik ervaren. Wat een genot om met Laura te zoenen en wat kan ze heerlijk pijpen. Het uurtje is omgevlogen. Een volgende keer wordt zeker een afspraak van 2 uur.

                Laura, I have had a very great time with you, you are SUPER! For sure I will come back.


                Comment


                • #33
                  Heerlijk weer bij haar geweest eerst gekletst, toen heerlijk in twee strandjes gebeukt. Sneller klaar gekomen dan gehoopt. Maja. Toen weer gekletst en toen naar huis.

                  Comment


                  • #34
                    Het is alweer eventjes geleden dat ik bij Laura ben geweest. Heel stom dat ik eigenlijk de naam vergeten was.(Excuus!) Gelukkig kon ik via de website haar profiel vinden en wist ik gelijk dat het Laura is. Zou jammer zijn dat na het bezoekje met haar ik geen review zou schrijven want dat heeft ze wel verdiend. Als eerste ziet ze er mooi uit. Met name de zwoele ogen! Rook lekker fris en heeft schitterende billen. Ze kan soms een beetje positief plagerig zijn en dat is juist ook wel weer erg sexy. Ook een goed gesprekje gaat ze niet uit de weg want dat breekt ook wel het eerste ijs. Ze is mooi lang en een lekkere D cup passen perfect. Over de sex kan vrolijke Sjonny kort zijn want dat was goed voorelkaar! Ze geniet lekker mee en geeft je als man echt het gevoel dat ze haar werk leuk vindt. Laura kan ik zeker aanraden. Wat ik met name waardeerde is dat ze best wel goed kan knuffelen en lekker veel positieve energie uitstraalde. Dus wil je opgeladen worden maar ook afgemat worden dan is Laura een uitstekende keuze.

                    De vrolijke groeten van Sjonny!

                    Comment


                    • #35
                      Obv de foto's een afspraak gemaakt bij Laura. Heerlijk uurtje gehad. Lekker even aftasten in het begin omdat we elkaar nog niet kende. Duidelijk aangegeven waar we beide van houden en er een spetterend uur van gemaakt. Moesten verschillende keren afremmen om niet te snel te komen. Heerlijk en ondeugend. Aanbeveling!!

                      Comment


                      • #36
                        Voor de 2 de keer bij Laura langs gegaan. Net als de eerste x een heerlijk uurtje gehad. Wat een energie en wat een vrouw! Heerlijk om achter die billen te zitten in dogy. Snel weer een x langs

                        Comment


                        • #37
                          Wauw wat is Laura een knappe meid, een geweldig figuur. Noem het curvy, wulps, zandloper, rondingen op de juiste plekken. Echt vrouwelijk helemaal in de echt mooie lingerie die ze draagt. Stijlvol sexy.

                          Na een korte gezellige babbel en even doorspreken wat ik wilde, vond haar tong en de mijne elkaar snel, al tijdens het uitkleden was het spel der liefde begonnen en tongzoenend ploften we op het bed. Ze nam subtiel de leiding, bovenop mij, haar warmte tegen mijn lichaam aan.... Pffoee ik was gelijk keihard! Tijdens het zoenen ging haar hand naar mijn pik en die liet ze door haar hand glijden, met ook een lichte aanraking van mijn ballen. Gelukkig volgde haar lippen ook de route naar beneden

                          Ze nam de tijd en likte, zoog, likte, zoog, af en toe deepthroat en dan weer langzaam likkend. Ohh wat een gevoel en wat een uitzicht om zo een knappe meid met je pik bezig te zien!! Ze kwam weer terug naar mijn mond en we zoende weer en met haar hand plaatste ze mijn pik tegen haar kutje aan.

                          Heerlijk gleed ik haar warmte in en begon ze te rijden. Haar mooie volle tieten schuddend en haar stevige kont die ik op en neer voelde gaan over mijn schaft. Mijn handen liet ik over haar hele lichaam gaan om al haar mooie rondingen te voelen. Ik voelde mijn orgasme al opborrelen maar er was nog meer dan genoeg tijd. We draaide om.

                          Haar frisse kutje wilde ik graag beffen en gewillige opende ze haar benen voor mij. Nog even een tongzoen, daarna aan haar tepels gelikt een tijdje en mij vervolgens mij haar poes gestort die ik uitgebreid heb gelikt. Laura haar gekreun, bewegende heupen en ze pakte af en toe mijn hoofd vast om mij naar haar meest gevoelige plekje te begeleiden.

                          Ik was bloedgeil en in missionaris begon ik haar te neuken en daarna omgedraaid voor de finale om haar heerlijke ronde kont te zien terwijl ik stevig pompend flink klaarkwam met mijn handen op die lekkere billen.

                          Uithijgend hebben we nog naast elkaar gelegen, haar warme lichaam tegen mij aan en haar handen die langzaam over mijn borst en buik gingen. Een zoen, en toen douchen en een perfect uur was weer voorbij.

                          Dank je wel Laura, je bent fantastisch!

                          Comment


                          • #38
                            Een week of 3 geleden voor het eerst bij Laura geweest. Nu opnieuw. Haar lichaam is echt top! Precies wat ik zoek. Vaak afgewisseld in standjes. Was ook wel nodig, anders was het kruit toch snel verschoten.

                            Uiteindelijk er voor gekozen om mij klaar te laten pijpen. Is ook een topper. Ze kijkt je aan met haar geile ogen, het inhouden gaat gewoon niet meer.

                            Tot snel!

                            Comment


                            • #39
                              Een belevenis waarvan ik nog lang na geniet. Haar lichaam is echt fantastisch. En wat gaaf dat je op deze manier met zo'n mooie dame kunt daten. Het was werkelijk top. Laura kan pijpen, zoenen en je helemaal omver blazen met haar geile energie. Ik moest echt bijkomen na deze date. Het is verslavend, ik heb alweer zin om met haar te daten. Het is een lieve meid die er alles aan doet om het jou naar de zin te maken. En dat is gelukt.
                              Super bedankt Laura!

                              Comment


                              • #40
                                Voor het eerst naar een privéhuis gegaan en ik had geen idee wat ik moest verwachten. Ik kom binnen en wordt verwelkomd door de gastvrouw (heel relaxte en vriendelijke vrouw). 3 dames stelden zich voor waaronder Laura. Ze zag er ontzettend goed uit (de andere 2 ook, die kom ik een volgende keer nog wel tegen). Even de betaling doen voor een uurtje en nog wat extra's erbij en hop, we konden beginnen.Ze sgtelt je erg op je gemak al bij binnenkomst. Ze tongzoent heel lekker en met volle overgave. Veel uitgeprobeerd met haar en ze leek ervan te genieten. Ze gaf me complimenten. Ik kwam 1 keer na een half uurtje en toen even gepraat. Nog 10 minuutjes over en ze had er al weer zin in, dus zijn we nog even doorgegaan en ja hoor, een tweede keer kwam ik.
                                Ik ben benieuwd naar andere dames. Niet omdat Laura niet goed was, maar omdat ik denk dat La Cloche nog veel andere snoepjes heeft

                                Comment


                                • #41
                                  Ik had eigenlijk een afspraak met een andere meid, en heb toen gebruik gemaakt van het voorstelrondje. Laura stelde zich leuk voor en ze had ook mooie extra's in haar dienstenpakketje. Dus snel naar de kamer. De orale kwaliteiten van Laura waren meer dan oke en dat had dan ook zo zijn uitwerking. We hebben heerlijk diverse standjes kunnen doen en de tijd vloog helaas zo voorbij. Dank Laura voor je inzet!

                                  Comment


                                  • #42
                                    Mijn derde date met Laura was er een om niet snel te vergeten. Wat een heerlijk lichaam heeft deze lieve vrouw. En wat weet ze haar body heerlijk te gebruiken om je tot een fantastisch hoogtepunt te brengen. Dank lieve Laura tot snel

                                    Comment


                                    • #43
                                      Geweldige Sex bij Laura 🥳 en de klik was goed + één Heerlijke massage erbij en lekker in bad samen. Was één zeer geslaagde date van één uur met Laura

                                      Comment


                                      • #44
                                        Na alle juichverhalen hier over deze dame zelf maar eens op onderzoek gegaan. Gezellige dame met een lekkere kont en een paar heerlijke tieten. De seks ging een beetje vlugvlug en er moest bijgelapt worden voor wat elders in het standaardpakket zit. Daar hebben ze iets te veel een handje van bij HOD. Al met al leuk half uurtje gehad, maar geen herhalingsbevaar.

                                        Comment


                                        • #45
                                          Aantal berichten die niet over de dame gingen zijn verplaatst naar La Cloche Algemeen topic.

                                          Comment


                                          • #46
                                            het blijft een genot, heerlijke meid met een heerlijk figuur en een top inzet. Ook deze x weer genoten van verschillende standjes en heerlijk in dogy klaargekomen. Ik zweer je dat houdt geen man lang vol. wat een billen. tot snel

                                            Comment


                                            • #47
                                              Is dit dezelfde dame of iemand die haar foto's heeft gejat?
                                              https://www.kinky.nl/advertenties/9755067-naomi

                                              Comment


                                              • #48
                                                Laura is Hongaars en spreekt Engels

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Aantal fotos zijn van Laura en dus gestolen door deze Naomi. Haar kinky advertentie moet dus offline!

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Dat dacht ik al zal een melding maken

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X