Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Laura, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Laura, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    Laura 27 jaar
    1.73m
    Oost-Europese
    Blond haar
    Blauwe ogen
    Cup-D (echt)
    Curvy postuur
    Wel tattoo’s, geen piercings
    Roken? Nee

    https://www.privehuislacloche.nl/laura-2/

    Ben gister voor mijn eerste keer ooit naar een privehuis geweest en ben naar La Cloche geweest om deze leuke Laura onder ogen te nemen naar dat ik haar profiel zag op de site.
    ik was heel nerveus in het begin maar daar hielp ze me snel van af ze heeft echt prachtige borsten en ze vind het leuk als je met ze speelt merkte ik, ze heeft echt heerlijke rondingen en mijn god wat kan zij heerlijk pijpen ik werd echt helemaal gek. Van daar uit heerlijk naar missionary gegaan met haar heerlijk borsten die lekker op en neer gaan en haar sexy gekreun maakt het alleen maar beter en ook heerlijk zoenen tijdens!
    Daarna lekker cowgirl positie om nog beter die heerlijke borsten te zien bouncen en haar in de der mooie ogen te kijken waar je van kan smelten, en om het af te maken heerlijk doggie gedaan met haar lekker dikke kont hield ik het niet lang voll. Allebei bezweet klein babbeltje gemaakt en gedouched.

    het was een top ervaring voor mijn eerste privehuis ervaring
    met deze super dame zeker voor herhaling vatbaar<3

    Dankjewel La cloche voor bestaan

  • #2
    Ik zie nu 2 vrij recente topics met recensies van Laura?

    Comment


    • #3
      De andere Laura is weg. En de blonde Laura in dit topic komt van Utrecht Prive af

      Comment


      • #4
        Onlangs bij Laura geweest. Prachtige vrouw en inderdaad mooie rondingen. Nadat we elkaar met wat olie hadden ingesmeerd heerlijk rustig opgebouwd. Haar pijpkunsten zijn fantastisch en hoe ze je dan aankijkt is superfijn. Heel even in missionaris maar ik merkte dat het niet helemaal lekker liep. Ze heeft het verder super fijn met pijpen en trekken afgemaakt en verklaarde dat ze heel erge buikpijn had. Ze verontschuldigde zich lief, maar het was zeker niet heel erg. Want uiteindelijk heb ik heerlijk genoten en was het al met al een fijne ervaring.

        Comment


        • #5

          Ik kan voorgaande recensie helemaal beamen, jammer of eigenlijk niet dat Sofia dubbel geboekt was een echt een leuke dame die Laura haar eerste dag en klant bij La Cloche. Gezellige meid met veel energie. Praat veel maar doet nog veel meer! Ze zet haar volle lichaam helemaal in, echt lekker vrijen en genieten van elkaar. Pijpen deed ze heerlijk, lekker stevig op zijn tijd. Ben uiteindelijk van achter klaar gekomen met flinke stoten tegen haar grote billen aan.

          Blij dat Utrecht weer op mijn route lag!

          Comment


          • #6
            Ook ik heb het geluk gehad om deze mooie Dame te mogen ontmoeten en van te genieten. Ze is stevig maar absoluut niet dik. In tegendeel. Ze heeft een heerlijk vrouwlijk lichaam en dat maakt een date met haar zo opwindend. Haar orale kwawiliteiten mogen zeker niet onvermeld blijven en zij geniet als jij haar verwent. Ik zal spoedig terugkeren.

            Comment


            • #7
              Van de week in Utrecht, even wat stoute schoenen aangetrokken en naar LC gegaan. Daar zag ik beeldschone Laura lopen en wist meteen met wie ik moest kameren. Heerlijk lijf, lekker hoerig op een goede manier. Zalifg geneukt in twee standjes, en toen heerlijk door haar ZC klaargetrokken waarbij mijn DNA over haar buikje en borsten spetterde. Heerlijk. Dank je lieverd, tot gauw.
              Last edited by Dameswandelaar; 23-06-2023, 14:35.

              Comment


              • #8
                Leuke meid in omgang, vrolijk en humor en niet dom, en ook lekker in bed qua sex, ze doet echt haar best en ik heb intens genoten van haar aanddacht en skills, had bijna verlengd, maar moest ff op mijn centjes passen in deze dure tijden, maar dat zegt wel iets over haar kwaliteiten en energie als ik zomaar wilde verlengen

                Comment


                • #9
                  Ik kan ales wat collega's schreven bevestigen. Een heerlijke meid, slim, humor en geil. Wat wil je nog meer?

                  Comment


                  • #10
                    Zo juiste prima GFE gehad met Laura, ze is dan wat voller, ik vond het niet storend. Goed verzorgd en veel passie. en ze heeft een vrolijkheid overzicht en ook de nodige intelligentie. Ze tongzoende heerlijk met me en verder was het neuken en pijpen ook geweldig.

                    Comment


                    • #11
                      Laura heeft een mooi figuur. Mooie verhoudingen vind ik en daardoor erg aantrekkelijk om te zien. De date was uitstekend. Laura is passioneel, opgewekt, hartelijk en geil natuurlijk! Zoenen is een aanrader vind ik. Het hoort erbij als je een GFE date wilt. Pijpen doet ze erg bedreven en uitgebreid. Ik heb er van genoten. En tot slot heerlijk in verschillende standjes met haar geneukt. Laura is echt een topper! Heerlijk om met haar sex te hebben.
                      Dank Laura!

                      Comment


                      • #12
                        Gisteren had ik voor het eerst een afspraak bij Laura voor een paar uur. Zoals altijd ging ik met een flinke dosis spanning naar La Cloche maar omdat ik voor het eerst Laura ging ontmoeten was ik echt bloedzenuwachtig. Ik was wat aan de vroege kant waardoor ik een aantal minuten (zenuwachtig) moest wachten in de kamer. Ineens ging de deur open en komt daar een mooie, blonde dame met fraaie rondingen de kamer binnen stappen.

                        Zoals ik al zei was ik behoorlijk zenuwachtig en Laura merkte dit ook gauw op. Nadat we de mogelijkheden hadden besproken, doorgenomen wat de ‘do’s en dont’s’ zijn, en het financiële gedeelte afgehandeld hadden, kreeg ik van haar een heerlijke knuffel wat enorm hielp om de zenuwen te bedaren. Dat moment liet mij duidelijk zien hoe Laura is: ze is ontzettend lief, komt enthousiast over, neemt initiatief en straalt ze heerlijke positieve energie uit.

                        Ik heb enorm van en met Laura genoten, van begin tot eind. De rest van de date houd ik liever voor mijzelf maar wat ik wel prijs wil geven is dat Laura heerlijk intiem was, ze nam vaak initiatief, deed lekker gepassioneerd mee, kan ze heerlijk (tong)zoenen… en ik heb al te veel gezegd . Het was geweldig!


                        Kleine vermelding: Laura spreekt geen Nederlands maar wel prima Engels (wat voor mij overigens geen enkel probleem was). Het was voor mij voor het eerst om tijdens zo’n date volledig in het Engels te communiceren. Ik vond/vind het stiekem ook wel wat hebben .


                        And if Laura is reading this: Thank you so much for the wonderful time you spend with me. I truly enjoyed your company. Oh and... thank you for the compliments . You are fantastic!

                        Comment


                        • #13
                          topdame, topsex, top tongzoenster, enorme lekkere date met haar gehad, ging vrolijk naar buiten ondanks de regen voelde het als een zonnetje!

                          Comment


                          • #14
                            Eens naar Utrecht gereden.en me via voorstelronde laten lennismaken met de beschikbare meiden. Waren aantal bezet dus die logischerwijs niet gezien.

                            Laura gekozen omdat ze vrolijk en spontaan overkwam en dat was een goede keuze en gevoel want Laura maakte er een gezellige geile boel van met veel passie en inzet😊

                            Kom er zeker eens voor terug

                            Comment


                            • #15
                              Tweede keer geweest bij Lovely Laura. Ik had in mijn hoofd verschillende plannen, maar haar orale kwaliteiten zorgde ervoor dat ik al heel snel het einde voelde naderen. Vervolgens liet ze nog wat andere kunsten zien en deze dame gaf zichzelf op zo'n manier dat ik gewoonweg niet lang kon volhouden. Heerlijke ervaring weer. Geil en gezellig is wel een goede combi!

                              Comment


                              • #16
                                Tussen 2 afspraken door langs gewipt voor Soumaya maar die was helaas bezet. Gezien de tijd die ik had en verlangen naar een paar lekkere borsten voor Laura gekozen. Echt heerlijke natural borsten en fantastische pijp-skills. Geen spijt van dit uitstapje

                                Comment


                                • #17
                                  Wat een heerlijke meid, zo mogelijk nog beter dan de foto's. Heerlijk neuken en lekker zc over haar borsten klaargetrokken worden door haar. Heerlijk. Tot gauw lieve laura

                                  Comment


                                  • #18
                                    Ik kan alles bevestigen wat mijn medewandelaars hiervoor vermelden. Heerlijke meid, prachtig lichaam. Ik heb me lekker uitgeleefd en ben lekker klaar gekomen in doggy met uitzicht op die geweldige billen.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Geweldig. Wat een lijf wat een heerlijkheid. Prachtige meid die ik in een doosje zou willen doen en dan af en toe kijken en soms ook even van genieten. Gebeukt in een strandje en spetterend klaargekomen zc over haar borsten. Tot gauw lieve laura.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Wat een heerlijke meid is Laura. Het perfecte plaatje met de mooiste billen die ik in lange tijd heb gezien. Fantastisch om voor een uurtje de kamer mee te delen en de liefde te bedrijven. Hopelijk snel nog een x de mooie billen in dogy bewonderen

                                        Comment


                                        • #21
                                          Vandaag heb ik een afspraak met Laura gehad. Een uur dat zo voorbij vloog. Ze spreekt alleen engels, al is dat voor mij geen probleem. Hygiene is perfect en heb heerlijk mogen genieten van haar kunsten. Ik mocht haar ook geven en daar genoot ze ook zeker van. Kortom, fijne ervaring met een fijne meid die je goed op je gemak stelt. Ik ga graag nog eens terug naar dit privéhuis voor wat ontspanning met meer intimiteit

                                          Comment


                                          • #22
                                            Afgelopen maandag had ik een afspraak bij Laura. Na een minuutje wachten kwam deze prachtige dame de kamer binnen. Ze was enthousiast mij weer te zien en ik kreeg meteen een knuffel van haar .

                                            Laura is zo lief, gezellig en komt zo heerlijk energiek over. Wat ik ook geweldig aan haar vind is dat ze weet wat ze wilt en dat ze initiatief toont. Zo stelde ze verschillende standjes voor, waaronder een aantal nieuw voor mij . Hierdoor kreeg ik het gevoel dat ze er net zoveel zin in had als ik. Ze kan ook heerlijk ondeugend praten , niet overdreven maar precies goed. Gewoon heerlijk intiem! Ik heb echt enorm van Laura genoten en het was weer een fantastisch ervaring, eentje die mij lang zal bijblijven!

                                            Zoek je een date met een prachtige (kijk maar naar haar recente foto’s! ), lieve, enthousiaste, energieke dame met mooie curves zonder ook maar één saai moment, dan zal je zeker geen spijt krijgen om je tijd met Laura te delen! Behandel Laura goed en zij zal jou nog beter behandelen !


                                            And for Laura: Thank you so so much for your lovely company and the fantastic experience you gave me once more. I left La Cloche exhausted ! You are truly amazing!

                                            Comment


                                            • #23
                                              Is het mogelijk deze godin ook af en toe in Amersfoort te laten werken? Scheelt reistijd en voor aura een hoop geld.
                                              En voor hod ook trouwens.
                                              groeten

                                              een laura verslaafde

                                              Comment


                                              • #24
                                                Vandaag zin in grote borsten en een zalig kutje omringd door een paar lekkere billen. Heerlijk genoten van de diensten van Laura

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Plezier gehad met Laura. Heerlijk lichaam met alles erop en eraan wat je nodig hebt voor een geile date. Deze dame houdt van seks. Ik was ondersteboven van haar passie. Zoen, pijpen ze deed het met veel passie. En wat is het lekker om met haar te neuken! Zo'n lekker ding heerlijk mogen neuken is een feestje! En dat feestje vier ik binnenkort nog eens! Een toppertje!

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X