Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sophie, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287d

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sophie, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287d

    Naam: Sophie
    Leeftijd: 28
    Uiterlijk: Nederlands
    Kleur haar: blond
    Lichaamsbouw: normaal postuur
    Cupmaat: C
    Siliconen: ja
    Piercing: nee
    Tattoo's: nee

    https://www.privehuislacloche.nl/sophie/

    Nou bij mij is ook de kop eraf na maanden sluiting door Corona crisis. En gelijk een wereld date meegemaakt met een intelligente Hollandse blondine met de juiste vrouwelijke rondingen, knap gezicht en supersex. Sophie is haar naam.

    Wat een fantastische vrouw is deze sensuele twintiger. Ik ging er helemaal in op en wil nu alweer zo lekker was het! Er gaan zeker meerdere keren komen dat weet ik nu al, en ik kwam gisteren ook meerdere keren bij haar en dat gebeurt mij niet vaak!

  • #2
    Naam: Sophie
    Leeftijd: 28
    Uiterlijk: Nederlands
    Kleur haar: blond
    Lichaamsbouw: normaal postuur
    Cupmaat: C
    Siliconen: ja
    Piercing: nee
    Tattoo's: nee



    Afgelopen donderdag voor het eerst een bezoek gebracht aan Privéhuis La Cloche in Utrecht. Ik had een dag eerder al telefonisch gereserveerd om bij Safia terecht te kunnen.

    Zo gezegd, zo gedaan. Ik was vandaag iets aan de vroege kant, en aan de deur vertelde de aardige gastvrouw dat Safia zich niet lekker voelde en er vandaag niet was. Je zou denken, ''dikke pech'', maar de gastvrouw dacht met me mee. ''Kom over een kleine 20 minuten terug, dan heb ik ondanks de drukte wel een paar dames beschikbaar''.

    Ik ging dus even lekker in het zonnetje zitten wachten, en meldde me twintig minuten later weer. De gastvrouw stelde eerst de bekende corona vragen, en daarna werd ik naar een sfeervolle kamer gebracht en kreeg ik een drankje aangeboden. Twee dames waren er beschikbaar. Tess, maar die was over tien minuten pas klaar en de spontane Sophie. Tijdens het voorstellen wist ik het meteen, Sophie is een topper. Ik wilde niet op Tess wachten en rekende gelijk 70 euro bij de gastvrouw af voor de 30 minuten.

    Voor dit bedrag mag je al heel veel bij Sophie. Voor 50 euro meer stelde ze voor om mij te pijpen zonder condoom. Dit liet ik geen tweede keer zeggen. Sophie kleedde zich uit en ging op bed liggen, wat een goddelijk uitzicht was dat. Ik kwam bij haar liggen en we begonnen innig te tongzoenen. Mijn hand verdween als snel naar beneden om haar lekker te vingeren. Zichtbaar genietend, dirigeerde ze me naar beneden om beffend verder te gaan.Na een paar minuten draaide we de rollen om en begon Sophie me zonder condoom te pijpen. Ik moet zeggen, dit was echt op en top genot. Haar skills zijn niet te beschrijven. Na een kleine vijf minuten hield ik het niet meer en gaf dit aan bij Sophie. ''Geen probleem'' zei ze, en ik kwam heerlijk in haar mondje klaar. Dit was echt een GFE, niet normaal. Daarna lekker op bed gelegen en over van alles en nog wat gekletst. Het is niet alleen een knappe meid, maar ook nog eens een slimme meid. Daarna verder gegaan voor ronde twee, en ook daar was Sophie geweldig. Tot slot nog wat leuk gebabbeld, en daarna aangekleed. We waren nog wel haar slipje kwijt, maar gelukkig vonden we die terug. Sophie en ik gaven elkaar nog een dikke zoen, en daarna bracht ze me naar de uitgang.

    Oprecht, Sophie is een waanzinnige topper. Ik zou zelfs al bijna zeggen een lieverd, die net zoals mij een heerlijk gevoel heeft voor sarcastische humor. Ze gaat me zeker snel terugzien. Ook een dikke pluim voor La Cloche en de meedenkende gastvrouw, alleen maar complimenten

    Comment


    • #3
      Nadat ik vorige week helemaal overdonderd was van de verschijning en kwaliteiten van Sophie, besloot ik snel weer een keer langs te gaan. En die keer was afgelopen zaterdagmiddag. Keurig een dagje van tevoren een afspraak gemaakt via de gastvrouw, want wilde er zeker van zijn dat ik Sophie niet misliep.

      Eenmaal daar op zaterdagmiddag aangekomen, werd ik door de vriendelijke gastvrouw naar de kamer begeleid. Na een kort gezellig babbeltje met de gastvrouw en de € 70,- te hebben afgerekend, kwam de mooie Sophie weer de kamer binnen gewandeld. Hoewel ik er een behoorlijke lange werkdag had opzitten en eigenlijk best wel moe was, was ik toch blij dat ik bij La Cloche had gereserveerd, want Sophie is een prachtige verschijning.

      Voordat het spektakel begon eerst nog gezellig wat gekletst. We hebben opvallend veel raakvlakken, dus je moet oppassen dat je ook nog aan ''andere dingen'' toekomt dan gezellig babbelen.

      Ik vroeg aan Sophie om ''hetzelfde recept'', en zij wist precies nog wat dat was. Ze ging naakt op bed liggen, en al snel begonnen we te (tong)zoenen. Al verder zoenend ging ik haar lichaam langs, nek, borsten, tepels, buik, om zo uit te komen bij het ''beste gedeelte'' De hand van Sophie had mijn lul af en toe al te pakken, terwijl ik begon met haar te vingeren. Dit daarna laten overgaan in beffen.

      En dan komt het allerbeste gedeelte van Sophie. Het pijpen zonder condoom. Dit is zo een verschrikkelijk geil gezicht, haar kwaliteiten zijn onbeschrijfelijk. Na deze heerlijke pijpsessie, kwam ze op mijn lul zitten. Ook dit blijft waanzinnig om Sophie te zien. Tijdens het neuken, om nog lekker tongzoenen. Daarna het tweede standje gedaan, en toen heerlijk klaargekomen,

      Ik vroeg ook aan Sophie of ik nog een goede rugmassage kon krijgen, want was na een lange werkdag vrij moe. En ook deze was heerlijk. Daarna de tijd nog vol gekletst, de extra 50 euro voor PZC afgerekend en met twee dikke zoenen afscheid genomen van Sophie.

      Ik ga niet bij ieder bezoek een recensie schrijven over hoe goed Sophie wel niet is, want dat hebben deze twee recensies al meer dan duidelijk gemaakt. Sophie is een waanzinnige topper.

      Helaas heb ik deze week lange werkdagen, die niet matchen met de werktijden van Sophie. Dus lieve Sophie, je ziet me volgende week weer verschijnen

      Comment


      • #4
        Afgelopen woensdag weer langs geweest bij de oogverblindende Sophie in Privéhuis La Cloche in Utrecht. Had telefonisch een paar dagen eerder al gereserveerd voor 45 minuten plezier met Sophie.

        Zoals altijd hartelijk ontvangen door de gastvrouw, en een paar tellen later kwam Sophie binnen wandelen. We waren blij om elkaar weer te zien, en raakte al gauw weer gezellig aan de babbel. Daarna weer gekozen voor het ''vertrouwde recept''. En Sophie weet gelukkig al wat ik daarmee bedoel,

        Sophie ging naakt op bed liggen, waarna ik er al snel bij kwam liggen. We begonnen lekker te tongzoenen, waarna zoals het ''vertrouwde recept'' voorschrijft ik de rest van haar lichaam af ging. Daarna Sophie vingerend/beffend laten genieten.

        Toen was het mijn beurt om lekker te gaan liggen, en kreeg gelijk een waanzinnige PZC. Daarna rubbertje om en twee heerlijke standjes gedaan. Toen ik bijna mijn hoogtepunt bereikte, gevraagd aan Sophie om het pijpend af te maken. Hup rubbertje er weer af, en heerlijk klaargekomen.

        Daarna gaf Sophie me een heerlijke rugmassage, waarna we weer aan de gezellige praat raakte. Zo gezellig dat andere kamers ons waarschijnlijk hard hoorde lachen.

        Het laatste kwartiertje weer begonnen met Sophie een de tweede ronde, en daarin blijft Sophie ook waanzinnig.

        Toen de 45 minuten erop zaten (en geloof me, de tijd vliegt voorbij bij Sophie) nog twee dikke zoenen en een knuffel van Sophie gekregen en de € 50,- extra voor PZC afgerekend.

        Ik heb het al eerder geschreven, Sophie is een waanzinnige topper met wie ik echt een klik heb. Bij haar op de kamer is het gewoon alsof je met je eigen vriendin bezig bent. Ik kan hierna nog wel tientallen recensies schrijven, maar het zal alleen maar een herhaling van vorige recensies worden, hahahahaha.

        Lieve Sophie, je zult me ergens volgende week wel weer voorbij zien komen.

        Comment


        • #5
          1,5 week geleden ben ik voor het eerst bij la Cloche geweest.
          Toevallig was ik in de buurt voor werk.
          Bij binnenkomst waren er een aantal dames aanwezig, maar Sophie sprong hier direct bovenuit!

          Wat een bijzonder mooie vrouw is dit met een hoop bijzondere talenten Ik baalde ervan dat ik maar een half uurtje had genomen.
          Helaas stonden er daarna al een aantal afspraken dus verlengen was niet mogelijk.

          Sophie is “ helaas “ zo goed in haar werk dat het kruit al snel verschoten was haha. Gelukkig is Sophie ook ontzettend gezellig en hebben we een leuk gesprek gehad.

          De vorige afspraak was zo goed bevallen dat ik gisteren een nieuwe afspraak heb gemaakt en dit keer voor een uurtje.
          wederom heerlijk genoten van deze prachtige dame en weer ontzettend gelachen en een leuk gesprek gehad, gezelligheid is voor mij net zo belangrijk.
          Het wijntje dat ik voor haar had meegenomen werd ook enorm gewaardeerd.

          Lieverd mij zie je snel weer terug!
          xxx P.


          Comment


          • #6
            Aangezien er geen foto van Sophie op de website van La Cloche staat moest ik afgaan op de weinige recensies over haar. Die waren zo positief dat ik de stap durfde te maken. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Je weet dat, als je naar een privéhuis gaat, dat de dames sexwerkers zijn, dus sex voor hun beroep hebben, maar bij Sophie onderga je een zo liefdevolle en oprechte behandeling, met zoveel passie, geilheid en plezier, dat je begint te geloven dat je sex ligt te hebben met je eigen vrouw. Haar verschijning bij binnenkomst betovert je, je gaat mee in haar vrolijke spontaniteit en ze blijft je aankijken met haar intense blik. Sophie, je bent in één woord fantastisch. Na een vrolijk kennismakingsgesprekje ging ze uitdagend op het bed liggen. Strelen, PZC en zoenen met Sophie is een absolute aanrader, wat is dat heerlijk. Daarna kroop ze op mij en als een volmaakte amazone maakte ze het daarna af. Ik explodeerde letterlijk, mijn hemel, al na een paar minuten kon ik me niet meer bedwingen. Het uur was net over de helft, maar wat maakte het uit, met zoveel plezier en geilheid had ik bij Sophie ook met een kwartiertje genoegen genomen.
            Bij thuiskomst hoorde ik Prince op de radio, jawel, The most beautiful girl in the world... It's plain to see you're the reason that God made a girl...
            Dank je Sophie voor deze fantastische ervaring ! En hopelijk kun je binnenkort weer met vakantie, de zon opzoeken !

            Comment


            • #7
              Anderhalve week geleden weer eens een keer langs gegaan bij Privéhuis La Cloche, en hoef jullie en zelfs al de gastvrouwen van La Cloche niet meer te vertellen voor wie ik kwam.... .... Sophie!!!

              Had een paar dagen daarvoor gereserveerd, en kom na het aanbellen gelijk naar de vaste kamer van Sophie lopen. Keurig het bedrag afgerekend bij de gastvrouw, en een paar tellen later kwam Sophie binnenlopen, met de handdoekjes en mijn glaasje cola. Spontaan verschijnt er dan een grote glimlach op mijn gezicht, want hoe vaak je Sophie ook ziet ... .... ze blijft oogverblindend.

              Sophie en ik hebben altijd wel het een en ander met elkaar te bespreken, maar toen Sophie zei: ''...... Wat ben ik blij met jou, eindelijk weer een normaal iemand'', dan ben je toch benieuwd wat daarachter zit.

              Sophie had namelijk voor mij een klant gehad, die zich compleet respectloos gedroeg naar Sophie. Even off-topic en een gratis tip, heb je geen respect voor een DVP of heb je maling aan de grenzen van de dames, blijf gewoon lekker thuis. Doe je behoefte in een oude sok, maar ga niet de dames in La Cloche (of elders) hiermee lastig vallen.

              Ik kan wel weer in details gaan vertellen wat Sophie en ik allemaal gedaan hebben, maar het is gewoon een fantastische vrouw. Alles doet ze met volle overgave (zelfs meer dan de allereerste ontmoeting), is supergezellig en blijft gewoon een hele speciale vrouw. Voor de nieuwsgierige mensen die toch willen weten wat Sophie doet. Lees de vorige recensies terug, ik ben iemand die van ''herhaalrecepten'' houdt Maar het lijkt wel hoe vaker je bij Sophie bent, hoe beter alles wordt. Het was altijd al geweldig, laat staan hoe dat nu is. Je hebt gewoon het gevoel van ''ik ben met mijn eigen vriendin bezig''.


              Op het einde nog wat nagebabbeld, want inmiddels weten Sophie en ik al aardig wat van elkaar. Toen de 45 minuten om waren, met een stuk of vijf innige zoenen afscheid van elkaar genomen.


              P.S.
              Deze is speciaal voor Sophie als ze meeleest

              ''Sophie is an amazing, sweet and beautiful woman''
              ''Sophie est une femme incroyable, douce et belle.''
              ''Sophie es una mujer increíble, dulce y hermosa''

              Comment


              • #8
                tip: niet verliefd worden op een dame van plezier

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Jonny Jon View Post
                  tip: niet verliefd worden op een dame van plezier
                  Thanks voor de tip, moet je inderdaad zeker niet worden. Alhoewel, als ik met Sophie ben, voel ik me een uurtje smoorverliefd. Maar als ik weer buiten de deuren van La Cloche ben, ben ik alweer helder

                  Comment


                  • #10
                    Afgelopen zaterdagmiddag weer een bezoekje gebracht aan Privéhuis La Cloche (en uiteraard een paar dagen daarvoor al gereserveerd bij Sophie). Ergens hield ik er in mijn achterhoofd rekening mee dat mijn bezoekje aan Sophie vanwege het (te) warme weer niet door zou gaan. Ik had dat volkomen begrepen, maar Sophie was gewoon aanwezig.

                    Ik had op Utrecht CS een dilemma, in een snikhete bus (met mondkapje) naar La Cloche gaan of wandelend er naar toe te gaan. Ik koos voor het laatste. Voor mensen die buiten Utrecht Privéhuis La Cloche willen bezoeken, het is een paar minuten reizen met Bus 3 (richting Zuilen) of wandelend is het een dik kwartiertje.

                    Maar in een graad of 35 er naar toe wandelen, leek wel een toch door de woestijn. Eenmaal aangekomen bij La Cloche, altijd vriendelijk te woord gestaan door de gastvrouw en keurig afgerekend.

                    Moest een paar minuten wachten, maar daar kwam Sophie me al halen. Altijd eerst even een zoen en een dikke knuffel, en daarna zoals altijd weer snel aan de praat geraakt.

                    Sophie had het erg warm en wilde weten wat haar klanten vandaag bezielde om in dit weer seks te willen hebben. Ik vertelde juist dat zij de reden is dat mannen in deze tropische hitte seks met haar willen hebben

                    Sophie had een grote ventilatortoren op best staan, wat voor de nodige verkoeling zocht. Sophie ging lekker op bed liggen, en al snel begonnen we te (tong)zoenen. Nadat ik ook heerlijk met borsten en tepels gespeeld had, daalde ik weer zoals vertrouwd naar beneden af. Mijn vinger en tong deden Sophie heerlijk genieten, en kreunend en haar lichaam kronkelend bracht ik haar naar een hoogtepunt.

                    Daarna keek ze me ondeugend aan en fluisterde ''liggen jij!''

                    Er volgde een heerlijke pijpsessie zonder condoom, en merkte al dat ik moeite had om mijn kruid niet vroegtijdig te verschieten. Maar gelukkig, ik hield stand en Sophie ging lekker op mij zitten en begon me heerlijk te berijden. Tijdens dit (tong)zoende we elkaar regelmatig en kon ik ook nog heerlijk met haar borsten spelen. Uiteindelijk hield ik het niet meer, en kwam ik heerlijk klaar.

                    We hadden nog 25 minuten op de klok, en normaal kies ik altijd voor een massage en een tweede ronde. Maar Sophie en ik hadden het warm en ik koos ervoor om gewoon lekker met Sophie op bed te blijven liggen terwijl de ventilatortoren enige verkoeling gaf. We waren zoveel verhalen aan elkaar aan het vertellen dat de tijd eigenlijk om vloog. Gelukkig was ik de laatste klant van Sophie, dus heb niemand onnodig laten wachten.

                    Tijdens het aankleden kwamen Sophie en ik erachter dat ons haar niet meer in het allerbeste model zat, en dat zorgde ook weer voor de nodige hilariteit.

                    Door al het seks, geklets en gelach vergat Sophie nog dat ik nog € 50,- moest bij betalen voor het PZC. Maar gelukkig was ik zo eerlijk omdat gewoon aan te geven en heb het bedrag aan Sophie betaald.

                    Over 2 a 3 weken ziet Sophie me weer verschijnen en we hopen beide op iets koeler weer

                    Maar het geeft wel een ding aan, als je in tropische temperaturen toch bij Sophie langs gaat .... Geeft wel aan hoe goed/lief/bijzonder ze is.

                    Comment


                    • #11
                      Nou ik heb Sophie ook mogen ontmoeten, schijnt druk bezette dame te zijn en ik kan ook wel begrijpen waarom. Ben niet zo snel verliefd als mijn voorganger en ga dus ook geen details of ellenlange verhalen hier opschrijven, ook wetende dat dames dat meestal ook niet als heel prettig ervaren. Maar Sophie is een vrolijke intelligente Hollandse verschijning. Blond, knap gezicht, lekkere echte borsten, die zijn echt niet siliconen. En verder een topservice, een echte GFE zoals ze dat noemen. Was wel een beetje warm, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik heb erg genoten en 1 van mijn beste ervaringen sinds heropening na de lockdown

                      Comment


                      • #12
                        Sarcasme=humor.
                        Allereerst wil ik je bedanken voor al je positieve en mooie recensies over mij En ben ik blij dat je het altijd naar je zin hebt bij mij.
                        Echter zou ik het waarderen als niet ieder grapje of opmerking van mij in een recensie word gezet, dit word idd zoals Ed Raket hierboven beschrijft zeker niet als heel prettig ervaren.

                        Ook is dit totaal niet relevant voor de mede wandelaars hier

                        Lieve groetjes Sophie

                        Comment


                        • #13
                          Ah een dame die reageert, dat is leuk, ook leuk voor alle andere onderwerpen, een mening of kijk op bepaalde onderwerpen door een dame uit het vak kan verfrissend en interessant zijn , welkom!

                          Comment


                          • #14
                            ja sommigen heren verliezen zich in een betaalde dame die gewoon haar werk doet en een rol speelt. Ze bedoelen het vaak niet kwaad, maar zo n dame heeft ook een priveleven. Je hebt ook van die klanten die blijven dan zo n meid ook lastig vallen met apjes of smsjes etc , gewoon genieten van je betaalde tijd met een dame en daarna gewoon over op de orde vd dag gaan.

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by SophieLC View Post
                              Sarcasme=humor.
                              Allereerst wil ik je bedanken voor al je positieve en mooie recensies over mij En ben ik blij dat je het altijd naar je zin hebt bij mij.
                              Echter zou ik het waarderen als niet ieder grapje of opmerking van mij in een recensie word gezet, dit word idd zoals Ed Raket hierboven beschrijft zeker niet als heel prettig ervaren.

                              Ook is dit totaal niet relevant voor de mede wandelaars hier

                              Lieve groetjes Sophie
                              Wat leuk om te horen dat je de recensies mooi en lief vond. Maar ook vanaf mijn kant oprechte excuses, dat ik teveel details in een recensie plaatste. Ik was mij van geen kwaad bewust. Maar ja, ben ook echt een groentje hier op dit forum. Zal ze voortaan ook achterwegen laten.

                              fijne avond nog en tot ergens in de loop van volgende week 🌹

                              Comment


                              • #16
                                gewoon recensie tikken niet te gedetailleerd of gevoel er in en af en toe andere dame bezoeken en er niet teveel mee bezig zijn maakt het voor je zelf beter en voor de dame in kwestie ook beter. Nuchter blijven, er is nog meer dan de wereld van een rol die een dame van plezier speelt en je 1x of minder per week ziet voor betaalde sex net als zoveel andere klanten die voor jou en na jou komen.

                                Comment


                                • #17
                                  ja het eq is bij veel heren die prostituees bezoeken veel lager dan het iq

                                  Comment


                                  • #18
                                    Vanochtend weer eens een bezoekje gebracht aan Sophie. Vooraf gereserveerd bij de gastvrouw. Had voor een uurtje gereserveerd, en het was weer een feestje bij Sophie. Aangezien ik moet oppassen dat het geen heel lang verhaal wordt, met te veel details beperk ik me ervaring vanochtend met Sophie tot een woord...... Geweldig

                                    Comment


                                    • #19
                                      Dit is wel een toppertje hoor! Vraagt normale betaalbare prijzen voor extra's en ziet er goed uit, intelligent, Nederlands, blond en prachtige ogen en een lekker beest op de positieve manier in bed, met vol en speels tongzoenen en hete dampende sex. Ik geniet nog steeds na van deze kanjer!

                                      Comment


                                      • #20
                                        Vorige week een heerlijk bezoekje gebracht aan Sophie.
                                        La Cloche heeft er een toppertje bij hoor. Zij werkt veel dagen in de week dus we hoeven daarvoor gelukkig niet in de rij te staan om te reserveren.
                                        Ik koos een uurtje zonder bad en wat hebben wij genoten. Eerst zoenend en strelend en vervolgens heb ik haar heerlijk klaar laten komen met m’n mond:0-1. Haar fantastische borsten voelden heerlijk aan. Na de warming up kon het echte werk beginnen. Zij nam de leiding en kwam bovenop zitten: 1-1. Ik hield het niet meer en we draaiden de rollen weer om. Met een prachtig uitzicht op de billen kwam ik heerlijk klaar:2-1. De wedstrijd was nog niet afgelopen want we hadden nog een verlenging van 2x15 minuten.
                                        Ook daar hebben we beiden genoten. Ik kom zeker snel bij jou terug lieve Sophie.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Vorige week bij Sophie geweest en had me voorgenomen toch een keertje een recentie te schuiven.

                                          Wat een lieve mooie verschijning met een prachtige glimlach.

                                          Een uurtje, en dat is toch wel het minimum wat ik kan aanbevelen, van haar gezelschap genoten. Heerlijk!

                                          Haar orale skills zijn geweldig, ze is een fijne gesprekspartner met gevoel voor humor en ze geeft je het gevoel dat je speciaal voor haar bent.

                                          De intieme details hou ik voor me, maar het was zeker heel bevredigend!

                                          Comment


                                          • #22
                                            Voor de virginservice op de site van HOD en La Cloche de dames zitten bekijken en alle recensies zitten lezen, hier was Sophie echt mijn favoriet bij La Cloche, uiteindelijk toch voor HOD en dus een andere DVP gekozen afgelopen vrijdag. Vervolgens zag ik vrijdagavond ineens dat Sophie een keer naar HOD zal komen afgelopen zaterdag. Gezien zij bovenaan mijn lijstje stond door alle recensies en de uiterlijke beschrijving (foto's zijn niet echt aanwezig) besloten om te bellen voor een afspraak.

                                            Gisteren naar HOD en wat een verschijning is Sophie. Een GFE om nooit te vergeten. Heerlijk gezoend, daarna heb ik haar heerlijk gebeft waar ik de complimenten voor kreeg (blijkbaar kan ik dat goed en vind ik het nog leuk ook). Daarna heeft Sophie mij heerlijk gepijpt en hebben we diverse standjes geprobeerd. Voor we het wisten was het uurtje alweer voorbij, volgende keer toch maar langer blijven.

                                            Zodra Sophie weer een keer werkt als ik kan zal ik haar zeker gaan bezoeken bij HOD of La Cloche.
                                            Sophie nogmaals dank voor deze geweldige ervaring.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Onlangs de stoute schoenen aangetrokken en besloten om langs te gaan bij Sophie in Utrecht. Van tevoren een afspraak gemaakt, puur gebaseerd op recensies en de beschrijving in haar profiel (haar profiel had toen nog geen foto's). Eenmaal op de kamer vroeg ze dan ook of ik wel tevreden was met mijn keuze. Gelukkig kon ik haar verzekeren dat ik absoluut geen spijt had. Haar huidige profielfoto doet haar in ieder geval geen eer aan. Sophie is een knappe goedlachse hollandse blondine. Een echte girl-next-door zowel qua verschijning als uitstraling.

                                              Ik ben normaal geen spraakwaterval, maar Sophie bracht zo'n prettige sfeer dat ik me meteen op m'n gemak voelde en er vanaf het begin al een gezellig gesprek op gang kwam. Voor het uitkleden, extra's en speciale verzoekjes besproken. Sophie was gelukkig overal voor in. Dus gauw gewassen en op bed lekker tegen elkaar aangekropen. Nog een beetje gekletst alvorens ik begon met het verkennen van haar lichaam. Ze kon goed aangeven wat ze lekker vond, wat ik altijd erg waardeer, en ze had er duidelijk zin in. Het voorspel was erg aangenaam en we namen er ook heerlijk de tijd voor.

                                              Vervolgens veranderde Sophie voor mijn ogen van een onschuldige girl-next-door in een ware nimfomaan. Ze had nauwelijks het voorspel afgerond of ze zat al bovenop me, alsof ze zichzelf niet langer meer kon inhouden. Van dat uitzicht kan ik erg genieten en ook vind ik het altijd erg opwindend wanneer een dame zo de touwtjes in handen neemt. Intiem was lekker wild en vol overgave. Maar helaas was de omslag voor mij zo onverwachts en haar toewijding zo intens dat ik het niet op tijd kon aangeven dat ik al op springen stond. Jammer, want met zo'n meid zou ik het eigenlijk wel uren willen doen.

                                              Omdat we nog een paar minuten over hadden heeft ze me achteraf nog een heerlijke massage gegeven en hebben we nog een lekker bijgekletst. Daarna aangekleed, afscheid genomen en met een heerlijk ontspannen gevoel het pand uitgelopen.

                                              Sophie is echt een aanrader en mij zal ze zeker nog wel vaker zien.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Dit is inderdaad een topdame. Ik dacht destijds een recensie te hebben geschreven want ik was bij haar al paar maanden geleden geweest en toen in House of Dreams, waar Sophie overigens morgen zondagmiddag ook een paar uurtjes is las ik net op de site van House of Dreams, eens kijken of ik dat kan inpassen in mijn agenda, maar ze is goed en populair deze dame, dus de kans is groot dat ze al volgeboekt is.

                                                Nou dan even in grote lijnen want het is al enige tijd geleden, dat ik de details niet meer in orde heb. Een ware verleidster, prachtige ogen, en intellectuele bagage wat ik zeer fijn vind bij een langere date, omdat je dan automatisch ook meer converseert met elkaar. In de jacuzzi wist ze mij sensueel met haar tong over mijn lichaam en haar lekkere tongzoenen gek te maken van genot. Een ware weldaad voor Yankee's geest en lichaam. En haar verdere sexuele skills zijn van universitair niveau, zowel technisch als in de manier (erotisch en sensueel) van uitvoering. Een op en top klasse dame en lekker Hollands en blond.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Je hebt in de prostitutie altijd een soort van buitencatagorie dames die een hoger niveau service en passie geven in een date dan de gemiddelde dame. Nu Sophie valt ook zeker in die buitencatagorie. Ook in combi met brains wordt dan de sex veel intenser en lekkerder. Een totale beleving op een hoger niveau. Ik heb echt intens genoten van Sophie bij Privehuis La Cloche waar ook Gaia zo n topper is. En ook beide intelligent, mooie body met goede billen, knap gezicht en Nederlands. Sophie is prettig in de conversatie maar ook zeer intens en sensueel in bed met veel afwisseling en inzet. Het zit hem ook in details in het minnespel met haar. Alsof je een jas aantrekt die gegoten zit. Haar orale kunsten zijn van hoog niveau en het voorspel, teasing en vrijen is een lust. Ik ga haar zeker vaker bezoeken en hoop maar niet dat er komende dinsdag door Rutte een lockdown wordt afgekondigd, al zit dat er helaas wel in. Dus nu de komende dagen vd zekerheid vast extra gaan genieten bij de verschillende sexy dames

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X