Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sophie, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287d

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #26
  Pareltje van t huis! Altijd vrolijk en stelt je op je gemak als heb je zelf een slokje op en duurt t wat langer dat je tot orgasme komt hihi 😅 dan heb ik het nog niet eens over haar uiterlijk wauw

  Comment


  • #27
   Dit was mijn allereerste bezoek aan la cloche. Ik was al een beetje gespannen, want ik had geen idee hoe het in het bordeel werkt, en daar komt nog bij dat de ingang aan de drukke weg ligt. Nooit gewaardeerd hoe de elektrische deur werkt, maar besefte die dag hoe belangrijk het was om snel uit het zicht van vreemden op de weg te komen. Eenmaal binnen werd ik ontvangen door een gastvrouw (slank een beetje groot met een bril - ik noem dit omdat ik bij mijn toekomstige bezoeken een andere gastvrouw tegenkwam die klein van stuk was een beetje onbeleefd en ik voelde me niet welkom). Hostess legde de regels inderdaad uit zij was erg beleefd en bescheiden en beantwoordde al mijn vragen. Sophie was de enige die op dat moment slechts 30 minuten beschikbaar was, dus moest haar kiezen, maar geen spijt. Ze zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde, gevolgd door eenvoudige schoonmaak. Hoewel het niet het lichaamstype is, vond ik haar toewijding tijdens act geweldig. Begonnen met tongzoenen heeft ze zachte volle lippen, ze kuste graag. Ze heeft ook prachtige borsten. Op het bed mocht ze haar poesje verwennen, smaakte lekker fris en bleef meer dan 5 minuten aanhouden tot ze een beetje beefde en ze vroeg me om het rustig aan te doen toen ze klaarkwam en nu is clit gevoelig. Condoom op en begon lekker diep te blazen in een mum van tijd was ik hard. Begonnen als missionaris was het leuk om te zien hoe haar gezichtsuitdrukkingen en ogen aangaven dat ze ook van de diepe stoten genoot. Gevolgd door doggy waar ik een spiegelbeeld had van haar prachtige borsten die stuiteren terwijl ik haar hard neukte om af te maken. Sprak nog 5 minuten en vertrok gelukkig. Het was een geweldig bezoek aan La Cloche en Sophie als je dit leest, bedankt en ik zal je binnenkort ontmoeten.

   Comment


   • #28
    Madrid, 30 november

    Lieve Sophie,

    Afgelopen vrijdag is deze Sint bij je langs geweest,
    en wat was me dat uurtje toch een feest.

    ik had je nog niet eerder ontmoet,
    maar je sexy verschijning deed de Sint erg goed

    Je bent een topper in alle facetten
    Van je lippen tot je borsten en je lekkere kadetten

    Je kan onwijs gezellig met je kletsen,
    maar ja de Sint kwam natuurlijk wel om te ketsen

    Tweemaal heb je me in het paradijs doen belanden
    met je mond en ook met je handen

    Na m'n verjaardag kom ik snel weer op bezoek
    En neem je dan weer lekker in een of andere hoek koekoek

    Het liefst neem ik je mee naar Spanje
    Helaas is het daar code oranje

    De Sint ga nu stoppen met dichten
    want hij moet nog meer werk verrichten.

    X De Sint (die grote met die zwart witte french bullie)
    Comment


    • #29
     Deze topdame is overigens ook vaak volgeboekt, valt misschien minder op als dan bij Olivia van Privehuis La Cloche, maar dat komt natuurlijk omdat die laatste er heel weinig is en als ze er is ook weinig uurtjes. Ook die nieuwe beauty Seda is al vaak bezet. Waar halen ze die topmeiden toch vandaan?

     Comment


     • #30
      Maandag voor de lockdown voor de vierde keer bij Sophie geweest. Helaas zie ik Sophie alleen op mijn vaste maandag als er een dreigende lockdown aan zit te komen. Normaal werkt ze niet op maandag. Je zou bijna willen dat er weer een lockdown aankomt.
      Wat een vrolijke, knappe, intelligente dame met perfecte borsten. Ze vroeg of ik het gebruikelijke recept wilde, maar dit keer wilde ik het volledige menu en daar heb ik geen spijt van gekregen. Wat een verschil tussen PZC en PMC en tot mijn grote verbazing heeft ze daar ook nog een fantastisch prijsje voor. Jammer dat ik haar niet vaker kan zien vanwege haar werkdagen, maar het is altijd een genot om even bij haar te zijn.

      Comment


      • #31
       Volgende week weer aanwezig bij La Cloche!
       1x bij haar geweest, prima vrolijke meid.
       leuke babbel. Zeker een aanrader.

       Comment


       • #32
        Sophie komt weer terug in september bij La Cloche!

        Comment

        Working...
        X