Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

2023 jaar van concerten. Welke bezoeken jullie ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Woke heeft hier niets mee te maken en schrijvers krijgen geld, en die kunnen vaak niet zingen. Een zanger is toch terecht dat ie wordt beoordeeld op zijn performance?

    Comment


    • #27
      Human nature een kleine hit van Michael Jackson was geschreven door 1 Toto lid, en ze speelden de muziek als band op aantal songs van het album Thriller, maar Jackson had wel wat meer platen en hits lol, en ja schrijvers heb je altijd dat wil niet zeggen dat de uitvoerende artiesten dan de credits niet verdienen, want zonder hen was het geen hit geworden en had de schrijver niets verdiend

      Comment


      • #28
        maar de vraag hier is naar welke concerten gaan jullie dit jaar

        Comment


        • #29
          Ik denk ook aan 2000 Motels.

          Comment


          • #30
            https://www.ad.nl/show/beyonce-komt-...rena~a8a0a0d6/

            Beyoncé komt naar Amsterdamse Johan Cruijff Arena


            Goed nieuws voor fans van Beyoncé: de superster heeft woensdag haar wereldtour aangekondigd en doet ook Nederland aan. Twee avonden op rij, op 17 en 18 juni, staat ze in de Amsterdamse Johan Cruijff Arena.
            ---

            jammer van de locatie, drama geluids echo galm bak die Arena

            Comment


            • #31
              https://www.ad.nl/show/nul-hits-in-n...eres~a4ed3f7d/

              Nul hits in Nederland, maar concert binnen no-time uitverkocht: wie is deze zangeres?


              De Amerikaanse Sabrina Carpenter (23) heeft vrijdagochtend binnen no time haar concert in Amsterdam uitverkocht. En dat terwijl ze in ons land nog nooit een hit heeft gehad. Wie is deze zangeres en waar kun je haar van kennen?



              Op de website van Ticketmaster vond om 10.00 uur een kleine veldslag plaats. Enkele duizenden fans stonden in de wachtrij om kaartjes te bemachtigen voor de Melkweg, een zaal waar slechts 1250 man in kan.

              Een deel van de tickets was al verkocht tijdens een voorverkoop, organisator Greenhouse Talent wil niet zeggen hoeveel. Wel dat het vrijdag ‘razendsnel’ ging en de show binnen enkele minuten was uitverkocht. Meerdere fans melden op sociale media dat ze na een paar seconden al geen kaartjes meer konden krijgen.

              Een bedrag met zes nullen


              Carpenter mag in Nederland dan nooit de Top 40 hebben gehaald, ze is internationaal best een grote naam. Ook voor wie haar naam of muziek niet kent, heeft ze mogelijk een bekend gezicht.

              De Amerikaanse timmert al jaren aan de weg als actrice. Het begon met een gastrolletje in Law & Order: special victims unit op haar twaalfde, waarna ze meerdere seizoenen te zien was in de Disney-serie Girl meets world. De afgelopen jaren speelde ze vooral in films op streamingdiensten, zoals de twee delen van Tall girl en Work it op Netflix.

              Het zijn niet de bekendste films, maar Sabrina is geen actrice in de marge. In 2020 maakte ze haar debuut op Broadway in de musical Mean girls, waar al na haar tweede show de stekker uit ging vanwege corona. Tijdens de pandemie pitchte ze via Zoom een idee bij Netflix: een eigentijdse musicalversie van Alice in Wonderland. De streamingreus telde er ‘een bedrag met zes nullen’ voor neer en Sabrina gaat erin spelen en de film produceren, aldus Forbes.

              Niet voor niks stond ze in 2021 in de prestigieuze ‘30 under 30’-lijst van het zakenblad, een overzicht met de meest veelbelovende jonge talenten. Tijdschrift Nylon nam haar drie jaar eerder al op in een soortgelijke lijst, naast generatiegenoten als Billie Eilish.

              Op haar negende op YouTube


              Dat heeft ook te maken met haar muziek, die geen zijpaadje is: Carpenter nam als 9-jarig meisje al covers op voor YouTube, waarna haar vader een studio voor haar bouwde in de kelder. Ze deed destijds ook mee aan een online talentenjacht van Miley Cyrus, veertien jaar later staan er vijf albums op haar naam.

              Het hitlijstsucces was internationaal bescheiden, maar de cijfers liegen er niet om: haar liedjes zijn naar verluidt meer dan 2 miljard keer gestreamd en haar clips zijn goed voor honderden miljoenen views op YouTube.

              Lingerie en dure telefoons


              Met 28 miljoen volgers op Instagram en 13 miljoen op TikTok heeft Sabrina ook een online-aanwezigheid van formaat. Ze ging meerdere ongetwijfeld lucratieve deals aan met grote merken als Samsung, Yves Saint Laurent en Savage x Fenty, het lingeriemerk van Rihanna. Ze heeft haar eigen (mierzoete) parfum en woonde vorig jaar haar eerste Met Gala bij in een voor haar gemaakte jurk van Paco Rabanne.




              Waar gaat dit heen? Ze wil haar passies in elk geval blijven combineren. ,,Ik zou liegen als ik niet zou zeggen dat ik een EGOT wil worden’’, zei Sabrina eerder, oftewel: ze droomt van een Emmy, een Grammy, een Oscar én een Tony Award.

              Comment


              • #32
                Ik hoop op Pearl Jam

                Comment


                • #33
                  Ik ga naar Madonna. Ze heeft een reputatie van concerten afzeggen en schijnt niet goed live te kunnen zingen. Ik heb besloten toch maar te gaan vanwege jeugdsentiment , als het doorgaat.

                  Comment


                  • #34
                    Vooral een gelikte show lijkt me, dat heeft ze altijd wel goed weten te doen. Maar beter inderdaad als ze playbackt haha.

                    Ze ziet er trouwens wel verschrikkelijk uit tegenwoordig....

                    Comment


                    • #35
                      https://www.ad.nl/show/eerbetoon-in-...cert~ad306707/

                      Eerbetoon in de maak voor Golden Earring: duizend fans treden op als afscheidsconcert


                      De Haagse rockband Golden Earring heeft door de spierziekte van gitarist George Kooymans nooit een afscheidsconcert kunnen geven. Dat is erg jammer, vindt documentairemaker Yaël Vinckx. Daarom nam ze het initiatief voor een afscheidsconcert voor de band, waarbij zo’n duizend amateurmuzikanten in Ahoy Earring-songs zullen spelen.

                      Comment


                      • #36
                        https://www.ad.nl/show/roger-waters-...-bar~a827f921/

                        Roger Waters in Ziggo Dome: ‘Als je mijn politiek niet kan uitstaan, fuck off naar de bar’


                        Roger Waters (79) heeft dinsdagavond tijdens zijn uitverkochte concert in de Ziggo Dome hard uitgehaald naar de fans die niets van zijn politieke statements moeten hebben. ,,Als je een van die ‘ik hou van Pink Floyd, maar ik kan Rogers politiek niet uitstaan’-mensen bent, fuck off naar de bar dan’’, vertelde hij in een vooraf opgenomen mededeling.



                        Roger Waters staat dinsdag, donderdag en vrijdag in een uitverkochte Ziggo Dome in het kader van zijn This Is Not A Drill-tour. Het zijn waarschijnlijk de laatste concerten die Waters op Nederlandse bodem gaat geven. Zijn weinig verhullende boodschap voorafgaand aan het concert was te verwachten. Ook bij eerdere concerten deze tour liet Rogers het publiek vast weten dat ze harde politieke uitspraken kunnen verwachten.

                        ‘Walgelijke man’


                        Waters ligt al enige tijd onder vuur vanwege zijn omstreden uitspraken over de oorlog in Oekraïne en zijn anti-Israëlische houding. Polen en Duitsland hebben zijn concerten om deze reden verboden. Het Centrum Informatie en Documentatie Israel (Cidi) in Nederland vroeg organisator Mojo om de concerten ‘nauwlettend in de gaten te houden’. Het gaat Cidi-directeur Naomi Mestrum te ver om de concerten van Waters te boycotten, al noemt zij de zanger een ‘walgelijke man die werkelijk krankzinnige dingen roept over Joden en Israël. Deze man is de afgelopen jaren volledig doorgeslagen’.

                        Mojo heeft niet overwogen de optredens op 4, 6 en 7 april te schrappen. Wel kwamen er de afgelopen weken ‘een paar klachten binnen’.

                        Comment


                        • #37
                          https://www.ad.nl/show/recensie-roge...geet~a8226498/

                          Recensie: Roger Waters maakt in Ziggo Dome pas indruk als hij de politiek even vergeet


                          THIS IS NOT A DRILL TOURBij het eerste van drie optredens in Amsterdam speelde Roger Waters dinsdag veel oud werk van Pink Floyd, maar wie voor een avondje nostalgie kwam zat verkeerd. Politiek was waar het vooral om ging.

                          In de Ziggo Dome klinkt vooraf, zoals bij elk optreden deze tour, een door Rogers Waters ingesproken boodschap. Hij richt zich tot mensen die wel van de muziek van Pink Floyd houden, maar niet in zijn politieke opvattingen zijn geïnteresseerd.

                          Waters’ advies aan zulke bezoekers: ‘Fuck off to the bar.’

                          Toch lijkt het zonneklaar dat het merendeel van de bezoekers, over het algemeen van gevorderde leeftijd, hier vanavond vooral is om Waters oude nummers te horen spelen van Pink Floyd, de rockgroep waarvan hij lange tijd de leider was en die hij in 1985 in grote onmin verliet.



                          Afgewisseld met werk van zijn solo-albums speelt Water inderdaad veel muziek van Pink Floyd. Maar of ze willen of niet, de bezoekers krijgen er ook héél veel politiek bij. Vooral op de videoschermen komen zo veel politieke boodschappen en ook schokkende beelden voorbij dat van een gezellig avondje nostalgie allerminst sprake is.

                          This is not a drill heet Roger Waters’ huidige tournee, die vorig jaar juli begon in de Verenigde Staten en nu Europa aandoet. Op affiches werd hij aangekondigd als Waters’ ‘first farewell tour’. Humor? Of is Waters (79) echt van plan meerdere keren afscheid te nemen van het publiek?

                          Hoe het ook zij, zonder horten of stoten verloopt This is not a drill niet. Controversieel is de gewezen Pink Floyd-voorman al langer, maar tegenwoordig roept hij met zijn politieke opvattingen (hij beschouwt zichzelf als links) steeds meer mensen tegen zich in het harnas.

                          Onder meer vanwege zijn radicale kritiek op de staat Israël (even erg als Nazi-Duitsland, volgens Waters) wil het stadsbestuur van Frankfurt niet dat hij optreedt in de stad. Intussen zijn kaartjes voor de show in de lokale Festhalle nog gewoon te koop.

                          Wel definitief geannuleerd (vorig jaar zelfs al) zijn twee concerten die Roger Waters zou geven in het Poolse Krakau. Daar was hij niet welkom vanwege zijn opvattingen over de oorlog in Oekraïne. De Britse rockster huldigt de opvatting dat de Russische inval is uitgelokt door het westen, in het bijzonder de Amerikaanse president Joe Biden.

                          Amerika krijgt het sowieso zwaar te verduren in de show. Amerikaanse presidenten? Oorlogsmisdadigers, allemaal, dus inclusief Barack Obama, leren we van het videoscherm. Tussen alle politieke slogans op datzelfde scherm lezen we Fuck the occupation (dat zal over Israël gaan, niet over Rusland), maar ook Fuck anti-semitism.



                          De muziek klinkt intussen geluidstechnisch perfect. En ja, als Roger Waters en zijn muzikanten, die op een midden in de zaal opgesteld podium staan, oud werk van Pink Floyd spelen klinkt dat nagenoeg precies zo als op de platen uit vooral de jaren zeventig. Alleen Waters’ stem is veranderd, maar wie zou het een bijna tachtigjarige kwalijk durven dat hij niet meer klinkt als de jongeman die hij eens was.

                          Door de lucht zweeft eerst een gigantisch opblaasvarken en later, na de pauze, een dito schaap, allebei op afstand bestuurbaar.

                          Indrukwekkend is het concert vooral op de spaarzame momenten dat Waters de politiek even vergeet. Zo is er aan het einde van het concert een mooi setje nummers van Dark side of the moon, hét succesalbum van Pink Floyd. Eerder op de avond betoont Waters eer aan Syd Barrett, de oorspronkelijke leider van de groep, die na een leven vol mentale problemen in 2006 overleed.

                          Barrett wordt herdacht met de loepzuiver uitgevoerde songs Wish you were here en Shine on you crazy diamond. Uit de bijval van de toehoorders lijkt te mogen worden afgeleid dat dit precies is waarvoor ze zijn gekomen.

                          Comment


                          • #38
                            https://www.ad.nl/show/kaartverkoop-...raaf~a3c7cb45/

                            Kaartverkoop Guns N’ Roses valt tegen: concert niet meer op groot terrein in Landgraaf


                            Het concert van de Amerikaanse rockband Guns N’ Roses in Limburg van 11 juli is verplaatst naar een kleiner terrein, omdat de kaartverkoop tegenvalt. Organisator Mojo hoopte 50.000 à 60.000 tickets te slijten, maar vooralsnog zijn er 15.000 verkocht.



                            Dat zegt boeker Rob Trommelen tegen 1Limburg en De Limburger. De groep van zanger Axl Rose en gitarist Slash zou optreden op het Megalandterrein in Landgraaf, maar dat wordt het Evenemententerrein Weert Noord. Daar kan het podium blijven staan van het festival Bospop, dat plaatsvindt op 7, 8 en 9 juli.

                            De website van Mojo spreekt van ‘logistieke en productionele redenen’ als motivatie, maar het gaat om tegenvallende kaartverkoop. ,,We hadden ingezet op 50.000 à 60.000 verkochte kaartjes, dat is niet gebeurd’’, aldus Trommelen. ,,De kaartverkoop is niet goed genoeg om daar een heel terrein voor op te tuigen. In Weert staat het terrein van Bospop, dat is perfect voor zo’n 30.000 toeschouwers.’’

                            De hoop is dus dat er de komende maanden nog duizenden kaartjes worden verkocht. ,,Met zo’n 25.000 tot 30.000 verkochte kaartjes zijn we redelijk tevreden.’’ Het goedkoopste kaartje kost 100,80 euro. De boeker baalt dat het concert verplaatst moet worden, maar is blij dat het in Limburg blijft. ,,Een groot deel van de kaarten zal toch in Limburg verkocht zijn, dan kun je wel naar het GelreDome uitwijken (in Arnhem, red.), maar dan heeft dit toch mijn voorkeur.’’

                            Het is opvallend dat zo’n bekende rockband veel minder kaartjes weet te verkopen dan verwacht. Trommelen denkt dat de band te vroeg terugkomt naar Nederland. ,,Het is volgens mij de vierde comebacktour van Guns N’ Roses. Pas nog in Groningen (2022), en ze stonden twee keer in Nijmegen (2018)”, zegt hij. Daardoor is er mogelijk minder animo voor wederom een groot concert.

                            Comment


                            • #39
                              https://www.ad.nl/extra/win-2-exclus...rena~ad3cbda2/

                              Win 2 exclusieve tickets voor Metallica in de Johan Cruijff Arena




                              Metallica komt naar Nederland! Op 27 april opent de metalband de M72 World Tour in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam en jij kunt erbij zijn.

                              AD geeft nu twee snakepit-kaarten weg waarmee je toegang krijgt tot een exclusief vak in het midden van het podium. Log in en laat hieronder je gegevens achter om kans te maken.

                              Comment


                              • #40
                                Kwam Bruce Springsteen nog naar ons land?

                                Comment


                                • #41
                                  Originally posted by Beukenoot View Post
                                  Kwam Bruce Springsteen nog naar ons land?
                                  Zeker , zelfs 3 keer . 2x Arena en 1 keer Landgraaf

                                  Comment


                                  • #42
                                    https://www.ad.nl/show/queen-werkt-a...tman~a8e2836b/

                                    Queen werkt aan nieuw repertoire met Adam Lambert als frontman


                                    Queen overweegt nieuw muzikaal repertoire te maken en uit te brengen met Adam Lambert als zanger. Dat zegt gitarist Brian May in een Amerikaans radio-interview.



                                    ,,We hebben wat gemaakt, we hebben er alleen niets van laten horen”, aldus de 75-jarige May. ,,Het moet iets zijn dat zo speciaal is dat we denken dat we het kunnen delen met het publiek.”

                                    Voor Adam Lambert voelt het mogelijk uitbrengen van nieuwe muziek als ‘een grote druk’. Ook vraagt Lambert zich af of het voor hem gepast is om nieuw materiaal uit te brengen. Daarmee doelt hij op het opvolgen van de overleden frontman Freddie Mercury. Hij stierf in 1991.

                                    Sinds 2012 werken Queen en Adam Lambert samen en toeren zij over de wereld. Het laatste album van Queen met Mercury, Innuendo, verscheen 32 jaar geleden.

                                    Comment


                                    • #43
                                      https://www.ad.nl/binnenland/metalli...iaal~ade39bae/

                                      Metallica bezorgt terminaal zieke Alyssa (30) de avond van haar leven: ‘Voor mij en Mike zo speciaal’


                                      CONCERT AMSTERDAMMuziek biedt troost, vult je met liefde en laat je voor heel even die narigheid in je leven vergeten. Voor de 30-jarige Alyssa Denkers kwam het concert van Metallica in de Arena als geroepen. Afgelopen weekend hoorde de Limburgse verpleegkundige dat ze door een zeldzame ziekte niet lang meer te leven heeft. Dankzij een stichting ging haar laatste wens donderdagavond in vervulling. ,,We hebben enorm genoten, van begin tot eind.”



                                      Stiekem had Alyssa alle hoop al opgegeven. Haar gezondheid gaat zo snel achteruit, dat het echt niet meer realistisch was dat ze tussen 60.000 uitzinnige metalfans kon gaan staan. ,,Ik voel dat mijn lichaam langzaamaan uitvalt”, vertelt ze geëmotioneerd aan de telefoon. ,,Ik kan bijna niets meer. Ik voel geen energie meer in mijn benen, ben intens vermoeid, mijn hart werkt niet goed. Het gaat echt heel snel nu.”

                                      ‘Laat me maar gaan’


                                      Alyssa, tot voor kort gezond, heeft het syndroom van Ehlers-Danlos (EDS), een aangeboren en erfelijke aandoening waarbij het bindweefsel niet goed is aangelegd. Het wordt veroorzaakt door een ‘fout’ in een of meerdere genen. Slechts 1 op de 5000 mensen heeft er last van. En nog minder mensen gaan er uiteindelijk door dood. ,,Er is nog heel weinig bekend over EDS. Het ziektebeeld is bij iedereen anders, het kent meerdere varianten en gradaties. Bij mij slaat het helaas heel hard toe”, vertelt ze.

                                      De eerste klachten begonnen in januari. Daarna werd het steeds erger. Tot het moment dat Alyssa niet meer wakker was te krijgen. Ze belandde op de intensive care. Inmiddels is ze weer stabiel, maar de artsen weten wel dat het niet meer goed met haar komt. Die bikkelharde mededeling is afgelopen weekend als een bom ingeslagen. ,,Het ging echt zo slecht met me. Had zoveel pijn in mijn lichaam. Ik zei toen: geef me maar medicatie, geef me maar rust. Laat me maar gaan, ik heb er vrede mee.”



                                      ‘Ik ben een festivalganger’


                                      Alyssa knokte door en heeft nu als doel om nog zo lang mogelijk te blijven. Voor haar familie, vrienden en voor haar vriendje, die haar door dik en dun blijft steunen. Tegelijkertijd moest ze ook eerlijk zijn: bepaalde dingen gaan gewoon niet meer. Naar een concert gaan, bijvoorbeeld. En dat is voor een ‘muziekdier’ een bittere pil. ,,Harde muziek, en vooral gitaren, zijn mijn leven. Ik ben echt een festivalganger. Hou ontzettend van bands als Rammstein en Sabaton.” En ja, natuurlijk ook Metallica. ,,Het was heel zuur om Metallica op te geven. Ik kijk daar al zo lang naar uit. Had me zo op verheugd om ze voor de vierde keer te zien. Dat nieuwe album is echt grandioos, en vanavond is de première van de tournee. Wat was het gaaf om dat nog één keer mee te maken.”

                                      Via via kwam ze op het idee om Ambulance Wens te benaderen, een stichting die laatste wensen van terminale patiënten laat uitkomen. Ze verwachtte er niet veel van. Tot de telefoon dinsdag ging. Het was Ambulance Wens, met goed nieuws: Alyssa mag met brancard en al naar Metallica, op een steenworp afstand! ,,Ik voelde me als een klein kind dat voor het eerst in een speeltuin wordt losgelaten. Ik ben zo waanzinnig blij, zo dankbaar dat dit kan. Het is onbeschrijfelijk.”

                                      Rollercoaster


                                      Sindsdien zit Alyssa in een rollercoaster. ,,Het voelt ergens ook heel dubbel. Je kijkt er natuurlijk ontzettend naar uit om je idolen weer te zien. Tegelijkertijd ben je ontzettend verdrietig. Je weet dat je doodgaat, maar je wilt helemaal niet. Dat maakt je heel angstig. Maar gelukkig is er nu dit lichtpuntje. Ik vind het bijzonder dat mijn naasten straks kunnen zeggen: we hebben met Alyssa nog wel iets heel bijzonders mogen meemaken. Dat ik dat voor ze mag achterlaten, is een waanzinnig gevoel.”

                                      Vrijdagochtend, de dag na het concert, zit Alyssa nog in een roes. ,,We werden supergoed opgevangen door de mensen van Arena. We hadden geweldige plaatsen. De muziek was kei gaaf, super genoten tot op het eind. Heb geen minuut gemist. Voor mij en mijn vriend Mike was het heel speciaal om dit moment samen te hebben.”

                                      Uitvaart


                                      Voor haar uitvaart heeft Alyssa al genoeg plannen. ,,Dela is hier al geweest. Ik wil zelf de regie blijven houden. Ik heb gezegd: laat die bloemen maar thuis, en stop het geld maar in Ambulance Wens. Dat vind ik zoveel waardevoller dan een bloemstuk waar ik helemaal niks aan heb. Nu pas besef ik wat voor een belangrijk werk deze mensen doen. Hoeveel geluk en troost zij andere mensen geven. Dat is gewoon onbetaalbaar.”

                                      Comment


                                      • #44
                                        https://www.ad.nl/show/aerosmith-kon...-aan~a17b8097/

                                        Aerosmith kondigt afscheidstournee aan


                                        De Amerikaanse rockband Aerosmith heeft maandag een afscheidstournee van veertig concerten aangekondigd. Het gaat vooralsnog alleen om shows in de Verenigde Staten en in Canada.

                                        Comment


                                        • #45
                                          https://www.telegraaf.nl/entertainme...s-in-nederland

                                          Stromae cancelt hele tour inclusief shows in Nederland

                                          Stromae heeft zijn hele The Multitude Tour uit de agenda geschrapt, nadat hij eerder al enkele shows had geannuleerd. Hij zal dus dit jaar ook niet meer in Nederland optreden. Dit maakte de Belgische zanger, die eerder al vanwege zijn gezondheid niet kon optreden, bekend middels een bericht op sociale media.



                                          „Het was een moeilijke beslissing, maar tegelijkertijd nodig voor mij om beter te worden”, aldus Stromae, die eerder nog wel een sprankje hoop had. „Omgeven door mijn artsen, mijn familie, mijn vrienden en mijn team hoopte ik snel beter te worden om verder te kunnen met toeren en jullie zo snel mogelijk weer te ontmoeten.”

                                          „Helaas moet ik accepteren dat de tijd die ik nodig heb om te rusten en te herstellen langer zal duren dan verwacht”, gaat hij echter verder. „Het spijt mij enorm dat ik mijn belofte niet na kan komen en dat ik vandaag het einde van The Multitude Tour moet aankondigen.”

                                          Stromae startte de tour in februari 2022 en zou in april Nederland aandoen, maar annuleerde toen al een paar Europese shows vanwege zijn „huidige gezondheid.” De shows van 22 en 23 november in de Ziggo Dome bleven staan, maar die gaan dus nu ook niet door, evenals die op het festival Down the Rabbit Hole op 1 juli.

                                          Comment


                                          • #46
                                            Die wordt niet oud ben ik bang

                                            Comment


                                            • #47
                                              Net als Billie Eilish kampen beide met depressies en suicide gedachten, triest

                                              Comment


                                              • #48
                                                Geluid bij Bruce Springsteen was weer bagger in de galmbak vd Amsterdamse arena

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Originally posted by Willy Wonka View Post
                                                  Geluid bij Bruce Springsteen was weer bagger in de galmbak vd Amsterdamse arena
                                                  Ik stond vrij vooraan ( golden cirkel) en was echt wel te doen . Had het erger verwacht. Hoorde van mensen op de tribune dat het daar echt heel bagger was.

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Wel jammer dat al die grote artiesten blijven kiezen voor die galmbak van de Arena, maar qua aantal bezoekers is er denk ik geen andere locatie dat groot genoeg is?

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X