Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen, Schipperskwartier, Red Light District, Antwerpen

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ik was gisteren met een maat in Antwerpen en heb even goed opgelet op huisnummers en straat naam, in de avond op Verversrui 8 tegen over de plaspalen in het middelste raam stond een slanke zwartharige lange dame met kleine borsten, beetje nors kijkende, is dat een leuke dame of recensies van te vinden?

    Comment


    • Kan je makkelijk parkeren in of rondom het Schipperskwartier? Ik las iets met een zone klopt dit?

      Comment


      • Originally posted by Ballebak1 View Post
        Kan je makkelijk parkeren in of rondom het Schipperskwartier? Ik las iets met een zone klopt dit?
        op zondag is het parkeren zelfs gratis en eventueel vlakbij ook een parkeergarage.
        theo1

        Comment


        • Originally posted by beautylover View Post
          ik was gisteren met een maat in Antwerpen en heb even goed opgelet op huisnummers en straat naam, in de avond op Verversrui 8 tegen over de plaspalen in het middelste raam stond een slanke zwartharige lange dame met kleine borsten, beetje nors kijkende, is dat een leuke dame of recensies van te vinden?
          Als ik je beschrijving lees, heb je Ariana gezien. Voor kerst, ben ik daar op de middag ook eens geweest en een topervaring gehad.

          Comment


          • Beautylover bedoelt de dame in de avondshift, die heeft ook vaak zo'n apart zwart nek kettingkje strak rond haar hals wat beetje er uit ziet als een tattoo of plastic hekwerkje

            Comment


            • Originally posted by Ballebak1 View Post
              Kan je makkelijk parkeren in of rondom het Schipperskwartier? Ik las iets met een zone klopt dit?
              In alle straten erom heen kan je goedkoop betaald parkeren of parkeergarages. Soms wel vol omdat men al tijden een deel vd Brouwersvliet heeft opengebroken voor werkzaamheden. Zondag is gratis parkeren. Maar als je 100 of meer gaat uitgeven aan prostitutiebezoek dan maken die paar Euro's parkeergeld ook niet uit.

              Comment


              • Originally posted by Dadji View Post

                Als ik je beschrijving lees, heb je Ariana gezien. Voor kerst, ben ik daar op de middag ook eens geweest en een topervaring gehad.
                Tegenwoordig vaak wit acbtig shirtje aan, ik ken haar alleen van de avondshift. Nooit binnen geweest. Heb jij er een recensie hier op Citygirl geschreven? En wat was er zo top aan jouw ervaring met haar?

                Comment


                • Sara zou ze heten vertelde Anna van 8-1 mij

                  Comment


                  • Ben deze week paar keer in schipperkwartier geweest maar heb elena van schippersstraat 3-1 niet gezien, is ze nog wel werkzaam ? Ben haar telefoonnummer kwijt gespeeld.

                    Comment


                    • https://www.smdome.com/reclame-voor-...-mensenhandel/

                      Reclame voor sekswerk binnenkort niet meer strafbaar: “Belangrijke stap in strijd tegen misbruik en mensenhandel”

                      Bron: https://www.gva.be

                      Dinsdagmiddag schaarden alle meerderheidspartijen zich in de kamercommissie Justitie achter de hervorming van het seksueel strafrecht. Een belangrijk onderdeel van de tekst gaat over de decriminalisering van sekswerk en aanverwante diensten. Hoewel prostitutie op zich niet strafbaar is, zijn chauffeurs, boekhouders of advertentieplatformen rond sekswerk dat momenteel nog wel. Daar komt verandering in met het oog op een betere aanpak van mensenhandel en seksuele uitbuiting.
                      David Van Turnhout
                      Woensdag 16 februari 2022 om 05:00

                      “Dit is een belangrijke stap”, zegt kamerlid Ben Segers (Vooruit). “Het is gedaan met de problemen voor zelfstandige sekswerkers wanneer ze willen samenwerken met derde partijen. Bovendien hebben we er voor gezorgd dat gedwongen sekswerk niet onder de radar verdwijnt, en dat is een goede zaak”, klinkt het. Segers benadrukt dat het wetsvoorstel niet alleen focust op erkenning voor sekswerkers, maar ook meer mogelijkheden creëert om seksuele uitbuiting en mensenhandel actiever op te sporen en tegen te gaan.



                      Voordien werkten onder meer advertentieplatformen in een grijze zone. Ze werden wel gedoogd, maar verder kon de overheid hen geen regels opleggen of gedragscodes met hen afspreken omwille van die illegaliteit. “Door deze diensten uit het strafrecht te halen, kunnen we dergelijke websites eindelijk good practices opleggen en akkoorden sluiten”, aldus Segers.
                      “Door in te zetten op sensibilisering willen we klanten wegwijs maken in verantwoordelijk sekswerk”, legt Ben Segers (Vooruit) uit.

                      “Door in te zetten op sensibilisering willen we klanten wegwijs maken in verantwoordelijk sekswerk”, legt Ben Segers (Vooruit) uit. — © Bob Van Mol

                      Bij minister van Justitie Vincent Van Quickenborne klinkt een gelijkaardige boodschap. “Door het decriminaliseren van sekswerk, zal er een duidelijk onderscheid kunnen gemaakt worden met illegale praktijken zoals mensenhandel en andere vormen van misbruik.” De invoering van een nieuwe bepaling, ‘misbruik van prostitutie’, zal het mogelijk maken streng op te treden tegen wantoestanden in sekswerk.

                      De straffen hierop zijn één tot vijf jaar gevangenis en boetes van 500 tot 25.000 euro, afhankelijk van de aard van het misdrijf en het aantal slachtoffers.

                      Good Practices

                      Er bestaan intussen al heel wat voorbeelden van wat websites kunnen doen om misbruik en mensenhandel te bestrijden. Zo speurt advertentiewebsite Redlights.be actief naar berichten die wijzen op mogelijke wantoestanden. Reclame voor seks zonder condoom bijvoorbeeld, wijst in veel gevallen op misbruik of dwang. Naast actieve opsporing door de operatoren zelf, kunnen klanten of bezoekers van de site dit melden via een knop.



                      Redlights werkt ook samen met Child Focus in de strijd tegen prostitutie met minderjarigen. Wie via Redlights op zoek gaat naar een sekswerker, krijgt eerst een pop-up met een meisje te zien. Om verder te kunnen surfen, moeten bezoekers aangeven of het om een meerderjarige of minderjarige persoon gaat. De nadruk ligt daarbij vooral op sensibilisering.

                      “Momenteel gebeurt dit allemaal vrijwillig”, zegt Segers. “Maar niet elke website doet dergelijke inspanningen. Door dit in een wet te gieten, zullen we deze ingrepen binnenkort kunnen eisen van elk online platform dat reclame maakt voor seksuele diensten. Door in te zetten op sensibilisering willen we klanten wegwijs maken in verantwoordelijk sekswerk en misbruik zo veel mogelijk aanpakken.”

                      Comment


                      • Originally posted by frankkinky View Post
                        Sara zou ze heten vertelde Anna van 8-1 mij
                        Ze noemt zich Victoria,

                        Comment


                        • Originally posted by frankkinky View Post

                          Tegenwoordig vaak wit acbtig shirtje aan, ik ken haar alleen van de avondshift. Nooit binnen geweest. Heb jij er een recensie hier op Citygirl geschreven? En wat was er zo top aan jouw ervaring met haar?
                          Nee, ik heb er hier geen recensie over geschreven, want toen schreef ik hier nog niet.
                          En wat ik top vond?
                          Leuke en uiteraard knappe meid, zeer ontspannen sfeer, neemt rustig haar tijd om alles op te warmen, pijpt met gevoel en neemt initiatief, zeer gewillig en elke position switch doet ze met de glimlach. Dus kort gezegd, een top ervaring voor 50€

                          Comment


                          • Wat zijn nu de shifts in het Schipperskwartier? En mondkapje hoeft niet meer toch? Ben een beetje de kluts kwijt m.b.t. corona regels die wel/niet meer gelden.

                            Comment


                            • Geen coronaregels meer. 24/7 open en geen mondkapjes

                              Comment


                              • Voor de zwarte laklaarzenliefhebbers zag ik afgelopen weken in avond nacht shift een normaal slanke donkerblonde twintiger staan met lichtgroen lingerieslipje en bh. Geen idee wie het is of welke services ze geeft, maar doe er he voordeel mee. Locatie Schippersstraat 18-1 avond/nacht

                                Comment


                                • ik weet wie je bedoelt, ken haar niet en vanavond was nr 18 1 en 2 donker, geen bezetting,

                                  was vrij rustig met mannen en redelijke bezetting qua dames,

                                  Comment


                                  • in de avond staat op Schippersstraat 29-1 een dame met grote borsten, tegenwoodig zwart setje maar eerder ook wit, was eerder blond nu haar haar donkerder, knapper type, classy, slank met wel bredere heupen, stond volgens mij maanden geleden op Verversrui 24 aan rechterkant.

                                    Iemand die haar naam weet en of ervaring met haar heeft?

                                    Comment


                                    • Originally posted by frankkinky View Post
                                      Voor de zwarte laklaarzenliefhebbers zag ik afgelopen weken in avond nacht shift een normaal slanke donkerblonde twintiger staan met lichtgroen lingerieslipje en bh. Geen idee wie het is of welke services ze geeft, maar doe er he voordeel mee. Locatie Schippersstraat 18-1 avond/nacht
                                      Al een hele lange tijd in de avond als ik er was was de schipperstraat nr 18 k1-2 niemand werkzaam!
                                      theo1

                                      Comment


                                      • Klopt maar nu wel dus

                                        Comment


                                        • Maria (SS40-2) is a.s. dinsdag 15 maart terug, alleen dus geen Gabriella.

                                          Comment


                                          • https://www.dumpert.nl/filmpjes?sele...25605_26027920

                                            alloo in skw.
                                            theo1
                                            Last edited by theo1; 18-03-2022, 20:10.

                                            Comment


                                            • Las dat men in Belgie nu prostitutie ook eindelijk legaal is?

                                              Comment


                                              • Sekswerk in België is niet langer strafbaar, hulpverleners enthousiast: “Dit is historisch”

                                                18 maart 2022
                                                De goedkeuring van het nieuwe seksueel strafrecht in België omvat niet alleen strengere straffen voor verkrachting, maar ook een “decriminalisering” van sekswerk. Hulpverleners in de sector juichen die “historische” stap toe.



                                                Dit mag zeker historisch genoemd worden”, reageert Wendy Gabriëls van Violett Antwerpen, dat sekswerkers medisch en sociaal bijstaat, op het nieuws dat sekswerk niet meer strafbaar is. “We zijn het eerste Europese land dat dit doet. Als hulpverleners kunnen we dit alleen maar toejuichen.”

                                                Maar wat betekent dat nu concreet, die “decriminalisering” van sekswerk? “Heel belangrijk is dat het niet meer onmogelijk is voor sekswerkers om boekhouders of banken in te schakelen en gebruik te maken van hun diensten zonder dat zij in de problemen komen”, zegt Gabriëls. “Voortaan kunnen zij dingen beginnen opbouwen op een officiële manier en ook loonfiches genereren. Dat klinkt voor de meeste mensen normaal, maar voor de meeste sekswerkers was dat allemaal niet toegankelijk.”

                                                In de vroegere wetgeving waren banken of boekhouders namelijk strafbaar als ze sekswerkers ondersteunden. “Heel weinig mensen wilden dat risico lopen. Dus was het voor sekswerkers telkens weer zoeken hoe ze voor zichzelf zekerheden konden inbouwen.”

                                                Toch was er tot dusver wel sprake van een soort gedoogbeleid, maar dat was heel versnipperd en verschilde van stad tot stad. “Zo werkten sekswerkers soms onder een horecacontract of als zelfstandige, met dus de nodige moeilijkheden om een boekhouder of bank te vinden.”

                                                Geen pooiers, wel dienstverband

                                                Pooierschap is en blijft trouwens wel verboden en zal zelfs strenger worden aangepakt. “Maar er wordt een opening gecreëerd voor mensen die op een juiste manier in hiërarchisch dienstverband werken”, voegt Gabriëls toe. “Dan spreek je niet over pooierschap, maar over een correcte uitbating. Daarvoor wordt nog wel een aparte erkenningsprocedure uitgewerkt tegen eind 2022, in samenwerking met alle betrokken organisaties.”

                                                Er zal in de komende maanden en jaren nog wel wat werk zijn om de nieuwe regels op punt te krijgen. “Rond de bescherming van sekswerkers verwacht ik ook nog heel wat gesprekken in de sector. Maar ik zie dat wel positief in: voor het eerst kan dat dan heel transparant gebeuren en voor iedereen op een gelijke manier.”

                                                Comment


                                                • België het eerste Europese land waar sekswerk niet meer strafbaar is?

                                                  Comment


                                                  • dat lijkt me niet, in Nederland is legaal sekswerk al jaren niet meer strafbaar en zo zijn er meer landen, denk dat betrokkenen iets te enthousiast hier in staan

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X