Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Coco, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Laat ik dan de eer hebben om het 100ste berichtje in deze prachtige Coco Topic te plaatsen ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

    Sinds mijn laatste recensie heb ik Coco nog meermaals bezocht, alleen niet allemaal meer een recensie gegeven omdat ik eigenlijk al vaak heb benoemt wat voor een vakvrouw Coco wel niet is.

    Het mooie aan Coco is ook dat ze na al die maanden ook gewoon nog beter lijkt te worden in haar vak, ze betoverd je iedere keer weer.

    Comment


    • Deze topper qua looks en GFE en stijlvolle intelligente studentetype is meestal wel volgeboekt, maar haar dagen voor volgende week heeft ze mij al ingefluisterd: volgende week maandag van 14-20 uur bij www.privehuislacloche.nl en volgende week woensdag van 13.30-20.00 uur in Amersfoort bij www.privehuishod.nl Doe jullie je voordeel ermee

      At your service,

      frankkinky

      Comment


      • Coco,
        Ik ben nu een paar keer met/bij haar geweest.
        Vanaf de eerste keer (blind afgesproken) is het 'Hemels'.
        Ze ontvangt je met een tongzoen en erogene streling.

        Zij ontvangt, volledig open.
        Tongkussen, tepelkussen, strelen, humor, intellect, likken, klaarkomen waar je wil, standje wat je wil, (slow)-fingering, pzc..... alles kan.
        (okรฉ, ze heeft wel eigen tarieven :-) )

        Tegelijk:
        Ze is ook open voor een lesbisch trio.
        'Kijk maar wat je leuk zou lijken': zei ze..... ;-)'

        Dus, ik onderzoek :-)

        Comment


        • Na meegelezen te hebben, besloten om hier ook eens mijn ervaring te delen. Ik had wel zin in een spontaan bezoek aan La Cloche aan het begin van de week. Aan einde van de middag richting de Amsterdamsestraatweg gereden. Na drukke spits eindelijk aangekomen bij La Cloche. Hopelijk was het niet voor niets.

          Netjes ontvangen door de gastvrouw die aangaf dat er enkele dames beschikbaar waren. Tijdens het lopen naar de kamer kwam er heel toevallig net een sexy, stijlvolle dame de gang op gelopen. Nadat eerst twee dames zich hadden voorgesteld bleek dat er een gaatje in de agenda van de leuke dame op de gang te zijn gekomen. Ze kwam zich voorstellen als Coco. Mijn keuze was gemaakt.

          Ik mocht de kamer in en besloot me alvast op te frissen. Even later kwam Coco in een prachtig lingeriesetje binnenlopen. Ze hield van zoenen. Nou dat geldt ook voor mij. Even de opties besproken en na het wassen gingen we lekker op bed. Geen woord gelogen in de andere berichten. Wat een topper, heb een heerlijk, geil avontuur beleefd met haar. Nadien nog even lekker samen geknuffeld.

          Volgende keer toch maar voor de zekerheid een afspraak maken zei ze tegen me.. Nou, die afspraak gaat er snel komen. Bedankt Coco

          Comment


          • Coco is vandaag maandag in Utrecht zie www.privehuislacloche.nl en a.s. woensdag bij ons in House of Dreams zie https://www.privehuishod.nl/weekagenda/

            Comment


            • De afspraak met Coco is er uiteindelijk snel gekomen. Na het half uurtje van de vorige keer in Utrecht, dit keer gegaan voor een uur bij HOD. Coco herkende me nog en begroette me met volle enthousiame. Ze had dit keer een mooi rood setje aan en zag er weer prachtig uit. Na een heel fijn welkom hebben we de extraโ€™s doorgenomen. Omdat we tijd genoeg hadden, besloten om haar pakket uit te proberen.En dat heb ik geweten.Van begin tot eind is het echt een feestje met lieve Coco. De tijd vloog weer voorbij. Tot de volgende keer Coco.

              Comment


              • Morgen zondag is Coco aanwezig maar ik was al te laat om haar te boeken na misgelopen andere afspraak vandaag met opnieuw niet verschenen Samira

                Comment


                • Gister weer een bezoekje gebracht bij Coco... relax op de Zondag in Utrecbt. Het was heerlijk haar weer vast te houden en heerlijk te zoenen, de rest.... dat houdt ik even bij mijzelf.. genieten doe je altijd bij Coco

                  Comment


                  • Heb ik vandaag ''waanzinnig gedroomd''??? Nee, het was weer een heerlijke date met Coco. Ik had de pech dat Coco afgelopen zondag ziek was, waardoor mijn afspraak daar verviel (was ook niet heel erg lekker) maar vandaag in de herkansing. En dat hebben we absoluut goed gemaakt!

                    Alles is al beschreven en benoemt over deze waanzinnige vakvrouw met de hoofdletter V. Ze stelt je nooit teleur, en het was weer een verrukkelijke avond dankzij Coco.

                    Ook nog even de (redelijk nieuwe) gastvrouw een compliment gemaakt, erg vriendelijk en heeft mij goed geholpen afgelopen zondag aan de telefoon toen ik mijn afspraak wilde reserveren.

                    Comment


                    • Coco neuken is een feestje. Heerlijke jonge dame, nu drie keer bij haar geweest, nooit teleurstellend. Heerlijk neuken in diverse standjes en lekker over haar borsten klaarkomen, heerlijk. Wees lief voor haar!

                      Comment


                      • Vandaag na twee maanden voor de tweede keer bij Coco geweest. Woorden schieten tekort.. zoiets maak je zelden mee. Ik heb veel gezien en ervaren maar Coco is een hele andere ervaring, niet te vergelijken met anderen. We hebben een perfecte sync, een aantrekkingskracht die je maar zelden ziet. .Ze overtreft alles wat ik voor haar heb meegemaakt. TE lekker gewoon, veel TE lekker.

                        Comment


                        • Coco onlangs weer bezocht.
                          elke keer weet ze je weer te verrassen met een geile blik, heerlijke kont en sex volop genot...
                          Tot snel!

                          Comment


                          • Afgelopen woensdag 22 maart 2023 weer een heerlijke tijd met Coco door mogen brengen, en dit keer in het privรฉhuis in Amersfoort.

                            Aangekomen in het privรฉhuis netjes te woord gestaan en geholpen door de aardige gastvrouw. Die kwam een paar minuten na het afrekenen zich nog eventjes verontschuldigen dat Coco iets uitliep, want uiteindelijk maar een paar minuten waren. Maar toch vriendelijk, en kreeg een extra drankje voor de paar minuten die ik moest wachten.

                            Gelukkig kwam Coco al snel binnen gelopen in een schitterend zwart setje. Ben al bijna een jaar een vaste klant van haar, maar de betovering is iedere keer aanwezig als ik haar zie. Wat er precies in de tijd dat Coco en ik samen waren, hou ik tussen Coco en mezelf. Maar ik kan iedereen verzekeren dat Coco nooit en nooit teleurstelt, en je altijd blijft verbazen en verrassen met haar ''skills''.

                            Mijn tijd met Coco vloog om, want voordat we er erg in hadden was de tijd alweer voorbij. Maar met een heel voldaan en tevreden gevoel weer richting huiswaarts gegaan.

                            Dank je wel Coco, voor weer een heerlijke date!

                            Comment


                            • Coco is er morgen woensdag weer zie www.privehuislacloche.nl/weekagenda

                              Comment


                              • Nog een heerlijke meid, ze hebben toppers bij LC. Zalig gepijpt door haar, MC. Daarna lekker in missio klaargekomen. Wat ene meisje.ank je, lieve Coco.

                                Comment


                                • Coco is er as woensdag weer zie ook https://www.citygirl.nl/node/14774/page2#post76378

                                  Comment


                                  • Het leven lacht je soms toe, en al helemaal als het lukt om Coco weer te ontmoeten. Onze vorige date was een blind date in Amersfoort en ik wilde al heel lang op herhaling komen. Gelukkig is dat nu gelukt! Zodra ze de kamer in kwam smolt ik weg door haar ontwapenende blik, vrolijkheid en openheid. We hebben er samen een leuke tijd van gemaakt en ik hoop snel weer op herhaling te komen. Coco, dank je wel voor de super date!

                                    Comment


                                    • Kan iemand iets over haar looks zeggen aangezien er geen fotos zijn? Slank, super slank, licht, donker huid/haar kleur? Welke celebrity moet ik aan denken?

                                      Comment


                                      • Zie post 1

                                        Comment


                                        • Coco werkt nog 1 week daarna stopt ze met dit vak

                                          Comment


                                          • Dat klopt, haar nieuwe werkdagen en tijden en locatie komende week zijn nu nog niet bekend

                                            Comment


                                            • Heel jammer dat ze er mee stopt maar ik wens haar al het goede.

                                              Comment


                                              • Afgelopen tijd de agendaโ€™s goed in de gaten gehouden. Het was even plannen maar uiteindelijk toch gelukt om weer een afspraak met Coco te maken. Dit keer bij la Cloche. En mooie bijkomstigheid was dat ik een vierde prijs had gewonnen en die samen met haar kon verzilveren. Door de gastvrouw werd ik naar de kamer geleid om daar rustig te wachten. Ik hoorde haar stem al vanaf de gang en kreeg al zin. Ze kwam binnen en zei dat ze mijn naam al op de lijst had zien staan en zich al afvroeg ik het was. Snel gingen we over tot een fijne zoen en belandden we op het bed. Coco heeft me heerlijk gepijpt, waarna ze lekker op mij ging zitten. Daarna de rollen omgedraaid en al snel was onze tijd weer op. Een half uur is echt te kort met deze leuke dame. Bedankt voor de fijne tijd Coco.
                                                Last edited by wii; 30-04-2023, 15:46.

                                                Comment


                                                • Originally posted by Mosje View Post
                                                  Heel jammer dat ze er mee stopt maar ik wens haar al het goede.

                                                  Jeetje, echt jammer dat Coco stopt. Wilde haar nog eens bezoeken, want de eerste keer smaakte naar meer. Maar helaas. Wens haar al het beste in wat ze hierna gaat doen.

                                                  Comment


                                                  • wel goed lezen, ze is nog niet weg, dus je hebt nog kans

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X