Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Coco, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #51
    Coco meerdere malen bezocht.. ze neemt je mee zodat je de tijd even vergeet. Haar mooie lichaam en heerlijke karakter zijn geweldig.... wlke aanraking is teder alhoewel ze ook een wilde kant heeft.. meerdere malen bezocht en dat gaat zeker een vervolg krijgen!!!!

    Comment


    • #52
      Goede vrienden, het is niet heel erg gebruikelijk maar ik heb nou eenmaal een fetisj. Ik ben dol op voetjes. Ik zag dat Coco ook aan voetfetisj deed en heb een afspraak gemaakt bij la Cloche. Coco kwam binnen en ik was echt meteen plat. Wat een heerlijk meisje. We maakte kennis en ik legde uit wat ik lekker vond. Een footjob. Ze vond het heel leuk dat ik daarvan hield en ze vond het ook geil om te doen zei ze. Het was fantastisch. Haar zachte voetjes verwende mij heerlijk. Eerst met haar kousen aan die ik gaande de sessie uit mocht trekken. Omdat ik het lekker vond als ze haar kleren aanhield maakte ze zelf de knoopjes van haar speelpakje los op de plaats waar normaal gesproken haar slipje zit. Ik had dus ook een fantastisch uitzicht en streek af en toe met een natte vinger over haar intieme plekje. We hebben echt samen genoten. Na het hoogtepunt bleef ze nog even rustig liggen en zei nog een keer dat het leuk was om te doen. Dus vrienden heb je net zo'n rare fetisj als ik kan ik je zeer aanbevelen naar Coco te gaan.
      AMAZING !!!

      Comment


      • #53
        Gisterenavond was weer een avond om niet te vergeten. Niet alleen omdat ik dankzij Napoli later die avond de TOTO won, maar met name weer door een fantastisch uurtje met Coco.

        Eigenlijk heb ik alles al over Coco geschreven in eerdere recensies, in mijn optiek is zij een DVP van een absolute buitencategorie. Ik mag mezelf wel een vaste bezoeker van Coco noemen, maar iedere keer betovert ze je weer. Waanzinnig gewoon.

        Ook gisterenavond weer. Ze kwam binnenlopen met een mooi lingeriesetje aan, lange kousen en rode hakschoentjes. Haar mooie bos krullen, de stralende ogen, het plaatje was alweer compleet. De seks met Coco is altijd vuurwerk (zeker als je zegt dat Coco mag bepalen wat we gaan doen), als gesprekspartner is ze ook fenomenaal, en als je dan ook nog op een lijn zit qua humor dan snappen de rest van de mensen die in La Cloche aanwezig waren wie toch die twee waren die zo hard aan het lachen waren. Het uurtje vloog weer voorbij, en stond wederom met een glimlach van oor tot oor weer aan de Amsterdamsestraatweg.

        Dank je wel weer voor een heerlijk uurtje Coco, en tot snel.


        Comment


        • #54
          Wat een fijne date heb ik vandaag gehad met Coco. Wil je een GF ervaring dan raad ik je aan met Coco af te spreken. Ze is mooi slank schitterende borsten en fantastische billen. Het voorspel is top! Zelden zo genoten alleen al van het voorspel, en dan moet het hoogtepunt nog komen. Al hoewel het voorspel ook al een hoogtepunt was. Het uiteindelijke neuken voelde heel intiem. Heerlijke afsluiting van een super fijne date.
          Ik kan haar 200 procent aanraden. Gegarandeerd een succes, daar zorgt Coco wel voor!
          Bedankt Coco.

          Comment


          • #55
            Weten wanneer Coco komende week er weer is? Zie https://www.citygirl.nl/node/14774/page2#post62358

            Comment


            • #56
              Deze week (maandag 17-10-2022) ben ik voor een uur voor het eerst bij Coco geweest. Ik kreeg haar naam door van mijn meest favoriete dvp (een collega in hetzelfde huis) aangezien "mijn eigen" dvp minder zou gaan werken. Ik gaf daarbij aan dat ik het moeilijk vond om de echte toppers te vinden (ik hou namelijk van de GFE, niet alleen maar beuken-en-klaar), vandaar dat ze zei: "Coco is wat voor jou, maakt eens een afspraak". Die woorden heb ik even in laten dalen. Omdat ik het toch wat spannend vond heb ik op Citygirl eerst even haar recenties bekeken. Meestal laat ik mij daar niet toe verleiden om het spannend te houden, maar ik was zo op zoek naar een echt goede date. Toen ik hier de recensies over haar las heb ik de stoute schoenen aangetrokken (om ze uiteindelijk weer uit te trekken 😜 ).
              Ik had haar nog nooit gezien maar toen ik opgehaald werd uit de voorstelkamer leek het alsof we elkaar al jaren kenden!... Wat een warm welkom.
              Bij binnenkomst ging ik op de stoel zitten om wat uit te kleden en met haar de afspraken voor de extra's te maken. Maar ze kwam gelijk plagend bovenop schoot zitten. De extraatjes waren daarna zo geregeld en na de betaling hiervan ging ze ons wassen.
              Ze heeft prachtige blonde krullen en ze heeft echt een brave uitstraling, maar ondertussen!
              Ze kan echt heerlijk zoenen, een fantastische Girl Friend Experience (GFE). Al snel ontaarde het in een lekkere vrijpartij afgewisseld in verschillende standjes! Ze had ook nog een extraatje waar ik nooit aan gedacht had. Dat wilde ze met mij nog wel eens proberen.
              Ik had nog aan de gastvrouw gevraagd of de afspraak verlengd kon worden maar er stond al weer iemand achter in haar agenda.
              De details van de intieme acties hou ik niet zo van om op te schrijven. Hoewel het een betaalde paydate is, vind ik toch te intiem. We hebben samen wat beleeft op basis van onze klik. Kan zijn dat ze dat bij iemand anders weer anders doet.

              Zeer groot herhalingsgevaar. Van voor tot eind een prachtige ervaring. Dit speciaaltje ziet me zeker terug! Vandaar ook deze inzending om mee te doen aan de recensieactie. Als ik die win ziet Coco me weer wat eerder..;-)
              Elke volgende date met een dvp voegt vat toe aan het vertrouwen en de klik! En als dit de eerste date al is, hoe fantastisch worden de volgende dan?

              Owja.. wat ik extra leuk vind is het kreuntje wat Coco heeft. Lekker geil. Vaak stoor ik mij eraan als dat gedrag dat wat overdreven wordt en dat leid me af. Maar dit was echt prima! Zelfs een beetje geil.;-)

              Klein aandachtspuntje voor het huis. Ik was zelf goed op tijd (beetje vroeg), en haar afspraak liep uit. Het zou een fijnere ervaring geweest zijn als ik tijdens het wachten van het half uur alvast een drankje had gekregen. Nu moest ik wachten op Coco, heb het haar gevraagd en die regelde wel wat voor me. ;-) Verder fijne ontvangst!

              Comment


              • #57
                Wel handig dat Coco nu op 2 locaties ontvangt zoals vandaag en as woensdag in Utrecht bij La Cloche en morgen in Amersfoorrt bij House of Dreams😃

                Comment


                • #58
                  Afgelopen week voor de 2e keer een bezoek gebracht aan Coco. Ze had een mooi lingeriesetje aan. In de kamer begon ze me direct te zoenen. Eerst even lekker samen onder de douche en toen op bed beland. Het was weer een heerlijke sessie. Coco is echt een schatje en ze heeft een top inzet. Ze neemt ook de volle tijd waar je voor betaald hebt. Dus niks geen afwerken en na de daad direct weg wezen…..nee hoor: ze knuffelt lekker wat na en maakt een leuk praatje. Intelligente meid en helemaal waard om te bezoeken!

                  Comment


                  • #59
                    Alweer ruim 2 maanden geleden dat ik met coco heb af kunnen spreken. Ik zie dat ze er nu wat vaker is . Gister me kans gepakt en weer een afspraakje met haar gemaakt!.
                    Heerlijk dame blijft het, heb een half-uurtje heerlijke tedere GFE sex met haar gehad. Helaas geen tijd voor een uurtje dus volgende keer komt dat wel. en gezien ze er nu vaker is zal dat niet lang duren! Bedankt Coco!

                    Comment


                    • #60
                      Deze week nog bij Coco langs geweest, wat een beest is Coco toch, heel lief en sensueel.
                      Ook heel leuk dat ze zelf op onderzoek gaat wat je lekker vind en daarmee gek krijgt en nog meer naar haar gaat verlangen.

                      Het was een top date met Coco!

                      Comment


                      • #61
                        Ya-ya-ya coco jamboo, ya-ya yeah 🎶

                        Wat een beauty en gezellige meid blijft Coco.
                        Eenmaal op de kamer leidt ze je naar de zevende hemel.
                        Ze is een intelligente dame die duidelijk van het van houdt en weet mij altijd te verleiden naar een supergeile date!
                        Ze bouwt het rustig op en kust je overal. Dan het pijpen waarbij ze je af en toe geil aankijkt of je wel genoeg geniet.
                        Ik vind het heerlijk om diverse standjes met haar uit te proberen en heb nog geen favoriete gevonden. Bij elk standje weet ze je naar een spetterend hoogtepunt te brengen.
                        Tot gauw weer Coco!


                        Comment


                        • #62
                          * Ze is een intelligente dame die duidelijk van het vak houdt en weet mij altijd te verleiden naar een supergeile date! *

                          Comment


                          • #63
                            Ben wel benieuwd wanneer ze er deze week weer is. Want meestal wordt ze tijjdig aangekondigd, omdat ze altijd snel volgeboekt zit.

                            Comment


                            • #64
                              In september bezocht ik Coco voor het eerst. Na alle zeer positieve recensies waren mijn verwachtingen hoog gespannen. En deze werden ruimschoots overtroffen toen Coco mij kwam ophalen. Haar entree met fantastische looks maar bovenal een zeer sterke persoonlijkheid met verleidelijke ogen maakte direct indruk. Op de kamer werd ik bijna verlegen. Coco komt letterlijk heel dichtbij, en ik wist: er is geen uitvlucht meer mogelijk. Wat heerlijk om een uur in de wereld van Coco gevangen te zijn. Vaak wordt de term GFE genoemd, maar Coco verdient deze kwalificatie als geen ander. Coco, ik vind je in alle opzichten een mooi mens. Mijn welgemeende dank voor je waanzinnige inzet. Ik vind je een topper!

                              Comment


                              • #65
                                Originally posted by Ed Raket View Post
                                Ben wel benieuwd wanneer ze er deze week weer is. Want meestal wordt ze tijjdig aangekondigd, omdat ze altijd snel volgeboekt zit.
                                Staat nu op www.privehuislaclocbe.nl/weekagenda en www.privehuishod.nl/weekagenda , einde van deze week is Coco er 3 dagen weer, 2 dagen in La Cloche en 1 dag in House of Dreams.

                                Comment


                                • #66
                                  Originally posted by House of Dreams View Post

                                  Staat nu op www.privehuislaclocbe.nl/weekagenda en www.privehuishod.nl/weekagenda , einde van deze week is Coco er 3 dagen weer, 2 dagen in La Cloche en 1 dag in House of Dreams.
                                  Stond nog niet in de week agenda. Alleen jammer dat Utrecht/Amersfoort tegenwoordig erg ver reizen voor mij is.
                                  Last edited by Sarcasme=humor; 31-10-2022, 10:04.

                                  Comment


                                  • #67
                                    Inmiddels wel , dank

                                    Comment


                                    • #68
                                      Ik besloot gisteren van Utrecht CS naar Privehuis La Cloche te lopen,
                                      Langs de lange Amsterdamsestraatweg, waar je echt van alles kunt kopen,

                                      Van hele goedkope trouwjurken, tot aan de diverse kapsalons,
                                      Van Davy's Eroshop, tot aan een winkeltje met veganistische bonbons,

                                      Ik loop in een snel tempo door, want ik wil zeker niet te laat komen,
                                      Maar betrap mezelf erop dat ik al stiekem een beetje ben aan het dagdromen,

                                      Aangekomen bij La Cloche, slechts een paar tellen voor de deur gewacht,
                                      en werd daarna door de lieve gastvrouw eventjes naar een kamertje gebracht,

                                      Toen Coco er klaar voor was, snel afgerekend en naar de juiste kamer begeleid,
                                      en de start voor een uurtje vuurwerk met Coco was weer een feit,

                                      Daar kwam Coco de kamer ingelopen,
                                      en direct kwam ze op mijn schoot gekropen,

                                      Kletsend over hoe het met elkaar ging,
                                      en ik steeds maar denkend: 'Coco, wat ben jij een lekker ding',

                                      Haar mooie bos krullen, die betoverende ogen,
                                      Voordat je het weet, wordt je automatisch in Coco's avontuurtje gezogen,

                                      Zoenend door de kamer, lang leve de geilheid,
                                      Beide waren we naakt, al onze kleding door de kamer verspreid,

                                      Hoogtepuntjes wisselen elkaar af op het bed,
                                      hiermee was de toon voor een perfecte date gezet,

                                      Beide kreunend tijdens de seks, ach het interesseerde ons niets,
                                      Want de magie van Coco is een fascinerend iets,

                                      Daarna lekker chillend in een heerlijk warm bad,
                                      Ik ben een vaste klant van Coco, maar echt... nooit word ik dit zat,

                                      Het uurtje vloog voorbij, alhoewel de klok op de kamer stond stil,
                                      Maar de werkelijkheid was anders, iets wat ik eigenlijk niet wil,

                                      Zoenend afscheid genomen van Coco, wat is zij toch een prachtig mens,
                                      En eigenlijk heb ik nog een hele bijzondere wens,

                                      Wees zuinig op deze topper en behandel haar met respect,
                                      En daarmee wordt voor iedere man, een date met Coco meer dan perfect,

                                      Aan het einde van de date, voel ik toch iedere keer een soort van pech,
                                      De terugreis lijkt altijd langer te duren, op die hele lange Amsterdamsestraatweg,


                                      -x-

                                      Comment


                                      • #69
                                        Dit moet wel een heel speciale dame zijn, als er poëzie over geschreven wordt

                                        Comment


                                        • #70
                                          Ik hoop niet dat veel mannen bovenstaande recensies lezen want dan wordt Coco de drukstbezette DVP van Nederland. Dus laten we dit prachtige geheim alsjeblieft onder ons houden. Sinds een paar maanden aan het werk maar nu al nummer 1 van Amersfoort, Utrecht en van Nederland. Dit is regelrecht Champions League niveau. Wat een schoonheid en wat een ontwapenende glimlach. Ze is één van de weinige dames die echt de tijd voor je neemt en niet gelijk alle kleren van zich afgooit. Supersensueel maar die ontwapenende blik transformeert in die van een vreselijk geil sexbeest als ze je aankijkt tijdens de actie. Tsja, je moet toch allebei een beetje plezier hebben, zoals ze zelf zegt. Wat ik bovendien zeer waardeer is dat ze niet zo druk is, rustig, oprecht geïnteresseerd en zeer complimenteus.Ze geniet van haar werk en ook van haar klanten. Geïnspireerd geraakt door mijn voorganger kan ik, als taalgevoelig mens, zo een sonnet over haar schrijven. Zoals Pierre de Ronsard over 'zijn Hélène schreef. Zie Sonnet pour Hélène... Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... wat een fantastische mooie bloem is Coco. En voor de niet-Franstaligen onder ons, de essentie van dit gedicht, lieve Coco, is dat als je later oud bent en gerimpeld, denk dan ook eens terug aan mij en aan de onweerstaanbare aantrekkingskracht die je uitoefent, niet alleen op mij maar op alle mannen.. Maar geniet nu vooral van datgene waar je zoveel plezier uit haalt en waarmee je alle mannen, inclusief mijzelf, helemaal gek maakt van verlangen. Dank je wel!!!

                                          Comment


                                          • #71
                                            Coco is een hele vriendelijke mooie dame waarbij ze je heel veel plezier kan geven.
                                            bedankt coco en tot snel

                                            Comment


                                            • #72
                                              Geloof alleen dat ze niet heel lang meer blijft werken, dus we moeten nog even snel genieten van deze knappe topper. Ik heb gelukkig vandaag een afspraak met haar staan bij www.privehuislacloche.nl

                                              Comment


                                              • #73
                                                Wat heerlijk om er weer van te genieten. Ik vind het nog steeds lastig om via die drukke straat naar binnen en vooral naar buiten te gaan.
                                                KAN ER GEEN ACHTER UITGANG komen ? Dan zou ik nog vaker komen :-)

                                                Comment


                                                • #74
                                                  Er is een achter uitgang, dan zou je bij je afspraak moeten vragen of je daarvan gebruik kunt maken. Overigens vind ik dat je je wel erg veel zorgen maakt, tenzij je er vlak naast woont. Automobilisten zien je niet, want die moeten op de weg letten en af en toe komt er een fietser langs die jou net zou moeten kennen. Misschien een goeie tip om een pet op te zetten.

                                                  Comment


                                                  • #75
                                                    Wow..wow.. Coco is echt een andere level heren…
                                                    Ik ga mijn lang verhaal kort houden.
                                                    Alles wat hierboven staat is geen woord van gelogen.
                                                    ze is gewoon prachtig.
                                                    vorig week een afspraak gemaakt van een half uur, maar dit is echt niet genoeg. Volgende keer ga ik minimaal voor een uur.
                                                    ze biedt ook extras aan voor de heren die dat willen.
                                                    En heb hier zeker gebruik van gemaakt😛

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X