Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Coco, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Nadat ik begin vorige week Chantal had bezocht in La Cloche, was het nu weer tijd voor een uitstapje naar House of Dreams. Uiteraard weer voor een uurtje plezier gekozen met Coco.

    Eigenlijk heb ik alles al verteld over Coco, en is een recensie van mijn kant overbodig. Maar.... .... .... Ik wil mijn naam ook weleens op de eerste van de maand als prijswinnaar tevoorschijn komen, dus toch maar een kleine recensie. Hahahahahahahaha.

    Het uurtje met Coco was waanzinnig, alleen is het gevaar dat de tijd razendsnel omgaat. Een uurtje lijkt wel een kwartiertje te duren. Coco is gek op tongzoenen, neemt af en toe het voortouw en geeft aan wat zij ook lekker vindt en zorgt ervoor dat zowel de klant als zij na het bezoek beide met een voldaan en ontladen gevoel vertrekken.

    Comment


    • #27
      Coco is inderdaad een topper, sensueel, knap, leuk, gepassioneerd, intelligent een soort jongere versie van Jasmijn en beetje type Olivia, en daarom ook dus vaak snel volgeboekt. Ik heb genoten van haar. Speels ondeugend en heel sensueel en ze was afgelopen maandag in La Cloche in Utrecht en dat lijkt haar vaste dag te gaan worden want a.s. maandag is ze daar weer in Utrecht, voor mij fijn scheelt mij reistijd

      Comment


      • #28
        Coco is maandag (12 sept) in Utrecht bij ons zie www.privehuislacloche.nl

        Comment


        • #29
          Coco is geweldig, knap, sexy en elegant en vrijt zeer fijn en gepassioneerd. Jong maar zeker slim en sterk krachtig karakter een sensuele meid die weet wat ze doet en volgens mij ook leuk vindt om het te doen. Mooie lingerie die haar mooie body extra accentueren. Heerlijke tongzoenster, en verder is het van een hoog niveau alle sexuele handelingen en manier van spelen, teasen en vooral genieten. Voor mij nu momenteel mijn nummer 1, en ben blij dat ze in Utrecht nu werkt, dat scheelt mij reizen, maar wel tijdig boeken want ze is snel volgeboekt, ja vandaag maandag direct weer bij haar geweest haha.

          Comment


          • #30
            Die Coco is een sexengeltje zo uit de hemel gevallen. Studentikoos, sexy, slim en een plaatje van een frisse fruitige knappe Nederlandse meid. Jong maar met genoeg ervaring, een meid uit duizenden die vaak snel volgeboekt is en nu veelal in Utrecht bij La Cloche lijkt te werken na in Amersfoort bij Houae of Dreams begonnen te zijn want ze was deze week al 2 dagen in La Cloche, en nu komende zaterdag alweer haar 3e dag. Een topmeid om zo hoteldebotel op te worden

            Ik ben al blij dat ik met mijn matige looks als man van middelbare leeftijd met zo'n mooie meid sex mag hebben. Want de sex met Coco is geweldigπŸ˜ƒ

            Comment


            • #31
              Jaaa ik ben verliefd, dus morgen afspraak staan met Coco! Maar natuurlijk zal ik mij als een relaxte klant gedragen, ze mag niets van mijn vlinders merkenπŸ™ƒ

              Comment


              • #32
                Aangezien de drukte op mijn eigen werk toeneemt en een reisje naar Amersfoort steeds meer een enorme uitdaging wordt, was ik erg blij om te zien dat Coco afgelopen woensdag op de agenda stond van PrivΓ©huis La Cloche. Ik als geboren en getogen Utrechter, was er natuurlijk razendsnel bij om een afspraakje te maken met Coco in mijn ''eigen Utrecht''.

                Ook moest ik mij haasten om op tijd te komen, maar kwam gelukkig een paar minuten voordat ik mijn afspraak aan bij La Cloche. De leukste gastvrouw die House of Dreams en La Cloche heeft deed open, volgens mij ook een lieve ras Utrechtse vrouw. Ze verontschuldigde zich dat Coco iets uitliep, maar vond dat geen probleem. Had toch nog wat werk af te ronden op mijn telefoon, en tijdens het wachten werd ik al voorzien van een lekker koud drankje en ook nog een babbeltje gemaakt met de gastvrouw.

                Na een paar minuten werd er op de deur geklopt, en daar kwam Coco binnenlopen om mij snel naar haar kamer te begeleiden.

                Na een kort babbeltje hoe en met elkaar ging, vlogen de vonken in het uur er weer vanaf. Niet normaal meer, wat een fantastisch uurtje was dit weer. Het mooie van deze dat was, dat de regie in handen was van Coco. En ik vond het meer dan prima, om de prooi van Coco te zijn.

                Zoals altijd vloog het uurtje voorbij, en na weer afscheid te hebben genomen van Coco stond ik echt weer met een glimlach van oor tot oor buiten aan de Amsterdamsestraatweg.

                Over twee of drie weekjes maar weer eens kijken of ik mijn werk met een bezoekje aan Coco kan combineren, want een uurtje met haar in waanzinnig.

                Comment


                • #33
                  Coco zit niet meer in House of Dreams he? Nu deze week in La Cloche zag ik op https://www.privehuislacloche.nl/weekagenda/

                  Comment


                  • #34
                    Hoi leukerds😚 Wat een leuke verslagen van onze avonturen, ik krijg er helemaal weer zin van!

                    En Donald Dump , ik ben inderdaad de komende tijd wat vaker in La Cloche te vinden, maar ik zal ook zeker nog af en toe bij House of Dreams komen. Gezellig als je een keertje langskomtπŸ˜‰

                    Comment


                    • #35
                      Coco is fantastisch en ik ben blij dat ze in La Cloche nu is (vandaag ook geweest bij haar), want daar is het wat rustiger en mooie kamers en voor mij ook dichterbij. Voortreffelijke zoenster en minnares want zo voelde het. Iemand die in je geinteresseerd is en het naar je zin wil maken mits je haar respectvol behandeld en schoon bent. Een meid met klasse en een zeer speciale energie en sensualiteit. Ik voel haar lippen nu nog en ik zie haar ogen nog steeds voor me, en die prachtige mooie borsten, figuurtje en haar gehele zijn. Een meisje om voorzichtig mee te zijn en zuinig op te zijn!

                      Comment


                      • #36
                        Ik ben vandaag ook bij Coco geweest. Het was een blind-date en dus altijd een beetje spannend. Ik had een half uurtje geboekt, dat vind ik voor zo’n eerste keer het beste, er moet tot enigszins een wederzijdse klik zijn. Nou, die was er dus wel!! Coco is een fantastisch mooie en lieve meid. Wat kan die meid pijpen zeg, een genot. Ik kwam al bijna klaar, dus moest even afremmen. Ik kon me tijdens het neuken toch niet inhouden en kwam snel klaar. Maar dat was absoluut niet erg, we hebben nog even op bed na zitten knuffelen. Heerlijke meid en ook een prima privΓ©huis met mooie kamers.

                        Comment


                        • #37
                          Coco is as zondag in Amersfoort bij House of Dreams aanwezig, zie ook https://www.privehuishod.nl/weekagenda/

                          en as maandag en woensdag bij ons in Utrecht bij Privehuis La Cloche zie ook https://www.privehuislacloche.nl/weekagenda/

                          Comment


                          • #38
                            Coco is echt een topper! Mooie slank en een heerlijk strak kontje. Coco zorgt gelijk voor een zwoele geile stemming. Tijdens het wasbeurtje zat de stemming er al helemaal in. Coco praat zachtjes en dat maakt de date een beetje intiem. Tijdens de sex hoorde ik haar zachtes op een natuurlijke manier kreunen en genieten daar werd ik erg opgewonden van. We hebben verschillende standjes gedaan en Coco deed enthousiast mee. Het was een hoog GFE gehalte. Echt top! Zoenen en pijpen maakte de date helemaal compleet. Het was werkelijk waar perfect. Een aanrader voor als je op zoek bent naar een GFE date!!! Daar krijg je geen spijt van.
                            Bedankt Coco.

                            Comment


                            • #39
                              Begin deze maand een heerlijk halfuurtje geboekt met deze spetter. Zij geniet ook heerlijk mee en dat maakt het extra lekker! Haar pretpakketje is zeker aan te bevelen. Wanneer je dat ervaart, kom je als herboren uit t huis:-).

                              Comment


                              • #40
                                Er was de laatste tijd haast niet meer tussen te komen, zo druk bezet is deze prachtige meid. Maar ik had mazzel vandaag dys mijn lucky day deze regendag, waar de zon voor mij spontaan ging schijnen bij La Cloche want Coco stelde zich voor, een afspraak was niet gekomen of afgezegd of zoiets.

                                Dus ik kwam op het juiste moment binnen want toen ik er net zat, hoorde ik de deurbel nog 2x gaan. Coco herkende mij gelijk en leek oprecht opgetogen dat ik er waa. En lagen we niet veel later al tongzoenend op bed en voelde ik haar lichaam tegen de mijne aanschuren en haar vingers en tong overal. En natuurlijk verwende ik snel haar ook met mijn lipoen en tong. Dus een heerlijk voorspel wat ontaarde in een gepassioneerde vrijpartij en daarna in dampende hete sex. Wat is Coco toch verrukkelijkπŸ˜ƒ

                                Comment


                                • #41
                                  Ik was gisteren ook 1 van de gelukkige die met Coco de kamer op mocht je moet echt snel zijn met reserveren als je met Coco op date wilt want ze is echt snel volgeboekt.
                                  Ik had voor een uur gereserveerd maar voordat de pret mocht beginnen moest ik eerst het vreselijke weer trotseren ik miste de bus moest dus na La Cloche lopen zo heel ver is het niet lopen maar in een plensbui echt niet te doen als je op de afgesproken tijd moet aan komen.
                                  nattigheid altijd +1​ deze nattigheid nee ik sla me beurt over zeg maarπŸ˜‚.
                                  Maar goed aangekomen bij La Cloche iets te vroeg moest even wachten en toen kwam Coco binnen gelopen een leuke verschijning lief en open karakter ik werd er zelfs een beetje verlegen van.
                                  Je merkt aan alles dat ze het werk echt met plezier doet de manier van contact leggen is van een hoog niveau.
                                  Vol tongzoenen verschillende standjes haar beffen is ook een genot en het pijpwerk is ook prima.
                                  Ik vond persoonlijk de sex met Coco echt geweldig ondertussen lekker die borsten met harde tepels verwennen
                                  Ja deze meid is een toppertje hoor!
                                  100% herhalingsgevaar!

                                  Comment


                                  • #42
                                    Eindelijk is het me gelukt in haar volle agenda te komen. En terecht dat haar agenda vol is, ze is iedere cent meer dan waard. Het leuke is dat ze er xzelf ook van geniet, en dat geeft meerwaarde. Een mooie heerlijke frisse meid, heb nog niet gevraagd naar haar pretpakket. Heeft ze dat, en hoever gaat ze dan? Doet ze ook cim? Groetjes, Dameswandlaar

                                    Comment


                                    • #43
                                      Tja waarom vraag je dat niet aan haar als je er bent? En dan nog kunnen dames dat per man bepalen wat ze wel of niet dien en of ze combipakketprijzen hebben. Hetczijn meestal geen vaste menuutjes. Hangt meestal van klik en hygiene etc af.

                                      Comment


                                      • #44
                                        Ook ik heb laatst het geluk gehad om een uurtje met deze mooie dame door te brengen zag in de agenda dat ze aanwezig was en nog niet volgeboekt, dus afgegaan op alle goeie recensies een afspraak gemaakt van een uur! Nou dat was nog te kort haha.. Coco is een knappe jonge vrouw met een prachtig lichaam die weet wat ze doet, en hoe ze een man gek moet maken☺️ 100% herhalings en verslavingsgevaar haha! Ze ziet me snel weer terug xx

                                        Comment


                                        • #45
                                          Ik zit nog flabbergasted in de auto. Zojuist een uurtje doorgebracht met Coco. Je weet niet wat je overkomt. Er is werkelijk geen enkele recensie overdreven. Allereerst haar verschijning. Die kan niet beter. Coco is zonder enige discussie de mooiste DVP die ik gezien heb. En voor iemand die 67 is, zegt dat wel wat. Haar lichaam is perfect maar nog mooier is het guitige koppie, waar het plezier van af straalt.

                                          Dan de seks. Adembenemend. Nog nooit zoiets meegemaakt. Een vol uur tot op het bot genieten. Niets is Coco te gek. Ik ga hier niet ordinair allerlei details zitten op te sommen maar geef gewoon aan bij Coco wat je lekker vindt en het gaat gebeuren.

                                          Ik dacht bij LC en HoD wel de top bereikt te hebben. Dat is echter niet waar. De absolute nummer 1 in DVP-land is Coco.

                                          Voor mij was het de eerste keer met Coco en echt vanaf de allereerste seconde was het een klik en ging het los.

                                          in de voorgaande recensies wordt door iemand gevraagd wat de extra’s zijn bij Coco. Ik treed ook hier niet in details maar ik ben er echt 100% van overtuigt dat ieders wens door Coco kan worden gehonoreerd. Vraag het gewoon en geef ook aan wat jij lekker vindt.

                                          Coco bedankt en tot ziens.

                                          Comment


                                          • #46
                                            Naar aanleiding van de vele positieve reacties een afspraak gemaakt met Coco. Normaal maak ii nooit een afspraak alvorens de dame gezien te hebben maar deze keer de gok genomen en al meteen om 10:00 gebeld met de gastvrouw. Met Utrecht als thuisstad was ik binnen 15 minuten bij La Cloche. Coco is inderdaad een leuk en lief meisje/vrouw die nu in mijn top 3 staat. Haar GFE pakket was wel aan de prijzige kant maar dat was het mij wel waard .In totaal 140 € betaald voor de extra's.

                                            Comment


                                            • #47
                                              Coco is een schatje, als je haar ontdekt hebt wil je vaker. Herhalings gevaar 100 procent. Dus uit kijken. Ze is mooi, intelligent, en heeft een heel lekker lijf. Haar billen zijn strak en rond mooi slank en mooi gevormde borsten echt een plaatje om te zien. En het blijft niet bij zien... De sex was werkelijk top! Ze gaat er vol voor alsof ze voor het laatst sex heeft. Ik heb zelden zo goede sex gehad. Ik kan haar aanraden. Ik kan mij niet voorstellen dat ze geen klik heeft net mannen. Ze geeft zich zo met overgave dat alsof ze je eigen vriendinnetje is. Heerlijk!
                                              Bedankt.

                                              Comment


                                              • #48
                                                Door de drukte op mijn eigen werk, is doordeweeks een bezoekje brengen aan Coco eigenlijk een ''Mission Impossible'', maar opeens stond ze afgelopen zondag van 12:00-16:00uur op de agenda van House of Dreams. Daar maak ik graag op zondagochtend een klein reisje voor naar Amersfoort.

                                                Vriendelijk ontvangen door de gastvrouw, die mij naar een grote kamer bracht. Keurig afgerekend, en daarna was het weer wachten op Coco.

                                                En daar ging de deur open, en kwam Coco glimlachend de kamer binnen. Dit keer in een schitterend zwart lingeriesetje, oogverblindend gewoon. Aangezien ik ook redelijk in het zwart gekleed was, leek het wel alsof het voorbedacht was.

                                                Nadat we een paar minuten gekletst hadden hoe het met elkaar ging, leek alles snel te gaan. In de ene flits zoenend op de stoel, in de andere flits naakt zoenend midden in de kamer, en daarna heerlijke seks op bed. Coco is echt een DVP van de absolute buitencategorie. Ik ben al meerdere keren bij Coco geweest, maar ook deze keer leek de andere keren te overtreffen. Het uurtje vloog weer om, en voordat ik het wist was ik alweer op weg huis. En op weg naar huis, passeerde het afgelopen uurtje nog eens uitgebreid in mijn gedachten.

                                                Naast een fantastische DVP, is Coco oprecht ook een mooi mens. En bovendien, ook een hele fijne gesprekspartner. Wees zuinig op haar, behandel haar met respect en er gaat voor iedere man echt een wereld vol plezier open.

                                                Mark Rutte mag met dit kabinet ervoor zorgen dat echt alles duurder wordt, maar mijn avontuurtjes met Coco laat ik mij door meneertje Rutte toch echt niet afpakken.

                                                Coco, bedankt weer voor een mooi uurtje. En als mijn werk het toelaat, hoop ik je weer snel te zien.

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Vorige week donderdag zag ik op de website van LC/HoD dat de prijzen per 1 oktober omhoog gaan πŸ˜₯ (iets wat ik eigenlijk al na de lock-downs had verwacht), dus reden genoeg om maar weer eens eropuit te gaan. Geluk bij een ongeluk stond er ook dat Coco aanwezig zou zijn bij LC deze week πŸ˜ƒ, ideaal voor mij en n.a.v. de recensies hier stond zij al hoog op mijn lijstje πŸ˜‰. Dus toen meteen gebeld voor een afspraak van een uur.

                                                  Toen ik aankwam moest ik nog even wachten in een kamer omdat haar vorige klant wat uitliep. Maar uiteindelijk klopte iemand op de deur en toen Coco eenmaal binnenkwam leek ze niet op de spreekwoordelijke geile stoot die ik eigenlijk verwacht had op basis van bovenstaande ervaringen, maar zag ze er juist als een erg onschuldig en schattig meisje uit. Toen ik wat beter keek zag ik haar supersexy lichaam en wist ik dat dit haar wel moest zijn 🀩. Ze had een body aan die haar prachtige vormen accentueerde. Ze heeft goudkleurige krulletjes, het deed me denken aan Gaia maar dan wat korter (je zou haar wel een beetje kunnen omschrijven als het jongere knappere zusje van Gaia).

                                                  Op de kamer ging ik op het bed zitten en Coco begon me meteen kusjes te geven alsof ze mijn geliefde was die me lange tijd had gemist! πŸ˜™ Ik werd er direct opgewonden van. Ze bleef doorgaan, maar ik wilde eerst even de formaliteiten afhandelen, dus gevraagd naar haar extra's. Ik nam tongzoenen (zonder doe je jezelf tekort bij haar) en zei dat we de rest wel zouden zien, dat was prima. Daarna mijn kleren uit en op bed gaan liggen naast Coco. Daar heerlijk verder gegaan met kussen en zoenen, ze weet alle erotische plekjes te vinden! πŸ˜‹ Na een tijdje hield ik het al bijna niet meer zo sensueel intens was het en vroeg of ze me wilde berijden. Ze deed haar body helemaal uit en begon. Eindelijk kon ik haar fantastische lichaam aanschouwen, ze heeft echt prachtige borsten (maar niet puur natuur). Daarna een tijd missionaris gedaan waarbij ze heerlijk kreunt en je met haar mooie, lieve gezichtje aankijkt en zoent. Toen nog even van haar geweldige billen genoten met doggystyle en tot slot pijpend en handmatig het afgemaakt waarbij ze je ballen niet vergeet. 😊

                                                  Wat een geweldige ervaring, de eerst keer dat ik het gevoel had bij een dvp dat ze verliefd op je is 😍 (wat natuurlijk niet zo is). Ik kom zeker nog eens terug en neem dan wat meer extra's, want dat heeft ze wel verdiend. Hopen dat ik weer op tijd een afspraak kan maken. 😘

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Originally posted by Coco View Post
                                                    Hoi leukerds😚 Wat een leuke verslagen van onze avonturen, ik krijg er helemaal weer zin van!

                                                    En Donald Dump , ik ben inderdaad de komende tijd wat vaker in La Cloche te vinden, maar ik zal ook zeker nog af en toe bij House of Dreams komen. Gezellig als je een keertje langskomtπŸ˜‰
                                                    o ik kom graag in Utrecht, die zaak vind ik mooier en Amersfoort House of Dreams kan zo druk zijn dat er soms geen kamers vrij zijn. Dus ik zag dat je as maandag en woensdag weer in Utrecht was, dus ik ga mijn agenda raadlplegen en dan snel een afspraak voor je maken via de gastvrouw!! Liefs, Donald

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X