Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Coco, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Coco, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D


    Naam: Coco
    Leeftijd: 25 lentes
    Uiterlijk: Nederlands
    Lengte: 1.63m
    Kleur haar: Donkerblond
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: D-cup Borsten (siliconen)
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    https://www.privehuishod.nl/coco/


    Wow!!!
    Van de week op goed geluk naar House of Dreams gegaan, het was druk en veel dames kwamen zich voorstellen. Coco viel me gelijk op, super knap lief gezichtje, sexy haren, prachtig figuur en hele ondeugende ogen.
    Het voelde gelijk spannend en vertrouwd. Ze was heel lief, en begon me al meteen vol overgave te zoenen. Wat een genot om dat heerlijke strakke sexy lijf tegen me aan te voelen. Snel waren alle kleren uit en kon ik haar bewonderen, wat een genot om met zon mooie meid te mogen sexen. Na het wassen gingen we lekker op bed. Lekker vol zoenen en voelen, en ik kon echt merken dat zij het ook heel geil vond want ze kreunde en voelde ook al lekker nat. Daarna heerlijk elkaars lichaam ontdekt met de tong, wat een lekkere tieten met fantastische tepels waar ik wel uren aan zou willen likken! Met veel aandacht beroerde ze mijn lichaam met haar tong en begon zachtjes aan mijn ballen te zuigen, heerlijk gepijpt, terwijl ze me ondertussen ook ondeugend aankeek. Door alle geiligheid kwam ik veeels te snel klaar bij het neuken, maar gelukkig was de tijd nog niet op. Na een beetje zoenen en knuffelen stond mijn jonge heer weer fier rechtop en mocht ik Coco nog een keertje neuken. Dat wisselde echt tussen porno en GFE zo lekker! Uiteindelijk een tweede keer heerlijk gekomen met uitzicht op dat heerlijke kontje van haar..

    Ze vertelde dat ze dit werk echt voor haar plezier doet en dat is te merken, ze is heel ontspannen en je merkt dat ze echt geniet. Hopelijk mag ik ook nog lang van haar genieten, want mij ziet ze zeker terug!

  • #2
    Inderdaad nieuw dame deze Coco met lekkere grote borsten en sexy figuur en ook geen toestanden als ijzerwerk/piercings of tattoo's. Midden 20 en mooie groene ogen, gewoon een erg lekker ding. En ook een lekker sexueel beest in bed. Weer zo'n echte Hollandse kanjer van toplevel. Waar halen ze die toch weer vandaan?

    Ik ben in ieder geval verkocht en krijg zo steeds meer favorietjes dat ik een extra geldbuideltje moet gaan aanschaffen haha. Ach je leeft maar 1x en ik leef of werk niet voor mijn erfgenamen.☺️

    Comment


    • #3
      Met deze nieuwe aanwinst Coco was het zeker niet saai, heerlijk genieten van haar lichaam met alle extra's is het compleet genieten! Een uur vliegt voor bij met deze sexy dame, was weer genieten.

      Comment


      • #4
        Afgelopen week een afspraak gemaakt met Coco. Prachtige dame, die me ontving alsof ik haar al jaren kende. Volop zoenen en een leuk gesprek. Ze is echt mega sensueel en maakte mij behoorlijk gek met haar verleidings kunsten. Heerlijk uurtje gehad dat voor herhaling vatbaar is.

        Comment


        • #5
          Fantastische knappe spontane sexy meid met donkerblonde krullen. Zeer knuffelig en vol tongzoenen en fris ruikende knappe maar ook aardige meid. Heerlijke sex dit is echt een topper😃

          Comment


          • #6
            Nou ik wist niet hoe snel ik via de gastvrouw een afspraak moest maken toen ik Coco opeens op de lijst van House of Dreams zag verschijnen voor vandaag aanwezig. Want de 1e keer met Coco was geweldig op alle vlakken! Van haar uiterlijk, sexbeleving, karakter en prettige gesprekspartner. Alles in 1 zo'n leuke knappe meid. En ja ik heb vandaag weer intens genoten, en ik voel haar lippen en tong nog en zie haar prachtige ogen nog.

            Wat een geweldige meid, een soort Olivia van destijds (La Cloche) maar dan naar mijn smaak net ff iets leuker en knapper, terwijl dat al een geweldige topper was😃

            Comment


            • #7
              Ik kreeg het maar niet voor elkaar om met haar af te spreken, zo vaak bezet, ik snap nu waarom. Ze is leuk! en sexy! en knap! En zo lekkerrrr, mijn beste ervaring van dit jaar kan ik met zekerheid zeggen. Sex met zo'n leuke knappe meid dat is de droom van iedere man! I am in love!

              Comment


              • #8
                Ik ben vandaag ff stil geworden toen ik Coco ontmoette bij house of dreams. Wat een schoonheid en leuk meisje! Ze maakte me eigenlijk best verlegen.maar daar heb ik mij over heen kunnen zetten, ook omdat Coco heel relaxt en lief was. Een geweldige 45 minuten heb ik gehad, een echte gfe!

                Comment


                • #9
                  Ik ben vandaag ff stil geworden toen ik Coco ontmoette bij house of dreams. Wat een schoonheid en leuk meisje! Ze maakte me eigenlijk best verlegen.maar daar heb ik mij over heen kunnen zetten, ook omdat Coco heel relaxt en lief was. Een geweldige 45 minuten heb ik gehad, een echte gfe!

                  Comment


                  • #10
                    zelden zo onder de indruk toen coco me kwam halen wat is ze vriendelijk aardig en voor al bloedje mooi gevoed door haar enthousiasme
                    ze nam me mee naar haar werkkamer en na opfrisbeurt kon het spel beginnen en wat kan ze zoenen werkt geheel ontspannen en is erg geinterreseerd
                    coco is geweldig en doet wat ze zegt en een prachtig figuur eerst heb ik haar genomen en daarna zij on top van rustig naar steeds sneller
                    dit kon ik niet houden de ontlading kwam na korte tijd snel en nog even bijgepraat en haar al beloofd dat ze me vaker gaat zien !!

                    Comment


                    • #11
                      Gisterenmiddag dan eindelijk een half uurtje bij Coco kunnen reserveren, en gezien de lovende reacties had ik er enorm veel zin in.

                      En het was gisteren echt uitverkocht huis bij House of Dreams. Toen ik aanbelde, moest ik eventjes buiten blijven wachten omdat het zo'n topdrukte was dat eerst iedereen weer naar de juiste kamers moest worden gebracht en andere klanten weer naar buiten moesten worden gebracht. Maar uiteindelijk was ik binnen

                      Was knap om te zien hoe de gastvrouw als een soort verkeersleidster alles in goede banen aan het regelen was, en uiteindelijk werd ook ik naar een kamertje gebracht.

                      Al snel ging de deur open, en daar was dan eindelijk.... .... Coco!

                      De lovende recensies hebben geen woord gelogen, dit half uurtje gaat echt de boeken in als een van mijn beste seksavontuurtjes in jaren. Vanaf de eerste minuut tot aan de laatste minuut, Coco heeft de volle aandacht voor je. Een 110% GFE. En zoenen kan die meid zeg.....

                      Heerlijk lichaam, goede borsten, goede kont, mooie voetjes, een absolute topper.

                      In het halfuurtje elkaar heerlijk verwend, en Coco heeft er zelf ook plezier in en schaamt zich niet om er ook lekker van te genieten. Toen we op bed lagen na te kletsen klopte de gastvrouw alweer op de deur dat mijn tijd bijna voorbij was. Snel wassen en aankleden, en met een innige zoen afscheid genomen van Coco. Met een glimlach van oor tot oor stond ik weer buiten aan de Soesterweg

                      En die glimlach ..... is er nog steeds.

                      Dank je wel Coco!

                      Comment


                      • #12
                        Het is my lucky day ! Opeens stond daar Coco op de lijst bij HOD. Snel gebeld en nog een afspraakje kunnen maken met deze knappe meid. Gewoon een plaatje om verliefd op te worden, was weer heerlijk, zoenen, elkaar lekker oraal verwennen. Toppie. En nu de F1 race kijken met onze Max!

                        Comment


                        • #13
                          Toen Coco weer een dagje op de weekkalender van House of Dreams verscheen, gelijk maar eens puzzelen met mijn eigen werk of een bezoekje mogelijk was. En gelukkig, het paste allemaal perfect. Want de eerste indruk die Coco had achter gelaten was voortreffelijk en wilde weten of dit ook een bij een tweede en langer bezoek ook nog zo zijn.

                          Ik was aan de vroege kant, en moest even in het ''tuintje'' wachten. Coco liep voorbij en zag mij zitten en begroette me. Daarna door de gastvrouw naar het kamertje gebracht.

                          De 45 minuten daaropvolgend met Coco overtreffen echt alles van het eerste bezoekje. Wat een topper is dit, 45 minuten lang een absolute GFE. En zoals eerder benoemt, Coco heeft hier plezier in, neemt zelfs af en toe het initiatief en durft ook zelf lekker van de seks mee te genieten. Tongzoenen is ze gek op, pijpen voortreffelijk en voor alle standjes is ze in!!

                          We hadden gelukkig nog een paar minuten over om nog wat te kletsen over alledaagse dingen. Daarna zoenend afscheid genomen.

                          En dan sta je wederom met een glimlach voor oor tot oor aan de Soesterweg!

                          Comment


                          • #14
                            Gister was Kim volgeboekt dus mij maar gewaagd aan een afspraak met Coco, ik had haar niet eerder in de wandelgangen voorbij zien lopen dus dat maakte het extra spannend.
                            ik was blij verast door haar uitstraling wat een plaatje!
                            Half uurtje met wat extra's genomen en het was fantastisch.
                            Kwam werkelijk uit m'n tenen klaar!
                            Mooie fijne dame die mij vaker gaat zien!

                            Comment


                            • #15
                              Dinsdag bij Coco geweest. De recensies waren zo positief... En dat klopt. Coco is fantastisch!! Ik vind Coco een high class sekswerker. Op die manier zou ze meer geld kunnen verdienen. Coco doet het parttime en doet het werk vooral omdat ze het leuk vindt. En dat merk je. De ontvangst is hartelijke en ze zorgt gelijk voor een juiste stemming.... Het was moment was al zo opwindend dat het gelijk een goed begin was op wat volgde. Op bed heerlijk geknuffeld en gezoend. Zoenen is perfect evenals de sex. Pijpen doet ze heerlijk, neemt ook mijn ballen mee tijdens het pijpen. Met gemak zou ik klaar kunnen komen, maar dat wist ik te voorkomen. Het neuken in diverse standjes is hemels. Ze is slank, heeft mooie grote stevig gevormde borsten, echt super om aan te raken. Ze heeft heerlijke strak en stevige (slanke) billen. Heerlijk om lekker te strelen en vast te houden tijdens het neuken. Ik heb een fantastische date gehad! In de auto terug voelde ik mij nog lang rozig na de afspraak. Als het een lange rit was geweest had ik de auto aan de kant gezet.
                              ik kan haar natuurlijk aanraden. Ze zit meestal vol met afspraken, voorstel rondjes heeft ze niet. Dus tijdig een afspraak maken. Nu maar hopen dat ik ook nog een keer de kans krijg om een afspraak te maken. ... Ze is verslavend.
                              Bedankt Coco

                              Comment


                              • #16
                                Ik had net zoals de vorige schrijver het geluk dat ik afgelopen dinsdagmiddag weer bij Coco terecht kon. Het is al meermaals gezegd, wat een vakvrouw is dit zeg. En het lijkt gewoon ieder bezoek beter te worden.

                                Absoluut pluspunt van Coco is dat ze er zelf veel plezier in heeft, en zich er ook niet voor schaamt om er zelf van te genieten. Als je de dames van plezier met een voetbalniveau moet vergelijken, is Coco van absolute Champions League niveau. We hadden echt een heerlijk heet uurtje, en inderdaad.... Als je dan weer richting huis gaat denk je echt: ''In wat voor een heerlijke film was ik terecht gekomen zeg''.

                                Dank je wel weer Coco.

                                Comment


                                • #17
                                  Ik had een bezoekje gereserveerd bij een van de dames bij La Cloche in Utrecht. Bij aankomst daar bleek dat de dame onverwacht niet aanwezig was en de planning verder redelijk vol zat, kan gebeuren natuurlijk. Aangezien mijn hele middag nog vrij was toen bedacht om door te reizen naar Amersfoort. Eerst de website even bekeken en op de gok een afspraak met Coco gereserveerd.
                                  Dit zou mijn eerste bezoekje aan HOD worden, altijd spannend dus. Vanaf het station is het prima te lopen naar HOD, meteen door de poort inderdaad naar achter waar je rustig uit het zicht van de straat kunt aanbellen
                                  Door de gastvrouw netjes ontvangen en ik kon meteen in een kamertje plaatsnemen om op Coco te wachten, die was nog onderweg. Afgerekend met de gastvrouw en daar kwam Coco al. Wat een super leuke verrassing, enthousiast, en super leuk! Na even de eerste zenuwen uit de lucht gekletst te hebben hebben we ons beiden opgefrist en zijn op bed begonnen aan de verdere kennismaking! Die beviel zo erg goed en de tijd vloog voorbij. Een half uurtje was echt te kort. We hebben afgesproken deze sessie daarom maar als voorspel te zien en een volgende keer verder te gaan! (In de haast was ik vergeten mijn smartwatch af te doen en die vond het bezoekje net als ik toch echt wel een hoogtepunt ipv alleen voorspel. 😉) Helaas zit ik wat verder van Amersfoort vandaan, maar ik hoop dat we de sessie snel kunnen "afmaken". Zelfs de regenbui op de terugweg naar het station kon de glimlach niet van mijn gezicht krijgen!

                                  Comment


                                  • #18
                                    Ik had het geluk dat ik afgelopen donderdag nog een plekje kon krijgen bij Coco. Wat een leuke en sexy vrouw is dit zeg. Prachtige ogen waar ze je zwoel mee aankijkt en een heerlijk lichaam. Bij binnenkomst begonnen we gelijk aan het zoenen en al snel kon ik het mooie pakketje open maken even opfrissen en op bed verder. Net zoals hierboven beschreven kan Coco er zelf ook echt van genieten. Bij het beffen wordt ze lekker nat en kreunt ze geil wat smaakt ze toch lekker. Pijpen doet ze heel goed en de sex met haar was gewoon geweldig een echte GFE! Mij gaat ze ook vaker terug zien maar dan wat langer !

                                    Dankje Coco

                                    Comment


                                    • #19
                                      Wat zou een reden voor een man zijn om donderdag in de namiddag in 33 graden het stuk van station Amersfoort naar House of Dreams te laten lopen.... .... Inderdaad, Coco 😎

                                      Het stukje vanaf station Amersfoort naar House of Dreams loop je in 10 minuten. Ik kwam een paar minuten te vroeg aan, maar de vriendelijke gastvrouw liet mij al met een koud drankje even plaatsnemen in het ''tuintje''.

                                      Binnen een paar minuten zag ik een zwaaiende Coco al voorbij komen, en direct daarna door de gastvrouw naar de kamer gebracht. Ik ga niet ieder bezoekje voorzien van een review, want ik denk dat het nu wel duidelijk is dat Coco een waanzinnige vakvrouw is.

                                      Toen ze de kamer binnenkwam gelopen was het eventjes snel wat kletsen, maar voordat we het wisten stonden we alweer hevig zoenend in de kamer. De seks met Coco is gewoon waanzinnig, zeker omdat ze zelf lekker meedoet, ervan durft te genieten en je een waanzinnige GFE geeft.

                                      Nadat we beide een hoogtepunt hadden bereikt plofte we op bed neer, en begonnen we lekker te kletsen. We hadden niet door dat de tijd zo snel kon gaan, en in aller haast ons aangekleed want de tijd was ons ontschoten.

                                      Eindconclusie: Als er een verkiezing komt voor DVP van het jaar 2022, dan is Coco mijn favoriet.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Morgen staat ze weer op de agenda!, kan niet wachten

                                        Comment


                                        • #21
                                          Originally posted by sander03 View Post
                                          Morgen staat ze weer op de agenda!, kan niet wachten
                                          Helaas, staat op Afwezig (ziek) op de weekagenda.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Begin deze maand zag ik Coco op de agenda staan. Ik belde op de bonnefooi en wonderbaarlijk een afspraak kunnen maken voor de volgende dag. Gekozen voor 45 min..Toen ze binnenkwam, stelde ze zich netjes voor en begon me hartstochtelijk te zoenen. Ze complimenteerde nog dat ik lekker kon zoenen (dat was lang geleden zeg dat ik zo’n compliment had gehad) Bij het wassen bleef ze heerlijk knuffelen en vertelde wat haar extraatjes waren. Daar heb ik een pakket van uitgekozen en daarna konden we los.
                                            De drie kwartier vloog voorbij. Het pijpen doet ze voortreffelijk en ze geniet volledig en intens mee tijdens het intieme deel.
                                            Naast het feit dat ze een (ge)wilde is in bed kun je inhoudelijk ook leuk met haar kletsen. Kortom, ik heb genoten!

                                            Comment


                                            • #23
                                              Helaas was ze vorige week afwezig nu dan eindelijk op herhaling kunnen gaan en gelijk maar voor een uur gekozen met extra’s.
                                              ze had er zichtbaar zit in en er ontwaakte een echte gfe met haar.
                                              wat mij betreft had het nog wel een uur mogen duren zo lekker was het. Helaas is ze er niet heel vaak maar dat is maar goed voor m’n portemonnee ook!
                                              bedankt Coco en tot de volgende keer!

                                              Comment


                                              • #24
                                                Ze is vandaag in Utrecht bij La Cloche, veelbelovende recensies iik heb op tijd een afspraak kunnen vaztleggen😃

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Jemig. Coco was geweldig. Zeg maar zo geweldig dat ik het niet wil delen. Je leest wel eens zo'n literaire roman waarin de hoofdpersoon verliefd wordt op een dvp. Coco is echt zo fantastisch. Potverdorie, ik zou haar liever op een andere manier zijn tegen gekomen. Maar dit wordt zeker nog een keer en dat beaamde ze. 😊

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X