Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Nadia, SM Studio Nederland, Almere

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Ruim drie jaar geleden ooit een sessie met haar gehad. Mooie, mysterieuze en slanke meesteres. Paar lekkere uren mee gehad. Heerlijke facesitting gehad en goed doorgeneukt met verschillende voorbinddildo’s en haar handen. Hanteert de zweep ook zeer bedreven.

    Comment


    • #27
      Prachtige vrouw Meesteres Nadia, superslank, geweldig mooi lichaam, lange benen waar geen einde aan komt en mysterieuze dominante uitstraling. Als je binnenkomt wil je direct op je knieën voor deze superieure Meesteres.
      Zij stelt je ook direct op je gemak bij het eerste bezoek en ook na de sessie is er tijd voor leuk afsluitend gesprekje.
      Tijdens mijn eerste sessie met haar was mijn focus compleet op haar. Je kunt niet anders dan haar dienen met zo’n uitstraling. Ik ben heerlijk lang doorgeneukt in de sling. Haar tease en denial handelingen zijn meer dan goddelijk en dat ik vlak voor mijn climax haar meest intieme delen mocht likken maakte mij bij mijn eerste bezoek al de meest gelukkige slaaf. Ik kom zeker terug.

      Comment


      • #28
        Na het lezen van de recensies hier was ook ik toch wel erg benieuwd geworden naar Meesteres Nadia en afgelopen donderdag was het dan zover en heb ik het genoegen gehad om haar voor de eerste keer te ontmoeten. Was tevens ook mijn eerste bezoek bij SM studio Almere. Lokatie is prima bereikbaar, parkeren gratis maar wel lastig een plaatsje te vinden op het kleine industrieterrein. Eenmaal binnen direct vriendelijk ontvangen en kennismakingspraatje gedaan en dat voelde al meteen vertrouwd. Na de gebruikelijke douche in de mooie doucheruimte kon de sessie starten en mocht ik meteen plaatsnemen op de sling. Handen stevig boven hoofd in de boeien en benen eveneens vastgemaakt en zo was ik overgeleverd aan de bloedmooie Meesteres Nadia, die van de gelegenheid gebruik maakte om eens te testen waar mijn pijngrens lag. Ballen werde. stevig afgebonden en met behulp van een katrol hield ze deze regelmatig onder spanning, terwijl ze ook electro aanbracht op mijn jongeheer en ook de spanning daar letterlijk opvoerde, wat nog eens versterkt werd doordat ze regelmatig afwisselde tussen strelen en met haar hele hand erin knijpen waardoor de electro nog intenser werd. Ook mijn tepels kregen de nodige aandacht, waaronder knijpen, electro en langwerpige knijpers die Meesteres Nadia ook nog eens af en toe draaide.
        Vervolgens ook nog een geweldige tease & denial mogen ondergaan met behulp van enkele sounds en ook met een behoorlijke maat strapon heerlijk geneukt.
        Hierna werd het tijd om plaats te nemen op het bed na hier ook stevig geboeid te zijn aan armen en benen een heerlijke facesitting mogen ondergaan om vervolgens zelf ook met een geweldige ontlading klaar te komen.
        Al met al was het een geweldige sessie die zeker voor herhaling vatbaar is, al is daarvoor wel wat geduld noodzakelijk want Meesteres Nadia zal na deze week tot september niet meer in Almere aanwezig zijn.

        Comment

        Working...
        X