Kadomaand

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Nadia, SM Studio Nederland, Almere

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Meesteres Nadia, SM Studio Nederland, Almere

  Naam: Mistress Nadia
  Leeftijd: Onbekend
  Uiterlijk: Russische
  Kleur haar: Brunette
  Lichaamsbouw: Slank
  Cupmaat: C
  Siliconen: Onbekend
  Piercing: Onbekend
  Tattoo's: Onbekend

  www.smstudio-almere.nl/agenda


  Vorige week voor mij deze totaal onbekende en dus nieuwe Meesteres? Nadia genaamd ontmoet in SM Studio Almere. Ik kan geen advertentie van haar op kinky.nl vinden maar zag haar wel hier https://www.kinkydevils.nl/mistress-...istress-nadia/ met schitterende foto's. Afijn haar dus ontmoet en een zeer goeduitziende en superslanke Oostblok Meesteres van rond de 30 schat ik. Mooie uitstraling, goed Engels sprekend en zeer goed luisterend en correct en professioneel in omgang. Ook mooi lak kinky SM outfit met laarzen.

  Even kunnen douchen weer, alles netjes schoon ook de douche en handdoeken en toen na kort intermezzo van mijn email met fantasie check kon de sessie beginnen. Ik moet zeggen weer heel anders dan anderen, en hoe kan ik niet 1 2 3 uitleggen, maar het wond mij op. Meesteres Nadia bespeelde mijn lichaam van soft naar venijniger en sprak ook zachtjes op mij in wat ze van mij verwachtte en hoopte te zien en wat ik dan kon verwachten. Een gevarieerd spel volgde waarbij mijn zintuigen geprikkeld werd en mijn geest naar meer deed verlangen, en subtiel werden er erotische momentjes in de sessie verweven en werd ik vooral anaal en op mijn tepels getest en zo raakte ik in een flow zodat Meesteres Nadia steeds verder met mij kon gaan. Uiteindelijk een geile fisting in de sling waarbij haar ogen fonkelde en de sling aan de kettingen heen en weer schommelde. Ja een nieuwe aanwinst voor ons lage landje op S M gebied denk ik zo met deze donkerharige goeduitziende Meesteres! Ze werkt volgens mij meer exclusief denk meer dat ze een liefhebster is die soms wat commercieel erbij gaat doen. De moeite waard!
  Last edited by Webmaster; 24-06-2021, 13:37.

 • #2
  Meesteres Nadia (of Nadja) is een stijlvolle knappe dame, ze heeft iets mysterieus. Een mooi slank lijf en indringende ogen, gekleed in een fraaie leren legging en een korset van kant.

  Ze speelde op een sensuele manier een SM spel met mij, waarbij ze opwindende dingen in mijn oor fluisterde. Venijnig draaide ze aan mijn tepels, ze gebruikte haar flogger goed in om mij op het verkeerde been te zetten (schrap zetten voor een harde tik, maar dan alleen maar geaai voelen en andersom). Met een strap-on heeft ze me behoorlijk doorgeneukt, waarbij ze mij weer indringend aankeek. Ik kwam tot een fijn orgasme terwijl ze haar laatste diepe harde stoten in mij deed.

  Deze Russische weet wat ze doet en ik was weer helemaal voldaan !

  Comment


  • #3
   Eind september heb ik een 2e fantastische sessie met Mrs. Nadia gehad. De 1ste keer was toen ze net startte in Nederland. In die sessie ging ze zwaar te keer op mijn tepels terwijl ik zwaar vastgebonden zat op een bondagestoel. Ze zocht de grenzen op en ging zelfs verder dan dat, waarna ze met wax en sounds naar een hoogtepunt bracht. Terwijl ik vast zat op die stoel speelde ze met mijn 'mind' en wilde ik niets liever on top, maar dat liet ze natuurlijk niet gebeuren.
   Ook mijn 2e ervaring met deze prachtige meesteres was in Almere. Het was einde middag en erg druk in het huis met andere meesteressen. Ik moest even wachten en daar kwam Nadia de kamer in. Op torenhoge hakken en in een prachtig zwart leren pak. In mijn whatsapp had ik haar duidelijk gemaakt dat ik deze keer in was voor een meer soft sm - erotische sessie. Ik moest me uitkleden, wassen en toen begon het spel. En wat voor spel! Eerst bond ze het zaakje daar beneden stevig vast, wat altijd een prachtige reactie van de jongeheer oplevert. Toen ging de blinddoek op en moest ik op het bed gaan liggen. Ik werd stevig vastgebonden en toen ging Nadia los. Kont, wax, electro, nipples, sounds kwam allemaal aan bod en mijn 'grote vriend' kreeg continu aandacht. Op een gegeven moment ging ze op mijn gezicht zitten en kreeg ik een fantastische breath play van haar wat uiteindelijk eindigde in een spetterend einde vanuit mijn zijde. Nadia had echt alles gegeven en gaf aan zeer tevreden te zijn. Mrs. Nadia is een aanwinst voor de Nederlandse BDSM-liefhebber. Ze is mooi om te zien en leert snel.

   Comment


   • #4
    Als ik vandaag in de spiegel kijk, zie ik nog steeds de sporen van een stevige sessie met Mistress Nadia. En als ik mijn tepels aanraak, zijn deze nog steeds gevoelig. Ik neem je mee naar afgelopen vrijdag, waar ik Nadia op een welbekend locatie in Almere bezocht. Nadia was mijn 4e halte in mijn BDSM Fetisj Tour.

    Nu had ik Nadia al 2x eerder bezocht. De eerste keer toen ze voor het eerst in Nederland was. Ik had toen een stevige sessie, waarbij op een gegeven moment de kamer vol erotische lading zat. De vorige keer had ik een fantastische sessie gehad met uiteindelijk een ultieme facesitting, dusdanig dat ik dat ik wel op herhaling zou willen. Via WA zocht ik contact met deze meesteres. Dat is niet geheel gemakkelijk, want Nadia is op WA redelijk terughoudend in haar response. Uiteindelijk lukte het me toch om ‘goed contact’ met haar te krijgen en we maakten de afspraak voor een next level van ‘pijn&genot’.

    En zo stapte ik ‘goed geschoren’ en ‘met veel zin’ vrijdag bij haar naar binnen.
    Na de (extra) douche en de bekende plichtplegingen mocht ik van haar direct op het bed gaan liggen. Binnen een mum van tijd waren mijn handen boven mijn hoofd aan het bed vastgebonden; had ik een oogmasker met daarover een zijde shawl voor de zekerheid over mijn gezicht en werden mijn benen stevig dicht tegen elkaar met een goed touw aan elkaar vastgeknoopt. Nadia kroop over mijn benen en ik kreeg een scheut olie over mijn grote vriend, waarna ik vervolgens een aangenaam maar niet definieerbaar gevoel in mijn willie kreeg. Geen sounds? Maar wat dan wel. Nadia maakte gebruik van dit moment van verwarring en kroop met haar billen op mijn gezicht. Even nestelen en toen werden mijn neus en mond door haar afgesloten en had ik het genoegen van een eerste breath play. Ze kwam omhoog, ik hoorde wat geritsel en toen zakte ze weer op mijn gezicht. Ik voelde haar speeltuin open voor mij liggen en heel voorzichtig gebruikte ik mijn tong om haar reactie te peilen: pijn of genot? Maar haar lichaam maakte mij voldoende duidelijk en ik ging dus verder met het verkennen van deze oase van vrouwelijkheid. Nadia reageerde op deze verkenningen en ik voelde aan mijn balzakken een paar stevige klemmen, hoorde het geluid van de kettingen en in 1x een ruk waarna Nadia het heft in handen nam en de boel op strak zette. Een stevige scheut van pijn schoot door mijn onderlichaam. En tegelijktijdig voelde ik de eerste slag van haar flog neerdalen op mijn borst en tepels. En zo ontstond er een interessant spel. Want hoe meer ik met mijn tong haar ‘tempel van lust’ beroerde en ik haar steeds intenser voelde reageren, des te harder trok zij aan de kettingen van mijn ballen en werd ik gegeseld op borst, tepels en mijn heiligdom onder. En hoe meer ik het uitschreeuwde, hoe meer ik merkte dat Nadia ‘gevoelig’ werd. De lust van man en vrouw groeide en ik moedigde Nadia aan: “I love you and I hate you”, klets weer een slag van de flog; “What you want to do?” antwoorde ze ad rem; “it’s good you tied me up, else…” en een ruk aan de klemmen was haar antwoord. Ze kroop van mijn gezicht en even dacht ik adempauze te krijgen. Maar niets was minder waar. Plotseling voelde ik rijkelijk zeer heet kaarsvet over mijn ballen en eikel vloeien, waarbij Nadia met de andere hand de boel strak trok. Waanzinnig dit. Nauwelijks bekomen hiervan, test Nadia mij met haar elektro-speeltje en ik kan enkel kronkelen op de stroomstoten. Nadia kruipt weer op mijn gezicht en ik krijg duidelijke instructies hoe ik haar moet bekoren. De energie neemt toe en Nadia test me nu tot het uiterste wat mijn pijngrens is. Het kan me niet meer schelen, want deze facesitting is goddelijk. En dan gebeurt wat ik hoopte; ik voel kleine schokjes op mijn gezicht en Nadia houdt haar adem in. Yes, dit is ultiem. Thank you. Ik heb de pijn overwonnen en ik voel de gelukzaligheid van meesters Nadia. Als beloning krijg ik van haar een goede handjob met nog een extra scheut kaarsvet, waarna ook ik de gelukzaligheid voel.
    Meesteres Nadia heeft met positief verrast met deze sessie. Na afloop praten we nog over wat zaken en blijkt ze ook minder introvert. Ik vermoed dat deze meesteres meer in haar mars heeft, maar één ding is mij duidelijk – pijn maakt deze meesteres opgewonden. Ik geniet zelf enorm van mijn BDSM Fetisj Tour. Ik merk dat ik zelf vooraf duidelijker kenbaar maak aan de meesteressen wat ik graag zou willen en tot nu toe heb ik 4 mooie sessies gehad: 1) Michela, 2) Gina Doll en 3) Carina. Ik ben al deze meesteressen enorm dankbaar. Volgende week ga ik een vervroegd kerstkado aanpakken: Mistress Vernice J. Zij staat op #1 in NL als ik kijk op het Top-X lijstje van www.smdome.com. Uiteraard zal ik mijn ervaring met jullie delen.

    Grt van de RivieraMan

    Comment


    • #5
     Prima interview bij Omroep Flevoland met Mrs. Nadia in SM Studio Almere, en voor de camera dat is lef hebben: https://www.omroepflevoland.nl/nieuw...ele-zware-tijd

     Comment


     • #6
      En ze had vanmiddag weer een tv interview net als Mrs. Jill D'Vill voor Omroep Almere of zoiets

      Comment


      • #7
       Afgelopen vrijdag voor het eerst in Almere bij Mrs. Nadia op audiëntie geweest! Contact via WA verliep prettig en vlot en afspraak was dan ook zo gemaakt. Op de afgesproken tijd werd ik netjes ontvangen, gevraagd om even te wachten in een kamer. Er lag een blinddoek en ik kreeg een bericht vd Mrs om deze aan te doen. Nier veel later hoorde ik de deur opengaan ....... Hi Mike hoorde ik...... Je hebt iets voor mij zei Nadia. Ik pakte de donatie uit mijn binnenzak ..... 1 voor 1 zei ze..... ik gaf haar een biljet....en pets faceslapte Nadia in mijn gezicht. Next zei..... weer gaf ik een biljet.... gevolgd door weer een faceslap. Had ik grotere coupures gepind dacht ik....... Hierna moest ik me uitkleden en nam ze me mee naar het bed. Werd vastgemaakt en kon geen kant op. Ze deed de blinddoek iets omhoog ...... Hoog-gehakt, kousen, sexy corset Nadia zag er super kinky uit. Ze keek me aan en slapte en spuugde me in mijn gezicht. Blinddoek ging weer voor m'n ogen en ik hoorde hoe ze spulletjes pakte. Haar prachtige verschijning nog op mn netvlies lag ik te wachten en voelde mijn hart bonken van spanning. Nadia plaatste klemmen op mijn tepels, schoof een electro-ring om mijn inmiddels ook opgewonden BF en draaide het voltage omhoog. Ik reageerde gelijk met wat gekerm. Ssstttt zei ze en slap/spuugde in mijn gezicht. Met een flogzweep begon ze op de klemmen te slaan afwisselend ook mijn jongeheer die onder stroom stond....ik probeerde stil te blijven, uiteindelijk door het steeds harder neerkomen van de zweep begon ik toch weer te kermen. Ik had aangegeven tijdens ons WA-contact dat ik tijdens een sessie het een afknapper vind als de Mrs moet vragen of het niet te hard of te strak of te ......is. Speel graag medium-hard mindfuck spel. Nadia zei....komt goed. Blinddoek ging af maar kreeg een opblaasbare mouthgag aangemeten. De Meesteres ging boven op mij zitten en duwde met haar benen tegen de klemmen, ze keek me aan en spuugde en slapte.... pijn schoot door m'n tepels. Ze kneep mijn neus dicht, duwde haar knieën stevig tegen de teppelklemmen. Na 30? seconden of langer...hield ik het bijna niet meer. Ik keek haar smekend aan, gilde inwendig maar was nauwelijks hoorbaar door de "gag" Ze keek me lachend aan en gaf me weer lucht..... Nog een keer zei ze......
       Nadia ging omgedraaid op mijn gezicht zitten, draaide de electro iets hoger. Ging even omhoog en zei "take a deep breath"..... Ze trok aan de klemmen, ik kreeg geen lucht, pijn schoot door mijn lichaam, ik probeerde te bewegen met mijn armen en benen maar ze bleef zitten...... bijna dacht ik dit trek ik niet meer, ging ze omhoog...
       1e keer bij Mrs. Nadia is mij zeer goed bevallen. Voelt de interactie goed aan, bepaalde voorkeuren/wishes prima verwerkt in het spel met ook haar elementen en ziet er echt top uit (zoals de fotos). Verder in onze 1e sessie nog met de deur open gespeeld, foot/leg worship, slapping, spitting, flogging en at the end champagne van deze (h)eerlijke meesteres.

       👠Mike


       Comment


       • #8
        Originally posted by HenkdeKorte View Post
        Prima interview bij Omroep Flevoland met Mrs. Nadia in SM Studio Almere, en voor de camera dat is lef hebben: https://www.omroepflevoland.nl/nieuw...ele-zware-tijd
        Inderdaad een meesteres met lef, vandaar ook dat ik het lef had om mij door haar te laten vastbinden en haar te gehoorzamen 👠 Mike

        Comment


        • #9
         Al een aantal keren heb ik een bezoek gebracht in Almere aan de beeldschone meesteres Nadia. Ik ontdekte haar prachtige foto’s op twitter en haar eigen website. En in werkelijkheid is ze nog mooier. Lang, slank, mooi gevormd en prachtig haar. Afspraken gaan altijd via mail. In het engels. Ze reageert altijd vlot en is heel flexibel in het verschuiven van afspraken als ik verhinderd ben.
         Gratis parkeren en voldoende privacy, de studio maakt waar wat ze schrijven op de website. De ontvangst door de gastvrouw is heel netjes. Even naar een kamer om op mijn meesteres te wachten en de spanning die, ik toch wel voel, op te bouwen. Via de mail kan ik mijn wensen voor de sessie kenbaar maken.
         Ik wacht in één van de andere sm-kamers. Dan hoor ik het tikken van haar schoenen en komt ze me op halen. Een leren outfit met prachtige nylons. Haar haar mooi opgestoken. Ze neemt me mee naar haar kamer en we lopen langs de kooi waar ik straks opgesloten wordt. Op de kamer eerst een heerlijk knuffelmoment. Ik mag overal voelen, maar niet zoenen natuurlijk, hoewel verleiding groot is. Dan tijd om af te rekenen en uit te kleden. Ze brengt me naar de douche en bewaakt mijn privacy.
         Terug op de kamer krijg ik een stevige bondage en een bal gag, boeien en halsband. Vervolgens wordt ik opgesloten in de kooi, zodat Nadia de kamer verder in gereedheid kan brengen. Ik krijg een flinke dosis poppers, waar ik extreem opgewonden van wordt. Helaas zijn er geen andere dames om mij te bewonderen.
         Terug op de kamer wordt ik ontdaan van de bondage. Ik mag nog genieten van haar nylons en vooral strelen. Daarna achterover op bed. En dan volgt een overheerlijke sessie. Ik wordt vastgemaakt (polsen en enkels) en ze heeft alle vrijheid met mij te doen wat ze wil. De tepels worden stevig onderhanden genomen, heerlijke electro en natuurlijk geneukt worden met veel glijmiddel, dildo en strapon. Op mijn verzoek komt halverwege een collega meesteres even kijken en mee genieten. Natuurlijk kon ook zij niet van mijn tepels afblijven en merkte dat ik extreem gevoelig en opgewonden was. En natuurlijk regelmatig een dosis poppers, waardoor ik nog meer toe liet. Tussen doen liefdevolle aandacht, soms afgestraft met een stevige tik.
         Na een heerlijke neukbeurt, mocht ik van haar prachtige borsten genieten. Zowel voelen als zoenen, nadat ze haar rits naar beneden had gedaan. De facesitting bleef deze keer achterwege, die bewaarde ze voor de volgende keer.
         Nadat ze me had laten klaar te komen was het tijd om rustig bij te komen. Een heerlijk glas water en dan douchen. Daarna nog even bijpraten. Wat een geweldige dame, lief, vriendelijk, open en eerlijk. Een paar zoenen en tijd om afscheid te nemen.
         Ik droom al van de volgende sessie. Elke keer weer anders. Een groot compliment!

         Comment

         Working...
         X