Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jaimy, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Met deze temperaturen krijg ik weer veel zin in een heet avontuurtje. Snel gebeld met HOD om met Jaimy een afspraak te maken. Zoals altijd goed ontvangen en Jaimy kwam mij halen. Heb je ook zoveel zin in geile seks met deze temperatuur vroeg ze... En dat heb ik geweten . Een fantastische tijd gehad en was weer heerlijk en met een big smile weer de deur uitgegaan.

    Jaimy bedankt en tot de volgende keer.

    Comment


    • Meer dan anderhalf jaar geleden keertje naar Jaimy geweest. Nu op herhaling. Al herkenden we elkaar niet meer helemaal of heb ik iemand door elkaar gehaald.

      Zelf normaal eigenlijk altijd naar de wat jongere meiden bij la cloche aan het begin en halverwege de maand.
      Maar het was lekker weer dus naar Amersfoort gefietst en naar Jaimy gegaan.

      Bij binnenkomst gaan zitten terwijl alle andere meiden schaars gekleed langs liepen en zaten te geinen. Alleen daar word ik dus al heel geil van. Kom stiekem daarom altijd toevallig 10 minuten te vroeg.

      Nadat ik met mijn lengte me hard had gestoten aan 't plafond kwam een meisje in een string lachend naar me toe om te vragen of t ging. De halve knuffel die ze me hierbij gaf deed me al opgewonden worden en deed me denken dat de sfeer hier wel nog leuker is dan bij park 118 of la cloche.

      Nadat ik had afgerekend voor een uur werd ik opgehaald door jaimy. Wauw. Wat een stoot. Zelfs voor iemand die 15 jaar ouder is. Heerlijk om naar boven te lopen terwijl je ogen niet van haar kont en string kunnen afblijven

      Nadat we naar een te warme kamer waren gestuurd kwamen we erna bij toeval in de sm kamer terecht. Ook prima en een stuk ruimer.

      Bij binnenkomst gingen we heerlijk tongen. Top om aan zulke mooie billen te zitten terwijl je echt diep en intens zoent.

      toen ging m'n piemel onder de kraan en werd die start klaar gemaakt. Ik ging heerlijk op de bedrand zitten en jaimy nam m'n lul in haar mond en keek me aan. De rest van het uur heeft ze me nog meer gepijpt en steeds goed gevarieerd. Met haar tong. Soms hard, soms plagend aan m'n ballen. Overal was ze. Zo fijn om te voelen.

      Naast orale verwennerij ook heerlijk geneukt. Ik had mezelf een aantal dagen niet afgetrokken en gezond geleefd waardoor ikecht fit was. Ik heb jaimy heerlijk op zijn hondjes geneukt terwijl ze zelf in de spiegel kon kijken hoe ik achter haar kont zat.

      Na 5 minuten echt tekeer te zijn gegaan tegen haar kontje konden we door naar de andere strandjes. De stoeipoes.

      Uiteindelijk ging ik aan het eind in een stoel zitten waarna ze op haar knieën tussen m'n benen voor me kwam zitten en weer kwam pijpen. Toen hield ik t niet meer en kwam ik vrij snel klaar.

      Als utrecht ganger vond ik t in Amersfoort voor een keertje eigenlijk ook erg leuk. Jaimy is en topper. Volgende maand zit ik ook tijdens m'n werk toevallig in Amersfoort en kom ik weer een keertje langs. Bezoek deze leukerd vooral!

      Comment


      • Op woensdag 01-06 weer een heerlijke afspraak gemaakt voor 2uur met de oogverblinde Jaimy.
        Bij binnenkomst werd ik netjes ontvangen door de gastvrouw en die bracht mee netjes naar de kamer en verzorgde wat te drinken voor mij.
        Na de financiele verplichtingen gedaan te hebben, kwam Jaimy er ook aan.
        We begroeten elkander hartelijk met een paar heerlijke kussen en knuffels.(Komt omdat ik vrij regelmatig bij haar kom)😍😍
        Daarna gingen we over op het even opfrissen van elkaar en bij de wasbak maakte Jaimy even heerlijk mijn piemel schoon en heerlijk fris.
        Nadat zij zich ook even heerlijk fris had gemaakt deed zij voor mij een mooi en sexy lingerie setje aan (had ik eerder al een keer aan haar kado gedaan).
        Ze zag daar oogverblindend en sexy in uit.

        We gingen beide op bed liggen en begonnen heerlijk met elkaar te zoenen/tongen en elkander lichaam te verkennen.
        En ondertussen heerlijk zien hoe zei er opwindend en sexy er uitzag in haar lingeriesetje.
        En ze beaamde het ook dat ze er zich sexy en opwindend in voelde.😘

        Na weer heerlijk verder te gaan met elkander lichaam te verkennen en zei daarbij heerlijk met haar handen aan mijn piemel begon en ik haar heerlijke kutje begon te verwennen met mijn vingers.
        Werdt het steeds heter en sensueler tussen ons en vlogen figuurlijker de vonken er tussen ons af.
        Ondertussen vergat ik ook niet met haar heerlijke borsten te spelen door zachtjes aan de ene tepel te zuigen en met mijn vingers de andere te plezieren.
        want ze heeft naast een mooi glad geschoren kutje een paar heerlijke natuurlijke borsten waar je niet vanaf kan blijven.

        Na enige tijd ging ik naar beneden en begon langzaam met mijn mond en vingers haar heerlijke kutje te verwennen.
        Nam positie in tussen haar benen zodat ik haar alle tijd gaf om heerlijk van mijn verwennerij te genieten.
        Tijdens het heerlijke beffen bewoog ze lekker met haar onder lichaam tegen mijn mond aan en kon ik ook soms heerlijk haar kontgaatje verwennen.
        Met zowel mijn vingers als met mijn tong.
        Ze lag heerlijk te genieten van mij verwennerij en na enige tijd zei ze kom eens even zitten.
        We gingen tegen over elkander zitten op het bed en begonnen even heerlijk met elkaar te zoenen/tongen en zei ging langzaam met haar handen naar mijn stijve pik .
        En ze zei ga jij nu maar even genieten, ze boog zich voor over en nam heerlijk mijn pik in haar mond en begon mij heerlijk te pijpen.
        Daarbij keek ze mij soms heerlijk geil aan als zei mijn pik in haar mond had om vervolgens weer daarna mijn pik heerlijk stevig diep te pijpen.
        En doordat ik op mijn knieeen voor haar zat had ik ook de tijd om langzaam met mijn heupen in het ritme van het pijpen in haar mond te stoten.
        Dit was zo zalig dat het voor mij onoverkomelijk was dat ik heerlijk tot een hoogtepunt kwam.

        We namen even een pauze en gingen heerlijk op het bed liggen tijd hadden we nog genoeg want we hadden 2uur.
        Na even heerlijk met elkaar gebabbeld te hebben en elkander heerlijk te strelen en knuffelen begonnen we langzaam met weer wat intensiefer verwennerij.
        Begon haar kutje heerlijk te vingeren en ze genot er maximaal van en zelf zo erg dat zei ook heerlijk tot een hoogtepunt kwam.

        Ze moest er even zalig van bijkomen en na enige tijd begon ze weer heerlijk met mijn pik te spelen en ze maakte hem lekker hard weer.
        En ze zei dat ze hem heerlijk in haar wilde voelen.
        Ging voor haar zitten en ging met mijn stijve pik even heerlijk over haar natte schaamlippen heen wat zei heerlijk vond.
        Ze deed daarbij haar benen heerlijk wijd en had en zalig uitzicht op haar kutje wat heerlijk glom van alle geiligheid.
        Ze zei steek hem er maar lekker in en dat deed ik ook en begon haar daarna heerlijk te neuken
        Zelf begon ze ook lekker met haar onderlichaam te stoten en kwamen we samen heerlijk in een ritme waar we samen intens van genoten.
        En als we zo hadden doorgegaan hadden we ons beide weer heerlijk naar een hoogtepunt gebracht.💋💖💋💖

        Maar we stopten even om een ander standje te nemen ze ging toen bovenop mij zitten en begon heerlijk op mijn pik te rijden.
        Daarbij genot ze zo zalig want ze kon hem goed in haar voelen en ik op sommige momenten kon ik mijn pik goed diep in haar stoten wat we beide lust verhogend vonden.
        Na dit enkele minuten gedaan te hebben ging ze van mij af en ging ze heerlijk in positie 69 over mijn heen leggen en kon ze mijn pik weer lekker in haar mondje kon nemen.
        Doordat ze heerlijk in 69 positie over mij heen lag kon ik zalig haar mooie kutje sappige verwennen.

        Jaimy begon heerlijk aan mijn stijve pik te zuigen en daarbij gebuikte ze ook heerlijk haar handen.
        Kon het niet zien alleen maar voelen want ik had inmiddels 1 van de mooiste kutje van Hod voor mij en genot daar zalig van.
        Inmiddels was Jaimy ook met volle overtuiging bezig met mijn stijve pik en ik verwende haar kutje ook zalig met mijn mond en vingers.
        Daarbij vergat ik ook niet haar kontgaatje was ze zeer plezerig vondt.
        We waren beide druk met elkander bezig zodat we heerlijk beide naar een hoogtepunt gingen.
        Ik spoot bij Jaimy heerlijk haar mondje vol en zei kwam schokkend bovenop mij klaar.
        Na dit alles rolde heerlijk van elkaar af en gingen even heerlijk tegen elkaar aan liggen en knuffelden en zoenden we elkander.

        We lagen zo even een inmiddels waren de 2uren ook al weer bijna om en was het tijd om weer afscheid van elkaar te nemen.
        Beide friste wij ons weer op en deden ons kleren weer aan en maakten de kamer weer netjes.
        Jaimy begeleide mij netjes naar de uitgang waren we nog even innig van elkaar afscheid namen en elkaar nog een prettige dag wenste.
        Lieve Jaimy tot een volgende keer en heel veel dikke 💋💋💋& knuffels van J.

        P.s. alle het intieme is wel veilig en safe gedaan lijdt je niet uit het verhaal af.😍😍😍

















        Comment


        • Nadat ik Jaimy al heel lang (sinds HM) een keer wilde bezoeken, is het er eindelijk van gekomen. Kan er kort over zijn wordt absoluut nog een keer herhaald,, het was TOP !

          Comment


          • Jaimy blijft voor mij een hele fijne dame, die alles tot in de puntjes kan doen.
            Echt een dikke 10 voor mij.
            Ik had laatst weer eens tijd voor een half uur met d'r.
            Het was echt heerlijk kan ik zeggen.
            Laat je niet afleiden door haar leeftijd zou ik zeggen, ga deze dam ervaren
            Bedankt Jaimy

            Comment


            • Laatst weer eens bij Jaimy geweest, topper die ik al lang niet had gezien.
              ze is er niet heel vaak meer, maar half uurtje was goed genoeg.
              Haar kunsten zijn zo goed dat je je even koning voelt.
              Mij ziet ze gauw nog een keer!

              Comment


              • Heb Jaimy al een lange tijd op mijn verlanglijstje staan en vandaag kwam de perfect storm bij elkaar ik moest in Amersfoort zijn en Jaimy moest werken. De eerste kennismaking was wat aftastend ze kenden me niet en vond het spannend. Hetzelfde gold voor mij, ik had mijn hart in mijn keel zitten. Maar al snel was het ijs gebroken. Van voorzichtig zoenen ging het naar lekker geil lebberen. Wat kan jij heerlijk zoenen. Na de zeep test 😉 belande we op bed en zijn een half uur blijven hangen in het voorspel. Heeeerlijk! Na standje 69 stond ik op springen dus snel van standje veranderd. Jaimy kwam bovenop zitten met haar prachtige volle borsten maar er was geen houden meer aan. Na gronding ruim werk 🤪 lekker met Jaimy in bad gezeten en nagesproken over een gezamenlijke overeenkomst. In bad kwamen we nog even weer op stoom tot de wekker ging maar Jaimy wilde het afmaken “hoe moest ik in deze toestand naar huis volgens een bezorgde Jaimy😜” . Zit nu lekker na te genieten, dank je voor je date, tot de volgende 😘

                Comment


                • Vrijdag 1-7 weer bij mijn geliefde Jaimy geweest.
                  Had weer een heerlijke afspraak voor 2 uren met haar.
                  Moest even wachten bij binnenkomst wat ze was wat verlaat, maar de tijd hebben we er later weer heerlijk bij genomen.
                  Ze kwam mij ophalen en gingen samen naar de kamer waar wij samen zouden verblijven.
                  Op de kamer maakte we het gezellig met elkaar, ontdeed mij van mijn kleren en ging mij wassen.
                  Zoals gewoonlijk hielp Jaimy mij daar ook heerlijk bij.
                  Na dit alles gingen we heerlijk op het bed had voor haar een klein presentje mee genomen en gaf het aan haar.
                  Ze pakte het uit en was blij verrast,het was een toy waar we samen van kunnen genieten.
                  Ze zei die moeten we samen maar uitproberen en voegden de daad bij het woord.
                  We begonnen heerlijk met elkaar te spelen waarbij we samen aan het genieten waren.
                  Na een tijdje pakte ik de toy erbij en zette die aan en begon haar er mee te verwennen.
                  De toy had een heerlijke uitwerking op haar ze genoot er zalig van en ondertussen bleef ze heerlijk met mijn pik spelen.
                  De toy had zo een prettige uitwerking op haar dat ze na enige tijd heerlijk tot een hoogtepunt kwam.
                  Ze moest daar even van bij komen en liet haar even.
                  Nadat ze er van bij gekomen was ging ze mij heerlijk verwennen en dat deed zo fijn bij mij dat ik een heerlijk hoogtepunt kreeg.
                  Beide hadden we een zalig gevoel en gingen heerlijk in het reeds gevulde bad.
                  Daar kletsen we met elkaar over van alles, dat komt ook omdat ik vrij regelmatig bij haar kom en wij het goed met elkaar kunnen vinden.
                  Einge tijd heerlijk in het bad gezeten te hebben met elkaar begonnen we weer lekker met elkaar te zoenen
                  Ze zei laten we lekker op het bed verder met elkaar gaan en dat deden we lekker.
                  We droogten ons af en gingen heerlijk verder met elkaar.
                  Jaimy begon lekker aan mijn pik te zuigen en trekken,ik ging lekker haar zalige kutje likken en vingeren.
                  We gingen naar 69 positie over en ze deed het zo lekker bij mij dat ik weer een heerlijk hoogtepunt kreeg.
                  Aan alle leuke dingen komt jammer genoeg ook weer een eind en zo was dat bij ons ook.
                  We kleden ons weer aan en maakte de kamer weer netjes.
                  We verlieten de kamer en bij de uitgang zoende we en gaven elkaar nog een paar dikke knuffels.
                  En wenste elkaar nog een prettige dag/ avond

                  Lieve Jaimy het was weer zalig en hopelijk heb jij ook heerlijk genoten.
                  Liefs XXX en dikke knuffels J…

                  Comment


                  • 30 juni bij Jaimy langs geweest. Het totale pretpakket genomen boven op zolder. Airco kreeg ze niet aan dus het was er wel warm. Daarvan werden we beide erg "heet". Wat een lekker geil wijf is die Jaimy. Bedankt lieverd!!! Tot een volgende x!!!!

                    Comment


                    • Mij een week of twee terug heerlijk laten pijpen (pzc) door Jaimy. Kwam klaar vanuit m'n tenen. Hoe ze het doet doet ze het. Het enige wat ik erover kan zeggen is dat er maar weinig andere dames (misschien wel geen) aan haar pijpvaardigheid kunnen tippen.

                      Comment


                      • Het was heerlijk middag met Jaimy
                        Zij weet wat mijn wensen zijn.
                        zo goed heb ik nooit gehad.
                        is wel herhaling gevaar voor mij.

                        Comment


                        • Woensdag 27-7 weer mijn Goddelijke Jaimy bezocht.
                          Had zoals de laatste paar keren een samenzijn voor 2uren met bad geregeld wat we beide als heel prettig ervaren.
                          Heb je heerlijk de tijd om van elkaar te genieten.
                          Na dat ik door de Gastvrouw naar de kamer was gebracht en daar de gebruikelijke financiële verplichtingen had gedaan kwam Jaimy er ook aan.
                          We begroeten elkaar hartelijk met heerlijke knuffels en lekkere zoenen.
                          Daarna gingen we naar de wastafel waar we ons beide even wasten en zoals gebruikelijk Jaimy ook even mijn piemel goed verzorgde.
                          Op bed gingen we lekker samen liggen en namen we beide wat te drinken en wat van de gezonde versnaperingen die ik had mee genomen.
                          Onder tussen praten we een beetje bij en lagen we te genieten van elkaars gezelschap had voor mijn Date ook nog een kleine verrassing meegenomen en gaf het aan haar.
                          Het was een mooi zwart sexy lingerie setje wat ze zeer mooi vondt.
                          Nadat ze het had uit gepakt en bekeken had bedankte ze mij ervoor en zei dat ze het heel sexy vondt en dat ze het aan zou doen om te showen.
                          Ze deed het aan en ik hielp haar er even mee, het stond haar ontzettend sexy.
                          We begonnen heerlijk met elkaar te zoenen/tongen en elkaar ook lekker te verwennen.
                          Zou stonden we elkaar lekker geil te maken en toen zakte ze naar beneden en begon mij heerlijk te pijpen.
                          Nadat ze mij een tijdje heerlijk aan het pijpen was zei ik kom weer even lekker staan.
                          Ze stond weer lekker en begonnen weer heerlijk met elkaar te zoenen en na een tijdje zakte ik naar beneden en zocht haar heerlijk kutje op.
                          Gelukkig had ze een mooi sexy slipje aan met open kruisje zodat ik makkelijk bij haar heerlijke kutje kon.
                          Begon haar kutje heerlijk te likken en ze genot er zalig van.
                          We gingen na een tijdje verder op het bed waar ze ging liggen en ik er boven kwam.
                          Ze lag er zo zalig bij dat ik heerlijk mijn pik in haar natje kutje kon schuiven door het geile slipje heen (open kruisje).
                          Begon lekker op haar in te stoten en we genoten er beide zalig van.
                          Na een tijdje werdt het zo lekker bij mij dat ik een heerlijk hoogtepunt kreeg.
                          Moest daar even van bijkomende ging even rustig op bed liggen ondertussen ging Jaimy het bad laten vollopen.
                          Ze liep nog steeds in haar sexy lingerie setje rond maar omdat we nog lekker in bad gingen deed ze het setje uit.
                          En zonder wat aan is ze nog steeds een ontzettende sexy verschijning.
                          Nadat het bad aardig vol was gelopen gingen we er lekker samen in.
                          In het bad gingen we lekker tegen elkaar aan zitten en babbelden we er rustig op los.
                          Na een tijdje begonnen we weer lekker met elkaar te zoenen/tongen en gingen onze handen op onderzoek uit.
                          Zei vondt bij mij mijn pik die ze lekker beet pakte en heerlijk begon af te trekken en ondertussen begon ik haar zalige kutje te vingeren.
                          Zo gingen we enige tijd door en na een tijdje stelde we voor om lekker op het bed weer verder te gaan.
                          We lieten het bad leeglopen en wij droogten ons af op het bed gingen we weer lekker verder met elkaar.
                          Ze zei ga maar even lekker liggen en zij kwam boven mij en begon mij heerlijk te pijpen.
                          Had een schitterend uitzicht en na een tijdje zei ik kom even over mij heen dan kan ik jouw lekkere kutje verwennen.
                          En dit vindt ze zalig beide gingen we elkaar lekker verwennen zei pijpte mee heerlijk en ik likte zalig aan haar kutje.
                          En vergat ook niet haar kontgaatje te verwennen wat zei ook prettig vindt.
                          Na enige tijd werdt het zo lekker bij haar dat ze tot een lekker hoogtepunt kwam.
                          Zei moest daar even van bij komen en streelde haar zachtjes.
                          Nadat ze weer bij gekomen was ging ze weer lekker met mijn pik spelen en ze zei kom even op je knieën voor mij zitten.
                          Ik deed dat en daarna begon ze mij lekker weer te pijpen en ik had een heerlijk uitzicht.
                          We veranderde van positie na enige tijd en ging weer liggen en ze pijpte mij heerlijk verder.
                          Na enige tijd pakte ik mijn pik vast en begon hem lekker af trekken en zei ging heerlijk aan mijn ballen likken en nam die zalig in haar mond, zei vergat haar zelf ook niet en begon lekker met haar eigen kutje te spelen.
                          Het werdt bij mij zo heerlijk dat ik weer voor een 2e keer een hoogtepunt kreeg.
                          Moest daar zelf even van bij komen en toen het weer een beetje ging was het inmiddels ook alweer tijd.
                          Ja na plezier komt ook weer een tijd van gaan.
                          we kleden ons beide weer aan en maakten de kamer weer netjes, en we verlieten de kamer.
                          Bij de uitgang namen we nog even heerlijk afscheid met dikke knuffels/zoenen van elkaar en wensten elkaar weer nog een fijne avond.

                          Lieve Jaimy het was weer zalig zoals altijd
                          nogmaals dikke kussen xxxxxxx en heerlijke knuffels. Van J…

                          p.s al het intieme is zoals gewoonlijk safe gegaan!!!

                          Comment


                          • Eindelijk had ik weer de tijd om met Jaimy af te spreken. De warmte zomerse dagen zorgt voor geilheid en daarvoor ben je bij deze mooie dame aan het goede adres. Zoals altijd hartelijk ontvangen door de gastvrouw en naar een heerlijke koele kamer gebracht, en daar kwam Jaimy mijn seksgodin binnen. Het was zoals altijd een heerlijk geil uurtje en ik ging uitgeput maar voldaan de deur uit. Jaimy tot de volgende keer.

                            Comment


                            • Jaimy is al vele jaren een topper sinds ik haar heb leren kennen bij HM. Een mooie verschijning. Een leuke babbel. En vooral prachtige borsten. Haar service is en blijft als vanouds met als hoogtepunt pzc.

                              Comment


                              • Op 25-6 heb ik weer een heerlijk samenzijn gehad met de verrukkelijke Jaimy.
                                Zoals gebruikelijk de laatste tijd weer een afspraak voor 2uur met bad.
                                Na dat ik netjes door de gastvrouw naar de kamer was gebracht en de financiële verplichtingen had gedaan
                                kwam Jaimy naar de kamer.
                                Na dat we elkaar heerlijk hadden begroet en even rustig hadden bij gepraat.
                                Kleden we ons uit en ging even wassen zoals gebruikelijk en fris en al redelijk opgewonden gingen we lekker op bed liggen.
                                Daar begonnen we lekker met elkaar te spelen.
                                Dit werdt steeds intenser met elkander en beide na verschillende wisseling van posities kwamen we tot een zalig hoogtepunt.
                                Nadat we beide weer een beetje bijgekomen waren gingen we heerlijk samen in bad.
                                (dit had Jaimy voordat we heerlijk met elkaar begonnen waren al even lekker gevuld)
                                In bad gingen we lekker bij elkaar zitten en hadden we een fijn gesprek.
                                Na een heerlijk tijd in bad droogden we ons af en gingen nog even samen heerlijk op bed liggen.
                                Daar begonnen we heerlijk met elkaar te zoenen, en lekker met elkaar te spelen.
                                En na dat we weer beide verschillende posities hebben gedaan en elkaar lekker hebben verwend.
                                Zijn we beide weer tot een zalig hoogtepunt gekomen.
                                Inmiddels waren de 2uren al weer snel voorbij gevlogen en was het tijd weer voor ons om aan te kleden.
                                En jammer genoeg alweer afscheid te nemen.
                                We maakten de kamer weer netjes en Jaimy begeleidde mij weer naar de uitgang.
                                Daar namen we nog even innig afscheid van elkaar en eindigde deze heerlijke date weer voor ons.

                                Lieve Jaimy nog heerlijke XXXXX en dikke knuffels van J…

                                Comment


                                • Kan iemand mij vertellen wat de extra's kosten bij Jaimy?

                                  Comment


                                  • De temperatuur is weer wat gezakt, en dan kan ik het tempo van Jaimy wat beter aan. Dus een afspraak gemaakt en naar hod gereden. Het was weer een fantastisch geil uurtje wat veel te snel voorbij ging. We hebben beiden genoten en zeker weer voor herhaling vatbaar.

                                    Jaimy tot de volgende keer.

                                    Comment


                                    • Originally posted by Joostje View Post
                                      Kan iemand mij vertellen wat de extra's kosten bij Jaimy?
                                      Kan per klant en klik verschillend zijn ....

                                      Comment


                                      • Het is weer even geleden maar net voor mijn vakantie toch nog een date gehad met Jaimy. Ik wilde toch wel met een lekker gevoel op vakantie gaan en ik moet zeggen dat is prima gelukt. Ik had voor een uur gereserveerd maar dat is eigenlijk veel te kort. Het was een geweldig lekker en geil uurtje. Jaimy, jij bent een leuke knappe intelligente vrouw waar je ook een goed gesprek mee kan voeren en dat maakt het voor mij de perfecte date. Tot de volgende keer Lekkertje😉

                                        Comment


                                        • Na een zeer lange tijd niet te kunnen
                                          Wilde ik ons samen weer iets gunnen
                                          Ik was al weer een jaartje ouder geworden
                                          Dus ook kaler en wat wijzer geworden

                                          Ik kon eindelijk weer bij je komen
                                          En hebben het er van genomen
                                          Na weer een hartelijke begroeting
                                          Met nog aan onze kleding

                                          Hebben we ons eerst opgefrist
                                          Liepen we rond als nudist
                                          We doken snel het bed op
                                          Het kussen was weer top

                                          We begonnen aan elkaar te friemelen
                                          En ging het spoedig over in sabbelen
                                          Al snel bereikte jij een hoogtepunt
                                          En daarna volgde nog een bonuspunt

                                          Toen ik aan ons standje begon te werken
                                          Ging ik door tot jij weer iets ging merken
                                          Het was inmiddels drie nul
                                          Toen was het tij voor mijn lul

                                          Daar was maar weinig tijd voor nodig
                                          Want ik wilde nu ook hoognodig
                                          Tot slot had ik voor jou nog een verassing
                                          Het zat gegoten na de passing

                                          Comment


                                          • Woensdag 21-9 had ik weer een afspraak met de verrukkelijke Jaimy.
                                            Op de afgesproken tijd was ik er melde bij de entree.
                                            De gastvrouw deed de deur open en die zei je komt vast voor Jaimy.
                                            Klopt zei ik ze begeleide mij naar de kamer en zei dat het haar 1ste dag alleen was.
                                            ik zei je doet het fantastisch en rustig aan ze vroeg wat ik wilde drinken en we regelden de financiële zaken.
                                            Ze verliet de kamer en niet veel later verscheen Jaimy met het drinken.
                                            We begroeten elkaar hartelijk met dikke knuffels en zoenen.
                                            Had voor mijn lieverd nog een kado meegenomen omdat ze deze maand haar verjaardag heeft gehad.
                                            Nadat ze haar kado had uitgepakt was ze daar zeer blij mee en bedankte mij hartelijk.
                                            Inmiddels hadden wij ons uitgekleed en gingen na het wassen samen op bed liggen en begonnen we lekker met elkaar te spelen.
                                            Daar hebben we allebei en zalige tijd aan beleeft en daar hoef ik niet over verder uit te wijden.
                                            Maar het was voor ons allebei heel zalig.
                                            We moesten even lekker bijkomen en ondertussen had Jaimy het bad aangezet.
                                            En nadat het heerlijk gevuld was gingen we er samen in.
                                            We hebben daar heerlijk met elkaar gebabbeld en ook nog lekker met elkaar gespeeld.
                                            Maar aan de leuke dingen komen natuurlijk ook altijd weer een eind.
                                            We ruimden de kamer en kleden ons weer aan.
                                            Bij de deur namen we nog even innig afscheid van elkander en ging ik weer huiswaarts.

                                            Het was weer een zalig onder ons met Jaimy en er zullen er nog wel meerder volgen.
                                            Lieve Jaimy het was weer zalig nog dikke knuffels en xxxxxxx van J…

                                            Comment


                                            • Vrijdag 3 weken geleden was ik bij Jaimy. Het was weer echt heel fijn: wat ik vooral fijn vind is dat ze zo geduldig is. Verder ziet ze er ongelooflijk goed uit en heeft een mooie lengte. Een heel mooi lichaam. Ze is echt heel lief en wat ook fijn is is dat ze absoluut geen klokkijker is. Verder kan ze beter pijpen dan wie ik ook eerder heb gehad en ook gezellig praten wat ik ook belangrijk vind. Oh en ze herkende me de tweede x nog van de eerste x wat al bijna 3 maanden daarvoor was nog. En ik wil zeker weer een volgende x gaan, hopelijk snel weer!

                                              Comment


                                              • Op 30-9 had ik nog een afspraakje met de verrukkelijke Jaimy voor 1uurtje.
                                                Ze had mij niet verwacht en was dus aangenaam verrast om mij weer even te zien.
                                                Van dat uurtje hebben wij dankbaar gebruikt gemaakt om elkander weer heerlijk te verwennen.
                                                En na de heerlijke verwen partij hebben we ook nog even fijn aan het praten en knuffelen geweest wat ook een prettige ervaring is.
                                                Jammer genoeg was het snel voorbij maar beide hebben wij er wel van genoten.
                                                Lieve Jaimy het was weer een genot om met je te mogen samenzijn en weer tot een volgende keer.

                                                Liefs en dikke knuffels J…

                                                Comment


                                                • Woensdag 19-10 had ik weer een afspraak gemaakt met mijn lieftallige Jaimy voor 2uurtjes.
                                                  Voor de afgesproken tijd was ik er al en stond buiten nog even netjes te wachten.
                                                  Aan gezien ik voor Jaimy ook de 1e klant was zag ik haar nog buiten aan komen lopen.
                                                  En we begroeten elkaar even, zij ging naar binnen bij HoD en niet veel later melde ik mij bij de eentre.
                                                  Werdt daar hartelijk ontvangen door de gastvrouw en die vroeg mij oké ik een afspraak had.
                                                  Beaamde dat en zei dat ik een afspraak had met Jaimy.
                                                  De gastvrouw bracht mij naar de kamer en wij regelden het financiële gedeelte vroeg mij nog wat ik voor drinken wilde.
                                                  En zei dat Jaimy het mee zo nemen.
                                                  Niet veel later verscheen Jaimy en we begroeten elkander met innige knuffels en lekkere kussen.
                                                  We kletsend even gezellig bij en ondertussen kleden wij ons uit, na dat we ons even hadden opgefrist gingen we samen lekker op bed liggenen begonnen we heerlijk met elkaar te spelen.
                                                  We genoten beide lekker van elkaars lichaam en na een heerlijk met elkaar gespeeld te hebben hadden we beide een zalig hoogtepunt van onze speel sessie.
                                                  Na even rustig bij gekomen te zijn verplaatsen we ons samenzijn naar het grootte bad.
                                                  In het bad kletsend we gezellig met elkaar en genoten van elkaars samen zijn.
                                                  Na het fijne bad en afgedroogd te hebben gingen we weer lekker op bed liggen.
                                                  En begonnen we opnieuw met elkaars lichaam te spelen en genoten we er weer beide heerlijk van.
                                                  Hoef niet uit te wijden wat er allemaal gebeurd is maar zoals al eerder verteld was het weer zalig en opwindend wat Jaimy allemaal deed.
                                                  En zelf zorgde ik er ook voor dat Jaimy ook lekker aan het genieten was.
                                                  Beide kwamen we ook hier weer bij onze speelsessie beide tot een zalig hoogtepunt.
                                                  Nadat we hier ook weer even rustig van bij gekomen waren was het inmiddels ook alweer einde tijd van ons samenzijn.
                                                  beide kleden wij ons weer aan en maakte de kamer weer netjes en verlieten de kamer.
                                                  Bij de uitgang namen we nog even innig afscheid van elkaar en was dit zoals gewoonlijk weer een heerlijke date.

                                                  Lieve Jaimy heel veel liefs en dikke knuffels en xxxxxx J…

                                                  Comment


                                                  • Poosje terug heb ik Jaimy weer bezocht. Wat een fantastisch lekkere meid is dat toch. Ze weet wat een man geil en lekker vindt. Pijpen doet ze geweldig, neuken is geweldig. Alles is eigenlijk geweldig. Voor herhaling vatbaar, Jaimy verveelt nooit.

                                                    Bedankt Jaimy en tot snel.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X