Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jaimy, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Jaimy, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

  Naam: Jaimy
  Leeftijd: 35
  Uiterlijk: Nederlandse
  Kleur haar: Blond
  Lichaamsbouw: Normaal postuur
  Cupmaat: E
  Siliconen: Nee
  Piercing: Ja
  Tattoo's: Ja

  https://www.privehuishod.nl/jaimy/


  Gisteren ben ik weer eens bij HOD langs geweest, waar een zestal dames zich aan me voorstelden. Dat vond ik bijzonder want meestal zijn het er minder ivm drukte op de momenten dat ik aankom. De laatste die zich aan me voorstelde was Jaimy, die net nieuw bij het huis was. Ze stelde zich heel vrolijk en enthousiast voor, wat mij altijd prikkelt, zeker als het ook nog eens zo'n aantrekkelijke dame is. Ze is halverwege de 30, donkerblond, vrij slank met mooie en grote borsten. Ze komt van een ander huis wat gesloten is en heeft HOD als nieuwe 'standplaats' gekozen. Ze is heel spontaan en nam het initiatief (waar ik van houd). Op erotisch vlak voelde ze goed aan wat ik lekker vond. Als extra heb ik beffen erbij genomen, waar ze erg blij mee was( "en daar word ik nog voor betaald ook!!"?). Na een heerlijke 69 heeft ze me heerlijk klaar gecowgirld. Ik ga zeker nog eens terug!
  Bedankt Jaimy!
  Last edited by Citygirl.nl; 05-12-2019, 17:56. Reason: Info toegevoegd

 • #2
  Gisteravond gebruik gemaakt van de black friday actie bij hod. Van te voren een afspraak gemaakt met de leuke Jaimy. Een leuke spontane vrouw waar ik mij gelijk thuis bij voelde. Na heerlijk rustig opbouwen met lekker vol tongzoenen kwam zij bovenop in cowgirl. Wat volgde was echt heerlijk, ik ben al lange tijd niet meer zo lekker klaargekomen. Jaimy bedankt!

  Comment


  • #3
   Vorige week vrijdag op de bonnefooi naar House of Dreams gereden. Eenmaal aangekomen werd me bij de deur verteld dat alle kamers vol zaten en dat er over 15 a 20 minuutjes weer plek was. Of ik dan misschien terug kon komen. Een kleine tegenvaller, maar aan de andere kant zegt dat ook wat over het succes van het huis. Na 20 minuutjes terug gegaan en ondanks de drukte was er nog zat te kiezen! Ook Jaimy kwam voorbij, een voormalig meisje van Huize Monique, die nu gesloten is. Jaimy is een heel spontane, nuchtere, Hollandse meid met een gigantische voorgevel. Op de kamer heeft ze me in vervoering gebracht, met haar knappe gezichtje en haar prachtige borsten. Nadat ik haar heerlijk klaar gebefd had besteeg ze me na een overheerlijk pijpbeurt (zc) en reed ze me zo de zevende hemel in. Wat een lekkertje!

   Comment


   • #4
    Net voor oud en nieuw Jaimy bezocht bij HOD haar vaak bezocht bij HM maar nu dat niet meer kan moest ik wel met Jaimy mee verhuizen naar HOD. Jaimy is een top vrouw die al mijn fantasietjes waar maakt ze kan alles als de beste en ze ziet er ook nog helemaal top uit. Kijk nu alweer uit naar de volgende keer ... Jaimy tot snel XX

    Comment


    • #5
     Ging verkeerd moet zijn:
     Jaimy is M ooi K rachtig
     A antrekkelijk I nnovatief N ieuwschierig
     I nnemend J oviaal U itblinkend
     M ooi N uchter F lexibel
     Y verig F link
     L iefdevol E elijk
     I mponerend I nterligent L oyaal
     S ociaal E nthousiast
     V olgzaam
     E nergiek

     Comment


     • #6
      J aimy is
      A antrekkelijk
      I innemend
      M ooi
      Y verig

      I mopnerend
      S ociaal

      M edelevend
      I nnovatief
      J oviaal
      N ieuwschierig

      L iefdevol
      I interligent
      E nthousiast
      V olgzaam
      E nergiek

      K rachtig
      N ieuwschierig
      U itblinkend
      F lexibel
      F link
      E erlijk
      L oyaal

      Comment


      • #7
       Vorige week woensdag avond bij Jaimy geweest had een uurtje afgesproken maar door de file kwam ik een kwartier te laat en had nog 3 kwartier over, kon helaas niet langer blijven = ( maar wat ik super schappelijk vind van HOD dat ik maar voor 3 kwartier hoefde te betalen Jaimy moest toch een kwartier op mij wachten. Jaimy en ik zijn toen maar in de versnelling gegaan om de tijd in te halen. heb weer een top tijd gehad met Jaimy Denk elke keer als ik bij Jaimy ben geweest dat het niet beter en lekkerder kan, maar het kan toch ... het was weer beter en lekkerder dan de vorige keer als ik meer tijd en de mogelijkheden had dan had ik wel de hele middag en avond met Jaimy willen doorbrengen. We hadden ook een top kamer met spiegels rond het bed en een mooie douche in de kamer. Jammer dat de tijd zo snel voorbij was het was weer geweldig ik kom weer snel bij je terug Jaimy XX

       Comment


       • #8
        Was er weer aan toe, moest Jaimy weer even zien nu een keer gelijk als eerste om 14:00 uur. Was dit keer mooi op tijd. Hadden weer een mooie kamer met een groot bed en spiegels rond het bed. Wat een mooie leuke gezellige lekkere vrouw is Jaimy. En het was weer net als elke keer als ik bij Jaimy ben een groot feest als je een keer bij Jaimy bent geweest dan wil je niet anders. Had mij voor dit jaar voorgenomen om iig 1 keer in de maand naar Jaimy te gaan maar dat is deze maand al niet gelukt moet denk ik mijn voornemen aanpassen naar 2 keer en dat is natuurlijk helemaal niet erg ... gelukkig is de maand al weer bijna voorbij dan mag ik weer naar HOD, kan niet wachten ... Jaimy tot snel XX

        Comment


        • #9
         Jaimy,

         in het verleden enkele keer bij deze mooie dame geweest, is 1 van de toppers bij HOD.

         Altijd een top tijd bij haar gehad!

         x G

         Comment


         • #10
          Vorige week weer even bij Jaimy geweest ik kon niet langer wachten had echt zin om haar weer te zien had voor een uur afgesproken en het was weer helemaal fantastisch met Jaimy ze is echt een hele goeie vriendin waar je alles tegen kan zeggen en waar je ook nog van alles mee mag doen en ze ziet er ook nog eens fantastisch uit. Een uur is echt te kort met Jaimy ik ga de volgende keer echt langer. al mijn fantasietjes hebben we samen in de praktijk gebracht en het was nog beter en lekkerder dan ik ooit had durven dromen. De kamer was ook groot en mooi met een bad en een hele grote spiegel. Ik kijk al uit naar de volgende keer en natuurlijk weer met Jaimy .... ik wil niet anders .. Jaimy tot snel XX

          Comment


          • #11
           Eind januari of begin februari bij deze lieve dame geweest. Jaimy herkende me nog van een vorige keer. ?? Ze had net een fotoshoot gedaan en ze had een super gaaf setje aan! Ik had afgesproken voor een half uur, dat was veel te snel voorbij. De details houd ik binnenskamers. Maar het is en blijft een aanrader. Hopelijk blijft ze nog lang in t Amersfoortse. Dankjewel Jaimy!

           Comment


           • #12
            Vorige week bij Jaimy geweest wat een kanjer is dat zeg. had voor 1.5 uur afgesproken en dat is met Jaimy eigenlijk veel te kort ik heb het super naar mijn zin gehad het was een GFE met een dikke plus. we hadden een hele mooie grote kamer met overal spiegels en gelijk vanaf dat ik binnen was totdat ik wegging was het helemaal top. ik moest daarna eerst even landen en bijkomen want het was 90 minuten vol actie met Jaimy ik kijk alweer uit naar de volgende keer, Jaimy bedankt en tot snel XX

            Comment


            • #13
             Ik had al een plan klaar. Zodra de maatregelen vanwege de corona lock-down zouden worden versoepeld en de dames weer van plezier mogen zijn zou ik als eerste Jaimy claimen. Al moest ik House of Dreams platbellen, ik moest en zou de eerste zijn.

             Jaimy werkt normaal alleen de laatste dagen van de week en ze had me al eens verteld dat ze na vijf dagen ook echt wel toe was aan een lekkere beurt, dus hoe zou dat dan wel niet zijn na drie en een halve maand?

             Veel eerder dan de verwachte 1 september stond Jaimy op 1 juli al op de agenda bij H.O.D dus een aantal dagen ervoor maakte ik mijn vrouw wijs dat ik een zakelijke afspraak had in het midden van het land.

             Niemand kon voor 1 juli reserveren dus vanaf acht uur ‘s morgens om het kwartier gebeld en ja hoor het lukte. “Afspraak Eric 14:00 uur Jaimy, staat genoteerd.”

             Je moet een beetje gestoord zijn om er 175 kilometer voor te gaan reizen maar ja in deze tijden zijn we allemaal een beetje gek.

             En daar was ze dan, de lieve schat. Ik had een paar coronakilootjes verwacht maar die waren er niet (behalve dan bij mij). Even bijpraten en uitwisselen hoe we de afgelopen tijd hebben beleefd en daar uit zijn gekomen, en dan even lekker wassen. Ook al ben je schoon, je wilt graag gewassen worden door Jaimy: “Oh, hij werkt nog goed hoor!”

             Na even staande elkaar op te vrijen vroeg ze me om lekker te gaan liggen. Ze vlijde zich naast me en mompelde iets over “hongerige Jaimy”. Na even knuffelen daalde ze af en kreeg ik een bevestiging van hoe goed mijn plan wel niet was. Goh, wat kan zij lekker pijpen.

             Juist omdat het zo goed is moest ik haar eerder stopzetten dan ik wilde dus vroeg ik haar lekker te gaan liggen zodat ik kon proberen haar honger te stillen. Ik had het haar al eerder gezegd en ik blijf daarbij, Jaimy heeft het mooiste en lekkerste kutje dat ik ooit ontmoet heb.

             Jaimy loog niet, ze had honger. Ook al was ik meer degene die at. Het is echt heerlijk om Jaimy te beffen. Ze geniet er oprecht van en als je dan haar beide handen aan weerzijden van je hoofd voelt en ze met een lichte maar duidelijk voelbare druk je in haar kutje drukt dan weet je dat je het even zonder adem moet doen om haar vervolgens kirrend te laten trillen. En daarna nog een keer, en….

             Ik ben beloond met een lange pijpcessie, een 69 en een heerlijke cowgirl finish.

             Ik citeer niet vaak maar ben nu toch echt geneigd een citaat aan te halen van Hannibal. Niet die van de olifanten over de Alpen en ook niet die van “The silence of the lambs”, maar Hannibal van “The A-team”: “I love it when a plan comes together.”

             Comment


             • #14
              Waarom kregen de sekswerkers(sters) tijdens de corona lockdown met een opting-in contract geen toelage?
              Wel moeten ze van hun verdienste belasting afdragen en daarna hebben ze geen rechten meer!
              Is dat omdat een voormalig bordeel voor 63 miljoen euro verbouwd is?
              Huis ten Bosch in Den Haag is in 1645 gebouwd als zomerverblijf voor stadhouder Frederik Hendrik (1584- 1647). Hij woonde er met zijn vrouw Amalia van Solms. (1602-1675) Na de dood van haar man maakte Amalia er een monument van om haar man te eren voor zijn rol in het tot stand brengen van de vrede van Munster, waarbij het einde van de 80-jarige oorlog werd beklonken. De Oranjezaal werd voorzien van prachtige schilderijen. De architecten Pieter Post (1608- 1669) en Jacob van Kampen (Paleis op de Dam) droegen bij aan de ontwerpen van het paleis.
              Er is een tijd geweest dat het publiek toegang had tot dit erfgoed omdat er rond 1800 het eerste nationale museum was gevestigd. In de Franse tijd kreeg Huis ten Bosch een andere ‘publieke’ bestemming; het oostelijk deel fungeerde namelijk als bordeel. De Fransen beschouwden het tevens als oorlogsbuit en gebruikten het als gevangenis.
              Na het vertrek van de Fransen trokken de Oranjes er weer in. Na de dood van koningin Sophie kwam het een tijdje leeg te staan. Maar nu moesten de sekswerkers(sters) en belastingbetalers 63 miljoen ophoesten om het te renoveren!

              Dit moest ik even van me af schrijven.

              Jaimy nog hartelijk bedankt voor het zeer prettige uurtje dat we samen gehad hebben, we hebben als van ouds allebei zeer genoten.
              Tot hopelijk spoedig.

              Comment


              • #15
               Vandaag maar eens geprobeerd om een reservering te maken. Want vaak is het aan de Soesterweg als ik langs kom nog al druk.
               Op goed geluk Jaimy gekozen, nou ja er waren een paar prima voordelen aan Jaimy dus was niet helemaal op goed geluk. Dat reserveren beviel prima, geen keuze stress voor al dat lekkers.
               De date was prima de plagerijtjes zoals zei het noemde waren erg aangenaam waardoor het hoogte punt zich veel te snel aandiende. Maar gelukkig konden we daarna nog wat kletsen en had ik niet het idee zo snel mogelijk weer de deur uit te worden gewerkt. Jaimy bedankt was top, ook al was een half uur eigenlijk veel te kort.

               Comment


               • #16
                Ik had wat te vieren. En dat was met het engelengetal 77. En daar ik zelf de slingers maar ging ophangen, want elk feestje moet ten slotte gevierd worden. Kon ik dit niet beter doen met mijn seks-engel Jaimy. We begonnen in een koele kamer. Maar door elkaar te verwennen en op te warmen was de koelte snel verdwenen. Samen hebben we vele standjes gedaan. Het mag toch van Rutte. We zorgden er voor dat we vele (het volmaakte getal 7) hoogtepunten bereikten. Het was na afloop van de vrijpartij zelfs zo heet dat de kamer gekoeld moest worden. Ik heb je bij het weggaan bedankt voor de lekkere vrijpartij en wil dit hier nogmaals doen. Op het gevaar af dat al mijn collega’s je nu allemaal willen bezoeken en dat je aldoor bezet bent.
                Jaimy nogmaals bedankt.

                Comment


                • #17
                 Het was alweer een tijd geleden dat we elkaar gezien, gevoeld en geproefd hadden. Te lang eigenlijk, op de kop af anderhalf jaar. Maar ja, soms zit het mee en soms zit het tegen.
                 Maar het weerzien was weer als vanouds. Ik had het geluk om Jaimy al te ontmoeten toen ik net binnen kwam en zij nog in haar casual kleding was. Ook dan is ze zo mooi dat mannen en waarschijnlijk ook wel een aantal vrouwen zich omdraaien om nog een keer goed te kijken. Maar toen ze even later terug kwam in een jurkje dat haar billen net niet bedekte, was ik direct in alle staten. Vooral de staat van opwinding en het was aan een ijzeren zelfdiscipline te danken dat ik de trap niet bevuilde toen ik achter haar aan naar boven liep.
                 Na het bijkletsen terwijl we ons uitkleedden en wasten snel op het bed gedoken waar het gesprek al snel ophield omdat mijn mond iets anders deed en Jaimy lichtelijk in ademnood kwam. Nog een vinger erbij en even later was ze helemaal gelukkig. Altijd heel fijn om naar haar gezicht te kijken op zo’n moment.
                 En toen was het mijn beurt. Ik mocht op m’n rug gaan liggen en de verwenning kon beginnen. Heerlijk hoe ze zich op mijn lijf uitleefde met haar nat geworden pretplekje. Om het helemaal af te maken, vertoonde ze haar orale kunsten en toen was er geen houden meer aan.
                 Het was weer top met Jaimy en ik heb nog één keer geprobeerd uit te leggen waarom ze uniek is. Haar reactie daarop: “maar ik ben gewoon mezelf”. Precies! En daar gaat het om.
                 Jaimy, fantastische, lieve, mooie vrouw: heel erg bedankt.

                 Comment


                 • #18
                  Vanavond bij Jaimy geweest. Kende haar al. Eerst lekker zoenen, strelen en aan mijn tepels zitten. Toen gewoon standaard. Ze wist nog precies wie ik was. Dankjewel Jaimy, het was errg fijn!

                  Comment


                  • #19
                   Ik was weer bij mijn lieve sexgodin om te vieren dat ik een prijs van House of Dreams gewonnen had . En dat hebben we samen op gepaste wijze heerlijk gevierd.
                   Over en weer hebben we elkaar opgewarmd, zodat de huidhonger een beetje gestild werd. Het was weer een heerlijke date. Nogmaals House of Dreams en Jaimy bedankt .

                   Comment


                   • #20
                    Vorige week weer bij Jaimy geweest had een mooie grote kamer op de bgg had voor 1,5 uur afgesproken en het was weer helemaal leuk om Jaimy te zien we hebben ons 1,5 uur goed vermaakt de vonken vlogen er weer vanaf wat is ze toch een leuke spontane lekkere vrouw ... Jaimy tot snel XXXX

                    Comment


                    • #21
                     Alweer 2 weken geleden (veel te lang geleden ;-) ) heb ik deze leuke, lieve en aantrekkelijke dame bezocht. Het klikte al snel en na een heerlijke wasbeurt zijn we op het bed beland. Daar heeft ze mijn jongeheer heerlijk verwend en hebben we leuke dingen gedaan. Als laatste was mijn jonge heer nogmaals aan de beurt en moesten we noodgedwongen afscheid nemen want de tijd was op. Tot de volgende keer Jaimy!

                     Comment


                     • #22
                      Afgelopen vrijdagavond als laatste klant een uurtje bij Jaimy geweest. Hierbij mijn half uurtje gratis ingewisseld.
                      Direct vanaf het eerst moment begint Jaimy al met zoenen, ze gaf ook direct aan dat ze daar echt super erg van houdt. Dat was te merken ook.

                      Jaimy is een super relaxte dame en houdt ook een beetje van plagen, stiekem beetje kietelen maar daar kon ik helaas tegen. Diverse standjes uit geprobeerd en het uurtje was alweer voorbij voor ik het wist.

                      Jaimy hoort momenteel bij een van mijn favoriete dames van HOD.

                      Comment


                      • #23
                       Recent een date gehad met Jaimy. Jaimy is een zachte, lieve dame met een lekker lichaam. meteen bij binnenkomst lekker zoenen en daarna op bed werd het als maar lekkerder. heerlijk van alles uitgespookt waarbij we allebei lekker van elkaar hebben genoten. ik kijk nu al uit naar de volgende ontmoeting met deze lieve dame! Want ze heeft de ervaring en leuk en sexy uiterlijk en ook lieve begripvolle dame!

                       Comment


                       • #24
                        Vorige week ben ik weer bij Jaimy geweest wilde er op tijd zijn dus was er lekker vroeg. ik was een keer te laat door file onderweg en dat ging van mijn tijd af dat wil ik echt niet nog een keer want ik wil een vol uur van Jaimy genieten en dat heb ik gedaan in een mooie kamer met een groot bed en een grote spiegelwand ik wordt altijd heel erg blij als ik Jaimy weer zie naast dat ze er geweldig uitziet is ze ook super lief, leuk en lekker en Jaimy heeft er weer een top uur van gemaakt ik zit alweer te plannen wanneer ik zsm weer naar Jaimy kan .... Jaimy bedankt het was weer GEWELDIG tot snel XXX

                        Comment


                        • #25
                         All lang geleden dat ik bij HOD was geweest uiteraard vanwege corina en daarna getwijfeld of ik het wel aandurfde omdat ik de maatregelen niet echt opwindend vind. Maar de geilheid won en heb toch weer een afspraak met deze geweldige spontane en sexy dame gemaakt. Ze herkende me ondanks mondkapje en was weer zoals ik me van de eerste keer herinnerde. Heerlijk, heerlijk, wat is ze toch goed met haar lijf:-). Binnenkort gauw weer!

                         Comment

                         Working...
                         X