Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jaimy, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jerommeke had het nieuwe jaar natuurlijk kunnen beginnen met de traditionele nieuwjaarsduik, maar Jerommeke gaf toch sterk de voorkeur aan een nieuwjaarswip en dan wel met Jaimy. Jaimy is een gezellige recht-voor z´n raap- hollandse meid. Krullend haar en een stel forse cup E borsten completeren het plaatje. Jerommeke werd bij binnenkomst onthaald op een lekkere tongzoen en al spoedig lagen onze kleren verspreid door de kamer. De opfrisbeurt bij de wasbak werd afgesloten met een lekkere vochtige pijpbeurt. Jaimy kan heerlijk zoenen, heerlijk pijpen, heeft heerlijke borsten en met haar hoge sexdrive staat dit garant voor een prima uurtje.
    Jaimy en Jerommeke maakten goed gebruik van de beschikbare tijd. Jerommeke werd heerlijk deepthroat gepijpt en Jaimy heeft ook een prima balbehandeling in huis. Jaimy op haar beurt werd uitgebreid gelikt en verwend door Jerommeke totdat Jaimy super vochtig was. Na goed opgewarmd te zijn werd dit alles gevolg door spetterende sex waar de vonken (bijna letterlijk) van afvlogen. Jerommeke mocht Jaimy lekker stevig neuken. Jerommeke liet zich niet onbetuigd en neukte er lekker op los totdat het onvermijdelijke hoogtepunt zich aandiende en Jerommeke zijn zak in het daarvoor bestemde condoom tot de laatste druppel leegde. Daarna nog even bijkomen en bijpraten.
    Sommige wandelaars hebben misschien als voornemen voor 2024 om de sportschool vaker te bezoeken. Zo niet Jerommeke. Een E-cup kan zo´n kilo tot anderhalve kilo per tiet wegen. En in plaats van ´pompen´ tijdens de fitness geeft Jerommeke er de voorkeur aan om tijdens de missionaris houding met soepele heupbewegigngen de nodige ´push-ups´ te doen. Op deze manier is een bezoekje aan Jaimy een prima alternatief voor een work-out in de sportschool.
    Kortom, Jaimy is een topdame met een heerlijk lijf en hoge sexdrive en Jerommeke is dan ook van plan om ook dit jaar weer regelmatig een work-out met Jaimy te doen 😊

    Comment


    • Donderdag 25-1 heb ik weer een onvergetelijke samenzijn met de Lieftallige Sexy Jaimy gehad.
      Zoals altijd eerder in de week een afspraak gemaakt.
      Op de afgesproken tijd was ik aanwezig bij HoD,zoals altijd werd ik netjes ontvangen door de gastvrouw.
      En even naar een kamer gebracht en niet veel later haalde Jaimy mij op en gingen we naar de afgesproken kamer
      Daar begroeten we elkaar hartelijk en genoten we van elkaars gezelschap.
      We kleden ons beide uit en fristen we ons op bij de wastafel en zoals altijd hielp Jaimy bij mij met het heerlijk schoon maken van mijn geslachtsdeel.
      Nadat we lekker opgefrist waren begaven we ons beide lekker op het bed.
      Daar begonnen we lekker met elkaar te zoenen en onze handen verkenden elkanders lichaam.
      We speelden heerlijk met elkaar Jaimy was lekker met mijn pik bezig en ik zalig met haar mooie kutje.
      Na enige tijd veranderde we van positie in gingen lekker in 69 verder met elkaar.
      Dat had bij Jaimy na enige tijd het effect dat ze tot een zalig hoogtepunt kwam.
      Ze moest er even van bijkomen maar nadat ze bijgekomen was ging ze lekker met mijn pik verder.
      Na enige tijd ging ze lekker bovenop mij zitten en genot zij van het heerlijke gevoel en het was bij mij ook heerlijk.
      We deden het rustig aan en daar genoten we beide zalig van en zoenden er heerlijk op los met elkaar.
      Dat had het resultaat dat we steeds intensiever met elkaar gingen bewegen.😍❤️💋
      Het resultaat was dat ik tot een zalig hoogtepunt kwam en gelukkig stopte mijn lieverd even.
      Na dat ik even rustig was bijgekomen verplaatsten we ons samen naar het bad.
      Daar genoten we heerlijk van elkaars gezelschap en kletsten we zalig met elkaar.
      Het water werd een beetje koud dat was voor ons de aanleiding om het bad te verlaten en nog zalig op het bed verder van elkaar te genieten.
      Op het bed genoten we weer zalig van elkaar en het resultaat was dat Jaimy weer zalig naar een hoogtepunt ging.
      Na het zalige hoogtepunt van Jaimy ging ze bij mij weer heerlijk aan de gang en het resultaat had dat ik ook weer een zalig hoogtepunt had.
      Inmiddels was het einde van date ook weer in zicht dus we kleden ons weer aan en maakten de kamer weer netjes.
      We verlieten de kamer en bij de uitgang namen we nog even innig afscheid van elkaar.
      En was deze date ook weer geslaagd.

      Lieve en verrukkelijke Jaimy het was weer zalig met je heel veel Liefs 💋💋💋💋& knuffies van J…

      Comment


      • Na het het afknappen op Laura afgelopen maandag bij HOD (ben toen meteen opgestapt), vanavond bij Jaimy geweest.
        Jaimy ken ik al jaren en het gaat altijd goed tussen ons.
        Ze is gewoon normaal, ze is aantrekkelijk, ze is lief en houdt van knuffelen.
        Waren alle dames maar zo.
        Bedankt Jaimy!

        Comment


        • Vandaag gekeken wie er was bij hod amersfoort i.p.v. la cloche Utrecht. Ik liet me verrassen door de voorstellende. Jaimy en nog iemand vielen mij op dus ik koos Jaimy. Ik ben bij Jaimy geweest en het was heerlijk. Ze wilde niet vertellen hoe oud ze was, wat ik wel charmant vond. We hebben eerst elkaar gelukt tot we beide geil waren. Laat ik zeggen dat het goed en snel ging. Wat er verder gebeurde houd ik tussen ons, maar al met al een topjaren. Wat kan zij goed tongzoenen zeg! Ook stelt ze je heel erg op je gemak.

          Hod beviel me wel. Volgende keer twijfelen tussen Hod en lacloche..

          Comment


          • Deze goede wijn heeft al heel wat kransen en volledig terecht.
            Jaimy is een heerlijke vrouw die je onmiddellijk meeneemt in een heerlijk avontuur.
            Steeds weer bij Jaimy een heerlijke ontmoeting die naar meer doet verlangen.
            De tijd vliegt voorbij. Het is altijd te kort. 😃

            Comment


            • Jaimy is een prof en kan goed met oudere zeurende heren overweg, vermoed dat ze er verder weinig werkplezier aan heeft bij dit heerschap

              Comment


              • Het is alweer even geleden dat ik voor mijn vakantie erge huidhonger had.
                Dus maar een vergadering in de buurt gepland. Ook kwam dat gelukkig ook uit met de planning van Jaimy. Dus op de bewuste dag op tijd vertrokken en was dus ruim op tijd bij mijn favoriete huis HOD. Bleek juist dat Jaimy wat oponthoud had en zeer haastig zich naar kamer 6 spoedde. Als een heer van stand (zou heer B. Bommel zeggen) bracht ik met lieve woordjes en wat kusjes Jaimy weer bij ons gewone doen. Na de was verplichtingen van ons beide en over en weer wat liefelijk plagen, konden we ons vleien op het klaarstaande bed. Daar heb ik haar eerst meermalen laten genieten met al wat bij mij uitsteek zoals vingers en……… Onder tussen kon ik ook mijn huidhonger ook goed proberen te stillen, Nadat Jaimy weer een keer strak gespannen was met daarna een ontlading. Vroeg ze mij om ons favoriete standje. Dat kan ik deze Dame uiteraard niet weigeren, En al gauw bereikte zij weer een hoogtepunt. Daarna werd ik zalig door haar zeer lekker verwent. En weer helemaal mijn huidhonger gestild. Konden we ons weer rustig aankleden Na nog een flink aantal afscheidskusjes verliet ik voldaan HOD en was Jaimy geheel ont strest.
                Tot weerziens.

                Comment


                • Jaimy hing met haar mega borsten boven Jerommeke. Jerommeke hoefde enkel zijn mond open te doen om aan haar heerlijke tepels te gaan zuigen. Tring. De wekker loopt af en Jerommeke ontwaakt met een stevige ochtend erectie. Jerommeke krijgt die dag het beeld van Jaimy haar borsten maar niet uit zijn hoofd. De enige oplossing is het rooster van HoD raadplegen en snel een afspraak maken met de enige echte Jaimy.
                  Jerommeke heeft al eerdere recensies over Jaimy geschreven en Jaimy blijft gewoon een lekkere en gezellige recht-voor z´n raap- hollandse meid met krullend haar (op haar hoofd 😉) en een stel fantastische cup E borsten waar Jerommeke graag mee speelt.
                  Jerommeke vertelde zijn droom aan Jaimy en Jaimy wipte meteen haar borsten uit hun schaarse kleding en bood deze als op een dienblaadje aan aan Jerommeke. Die liet zich niet onbetuigd en begon er heerlijk mee te spelen. Nadat alle kledingstukken uitgedaan waren en verspreid door de kamer lagen was het tijd voor een korte opfrisbeurt. Nog voordat Jaimy helemaal klaar was had Jerommeke zich al achter Jaimy gepositioneerd en zijn handen rond haar borsten gevouwen. Het uitzicht in de spiegel deed Jerommeke nog harder worden (en Jaimy voelde dat ook).
                  Vervolgens hebben Jerommeke en Jaimy elkaar verwend en het moet gezegd worden dat beiden aan hun trekken kwamen. Jerommeke werd getrakteerd op enkele geweldige pijpbeurten waarbij Jaimy gelijktijdig als een kat met haar nagels aan Jerommeke zijn zak krabte. Natuurlijk werd ook Jaimy niet vergeten en aan haar lichaamshouding en lichaamstaal te zien kon ze de orale vaardigheden van Jerommeke wel waaarderen.
                  Uiteindelijk nog even lekker geneukt waarbij de ontlading zich voltrok in missionaris positie. Wederom een top date die altijd weer naar meer smaakt.

                  Comment


                  • Donderdag 22-2 heb ik weer een zalige date gehad met de oogverblindende Jaimy.
                    Zoals altijd al eerder in de week gebeld om een afspraak te maken weet je tenminste zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan dat ze evt niet beschikbaar is.😁
                    Op de afgesproken tijd(iets daarvoor) melde ik mij bij HoD.
                    Zoals altijd werd ik netjes ontvangen door de gastvrouw en die begeleide mij netjes naar de kamer.
                    Niet veel later verscheen Jaimy en we begroeten elkaar hartelijk.
                    We kletsen even gezellig bij en daarna gingen we ons even wassen en begaven wij ons op het bed.
                    Daar begonnen we heerlijk elkaars lichaam te verwennen.
                    En belandde we langzaam bij elkaars erogene zones.
                    We begonnen beide daar heerlijk mee te spelen en verwennen.
                    Bij Jaimy had het effect dat ze steeds verder in heerlijke sferen kwam.🥰💗
                    Met het effect dat ze een zalig hoogtepunt bereikte.😘
                    Nadat ze even daarvan bijgekomen was begon ze mij heerlijk te verwennen.
                    Eerst dat ze dat heerlijk oraal en na een tijdje kwam ze lekker boven op mij zitten en begon te mij heerlijk te bereiden.
                    Hier genoten we beide zalig van en waren heerlijk intiem met elkaar.
                    Het intieme gedeelte was zo heerlijk dat het bij mij de uitwerking had dat ik ook tot een zalig hoogtepunt kwam.
                    Daar van bij gekomen te zijn gingen we samen lekker in het gereed staande bad.
                    Daar genoten we zoals altijd weer heerlijk van elkaars gezelschap en hadden we een gezellig gesprek samen.
                    Na enige tijd in het bad gezeten te hebben spoelden we ons nog even lekker af onder de douche en gingen samen nog even op het bed liggen.
                    ​​​​​​​Daar hebben we nog even samen liggen knuffelen en spelen met elkaar totdat het weer het einde van ons gezellig samenzijn was.
                    We kleden ons weer aan maakten de kamer weer netjes.
                    Bij de uitgang namen we nog even innig afscheid van elkaar en ging ik weer met een zalig gevoel huiswaarts. 🥰💗en dat was wederzijds😘

                    Lieve Jaimy we hebben weer zalig genoten met elkaar en tot een volgende keer veel liefs 💋💋💋💋& Knuffies
                    Groetjes J…

                    Comment


                    • ◦ Het was wegens omstandigheden even geleden dat ik mijn favoriete dame van heel veel plezier had bezocht. Dus het was een waarachtig feestje op de kamer. Het was zoals altijd weer heerlijk en geil. Ik kwam zoals altijd weer voldaan de kamer af. Tot snel lekkere Jaimy.

                      Comment


                      • Mijn reis naar een bezoek aan vrienden onderbroken voor een bezoek aan House of Dreams. Bij de voorstelronde zag ik tot mijn geluk Jaimy. Met haar had ik enige jaren geleden een meer dan goede ervaring. Zij herkende mij ook. Nu heb ik spijt dat ik zo lang heb gewacht. Onze date was gewoonweg fantastisch en dat gevoel was wederzijds. Jaimy oraal verwennen is een waar genot en zij heeft mij ook een meer dan bevredigend hoogtepunt bezorgd. Dank en tot weldra.

                        Comment


                        • (Goede)Vrijdag 29-3 heb ik weer een samenzijn met mijn Lieftallige Jaimy gehad.
                          Zoals altijd van te voren afspraak gemaakt en op te afgesproken tijd was ik bij HoD.
                          Werd netjes ontvangen door de gastvrouw en naar de kamer gebracht en niet veel later kwam Jaimy naar de kamer.
                          Op de kamer begroeten wij elkaar hartelijk en zoenden & knuffelden we even heerlijk met elkaar.
                          We fristen ons beide even lekker op zoals gebruikelijk.
                          Daarna samen op bed om lekker met elkaar spelen.
                          Beide genoten we hier heerlijk van en had tot resultaat dat we beide een heerlijk hoogtepunt kregen.
                          Na dat we dit beiden gehad hadden,hebben we heerlijk samen op bed gelegen en genoten we van elkaars gezelschap.
                          Het samenzijn was al weer over dus kleden we ons weer aan.
                          Maakten de kamer weer netjes en namen we beide de uitgang nog even innig afscheid van elkaar.

                          Lieve Sensuele Jaimy het was weer fantastisch met je veel liefs
                          💋💋💋💋& knuffies J…

                          Comment


                          • Amazing woman en sex, ik kwam zintuigen tekort. Een fantastische wervelwind, waarin ik geil werd verzwolgen.

                            Comment


                            • Afgelopen week weer een van de vele toppers van mijn favoriete privehuis House of Dreams bezocht. Het was al enige tijd geleden dat ik haar had bezocht. Na een wat tegenvallende date van de vorige keer wilde ik nu niet voor verrassingen komen te staan. Jaimy is een echte topper. Biedt je meer dan waar voor je geld vanaf het begin is ze zeer hartelijk en spontaan. Begint direct met een lekkere knuffel en zoenpartij. Natuurlijk weer een extra pakket genomen. Jaimy kan geweldig pijpen en haar beffen is een geweldige belevenis. Standje 69 is een genot met haar. Vanaf het begin tot het eind is het volop actie. Met haar een paar fantastische intieme standjes gedaan. Kortom van het begin tot het eind genoten van deze gezellige en mooie dame. Heerlijke borsten en billen dank.

                              Comment


                              • Op 18-4 heb ik weer een samenzijn met de verrukkelijke Jaimy gehad 😘
                                Zoals wat ik altijd doe van te voren een afspraak maken.
                                Dan weet je dat je schoonheid er is en met je juiste kamer 🥰
                                Nadat ik netjes door de gastvrouw naar de kamer was gebracht verscheen niet veel later verleidelijke Jaimy.
                                Zoals altijd begroeten we elkaar hartelijk en begonnen we een leuk gesprek.
                                Onder het gesprek maakten we even het bed op en fristen we ons zelf ook even op waarbij Jaimy mij hielp met mijn intieme delen zoals gewoonlijk.
                                Daarna gingen we samen lekker op bed liggen en genoten we van elkaars gezelschap.
                                ​​​​​We begonnen niet veel later lekker met elkaar te spelen.
                                We zoenden er lustig op los met elkaar en we vergaten ook niet de erogene lichaamsdelen van elkaar.
                                We speelden lekker met elkaar en gingen steeds verder waarbij we heerlijk intiem met elkaar waren.
                                Dit had tot het resultaat dat we beide en heerlijk en zalig makend orgasme kregen waar we beide even lekker van bij moesten komen.
                                Na ons heerlijke intiem samenzijn gingen we lekker in het gereed staande bad daar genoten we van de meegenomen versnaperingen en natuurlijk van elkaar.😍
                                En heerlijke tijd hadden we lekker samen genoten van het bad.
                                We verplaatsen ons na het bad weer lekker naar het bed.
                                Daar begonnen we weer heerlijk met elkaar te spelen.
                                En verwenden we elkaar weer zalig zodat we beide weer een heerlijk orgasme kregen.
                                Na dit alles was het inmiddels ook alweer einde tijd van ons samenzijn.😁
                                We kleden ons beide weer aan maakte de kamer weer netjes en bij de uitgang namen we nog even afscheid van elkaar met een paar heerlijke 💋💋💋.
                                En ik ging weer huiswaarts met een heerlijk zalig gevoel.

                                LIEVE GEWELDIGE JAIMY HET WAS WEER EEN ZALIG SAMENZIJN EN TOT EEN VOLGENDE KEER
                                VEEL 💋💋💋💋&KNUFFIES Van J…
                                ​​​​​​​

                                Comment


                                • Wat een mooie review, respectvol, mooi beschreven. Goede reclame voor deze dame.

                                  Comment


                                  • Vanaf vandaag hoor ook ik tot de fanclub van Jaimy. Wat een ontzettende leuke, spontane en gezellige dame. Charmant in de omgang en hygiene die helemaal top is. Na - om met haar woorden te schrijven - een uitstekende date te hebben gehad waarin we elkaar volop vermaakt hebben tot volle tevredenheid van beiden, zal mijn aandacht de volgende keer weer helemaal naar haar toe gaan. Details over onze ontmoeting blijven tussen ons, maar haar ruime pakket van verwennen heeft zij helemaal opengetrokken. Samen uitpuffend hebben we nog een beetje nagepraat en dat maakt een ontmoeting voor mij helemaal top. Mooie dame ... veel dank xxx

                                    Comment


                                    • Ook ik ben weer eens bij mooie Jaimy terecht gekomen. Heerlijke meid met mooie krullen. Bij binnenkomst de extra's besproken en daarna gelijk de eerste tongzoen te pakken. Heerlijk om haar tong rond te voelen draaien in m'n mond.

                                      Vervolgens uitkleden waarbij m'n boxershort meer weg had van een opgezette tent dan van een Bjorn Borg. Naar de wastafel gegaan en daar even alles mooi gemaakt.

                                      Vervolgens vonden onze tongen elkaar weer. Na dit heerlijke tongworstelen zag ik Jaimy steeds verder zakken. Met haar pijpmondje vond ze m'n lul, waarna 1 en 1 2 was en ze met een volle mond kwam te zitten.

                                      Heerlijk om je zo af te laten zuigen en als je naar beneden kijkt haar fijn ziet sabbelen.

                                      We gingen verder op bed waarbij ze m'n ballen aflikte alsware het bolletjes ijs waren. Hierbij lekker onschuldig naar bovend kijken om te zien hoe ik geniet.

                                      Condoom Er vervolgens om en gas erop. Van een jaar geleden weet ik nog dat ze zo lekker op zijn hondjes te nemen was. Jaimy op knieeen en ellebogen en ondergetekende nam plaats achter haar kontje.

                                      M'n lul er in geprikt en haar eens even een verdiende beurt gegeven. Via de spiegel zie je haar genieten en ondeugend kijken.

                                      Vervolgens op haar rug gelegd en in de houdgreep los gegaan. Hierbij kan ze veel hebben.

                                      Het afgemaakt door het condoom af te doen en te vragen of ze nogmaals mn ballen wilde likken. Dit deed ze gehoorzaam waarna ik met een explosie klaar kwam.

                                      Geen frequent bezoeker van Jaimy. Maar ik blijf haar tolp, vriendelijk en gewillig vinden!

                                      Comment

                                      Working...
                                      X