Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Claire, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Ik had een vroege wip vanochtend en daar stelde Claire zich voor die volgens mij vanochtend nog niet bij de aanwezigheidslijst op de site van Cloche stond, nu wel zag ik misschien extra gekomen vandaag? Maar goed doet er ook echt niet toe. Leuke mooie meid met die Oosterse uitstraling en mooie slanke benen. Goed figuur en lekker alles puur natuur. Mooie verschijning en ook nog vriendelijk en humor. Ze tongzoent heel lekker en ik vond het een geweldig voorspel. Haar beffen vond ik ook zalig en ook Claire toonde haar orale kunsten en die heeft ze! Verder lekker geneukt in gewoon en hondjes standje. Toppertje zoals ze dat noemen geloof ik.

    Comment


    • #27
      Zaliga dame om een half uurtje mee door te brengen, heb haar gevraagd me diep te pijpen, wat van plan haar van achteren te nemen alleen loopt dan nooit zo als gepland, iets met lusten en niet meer helder kunnen denken. Dat samen maakt wel dat Claire een lekker ding is en een zekerheidje voor een goede sexbeurt.
      Dank.

      Comment


      • #28
        Ja Claire is samen met haar collegaatje Chantal beide bij Privehuis La Cloche mijn favoriete privehuis dames van dit moment denk ik zo. Goede sexy looks, sympathiek en lekker adrem en goede sensuele service. Included goede hygiene wat ik ook erg belangrijk vindt. En ook qua tongzoenen lekker dus een goede girlfriend experience in combi met lekkere sex. Aanrader!

        Comment


        • #29
          Onlangs heerlijk genoten van deze prachtige halfbloedje.
          Ze is erg gezellig op de kamer. Heeft humor en komt over als een slimme meid.
          In bed was ze onvergetelijk! Het voorspel was top. Vol overgave zoende ze me toen ik op bed kwam liggen en ze ging al kijkend naar beneden. Genoten van haar manier van pijpen. Mijn vingers streelden zachtjes over haar bruine haren.
          Wij hebben diverse standjes geprobeerd en heerlijk klaargekomen. Een superdate wat zeker in mijn top 8 terugkomt!

          Comment


          • #30
            Ik snap nu ook alle lof hier, kom net bij Claire vandaan, wat een lekkee ding en toppertje in bed is dit zeg. Lekkere tongzoenster ooit en lekkere body met knap koppie wat ook nog inhoud heeft. Ik zou zo donderdag as weer gaan als ze er weer is.😂

            Comment


            • #31
              Claire! Van alles over geschreven en ik doe er ook in mee, knap dat zo'n meid schijnbaar zo'n goed gevoel bij zoveel mannen kan geven, dan moet ze toch ook ergens zelf enige lol in haar 'werk' hebben zou je toch zeggen dan?

              Mooie meid van een spannende mix van 2 culturen dus uiterlijk zie je Aziatische kenmerken maar ook zeker Europese en dat maakt haar een fraai exemplaar van een vrouw. Ook nog welbespraakt, humor en qua erotiek de nodige passie en ondeugendheid. Intenst genieten kan je van Claire, althans ik zeker en ze kreeg me zeer geil. Ik waanden me even na klaarkomen op een wolkje wat bleef zweven in de lucht

              Comment


              • #32
                Claire is wonderfulll, super slank, heel lichte teint, mooi chique classy lingeriesetje, krullend zwart haar, ondeugende donkere pretoogjes en rap van tong, op een positieve manier bijdehand Mooie hoge zwarte hakken en je hebt een ideaal plaatje van een mooie sensuele meid met uitstraling. Dat begon al goed. En ik moet zeggen de rest van het vervolg was ook zeer goed!. Claire teasde mij sensueel na dat ik op de kamer lekker gedoucht had. Ik moet zeggen ik heb best in de jaren vele ontmoetingen gehad met dames uit dit vak en aantal zeer goede ervaringen en ik durf mijn date met Claire onder de zeer goede te plaatsen.

                Intelligente leuke meid met mooi uiterlijk die ook weet wat passie en sensualiteit is en ook nog sexy gekleed (naar mijn smaak dan ). Orale verwennerij van beide kanten was heerlijk, de sex ook en ook zeker het teasen dus het complete plaatje. Ik ga haar zeker vaker bezoeken

                Comment


                • #33
                  Moest vanochtend bij de Turkse kapper zijn op de Amsterdamsestraatweg voor ouderwets nat scheren zoals zij dat kunnen en betaalbaar. Gelijjk ff bij privehuis cloche gekeken waar Claire zich voorstelde. Mooi meisje en half uurtje genomen als ochtendwip zeg maar😂

                  Was erg lekker en leuk. Claire mooie meid en goede sex😃

                  Comment


                  • #34
                    Vanmiddag bij La Cloche geweest en gekozen voor Claire. Ik had haar gereserveerd.
                    Eerst lekker met z'n tweeën in bad gegaan, we vertelden allebei wat over onszelf, wat dat betreft is ze zeer geïnteresseerd
                    Ondertussen elkaar wat gestreeld en daarbij vergaten we ook niet de edele delen.
                    Ik was al behoorlijk opgewonden, dus na verloop van tijd over gegaan naar het bed.
                    Daar begon ze eerst met pijpen, zo dat kan ze heerlijk.
                    Vervolgens kwam ze bovenop me zitten en bereed ze me als een wilde amazone maar toch ook teder.
                    Vervolgens ging ze nog even met d'r rug naar me toe zitten en toen ze het tempo op voerde en steeds sneller ging kwam ik heerlijk klaar.
                    Claire is een prachtige verschijning bij wie ik graag nog eens terug kom als ik de kans krijg.

                    Alexander

                    Comment


                    • #35
                      Claire hoort qua girlfriend experiences op niveau en qua looks en sensualiteit voor mij nu wel bij mijn favorieten qua top en dat heeft ze te danken aan een positieve ondeugende aanpak, en dat ze er geen doekjes om windt, ook welbespraakt en in haar mening windt ze er ook geen doekjes om en je moet een beetje tegen haar directheid en humor kunnen. Maar haar sensualiteit en sexbeleving is van een hoog niveau. Ik kan er geen genoeg van krijgen Dus nu ook vermeld in dit topic: https://www.citygirl.nl/node/48924#post51619

                      Comment


                      • #36
                        Zonnetje schijnt, niet te warm, gewoon lekker weer, dus ideale dag voor sex! en Claire zag ik steeds voorbij komen met goede recensies, maar ze is er helaas niet zo vaak dus ik zat vaak mis met afspreken (te laat) of ik kon niet, nu zojuist dus wel gelukt, 45 minuten kon nog net, op dat tijdstip dus ik had mazzel, en ik heb zeer intens genoten van deze veredelde lunchwip haha. Heerlijke meid, wat moet ik nog schrijven alles is hier wel beschreven, je moet het zelf beleven en ondergaan en gewoon genieten met een hoofdletter G en dat heb ik zeker gedaan. Claire dankjewel en nog bedankt voor die ene tip Hopelijk zie ik je snel weer want dan blijf ik langer!! als jouw agenda het dan wel toelaat tenminste haha!

                        Comment


                        • #37
                          Gisteren weer genoten van Claire wat een mooie dame is dat. Ze was terug van vakantie dus helemaal fris en fruitig. Ze is vriendelijk en je kunt een goed gesprek met haar voeren.Ze toont intresse in je .Hygiene staat bij haar hoog in het vaandel.De sex met haar is echt geweldig. Had het pret pakket gekozen. Het uur vloog voorbij. Clair bedankt

                          Comment


                          • #38
                            Vroege ochtendwip vandaag en kort omdat ze afspraken had staan, met Claire die weer terug is van vakantie. En daar wordt je blij van als man, met zo'n welbespraakte mooie sensuele slanke lady. Ook al was het maar een half uurtje ik geniet dan volop. Haar aanrakingen en zoenen, en geweldige sex. Bedankt Claire en next time weer een uur! En kom wat vaker werken!!

                            Comment


                            • #39
                              Heerlijk half uurtje met Claire gehad. Zag dat ze vandaag en morgen weer bij La Cloche was. Lekker geneukt maar ook het zoenen was heerlijk. En het is gewoon een mooie schone meid!

                              Comment


                              • #40
                                Vandaag weer een keer bij Claire geweest. Je blijft bij haar gewoon automatisch terug komen. Ze was een paar weken op vakantie geweest en zag er weer geweldig uit, het lijkt wel of ze elke keer dat ik kom knapper is. Vandaag had ze een prachtig rose lingeriesetje aan. Ze heeft een beetje een aristocratische uitstraling. De service was ook weer superlekker, het is een feest om dat heerlijke kontje te zien en te voelen. Claire werkt meestal maar één dag in de week, maar omdat ze op vakantie is geweest zal ze er morgen ook nog zijn in La Cloche. Voor mij is dat te snel, maar heel lang zal het niet duren voordat ik haar weer ga zien.

                                Comment


                                • #41
                                  Zojuist een bezoek gebracht aan Claire. Ik ga geen hele verhalen ophangen. Claire is allereerst in één woord een beauty. Zelden zo’n mooie vrouw gezien. Daarnaast is ze spontaan, praat makkelijk en is lief. Na te hebben gedoucht en extra afgerekend begon het plezier. Echt een heerlijk uurtje met alles er op en aan. Bij het beffen laat ze zich heerlijk gaan. Het pijpen is subtiel en afwisselend. En heerlijk afgemaakt met uitzicht op haar ronde billen.Waarom vandaag pas een afspraak met haar gemaakt, denk je dan. Aan de andere kant, beter laat dan nooit.
                                  in ieder geval, als je het leest, Claire bedankt.

                                  Comment


                                  • #42
                                    tussen de buien en de zonnestralen door heelrijke zaterdagwip gehad met Claire. Amazing en fantastisch deze lekkere slanke meid. Mijn weekend is nu al compleet geslaagd. Die body en die zachte huid en haar lippen, och, wat een genot. Ik voel Claire nu nog overal. Indrukwekkend en geweldige meid en erotiek!

                                    Comment


                                    • #43
                                      Gistermiddag 1 uur bij Clair geweest. Er zijn geen woorden voor.. Wat is ze mooi ,lief en zalig . Het is dat de energie rekening zo hoog is anders zou ik je nog vaker bezoeken. Clair bedankt

                                      Comment


                                      • #44
                                        Deze week had ik een geweldige blind date met Claire. Wat een leuke verrassing. Op de site wordt gezegd dat ze Aziatisch/halfbloed is. Ik vind haar minder Aziatisch en meer halfbloed. Ik vind haar heel schattig en beleefd met het verlangen om haar dates te plezieren. Haar lichaam is erg mooi met mooie ronde tieten en grote tepels om te zuigen en je gezicht in te wrijven. Pijpen was geweldig en ik was heel snel hard. Mijn normale routine houdt in dat het meisje eerst cowgirl op mij doet. Ik kan zien dat mijn pik te groot voor haar was. Ze deed haar best om niet mijn hele pik in haar te krijgen. Oké met mij... we kunnen het rustig aan doen en ik wilde haar geen pijn doen. Ik kan haar tieten zuigen en tegelijkertijd neuken....uitstekend. Na een tijdje wil ze van positie veranderen. Normaal ga ik dan naar missionaris. Mijn pik raasde nog steeds hard en ik ging haar weer binnen met mij bovenop. Ik gleed in haar strakke kutje en opnieuw probeerde ze te voorkomen dat ik volledig in haar zou gaan door haar been niet helemaal open te spreiden. Oké prima. We beginnen weer langzaam. Ik neuk haar langzaam en uiteindelijk dreef ik steeds meer van mijn pik diep in haar totdat mijn pik tot het uiterste werd begraven. Toen begon de pret pas echt. Haar hoge welpen en gegrom maakten me wild. Haar seksgeluiden spoken een paar dagen later nog steeds door mijn hoofd. Ik ging bovenop haar liggen en hield haar schouders met beide handen vast en neukte haar hard en snel totdat ik het niet meer kon vasthouden. Ik begroef mijn pik diep in haar en liet los. Daarna was ze helemaal in orde en ik kon zien dat ze er ook van genoot. Superdate. Ik zal zeker teruggaan.

                                        Comment


                                        • #45
                                          Ja Caire vandaag weer eens bezocht, lekkere meid en intelligent en 1 van de weinige dames die ik voor gewone sex bezoek, al heeft ze ook als je wil een heel soft kinky randje. Brains, looks, humor, sensualiteit en passie in 1 leuke dame. Alleen jammer dat ze vaak maar 1 dag aanwezig is.

                                          Comment


                                          • #46
                                            Omdat Claire er meestal 1x per week is, vanochtend afgesproken en heerlijk 45 minuten gehad met haar, want het is en blijft een klasse meid en erg sexy en onderhoudend. Looks met brains, goede combi en ook die humor van haar. Maar vooral manier van sexen en vrijen blijft fantastisch met Claire. En nu zag ik net op de weekagenda van de website van La Cloche dat Claire er as donderdagochtend ook ff is tot 13 uur.

                                            Comment


                                            • #47
                                              Op de bonnefooi naar Utrecht gereden in de hoop om Claire of Rose tegen te komen; bij binnenkomst te horen gekregen dat nog 1 dame beschikbaar was...damn lucky dat dat Claire betrof :-). Kortom 1 super uur gehad. Alle eerdere berichten zijn zeker niet gelogen. Lief, aantrekkelijk, relaxed zijn maar een paar kenmerken die Claire beschrijven. Inderdaad jammer dat Claire meetsal maar 1x per week aanwezig is, alhoewel mischien wel beter ook...anders zou ik teveel ritjes 'moeten' maken naar Utrecht.

                                              Comment


                                              • #48
                                                De date met haar vond een aantal weken geleden plaats.Clair is een prachtige vrouw. Ik heb wel een klik met haar waardoor de kwaliteit van de sex nog beter wordt. Ik kies bij haar altijd voor het GFE pakket. Tongzoenen,PCZ, ze doet dat geweldig, buitenaards. Afgelopen week was ze helaas ziek.Hopelijk is ze volgende week weer beter.Clair bedankt

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Ja Claire is er weer, vandaag woensdag, en ik was gisterenvroeg bij haar, want ze is momenteel 1 van mijn favorietjes. Ik heb weer een heerlijke tijd met haar gehad, en dus op en top genoten van deze slanke sensuele topper😃

                                                  Ik voel haar lippen nog over mijn lichaam gaan als ik er zo aan terug denk.

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Claire vind ik echt een privehuistoppertje. Bij de ramen vind ik vrijwel geen knappe slanke Nederlandse dames die ook nog eens een goede service hebben, maar in meerdere privehuizen zijn er wel een ruime keuze in Nederlandse dames of met een mix zoals Claire, of met een andere achtergrond maar hier wel geboren.

                                                    Claire heeft een aparte en sensuele uitstraling en prikkelt ook met haar scherpe directe opmerkingen. De sex en erotiek is top inclusief extras als tongzoenen. Of zeer soft kinky skills als nippleplay bij mij en anaal bij mij is tegenwoordig mogelijk. Dus dat complementeert het voor mij weer ff extra🙃

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X