Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Claire, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Claire, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    Naam: Claire
    Leeftijd: 26
    Uiterlijk: Halfbloedje
    Kleur haar: Bruin
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja

    https://www.privehuislacloche.nl/claire/

    Vorige week langs geweest bij La Cloche in de hoop om Lisa aan te treffen, maar die was al bezet en ik had geen afspraak gemaakt. Ik werd voorgesteld aan o.a. deze Claire. Aantrekkelijke meid en ik voelde de broek 'bollen' toen ze mij groette. Dat is een goed teken dacht ik haha.

    Ze heeft een lekker kontje, en hoewel ze niet superlang is heeft ze wel prachtige lange benen. Ze warmde mij lekker op met haar hand, strelend en mijn pik was al lekker hard. Ze pijpte lekker met condoom en die benen gingen vol omhoog tijdens één van de standjes die we deden. Uiteindelijk van achteren met mijn handen op haar lekkere billen naar de climax toegewerkt.

    Daarna opfrissen, leuk praatje, drie zoenen en met een lach weer afscheid genomen.

  • #2
    Vandaag bij Claire geweest en dit viel zeker niet tegen.
    Vriendelijke en spontane meid, met een leuke babbel.
    Daarnaast mag haar lichaam er naar mijn mening ook echt wel wezen. Lekker borsten en een heerlijke kont.

    Mij eerst heerlijk gepijpt waar ik moest oppassen niet te snel klaar te zijn, en het daarna in meerdere standjes afgemaakt. Ik moest gewoon even bijkomen!

    Zeker een aanrader.

    Comment


    • #3
      Op deze vieze regendag met waterkoude temperatuur ben ik naar La cloche getogen en me laten verrassen via de voorstelronde. En daar kwam Claire binnenlopen. Ze had iets elegants en die benen met een tikkie Oosterse mystiek. Denk dat ze half Nederlands is en nog iets Indisch? Afijn mooie meid en intelligent en ook een sensuele dame in bed met een ondeugende ondertoon.

      Ik had heerlijk met haar getongzoend en verder een fijne gepassioneerde vrijpartij met haar gehad. Ze teasde lekker en geilde me op terwijl ik haar ook mocht pleasen en dat is met zo'n schoonheid geen straf kan ik je zeggen Al met al een heerlijke tijd en heerlijke sex gehad en ook nog gesprek op niveau wat ik ook vaak wel een extra prikkel vindt geven qua spanning tussen 2 mensen. En een mooie meid die ook zelfverzekerd is en kracht uitstraalt.

      Een topdame om voor terug te komen

      Comment


      • #4
        een elegante slanke Asian lady die er jong uit ziet en pareltje voor de man van niveau, prachtige body en zeer sensuele uitstraling

        Comment


        • #5
          Lekker voorjaarszonnetje en dan was daar Claire, knappe verschijning en ook intelligente dame. Mooie slanke benen en figuur en dus dat eerder genoemde Aziatische lookje. Al met al knap, ook als je haar in het echt ziet, want het gezicht zie je natuurlijk niet op de foto's en blijft ook iets persoonlijks wat je wel of niet mooi vindt. En ook genoten van haar tijdens de sex die gewoon goed en lekker was, met opbouw naar het heftigere geile werk. Ik durf Claire een toppertje te noemen

          Comment


          • #6
            Vanmiddag wat tijd over en naar La Cloche getogen. Bij de voorstelronde kwam Claire door de deur. En dan komt er ook echt iemand binnen. Gulle lach, mooie krullen, sexy gekleed. Hatseflats. Ik was meteen verkocht.
            Ze vroeg of ik extra's wilde en dat leek me een goed plan, dus het hele pretpakket genomen. En ze is het meer dan waard. Ik heb heerlijk liggen genieten en ik denk Claire ook. Wat een leuke, lieve, mooie en energieke meid.
            Herhalingsgevaar? Zeker weten! Claire, dank je wel.

            Comment


            • #7
              Claire is een topdame. Goodlooking slank en mooie naturel body en sexy benen en met haar deels Aziatischde roots en looks een mooie erotische verschijning.

              Met haar het boek van de betaalde liefdeskunsten door nemen is dan ook een spannend avontuur die van mij uren mag duren. Ik heb extra genoten van het teasen en tongzoenen wat vooraf ging van de verder heerlijke sex😃

              Comment


              • #8
                Claire! Ja daar word ik vrolijk en opgewonden van. Want Claire is een zeer aantrekkelijke slanke beauty. Ook nog eens met brains wat ik een extra toevoeging qua spanningsveld vindt.

                Claire is een zeer sensuele donkerharige slanke parel uit de gordel van smaragd, althans voor 50% bloed uit dat gedeelte van de wereld. Een spannend en knap gezicht met donkere ogen, een verfijnde dame die sensualiteit uit straalt en met volle C cup borsten, mooie slanke vrouwelijke taille en slanke benen waar ik als benenliefhebber bij Claire ook van kan genieten.

                Een erotisch spel van hoog niveau met afwisseling, passie, sensualiteit, naughty energy etc. zou volgen. Zoenen, teasen, verleiden, uitdagen, etc. Al mijn zintuigen werden positief geprikkeld😉

                Haar verwennen is ook een prettige en opwindende bezigheid. Een dame waarbij je, je best wil doen. En ik kreeg het ook terug van haar, ik kan wel verder gaan in details maar je moet Claire zelf beleven!

                Comment


                • #9
                  Jij zij is zeker een topper en ook aantrekkelijk, mede door haar body en mix van 2 culturen. Denk met o.a. Romy, Roxy, Chantal daar de toppers van LC als ik er nu niet 1 vergeef.

                  Claire doet je ff de waan van de dag vergeten en heeft hoge verwenskills😃

                  Comment


                  • #10
                    Na jullie positieve berichten ook eindelijk eens van claire kunnen genieten, wat een mooie dame is dit ook zeg de keuze bij lacloche is reuze en kiezen blijft moeilijk, maar gelukkig hoeft dat niet want claire springt er bovenuit!, nieuw toppertje voor mij, gaat me vaker zien!, tot ziens!

                    Comment


                    • #11
                      Net weer even bij dit lekkere toppertje geweest. Op dit moment wel stiekum 1 van mijn favorietjes. Goodlooking, slim en erg sexy. En zoent ook erg lekker😃

                      Comment


                      • #12
                        Zon scheen dus de hormonen bewogen vandaag extra, dus voor deze klassemeid gegaan en gebeld voor een afspraak via de gastvrouw. Weer topuurtje gehad met deze beeldschone meid met weer voortreffelijke sex😃

                        Comment


                        • #13
                          Vorige week bij Claire geweest. Mooie Aziatische meid met ook Nederlandse roots en genoten van haar. Lekkere sex en aandacht, a real gfe🥰

                          Comment


                          • #14
                            Momenteel is Claire mijn vsste topper. Haar brains, humor, sensualiteit, voorkomen en looks zijn van een zeer wenselijk niveau wat je zo nu en dan tegen komt. Ik zag net dat ze er zelfs vandaag een zaterdag een x aanwezig is. Ik twijfel dan ook om Claire vandaag extra te bezoeken😃

                            Comment


                            • #15
                              Na alle lovende recensies en de wetenschap dat Claire snel is volgeboekt had ik een afspraak gemaakt. Heb daar geen spijt van gehad. Claire is een prachtige slanke vrouw met mooie uitstraling en zelfverzekerde moves. Alleen al haar verschijning en haar flirts maakte dat er gelijk een gezonde spanning in de kamer was. Heb me een aantal keer moeten inhouden om niet te snel te finishen. En dat lukte gelukkig waardoor ik lekker lang met Claire heb kunnen genieten. Voor herhaling vatbaar, en dat zal lastig worden gezien het feit dat ze -geheel terecht- zo populair is. Dank Claire en ik hoop dat je nog even blijft!

                              Comment


                              • #16
                                Getriggerd door bovenstaande recensies over Claire heb ik haar vandaag bij La Cloche in Utrecht bezocht en most zeggen dat was zeker een goede ervaring. Knappe speelse slanke meid met half Aziatische achtergrond waardoir het voor mij een soort Bondgirl werd. Heb enorm genoten van Claire want ze is erg opwindend en ik had een zeer intiem en lekker gevoel met haar vandaag 😊

                                Comment


                                • #17
                                  Claire is zeker weten een heerlijke dame, een schoonheid om naar te kijken.
                                  Ik had nog eerder geen afspraak met haar gehad, maar gelukkig kwam er afgelopen week een gaatje in mijn agenda wat ik gelijk door claire heb laten opvullen.
                                  Het werdt een halfuurtje maar dat is voor een eerste keer altijd prima, echter bij claire bleek dit veels te kort!
                                  We hadden gelijk een goede klik en daardoor kwam de sessie goed op gang. Ik kan zeggen dat ze het vak en het geven van een GFE als één van de beste beheerst.
                                  Normaal ga ik altijd tevreden de deur uit, deze keer ook, maar eigenlijk wou ik helemaal niet weg.
                                  Ik hoop dat claire een blijvertje ik ga nog wel een paar keer van haar genieten.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Kom net bij Claire vandaan. Fantastische meid met open mind. Had mooie zwarte laarzen aan en ook geil erotisch kinkysetje. Dus ff gevraagd naar combi van sex en soft kinky spel met wat fetish play. En daat deed ze goed moet ik zeggen. Mooie meid ook die ook scherp van geest is.

                                    Ja ga ik zeker voor terug komen! 😃

                                    Comment


                                    • #19
                                      Ze was vandaag opeens extra aanwezig vanmiddag en vanavond. Dus gelijk gebeld voor deze beauty.🙃 en weer verrukkelijk.7. Lekker kittig en geil.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Dit toppertje heeft mij een beetje in haar macht met haar erotische skills en looks🙃

                                        Erg lekker ding en adrem qua reageren, lekker direct en koppie koppie, ideale combi. Haar orale kunsten zijn van hoog niveau en de algehele sexbeleving is met haar top.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Ook ik heb kennisgemaakt met Claire!

                                          Wat een ontzettende leuke, mooie en vooral een hele vrolijke meid!
                                          Claire communiceert makkelijk waardoor het geen moment saai is en daarnaast ook naar dingen vraagt zoals welk standje we gaan doen.
                                          Wij hebben veel gedaan in de tijd die wij hadden maar uiteindelijk vond ik het tekort. Een volgende zal ik dan ook zeker langer met haar willen doorbrengen.
                                          Dus voor mij is Claire iemand bij wie ik zeker ga terugkomen mede door haar GFE!

                                          Comment


                                          • #22
                                            Ik kan de positieve geluiden en recensies hier over Claire nu zelf middels eigen ervaring ook onderschrijven. Claire is een leuke sexy jongedame met leuk knap gezicht en mooie slanke vrouwelijke body en zeer sensueel. Wel hart op de tong dus daar moet je als man wel een beetje tegen kunnen, maar dat past ook een beetje bij haar humor denk ik dan maar, het geeft een extra prikkeling. Ook qua sexbeleving vind ik Claire een leuke en goede dame. Ik denk ook dat we wel een klik hadden wat natuurlijk wel positief helpt tijdens de sexbeleving. Ik mocht ff vooraf douchen en na wat verkenning en sensueel aftasten met lippen, en tong en strelingen mondde het vrij snel uit in een goede en gepassioneerde sexpartij zoals je dat kan noemen.

                                            Lekker tongzoenen, een uitmuntende pijpbeurt uitgevoerd door Claire en in standjes neuken wat ook een niet te versmaden onderdeel was van het geheel. Ze gaat mij zeker terugzien, dat heb ik mij zelf al voorgenomen

                                            Comment


                                            • #23
                                              Vanmiddag had ik voor een uur afgesproken in La Cloche met Claire. Na 2 minuten wachten in het ontvangstkamertje klopte ze op de deur en zag ik een prachtig meisje staan. Ze heeft een mooie bos zwarte krullen, 2 mooie natuurlijke en goedgevormde borsten cup c en een knap koppie. Eerst wat gekletst en daarna mocht ik even onder de douche, alhoewel ik dat net thuis had gedaan. Maar Claire is erg schoon, ze wil graag dat iedereen dat even doet inclusief zijzelf. Dat ze fris en schoon is merkte ik tijdens de hele date. Claire begint rustig, maar na 10 minuten gaat ze los en maakt er een lekker wild sexfeestje van. Ze laat zich uitgebreid likken in 69 waarbij je enorm kunt genieten van haar heerlijke en eveneens superschone kontje. Claire neemt zelf veel initiatief en daardoor kom je in onverwachte standjes terecht. Ze is lenig en ze geeft zich met haar hele lichaam. Ook het neuken op het laatst was prima, het is duidelijk dat ze plezier heeft in wat ze doet. Wees zuinig met haar, dan kunnen we nog veel plezier met haar hebben. Ze heeft nog een andere baan en is daardoor slechts een paar dagen aanwezig. Ik ga binnenkort weer terug naar deze heerlijke meid.
                                              Last edited by Hazelnoot; 24-05-2022, 20:44.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Onlangs heerlijk genoten met deze mooie beauty! Op de kamer stelt ze je op je gemak en daarna gaan de remmen los.
                                                Haar borsten voelen echt heerlijk aan. Daarnaast heeft ze een zachte huid waar ze je optimaal van laat genieten.
                                                Pijpen doet ze goed. En we hebben heerlijke sex gehad in verschillende standjes. Echt een aanwinst voor La Cloche!

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Claire is echt fantastisch en ook qua uitstraling heel anders dan alle andere meiden. Ik word er soms verlegen van. Sensueel en ook intelligent en krachtige uitstraling maar zeker ook een lieve meid met een zeer opwindende manier van spelen wat ze eigenlijk met je doet

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X