Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Blanca, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Blanca, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    • Spaans
    • Geboortejaar: 1994
    • 1.65m
    • Haarkleur: Zwart
    • Bruine ogen
    • B-cup Borsten
    • Slank
    • Wel tattoo’s/ geen piercings
    • Roken? Ja
    https://www.privehuishod.nl/blanca/

    Leuke slanke Spaanse dame van denk achter in de twintig jaar of zo. Naturel lichaam met B-cup echt dus, en ze sprak Engels met mij (mijn Spaans komt niet verder dan groet en hoe gaat het met u, haha

    Ik had een half uur de tijd dus lekker opgeilen met tong en lippen en toen zakte ze beneden om mij een geile pijpbeurt te geven waarbij ze me ook afwisselend aftrok en mij met haar ondeugende bruine ogen aan keek. En daarna was het mijn beurt om haar lekker te beffen en toen te neuken, en dat werd zelfs even porno want ze kreunde lekker geil en mocht ook in standjes voor afwisseling dus al met een geil half uur en ook nog frisdrankje van het huis en de mogelijkheid mij even snel fris te douche. Ja goed gevoel over
    Last edited by Citygirl.nl; 27-12-2022, 10:53.

  • #2
    Zie Angelina nu ook op site staan van House of Dreams in Amersfoort , die werken samen? Jennifer ook al bij House of Dreams en zie Annabel van House of Dreams ook bij Karin's Home

    Comment


    • #3
      Ze heet bij House of Dreams nu Blanca en aantal dagen ook aanwezig zie https://www.privehuishod.nl/weekagenda/

      Comment


      • #4
        nu bij La Cloche zie https://www.privehuislacloche.nl/blanca/

        Comment


        • #5
          Sexy geile meid, ff half uur wip mee gedaan lekker pojpen en neuken en stoom afgeblazen, de druk is er weer vanaf zeg maar.

          Comment


          • #6
            Figuurtje is goed en pijpen en neuken ook, ik had maar half uurtje tijd, maar prima in orde deze Blanca.

            Comment


            • #7
              Gisteren met Blanca op kamer geweest. Ik kwam eigenlijk voor Bella, maar die was eerder naar huis gedaan. Tja, tegen beter weten in dan maar voorstellen gedaan. Te weinig bloed in de hersenen, dan is nadenken moeilijk.
              Ik vond ‘r hopeloos. Extra optie zoenen…. Ze positioneert zich zo dat je niets kunt, geeft een paar kleine kusjes en that’s it. Dat was 5 euro per stuk. Verschrikkelijk. De rest was even levenloos.
              Nul herhalingsgevaar.

              Comment


              • #8
                Van de week weer eens bij Huize LC geweest waren best wel aardig wat dames aanwezig en vrij. Blanca viel mij op door haar vrolijkheid. Ze is niet heel lang, maar ondanks niet direct mij type wilde ik toch graag haar. Gekozen voor 3 kwartier na het gebruikelijke wassen enzo op bed belandt waar ze gelijk begon met tongen en spelen van mijn pik. Mocht haar ook verwennen door haar lekker te vingeren. Intiem lukte helaas niet dus verder met het handwerk afgemaakt. Prima date met Blanca gehad. Zeker een aanrader voor mannen die van goede sex zonder gezeur en wel met passie houdt.

                Comment


                • #9
                  Zojuist vd 2e keer bij deze leuke meid geweest in Utrecht, ff douchen en daarna weer lekkere sex met haar gehad, niks mis mee en ook aardige meid😃

                  Comment


                  • #10
                    Net ff lekkere wip gedaan, had kort tijd en was in de buurt van La Cloche met Blanca. Vriendelijke lieve meid en ze kan lekker pijpen en in 2 standjes geneukt. Lekker met dit najaarszonnetje weer het mannetje

                    Comment


                    • #11
                      Blanca is echt een aanrader, wat een pit heeft deze vrouw. Ik had voor een half uurtje geboekt, maar ik stond binnen 15 minuten weer buiten, kort maar krachtig.

                      Comment


                      • #12
                        Ik had geen afspraak gemaakt. Toen stelde Blanca zichzelf voor. Ik kreeg het idee dat ze er geen zin in had. Daarom had ik besloten om haar niet te doen.

                        Comment


                        • #13
                          Mogelijk viel je niet bij haar in de smaak.

                          Comment


                          • #14
                            Een aantal weken geleden bij blaca op de kamer geweest. Ik had geen afspraak, maar blanca was een van de dames die nog vrij was. Uiteindelijk 45 minuten flink genoten in meerdere standjes.

                            Comment


                            • #15
                              Werkt voortaan alleen nog in Amersfoort bij House of Dreams

                              Comment


                              • #16
                                Ja ik was net ook bij haar in Amersfoort, aardige meid en ze had geile kouzen aan, ik heb een geil halfuurtje gehad, en lekker genoten van haar. Geile blowjob en 2 standjes. En het was er behoorlijk druk want moest 5 minuutjes wachten op een kamer die vrij kwam.

                                Comment


                                • #17
                                  Originally posted by Hazelnoot View Post
                                  Mogelijk viel je niet bij haar in de smaak.
                                  Dat kan het zijn geweest.Het was niet negatief bedoeld.
                                  Last edited by popoclub; 27-12-2022, 20:10.

                                  Comment


                                  • #18
                                    wel een leuke en vriendelijke meid, geen topper of zo, maar zeker ruim voldoende vond ik, spreekt ook prima Engels, en ze deed zeker haar best.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Afgelopen week maar is op de bonnefooi naar het gezellige House of Dreams gegaan. Een van de dames die zich voorstelde was Blanca. Een mooie spontane dame met een geile blik in haar ogen. Uitdagend genoeg om met haar mee te gaan mooi slank lichaam. Mooie borsten en een lekkere kont. Zoenen en beffen als extra genomen. Ze heeft mij heerlijk verwend en de sec heerlijk opgebouwd. Pijpen kan ze geweldig en om haar lekkere frisse poes te verwennen met mijn tong was een genot. Standje 69 was ook op en top genieten. Het geheel met een paar standjes afgemaakt. Kortom een dame om van te genieten. Zal mij zeker nog wel een keer weer verwennen

                                      Comment


                                      • #20
                                        Vandaag zondag ff lekker gesext met Blanca, aardige meid en ze maakte er een leuke tijd van met lekkere sex, standjes, pijpen en opgeilen etc. Ik heb het erg naar mijn zin gehad met haar

                                        Comment


                                        • #21
                                          geil half uurtje met Blanca gehad, vriendelijk en een rustige ondeugende meid, die lekker met mij aan de gang ging. En dat is Donald dan wel zijn ding, weer lekker ontstressd naar huis gereden in het zonnetje

                                          Comment


                                          • #22
                                            Een vluggertje (20 min) bij Blanca gehad, ze was de enige die beschikbaar was tijdens de voorstel ronde. Ze leek wel iets ouder dan op de foto's maar in bed was ze een jonge god, heerlijke meid.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Gisteren gekozen voor de spontane, vriendelijke en mooie Blanca. Blanca Is een lekkere kwebbel en weet goed wat ze wil. Gekozen voor pzc, beffen en tongzoenen. Ik ben blij dat ik ruim de tijd heb genomen, want dit was echt genieten. Verschillende standjes uitgeprobeerd, lekker gebefd. Vervolgens nam ze nog heerlijk de tijd om me deepthroat te pijpen en maakte ze het geweldig af door boven op me te gaan zitten. Een leuke, vrolijke Spaanse meid.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Weer mijn favoriete gezellige privehuis House of Dreams bezocht. Weer welkom geheten door de altijd fijne en vriendelijke gastvrouw. Dit keer gekozen voor Blanca. Had haar een keer terloops getroffen. Zag er toen zeer sexy en charmant uit in mooie sexy kleding. Bij mijn recente bezoek zag ze er weer voortreffelijk en goed verzorgd uit. Ze heeft een perfect lichaam met mooie volle borsten en heerlijke billen. Gekozen voor tongzoenen en beffen als extra. Na ons allebei gewassen te hebben kon het feest beginnen. Op mijn verzoek heeft ze het langzaam opgebouwd. Ze heeft mij heerlijk gepijpt waarna ik haar lekker mocht beffen. Standje 69 was ook een waar genot met haar. Vervolgens mocht ik in diverse standjes intiem van haar genieten. Kortom ze voldeed geheel aan mijn verwachtingen en ik heb er van genoten. Volgens mij was dat wederzijds. Zeker aan te bevelen en kom ongetwijfeld bij haar terug.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Afgelopen vrijdag langs geweest bij deze dame. Vriendelijk ontvangen en na een heerlijke pijpbeurt is ze er bovenop gaan zitten. Voelde lekker strak aan en ben ook heerlijk klaargekomen. Met een voldaan gevoel naar huis gereden!

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X