Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Blanca, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Afgelopen vrijdag langs geweest bij deze dame. Vriendelijk ontvangen en na een heerlijke pijpbeurt is ze er bovenop gaan zitten. Voelde lekker strak aan en ben ook heerlijk klaargekomen. Met een voldaan gevoel naar huis gereden!

    Comment


    • #27
      Op deze mooie nazomerse warme dinsdag op de bonnefooi naar het vriendelijkste privehuis van de omgeving gegaan. Erg vriendelijk ontvangen door de gastvrouw die vrouwen verdienen ook een compliment ze zijn namelijk altijd vriendelijk echt top. Tijdens de voorstelronde stelde er 2 dames voor. Ik twijfelde nog omdat ik op de agenda ook nog andere dames zag staan die ik graag ook zou willen ontmoeten. Deze waren echter niet beschikbaar de komende uren. Uiteindelijk voor Blanca gekozen die overigens prachtig mooi zwart haar heeft en niet rood zoal op de site staat. Ik heb daar geen spijt van gekregen. Ondanks dat mijn Engels niet erg best is lukte de communicatie prima. Na de financiële afhandeling de extra's met Blanca besproken gegaan voor pzc zoenen en beffen. Toen kon het feest echt beginnen pijpen doet ze voortreffelijk waarna 69 aan de buurt was. Blanca kwam heerlijk klaar op mijn tong. Na even bijkomen kwam ze lekker op me zitten wat een geweldig uitzicht en wat een lieve dame zit er dan op me. Vervolgens lekker gezoend en in doggy het afgemaakt waarbij Blanca nog een keer kwam waardoor de score op 2-1 voor haar kwam te staan ze was er zichtbaar blij mee dat dat de eind score was. Lekker zitten uitpuffen en daarna afscheid van elkaar genomen.

      Blanca je was gezellig en geweldig! Dankjewel ❤️

      Comment


      • #28
        Zaterdag Tessa geboekt en die kwam niet opdagen jammer maar toen kwam Blanca zich voorstellen mmmm
        en ja echt geen verkeerde keuze jeee wat een vrouw
        ik ging voor wat extra waaronder beffen daar had ik haar al voor de eerste keer ze kwam heerlijk klaar
        toen lekker geneukt en op z'n hondjes heb ik haar nog 2 keer laten komen ze zij dat ze in tijden niet zo lekker klaar was gekomen
        nog wat geknuffeld en gekletst was een heerlijke middag Blanca hoop je snel weer te zien je was top
        pas dus op zeer gevaarlijk heren !
        Blanca bedankt je was top xx p

        Comment


        • #29
          Ik zie al een beetje mixed recenties, hier kan ik helaas mijn eerste diep negatieve recensie aan toevoegen, ik weet niet eens waar ik moet beginnen, holy shit wat slecht.

          Ik had eigenlijk een afspraak met Tessa, die stond nog een uur voor aankomst op de site als aanwezig, maar had zichzelf ziek gemeld, toen hebben drie andere dames zich voorgesteld, waarbij ik koos voor Blanca.

          Als extra's tongzoenen afgesproken, daarover kan ik alvast de andere reviews beamen: Dat is het bij haar niet waard, een paar slappe kusjes waarbij ze, na een herinnering over tongzoenen, even haar tong meebewogen heeft.
          De sex heeft ze even 5 minuten bovenop gezeten.. toen kreeg ik al de vraag of ik afgetrokken wou worden. Meestal geen goed teken. Toen doggystyle gedaan, toen kreeg ik na ongeveer 2-3 minuten het signaal dat ze me wou aftrekken omdat ze niet meer wou, omdat ze last van de benen had en moe was.

          Ik was nogal flabbergasted. Wtf moet je zeggen in zo'n situatie? Voordat ik op op mijn woorden kwam, kreeg ik de opmerking dat we al lang bezig waren, er waren 20 minuten voorbij.. waarvan de helft besteed was aan naar de wc gaan en douchen. Ik zei dat we een uur hadden.. zegt ze "i never fuck for one hour, not with anybody" met toelichting dat douchen en dergelijke ook deel is van die tijd, en de meeste mensen al wel na vijf minuten klaar zijn. Ik wist oprecht niet wat ik moest zeggen.

          Voorgesteld dat we dan even pauze houden, en dan doggystyle in 5-10 minuten dit afronden.. waarbij ze nog klaagde dat 10 minuten lang zou zijn ook. Toen heeft ze gevraagd of ze kon roken.. ja je doet maar.

          Nadat dat voorbij was, wou ik eigenlijk al naar huis. Imagine that. Ik heb twee uur reistijd heen, en twee uur terug, betaald voor een uur + extras + fooi en wou na een half uur weg. Eigenlijk al eerder.

          Vlak voordat ik het wou afkappen, bood ze nog een massage aan, dat heb ik maar geaccepteerd omdat ik er toch al was.

          En hier komt het meest bizarre: Ze vroeg of ik een stijve kreeg voor een tweede ronde! WTTFFFF?? Ik zat oprecht te denken dat ze me zo eigenlijk zo snel mogelijk de deur uit wou hebben, en dan die vraag. Hoe kon ze nou in godsnaam denken dat hier een tweede ronde zat aan te komen? Ik kan er op recht nog steeds niet met mijn hoofd bij.

          Voor de helderheid, ik ben aardig confrontatie mijdend, dus ik heb hier niet echt lopen klagen of ruzie lopen maken, want wat kan ik doen: zo sta ik alleen maar meer voor lul, dus misschien had ze oprecht niet door hoe bizar slecht dit daadwerkelijk was. Maar hoe kun je nou de dingen zeggen die ze heeft lopen zeggen, en nog steeds denken dat er meer in zat ? Ik voelde me praktisch vanaf het begin gigantisch onwelkom en voor lul gezet; Zo'n desinteresse tonen en toch vragen of ik een tweede ronde wil.. wtf ik snapte er echt niets van.

          Kort daarna gedouched en weggegaan.

          Ik heb nog nooit zo'n slechte review geschreven over een dame, ook al heb ik niet altijd een klik, want ik bekijk dingen altijd wel van twee kanten. Maar dit ging veel verder dan een klik hebben of niet, dit was echt bizar slecht.

          Herhalingsgevaar? NEEEE. nee nee, nee!

          Mijn aanraden: Kies anybody else, HOD en La cloche heeft gigantisch veel goede dames en toppers en aanraders, maar dit is er NIET een van.
          Last edited by Wizard; 23-12-2023, 19:22.

          Comment


          • #30
            Omdat ik van de week een slechte ervaring had met die Braziliaanse Letitia bij La Cloche, nog ff op de valreep met Blanca bij House of Dreams naar de kamer geweest. Lieve meid, en ook goede sex met fijn teasen etc. Ik heb mij uitstekend vermaakt met haar en de gastvrouw kwam zelfs ff aankloppen op de deur omdat onze tijd al paar minuten over tijd was, dus dat zegt genoeg

            Comment


            • #31
              Ik kwam vanavond voor Tessa , maar die was er weer eens niet, eerder naar huisgegaan zei de gastvrouw. Dus Blanca gekozen en daar een leuke tijd mee gehad dus alsnog een geslaagde kerst en lekker erotisch verwend door deze allervriendelijkste dame

              Comment


              • #32
                Lekkere vrouw die Bianca met lekkere echte mooie borsten , had een geile porn experience inclusief tongzoenen, dat was echt goed. Bianca is een knappe vrouw met ervaring die weet hoe je het vak moet uitoefenen. Hoop je snel weer te zien en voelen 😊

                Comment


                • #33
                  Vandaag bij House of Dreams geweest en bij voorstelronde was daar ook Blanca, dus voor haar geil half uurtje gekozen🙂.

                  Blanca Is lekker zichzelf en leuk in omgang. Ze herkende mij nog en daarom was het nu zelfs beter dan de vorige keer, lekkere sex en dus geslaagd half uurtje🙃

                  Comment


                  • #34
                    House of Dreams vandaag voor een keer, moest toch in de keistad zijn, ps leuk oud centrum met veel horeca en winkels zeg, had geen idee.

                    Geen uitgebreide keuze vandaag bij House of Dreams, maar Blanca stelde zich voor, mooie lingerie en ik ging er voor Nu dat was lekker, 45 min, sex, zoenen, pijpen en alles relaxt en goed

                    Comment


                    • #35
                      Vorige week bij HOD binnengestapt helaas weinig dames beschikbaar, dus voorstel rondje met maar 2 dames waaronder Blanca.
                      Ik zat nog te twijfelen, maar toch voor haar gekozen, ze zag er verleidelijk uit in haar zwarte setje.
                      Een uurtje + extra gekozen. lekker lang gepijpt en gebeft daar houd ik van, maar er miste toch iets van een klik. ik miste de flow een beetje.
                      Verder geen spijt want ze is een lieve meid en we zijn lekker bezig geweest, maar een tweede ronde zat er niet in. 45 min was ook genoeg geweest

                      Comment


                      • #36
                        Ik ben vorige week ook bij Blanca geweest. Mooie vrouw, ze had nu zwart haar met een zwart setje aan. Erg sexy.
                        In de omgang is ze ietswat gereserveerd. Niet onvriendelijk hoor, maar ook niet zo uitbundig als bijv. Tessa.
                        De seks daarintegen was goed, ze luistert goed wat je wensen zijn, en speelt daar op in.
                        Ik heb gewoon een prima 30min gehad met haar. En ik ga zeker nog eens bij haar terug.

                        Comment


                        • #37
                          Drie weken geleden bij deze Spaance schone geweest. Ze heeft een rustige persoonlijkheid, dat vind ik zelf wel aangenaam omdat het ook direct de zenuwen wegneemt. Een half uurtje lekker rustig genoten van deze knappe vrouw. Pijpen was prima en de seks ook.

                          Comment


                          • #38
                            Afgelopen week bij hod zonder afspraak langsgeweest
                            waren twee dames beschikbaar gekozen voor Blanca
                            Lekkere sex gehad met beffen en pijpen zonder twee rondes gedaan met een redelijke massage tussendoor
                            Miste wel een bepaalde klik maar toch een fijn uurtje gehad

                            Comment


                            • #39
                              Net met Blanca geweest. Ja lekker hoor en ook lieve .meid en classic zwarte lingerie en kouzen. I loved it.😃

                              Comment


                              • #40
                                Blanca is heerlijk. Ze heeft een rustige persoonlijkheid. Pijpen kon ze als de beste. Na 5 minuten was mijn kruid al verschoten. Nadat ik haar lekker verwend heb gingen we door voor de tweede ronde. Dit was genieten.

                                Comment


                                • #41
                                  Ben bij de fantastische Blanca geweest wat een feest 🎉 is het toch met haar. Bij het pijpen moest ik haar toch even vragen om het iets rustiger aan te doen…. Was het feestje alweer voorbij.
                                  je bent toch wel een schatje 😊
                                  tot gauw!

                                  Comment


                                  • #42
                                    Tijdje geleden met de mooi Blanca afgesproken het was een heerlijk date en we hebben een heerlijke date gehad Blanca is zeker een aanrader.

                                    Comment

                                    Working...
                                    X