Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Romy, Privehuis La Cloche, Amsterdamsestraatweg 287D, Utrecht

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Als regelmatige bezoeker van Amersfoort toch eens Utrecht bezocht. Eerste keer geen afspraak, na het voorstellen van de dames Romy gekozen, tot op vandaag geen spijt van. Vandaag voor de derde keer bij Romy geweest. Moet zeggen dat ze tot nu toe iedere keer lekkerder is als die keer daarvoor.
    Na bellen met La Cloche kon ik nog een afspraak met haar maken. Bij binnenkomst keurig ontvangen door de gastvrouw. Eventjes gewacht op Romy totdat ze me kwam halen.
    Na het wassen op bed heerlijk van elkaar genoten! Pretpakket is aan te raden!
    Uur was zo weer omgevlogen. Volgende week maar weer Romy bezoeken!!

    Comment


    • #27
      Vandaag weer een bezoek gebracht aan Romy. Ik ga deze keer kort zijn. Het was als van ouds, geweldig. Aardige meid, die het mij erg naar mijn zin maakt. Recensies hiervoor zijn helder en zijn allemaal 100% waar.
      Romy, weer bedankt en tot ziens.

      Comment


      • #28
        Maandag voor t eerst bij Romy geweest. Alvast na de kamer om te douchen en toen kwam Romy binnen omg super slank en knap meisje van begin 20. Toppertje weer in me lijst. Achteraf niet gedoucht om Eve nog de nasmaak erin te houden

        Comment


        • #29
          Net geweest mijn 2e keer bij Romy en het was weergaloos. Tijd vloog om voordat ik het wist en dat is dus een zeer goed teken. Romy is knap, en zeer sexy en vooral een beest in bed. Dat tongzoenen is ook fantastisch en verder alles qua sex met haar, kan niets anders zeggen. Haar hygiene is ook tiptop in orde. Wat een meid! Supergirl!

          Comment


          • #30
            Vandaag bij romy geweest en mog van deze mooie en geile maar ook lieve dame 2 uur van genieten kreeg een heerlijke pijp beurt can de en daarna ging ze lekker boven op me zitten en voelde al gelijk dat ze echt strak en nat kutje heb waar ik echt van hou en naar wat rust heb ik de even lekker gebeft waar het het vocht uit haar kutje liep wat ik lekker heb opgelikt en dat smaakte heerlijk en daar naar nog doggy gedaan en met de hand en mond afgemaakt waar ik haar mondje klaar ben gekomen zoenen en tongzoenen was wat minder maar dat komt hopelijk de volgende keer wel goed ik heb echt 2 uur genoten van je romy hoop dat ik weer snel naar je toe kan komen gaan we weer een gezellige en geile feestje van maken en neem dan weer alle extra.s bij je tot snel dikke knuffel en een hele geile dikke kus mvg dennis

            Comment


            • #31
              Normaliter kom ik bij Utrecht privé, maar daar was het erg druk. Ik werd in de wacht gezet. En daar heb ik geen zin in. Dus haar la cloche getogen, bij het voorstel rondje sprong Romy er net kop en schouders uit. Dus net haar gekanerd, gekozen voor het pretpakket. Geen spijt van. Heerlijk tongen, nog voor we in Adam en Eva costuum waren. Toen elkaar, heftig tongend uitgekleed. Mijn kleine vriend werd al groter en stond in aanvalspositie. Romy gaf mij complementen . Mij God wat is ze mooi, hemels Langzamerhand schreden we naar het bed, alwaar ze me met een duw erop legde. Toe begin ze heerlijk te pijpen, zc. Op een gegeven moment moest ik haar afremmen,anders was ik zo klaargekomen, en ik wilde eerst nog even neuken. Zo gezegd zo gedaan, in twee posities geneukt, MC. Op het einde gevraagd of ze me wilde klaarbijpen. Het kwam uit mijn tenen. Heerlijk. Ik kwam heerlijk in haar mondje klaar. Herhaling gevaar honderd procent.

              Comment


              • #32
                Wat Paulus55 zei is helemaal waar.

                Comment


                • #33
                  dat is een mooie inhoudelijke recensie lol

                  Comment


                  • #34
                    Maar wel waar. Wie niet bij Romy is geweest, weet niet wat seks is. Ik wil niemand te kort doen. Dit geldt namelijk ook voor Roxy. Twee dames die je ten eerste op je gemak stellen en vervolgens doen waar ze goed in zijn, SEKS. En dat in alle bescheidenheid, dat maakt het zo bijzonder.
                    en daarnaast zijn beide dames zo bloedmooi. Slank, kleine echte borsten en een paar prachtige billen.

                    Comment


                    • #35
                      Romy is echt fantastisch. Ik heb een paar keer met haar afgesproken. Romy is niet gemaakt in het contract maar gewoon lekker zichzelf en echt. Ik ervaar het contact als intens. Ook de sex. Dit geldt zeker ook voor Roxy. Ik had vandaag naar Romy willen gaan maar begin van de week wisselde ze haar dag van de donderdag naar dinsdag. Ik vond het jammer dat ik vandaag niet kon afspreken. Romy mis ik na een tijdje, dat heb ik niet snel bij andere meisjes. Romy moet ik gewoon af en toe zien. Alleen haar begroeting is al fijn als ze me weer ziet. Echt een topper. Doordat ik niet met Romy kon afspreken was ik bij HOD in afoort bij Melissa. Melissa heeft qua postuur heeeel veel van Romy. Ook de hartelijkheid die Romy heeft. Ik hoop dat Romy nog lang blijft en dat mijn agenda het weer mogelijk maakt om haar weer snel te zien!

                      Comment


                      • #36
                        Zo veel goede recensie voor Romy. Ik moet ook een keer proberen. Ik zie het licht. Romy is een heel leuk meid. Qua uiterlijk, the girl next door met een killer bod (als je van slank houden). Qua sex en service, wowowowowowowowow......is een understatement. Ik wil niet te veel zeggen over wat gebeurt voor onze privacy maar ga maar jezelf proberen, je zult niet teleurgesteld worden.

                        Comment


                        • #37
                          Zaterdag 11 december, na bellen met gastvrouw van La Cloche te Utrecht een afspraak gemaakt.
                          Na het lezen van zeer goede recensies over Romy besloten om ongezien voor haar te gaan.
                          Bij aankomst door gastvrouw ontvangen en aangegeven dat ik afgestoken had met Romy.
                          na even plaats genomen te hebben in wachtruimte werd de deur geopend en daar kwam een jonge heerlijk slanke dame naar binnen.
                          Hoi ik ben Romy! Zei ze … ik was gelijk helemaal verkocht …. Wat een mooie verschijning is Romy.
                          Afijn na even wat met elkaar door genomen te hebben en met gastvrouw de financiële afhandeling achter de rug te hebben werd ik door Romy naar een kamer meegenomen.
                          Het was er koel maar niet te koud en dat zou weldra geheel verdwijnen.
                          Na een heerlijke korte kennismaking op bed beland voor het heerlijk verkennen van onze lichamen. Zoenend en. Strelend werd het al snel zeer aangenaam.
                          Beide elkaar heerlijk verwennend door oraal genot in diverse poses.
                          Ik mag wel zeggen dat Romy mij oraal heerlijk bevredigde en het bleek dat mijn arbeid ook niet geheel nutteloos bleek te zijn.
                          Beide heerlijk genoten van elkaar en daarbij diverse standjes tot bevredigend resultaat gekomen.
                          Romy is echt een schat en verzorgde mij een prima heerlijk uurtje samen. Waarbij ze er echt voor gaat om het voor beide te laten slagen.
                          Ik kan zeggen dat het voor mij ongelofelijk heerlijk was en daarom nogmaals .. Romy bedankt … zeg!
                          Ik kom zeker weer terug voor Romy.

                          Comment


                          • #38
                            Ook Woody heeft de eer en genoegen gehad kennis te maken met Romy. Een erg aardige en mooie dame. Je moet wel van heel slank houden.Sex met Romy is een genot. Haar dienstenpakket is prima.Ze doet alles vol overgave.Ik had een uur met Romy en dat was van het begin tot het eind fijn.Romy bedankt!! Tot na de lockdown.

                            Comment


                            • #39
                              Normaal ga ik altijd naar House of Dreams, maar omdat er zoveel goede recensies zijn over Romy wilde ik haar ook eens ontmoeten. Dus een afspraak gemaakt op woensdag 12 uur. Ruim een uur in de auto en bij aankomst zei de gastvrouw: Romy heeft zich ziek gemeld vanmorgen. Tja, jammer, kan gebeuren. Een ander meisje was geen optie: er was bijna niemand vrij. Dus weer naar huis een uur in de auto. Maar ik wilde Romy toch eens ontmoeten: een week later weer een afspraak gemaakt. En bij aankomst bleek.......Romy heeft zich ziek gemeld. Roxy was er wel, maar dat zou een uur duren en zoveel tijd had ik niet. Dus weer in de auto meer dan een uur naar huis. Ach als het weer mag, ga ik het wel weer eens proberen. Voor nu wens ik iedereen een goed 2022. Romy in het bijzonder: vooral ook een goede gezondheid in 2022.

                              Comment


                              • #40
                                ja corona is overal en bij klachten moet men zich aan regels houden en afmelden dat zie je in de gehele maatschappij, goed dat ze dat bij La Cloche ook doen

                                Comment


                                • #41
                                  Romy heb ik nog net op tijd kunnen meemaken, had de lovende recensies al gelezen en ook gemerkt dat ze populair was want ze was vaak bezet of al volgeboekt voor de hele dag. Ik begreep later ook waarom. Lekker ding, heel slank, guitig ondeugend koppie en leuk en spontaan in omgang dus dat was voor mij al een goede start de 1e minuten dat ik haar zag. En toen moest het (seks-) feestje nog gaan beginnen, nou heb ik geweten!

                                  Na het douchen lagen we al snel heftig zoenend op bed en werd ik meegenomen in haar wereld van lust en passie. Man o man, dit was weer eens ouderwets een topervaring en denk achteraf 1 van mijn beste ervaringen met een meisje van plezier van 2021

                                  Ik heb het volledige uur van af het begin tot het einde genoten en had wel een 2e uur gekund, ware het niet dat Romy natuurlijk alweer een afspraak had staan. Ik hoop dat ze terugkomt na deze lockdown die nu nog wel even gaat duren ben ik bang.

                                  Comment


                                  • #42
                                    Na de positieve recensies over Romy gelezen te hebben heeft Jerommeke snel een afpraakje met Romy gemaakt. Romy is een slanke verschijning, met kleine borstjes en parmantige tepeltjes. Romy is klantgericht en vroeg vriendelijk of Jerommeke nog extra wensen had. Nou Jerommeke wilde wel in haar mondje klaarkomen. Romy zei op een manier alsof het de gewoonste zaak van de wereld is “natuurlijk, geen probleem”.
                                    Jerommeke vermaakte zich eerst met haar kleine borsten en liet zijn tong gretig rondgaan. Vervolgens nam Romy Jerommeke’s pik in haar mondje en begon er goddelijk aan te zuigen. Onderwijl masseerde ze mijn ballen.
                                    Toen Jerommeke voldoende op sterkte gekomen was wilde hij wel eens voelen hoe strak Romy was. Jerommeke’s pik vulde Romy volledig en het was een uitermate prettige gewaarwording om haar in verschillende standjes te neuken.
                                    Toen Jerommeke een hoogtepunt niet veel langer kon uitstellen, verwijderde Romy het condoom, haar mondje omsloot Jerommeke zijn eikel en Romy begon er rustig, maar langzaamaan het tempo verhogend, aan te zuigen. Het duurde dan ook niet erg lang of daar was mijn ontlading. Romy zoog nog even lekker door, stak vervolgens haar tong uit om mijn ‘witte goud’ nog even te laten zien en rolde het nog even door haar mond alvorens het in de wasbak te deponeren.
                                    Tevreden keerde Jerommeke huiswaarts. Toch is er weinig herhalingsgevaar. Dat ligt niet aan Romy, die een uitstekende service verleende, maar Jerommeke’s voorkeur gaat toch uit naar de meer ‘vrouwelijke’ dames met mooie volle ronde borsten en billen. Gelukkig zijn die ook volop beschikbaar in La Cloche 😊

                                    Comment


                                    • #43
                                      Ze was bijna al weer volgeboekt hoorde ik van de gastvrouw maar ik was nog net op tijd. En het is zeer begrijpelijk dat deze slanke Hollandse schone met blonde haren zo populair is. Niet alleen vanwege haar schoonheid en uitstraling. Nee ook vanwege haar passie en mogelijkheden en intensie waarmee ze sex met je bedrijft. Want dat is gewoon van zeer hoog niveau en zeer intens, alsof je in haar sexmoment en beleving wordt gezogen. Wat een heerlijkheid is het toch.

                                      Het sensueel en volledige tongzoenen is al een ding op zicht, alleen daarvoor al zou je gaan en dan is dat nog maar een onderdeel van de gehele beleving met Romy. Van mij mag het uren doorgaan met haar, volgens mij verveelt dat nooit, maar goed de portemonnee is wel gevuld maar moet op langere termijn ook wel een bron zijn voor mij om meer te beleven haha!

                                      Comment


                                      • #44
                                        Het was weer heerlijk met Romy! Gisteren weer een afspraak van een uur en van elke minuut genoten. Ik ken Romy al vanaf het begin en ben een beetje verslaafd aan haar. Het is een beetje magische met haar. Wat ik met haar beleef heb ik nooit eerder gehad met een dvp. Romy is gewoon heel bijzonder. De seks is heel intens ik vind het knap dat Romy zich iedere keer zo kan geven tijdens de seks ook op het einde van de dag terwijl ze vol geboekt was. Romy voldoet graag aan je wensen. Ik ben met een voldaan gevoel weggegaan en nu, de dag erna heb ik dat gevoel nog steeds. Lieve Romy bedankt!

                                        Comment


                                        • #45
                                          Romy is een Toppertje! Weer een heerlijke date met haar gehad. Romy weet je goed te verwennen met haar lekkere slanke lichaam! Heerlijk met haar gezoend, dat is echt heel super met haar. Dat doet ze met volle overtuiging. De seks met haar geeft mij echt een GFE moment. Ik kan er weer even tegen, maar het is zeker niet de laatste keer dat ik met haar ga daten.
                                          Tot snel Romy!

                                          Comment


                                          • #46
                                            Omdat ik afgelopen week voor werk in Utrecht moest zijn had ik mooi een kans om dit nieuwe wondertje eens te bezoeken. Ruim van tevoren een afspraak gemaakt, dat blijkt nodig te zijn want ik kon nog net een half uurtje inplannen. Dat was op zich prima want ik voel me vanwege mijn eigen leeftijd altijd wat oncomfortabel in een lange date met een jonger meisje. Zeker een eerste keer. Nou, dat bleek bij Romy niet echt nodig te zijn! Ze weet je direct op je gemak te stellen en je vergeet leeftijd en al het andere in de wereld totaal!

                                            Na een korte knuffel voor de deur stond ze al snel helemaal naakt voor me en begon ze mijn riem los te maken. Bij het zien van haar prachtige slanke lichaam en heerlijke borstjes met dito tepeltjes wilde ik ook niets liever! Heerlijk om op bed te zoenen en haar hard om mijn harde pik te voelen. Ze vergeet de ballen ook niet, haar tong ging er heerlijk overheen en toen verdween mijn pik in haar mondje. Dan weet je niet meer hoe je het hebt. Heerlijk! Ter plekke toch nog gekozen voor PZC en voor ik het wist was ik mijn lading al in haar mondje aan het spuiten. Ze glimlachte lief en liet het bewijs even zien. Nadat ze haar mond had geleegd en gespoeld hebben we nog even lekker liggen knuffelen. Haar kutje voelde heerlijk strak dus ik heb haar beloofd volgende keer toch een uur te komen om daar ook eens onderzoek naar te doen.

                                            Romy je bent een topper!!

                                            Comment


                                            • #47
                                              Vandaag de laatste 2 uurtjes bij romy geweest werd weer vriendelijk opgehaald en bij binnenkomst op de kamer beging ze me al lekker te zoenen en tongzoenen daarna even wassen en zijn we op bed verder gegaan en naar een tijdje heeft ze me een mega super geile pijp beurt gegeven en heb haar daarna even lekker gebeft en gevingert en daarna lekker in veel standjes genomen en ben wel 3x klaar gekomen en wat wordt haar poesje toch lekker nat merkte het al tijdens het beffen dat ze lekker nat werd wat ik echt super giel vind en tijdens het neuken wordt de poesje nog natter en natter bedankt voor de super super geile date van 2 uurtjes romy tot de volgende keer en hoop dat ik snel weer een keer bij je langs kan komen dikke knuffel en een hele dikke zoen

                                              Comment


                                              • #48
                                                Hoi Wittetijger, Ik wilde vragen wat het pretpakketje kost voor 1 uur toen jij bij Romy was?

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Romy wat ben jij toch een lekker ding.Er staan nu ook prachtige foto s op de site van La Cloche. Vorige week toen het weer mocht was woody een van de gelukkige die met jou de liefde mocht bedrijven. Wat was dat heerlijk. Ik had het pretpakket gekozen met PZC. Alles doet Romy vol overgave en ik heb het idee dat ze het met plezier doet. Het uurje vloog voorbij .Romy ik hoop nog vaak van je te mogen genieten. Tot de volgende keer.

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Lekker ding is Romy. Super slank mooie gevormd lichaam alles naar verhouding. Mooie kleine billen en borsten fijn gebouwd lichaam. Heerlijk om met haar seks te beleven. Ze kan lekker pijpen en zoenen! Dat geeft een lekker GFE ervaring. Ze neemt de tijd niets gaat gehaast. Ik had het gevoel dat ik de enige was ondanks dat het druk was. Ik heb heerlijk met haar geneukt in verschillende standjes! Het was een Top ervaring met haar!! Zeker voor herhaling vatbaar. Tevens gevaar om verliefd op haar te worden, dus uitkijken als je met haar afspreekt! ;-).
                                                    Bedankt Romy!

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X