Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Romy, Privehuis La Cloche, Amsterdamsestraatweg 287D, Utrecht

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Romy, Privehuis La Cloche, Amsterdamsestraatweg 287D, Utrecht

    • Romy
    • 24 jaar
    • 1.70m
    • Nederlandse
    • Blondine
    • Blauwe ogen
    • Cup-B (echt)
    • Slank
    • Wel tattoo’s, geen piercings
    • Roken? Nee
    https://www.privehuislacloche.nl/romy/

    vandaag op de bonnefooi naar LC gegaan. Er was maar één meisje vrij en dat was Romy. LC kennende, namelijk nog nooit tegen een teleurstelling aangelopen, gekozen voor Romy. Man, man, man wat een prachtige vrouw. Slank, mooie borsten en prachtige billen. Één van de mooiste vrouwen bij LC. Eenmaal op de kamer bleek Romy ook nog de juiste skills te hebben, naast het feit dat ze heel rustig is en je vanaf het begin op je gemak stelt. Dus ook nu weer een topuurtje gehad. Romy hanteert ook gewoon het pretpakket en zegt dat ze bijna voor alles in is, alleen geen anaal. Pretpakket was super.
    Ze heeft tattoos maar die vallen niet op.

    Nogmaals het lichaam van Romy is als een engel, ik geloofde mijn ogen niet toen ze binnen stapte. De keuzestress wordt bij LC en HOD alleen maar groter.

    LC heeft het weer voor elkaar een topdame binnen te halen. Ik wil hier toch ook even kwijt dat LC en HOD hun best doen er een top privéhuis te zijn en daar ook helemaal in slagen. Ga zo door en Romy bedankt en tot ziens.

  • #2
    Gisteren bij Romy geweest en een recensie geplaatst. Dan loop je later op de dag nog eens na te denken over deze ontmoeting en hoe plezierig die dan was. Je vraagt je dan af of de recensie wel recht doet aan Romy. Haar beschrijving in mijn recensie is wellicht wat karig. Beter is haar te omschrijven als een slanke middelbareschool scholier die je wel eens langs ziet fietsen. Strakke jeans, naveltruitje, wapperend blond haar en een ontwapend gezichtje. Dat je denkt, was ik maar 50 jaar jonger en zat ik op de middelbare school. Nou gisteren zat ik met mijn 66 jaar weer op de middelbare school.
    Wat ik wel had was een gevoel dat het misschien niet goed was om met een 24 jarige dame, met de looks van een tiener, seks te hebben. Romy zelf vond het geen issue en eerlijk gezegd liet Romy mij dat gevoel ook snel vergeten.

    noh wat over Romy zelf, wat voor dame is ze nu. Ik denk dat het beste woord “dienstig” is. Ze is er echt voor jou en doet stil en bescheiden wat je vraagt. Zoals ze zelf zegt ik doe eigenlijk alles, behalve anaal. Pijpen is goddelijk, maar nog beter is het verwennen van mijn penis met haar tongetje, terwijl ze met olie mijn ballen masseert.

    neuken is ronduit zalig. Ze is werkelijk strakker dan strak. Standjes geen probleem, geef aan wat je wil en Romy schenkt je je genot. Ik denk dat Romy niet de dame is die je ruig alle hoeken van de kamer wil laten zien maar meer van het subtiele genot.

    ik ben weg van Romy en hoop dat mijn recensie er niet voor zorgt dat een afspraak met Romy maken moeilijk gaat worden omdat ze vanaf nu het te druk gaat krijgen. Geintje.

    Romy nogmaals bedankt en wat mij betreft tot ziens.

    Comment


    • #3
      Gisteren in Utrecht bij Romy geweest. Dit naar aanleiding van de recentie van Paulus. Hij heeft haar voortreffelijk beschreven, daar kan ik weinig aan toe voegen. Alleen maar bevestigen dat ze SUPER aardig is! Ik heb een heerlijke date met Romy gehad. Echt een lieve fijne meid. Ik vond de sex met haar bijzonder fijn en prettig. Het was voor mij echt genieten, ze is heel naturel, tenger, kleine mooie borsten en billen echt een perfecte body (voor mij dan). Het is zeker niet de laatste keer dat ik met haar ga afspreken. Het was gisteren maar nog steeds denk ik met een fijn gevoel terug aan de date.
      Bedankt lieve Romy!

      Comment


      • #4
        Gisteren ben ik naar huize La Cloche gegaan. De Amsterdamsestraatweg is een drukke straat maar de deur staat open dus je kan redelijk anoniem in het halletje wachten. De gastvrouw is vriendelijk en biedt je wat te drinken aan. Mijn ontvangst vond plaats in een nette, schone kamer uitgerust met een bad. Ik had gekozen voor een half uurtje met Romy, toen ze binnenkwam viel mij op dat ze een mooi figuur heeft en leuk gezichtje. Met wat strelen en zoenen geilde ze mij goed op en begon ze mij te pijpen. Nadat ik goed hard geworden was heb ik goede sex gehad. Het viel mij vooral op het begin op dat ze heel strak is. Ze doet lekker mee en ik had een echte GFE. Ik ga zeker terugkomen bij Rome want ik mis haar nu al.

        Comment


        • #5
          Ook ik heb een bezoek gebracht aan Romy, Ik had haar eerst op de site van HOD gezien en had dus een afspraak bij haar gemaakt op de dag zelf was ze helaas verhinderd.
          Vervolgens heb ik Romy afgelopen week een keer avonds een bezoek gebracht bij La Cloche. Bij binnenkort een vriendelijk ontvangst door de gastvrouw welke mij nog herkende van vorige keren. ik mocht direct op de juiste kamer wachten en na een paar minuutjes kwam Romy er al aan. Ze ziet er echt super knap uit en kan mij volledig aansluiten bij de vorige recensies.

          Romy is echt super lief en wilt het je echt naar je zin maken. Ik heb een super GFE bij haar ervaren. En ik ga haar zeker nog eens bezoeken.
          Romy hartstikke bedankt voor de gezellige date we gaan elkaar weer zien!

          Comment


          • #6
            Normaal gesproken ga ik altijd in Brabant naar de dames, maar omdat ik voor werk in Utrecht moest zijn eens bij La Cloche binnengelopen. Had niet op de site gekeken, maar het aanbod in het huis was erg goed. Even wat uitleg gehad hoe het werkte hier in de huis en dat was prima. Met vele mooie dames was het lastig kiezen, maar uiteindelijk gekozen voor Romy, een erg mooie slanke blonde dame die er nog niet zo lang werkt. Met haar nog wat extra's afgesproken en een heerlijke verwennerij gehad. Overigens als je niet van tattoos houdt dan moet je een andere dame kiezen ;-). Romy stelde me niet teleur en we hebben beide genoten (denk ik, ik wel in ieder geval) en zeker voor herhaling vatbaar. Als ik binnenkort weer in Utrecht kom dan gaan ze me zeker meer zien bij La Cloche.

            Comment


            • #7
              Bij het afscheid zei ik nog tegen Romy dat ik niet echt een schrijver ben en dan ook ook geen recentie zou schrijven.
              Eenmaal thuis met nog steeds een heerlijk gevoel toch de laptop gepakt en gaan schrijven.
              Soms heb je gewoon mazzel nodig in het leven en dat had ik vanmiddag.
              Niet veel tijd ivm werk en op bonnefooi voor half uurtje bij la Cloche naar binnen.
              Bingo, daar was Romy en wow wat een genot.
              Ze vraagt en luistert echt naar je wensen, heeft een heerlijk lijfje en bracht mij in de zevende hemel.
              Voor mij is ze alles wat een tijdelijk vriendinnetje nodig heeft, leuk gesprek, heerlijke sex en geen haast.
              Compliment en dank ook aan Paulus 55 want zoals hij beschrijft is zoals een date met Romy is.
              Mij gaat ze snel weer zien maar dan wel op afspraak en voor een langer dan half uur.
              Dank Romy!

              Comment


              • #8
                Ik ben gisteren 9 november ook bij deze Romy geweest van tevoren voor een uur gereserveerd
                Een leuke lieve meid doet er inderdaad alles aan om het je na de zin te maken en is voor veel in.
                Heb me prima vermaakt met deze blondine zeker herhalingsgevaar!

                Comment


                • #9
                  Na al die goede recensies haar ook opgezocht en inderdaad bij het voorstellen zag ik een heel mooi superslank meisje.Echt een girlnextdoortype.Ze is superaardig en heb ook gelijk maar het hele pakket genomen.Het tongzoenen was heerlijk maar had iets hartstochtelijker gekunnen.Voor de rest was het super .voor herhaling vatbaar.Bij het eruit lopen kwam ik een andere blond meisje tegen .Wat voller en met hele mooie borsten en met ogen waar je gauw op verliefd zou kunnen worden. Navraag bij de gastvrouw bleek het Chantal te zijn.Omdat ik er toch was ook een half uurtje met haar afgesproken.2 totaal verschillende types maar ook met haar was het super.Deze club heeft er weer 2 echte toppertjes erbij gekregen.

                  Comment


                  • #10
                    Vorige week voor het eerst bij Romy geweest. Toen ik weg ging miste ik haar al gelijk. Wat een mooie lieve meid. En wat maakt ze het je naar de zin. Romy is mij de hele week bij gebleven. Het was gelijk duidelijk dat het niet de laatste keer zou zijn geweest. En dat klopt, vandaag had ik weer een afspraak met Romy. Nu voor een uur. Romy heeft het inmiddels een stuk drukker gekregen, dat komt vermoedelijk door de positieve recensies. In het bijzonder die van Paulus55. Wat was het fijn om haar weer te zien, te voelen, en van haar te genieten. Het klinkt alsof ik verliefd ben geworden, dat dan weer niet, maar als ik een heeeeel stuk jonger was geweest dan was ik er voor gegaan. Je boft met haar. Ook mijn wensen waren voor haar geen probleem. Ze geeft zich helemaal, niets geen afstandelijke houding heel puur en echt. Echt respect dat ze dat op deze manier doet. Ik heb weer enorm met haar genoten. Romy is echt een topper die je niet vaak ziet.
                    Romy nogmaals bedankt, zorg goed voor jezelf en tot de volgende keer. Hopelijk gaat dat niet te lang duren maar dat weten we vrijdag om 19.00 uur.

                    Comment


                    • #11
                      Zo dat was fantastisch, wat heb ik genoten van Romy. Het is alweer een paar dagen geleden maar voelt alsof het vandaag was!!!! Romy heeft een heerlijk slanke body. Heerlijk om met haar seks te hebben. Lekker wat standjes gedaan. En dogy voor het laatst bewaard. Heerlijk klaargekomen omdat ze zo lekker strak is. Zoenen ook helemaal top, zoent heerlijk en vol. Kortom ik hen een goede tijd gehad en voldaan weer naar huis gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar. Aanrader voor als je van lekkere slanke meisjes houdt.
                      Bedankt Romy.

                      Comment


                      • #12
                        Een wat late reactie. Vorige week donderdag nog even snel bij Romy langs geweest. Ivm een vakantie gaat het er de komende weken even niet meer van komen.
                        Het was weer voortreffelijk. Over haar schoonheid is door mij al het nodige gezegd. Dat ga ik niet meer doen. Wil je een tienermeisje dan moet je een afspraak maken met Romy. Wat valt er dan nog over haar te vertellen.

                        Genoeg, namelijk de extra’s. Uiteraard zoentje ze voortreffelijk, laat je haar kleine kutje lekker likken. Een klein lekker fris kutje. Maar zoals ze zelf zegt “ik doe bijna alles, alleen geen anaal”. Dus dat maar eens getest met hoe ver ze gaat met pijpen.

                        Het pijpen zonder is bij Romy iets bijzonders. Pijpen zonder is bij haar pijpen zonder tot en met het einde. Eerst netjes gevraagd of ze dat doet en het antwoord was “ja, natuurlijk”. Dit betekende dat ik klaar mocht komen in haar mond. Dat was voor mij een niet te vergeten ervaring. Langzaam pijpte ze me naar een hoogtepunt en blijf doorgaan terwijl ik klaar kwam. En dan niet gelijk naar de wasbak rennen om het uit te spugen, nee gewoon nog even wachten en wat lachen.

                        Romy wederom bedankt en tot gauw. Ik ben benieuwd wat voor extra’s je nog meer in petto hebt.

                        Comment


                        • #13
                          Eigenlijk zou ik alle reviews van Romy willen ontkrachten!
                          want pff wat heeft iedereen gelijk! Romy is een schatje en een topper ze doet alles vol passie en geeft je een echte gfe.

                          Ik mocht donderdag aan het begin van haar dag heerlijk van haar genieten. Ik werd naar de kamer gebracht door een spontane leuke gastvrouw en werd naar de kamer gebracht. Na een paar minuten ging de deur weer open en de prachtige Romy met haar mooie lach en precies het lichaam dat ik mooi vind.
                          Even snel een douch en en pret kon beginnen. Rustig begonnen met een kleine striptease en langzaam ging ze op de knieën en werd heerlijk genoten. Hierna haar heerlijk gedaan en daar kwam Romy heerlijk los……
                          Uiteindelijk het afgemaakt op haar favoriete standje en daarna naar haar gekeken toen ze ging douchen.

                          Romy is een topper en laten we met zijn alle zuinig zijn op dit pareltje!

                          Tot snel in dit fijne huis en met dit pareltje!

                          xx

                          Comment


                          • #14
                            Romy is inderdaad een goodlooking toppertje. Superslank en sexy en ondeugende uitstraling, blond en Nederlandse. Sensationele vrijster vol passie ook qua zoenen.

                            Ook intiem dus het neukgedeelte fantastisch en ook een leuke frisse meid in de omgang met vlotte leuke babbel. En ze heeff een fijne energie om zich heen. Dit is zeker van het niveau van de vertrokken of gestopte Olivia. Dys met Roxy, Romy nu 2 echte gfe toppers in huis bij La Cloche, keuze wordt meer en meer daar reuze😃

                            Comment


                            • #15
                              Qua girlfriend experience topgirls zijn bij La Cloche Romy en Roxy de 2 nieuwe Olivia's, en qua porno is Lisa de nieuwe Nora Sparkle! Echt absolute top en alle 3 ook Nederlandse twintigers.

                              Comment


                              • #16
                                Romy vandaag zaterdag extra aanwezig

                                Comment


                                • #17
                                  Van wat Paulus65 zegt is geen letter mis. Ik heb gekozen voor het extra pakker, en dat betekende dat ze me heerlijk pijpte. Toen ze voorsetelde om een cd om te doen, vroeg ik of ze wilde doorgaan. Dat deed ze, ik kwam heerlijk klaar in haar mond en ze pijpte nog eventjes door. Ze moest wel lachen van het geluid dat ik maakte toen ik klaarkwam. By far mijn beste pijpbeurt ook, werkelijk heerlijk. Ze stond niet meteen op om mijn DNA in de wasbak te deponeren, maar bleef lekker even tegen me aan liggen. Dank je lieve Romy, tot gauw.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Vorige weeknop bezoek geweest bij Romy. Mmmm wat een mooie verschijning. Een gewillige dame, slank en strak. Pretpakket genomen om niks te missen. Heerlijke 3 kwartier gehad en zeker voor herhaling vatbaar. Hopen dat we nog kunnen blijven genieten ook al is het maar tot 18 uur.

                                    xxx Dennis

                                    Comment


                                    • #19
                                      Zo he, waar ze die laatste weken die leuke goede Nederlandse meiden vandaan halen geen idee, maar Romy is toch echt lekker en een fantastische leuke meid met passie en topinzet. Superslank dat wel, en leuk ondeugende blik in haar mooie ogen en gezichtje, En sex wat maar door gaat, alsof ik met een ex vriendinnetje lag te vrijen in de periode dat we nog verliefd waren en ook nog een knap en heet ding! Ik ben echt onder de indruk van Romy! Inmiddels is de sluitingstijd naar 17 uur gesteld, dus we kijken wel voor hoelang, want het wordt er niet beter op met die corona situatie daar buiten.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Romy is een weergaloze topper in GFE maar ook geile sex, een nieuwe Olivia maar dan wat slanker en meer sex uitstraling. Ik trof haar vrij aan, zal toch door die lockdown komen dat het iets rustiger is, want als je vast zit aan een overdags baan als klant dan is het ondoenlijk om voor 17 uur ff te gaan sexen. Nou voor sex en een wereld girlfriend experience is Romy denk voor iedere man met respect een schot in de roos!

                                        Lekkerheftig tonzoenen, elkaar opgeilen en goede sex hebben die ook lekker afwisselend was. Het uur vloog om!

                                        Comment


                                        • #21
                                          Gisteren een uurtje geboekt met Romy. Wat een heerlijk knappe meid, echt genieten is het met haar. Je mag veel en kunt ook best ver gaan met haar. Ze staat open om samen de limieten op te zoeken. Vertel haar wat je fantasieën zijn en het wordt werkelijkheid. Alleen anaal doet ze niet. Romy is een lieverd, mooie sexy uitstraling met een petite strak lijfje, strak kontje en hartstochtelijk in alles wat ze je geeft.
                                          Mij zie je snel weer terug.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Ik ben voornemens om Romy ook een deze dagen te bezoeken. Afgaand op de goede recensies wil ik dat zelf ook een keer mee maken. En dan het volledige pretpakket zoals Paulus55 en bijlesdocent omschrijven. Wat vraagt Romy voor dit volledige pretpakket extra?

                                            Kun je ook lekker met Romy samen in bad....? Vind ik namelijk ook altijd erg lekker.....

                                            Comment


                                            • #23
                                              Als je haar boek kan je aan de gastvrouw door geven dat je met bad wil en dat kost je dan voor een uur 140 is dus 20 euro meer dan de normale prijs Kitesurfer1978

                                              Comment


                                              • #24
                                                zie https://www.privehuishod.nl/tarieven/

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Wat een fantastisch wijffie!!! deze Romy is mijn nieuwe verslaving

                                                  heel slank en lekker
                                                  knap koppie
                                                  humor en lekker adrem
                                                  sexyyyyyyy
                                                  geilllll
                                                  tongzoenen 10+
                                                  Neuken 9
                                                  Pijpen 9
                                                  Beffen 9

                                                  I am hooked at her! Mijn favoriet voor nu voor zeker en hoop dat ze wel ff blijft werken bij La Cloche, en ook nog bijna hele week aanwezig, ik ga failliet!!! haha!

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X