Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Chantal, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vandaag het genoegen gehad om Chantal te mogen ontmoeten. Wauw wat een prachtige meid zeg. Als ik haar in een Victoria Secrets show zou zien, zou ik niet verbaasd zijn. Wat een geweldige borsten ook, waar ik als een kind in een snoepwinkel aan gelikt en gezogen heb. En ze heeft mijn kleine Pietertje ook lekker lang tussen haar borsten laten gaan, in verschillende standjes. Zo zacht, vol en strak. Heerlijk.

    Pijpen deed ze goed en neuken was echt een feestje, met haar bovenop en haar borsten schuddend voor mijn ogen kwam ik heerlijk klaar.

    Comment


    • Gisteren bij Chantal geweest... Wat een fijne meid zeg. Zo lekker normaal. Na in het begin alles even gewassen te hebben heerlijk zoenend en strelend begonnen waar de passie er meteen was. Na heerlijk gepijpt te zijn, waar het zo lastig was om niet al gelijk te komen, even rustig aan gedaan. Dit moest even uitgesteld worden. Chantal dus even heerlijk verwend waarna het tijd was om heerlijk te neuken. Ze kwam boven op mij zitten en was gelijk weer zo opgewonden dat het echt rustig moest. Ik wilde doggy klaar komen dus snel gewisseld en afgemaakt. Wat een feest zeg. Hopelijk tot snel Chantal!

      Comment


      • Chantal is ongelooflijk lekker! Een schitterende jonge dame met een perfect lijf! Echt helemaal top! Mooie lekkere billen. Prachtige mooie borsten alles in de juiste verhoudingen. En je mag het ook nog allemaal aanraken en mee knuffelen. Wat wil je nog meer. Sex en ook dat zit wel helemaal goed. Chantal heeft er zichtbaar zin in. En het was voortreffelijk. Heerlijk lang en diep gepijpt door haar en daarna heerlijk geneukt in verschillende standjes. Ik kan alleen maar zeggen, ga het zelf ervaren.
        Bedankt Chantal tot de volgende keer.

        Comment


        • Na mijn avontuur met Kim kon de geilheid er maar niet vanaf komen.
          tussendoor daarom maar even wat stoom gaan afblazen bij Chantal.
          Chantal blijft voor mij altijd heerlijk om te zien.
          Het feit dat ze er echt lekker van kan genieten en je met een ondeugende blik aankijkt blijft iets om voor terug te komen.
          Ze is lekker meegaand en wil altijd lekker alle standjes afwerken.
          Als het kon zag ze mij elke dag!

          Comment


          • Chantal is mijn favoriet bij La Cloche.. De reden ze ziet er prachtig uit en de sex met haar is heerlijk. Haar puur natuur borsten zijn geweldig… De eerste indruk is wat cool en zakelijk.. maar eenmaal bezig is dit gevoel snel voorbij.Chantal beffen is een genot..haar pijp skils zijn ongeëvenaard..Chantal je bent een toppertje

            Comment


            • Chantal blijft een toppertje hoor, die je nooit teleurstelt. Heerlijk lijf, goede billen en heerlijke borsten. Wederom een heerlijk half uurtje seks met Chantal gehad, en na afloop nog een lekkere massage gekregen.

              Chantal blijft echt in mijn Top 3 van La Cloche en House of Dreams staan.

              Comment


              • Normaliter ben ik meer een persoon die na massagesalons ga i.p.v. privehuizen of privedames. Aangezien ik erg van ontspanning hou.
                Ben ook een persoon die vaak op dezelfde locatie met dezelfde dame afspreekt. laat nu net mijn vaste dame gestopt zijn met het werk en dus moest ik weer op zoek naar wat nieuws.
                Angezien het door de vakantieperiode of de dag overal erg rustig was gekeken op kinky. Hier kwam ik Chantal al wel vaker tegen en ooit in verleden al eens op de bonnefooi naar LaCloche gereden maar was toen helaas bezet... Nu dus maar een afpspraak gemaakt voor een uur. Ik had nog gevraagd of een jacuzzi kon. Maar hier deed ze helaas niet aan. Dit had verschillende redenen wat ze me op de kamer vertelde.

                Eenmaal aangekomen vond ik ontvangst wat kil en zakelijk. Ik vroeg of ik naar de toilet kon en ze zei dat kan, wacht hier maar even dan komt dat zo wel. Iets wat ik totaal anders gewend ben dan in een massagesalon. Maar prima daar kom ik niet voor. Ik kwam voor Chantal en alle recensies lezende en de foto's op de site heb je een bepaald beeld van de dame.
                Ik werd in het 2e kamertje geplaats om te wachten. Tot dat op een gegeven moment een dame binnen kwam lopen. met wat spulletjes. Ik dacht eerst dat is iemand die me de toilet gaat wijzen. Bleek dit Chantal te zijn. Totaal anders dan ik me had voorgesteld.
                Mijn verwachting was dat Chantal wat steviger van postuur zou zijn en wat groter van stuk...
                Maar Chantal is een dame die nog strak in het vel zit en een stel leuke borsten heeft. haar gezicht straalt wat stoers uit. En aan haar praten hoor je gelijk dat ze wel van aanpakken houd en niet het lieve buurmeisje is.

                Wat ik persoonlijk erg goed vind is dat ze nog niet bewerkt is met Tatoeages. Gezien haar uitstraling heeft dit ook niet nodig om er wat stoerder uit te zien.
                ik heb er voor gekozen ivm de hitte en hygiene om eerst lekker te douchen. Daarna overlegt wat we dat uur gingen doen. ze vroeg of ik extra's wilde en ik wist niet goed wat ze er mee bedoelde. Ik ging er van uit dat extra's Anaal, Pijpen zonder etc was. maar ook zoenen en vingeren vielen onder de extra's. Ik had wel gelezen dat bij een juiste hygiëne dit mogelijk was maar hieruit begreep ik niet dat dit onder de extras viel.

                Gekozen voor zoenen en vingeren. Omdat pijpen zonder en de rest van het pakket van mij niet hoefde. eerst maar op de buik voor een massage wat overigens ook bij de juiste klik en hygiene staat vermeld maar dit schijnbaar wel er bij inzit. ik kan zeggen masseren kan ze als de beste en op het moment van omdraaien zei ik dat ik nog best kon blijven liggen aangezien ik dit erg prettig vind.

                op de rug liggende begon ze gelijk flink werk er van te maken dmv trekken. Op een gegeven moment wat afgeremd en van positie gewisseld om over te gaan op zoenen en strelen. Zoenen was in begin wat afstandelijk maar later kwam ze wat meer los. Toen ik met mijn tong naar haar tepels ging gaf ze aan dat ze dit niet zo prettig vond aangezien deze erg gevoelig waren en dus deze maar met rust gelaten. Wat natuurlijk jammer is met zo'n prachtig stel borsten. vervolgens vingeren wat bij haar wel lekker mag gekozen nadat ik me niet meer kon houden om het rubbertje om te doen en een standje gekozen te hebben tot hoogtepunt te komen.om vervolgens door te pakken met vingeren. dit nog even flink volgehouden aangezien ik de illussie had dat ze dit niet erg vond om vervolgens nog even lekker naast elkaar op bed te liggen nog wat te masseren en te ontspannen om vervolgens huiswaarts te gaan.

                Al met al een tevreden uurtje, In begin wat afstandelijk maar later ontdooide ze naar mijn idee wel...

                Chantal is een prachtige dame om te zien en denk dat je bij de juiste klik een perfecte tijd kan hebben.
                De foto's op de site zou ik als haar was vernieuwen, aangezien naar mijn mening wel een stukje beter kunnen aangezien ze mooier is dan de plaatjes doen denken.
                Ik ben puur naar haar toe gegaan omdat ze grote naturelle borsten heeft, niet rookt en geen tattoos heeft en van Nederlandse komaf is en goede reviews heeft.
                Niet omdat de foto's op de site mij deden overhalen.

                Comment


                • Chantal is een heerlijke jonge meid met een droom lichaam. Mooie volle ronde billen en mooie volle borsten. Als je haar ziet heb je gelijk zin in sex. Deze topper maakt er altijd een super date van. Ze is aardig en vindt het belangrijk dat je het maar de zin hebt. Het is super om in de spiegels te kijken tijdens de sex. Het is een mooie meid en geil om haar van alle kanten te zien. Heel geil om haar te horen genieten tijdens de sex. Ik vind het heerlijk om uiteindelijk in doggy klaar te komen. Top om haar billen vast te hebben en haar heerlijk te neuken tot het einde. Ben je een billen man dat moet je kennis hebben gemaakt met deze mooie billen!!! Kijk maar goed naar de foto's, als ik die zie kom ik gelijk in de stemming.
                  Deze topper is een aanrader voor een geile geslaagde date!
                  Bedankt Chantal.

                  Comment


                  • Heerlijke geile meid is Chantal. Schitterende borsten en lekkere billen, wat wil je nog meer? Ik had niets meer te wensen ze is perfect. Ook gezellig in de omgang en geil in bed, mijn date was geslaagd. Zeker een aanrader om mee te daten!

                    Comment


                    • Chantal is en blijft echt geweldig! Van de week weer een afspraakje met haar gehad. Ze stelt je erg op het gemak, lekker knuffelen, tongzoenen en communicatief is ze erg leuk om mee te praten.
                      Voor mij is ze echt een GFE. Ze is ook erg lief, Chantal doet er alles aan om er een leuke tijd van te maken. Eerst lekker voorspel, uiteraard Chantal ook lekker gelikt. Daarna een aantal standjes, missio, doggy (favoriet) en bovenop. De manier hoe ze je berijdt is geweldig! Ook masseren doet ze geweldig. Al met al weer een erg fijne afspraak gehad.

                      Tot snel weer!

                      Comment


                      • Weer een super date gehad met Chantal, zoals altijd. Chantal zorgt altijd dat je het naar de zin hebt. Weer een hartelijke ontvangst door haar. En weer enorm genoten van haar fantastische lichaam. Ze heeft een mooie strakke body, en haar borsten en billen zijn hemels om te verwennen. En gepijpt worden door haar is echt top. Neuken in diverse standjes is een feestje. Ook na het hoogtepunt nog even nagenieten en een praatje. Echt een aanrader als je houdt van een jonge mooie slanke dame met mooie borsten en lekkere billen. Als ik haar foto's ze krijg ik gelijk weer zin!!
                        Het zal zeker niet de laatste keer zijn!
                        Bedankt Chantal.

                        Comment


                        • Afgelopen week weer een zeer plezierige date gehad met Chantal. Chantal stelt gewoon echt nooit teleur, de seks is goed, de klik is duidelijk aanwezig en je gaat altijd voldaan naar huis.

                          Hoewel ik echt een borstenman ben (en die van Chantal zijn echt heel mooi), zijn de billen van Chantal echt goddelijk. Doggystyle met haar zou ik echt iedereen willen aanraden, wat een uitzicht. Wie zegt dat je in Utrecht nergens een mooi uitzicht kan vinden, kom maar eens naar de billen van Chantal kijken.

                          Ik kwam redelijk vroeg klaar, en had nog wat tijd over. Chantal vult die tijd altijd netjes in met een lekkere ontspannen massage, met daar tussendoor lekker over koetjes en kalfjes kletsen.

                          Dank je wel weer Chantal!

                          Comment


                          • Toch een minder goede ervaring met chantal. Redelijk vroeg klaargekomen, en toen zei ze, je mag een keer klaarkomen dus is de date voorbij. Ik zei haar dat dat niet bij alle dames van la cloche zo is. Had ze niks mee te maken , ze kleedde zich aan en liep weg. Jammer, niet meer.
                            Ik ben een aardig aantal keer bij Chantal langs geweest en ik heb redelijk wat ervaring bij haar. Dat gezegd hebbende kan ik mij absoluut niet voorstellen dat Chantal ook maar iets daarvan gezegd of gesuggereerd zou hebben. Past totaal niet bij haar karakter noch mijn ervaringen en eerlijk gezegd geloof ik er ook helemaal niets van.


                            Nu het nuttige aan dit bericht: Chantal is naar mij toe altijd ontzettend lief, warm en meegaand. Ze is ook zeer geruststellend, wat ik zeer op prijs stel want bij elk bezoek gieren de zenuwen door mijn lichaam. We hebben altijd voor en na de date leuke/fijne gesprekken met veelal gelach en getease. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ze mij weg wilde hebben of dat ze zakelijk overkwam. Nadat we mijn wensen (en haar wensen niet te vergeten!) hebben besproken en het financiële aspect hebben afgehandeld volgt een heerlijke intieme date waarbij ik elke keer weer alleen maar lof voor Chantal heb.

                            Op haar foto’s ziet ze er al mooi uit, maar als Chantal daadwerkelijk voor je staat dan ervaar je pas echt hoe prachtig ze werkelijk is. Ze heeft niet alleen een zeer aantrekkelijk lichaam en een waanzinnig mooi gezicht, maar is ze ook nog eens ontzettend lief, warm, eerlijk en gezellig in de omgang. Mijn ervaringen bij Chantal zijn dan ook niets minder dan geweldig 👍.

                            Chantal, ontzettend bedankt voor je tijd en de geweldige ervaringen die je steeds weer biedt! Tot snel👋!

                            Comment


                            • Zeer onder de indruk van deze dame. Normaal ga ik niet zo snel voor een nederlandse meid omdat ik dat vaak lastig in de omgang vind. Maar chantal is zo mooi dat ik haar niet kon weerstaan. Ook vond ik haar lief en stelde ze mij op me gemak. 💯 herhalingsgevaar

                              Comment


                              • Na mijn uitmuntende ervaring met Jasmijn was ik deze week ook wel weer toe aan wat meer porno achtige sex. Daar heb ik met Chantal zeer goede ervaring mee, ook omdat ze zo'n heerlijk lichaam heeft. Ondanks dat jasmijn flink haar best had gedaan kwam het bij chantal nog beter uit de verf. Ik kwam echt uigeput en zeer voldaan de kamer uit!, ze blijft voor mij echt het toppertje van Utecht en het fijne is dat je ook bijna altijd wel bij haar terecht kan als je op tijd bent. Bedankt Chantal!

                                Comment


                                • Het was weer genieten bij Chantal. Altijd opgewekte enthousiast als ze je begroet. Ze straalt uit dat ze er veel zin in heeft Een goed begin. Bij haar ervaar je echt een GFE. Geen haast werk, en de aandacht bij jou, dat is heel relaxed. De sex is gewoon uitstekend. Ze weet wat fijn is en zorgt dat je gewoon lekker kunt genieten. En wat is het fijn om met zo'n lieve mooie jonge meid sex te hebben. Dat is gewoon top! Ik vind dit soort privé huizen een uitkomst. De setting is fijn de meiden doen het in principe met plezier, mede omdat ze zich ook prettig voelen bij La Cloche en HOD. Dat de sex en de date goed is heeft voor mij ook te maken met de totale setting. Dat doen deze 2 huizen uitstekend. En Chantal ook. Herhaling is 100 procent, of je nou wilt of niet, neem van mij aan je wilt!!
                                  Chantal je bent een TOPPER!!!

                                  Comment


                                  • Gisteren weer eens gaan rollenbollen met chantal, eindelijk weer eens in de buurt van utrecht!, gelukkig was er nog plek voor een half uurtje, ondanks de prijsstijging zat haar agenda aardig vol. Maar ja zoals al vaker gezegd ze blijft elke cent waard! Ook deze keer weer heerlijke sensuele gfe sex met d’r gehad. Blijft keer op keer een genot met deze dame!

                                    Comment


                                    • Vorige week na lange tijd weer een afspraak gemaakt bij Chantal. Al wachtend in één van de kamers probeer ik mijn zenuwen te verminderen maar zodra deze bloed mooie dame binnen komt lopen dan ben ik helemaal weg. Haar prachtige uiterlijk verergerd dan wel mijn zenuwen, het is haar aardige en lieve innerlijk dat mijn zenuwen weer kalmeert.

                                      Dat vind ik zo fijn aan Chantal. Ze heeft niet alleen een fantastisch lichaam met een prachtig gezicht en ogen waar ik zo in kan verdwalen
                                      , ze is ook nog eens ontzettend lief, eerlijk en gezellig in het contact.

                                      Ik had voor de afspraak gelezen dat Chantal last had van rugklachten en ze gaf zelf ook aan dat ze rustig aan moest doen. Vanzelfsprekend hield ik daar rekening mee. Desondanks mocht het de pret niet drukken en had ik weer een geweldige tijd met haar. Mijn week kon niet meer stuk !

                                      Ontzettend bedankt Chantal voor de fantastische date en je heerlijke gezelschap! Ik wens je nogmaals heel veel beterschap en ik hoop dat je gauw van je rugklachten af bent.

                                      Comment


                                      • Onlangs het geluk gehad om bij Chantal langs te kunnen. Ze werkt maar een paar uurtjes ( ivm rugklachten) en een daarvan was voor mij. Chantal is echt prachtig een ook nog leuk, gezellig en kan je goed op je gemak stellen. Daarnaast is ze voor veel in. Chantal kwam de kamer op in het prachtige visnet setje van de foto’s en wilde zich meteen uitkleden, dat ging mij wat te snel want hier wilde ik al van genieten. Staande elkaar opgewarmd. Ze is zo waanzinnig mooi en zacht en haar borsten !! Wat je echt moet ervaren is een deepthroat zonder condoom. Uiteraard betaal je daar wat extra voor maar waanzinnig. Dit heb ik nog nooit meegemaakt, diep als maar kan en niet maar heel even. Het was al bijna niet meer te houden. Toen maar even de rollen omgedraaid en Chantal flink hard mogen vingeren…..daarvan raakte ik zo opgewonden dat we het in 2 standjes hebben af kunnen maken. Fantastisch hard uit mijn tenen over haar prachtige buik en borsten mogen klaarkomen! Kippenvel. Samen nog even gedoucht en dromen alvast van een nieuwe afspraak!

                                        Comment


                                        • Ja deze knapperd is weer wat vaker meestal een paar uurtjes in de ochtend, prima vertoeven mee. Mooie body en ze sext heel lekker😃

                                          Comment


                                          • Afgelopen week even tussen de middag bij Chantal langs gegaan. Echt een lekker ding. Prachtige borsten, mooi gezicht. Ze wist m'n lul heerlijk te masseren, en haar orale massage liet ook niets te wensen over. Daarna klom ze op me en hebben we heerlijk geneukt. Ik wil deze dame wel vaker doen. Het was me een genoegen. 😋

                                            Comment


                                            • Afgelopen weekend een afspraak gehad met Chantal, blijft toch echt een fantastische meid om het bed mee te delen. Het is echt een genot dat alles aan haar lichaam naturel en in perfecte proporties is. Haar handelingen zijn een zegen, zo lekker hoe ze het spel kan spelen. Absoluut verslavend. Ze is er gelukkig regelmatig dus als ik binnenkort weer een kans heb dan ga ik zeker weer naar haar toe. Bedankt Chantal! Tot snel in het nieuwe jaar 😊

                                              Comment


                                              • Lange tijd geleden dat ik bij deze mooie meid geweest ben! Ze heeft een mooie uitstraling en haar lichaam is delicious!
                                                Op de kamer vraagt ze altijd wat je lekker vindt. Chantal speelt daar goed op in. Pijpen doet ze gevarieerd en lekker!
                                                Het intieme deel is altijd heerlijk met haar. Ook hier weet ze je te verleiden naar een spetterend hoogtepunt!
                                                Binnenkort maar eens een trio proberen met Coco erbij (als ze ervoor openstaan tenminste….)

                                                Comment


                                                • Blij dat deze topper na een welverdiende vakantie weer terug is in La Cloche, en dat gisteren in Optima Forma mogen beleven. Eerst nog wat onduidelijkheid bij de nieuwe gastvrouw, maar nadat dit was opgelost een heerlijke tijd met Chantal doorgebracht. Seks was heerlijk, het gezelschap was heerlijk, de massage achteraf was heerlijk, dus Chantal is met een woord te beschrijven..... HEERLIJK!!!

                                                  Comment


                                                  • Chantal is een ultieme GFE, ze gaat er echt voor.
                                                    Alles wat ze beschrijft in haar 'mogelijkheden' klopt.
                                                    (Mooie ogen, prachtig lichaam, heerlijke borsten en lekker tepel-gevoelig, open om te likken..... kortom, echt een genot)

                                                    Ja, de extra's kosten wat..... je krijgt, afhankelijk van 'de klik', VEEL.
                                                    Dat geldt natuurlijk voor iedereen waar je mee afspreekt.

                                                    Chan, ik kijk weer naar je uit.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X