Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Chantal, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • The best GF experience....

    Eindelijk - na een enkele missers en geen gelijke agenda’s - ook kennis kunnen maken met Chantal. Alle voorgaande reviews bevestigen mijn fantastische ervaring... Wauw wat een zeldzaamheid...

    Ze stond me wel op te wachten in een uitdagend outfit. Met een warme zoen verwelkomde ze me: wauw... wat een verschijning....

    Even zitten kletsen, ze lacht veel en ze is inderdaad slim, attent en vele malen mooier en ronder dan haar foto’s laten zien. Ze heeft een heerlijk lichaam in combinatie met een goed stel hersens. ... wauw wat een sexy uitstraling...... wat een inzet en sex-drive!

    Na een heerlijke wederzijdse massage en douche en nog even nakletsen en ging ik er weer vandoor. Ze heeft er een fan bij...

    Dit is overigens wel mijn ervaring met Chantal!
    Chantal, thank’s en tot gauw

    Comment


    • Vandaag om 11:30 eens gekeken wie er beschikbaar was bij LC , tot mijn verbazing stond Chantal ineens op de site. Aangezien ze tegenwoordig werkt van 11 tot 14 uur kon ik nu een keer op bezoek bij haar. Een uurtje genomen met het hele pretpakket (pijpen ZC, beffen en zoenen). Na de verplichtplegingen (douchen ed) begon ze me eerst heerlijk te masseren. Toen mij rug weer van knopen was ontdaan kon ik me omdraaien waarna ze me een heerlijke pijpbeurt gaf afwisselend deeptroat, dat kan ze als de beste. Hierna even standje 69 gedaan waarna ik haarvop haar rug tot een hoogtepunt heb geeft, zalig kutje heeft ze om aan te likken. Hierna was is weer aan de beurt en heeft ze me bereden om het met de hand af te maken. O dat we nog een kwartier over hadden heb ik op.mijn beurt haar heerlijk gemasseerd waarbij ik haar heerlijke billen speciale aandacht heb gegeven

      Chantal je bent een topper, niks veranderen doen wat je doet. Hoop dat ik weer gauw in de gelegenheid ben om bij je langs te komen.

      Xx Dennis

      Comment


      • Vorige week ben ik eindelijk voor het eerst naar Chantal geweest. Ze is echt heel slank in het echt en ik durf wel te zeggen dat ze de knapste dame van La Cloche is. Na de kennismaking even gewassen en daarna een heerlijk stevige massage gekregen, zowel de achter- als de voorkant Daarna lekker gezoend en van haar lichaam genoten. Pijpen doet ze geweldig en ze kreunt leuk tijdens het beffen, haar extra's pakketje kan ik zeker aanbevelen! Bij het echte werk weet ze ook van geen ophouden. Ze bleef maar doorgaan toen ze me bereed. Echt fantastisch, zeker voor herhaling vatbaar Bedankt Chantal!

        Comment


        • Een date met Chantal is zeker eentje waarbij je je zwembroek niet moet vergeten. Zoals ze het zelf omschrijft op haar profiel pagina duikt ze graag met jou de lakens in. Pijpen doet ze voortreffelijk en ze speelt goed in op de behoeftes van de klant.
          Ik ben overigens wel een beetje verliefd op haar mooie natuurlijke borsten. Tot gauw weer Chantal!

          Comment


          • Verandering van spijs doet eten, dus laatst chantal bezocht. Jammer dat ze zo weinig werkt. Een heerlijk jong (24) meiske, heerlijk geneukt in drie standjes, vervolgens condoom eraf en heerlijk door ghaar over haar borsten klaargetrokken.

            Comment


            • Vandaag voor het eerst Chantal bezocht. Wat is ze mooi! Ze heeft een heel mooi gezicht.. wilde niets anders dan naar haar gezicht kijken. Niet vergeten; lichaam.. heerlijk. Op het begin was het allemaal nog een beetje '' formeel '' maar daarna kwam ze los en hebben we een lekkere sessie gehad. Wat een droom vrouw, bijna perfect! Heb er echt van genoten, mij gaat ze zeker vaker zien!

              Comment


              • Wat is zij toch lekker.Ze is jong,vrolijk, blond, geil, alles wat je maar wilt. Heerlijk geneukt in twee standjes, en toen hield ik het niet meer. Gevraagd of ze me wilde klaar trekken. Gauw condoom eraf en ik kwam heerlijk klaar over haar buikje. Dank je wel, lieve Chantal. Tot gauw

                Comment


                • Wat een heerlijke dame! Heerlijke Date gehad met de lieve en knappe Chantal. Haar figuur is hemels en ze weet het goed te gebruiken. Na een paar standjes was het voor mij helaas al snel voorbij, zo geil!

                  Hoop je snel weer te kunnen bezoeken!

                  Comment


                  • Afgelopen week bij chantal geweest. Denk er nog vaak aan terug. Net alsof je even met je eigen vriendin bezig bent. Chantal bedankt en hopelijk tot snel!

                    Comment


                    • Een van de mooiste vrouwen van La Cloche.Ik kan echt van haar genieten.Hoog GFE gehalte..Naast fijne sex kun je ook een prettig gesprek met haar hebben . Chantal bedankt

                      Comment


                      • Was bij Chantal vandaag en was best zenuwachtig - maar ze heb me op me gemak gesteld - ontzettend bedankt Jongedame Chantal je was geweldig ✨️
                        Last edited by George; 04-05-2023, 13:09.

                        Comment


                        • Chantal was een weekje geleden voor. Heerlijke meid met prachtig lichaam en dito grote borsten. Top gfe met randje pornsex. Misschien ga ik morgen weer voor haar!

                          Comment


                          • Weer een fijn uurtje met Chantal morgen doorbrengen. Het was weer heerlijk en de intieme details houden we voor ons...

                            Comment


                            • Chantal is echt een plaatje om te zien; een echte knappe Hollandse schone.
                              Daarnaast is ze ook een engel als het gaat om verwennen van mannen.
                              Een afspraak maken is wel nodig want deze dame is druk bezet en werkt maar een paar uur per dag.
                              Een toppertje!!

                              Comment


                              • Twee weekjes terug bij Chantal geweest. Zij is echt een toppertje. We begonnen met een heerlijke intieme massage. Echt top! Daarna een heerlijke orale verwennerij. En uiteindelijk heerlijk met haar geneukt in diverse standjes. Chantal zorgt ervoor dat je het naar de zin hebt. Een date waar ik nu nog met veel plezier aan terug denk.
                                Bedankt Chantal!!

                                Comment


                                • Chantal is prachtig, uiterlijk en als Mooi-vrouw-mens.

                                  Ogen om in te verdwalen,
                                  een hals en lippen om te tongzoenen,
                                  borsten en tepels om te zuigen.

                                  Prachtige, deinende billen,
                                  een vulva om te kuslikken,
                                  dijen om te omklemmen,

                                  erotisch, geil en lief tegelijk.

                                  Comment


                                  • Afgelopen vrijdag ben ik, na (veel te) lange tijd, weer bij Chantal geweest. Na een paar minuutjes wachten kwam ze de kamer binnen. Vanaf dat moment heb ik een fan-tas-tische tijd met Chantal gehad! Terwijl ik dit schrijf/typ en eraan terug denk word ik weer helemaal enthousiast .

                                    Wanneer ze de kamer binnen komt heb ik elke keer weer een ‘WAUW’ moment . Wat is Chantal toch een bloedmooie dame! Met haar prachtige lichaam, een net zo prachtig gezicht met mooie blauwe ogen waar ik heerlijk in kan blijven staren… Het mooiste van dit allemaal is dat haar innerlijk net zo prachtig is. Vanaf de begroeting tot aan het afscheid is Chantal zo ontzettend lief, eerlijk en warmhartig. Daarnaast heeft ze ook nog een flinke dosis humor . Ik heb echt ontzettend veel van haar gezelschap genoten, nog meer dan de vorige keren!

                                    De verdere details houd ik tussen Chantal en mij. De enige hint die ik wil geven: Ik had een afspraak van 2 uur met Chantal maar het voelde aan als 30 minuten. Het was van begin tot eind echt een geweldige ervaring! Eén ding is zeker, ik laat er niet weer zo’n lange tijd overheen gaan voor een nieuwe afspraak.


                                    Chantal, ontzettend bedankt voor de geweldige ervaring en de fantastische tijd samen! Je hebt jezelf echt overtroffen !

                                    Comment


                                    • Heel veel recensies, wat allemaal persoonlijke ervaringen zijn vanuit ieders persoonlijke ervaringen. Wat een bijzondere leuke knappe vrouw. Veel van haar genoemde kwaliteiten mogen ervaren 😇. Na meerdere standjes zorgt ze ervoor dat je met een big smile 😲👋👋🥰 naar huis gaat.
                                      zeker een aanrader

                                      Comment


                                      • Chantal is en blijft een topper! Leuke meid met een heerlijk mooi lichaam. Haar borsten en billen zijn fantastisch om te zien, en een feest om aan te raken en te verwennen! Ik kan haar aanraden als je een echte GFE date zoekt. Zoenen maakt het helemaal compleet! Herhaling is super groot! Tot de volgende keer Chantal!

                                        Comment


                                        • Chantal is echt een super mooie blonde Hollandse meid. Een lichaam waar je u tegen zegt en een prachtig hoofd om naar te kijken. Ik denk dat dit so far de beste dame is die ik heb bezocht bij dit privehuis. Op alle fronten was ze subliem. Super geile en sensuele GFE gehad. verschillende standjes geneukt. Mijn favoriet is als zij bovenop komt. Mijn god wat kan zij rijden. Ik ben maar voor een half uurtje geweest want was de eerste keer bij haar. Ik ga zeker nog voor een langere tijd terug. GFE was echt heerlijk, we begonnen met zoenen en strelen en na een tijdje ging dat over in tongzoenen en lag ze al half op mij en begon ze ook nog met aftrekken! 69 gedaan en daarna cowgirl en missionaris.
                                          daarna nog een beetje gekletst en ben daarna met een zeer goed humeur vertrokken.
                                          echt een aanrader!
                                          bel wel altijd eerst de gastvrouw op, want deze topper heeft het wel druk

                                          Comment


                                          • Mooi barbie chantal. Heerlijke tieten, strakke kont, leuk gesprek

                                            wel herhalingsgevaar

                                            Comment


                                            • Lieve Chantal, wat ben je toch een schatje. Lief, geil, warm, alle Chantallen in de wereld moeten van jou zijn afgeleid, je bent het prototype van alle Chantallen. Dank je wel, tot gauw.

                                              Comment


                                              • Wat blijft Chantal toch een lekker geil ding, jammer dat ze zo weinig werkt. Het liefst zou je iedere dag bij Chantal langs gaan...
                                                Helaas is er bij lacloche geen airco aanwezig, voordat we begonnen was al het warm/benauwd op de kamer.

                                                We hebben het wat rustiger aangedaan, altijd lekker als je door Chantal gepijpt wordt en dan kijkt je ze ook nog zo lekker aan.
                                                Gauw nog even doggy gedaan en tijd was alweer voorbij


                                                Comment


                                                • deze bijzonder leuke en knappe Chantal bezocht en een rust dat van haar uitstraalt , pretpakket genomen.
                                                  en de genoemde pijpkwaliteiten zijn erg lekker ..😇.
                                                  dan met volle overgave in top heerlijk
                                                  en dan missio en doggy met volle overgave 😇😇
                                                  En Chantal tussendoor nog eens lekker gevingerd😲🥰
                                                  daarna nog eens lekker gemasseerd
                                                  wat een heerlijk voldaan gevoel en krijg je alweer zin😇🥰

                                                  Comment


                                                  • Mijn afspraakje met Chantal was weer top! Wat laat zij mij genieten, werkelijk top! Ze is lekker ontspannen in contact. Lekker spontaan. En met de sex doet ze heerlijk mee, echte GFE date. En ze ziet er zo fantastisch uit! Die lekkere billen en borsten van haar! Ik ben gelijk in de goede stemming als ik haar zie. Pijpen, standje, 69, neuken in verschillende standjes het is allemaal heerlijk met Chantal!
                                                    Herhaling gegarandeerd!
                                                    Dank Chantal!

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X