Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Beau, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Beau, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    • Beau
    • Nederlandse
    • 22 lentes
    • 1.77m
    • Donkerbruine haren
    • Groenblauwe ogen
    • D-cup Borsten (echt)
    • Slank
    • Kleine piercings/tattoo’s
    • Roken? Ja
    https://www.privehuishod.nl/beau/


    Deze meid heeft prachtige dromerige ogen, soort van groen of blauw, en prachte borsten, echte D-cup. Sensuele tongzoenster en gewoon een leuke en lekkere Hollandse meid. Zo eentje die je mee wilt nemen voor thuis! Haha. Lekkere sex, oraal, teasen, pijpen, neuken. Compleet alles en met passie. Ik vind haar een geweldige meid voor in bed en ook nog leuk in omgang en lekker lichaam.

  • #2
    wat een mooie meid ik was vrij zenuwachtig prachtige ogen om in te verdrinken heerlijke girl next door heerlijke tongzoenster mooie borsten en echt en heerlijk hollands haar lekker gelikt volgens mij genoot ze er zeker van en heerlijke sex gehad zij bovenop

    Comment


    • #3
      Beau Beautifull!
      Meteen haar maar een achternaam gegeven, haha. Wat een mooie en leuke vrouw! Ze geniet echt van een lekker partijtje stoeien. En laat ik dat nou ook doen. Dus een prima match die zeker voor herhaling vatbaar is!
      Dankjewel Beau!

      Comment


      • #4
        Woensdag 18-08 op de valreep een uurtje doorgebracht bij HOD. Bij het voorstellen kwam Beau voorbij. Hele mooie Hollandse meid die haar vak verstaat en een man weet te verwennen!
        Heerlijk uur gehad met teasen, pleasen, knuffelen en geweldige seks met 2 hoogtepunten.
        Beau, als je dit leest, bedankt voor het heerlijke uur, en tot snel!

        Comment


        • #5
          voor een gfe, is Beau ideaal als je een klik met haar hebt. Een bepaalde schoonheid heeft deze Nederlandse zeker, en ook iets ontwapends en op een leuke manier iets naief. Prachtige borsen, mooie ogen en een vrouwelijke lekkere body. Maar vooral de sensuele en intense manier van vrijen, aanraken, contact maken Beau tot een ideaal tijdelijk sex vriendinnetje. Ze is niet veel aanwezig, dus ben bang dat ze snel volgeboekt is als ze er is, maar ja dat maakt kwaliteit het ook extra spannend om te zien of je er tussen komt als klant

          Comment


          • #6
            Recent ook een date met Beau gehad, ze is echt een mooie meid, ik ga haar zeker vaker bezoeken, volgende keer maar een uur of 2 voor vrijmaken!

            Comment


            • #7
              Vanochtend bij Beau langs geweest. Over de date ben ik erg te spreken, het half uurtje vloog snel om. Ze is zeker 1 van mijn favorieten bij de HoD. Ik kom graag nog een keertje bij haar langs.

              Comment


              • #8
                Die Beau is wel een toppertje, lekker ding, Nederlands maar wel onvoorspelbaar aanwezig met wel niet afzeggen, maar als je haar dan te pakken hebt dan heb je als ze je mag een topdate. Zo heb ik haar beleefd. Goede sex, leuke meid, mooi body tussen slank en normaal in en zeer vrouwelijk en prachtige borsten. Lekker pakket met tongzoenen, beffen en natuurlijk standaard neuken en pijpen en dat was gewoon compleet en lekker met de juiste passie etc.

                Comment


                • #9
                  heerlijke beau weer genoten van haar wat een stoot is zij toch

                  Comment


                  • #10
                    Nieuwe dame Nederlands en grote borsten, dat ik niet laten een halfuurtje met Beau beleefd en dat wordt dus gauw tijd om een uurtje bij haar te boeken. Even sparen daarvoor. Het is echt een heerlijke meid een echte GFE.

                    Comment


                    • #11
                      Vorige week een heerlijk uurtje gehad met Beau. Het was mijn eerste date mer haar, maar de klik was eigenlijk direct goed. Makkelijke babbel en verder is het gewoon een prachtige dame met alles erop en eraan! Ontzettend genoten en hopelijk tot snel weer!

                      Comment


                      • #12
                        Beau een mooie frisse meid met dromerige ogen, leuke babbel, en die borsten.... man man daf zijn 2 pracht exemplaren. En dan ook nog goede sex, dat maakt het voor mij dan compleet. Zeker een aantrekkelijke meid om voor terug te komen!

                        Comment


                        • #13
                          Lekkere dame met een zeer stel goede en mooi gevormde borsten, ik ga haar gouw nog eens bezoeken, Wat een heerlijke meid.

                          Comment


                          • #14
                            Heb onlangs weer heerlijk genoten van Beau. Deze dame verstaat het vak en weet je goed op je gemak te stellen.
                            Pure natural, ook in haar doen en laten.
                            Wanneer je voor Beau kiest, krijg je een onvergetelijke GFE.

                            Comment


                            • #15
                              Was mijn eerste bezoek aan Beau en wauw het was heerlijk. Ze heeft fraaie borsten en een mooi geschoren poes. Ze streelt ook goed tussen het pijpen door, lekker onder mijn balletjes of aan mijn tepels. Het was geil geil geil. Nog ontspannen even gekletst. Dank Beau voor de kennismaking.

                              Comment


                              • #16
                                Ik heb 3 dates gehad met Beau. Elke keer was een reis naar het paradijs. De seks was geweldig met deze Nederlandse vrouw die puur moeder natuur is. Ik vind het heerlijk om haar in missionarispositie te neuken en tegelijkertijd haar kont vast te pakken. Ze vraagt altijd om meer. Haar tieten zijn echt en groot en ik hou ervan als ze elk van haar tepels aan je geeft om met je mond van te genieten. Mannen, behandel deze dame met respect en ze zal je een topervaring bezorgen.

                                Comment


                                • #17
                                  Recent ook bij Beau geweest, had een halfuurtje tijd tussendoor. Zeker een lekker ding die goede borsten heeft, daar kon ik ook niet vanaf blijven en daar genoot ze ook echt van. Kom ik nog een keertje voor terug!

                                  Comment


                                  • #18
                                    Afspraak gemaakt met Beau. Vol verwachting klopt mijn hart.Aangekomen bij HOD.De gastvrouw zegt sorry dubbele afspraak gemaakt excuus. Kom over een uur maar terug. Is niet de eerste keer. Maar goed ik had zin dus effe de stad in.
                                    Toen heeft Beau het ruimschoots goed gemaakt.Wat een prachtige vrouw.Smaakvol lingeriesetje. Gekozen voor tongzoenen als extraatje. Dat deed ze vol overgave. Ik werd heerlijk gepijpt. Niks mis mee. Toen reed ze me al snel klaar.Er was een gezellige sfeer,toonde interesse Beau is echt een aanrader.Woody ging uiteindelijk tevreden de deur uit..

                                    Comment


                                    • #19
                                      Beau staat vaak pas op de dag zelf op de planning dus het is altijd goed in de gaten houden en op goed geluk bellen.
                                      Ik ben al een paar keer bij je geweest en iedere keer is het feest, genieten en gezellig!
                                      Een mooie dame die helemaal los kan gaan op de kamer maar als ze eenmaal los is, is ze haast niet te stoppen. Een topper bij HOD!

                                      Comment


                                      • #20
                                        beau wat een lieveling steld je helemaal op je gemak en valt dan aan als een tijger echt gegarandeerd heftige sex

                                        Comment


                                        • #21
                                          Alleen op de omschrijving van haar een afspraak gemaakt. Eerst een beetje onwennig, daarna voelde het vertrouwd.
                                          Hele mooi vrouw met hypnotiserende ogen, daar moet je niet te lang in kijken

                                          Is alleen moeilijk vooraf te plannen maar een leuke date gehad en kom zeker nog een keer terug!

                                          Comment


                                          • #22
                                            Vanwege de verwachte naderende lockdown zie ook https://www.privehuishod.nl/nieuws/ , heb ik snel een afspraak gemaakt met Beau vanwege de goede recensies. EN..... die zijn waar. mooie meid, hele mooie borsten en een heerlijke vrijster. Donkerharige twintiger met passie en een ietwat leuke naieve houding. Mede door angst voor naderende lockdown (morgen vrijdag personferentie van Rutte en co., een hele grote bezetting qua dames bij House of Dreams, hoewel ik de laatste week al gemiddeld 13-16 dames zag staan op www.privehuishod.nl

                                            Ik heb dus met Beau een uitstekende vrij en sexpartij gehad waarbij ze mij zeer sensueel verwende en ik op mijn beurt haar ook natuurlijk Haar beffen is heerlijk en tongzoenen ook, en verder wist ze mij ook op hoogniveau met gevoel lekker oraal te verwennen en werd het neuken afwisselend qua gevoel en tempo in 2 standjes gedaan. Beau is een ware topper!

                                            Comment


                                            • #23
                                              Beau is lief en lekkerrrrrr en was blij dat ze er weer een x in het weekend was zoals vandaag. Lekker tongzoenen, en die borsten blijven prachtig. Teasen was lekker en ook haar pijpen met gevoel en dan nog standjes, Donald kon het niet lang volhouden en spoot al snel zijn rubbertje leeg, maar daarna nog tijd voor knuffelen en massage om de tijd vol te maken

                                              Comment


                                              • #24
                                                Afgelopen week naar Amersfoort gereden om een bezoek te brengen aan Beau.Ik werd zeer vriendelijk
                                                ontvangen door de gastvrouw van HOD. Ik werd naar de kamer geleid waar het feest zou plaats vinden. Beau kwam de kamer binnen wat is ze mooi. Ze had een smaakvol lingerie setje aan. Als extra had ik tongzoenen genomen wat doet ze dat lekker en vol overgave.Daarna pijpen dat doet ze altijd met condoom maar op een heerlijke manier Ze kwam
                                                op me zitten en ging me heftig nemen. Moest uitkijken niet snel te komen. Daarna nog wat standje we waren onvermoeibaar. Ik kon me sexenergie goed kwijt.Toen ik klaargekomen was nog gezellig gekletst.Wat is ze lief en aardig.Woody gaat snel weer eens naar Amersfoort om me te laten verwennen door Beau.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  House of Dreams is 1 van de weinige privehuizen (ja samen met hun andere privehuizen Privehuis Almere en La Cloche Utrecht) die meerendeel Nederlandse dames heeft en dat vind ik wel prettig. Niet dat er iets mis is met andere nationaliteiten want als ik de Roemeense kinky dames daar soms in de gang tegen kom dan is dat echt wow qua uiterlijk en hoe ze erotisch er bij lopen, maar je hebt wel van die privehuizen in die grotere steden waar dan een bedenkelijk soort niveau rond loopt. Nu dat zit hier wel goed, al blijven samen verschillen. Beau is zo'n leuke sexy op en top Hollandse meid met mooi lichaam en zoals hier door velen ook al beschreven is met prachtige borsten (echte D-cup en fraai van vorm en zachtheid en met de juiste tepels erop ) en leuk gezicht met dromerige ogen.

                                                  Leuk en soms schattig naief wat in de omgang wat haar paar jaar jonger doet ogen. Maar nog belangrijker, goede hygiene en sex, want als je met Beau een klik hebt, doe je even de waan van de dag vergeten en dat is tegenwoordig een hoop als je iedere dag het nieuws om je heen hoort en leest..

                                                  Beau is ook een volle tongzoenster en ervaren in de orale verwennerij wat ze ook graag bij haar laat gebeuren als jij een man bent die dat met gevoel doet en weet wat ie moet doen. De rest kan zich raden dat, dat dan ook genot is, dat moet je zelf allemaal ervaren met deze donkharige Beau!

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X