Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Beau, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    afgelopen weekeinde weer naar dit mooie huis geweest, er waren een paar leuke dames beschikbaar en deze mooie vrouw, Beau was de leukste.
    dat bleek op de kamer wel een heel ondeugende te zijn. we hadden maar een half uur, maar ze heeft me echt vol overgave laten genieten. ze pijpt heel goed, de sex is een genot. hier ga ik zeker nog eens terugkomen.

    Comment


    • #27
      Beau Beau Beau, wat geniet ik toch elke keer van je. Jouw lieve lach, jouw heerlijke lichaam en jouw geile gekreun. Ik hoop echt van harte dat we nog lang van jou mogen genieten.

      Comment


      • #28
        Na mijn uitmuntende bezoek aan Kim en met de lockdown in het vooruitzicht heb ik toch maar even mooi van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog eens een bezoekje aan Beau te brengen. Was al weer een tijd geleden maar ik was wel nog een van de bekende , Bij Beau is het altijd genieten een heerlijke zwoele GFE is haar specialiteit, daarom gelijk maar voor een uur gegaan. Het was een heerlijk spel wat ze perfect in de vingers heeft en kan het echt elke man aanbevelen. Hopelijk kan ik het volhouden om de komende 4 weken te wachten, maar met de ervaringen van zaterdag moet dat wel lukken. Bedankt Beau!

        Comment


        • #29
          Onlangs weer lekker genoten met Beau! Wat een lieverd is het ook! Gewoon normaal in de omgang, gezellig kletsen maar vooral een wilde in bed.
          Deze dame geniet zelf ook met volle teugen en elke keer geniet ik ook. Ze pijpt als de beste en de sex is onvergetelijk.

          Comment


          • #30
            Op de valreep nog een laatste recensie met 1 van mijn favoriete dames, Beau!
            HOD is overigens een prima house om lekker te relaxen en je kunt er discreet binnen wandelen. Bij Beau is het vaak aan te raden om haar te reserveren. Het is een prachtige vrouw die zelf ook intens geniet. Raak je haar gevoelige snaar dan gaat ze helemaal los. Wat heb ik van je genoten dit jaar, dank je wel!

            Comment


            • #31
              Toch maar eens boeken deze dame. Er staan helaas nog geen foto's op de website

              Comment


              • #32
                Sommige dames willen geen fotos maar het is een mooie meid

                Comment


                • #33
                  Ik zag dat beau er vandaag was en dus maar gelijk een lange pauze ingelast om van haar te gaan genieten. Deze dame is het echt dubbel en dwars waard en goed voor me portomonee dat ze er niet elke dag is. Zo houd ze het exclusief en is er altijd iets om naar uit te kijken. Ik hoop volgende keer de kans te krijgen om haar langer te boeken en nog meer met haar te gaan genieten. En ja ze heeft geen foto's maar voor mij staat ze voor altijd in mijn geheugen!. Bedankt Beau!

                  Comment


                  • #34
                    Ik heb even gedacht dat ik de verleiding kon weerstaan tijdens de lockdown, maar niets was minder waar. Ik moest en zou weer naar HOD. Wat was het weer fijn!
                    Ik werd met open armen ontvangen door de gastvrouw. Afgesproken met Beau. Een mooie vrouw die de kunst van het verwennen goed beheerst.
                    Na wat aftasten zijn we uiteindelijk voluit gegaan. En ondertussen ook een leuk gesprek.
                    Bedankt lieve Beau, tot snel!

                    Comment


                    • #35
                      Voor de lockdown bij Beau geweest.

                      Mooie dame en heerlijke sex gehad. De details laat ik in het midden. Maar het was zalig. Meerdere keren klaar mogen komen bij haar.

                      Comment


                      • #36
                        Vandaag bij Beau langs geweest. Wat is dat een juweeltje😍😍!!!! Heerlijke kont en lekkere tieten😘

                        Comment


                        • #37
                          Gister weer de kans gepakt om beau te bezoeken, helaas maar een halfuurtje maar dat maakte de pret en de geilheid niet minder, hopelijk lukt het volgende keer wel om wat langer bij haar te zijn, het is echt een feestje om met beau te zijn wat de hele avond mag duren, zo goed voelt het met haar. Ik hoop dat het binnekort alsnog lukt om een langere date met haar te boeken, iets om naar uit te kijken. Iig bedankt Beau voor het fijne samen zijn!, Tot snel!

                          Comment


                          • #38
                            Mooie meid die Beau. Ze heeft iets spannends. Ik was al verkocht toen ik haar zag! En toen moest het nog beginnen! Heerlijke date gehad met haar. Ze maakt je lekker geil met haar mooie billen. Heerlijk om te zien een aan te raken. En als ze pijpt en je aankijkt is het bijna gebeurd. Toch nog kunnen bewaren voor een heerlijk hoogtepunt in doggy! Ik ga het zeker nog eens over doen!
                            bedankt Beau.

                            Comment


                            • #39
                              Wat een mooie vrouw is dit toch. Heb al verschillende keren het bed met haar mogen delen.iedere keer weer een geil feestje. Dit keer had ik als extra TZ genomen. Op mijn verzoeken heeft ze me heel lang rustig gepijpt. oelala wat lekker. Toen zijn we overgegaan naar intiem. Ze kwam met haar heerlijke lijf op me zitten. Het tempo ging van langzaam naar heftig.Ik kwam heerlijk klaar.. Nog effe gekletst .Want naast een mooie dame is ze ook nog eens een aardig dame. Beau bedankt !!

                              Comment


                              • #40
                                Dit is inderdaad een fantastische vrouw. Dit maal niet in detail, maar ik blijf haar prachtig vinden en ook sensueel en prettig gezelschap zowel in sex als gesprek en of bubbelen in de jacuzzi. Mijn complimenten!

                                Comment


                                • #41
                                  Net lekker bij Beau geweest die is er tegenwoordig wat meer en dat is fijn want mooie meid, Nederlands, mooie ogen en borsten en lekkere sex, kan niet anders zeggen!

                                  Comment


                                  • #42
                                    Recent ook weer bij Beau geweest, was weer een feestje, het blijft een heerlijke meid echt fantastische borsten, goed lichaam en een heerlijke gesprek en fantastiche ervaring. Ik kom graag bij haar en nu ze wat vaker komt dan heb ik er een favorietje bij. Bedankt Beau!

                                    Comment


                                    • #43
                                      Een aantal weken geleden ook bij Beau geweest.
                                      super mooie dame. Ze had speciaal voor mijn mooie lingerie aan gedaan, na een korte streling sessie is ze op haar rug gaan liggen en begon ze met zichzelf te spelen zodat ik lekker aan haar tepels kon likken en kon zien hoe geil ze aan het vingeren was. Ik hing overgaat heen zodat ze ook steeds met haar hand tegen mijn lul aan kwam. En voor ik het wist kwam ik al klaar !! Zonder haar geneukt te hebben.ik baalde er wel van maar ik ga snel een keer terug. Want als je me zo snel kan laten komen ben je echt goed!

                                      Comment


                                      • #44
                                        Ook ik heb het genoegen gehad van Beau te mogen genieten Ze is een mooie jonge vrouw met een knap gezicht en stoute blik in dr ogen. Half uurtje bij haar geweest en tijd vloog voorbij, ze wist me goed gek te maken en volgens mij was dat ook wederzijds Beau tot de volgende keer xx

                                        Comment


                                        • #45
                                          Gisteren Beau bezocht ja wat kan ik zeggen alles is al zo beetje gezegd over deze mooie jonge dame.
                                          Het is een wilde in bed ze wist me echt gek te maken
                                          ik ga Beau zeker nog een eens bezoeken echt een topper!

                                          Comment


                                          • #46
                                            Gisteren voor het eerst afgesproken met Beau. Het was bijna een blind date, maar niet helemaal. Een eerdere kans ging mis omdat ze plotseling richting huis moest, toen ik net betaald had. Natuurlijk is er netjes terug betaald, en ik meen me te herinneren dat ik toen nog een andere dame uitgezocht heb, die er al lang niet meer werkt, Merel (die Rose heette bij Stout in Den Haag).
                                            Na een paar minuutjes wachten kwam Beau me ophalen uit de kamer waar ik even moest wachten. Wauw, wat een leuke meid om te zien. Lekker lang, mooi postuur, en damn, die boobs 😬 We hebben een heerlijke 3 kwartier gehad met zoenen, pijpen en een snelle wip. Pijpen kan ze echt bijzonder goed, ik heb niks negatiefs van dat condoom gemerkt. Tussendoor steeds zoenen, en zo langzaam opbouwen. Ze heeft het afgemaakt door lekker op me te komen zitten. Het was een geweldige ervaring, ik kom zeker terug!

                                            Bedankt Beau 😘

                                            Comment


                                            • #47
                                              Op de valreep drie kwartier bij Beau geweest vandaag. Toen Beau haarzelf voor kwam stellen was ik direct verkocht, wat een mooie vrouw! Helaas zat een uur met bad er niet in vanwege haar agenda, dus genoegen genomen met 45 minuten. Absoluut geen spijt gehad dat ik naar HoD ben gekomen. Beau heeft een heerlijk lichaam en oogcontact met haar is vuurwerk. Het kostte moeite om niet tijdens het pijpen al klaar te komen. Dit deed ze super en wellicht de beste pijpbeurt die ik gehad heb.
                                              Daarna is ze bovenop me komen zitten en heeft ze me klaar gereden. Uiteindelijk nog heerlijk naast elkaar op bed gelegen om wat na te praten en toen was de tijd alweer snel genoeg voorbij.

                                              Kortom: topdate gehad en grote kans op herhaling.

                                              Comment


                                              • #48
                                                Beau is een heerlijke meid met mooie ogen en borsten en ook een lekkere vrijster in bed die heerlijk kan tongzoenen, pijpen en de rest is daarna ook hemels. Ik heb mij onlangs met haar uitstekend vermaakt en heb iedere minuut van ons samenzijn van genoten

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Beau is gewoon een hele mooie meid. Ik had een afspraak met haar van een uur. Ze is lekker speels en dat is leuk!

                                                  Zoenen doet ze goed en gepassioneerd. Eerst hebben we elkaar oraal goed verwend. Dit kan ze goed, en kan het ook wel waarderen als jij het goed doet!

                                                  Daarna intiem en hoogtepunt nummer 1 bereikt.

                                                  Rustig pratend en een ontspannende massage later was het tijd voor ronde twee.

                                                  Alles kwam nog een keer ruimschoots aan bod. Zoenen, strelen, pijpen, beffen en lekker afgesloten met intiem.

                                                  Het was een een heel leuk uurtje, met zeker kans op herhaling!

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    een afspraak gemaakt met Beau, aangekomen in Amersfoort aangebeld en werd er open gedaan envertelde dat ik een afspraak had met Beau. en de gene ging me echt staan opnemen en kreeg te horen dat er een dubbel afspraak was gemaakt, wel vreemd ik zou haar eerste klant zijn Beau gaat alleen met Nederlandse Mannen naar de kamer ik ben zo Nederlands als maar kan maar wist niet of dat er ook nog iets van een leeftijdsgrens was waar ze het bed mee deelt. en kon allen lezen uit de veel ouderen Mandy wat op de site al niet mijn voorkeur had.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X