Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

De hele Hookers site verdwijnt.

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Scapula View Post
    Scuderia ik vroeg het aan frankkinky maar ok. Grappig dat jij hiermee komt aangezien je zelf ook op hookers bent verbannen en dat zal ook niet voor niks zijn. Tenminste dat zijn je eigen woorden in dat verwijderd op hookerstopic wat ook een vrij negatieve lading heeft met al dat geklaag over die bans daar. Advies van mij: leef volgens het 5 x 5 principe.
    Dan heb je het je het altijd slechte ervaringen. Ook onzin want degene die in dat shemale gedeelte is verbannen heeft een paar prima recensies daar staan misschien wel te positief. Een lofzang op twee shemales. O ja hij was het met jou niet eens dat zal jij dan als altijd negatief ervaren. Verder diegene in dat Roemeense gedeelte heeft het over slechte ervaringen met die dames. Het is wel een signaal dat verbannen zo van geen tegenspraak ed anders ga je eraf. Ik zie in deze mensen geen trol, de recensies staan er ook nog. Kan me herinneren dat er op hookers iemand verbannen werd en die hebben ze al zijn bijdragen moet weghalen vanwege de auteurswet. Daar heeft ie wel moeite voor moeten doen. Maar het is wel gebeurd en betekende ook het opstappen van twee moderators daar. Nogmaals jongens hier: in dit soort fora zal je tegenspraak en negatieve recensies hebben. Dat heb je in de echte volwassen wereld ook. Als je daar niet mee kan dealen zou ik een bloemistenforum beginnen. Als ik voor mijzelf spreek dan is een forum als dit waardevol als je alle meningen kan lezen. En niet alleen maar lofzangen op sexwerkers of gezelligheid. Iemand kan ergens heel blij mee zijn en dat melden. Een ander kan daar weer tegen ingaan en zolang die discussie niet uitlopen op scheldpartijen is er toch niks aan de hand? Hier is toch de ambitie om het grootste prostiforum te worden? Een forum betekend toch discussie?
    Oh ik had het niet specifiek over één persoon, maar meer over in het algemeen (dat was namelijk je vraag, hoe herken je iemand die trolt). En daar geef ik mijn mening over. Dat de vraag niet aan mij gericht is, maakt toch niet uit? Daarvoor is het een open forum.

    Comment


    • Dat is zo maar frankkinky was nogal specifiek over dat trollen. Maar buiten dat ik zie dat hele trol gebeuren niet. Als iemand constant negatief is misschien wel maar dat is totaal niet het geval hier als je sommige van zijn bijdragen hier ziet, idem met die dude van Roemeense chicks. Kijk ik nou naar dat verwijderd door hookers hoekje dan zie ik alleen maar negativiteit pagina na pagina na pagina. Al die verbannen lui van daar hier maar griepen op dat hookers. Jij bent ook daar verbannen niet voor niks denk ik. Gevalletje van trolling? Takes one to know one hahahaha. Maar serieus, ik heb op hookers veel geleerd oa welke de TMM zijn. En daar ben ik eigenlijk hier ook voor. Heb zeker twee weken voor aanmelden hier uitgebreid rondgelezen en al wat geleerd maar ook verbaast. Anyway ik wil niet alleen maar een sprinkhaan zijn maar ook wat delen.

      Comment


      • Eens, weten welke dames je moet mijden is ook een belangrijk onderdeel van een forum. Het is een nuttige manier om te achterhalen of een dame wel of niet goed is in haar werk, dus zowel de goede als de slechte ervaringen moeten daarbij eerlijk gedeeld kunnen worden natuurlijk.

        Trollen is iets wat je overal ziet, niet alleen hier. Elk forum heeft daar mee te maken (ook een bloemistenforum), mensen die onrust veroorzaken. En proberen anderen op de kast te jagen of een emotionele reactie te ontlokken. Zoals jij nu bijvoorbeeld probeert, door al twee keer te zeggen dat ik verbannen ben op hookers en dat dat 'niet voor niets' zal zijn

        Comment


        • Iemand een trol noemen is een makkelijke manier om van hem af te komen zoals ze vroeger lastig vrouwen van hekserij beschuldigden en daarna op de brandstapel ermee.
          Wat betreft ik zeggen dat jij verbannen bent op hookers: dat heb je hier zelf gezegd, ik geloof 3 jaar geleden ben je daar verbannen dat zijn je eigen woorden. Ik was al gewaarschuwd door een paar leden hier dat je voor trol kan worden uitgemaakt als je niet meedoet met sommige leden. Onrust veroorzaken is zo'n vage term die dan gebruikt wordt. Voor mij is dat bijvoorbeeld die hookers topics waarin pagina na pagina na pagina na pagina wordt geklaagd over die site en hoe slecht het daar niet was. Voegt ook helemaal niks toe hier. Zinloos, onodig, tijdverspilling.

          Comment


          • Gelukig komt het niet veel voor en hebben ze meestal het bij het goede eind. er steeds druk over maken is ook niet in verhouding tot het werkelijke probleem denk ik dan. Welke dames vind jij leuk om te bezoeken en waar? Heb jij recensies daarover te delen of andere prostitutie tips?

            Comment


            • Ik denk dat het nauwelijks voor komt maar dat het als excuus wordt gebruikt om mensen weg te werken. In het Roemeense topic staat dat de starter op heel veel fora is verbannen. Buiten dat dat karaktermoord is who cares? Het halve ledenbestand hier bestaat uit ex hookers leden die daar verbannen waren. Maar goed. Als je even zoekt dan zie je dat ik een recensie geplaatst heb en wat mijn andere interesses zijn. Ook hoe ik ze het liefst bezoek. Een muisklik op mijn naam is het en meer niet. Meer niet toch?

              Comment


              • Inmiddels is iedereen van hookers verbannen. Niemand kan er nog als vanouds inloggen. Maar mijn eigen onbescheiden en ongezouten mening, heeft Midhold zijn eigen graf gegraven. Ook zal het beloofde forum op kinky, een niet al te lang leven beschoren zijn.

                Comment


                • Nee ok maar dat is omdat de boel is opgeheven. Dan kan er ook niemand meer op. Wat ik ervan begreep wordt het meer een mededelingenbord. Geen idee of dat kinkyforum wat wordt maar voor mensen zoals ik die priveontvangst willen is dat niet verkeerd. Laten we eerlijk zijn de meeste en beste advertenties voor priveontvangst staan op kinky. Maken ze daar een forum voor is dat toch goed. Alleen moeten ze dan wel zorgen dat die advertenties online blijven staan. Nu is het zo rommelig, je plaatst een recensie waarvan de advertentie de volgende dag weg is. Je recensie wordt waardeloos. Hopenlijk met hookers uit de weg hebben ze meer tijd omdat beter te organiseren.

                  Comment


                  • Ja wat is dat voor iets tegenwoordig, dat dames hun advertentie steeds offline zetten? Ik snap het wel als stopt met het werk natuurlijk, maar om de ene dag je advertentie online te hebben en dan weer twee dagen niet en dan weer twee dagen wel, daar snap ik ook niet zoveel van. Maakt oriënteren er niet makkelijker op.

                    Comment


                    • Het is per dame verschillend, kan goed begrijpen dat iedere dame een andere werkstijl heeft. als ze niet werken en advertentie blijft online zal je ook weer een groep klanten hebben die dat weer niet begrijpen dat ze haar advertentie online zet terwijl ze niet beschikbaar is. Dus er is geen manier dat het voor iedere man goed is. Er zijn ook dames die hem bewust online laten staan om dan weer afspraken voor andere dagen in te plannen. En alle denkbare variaties daar op.

                      Comment


                      • we merken het wel hoe het straks uit pakt, kwestie van afwachten.

                        Comment


                        • Moderators zitten hier niet om voor de lol mensen te bannen, die kijken in belang van forum en zullen naar verschillende dingen kijken. En tot nu toe vind ik ze dat prima, doen, en nee 100% alles goed doen kan niet en nee zeker met met zoveel mensen die een andere mening hebben over wat juist is qua 100%. Mensen die steeds bezig zijn zich daar druk over te maken terwijl het amper een issue is nog hier geeft mij ook te denken, want dan heb je er schijnbaar belang bij? Of een hele vreemde zeurderige negatieve instelling. Een paar goede recensies schrijven wil niet zeggen dat iemand niet een trol kan zijn of gewoon vervelend bezig kan zijn of al met ander account bezig is geweest.

                          En ik hoop gewoon dat men hier zo door gaat als nu, geen gedoe met allerlei strijd en gezeur en mods die hun macht misbruiken, zo ver ik weet en met welk doel. Er zijn altijd mensen, leden, mods die elkaar niet mogen of denken dat er kwade wil overal achter zit, maar kom op zeg, je kan dat overwinnen door gewoon op een leuke manier aan het forum mee te doen. Recensies schrijven, info delen, op een normale of leuke toon discussieren. Waar we niets aan hebben is negatief gedoe, zuigen (ja alleen door de dames , gezeur, drammen, negatief doe over andere fora terwijl we hier zitten, druk maken om dingen die fout kunnen gaan terwijl het misschien niet fout gaat en dan nog, er is geen perfecte wereld. En als je zo negatief bent met alles waarom ben je dan als zo n persoon zo actief op een forum. Dan kwel je je zelf, ga dan een leuke hobby zoeken ipv je hier te laten kwellen en geef de mensen die hier wel met plezier of interesse actief zijn gewoon hun ding doen. Maar misschien heb ik een te romantische en vrolijke insteek. Sorry voor dat maar dan leef en beleef ik dingen leuker.

                          Comment


                          • Ben het helemaal met je eens! info delen hier is belangrijkste en beter dan zoeken naar wat misschien niet goed is of elkaar afzeiken.

                            Comment


                            • Ramenloper. Dat is een heel betoog!! Maar recensies is toch waarom het draait? Schrijft iemand een paar goeie recensie dan is toch prima en als ie dan in een ander topic een wat ongemakkelijke waarheid zegt dan is misschien niet fijn voor sommige. Ik zie vaak het posititeve. Mensen van onder de 30 hoeven zich niet druk te maken om hun pensioen want die gaan ze toch niet halen. Zo kan je het ook positief zien.
                              Als ik vroeger een pleister had en niet meer nodig rukte mijn moeder er die in 1 keer af. Deed zeer man! Maar het was wel gelijk klaar. Of ik me zelf kwel hier? Daar heb je wel een punt misschien. Dan zou ik de webmaster moeten vragen om mijn account op te heffen en mijn bijdragen te verwijderen toch?

                              Comment


                              • zolang wij de reden van de ban niet weten kan je er weinig van zeggen

                                en jij kan zelf bepalen of je het hier verder leuk vindt om je ding te doen, daar kan ik weinig over zeggen

                                Comment


                                • Who cares, een lid wat net lid is die maar enkele recensies heeft geschreven, maar verder tig negatieve berichten of uitlokkende berichte is geen toegevoegde waarde voor een forum. En dan weten wr ook niet of hij geband is omdat ze meer gevonden hebben qua gedrag en of overeenkomsfen met bv eerder gesloten accounts.

                                  En dan is het ook wel opmerkelijk dat een nieuw lid die daarna lid wordt daar zo mee bezig is. Kijk als het nu over een lid ging die jarenlang actief was en bekend stond als een gewaardeerd lid met leuk postingsgedrag dan is het nog te begrijpen. En ook als je tijden lang lid was terwijl die andere inmiddels gebande lid ook nog lid was.

                                  Comment


                                  • Ok het is mooi weer nu
                                    Last edited by Scapula; 20-07-2021, 12:30.

                                    Comment


                                    • acht er wordt amper geband, en als het forum daar door in goede sfeer blijft, je zit nu te zoeken, het is hier amper aan de hand man, of was het je eigen vorige account

                                      Comment


                                      • Volgens mij is in dit draadje, over het overlijden van die site, alles wel geschreven en kan dit topic zolangzamerhand, wel op slot. Dat voorkomt mi ook onnodige en onzinnige uitspraken.

                                        Comment

                                        Working...
                                        X