Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

De hele Hookers site verdwijnt.

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ach ja, dat is ook zo 🙂

    Comment


    • Ja allemaal waar, maar mijn hele punt is dus eigenlijk dat ik hoop dat het niet het reilen en zeilen van dit forum aantast. Tot nu toe nog heel weinig van gemerkt overigens. En dan bedoel ik niet in de eerste plaats het gezeik, maar het selectief omgaan met recensies. Bij hookers waren daar op een zeker moment wel een paar duidelijke incidenten.

      Comment


      • kan altijd gebeuren , onderschat niet hoe moeilijk modereren is als er veel leden actief zijn ook met valse intenties zoals trollen, of dames zwart maken, of met meerdere ip adressen, tot nu grijpen ze goed in want sommigen zijn heel sluw,.

        Niet te veel focussen op wat fout kan gaan, dat is teveel negatieve energie over iets waarvan je toch niet weet of en hoe erg het gaat gebeuren. Ik ben meer van de positieve instelling, gewoon leuke postingen , informatief of recensies en niet ingaan op negatieve mensen of trollen dat voedt ze juist, gewoon negeren

        Comment


        • Dus als Hookers stopt hebben we Citygirl als grootste forum en dan nog die hobby site die net opgezet is door wat leden van Hookers, en die gekke Belgiische site waar ze meer met elkaar ruzie maken of Nederlanders shofferen of dames respectloos beschrijven met fake clicks en nog een sauna club forum, overigens allemaal opgericht door exleden van Hookers. Citygirl is dus nu de enige professionele partij die onder een vergelijkbaar bedrijf valt als Midhold, maar dan Siteways genaamd. En die schijnen ook 2 ex progammeurs van het Hookersforum in huis te hebben dus er zal wel nog een hoop verbeteringen en traffic hier komen, want dat zijn specialisten en Siteways heeft veel advertentiesites, zie daar ook al banners draaien van Citygirl zoals op www.escortnews.nl en www.sexguide.nl

          Comment


          • Originally posted by frankkinky View Post
            kan altijd gebeuren , onderschat niet hoe moeilijk modereren is als er veel leden actief zijn ook met valse intenties zoals trollen, of dames zwart maken, of met meerdere ip adressen, tot nu grijpen ze goed in want sommigen zijn heel sluw,.

            Niet te veel focussen op wat fout kan gaan, dat is teveel negatieve energie over iets waarvan je toch niet weet of en hoe erg het gaat gebeuren. Ik ben meer van de positieve instelling, gewoon leuke postingen , informatief of recensies en niet ingaan op negatieve mensen of trollen dat voedt ze juist, gewoon negeren
            Wat ik zeker met je eens ben is dat het modereren en verbeteren van een forum een hoop energie kost als dat groeit. Ik vraag me ook wel af hoe een forum groot denkt te kunnen worden zonder bekostiging uit bijvoorbeeld advertenties. Het is allemaal nog niet zo makkelijk. Positief blijven probeer ik zeker te zijn. Ben al te vaak negatief geweest in mijn leven.

            Comment


            • Er is toch hier bekostiging uit advertenties? En als het groeit komen er vanzelf meer adverteerders.

              Comment


              • Ik doel in mijn post op forums die dus juist geen advertenties willen.

                Comment


                • Is hun probleem, hoe ze dat fixen in hun vrije tijd of qua kosten. Ieder zijn keuzes, ik haal info waar ik het vandaag wil hebben met of zonder advertenties. Het is net tv, de programma s die je niet wilt zien zap je door.

                  Comment


                  • Originally posted by Anal.ist View Post
                    Aan kinky.nl was ook ooit een forum geplakt. Zou miskleun het zich in de botte kop halen, dat forum weer nieuw leven in te blazen?
                    Daar was ik destijds ook actief...en wat was er dan mis mee als ik vragen mag?

                    Comment


                    • ieder zijn smaak, dat kinky forum wat een rommelig forum met een klein groepje leden die vooral over thuisontvangst dames ging, maar goed dat is ook een markt

                      Comment


                      • Originally posted by Paracetamol View Post

                        Daar was ik destijds ook actief...en wat was er dan mis mee als ik vragen mag?
                        Dat midhold nog geen paar maanden geleden besloten had, om forum.kinky op te heffen, ten gunste van hookers.nl, de hele shitstorm rond de AVG en zeker achter de schermen, was in volle gang. Het is voor mij overduidelijk, dat ze bij midhold, op de verkeerde paarden wedden.

                        Comment


                        • forum van Kinky is al een paar jaar weg

                          Comment


                          • Originally posted by Ramenloper View Post
                            forum van Kinky is al een paar jaar weg
                            Tja een echte goed geinformeerde pestimist is een goede optimist 😉.

                            daarom zie je vaak slechte geinformeerde optimist wat een goede pestimist is.

                            Comment


                            • ja dat was dat hobbyforum met leden als Louis, Jaccoone, Yankee, Garfield en vele anderen. Dat is zeker al jaren offline.

                              Comment


                              • Originally posted by Ramenloper View Post
                                forum van Kinky is al een paar jaar weg
                                Eind 2020 ergens volgens mijn herinnering. Als forum vond ik het niet de moeite om daar mijn kwakje inkt op net te plempen. Vooral omdat het moderatie team daar, nogal de botte bijl hanteerde, zoals de laatste maanden bij hookers ook de praktijk werd. Deels omdat meerdere mods van kinky naar hookers verhuisden. Verbeter me als ik het verkeerd heb. Ik verwacht dan ook niet veel, tot zeer weinig, van een nieuwe opzet van een kinky.nl-forum.

                                Comment


                                • Forum van Kinky.nl is zeker al 4 jaar geleden opgeheven

                                  Comment


                                  • frankkinky hoe herken je iemand die trolt? ik heb het idee dat dat heel vaak en beschuldiging is om van een lastig iemand af te komen. Niet alleen hier maar op heel veel fora. En wat is een negatief iemand? Iemand die het niet met je eens is? Ik ben een Amsterdammer en hier zeggen we : met aardige mensen vullen we de Herengracht. Je hebt het over leuke postingen maar een slechte recensie over een sexwerker is per definitie niet leuk. Mag dat niet? Het leven is niet alleen maar positief en Joost mag weten hoeveel slechte sexwerkers er rondlopen en oplichters. Dat vond ik en met mij velen de kracht van hookers, de rotte appels eruit vissen.

                                    Comment


                                    • Originally posted by Scapula View Post
                                      frankkinky hoe herken je iemand die trolt? ik heb het idee dat dat heel vaak en beschuldiging is om van een lastig iemand af te komen. Niet alleen hier maar op heel veel fora. En wat is een negatief iemand? Iemand die het niet met je eens is? Ik ben een Amsterdammer en hier zeggen we : met aardige mensen vullen we de Herengracht. Je hebt het over leuke postingen maar een slechte recensie over een sexwerker is per definitie niet leuk. Mag dat niet? Het leven is niet alleen maar positief en Joost mag weten hoeveel slechte sexwerkers er rondlopen en oplichters. Dat vond ik en met mij velen de kracht van hookers, de rotte appels eruit vissen.
                                      Sommige mensen zijn duidelijk alleen maar uit op discussie om de discussie. Het gaat ze niet eens echt om de inhoud, maar het willen winnen. En je hebt mensen die alles negatief benaderen, die mensen kom je ook in het dagelijkse leven tegen.

                                      Slechte recensies zijn niks mis mee en het oneens zijn met iemand is ook niks mis mee. Maar als je altijd slechte ervaringen en die opschrijft of je bent het altijd oneens met iedereen, dan kom je al gauw uit bij een trol.

                                      Comment


                                      • Scuderia ik vroeg het aan frankkinky maar ok. Grappig dat jij hiermee komt aangezien je zelf ook op hookers bent verbannen en dat zal ook niet voor niks zijn. Tenminste dat zijn je eigen woorden in dat verwijderd op hookerstopic wat ook een vrij negatieve lading heeft met al dat geklaag over die bans daar. Advies van mij: leef volgens het 5 x 5 principe.
                                        Dan heb je het je het altijd slechte ervaringen. Ook onzin want degene die in dat shemale gedeelte is verbannen heeft een paar prima recensies daar staan misschien wel te positief. Een lofzang op twee shemales. O ja hij was het met jou niet eens dat zal jij dan als altijd negatief ervaren. Verder diegene in dat Roemeense gedeelte heeft het over slechte ervaringen met die dames. Het is wel een signaal dat verbannen zo van geen tegenspraak ed anders ga je eraf. Ik zie in deze mensen geen trol, de recensies staan er ook nog. Kan me herinneren dat er op hookers iemand verbannen werd en die hebben ze al zijn bijdragen moet weghalen vanwege de auteurswet. Daar heeft ie wel moeite voor moeten doen. Maar het is wel gebeurd en betekende ook het opstappen van twee moderators daar. Nogmaals jongens hier: in dit soort fora zal je tegenspraak en negatieve recensies hebben. Dat heb je in de echte volwassen wereld ook. Als je daar niet mee kan dealen zou ik een bloemistenforum beginnen. Als ik voor mijzelf spreek dan is een forum als dit waardevol als je alle meningen kan lezen. En niet alleen maar lofzangen op sexwerkers of gezelligheid. Iemand kan ergens heel blij mee zijn en dat melden. Een ander kan daar weer tegen ingaan en zolang die discussie niet uitlopen op scheldpartijen is er toch niks aan de hand? Hier is toch de ambitie om het grootste prostiforum te worden? Een forum betekend toch discussie?

                                        Comment


                                        • Wij hebben niet de ambitie het grootste prostitutieforum te worden wat we overigens in Nederland nu wel zijn omdat Hookers.nl weg is. We willen gewoon een leuk forum met leden die het leuk vinden dames v plezier te recenseren en verder met name te discussieren of info te delen over prostitutie en of andere onderwerpen die leden leuk vinden.

                                          En men kan zelf kiezen welke topics ze interessant vinden of ze negeren en andere leden daar hun plezier gunnen. Wat men op andere fora deed of doet is niet zo relevant voor hier. Wel of men hier positief bijdraagt en ja dat mag ook in prima discussies zolang men respect heeft voor elkaar en de toon goed blijft.

                                          Dat er bij ieder forum leden zijn die regels over gaan of andere bedoelingen hebben is nu eenmaal een feit en wij als mod team zullen dat in de gaten moeten houden en proberen dat zo goed mogelijk te doen in belang van het forum en de sfeer onderling. Dat we niet altijd beslissingen kunnen nemen waar iedereen het eens mee is mag duidelijk zijn. Zoveel leden, zoveel meningen. Enjoy en post je ervaringen gerust!

                                          Comment


                                          • Is Hookers gestopt?

                                            Comment


                                            • Originally posted by Scapula View Post
                                              frankkinky hoe herken je iemand die trolt? ik heb het idee dat dat heel vaak en beschuldiging is om van een lastig iemand af te komen. Niet alleen hier maar op heel veel fora. En wat is een negatief iemand? Iemand die het niet met je eens is? Ik ben een Amsterdammer en hier zeggen we : met aardige mensen vullen we de Herengracht. Je hebt het over leuke postingen maar een slechte recensie over een sexwerker is per definitie niet leuk. Mag dat niet? Het leven is niet alleen maar positief en Joost mag weten hoeveel slechte sexwerkers er rondlopen en oplichters. Dat vond ik en met mij velen de kracht van hookers, de rotte appels eruit vissen.
                                              Hoi, ik heb het niet over recensies maar overige postingen. Er zijn mensen die over alles negatief zijn en dan vraag ik mij af wat ze komen doen op een forum. Want alles negatief belichten is niet fijn, of het moet met een doel zijn. Trolgedrag herken je wel, dat is veel reageren en steeds om gedoe of ruzie te veroorzaken of alles maar negatief te benaderen etc. Natuurlijk mogen kritische of negatieve reacties, maar niet om iets te laten ontsporen of een negatieve sfeer te creeren, dat is dan net ff iets anders. En ik denk niet dat mods een beschuldiging van trolgedrag nodig hebben om van iemand af te komen, want bannen kunnen ze altijd. Maar ze moeten wel een forum in leven houden en leden welkom laten voelen. Trollen zijn uit om te verstoren en juist voor een sfeer te zorgen dat leden afhaken en een sfeer verpest wordt. Niet voor niets hebben ze de naam trol gekregen dus het is helaas een bestaand iets op fora, en prima dat men daar tegen optreedt.

                                              Gelukkig zijn ze er vrij snel uit te halen en komt het ook niet massaal voor, dus we moeten die negatieve minderheid ook niet te groot maken want dat gebeurt vaak. De meeste mensen zijn gewoon positief bezig met hun bijdrages die ook kritisch en negatief kunnen zijn.En slechte recensies natuurlijk zinvol, juist die zijn ook nodig om een beeld te vormen van sekswerkers, daar zal niemand of weinig mensen op tegen zijn.

                                              En iedereen leest het toch op haar of zijn manier en doet daar eventueel zijn of haar voordeel mee.

                                              Comment


                                              • frankkinky dan is toch mijn vraag: iemand die een paar goeie recensies neerzet in een gedeelte wat niet goed wordt bezocht in tegenstelling bij hookers wordt verbannen. Ik heb die man zijn posts even gelezen en die heeft wel een punt. Bij zijn topic wordt informatie weggehaald vanwege offtopic en dat kan beleid zijn. Maar ergens anders gaat het pagina's offtopic en dan gebeurd dat niet. Hoe krom wil je de behandeling van leden hebben? Ik zou ook pissig worden. Jij vraagt je af wat mensen op een forum komen doen en dit specifiek geval was om recensies te posten. Blijkbaar is dat niet genoeg. Goed om te weten dat de mods zomaar kunnen bannen. Dank je voor die opmerking. Ik weet genoeg nu.

                                                Comment


                                                • Misschien is die persoon om een andere reden geband Wij zien veel meer achter de schermen en het is niet leuk om iemand te bannen.

                                                  Comment


                                                  • Originally posted by Webmaster View Post
                                                    Misschien is die persoon om een andere reden geband Wij zien veel meer achter de schermen en het is niet leuk om iemand te bannen.
                                                    ik ga er dan ook vanuit dat jullie 1 a 2 waarschuwingen geven voordat jullie deze stap nemen (goed overleg zou ik zeggen), ga er nooit standaard vanuit dat het zomaar gebeurt.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X