Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen, TS & Shemales, Nederland

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #51
    Ik zou het ook niet discriminerend noemen, maar er worden hier wel wat dingen gezegd in onwetendheid. En dat komt wel wat naar over, vind ik ook. Maar degenen die de vragen stellen, stellen die vragen wel uit interesse om iets te begrijpen denk ik? Goed te zien dat sommigen proberen het goed uit te leggen.

    In mijn nabijheid heb ik meegemaakt dat een man op zijn 49e er voor uit komt dat hij zich een vrouw voelt en wil transformeren naar een vrouwenlichaam. Dat verbergt hij uit schaamte al heel lang. Altijd een beetje schuchtere man, die (blijkt achteraf) hierdoor bijna zijn hele volwassen leven met depressies te maken heeft gehad. Ondanks een enorm succesvolle internationale carrière, hoog-aangeschreven in zijn vakgebied, een fijne relatie, een mooi huis enzovoort enzovoort. Toch diep ongelukkig hierdoor.

    Op zijn 49e komt hij er eindelijk voor uit en gaat het hele proces in van transformatie naar vrouw. Met alle stress en lichamelijke lastige ongemakken die daar bij horen, maar toch doorgezet.

    De schuchtere persoon is veranderd in een open persoonlijkheid, iemand die lacht, die gelukkig in het leven staat.

    Besef je de pijn die deze persoon voelt, als deze jarenlange worsteling wordt platgeslagen tot zinnetjes 'maar wat staat er in je paspoort' en 'je voelt toch een mannentong'. Deze persoon voelt zich een vrouw, heeft allerlei worstelingen moeten doorstaan om lichamelijk daar ook zo dichtbij mogelijk te komen zodat ze zichzelf in de spiegel durft aan te kijken.

    Comment


    • #52
      We hebben de interne mail gelezen en beantwoord, we hebben nog geen voorbeeld van discriminatie gezien of voorbeeld van respectloze zaken

      Scuderia je laatste zin is begrijpelijk, maar de leden die hier schrijven schrijven naar hun sexbeleving omdat dit een forum is over prostitutie dus hun beleving dan hoe het zou zijn met een shemale, niet hoe een shemale denkt of dat zou vinden. En wij zien een prima conversatie tussen leden met vraag en antwoord. Waarin geen verwijten zijn of lacherig wordt gedaan. Het enige verwijt wat komt nu is iets wat niet onderbouwd wordt, namelijk disriminatie en dingen lezen die er totaal niet staan... we kunnen er niets anders van maken. En enige bandbreedte qua wat je mag zeggen moet er altijd zijn, en die grenzen van die bandbreedte is nog niet eens behaald in dit topic.

      Comment


      • #53
        Webmaster2

        ​​​​​​​Daarom zeg ik ook: Er zijn mensen die uit onwetendheid die hier dingen plaatsen die vervelend over komen. En het is goed dat anderen weer proberen uit te leggen waarom dat vervelend overkomt. En ik ben nu één van die mensen die dat probeert uit te leggen

        Ik zeg dus ook niet dat er verwijten zijn of er lacherig wordt gedaan. En ik zeg dus ook niet dat er monden gesnoerd moeten worden.

        Comment


        • #54
          Jeetje dat komt toch niet allemaal door mij? Ik wist gewoon niet hoe ik het moest noemen en wilde het niet verkeerd noemen, dat is alles. Als ik het niet weet en ik noem het verkeerd dan wat het ook niet goed geweest. NU vroeg ik het en dan gaat het los door 1 of 2 man, terwijl toen bleek dat veel meer mensen het niet wisten dus was het niet zo gek dat ik het ook niet wist. En volgens mij is het nog steeds niet helemaal duidelijk hoe het nu precies zit. Want een shemale liefhebber en de shemale zelf wil het woord vrouw gebruiken maar wettelijk is het niet zo of niet altijd zo? Dat laatste is nog wat vaag toch?

          Goed dat het toch juist bespreekbaar is? Dan haal je het uit de taboesfeer juist. Als je andere mensen onterecht gaat beschuldigen van discriminatie of onterect van respectloos gedrag gaan beschuldigen dan hou je het juist in de taboe sfeer en gaan we tig jaar terug in de tijd. Dat moet je juist niet willen. Mensen moeten elkaar leren begrijpen en leren van elkaar. Dat bereik je niet om dan agessief te reageren met met beschuldigingen te komen die nergens op slaag.

          Ik spreen nu voor mij zelf, ik wist het het niet en nu weet ik nog steeds niet echt hoe het zit, en ik vroeg het alleen maar juist om een shemale of shemaleliefhebber niet voor het hoofd te stoten door het verkeerde woord te gebruiken. En dat is mijn insteek en ik accepteer niet dat iemand anders voor mij gaat denken of mijn woorden anders gaat uitleggen of gebruiken wat gewoon niet waar is. Dank!

          Comment


          • #55
            nou om elkaar beter te begrijpen en vooral inhoudelijk te informeren over dit onderwerp heb ik een apart topic aangemaakt, zie https://www.citygirl.nl/node/26717 dan voor iedereen die dat interesseert kan men daar vragen stellen en de kenners kunnen dingen uitleggen en duiden. Dan leren we van elkaar en van dit onderwerp. Mooi toch?

            Comment


            • #56
              Nou ik heb jaren geleden wel gefantaseerd over een shemale als ik een mooie op kinky.nl zag, maar dan las ik vaak de recensies dat de foto s gephotoshopt waren of de pik veel kleiner was, dus nooit aangedurfd. En ik zie altijd verschillende, alsof ze rondtrekken voor een paar dagen en niet vast in Nederland zijn. Is dat zo?

              Comment


              • #57
                Originally posted by frankkinky
                En bezoek jij alleen shemales of ook andere vrouwen Scapula? En wat is dan precies je kick mbt shemales? Als ik vragen mag he?
                Ik bezoek overwegend shemales, want ik vind geneukt worden lekker en pijpen ook. En shemales zien er meestal toch véél vrouwelijker uit dan een man. Sex met gewone mannen is niets voor mij, trouwens. Heb ook wel eens sex gehad met tv's, maar die zijn meestal bottom. En er is 1 Dominicaanse vrouw (Leida) (Molensteeg 1), waar ik soms naartoe ga. Andere wandelaar had over haar verteld en ben meerdere keren bij haar geweest. Voor 50 euro lekkere en relaxte sex met haar. Vooral als er té veel 'dames' bezet zijn of niet werken. Tegenwoordig bezoek ik Bettina in de Bloedstraat regematig. Net als die Dominicaanse vrouw zoent die redelijk tot goed.
                Last edited by Wallenbezoeker!; 22-07-2021, 12:39.

                Comment


                • #58
                  ok maar een knappe vrouw met strap on is dan geen optie?

                  Comment


                  • #59
                    Originally posted by frankkinky View Post
                    ok maar een knappe vrouw met strap on is dan geen optie?
                    Knappe vrouw, die zoiets met mij wil doen? Vrouwen hebben geen interesse in mij, tenzij ik betaal voor sex. Ben jaren geleden overgestapt op shemales, want die zijn meestal veel actiever. Er zijn vele vrouwelijke prostituees, die niet veel meer doen dan pijpen en de rest 'mag' de man doen. Voor 50 euro was het bij me té veel keer ff stijf pijpen (nergens aan mogen komen) en dan neuken. Zeker niet bij alle prostiuees, maar ik kies nu de shemales die actief zijn. Leida in de Molensteeg 1 is zeker een positieve uitzondering. Niet een superknappe vrouw, maar wél perfecte sex voor 50 euro!

                    Comment


                    • #60
                      o, dan heb ik hele andere ervaringen haha, en betalen doen we toch in al die gevallen?

                      Comment


                      • #61
                        Originally posted by frankkinky View Post
                        o, dan heb ik hele andere ervaringen haha, en betalen doen we toch in al die gevallen?
                        Voor 50 euro (of meer) zijn er vele leuke dingen te doen. Als de sex geslaagd is, heb ik er weinig problemen mee. Sex is belangrijk, maar andere dingen ook. Die andere dingen doe ik dus niet.

                        Comment


                        • #62
                          Maar goed we gaan het weer proberen om een gesprek over shemales te hebben. Heeft 1 van de liefhebbers wel eens van de Panamese Yuli gehoord. Ik kreeg deze naam door van een andere liefhebber die nog nooit van haar gehoord had. Schijnt ook in te zijn voor een trio met Paula. Lijkt me wel wat. Zou mooi zijn als het bij Yuli thuis zou kunnen. Ik neem aan 2x 150 euro en dat is geen enkel probleem.

                          Comment


                          • #63
                            Zonde van dit topic zeg, was op zoek naar goede ervaringen met shemales.

                            Comment


                            • #64
                              Originally posted by Scapula
                              Ik heb ook een chatsite aanbevolen gekregen waar ze op zitten, Een van die liefhebbers scoort daar nogal gratis dates.
                              Ik denk dat diegene die veel gratis dates scoort er wel goed uit zal zien,anders kan je het wel vergeten lijkt mij...(geldt voor elke datingsite natuurlijk)



                              Originally posted by Scapula
                              Ook leuk maar met betaald heb je geen consequenties verder...
                              Wat bedoel je hiermee?

                              Comment


                              • #65
                                Topic opgeschoond van offtopic berichten en leden die elkaar aanvallen. We zijn volwassen heren, dus graag in topics on topic blijven. Niemand zit te wachten op kinderachtige onderlinge strijdjes die nergens over gaan

                                Comment


                                • #66
                                  Paracetamol , geen idee of dat zo is. Als ik kijk wat voor vrienden/echtgenotes sommige shemales hebben dat is niet vanwege het uiterlijk Het is maar net wat je type is. Ik val niet op slanke dames maar heel veel mannen weer wel. Omgekeerd is dat hetzelfde. Toch maar even offttopic: Kijk eens waar de zangers Adele mee getrouwd was. Buitendat was ie ook maar heftruckchauffeur nu na de scheiding niet meer hahaha.
                                  Met consequenties bedoel ik dat je met een niet betaalde date verplichtingen aangaat. Ik heb ooit eens een prachtige curvy dame gedate en de sex was heel erg goed. Alleen ze was niet het scherpste mes in de la, veel dommer kwam ik ze niet tegen. Dat zal je met een shemale gaan krijgen, niet dat ze dom zijn ofzo. Maar je hebt verplichtingen. Ik heb ook sociale media wat filmpjes gezien van een paar van de populairste shemales. Leuk feesten en uitgaan ed. Een van de populairste dames heeft een vriend van achter in de 70, een Nederlander. Lucky him zou je zeggen maar die moet ook mee naar die feestjes en dit zijn dames met temperament. Ik hou wel van een feestje maar wat die dames feesten zou voor mij ook teveel van het goeie zijn. Buiten dat zou jij de vriend van een shemale willen zijn die prostituee is? Is een andere discussie maar dat speelt ook mee. Met zo'n betaalde date is het na die bepaalde tijd klaar en ga je weer weg of zij als ze een escort is.

                                  Comment


                                  • #67
                                    @Scapula
                                    Dank voor de heldere uitleg.
                                    Ik denk wel eens hoe het zou zijn om een relatie met een schemale te hebben,maar daar zitten inderdaad ook consequenties aan zoals je al eerder zei.
                                    Je moet dan wel stevig in je schoenen staan en vooral niet jaloers zijn,lijkt mij.
                                    Achteraf misschien had ik dit natuurlijk ook zelf kunnen bedenken,maar iemand anders zijn visie kan je de ogen (verder) doen openen.

                                    Comment


                                    • #68
                                      Originally posted by Paracetamol View Post
                                      @Scapula
                                      Dank voor de heldere uitleg.
                                      Ik denk wel eens hoe het zou zijn om een relatie met een schemale te hebben,maar daar zitten inderdaad ook consequenties aan zoals je al eerder zei.
                                      Je moet dan wel stevig in je schoenen staan en vooral niet jaloers zijn,lijkt mij.
                                      Achteraf misschien had ik dit natuurlijk ook zelf kunnen bedenken,maar iemand anders zijn visie kan je de ogen (verder) doen openen.
                                      Scapula is ondertussen verbannen.

                                      Comment


                                      • #69
                                        Leuk nu een forum weer gevonden te hebben waarop shemales met respect beschreven worden, ik ga dan mijn ervaringen met shemales ook delen. Doe dat nu sinds een jaar naast bezoeken aan 'gewone' dames.

                                        Comment


                                        • #70
                                          Originally posted by Shemaleloverforever View Post
                                          Leuk nu een forum weer gevonden te hebben waarop shemales met respect beschreven worden, ik ga dan mijn ervaringen met shemales ook delen. Doe dat nu sinds een jaar naast bezoeken aan 'gewone' dames.
                                          Ik weet nog een andere site, maar kan geen im naar je sturen.

                                          Comment


                                          • #71
                                            Denk omdat ie net lid is dat wordt later na zoveel postingen automatisch geactiveerd heb ik een x hier ergens gelezen

                                            Comment


                                            • #72
                                              wat zijn postingen precies? En hoe kom ik daar aan?

                                              Comment


                                              • #73
                                                Originally posted by Shemaleloverforever View Post
                                                wat zijn postingen precies? En hoe kom ik daar aan?
                                                Volgens mij moet je 5 berichten op het forum hebben geplaatst voordat je IM kunt versturen of ontvangen...

                                                Comment


                                                • #74
                                                  Originally posted by Wallenbezoeker! View Post

                                                  Scapula is ondertussen verbannen.
                                                  Waarom verbannen? wat heeft ie verkeerd gezegd/gedaan?

                                                  Comment


                                                  • #75
                                                    Originally posted by Paracetamol View Post

                                                    Waarom verbannen? wat heeft ie verkeerd gezegd/gedaan?
                                                    Zal je aan een moderator moeten vragen. Als die daar antwoord op willen geven.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X