Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Layla, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Layla, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    • Française
    • 35 lentes
    • 1.70m
    • Blond haar
    • Honingbruine ogen
    • DD-cup Borsten (naturel)
    • Normaal postuur
    https://www.privehuishod.nl/layla/

    Layla, een nieuwe dame zo had ik begrepen. Ik was vandaag bij geluk in de gelegenheid om naar HOD te gaan en had er ook wel zin in met dit deprimerende weertje.
    Ik heb lekker met Layla mogen spelen ze heeft een mooi figuurtje met een stel lekkere borsten die heerlijk mee bewegen tijdens de sex, ze kan ook heerlijk pijpen. Ik denk dat ik haar nog wel eens ga zien.
    Bedankt Layla.

  • #2
    Afgelopen week tussendoor nog even een halfuurtje met Layla kunnen boeken. Ze herkende me nog van de vorige keer en haar reactie te zien had ze er zin om met mij aan de gang te gaan. Gelukkig was er airco op de kamer want het was een héét halfuurtje. Van begin tot het eind zijn we lekker met elkaar bezig geweest. volgende keer wordt het denk ik een uurtje met d'r. Bedankt Layla.

    Comment


    • #3
      Vorige week ook een keer gespeeld met haar grote dubbel D cup, en verdere seks natuurlijk, en dat kan deze lady wel, geile standjes en aan haar borsten en tepels voelen en zuigen, en ook een pijpsessies, goed hoor

      Comment


      • #4
        Deze keer eens voor Layla gekozen en daar heb ik zeker geen spijt van gehad. Heerlijk lichaam en vol energie, echt een heerlijk half uurtje met haar gehad! Tnx Layla en hopelijk tot snel!

        Comment


        • #5
          Een geile date gehad met Layla. Een afspraak gemaakt op basis van de foto’s maar geen moment spijt gehad. Super mooie vrouw met een goddelijk lijf. Had direct een goede klik met haar waardoor naast de lekkere sex ook vooraf en na de tijd er een relax sfeertje was. Wat mij betreft een echte topper bij HOD.

          Comment


          • #6
            Na eigenlijk alleen positieve reacties te hebben gelezen heb ik de stoute schoenen ook maar eens aangetrokken en heb een bezoekje gebracht aan Layla. Vooraf gereserveerd. Maar om eerlijk te zijn kwam ik van een behoorlijk kouwe kermis terug:

            Looks …
            • Française --> Geen idee
            • 35 lentes --> Nou nee hoor
            • 1.70m --> dat zou kunnen
            • Blond haar --> Nou nee hoor
            • Honingbruine ogen ---> Nou nee hoor
            • DD-cup Borsten (naturel) ---> HEEL ERG ZEKER NIET NATUREL
            • Normaal postuur --> Nope, nope, nope. Gewoon dik. 2z wat je op de foto ziet
            • Wel tattoo’s/geen piercings ---> zeker tattoos, flink meer dan je op de bijpassende foto ziet
            • Roken? Nee ----> Zeer zeker wel en zelfs net wat weggepaft.
            Ik ben afgegaan op de foto maar de dame in kwestie kwam niet eens in de buurt! Ik ben niet van het bodyshamen en ieder heeft zijn voorkeur, maar de dame die ik gezien heb kwam simpelweg niet in de buurt van de foto en omschrijving! Deze dame was best wel dik en dat was voor mij al een afknapper. Tel daar het roken bij op en het was compleet. Ze was overigens erg aardig en ze was in alles welwillend en probeerde van alles, maar bij mij was de zin weg. Ik zei ook dat het niet aan haar lag, want zij kon er volgens mij ook niets aan doen. Ik ga in ieder geval nooit meer op de foto af. Ik heb ook de recensies terug gelezen en de beschrijvingen of ik het verkeerd had maar het kan bijna niet anders dat ik met een totaal andere dame ben opgescheept. Eerlijk is eerlijk - Ze heeft haar best gedaan maar als gewekte verwachting en werkelijkheid zo ver uit elkaar liggen dan houdt het gewoon op

            Comment


            • #7
              Het is mijn type niet, maar ik heb haar gezien, foto is te slank ja, maar in echt vind ik haar niet dik, maar goed wat dik, slank, volslank is is altijd discussie over

              je kan dames gewoon bij voorstellen uitkiezen of weigeren, kan andersom ook, dus dan voorkom je dat

              deze foto is geen House of Dreams foto, dus wellicht oude foto van haar was ook ff offline van de site, nu er weer op zie ik, dus denk meer discussie hier over, wordt tijd weer voor de fotograaf die langs komt daar

              Comment


              • #8
                Nou geloof me volslank komt ook niet in de buurt. De foto stond / staat wel op de site van House of Dreams. Ik vind het in ieder geval niet oke.

                Comment


                • #9
                  Reverse image search zegt mij dat zij dit vrijwel zeker niet is, of ze is toevallig ook een lingeriemodel. Deze foto (ook met gezicht) wordt op talloze websites gebruikt.

                  ETA: Dit model heet Livia Gullo.
                  Last edited by Latymer; 15-09-2021, 18:18.

                  Comment


                  • #10
                    Tja, dit lijkt me voor Layla zelf ook niet erg prettig, want ze wordt steeds geconfronteerd met onjuiste verwachtingen. Maar het zal toch wel haar eigen schuld zijn, want ze zal zelf die foto van Livia hebben aangeleverd. Vermoedelijk een dame die voorheen in het privécircuit heeft gewerkt, daar is dit schering en inslag. Inderdaad even de fotograaf laten langskomen lijkt me een goede oplossing.

                    Comment


                    • #11
                      Ik zie dat de foto inmiddels weer verwijderd is. 👍

                      Ook is 'honingbruine ogen' veranderd in 'donkerbruine ogen', is de toevoeging 'naturel' bij de borsten verwijderd, en is 'normaal postuur' vervangen door 'volslank postuur'.
                      Last edited by Latymer; 16-09-2021, 12:09.

                      Comment


                      • #12
                        Er staat nu een nieuwe foto op. Komt die een beetje overeen met jullie ervaringen?

                        Comment


                        • #13
                          Ja dit is haar

                          Comment


                          • #14
                            Hoi allemaal ik ben Layla
                            Bedankt voor jullie reactie’s jammer dat het zo is gelopen ik zou mezelf niet dik noemen daarnaast rook ik helemaal niet en heb ik echte borsten dus misschien vergissen jullie je met een andere dame !

                            met vriendelijke groet
                            Layla

                            Comment


                            • #15
                              Layla was volgens mij weer terug van vakantie, en aangezien mijn favoriet Sharon niet beschikbaar was op tijden dat ik kon maar eens gekozen voor Layla. Ik had eerst de foto van een tijdje geleden in mijn gedachte, maar toen ik een paar uur voor mijn date naar haar profiel op de site van HoD keek zag ik blijkbaar een recentere foto.

                              Enigszins toch aan het twijfelen gebracht, maar ja.... Ik had zin in seks, en de huidige foto wekte toch mijn interesse.

                              Het half uurtje met Layla was gewoon prima te noemen. Heerlijke seks gehad, en alles was prima in orde bij Layla. Na afloop nog eventjes lekker gekletst, en daarna weer huiswaarts gegaan.

                              Tip aan Layla en HoD zou zijn, plaats was meer foto's van Layla. Nu is er veel onduidelijkheid over haar uiterlijk. Met nieuwe foto's neem je die twijfel weg, en ik kan daaraan toevoegen dat Layla betreft seks echt een topper is!!

                              Comment


                              • #16
                                kwestie van voorstelrondje dan zie je dame in het echt, het is altijd zo dat dames in het echt anders overkomen en dan zie je het gezicht ook pas

                                Comment


                                • #17
                                  Originally posted by rolando19809 View Post
                                  kwestie van voorstelrondje dan zie je dame in het echt, het is altijd zo dat dames in het echt anders overkomen en dan zie je het gezicht ook pas
                                  Nou, ik heb vanmorgen even kennisgemaakt. Als dat een Francaise is ben ik een Rus! Ze heeft wel lekkere borsten maar ze was zo rijk met parfum besproeid dat ik het zowieso niet aan zou durven. Verder is er meer Layla dan de foto's doen vermoeden... Niet mijn ding dus!

                                  Comment


                                  • #18
                                    Originally posted by Olifant View Post
                                    Als dat een Francaise is ben ik een Rus!
                                    Kun je daar iets meer over vertellen? Sprak ze geen Frans, of hoe meende je aan haar te kunnen merken dat ze geen Française is?

                                    Comment


                                    • #19
                                      Noord Afrikaanse, oud Franse kolonie, dus ksn heel goed Frans zijn

                                      Comment


                                      • #20
                                        gaat om de sex en de recensies, jullie lijken wel een stel oude wijven terwijl jullie dat ook niet zijn maar mannen

                                        Comment


                                        • #21
                                          Layla was mijn eerste dvp ervaring. Ze werkte toen voor een ander huis dat vlak erna omviel. Heb haar onlangs bij HoD weer bezocht. De passie voor haar vak en het gevoel dat wij beiden oprecht kunnen genieten van elkaar is waarom ik haar graag bezoek. Vanaf het moment dat we op de bank gaan zitten laat ze je merken dat je niet bij haar komt om te lullen maar om te poetsen :-) Haar uitdagende borsten, zoals op haar foto, maken dat je al snel in haar hartstochtelijk spel meegaat. Ze laat merken dat ze tedere aandacht voor haar lichaam erg waardeert en zo ontstaat een fijn gevoel dat schreeuwt om verder op bed te vervolgen. Ik begin altijd met verwennen van haar, het gevoel wat je haar dan geeft krijg je dan met veel passie terug. Na voor de wederzijdse verwen partijen rustig de tijd genomen te hebben, en Layla soms al een keer is klaargekomen, gaat het jasje aan om haar vervolgens in een rustig tempo, met ook aandacht voor haar borsten, naar een ( vaak meerdere ) hoogtepunten te brengen. Als zij daarna jou de aandacht geeft, dan is een knallend hoogtepunt, soms twee als we langer afspreken, gegarandeerd. Ik ga altijd met een tevreden gevoel weg. Daar gaat het immers om.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Layla, een heerlijk wijf. Een vrouw zoals een vrouw bedoeld is, geil, sensueel, lief. We hebben heerlijk geneukt in twee standjes en ik ben missionaris in haar klaargekomen met een spetterend orgasme. heelijk, dank je Layla, dit gaat zeker een vervolg krijgen. Vergeten te vragen weet iemand of ze ook extras doet=

                                            Comment


                                            • #23
                                              Layla layla ja wat kan ik zeggen..ik kom al jaren bij haar al sinds ze bij dat andere huis werkte.zij geeft mij de ultieme getaway van het hectische leven.layla is een vrouw vol passie die jou laat duizelen zodra ze je begint te pijpen.een uur met haar is heftiger dan een uur in de gym want zij weet van wanten.haar lichaam is heerlijk zacht en haar borsten daar kun je lekker mee spelen.lieve layla ik zie je vd week weer topper

                                              Comment


                                              • #24
                                                Vandaag de week goed begonnen met een bezoekje aan de prachtige Layla! Echt een heeeerlijke MILF!! Mijn god wat een passie en je merkt dat ze ervaring heeft! Met een brede glimlach vertrok ik weer richting huis!! Tot snel weer!

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Vlak voor de storm even bij House of Dreams binnen gedropt, ik was in de buurt dus puur op de gok gegaan. Gekozen voor Layla, spannende vrouw vond ik met lekkere volle borsten. Heb een fijn half uur met haar gehad, ze warmde mij op met haar handen en haar borsten over mijn kleine Pietertje. Ik heb haar gebeft waar ze van leek te genieten. Even in standje 69 gegaan ook, pijpen doet ze goed en ze bewoog lekker mee zodat mijn tong haar lekkerste plekjes goed raakte.

                                                  Daarna ging ze in cowgirl boven op mij en vervolgens omgewisseld waarbij ze haar grote borsten lekker tegen elkaar duwde en ik in missionaris lekker klaar kwam.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X