Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Layla, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #51
    Gisteren bij Layla geweest. Dit na het lezen van de recensies en met name de geilheid van het pijpen. Dit is zeker niet gelogen. Echt heerlijk! Het duurde dan ook niet lang voordat ze echt moest stoppen om niet al na 2 minuten klaar ze zijn. Tweede reden om voor haar te kiezen waren haar grote borsten. Heerlijk, echt top!

    Aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

    Comment


    • #52
      Gisteren bij House of Dreams een afspraak gemaakt bij Layla.Vorige keer was zeer goed bevallen. Het was weer een superheet halfuurtje en deze geile, Vrouw uit Frankrijk maakte mij helemaal gek. Blijft een toppertje en een favorie 😘

      Comment


      • #53
        Vorige week de stoute schoenen weer aangetrokken en naar Amersfoort getogen. Bij het voorstelrondje meteen als een blok gevallen voor de glimlach van Layla . Geweldige meid, heerlijke gfe en drie keer heetlijk klaargekomen. Dank je lieve Layla . Tot gauw.

        Comment


        • #54
          Gisterenmiddag bij Layla geweest voor 1,5 uur.
          wat een heerlijke dame is dat. Ze wist dat ik de vorige keer was geweest en wat ik over ons samenzijn had geschreven.
          Het zoenen was heerlijk en alles wat daarna kwam ook😀
          Dit is echt sex vol overgave met alles erop en eraan.
          We hebben het afgesloten met een half uurtje bad waar we lekker gekletst hebben.
          Dankjewel voor de fijne tijd😉

          Comment


          • #55
            Gisteren weer bij Layla geweest. Ben ook wel benieuwd naar een paar nieuwe meiden maar bij layla weet je dat het goed is. We hebben een klik en alles voelt alsof je met een vriendin aan het sexen bent. Ze pijpt heel goed (zc natuurlijk😜) en heeft een lekker poesje waarbij ze echt kan genieten van het beffen. Volgens mij kwam ze echt klaar. Neuken is ook heerlijk, al kan ze mijn formaat liever niet in alle standjes hebben 🤩. Ze heeft me klaargetrokken waarbij ik lekker over haar mooie borsten heb gespoten. Dankjewel lieve Layla 😍

            Comment


            • #56
              Mijn favoriete privehuis House of Dreams weer bezocht. Altijd voldoende keuze met mooie dames. De meesten zijn echte toppers. Van de week voor het eerst Laly bezocht. Wat een geweldige mooie vrouw met mooie volle borsten en lekkere volle billen. Zij heeft de nodige skills en ervaring om je seksueel heerlijk te verwennen. Bijna alles is bespreekbaar met haar. Ze kan je ook geweldig en langzaam tot meerdere hoogtepunten brengen. Het beffen is om van te genieten zeg met natuurlijk ook standje 69. Haar orale kwaliteiten zijn ook perfect. In meerdere standjes mogen afmaken kortom een topper om aan te bevelen. Ze zien mij snel terug

              Comment


              • #57
                vorige week ben ik weer eens een keer bij House of Dreams langs geweest. In de ochtend had ik al telefonisch contact opgenomen en een afspraak gepland met Layla. er zijn voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving van HOD. Ik was keurig op tijd. Het ontvangst door de gastvrouw was keurig, en na het afrekenen werd ik direct door Layla meegenomen naar de kamer.

                Op de kamer samen met Layla besproken wat haar pretpakket was. Ik heb het gehele pakket afgenomen.
                Wij hebben het fanatieke tongzoenen onderbroken voor het wasje aan de wastafel. Vervolgens zijn op het bed gedoken en hebben daar een fantastisch uur gehad. Wat daar verder allemaal gebeurd is blijft tussen Layla en mij, maar het was echt fantastisch. Layla is fanatiek, en neemt initiatief. Zij vindt het echt leuk om te doen volgens mij. Wij hebben een leuke tijd gehad.

                Na afloop snel nog even onder de douche gesprongen, en onder tijd nog wat gesproken met elkaar. Leuke vrouw, zonder meer.


                Herhalingsgevaar is zeker groot.

                Comment


                • #58
                  Paar weken terug voor het eerst bij Layla geweest en het viel een beetje tegen. Ik had afgerekend en zat te wachten op Layla toen er een dame bij de deur kwam staan. Ze keek me aan en ging weer weg. Was dat Layla en was ik net afgekeurd? Of was het de bedoeling dat ik haar volgde? Ik besloot haar te volgen en zag dat ze een cola uit het keukentje pakte. Dan is dit vast Layla want ik had om een cola gevraagd. Ik besloot haar te blijven volgen. Op de kamer gaf ze me een hand en stelde zich voor als Layla. Ik ging op de bank zitten terwijl ik de cola dronk en zij het bad aanzette. We bespraken de extra's en ik maak een compliment over de kamer. "Ja" zei ze. Ik dronk mijn cola en zag ineens dat ze naakt was. Oh, dan is misschien de bedoeling dat ik me nu ook uitkleed. Ik deed dat en stond naakt in de kamer. Ze negeerde mij en ik ging in mijn blote kont op de bank zitten. Ze zei "Kom" en waste mijn piemel. Toen zei ze: laten we in bad gaan". We zaten in bad en ze kuste me lekker maar het was ongemakkelijk. Na een tijdje stelde ik voor om op het bed te gaan liggen en ze pijpte me (heel lekker) en we neukten. Omdat er nog wat tijd over was, gaf ze me een massage en toen pas kwam ze los. Ze vertelde wat ze ging doen, vroeg hoe het voelde en lachte toen ik schrok van de olie. Kortom, heerlijke massage, ongemakkelijke seks.

                  Normaal als ik bij HOD vertrek heb ik een "wauw", nu stond ik buiten en dacht: "Waarom doe ik dit eigenlijk?".

                  Comment


                  • #59
                    Gister bij Layla geweest aan de hand van de goede recensies op het forum. Ik was gespannen aangezien het mijn 2e keer was bij een dvp. Doordat ik had gelezen datLayla een lieve meid is heb ik dit keer voor haar gekozen. Wat een geweldig lieve vrouw is dit! Ik had een uur genomen maar ze stelde mij de eerste 15 min op mijn gemak. Daarna opbouwend naar de seks gegaan. Ik heb genoten Layla ! Voor de mensen die gespannen zijn isLayla een echte aanrader! . Topvrouw.

                    Comment


                    • #60
                      Layla is fantastisch. Ik heb een fijne date met haar gehad. Ze ziet er perfect uit, verzorgd en knap. Bij binnenkomst gelijk op mijn gemak. Gezellig gesprekje, maar daar bleef het niet bij.Layla kan lekker vrijen!! Echt een GFE!! Het zoenen in volle overtuiging en dat gold ook voor de sex. Echt ze is echt met jou bezig en wil dat je het naar je zin hebt. Ook bij het weggaan een kus. Echt TOP! Ik kom zeker terug een keer is niet genoeg.
                      Bedankt Layla

                      Comment


                      • #61
                        Layla is inderdaad een lieve meid. Ik heb niet veel ervaring maar bij haar was ik gelijk op mijn gemak. Ze vroeg wat ik prettig vond en wilde het mij naar de zin maken. Dat is zeker gelukt. Het was voor mij een top ervaring. Zeker niet de laatste keer. Ook een bezoek aan een privé huis was nieuw. Erg goed bevallen. Mij gaan ze nog wel terug zien.
                        bedankt Layla

                        Comment


                        • #62
                          Vandaag voor het eerst bij Layla geweest. Ze is een erg prettige dame die makkelijk contact maakt en praat. Ik moest even denken aan Savana Styles toen ze binnenkwam.

                          Het was rustig bij HOD, er waren weinig dames op de agenda, maar volgens de gastvrouw ook door de internet storing (was inderdaad supertraag). Ik denk dat we daarom ook op de mooie kamer tegenover de ingang terecht konden.

                          Layla kwam binnen met wat te drinken voor me en we stemde even het pretpakket af. TZ, PZC, beffen en nog wat lekkers.

                          Ze vindt het leuk om mee te doen met één van mijn kicks: lipstick fetish. Enthousiast werkte ze tijdens de vrijpartij haar lippen regelmatig bij. Ze geniet van beffen, dat doe ik graag (voor haar😜), tot en met het kippenvel over haar hele lijf. Ik geloof natuurlijk graag zodat ze echt klaarkwam door mij 😇.

                          Pijpen doet ze zeker lekker, in eerste instantie wat te ruw, maar een kleine hint was voldoende om het een boterzachte beleving te laten zijn.

                          Standje missionaris en doggy was erg lekker, ik mocht zo diep en hard stoten als ik maar wilde.

                          Onder de douche lekker bij haar klaargekomen en plaagde ze mijn supergevoelige kleine vriend. Ze praat bij het aankleden makkelijk over haar werk en gaf nog wat suggesties als ik ook nog andere dames later wilde ontmoeten. Al dan niet als trio ✌️.
                          Last edited by Zaadlans; 24-04-2023, 18:01.

                          Comment


                          • #63
                            Vandaag weer House of Dreams bezocht een mooi schoon huis met mooie kamers en leuke mooie dames. Dit keer gekozen voor Laly. Een leuke gezellige dame met mooie borsten en lekkere billen. Gekozen voor haar pretpakket. Ik heb heerlijk genoten van deze seksueel actieve dame. Ze kan heerlijk pijpen en beffen is een genot. Met haar enkele verschillende standjes gedaan kortom een heerlijk bezoek en ik heb met volle teugen genoten Ze zien mij spoedig terug

                            Comment


                            • #64
                              Bij binnenkomst was ik wat zenuwachtig, maar mijn onzekerheid heeft Layla snel weg kunnen nemen. Wanneer je bij haar de kamer binnenstapt is het namelijk net alsof je elkaar al jaren kent. Tijdens het vrijen is ze lief, geduldig en geeft ze je oprechte genegenheid. Na de daad kroop ze knus tegen mij aan en hebben we nog gezellig gekletst. Toen bleek dat ze niet alleen lief is, maar ook een pientere vrouw met inhoud. Layla,dank je wel voor de fijne tijd die ik gisteren met je heb mogen beleven.

                              Comment


                              • #65
                                Afgelopen vrijdag een bezoek gebracht aan Layla, ik was haar eerste klant van die dag na de gezamenlijke douche op bed beland waar ze heerlijk begon te pijpen, vervolgens in 69 doorgegaan en haar gebeft tot ze klaarkwam. Toen kwam ze bovenop me zitten en gingen alle remmen los daarna gewisseld naar doggy en lekker klaargekomen.
                                eventjes lekker kletsen en elkaar strelen daarna heerlijk gemasserd en tot slot nog een keer in 69 nogmaals klaargekomen
                                Layla je was top ! en zeker tot een volgende keer

                                Comment


                                • #66
                                  Vandaag Layla weer bezocht en jawel was wederom geweldig. Layla is een ontzettend lieve, mooie en vakvrouw. Layla is echt elke euro waard. Bedankt weer kanjer en tot snel.

                                  Comment


                                  • #67
                                    Bij Layla is een topdame! Goede looks, heeft ook inhoudmatig wat te vertellen. Puur natuur lijf met de juiste vrouwelijke rondingen en echte grote borsten. En een topservice qua sex in bed. En ook goed hygiene, dus al met al heb je dan snel een top date. Douche vooraf en tongzoenen en spannend voorspel waarna de orale akties en daarna het mooi netjes gezegd intiem wat voor neuken in Echt top deze Layla

                                    Comment


                                    • #68
                                      Gezien haar veelal juichende recensies en mijn zwak voor mediterraanse/arabische vrouwen durfde ik een blind date van een uur met Layla wel aan. Nou, absoluut geen spijt van gehad hoor, wat een geile spetterde date was dit zeg, heerlijk gewoon.
                                      Ze bleek een schoolvoorbeeld te zijn van een (semi)Marokkaanse milf: als je er een goede klik mee hebt gaat het dak van de seksuele achtbaan eraf en heb je de tijd van je leven.

                                      Nadat we op de kamer aangekomen waren en ik haar hele pretpakket (beffen, tongzoenen en PZC) van € 80,00 afgenomen had bewees ze dit na onze wasbak sessie volledig. Deze lieve lustvolle lady met een klein beetje lekker h**rige uitstraling omstrengelde me en pakte me staand vol op de bek. En niet eventjes, nee, vele minuten achter elkaar, vol, diep en zonder remmingen, wat een droomstart! En het gas bleef er de hele date op! Ondertussen had ze mijn kleine grote vriend bevrijd, ging door de knieën en begon 'm , uiteraard zc, enthousiast af te kluiven, yammie! Daarna weer door met het spectaculaire staand tongen, we kregen er maar geen genoeg van. Toch maar even alles uitgetrokken en op bed hiermee doorgegaan waarbij ze op mijn verzoek vol op me kwam liggen. Daarna langdurig 69 gedaan, ook zalig en nat. Layla was tot nu toe al 3 keer klaargekomen. Natuurlijk daarna weer uitgebreid getongd en vervolgens lekker geneukt. Richting einde heeft ze me heerlijk afgetrokken waarbij Layla me vanzelfsprekend zalig liet spuiten. Gezellig gepraat waarna we toch weer verder gingen met vrijen, vooral tongen terwijl ze me ondertussen opnieuw aftrok. Ook toen we gingen douchen in het grote bad en tijdens het aankleden en afscheid nemen bij de uitgang gingen we door met tongzoenen, fantastisch!

                                      Er zijn maar weinig vrouwen voor wie de titel h**r echt een geuzennaam is maar Layla is er 1 van. Het aller aller geilste daarbij behalve al haar kwaliteiten vind ik het feit dat ze zich, waarschijnlijk ook geholpen door onze super goeie klik, schaamteloos en zonder remmingen volledig aan mij gegeven heeft!

                                      Duizend en 1 maal dank lieve Layla, het was allemaal geweldig met jou, XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

                                      Comment


                                      • #69
                                        Gister bij Layla op bezoek geweest. Gebeld met de vriendelijke gastvrouw wie er nog beschikbaar waren en gelukkig was Layla beschikbaar. overwogen een andere dame te vragen maar gelukkig besloten dat niet te doen. Wat een heerlijke vrouw! Ze heeft een zalig lichaam. Na wat kletsen en de extra’s zijn we heerlijk zoenend op bed gaan liggen. Daar elkaar heerlijk oraal verwend. Genieten was het. Daarna in verschillende posities van elkaar genoten en uiteindelijk een hoogtepunt met Layla bovenop. Zeker ga ik vaker terugkomen. Wat was het fijn.😊😊😍

                                        Comment


                                        • #70
                                          Pure porno en met die grote echte mega geile tieten. Het was alsof ik in een geile pornofilm zat, wat een genot. Layla wist me zelfs 2x te laten klaarkomen!

                                          Comment


                                          • #71
                                            Layla is een fantaatische GFE meid, meer dan waar voor je geld. Ze weet je van top tot teen met volle aandacht te verwennen. En een fantastische tongzoenster ook.😊

                                            Comment


                                            • #72
                                              bij Layla meer dan eens het genoegen gehad om haar te bezoeken en het was elke keer weer een aangename ervaring. Haar lichaam is lekker stevig en ze heeft rondingen op de juiste plekken. Ze heeft een goed gevoel voor humor en weet precies hoe ze mij kan laten genieten. Haar bef- en pijp-sessies zijn geweldig, ze neemt de tijd en stuurt me naar de meest gevoelige plekjes. Ze pijpte me geil in standje 69 en liet me lekker spuiten Kortom, Layla is een schat. Ze weet precies hoe ze mij moet verwennen en ik zou haar zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een geile sexdate. Bedankt Layla Tot gauw❤️

                                              Comment


                                              • #73
                                                Wat een prachtige meid is Layla, toen ze haarzelf voorstelde was ik gelijk verkocht. Mooi lijf met lekkere billen en echt prachtige borsten. Een lieve meid ook, ze is relaxt en deed echt haar best om mij te pleasen. Langdurig pijpen, ook haar gebeft en haar boven op in cowgirl was fenomenaal!! Ben lekker klaargekomen.

                                                Comment


                                                • #74
                                                  Afgelopen week tussendoor nog even een halfuurtje met Layla
                                                  kunnen boeken.

                                                  Ze herkende me nog van de vorige keer en haar reactie te zien had ze er zin om met mij aan de gang te gaan.

                                                  Gelukkig was er airco op de kamer want het was een héét halfuurtje. Van begin tot het eind zijn we lekker met elkaar bezig geweest. volgende keer wordt het denk ik een uurtje met haar.

                                                  Comment


                                                  • #75
                                                    Bedankt lieve Layla. je bent heerlijke lady!!
                                                    Vorige week ook een keer gespeeld met haar grote dubbel D cup, en verdere seks natuurlijk, en dat kan deze lady wel, geile standjes en aan haar borsten en tepels voelen en zuigen, en ook een pijpsessies, goed perfecte date 😊😊😊

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X