Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen - Privehuis House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 269-271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    kan niet wachten tot we weer terug kunnen naar deze fijne plek

    Comment


    • #27
      nou dat gaat nog wel even duren voordat er prostitutie weer open mag

      Comment


      • #28
        Ik hoop dat dit privehuis en vele anderen wel overeind blijven want het zal zwaar zijn om gesloten moeten zijn met al die kosten die doorlopen

        Comment


        • #29
          Ze zijn weer open en zelfs gastvrouw Evelyn op de camera met interview: https://www.privehuishod.nl/nieuws/v...tvrouw-evelyn/

          Comment


          • #30
            House of Dreams is inderdaad weer open sinds de lockdown en 7 dagen per week

            Diane Prive en Amersfoort Prive hebben de lockdown niet overleefd in Amersfoort

            Comment


            • #31
              jeetje dat is heftig dus House of Dreams is nu het enige privehuis in Amersfoort? In Utrecht heb je dan nog alleen Privehuis La Cloche en Utrecht Prive

              Comment


              • #32
                Ja maar zit nieuwe eigenaar in het pand van voorheen Huize Moniek dus daar komt binnenkort weer wat, verder kan je dan nog in Utrecht terecht bij Utrecht Prive of Privehuis La Cloche, en dan heb je het wel gehad in de regio midden Nederland qua privehuizen denk ik zo.

                Comment


                • #33
                  Op een donderdagmiddag had ik last van plotseling opkomende geilheid. Op de website gekeken wie er die dag aan het werk waren, en daar stond ook Kim bij. Ik heb snel gebeld of ze beschikbaar was en ze zou de hele dag al bezet zijn. Oh nee, hoorde ik aan de andere kant van de lijn, ze was over 7 minuten beschikbaar😋. Ik als een gek de auto gepakt en gedreven door opwinding kwam ik enkele minuten te laat aan. Ik kon gelukkig recht voor de deur mijn auto parkeren en werd binnen gelaten door één van de DVP's. Plaatsgenomen in één van de kamers waarna de gastvrouw naar mij toe kwam. Haar aangegeven dat ik een afspraak had met Kim, maar ze keek een beetje verrast en ging het navragen. Het bleek dat Kim vanwege de lunch toch niet beschikbaar was, he wat jammer.😪 Er werden mij toen drie andere mooie meiden voorgesteld, maar daar heb ik vriendelijk voor bedankt en aangegeven dat ik een andere keer terug zal komen.
                  Al mijn vorige afspraken gingen wel allemaal goed, dus bij een volgende opkomende bui van geiligheid zal ik proberen minder ad-hoc te bellen en kijken of het lukt om een gezellig uurtje met Kim door te brengen.
                  Nu alweer zin in.

                  Comment


                  • #34
                    House of Dreams is echt wat de naam al zegt: daar komen je dromen uit. Wat een prettig huis, een heerlijke dames, super ontvangst. Als mijn portemonee het toeliet was ik hier elke dag...
                    Hopelijk kunnen we hier nog vele jaren terecht!!

                    Comment


                    • #35
                      en vandaag weer slotdag van de recensie aktie voor afgelopen maand, morgen maken ze de 20 prijswinnaars weer bekend, is gelijk te zien in de recensies die gepost worden, lijkt wel een transferdeadline die ook vandaag is in het voetbal

                      Comment


                      • #36
                        ja haha, voor mij ook eerlijk gezegd een reden om lid te worden her en mijn ervaringen met met de dames van plezier te gaan delen. Ook wel leuk om te doen merk ik nu al moet ik nog wel wennen wat ik dan precies moet delen en schrijven van mijn sekservaring met een meisje. Alsof ik mijzelf een beetje bespiedt voel haha.

                        Comment


                        • #37
                          Ik heb vaak daar geweest er zijn leuke dames en met goede service

                          Comment


                          • #38
                            We zijn benieuwd naar je recensies dan!

                            Comment


                            • #39
                              Nu ik toch besloten heb om recensies te gaan plaatsen dan ook maar een algemene.
                              Sinds een paar jaar bezoek ik regelmatig HOD of LC. Wat ik zie is dat de kwaliteit steeds hoger wordt. Zowel de dames als ook de gastvrouwen. Je wordt vriendelijk te woord gestaan, zowel telefonisch als ook bij het bezoek.
                              met betrekking tot de dames moet ik heel eerlijk zeggen dat ik nog nooit ( echt nooit) een slechte ervaring heb gehad. Je maakt natuurlijk vaak een afspraak met een dame die je kent. Soms maak ik een afspraak met een dame die ik niet ken (gewoon eens kijken of het klikt). Resultaat: altijd een geweldige ervaring, met als laatste Roxy.
                              Maar ook Lieve, Esmee, Isabel, Lola ( zowel Utrecht als Amersfoort) Ruby, Britt, Emma, Sabine, Felicia zijn in een woord toppers.

                              Zijn er dan helemaal geen nadelen? Ja natuurlijk, keuzestress. Bij meer en meer geweldige ervaringen weet je gewoon niet meer wat je zal kiezen. Maar dat nadeel is niet te wijten aan de privehuizen maar zal ik zelf moeten oplossen.

                              HOD en LC ga zo door, succes, en laten we hopen op een mooie herfst.

                              Comment


                              • #40
                                Sluit me bij de lovende berichten aan. Was hier nog nooit geweest maar een verademing. Leuke gastvrouw. Ging er compleet neutraal in. En niet teleurgesteld. Kan zomaar eens een vast bezoekadres worden.

                                Comment


                                • #41
                                  Ik kom zelf graag bij hun filiaal in Utrecht www.privehuislacloche.nl, wel wat minder keus in dames, maar nu een paar topdames en Nederlands en blond en goodlooking. En Utrecht is voor mij wat gemakkelijker qua vervoer, maar bij Amersfoort ook paar leuke tot topervaringen mogen meemaken hoor

                                  Comment


                                  • #42
                                    HOD is top, discreet, aardige gastvrouw en veel keuze. Twee weken geleden bij Barbara geweest, echt een super ervaring. Een prachtige vrouw die volop mee doet.

                                    Comment


                                    • #43
                                      House of Dreams heeft een duidelijke website en hierop staan vele lekkere dames. Helaas ben ik er maar een aantal keer geweest. Het ligt niet op mijn route. Binnenkort ga ik een afspraak maken.

                                      Comment


                                      • #44
                                        House of Dreams en La cloche hebben de zelfde eigenaar. Uit ervaring kan ik over beide zeggen dat het tophuizen zijn. Ik woon er respectievelijk 2 / 3 uur vandaan, en toch ga ik helemaal hierheen.
                                        Een combinatie van veiligheid, vrouwvriendelijkheid en vooral leuke lieve dames, dat zie je bijna nergens anders.

                                        HOD kom ik vaker, omdat deze dichter in de buurt zit. Bij HOD goede ervaringen gehad met Debby voordat corona een ding werd, die komt nu weer terug, aanrader! Ook Kim, Bella voordat ze naar Almere ging. Felicia, veel toppers, en ik heb er wel een paar in mijn hoofd zitten om een keer te bezoeken.

                                        La cloche het zelfde, veel mooie dames. Roxy is een winnaar, met afstand de beste ervaring tot zover.

                                        Beide huizen hebben ook op de websites staan welke extra's de dames doen, iets waar veel andere huizen nog wat kan leren, onbegrijpelijk dat zoveel andere huizen dit niet doen, dit was een van de redenen dat ik ooit mijn eerste trip heb gemaakt, naar bella, voordat corona bestond. Looking at you, DS, leer hier eens van!

                                        Ik denk dat iedereen dat de sites van HOD/lacloche gezien heeft, in zijn hoofd wel een lijstje dames heeft dat ze willen zien. Als je twijfelt, gewoon doen!
                                        HOD krijgt de laatste tijd steeds meer dames erbij, sommigen hebben (nog) geen foto's, maar ik ga het denk ik binnenkort toch aandurven, dat was bij Roxy ook een succes.

                                        Als je recenties schrijft, kun je soms ook prijzen winnen, tijd met dames. Daar heb ik een keer een half uur gewonnen als nr 4, echt leuk dat zoiets je kan gebeuren en je ook echt kans maakt, en je kunt ook kiezen in welk van de twee huizen je het wilt gebruiken!

                                        Gewoon doen.

                                        Comment


                                        • #45
                                          Per gemeente zijn die regels wat anders, maar in het algemeen mogen privehuizen en clubs niet adverteren met onveilige sexhandelingen en daarom zie je nooit pijpen zonder condoom staan of zo. Terwijl als een meisje zelf een advertentie zet dan mag het wel,

                                          En zo mogen raamdames weer in Amsterdam geen online advertentie zetten, gebeurd overigens wel. Maar ook zo raar iets, waarom mag dat niet? Overheid heeft altijd de mond vol van vrijheid en zelfstandigheid voor sekswerkers maar ze leggen zelf de meeste regels op, als een soort pooier, wel belasting betalen maar voor de reste geen enkele rechten, als dat geen pooierschap is. Als die lockdown komt dan geven de overheden ook niet thuis. Zij maken die dames tot slaven, niet iemand anders.

                                          Comment


                                          • #46
                                            Wie weet gaat de komende 4 jaar wel van alles veranderen. Krijgen vrouwen gelijke rechten, gelijke salarissen, sekswerkers eerlijke behandeling, pensioenopbouw -zoals iedereen-, uitkering tijdens lockdowns, worden sekswerkers erkend als een normaal beroep, niet meer gediscrimineerd bij hypotheken en weet ik allemaal wat, en worden ze menselijk met fatsoen behandeld. Dat zou nederland wel een stukje verbeteren, en dat zou ik oprecht verwelkomen.

                                            Of er veranderd radicaal niks, dat lijkt me helaas waarschijnlijker.

                                            Comment


                                            • #47
                                              Voorlopig komt er een lockdown aan van minimaal 3 weken en ik sta niet vreemd te kijken dat prostitutie daarin wordt meegenomen met naakt contact etc. Dus vandaag nog snel even naar de dames van plezier gaan!

                                              Comment


                                              • #48
                                                Valt gelukkig nog wat mee, alles moet om 18 uur dicht zijn dus we kunnen gewoon neuken tot 18 uur!

                                                Comment


                                                • #49
                                                  inmiddels is die regel bijgesteld naar 17 uur

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Helaas voor de 2e keer binnen 4 weken kon ik niet even gebruik maken van de douche op de kamer. De vorige keer de douche van een rood bad, vandaag van een wit bad. De douche spuit alle kanten uit en is kapot, zeggen de dames me dan. Maar ze zeiden ook dat als je een kamer met bad wilt, je extra moet betalen. Dat snap ik wel, maar ik hoef geen kamer met een bad. 1 minuutje om even mijn kop af te douchen is genoeg, dan kan ik tenminste fatsoenlijk bij mijn nog te bezoeken klant aankomen. Nu sta je een beetje armoedig voor een wastafeltje, zoals bij een raamdame. Als dit mijn bedrijf was dan had ik er nl direkt iemand naar laten kijken en er mogelijk een andere kop op laten zetten. Je presenteert je immers als een comfortabel privéhuis, en een vermogen zal het niet kosten. Bij het rode bad was volgens de dame de douche al weken niet goed. Vreemd, want als iemand een kamer met bad boekt dan zal de douche toch ook moeten werken. Ik heb mijn twijfels over het “kapot zijn” van de douches. Ik denk eerder dat het moeten schoonmaken of droog maken de reden is dat je er geen gebruik van mag maken. Ik had slechts 50 minuten gebruik gemaakt van mijn geboekte uur, en inclusief de extra’s voor de dame ben ik een fors bedrag kwijt waarvoor ik een hele dag in een luxe Duitse saunaclub kan verblijven, inclusief een uur relaxen met een dame, alle maaltijden, onbeperkt drankjes, sauna, bubbelbad, douches, etc.
                                                    Jammer. Verder een prima huis.
                                                    Last edited by Hazelnoot; 09-12-2021, 19:54.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X