Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen - Privehuis House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 269-271

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Algemeen - Privehuis House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 269-271

  http://privehuishouseofdreams.nl/


  SM Studio - Amersfoort

  http://www.smstudio-amersfoort.nl/

  Telefoon: 033 461 3293

  E-mail: info@privehuishouseofdreams.nl & info@smstudio-amersfoort.nl

  Openingstijden:

  maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 23:00 uur
  zondag 12.00 tot 22.00 uur

  Adres www.privehuishod.nl

  Speelagenda aanwezigheid Meesteressen online te volgen via http://www.smstudio-amersfoort.nl/agenda/

  Afspreken of nadere info opvragen kan het beste en het snelst telefonisch tijdens openingstijden via de gastvrouw/heer, omdat men niet continue in de email online kan zijn

  Bij ons in House of Dreams staat respect en vrijheid voor de dames/meisjes die bij ons ontvangen op nummer 1, en dat zult u ook merken aan de fijne en ongedwongen sfeer.

 • #2
  Mooie en leuke dames in dit huis. Ben er al verschillende keren geweest en nooit teleurgesteld vertrokken!

  Comment


  • #3

   Comment


   • #4
    Ze hebben alleen gastvrouwen

    Ik kom er nu een jaar, en veel verschillende leuke meiden voor mij, ik vermaak mij er prima

    Comment


    • #5
     Gisteren hadden ze samen met hun andere vestiging La Cloche in Utrecht een Black Friday aktie, het was er heel erg druk

     Comment


     • #6
      Shit die heb ik weer gemist , maar goed de tarieven zijn nog steeds leuk t.o.v. andere privehuizen clubs of raambordelen

      Comment


      • #7
       Ben nu twee keer in dit huis geweest. De eerste keer kwam mijn date niet opdagen. De gastvrouw heeft m.i. haar best gedaan om nog contact te krijgen. Ik werd ook voorgesteld aan de enkele dame die op dat moment (het was erg druk) wel beschikbaar was. Dat er ook nog een ander meisje zich uitdagend kwam voorstellen hoewel die eigenlijk al een andere afspraak had, kan ik op zich wel waarderen. Dat gaat haar tzt nog een bezoekje opleveren. De tweede keer had ik meer succes. Mijn date was er wel en omdat ik nog vroeg was, gaf de gastvrouw me meteen een korte rondleiding (het was duidelijk wat stiller dan de vorige keer). Ik kreeg dus een keuze uit de verschillende nette kamers.
       Samenvattend: Vriendelijke, gastvrije ontvangst, nette kamers en er leek beide keren een gezellige sfeer te hangen. Het ging ook allemaal niet gehaast, geen gebons op de deur, ik kreeg rustig de tijd om af te ronden en afscheid te nemen.

       Comment


       • #8
        het is een prettig sfeervol en schoon huis, en steeds meer sexy dames daar werkzaam met goede service. Wordt er ook steeds drukker, tuurlijk zijn er stillere momenten, maar als er meer dames gaan werken betekent dat ook dat er meer klanten zijn, doen ze ook slim met sexy dames van hun andere privehuis House of Dreams ook dagen te laten inplannen in Utrecht

        Comment


        • #9
         De ontvangst bij HOD is altijd prettig. Je komt nooit andere klanten tegen en de gastvrouwen zijn allemaal vriendelijk. Ook als je even moet wachten op je afspraak is dat nooit een probleem. Tophuis!

         Comment


         • #10
          Ik kom nog niet zolang bij HOD maar telkens was het een prettige ervaring. Met name door gastvriendelijkheid van de gastvrouwen. . Vaak was het druk maar desondanks kon ik meestal wel een keuze maken.
          Binnenkort zal ik weer naar HOD gaan.... . .

          Comment


          • #11
           ja het is er zeker vaak druk, maar op de kamer met een leuke meid heb ik daar geen last van, en nu de gang bordeel knallend rood bloemenbehang, wel een verbetering

           Comment


           • #12
            Ik ben er nog niet geweest, maar wat ik enorm kan waarderen is dat ze bij vragen via email echt de tijd en de moeite nemen om die uitgebreid en respectvol te beantwoorden. Ik had toch wel een paar kritische vragen, op sommige punten maakt dit huis andere keuzes dan veel andere huizen. Maar ze hebben me duidelijk uitgelegd hoe het zit en dat kan ik enorm waarderen en dat geeft ook vertrouwen.
            Lang niet alle huizen nemen de moeite om je emails goed te beantwoorden, HOD dus wel!

            Comment


            • #13
             Vergis je niet hoeveel emails privehuizen krijgen en hoeveel onzin daar tussen zit, veel privehuizen zien hun emails amper of verwijzen naar hun website waar vaak de info wel op staat, of ze hebben een automatische reply op hun email zitten. Iedereen werkt nu eenmaal anders. En je kan het nooit voor iedere klant goed doen of zoals zij willen. Want iedereen heeft weer een ander verwachtingspatroon.

             Comment


             • #14

              Comment


              • #15
               ze zijn ook weer open en direct mooie bezetting, meeste meiden terug en paar nieuwe, en het is er stervensdruk met klanten1e keer kon ik niet terecht alle kamers vol, 2e x ook niet maar gisteren dan wel geluk gehad

               Comment


               • #16
                Afspraak maar toch ook weer niet.

                Laat ik beginnen bij het begin. Deze recentie is geen slecht sprekerij over Joy maar dat zal duidelijk worden uit onderstaande.

                Al enige tijd lees ik hier de recenties over HOD te Amersfoort en de daar werkende dames. Met name de recenties en de advertentie van Joy vielen mij op. Er zat geen enige negatieve recenties tussen dus ik overtuigd gisteren telefonisch een afspraak gemaakt met Joy bij de gastvrouw. Het begon al goed want de 1e keer bellen werd er al niet opgenomen. Kan gebeuren dus ik een 2e keer bellen. Ja er werd opgenomen. Volgens de agenda zou Joy dinsdag aanwezig zijn dus een afspraak gemaakt met de gastvrouw., die overigens met een accent sprak. Geen probleem tot dusverre maar het bleek anders dan gedacht. Joy was niet beschikbaar op de door mij gevraagde tijd maar pas om 13.15 uur zou zij beschikbaar zijn. Okay, nog geen probleem, even wat werktechnisch omzetten en voor dat tijdstip de afspraak vastgezet. Vol goede moed trok ik dus vandaag richting Amersfoort. Omdat ik niet in de buurt woon/werk toch al gauw 40 km rijden. De navigatie bracht mij waar ik wezen wilde en volgens de melding zou ik om 13.08 uur aankomen. Eenmaal aangekomen even de bel zoeken en aanbellen. De gastvrouw, een ander die ik gisteren aan de telefoon had, vroeg mij of ik een afspraak had en ik bevestigde volmondig JA met Joy. Waarop zij mij vertelde dat ik te laat was en dat de afspraak om 13.00 uur stond in de agenda. Nu snap je dat ik even uit het veld was geslagen want lag het nou aan mij en is er gisteren e.e.a foutief in de communicatie geslopen. Beide kan maar ik wist toch echt zeker dat ik hem om 13.15 uur had staan. Joy had net omdat ik tel laat was al een andere date en was dus niet meer beschikbaar. De allerliefste gastvrouw heeft nog voorgesteld om een andere dame te kiezen die zich dan ook keurig voorstelden maar sorry voor de aanwezige dames er was niet echt een bepaalde klik, geheel de schuld mijnerzijds, dat ligt niet aan jullie maar ik was eigenlijk teleurgesteld dat mijn afspraak met Joy niet kon doorgaan. Helaas was Joy verder de middag bezet en zou zij pas tegen 3 uur weer beschikbaar komen. Nu had ik ook de advertentie van Kim gezien en omdat ik op blond val nog aan de gastvrouw gevraagd wanneer Kim dan beschikbaar zou komen maar ook dat ging vanmiddag helaas niet meer lukken. Voor mij dus geen leuke tijd met Joy vandaag en kon ik aan de reis van 40 km weer terug gaan beginnen.

                Nogmaals, deze recentie is geen verwijt naar of aan Joy, de andere dames of aanwezige gastvrouw. Fouten worden er gemaat maar zuur voor mij is het vandaag wel.

                Ik laat mij zeker niet uit het veld slaan en zal nogmaals een afspraak met Joy proberen te maken zodra het werktechnisch dit weer toelaat

                Comment


                • #17
                 Kom ik hier nu aantal maanden en ik heb er vaak naar mijn zin. Het is er vaak druk en ik vind het knap hoe ze dan die klanten bedienen door 1 gastvrouw die ook nog de telefoon met regelen en de meiden moet aansturen naar welke kamer en watvoor drankje voor de klant. En natuurlijk is soms het ene meisje leuker dan de ander, dat is altijd verschillend.

                 Comment


                 • #18
                  Mooie seksclub met een goede service graad, ik vind het fijn dat de twitter en website altijd up to date is...ga zo door!

                  Comment


                  • #19
                   detail het is geen club maar een privehuis dus je komt geen andere klanten tegen en er is geen bar

                   Comment


                   • #20
                    House of Dreams Amersfoort heeft vriendelijk personeel je krijgt een drankje bij aankomst er wordt in elke kamer muziek afgespeeld en wat betreft de kamers die zijn allemaal fantastisch en schoon. Genoeg ruimte en voldoende zweer om er voor te zorgen dat je date een succes wordt. Ook zijn de kamers geluidsstil ik ben er nu aantal keer geweest en heb nog nooit iemand anders gehoord terwel het soms echt druk is. Ook je privacy word goed mee omgegaan je komt geen andere klanten tegen in de loopgangen wel andere meiden maar dat is juist leuk.

                    Ben bij verschillende meiden geweest en tot nu toe alles naar wens er word goed naar je geluisterd wat je wensen zijn en wat je kan verwachten. De meiden zien er fantastisch uit en ruiken heerlijk. Ook is het gezellig en niet zo zakelijke.

                    De locatie is echt fijn omdat je altijd voldoende parkeergelegenheid is in de straat. Ik kom hier graag terug.

                    Mijn persoonlijke favoriet JOY !!

                    Comment


                    • #21
                     ik ga snel weer langs om tasha weer te proeven, wat een fijn huis en wat een toppers!

                     Comment


                     • #22
                      schrijf dan een recensie over Tasha, als je bij haar geweest bent in haar recensietopic hier http://www.citygirl.nl/node/12708 en dan een paar zinnen met wat je meegemaakt hebt en gedaan hebt, dan hebben we er allemaal wat aan

                      Comment


                      • #23
                       Helaas is House of Dreams ook nu gesloten zoals alle prostitutie door de huidige lockdown in Nederland tot in ieder geval 19 januari...

                       Comment


                       • #24
                        Ik wens HoD en de dames heel veel sterkte de komende tijd. Ondanks de maatregelen wens ik ook iedereen toch hele fijne feestdagen en ik zal HoD ook weer zsm bezoeken wanneer het weer mag.

                        Comment


                        • #25
                         Oh, wat mis ik de gang naar House of Dreams in Amersfoort. Ik vind het altijd weer een hele spannende onderneming. Moet zeggen ,een fijne spanning, wat gaat mij overkomen. Stap in de auto,het is voor mij een dik uur rijden en mijn heeft zit vol met wat ik misschien ga beleven. Ik heb van te voren Amy geboekt waar je,als het mij lukt,lekker met haar kan neuken maar ook gezellig kletsen. Onder het rijden neemt de spanning toe, soms klappert mijn voet op het gaspedaal van spanning !!!! Aangekomen op de Soesterweg,even kijken waar ik kan parkeren loop ik naar nummer 269 bel aan de deur wordt open gedaan door een lieve gastvrouw en vraagt of ik geboekt heb. Dan wordt ik begeleid naar een van de mooie kamers,en dan wachten in dit geval op Amy. De deur gaat open en daar is ze dan (heb haar al een keer geboekt) de spanning zakt naar mij kruis in dit geval, en beleef een heerlijk uurtje. Door de corona kan dat allemaal niet en moet ik de hand aan mijzelf slaan,als je begrijp wat ik bedoel haha. Wat ik hoop dat ik met veel erotische spanning op de bel druk op nummer 269!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. kus van Kees

                         Comment

                         Working...
                         X