Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tasha, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tasha, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

    Naam: Tasha
    Leeftijd: 35-40
    Uiterlijk: Antilliaans
    Kleur haar: zwart
    Lichaamsbouw: volslank
    Cupmaat: d
    Siliconen: geen
    Piercing: geen
    Tattoo's: geen

    https://www.privehuisalmere.nl/tasha/

    Ja wat moet ik zeggen, dame is heel erg lekker. heeft een mooie massage techniek en kan heerlijk pijpen! Zoenen is ook een absolute go, ze heeft lekkere zachte lippen.
    Last edited by jonyyy; 06-11-2020, 20:05.

  • #2
    vanmiddag bij Tasha geweest in Utrecht bij Privehuis La Cloche, waar ze voorlopig vast wekt omdat ze dat een prettig huis vindt. Het is een vrolijke Antillaanse dame prettig ondeugend gestoord op de goede manier. Wellustig lichaam, volle ronde billen en borsten en een dame die duidelijk weet wat ze doet en volgens mij ook geniet van de sex. Tongzoenen extra genomen en verder pijpen neuken wat top was, en ik had maar een half uurtje dus een volgende x meer

    Maar dan doe ik ook nog mee voor de recensie aktie van dit privehuis want dan maken ze deze week weer 20 prijswinnaars beknd

    Comment


    • #3
      Deze exotische chick lust er wel pap van. niks is haar te dol, en met die lekkere geile volle ass heb ik dan veel pret! Lekker pompen en ketsen in doggie terwijl mijn volle zak met ballen tegen die billen aan kletsen. Ja dat is het leven! Maar ook tongen, pijpen kan deze Tasha als de beste. Dus die ziet mij ook snel weer, dat weet ik wel zeker!

      Comment


      • #4
        afgelopen week in utrecht bij La Cloche geweest en afgesproken met Tasha een antiliaanse dame had al veel gehoord maar haar nog nooit ontmoet Tasha is een heel relaxte dame die goed aanvoelt wat je wil of wat ze moet doen na de financien te hebben geregeld voor de extra s begon het feest ze zoent heerlijk en bij het wassen stond ze lekker tegen me aan de kleine kwam al kijken wat er gebeurde eenmaal op bed gingen we helemaal los heerlijk zoenen strelen vrijen voelen gewoon een echte gfe ze pijpt heerlijk en vol overgave volgens mij geniet zij er zelf ook echt van ik heb heerlijk met haar borsten gespeeld nadat ze haar lichaam met olie had ingesmeerd wat een heerlijke ervaring haar nog in verschillende standjes lekker geneukt en heerlijk in die billen geknepen toen ik haar op zn hondjes nam dat vind ze zalig daarna nog ff massage van haar gehad ik heb een fantastisch uur gehad bij Tasha zeker voor herhaling vatbaar. Tasha ik weet niet of je dit leest maar superbedankt voor de fijne tijd.

        Comment


        • #5
          Tasha gisteren een vol uur mogen ontmoeten op het fijne adres La Cloche in Utrecht. Zit hier nog helemaal blij na te genieten. Wat kan een date een een fijne vrouw het leven toch mooi maken.

          Tasha is echt een royale minares waar de dienst GFE helemaal terecht is. Gepassioneerde volle zoenen, heerlijk in de weer met olie, niet zo maar een beetje pijpen, maar echt het hele zaakje een grote beurt geven. En niet even... maar lekker langzaam, rustig, liefdevol. Tasha heeft snel door waar jouw fijne plekjes zitten, en die pakt ze zo nu en dan nog eens er weer lekker bij.
          Een paar keer zei zij, ja, maar ik geniet er ook van... en dat laat ze merken. Geen moment het gevoel gehad dat ik op moest schieten, ze is leuk en plezierig in het contact. Zeker bereid in te gaan op je vragen.

          Respect voor deze dame, echt een verrassing. Een lieve royale vrouw waar het erg fijn is mee te seksen.

          Comment


          • #6
            Gisteren sinds lange tijd weer eens bij Tasha op bezoek geweest. Moest deze keer naar Utrecht bij La Cloche. Was mijn eerste keer bij dit privéhuis en is uitstekend bevallen. Prettige gastvrouw, mooie indeling van de kamers, en ook de kamer (met jacuzzi) was prima; alleen niet zo groot als bij HoD. De kamer had alleen geen airco waardoor binnen no-time het flink ging dampen. Kwam natuurlijk ook door het hete gezelschap van Tasha.

            Net zoals bij al mijn voorgaande keren met Tasha werd ik weer optimaal verwend met haar heerlijke borsten, lekker poesje, en gulzige mond. Die mond was weer fantastisch bij het tongzoenen en zat ook lekker om mijn stijve paal. De olie vloeide ook weer rijkelijk want daar houdt Tasha ook enorm van en dan is het zalig als ze met haar body over je heen glijdt.

            Het was weer een heerlijke traktatie die ik met Tasha heb gehad dus we kijken alweer uit naar de volgende date. En dat kan voor mij prima bij La Cloche in Utrecht.

            Comment


            • #7
              Vorige week een heerlijke date met Tasha gehad! Echt een dame met ervaring en dat merk je meteen. Eerst heeft ze me heerlijk gemasseerd.. hierbij gebruikt ze haar heerlijk zachte lichaam op de juiste manier! Toen mijn jongeheer er klaar voor was kwam ze lekker bovenop me zitten.. wat een uitzicht! In doggie hebben we het afgemaakt! Tasha het was weer heerlijk met je! Tot snel!

              Comment


              • #8
                Tasha! dat is ook een hele belevenis op zich hoor! Haha, wat een geinige meid met vrolijke en directe energie, humor maar ook volle sexenergie. Was een heel gezellig en lekker uur met haar, kon niet anders zeggen. Rondingen maar wel op de goede manier en een combipakket van extra's op een faire manier aangeboden en uitgevoerd. Zonder te veel in detail te treden heb ik mij meer dan prima met haar vermaakt bij La Cloche in Utrecht

                Comment


                • #9
                  Als je een beetje somber benr dan moet je naar Tasha gaan. Wat een gezelligheid en zeker geilheid.
                  ik zie haar vaak terug in de agenda van verschillende huizen maar elke keer als je haar ziet barst ze van de energie.
                  qua uiterlijk niet helemaal mijn smaak maar het totaalpakket maakt dat ze boven anderen uitstijgt.
                  ze doet wat je afspreekt en kijkt niet op de klok. Voor mij voor herhaling vatbaar

                  Comment


                  • #10
                    Het was al weer ruim een jaar geleden dat ik met deze vrolijke Antilliaanse ondeugd naar de kamer was geweest, mede door die lockdowns natuurlijk. Nou 45 minuten gedaan en Tasha is gewoon leuk en iemand waarvan de positieve energie vanaf straalt en die krijg je dan automatisch ook over jezelf heen

                    Lekker zoenend en elkaar voelen begonnen we waarna zij mijn kleine vriend die inmiddels fier overeind stond wist te vinden om die lekker oraal te gaan verwennen waarna we het in 2 standjes verder zouden afmaken. En nog een lekkere na massage om de tijd vol te maken. Voelde me weer helemaal okidoki

                    Comment


                    • #11
                      Mijn kennismaking met Tasha is in HoD, Amersfoort. Tasha opent ons samenzijn met een uitgebreide reiniging. Met een lekkere ronde tongzoenen kwamen we allebei in de stemming voor een verdere lichaamsverkenning. Alleen al haar heerlijke pijpen maken een bezoek aan Tasha helemaal de moeite waard. Daarnaast is voor mij de verwennerij van haar kutje een heerlijke belevenis om te doen. Tasha had duidelijk plezier in de verwennerij met mijn tong. Het uur met Tasha is een heerlijke afwisseling geweest van tongzoenen, van pijpen en van beffen. Tasha, ik heb genoten.

                      Comment


                      • #12
                        Tasha draait al heel wat jaartjes mee in dit circuit. Meestal ontstaat er dan routine, al dan niet in combinatie met een zekere mate van chagrijn. Bij Tasha niet, integendeel. Ze heeft duidelijk plezier in wat ze aan het doen is. Dat merk je aan de gulle, enthousiaste manier waarop ze sext, maar ook aan hoe ze lacht en grapt. Ik denk dat het onmogelijk is om niet vrolijk van haar te worden.

                        Comment


                        • #13
                          Gisteren naar La Cloche geweest, eigenlijk voor een afspraak met Jenelsy. De gastvrouw was heel vriendelijk, maar bracht mij gek genoeg zonder te vragen of ik een afspraak had direct naar een kamer, waar zich even later plots twee dames aan mij voorstelden. Dat ging zo razendsnel dat ik mij aanvankelijk niet realiseerde dat ik met een voorstelronde van doen had – het leek of ze toevallig langsliepen en mij even begroetten. (Ik heb daar heel geen ervaring mee, dus ik weet niet of dat gebruikelijk is.)

                          Toen de gastvrouw terugkwam informeerde ik haar dat ik een afspraak had met Jenelsy. Helaas bleek dat zij zich had afgemeld. (Hoewel ik begrepen heb dat ze later toch is komen opdagen?) Jammer natuurlijk, en extra vervelend als je net als ik niet in de buurt woont, maar niet getreurd, want Tasha was een van de dames die nog beschikbaar waren. Dat was voor mij geen moeilijke keuze; het voorstellen duurde naar mijn gevoel niet meer dan twee seconden, maar meer had Tasha ook niet nodig om bij mij een goede indruk achter te laten. Wat een lekkere vrouw. Volle billen, mooie borsten met grote tepels, en voor mij minstens even belangrijk een leuk gezicht. Volgens de website is ze 41, maar ik had haar jonger ingeschat. Dat heeft denk ik ook met haar persoonlijkheid te maken. Ze straalt zoals anderen al hebben opgemerkt een en al positieve energie uit en lijkt oprecht plezier te hebben in haar werk.

                          Na even gedoucht en de extra's besproken te hebben pakte Tasha de olie erbij en hebben we elkaars lichaam lekker verkend. Haar borsten liefdevol glijdend over mijn stijve paal is puur genieten en pijpen doet ze vol overgave. Zoenen, beffen, lekker twee standjes geneukt, en pijpend afgemaakt. Wat is dat mooi om te zien, zeg. Ik heb intens genoten; het herhalingsgevaar is groot.

                          Ik hoop trouwens wel dat ze bij La Cloche in de toekomst gelegenheid zien om airconditioning installeren. Ik schaam mij niet en de kans dat ik daar een bekende tegenkom is uiterst klein, dus Tasha zette met mijn goedvinden de deur een stukje open terwijl we ons opfristen, maar ik kan me voorstellen dat niet iedere gast daarop zit te wachten. En voor de dames is het met airco natuurlijk ook een stuk prettiger werken.

                          Comment


                          • #14
                            Maandag avond toch maar weer langs la cloche. Paar vaste dames hadden afgemeld toen maar voor tasha gekozen. Leuk vrolijk en super geile dame die echt van een potje seks houdt👏

                            Comment


                            • #15
                              afgelopen week weer bij Tasha geweest man man man wat een heerlijke vrouw met zoveel passie en inzet gewoon super. na de afhandeling van het finaciele werd mijn jonge heer heerlijk gewassen hier reageerde hij behoorlijk op na op bed te zijn beland heerlijk gezoent met deze dame ze doet dat echt vol overgave ik speelde heerlijk met haar borsten we eindigden in standje 69 maar dat hield ik niet vol en dat had ze ook in de gaten ik vind dat ook een kwaliteit dat een vrouw merkt dat je gaat klaarkomen en dan even de tijd neemt/geeft om bij te komen Tasha is heerlijk op mij komen zitten en had zich goed in de olie gezet heerlijk vind ik dat om naar haar te kijken als ze je berijdt en tegelijk met haar borsten te spelen.
                              na een tijdje heb ik haar op zn hondjes genomen dit vind ze echt heerlijk met het volle uitzicht op haar lekkere kont keek ze geil achterom en moedigde me aan om haar harder te nemen dit kon ik maar even volhouden en spoot vervolgens mijn rubber vol wat een ontlading wat een heerlijke vrouw, de volgende keer neem ik denk ik kamer met een bad ze gaf aan dat heerlijk te vinden, als je Tasha goed behandeld is ze ook goed voor jou....
                              ik zou nog wel een keer een trio willen met tasha en dan nog een donkere dame erbij maar goed dat is een toekomst droom eerst de volgende keer kamer met bad, heren ik kan jullie deze dame van harte aanbevelen ook al zou je niet direct op een donkere vrouw valllen Tasha is een hele lieve lekkere dame die zeker ook geniet..

                              Comment


                              • #16
                                Voor de afwisseling een keer naar La Cloche afgereisd vandaag. Ik ben een groot liefhebber van donkere dames en bij het voorstellen sprong Tasha er daarom direct uit voor mij. Eenmaal op de kamer bleek dat ik de goeie leuze had gemaakt. Wat een vrouw is dit zeg... heerlijk uurtje met haar gehad!

                                Comment


                                • #17
                                  Tasha is niet normaal mijn type vrouw, maar veel dames waren bezet en ze had zo'n vrolijke spontane energie bij het voorstellen dat ik er maar voor ging. En dat is mij niet tegen gevallen. Humor, passie en een heel gezellig mens. Zeer ontspannende en ook inspannende 45 min met Tasha gedaan

                                  Comment


                                  • #18
                                    Afgelopen zaterdag voor het eerst naar La Cloche in Utrecht gegaan. Normaal gesproken is Houde of Dreams in Amersfoort mijn vaste stek.

                                    Aangezien er 2 exotische dames in de agenda stonden naar Utrecht gereden.
                                    Rose was bezet en Tasha was wel vrij. Ik moest 20 minuten wachten. Geen enkel probleem.
                                    Op een gegeven moment werd ik naar de kamer geleid waar Tasha onder de douche stond. Extra's doorgenomen en het feest kon beginnen.

                                    Heerlijke vrouw die weet wat ze doet en vooral geen haast heeft. Ook al was het een half uurtje.
                                    Ze is heel relaxed en daarna zelfs nog even gedoucht en gekletst.

                                    Zeker geen spijt gehad van mijn eerste bezoek aan La Cloche. Dat is voor herhaling vatbaar!
                                    .

                                    Comment


                                    • #19
                                      Net lekker gesext met deze vrolijke gezellige Antilliaanse, die ook van wanten weet in bed kan ik nu na vertellen, want dampende hete sex met alles erop en eraan heb ik gehad en dat was niet te versmaden. Uur me jacuzzi gedaan en dat was een feestje, lekker eerst ontspannen in het warme sopwater met bubbels en dan via een voorspel steeds heter worden en op bed qua sex lekker geil voort gezet. Helemaal toppie!

                                      Comment


                                      • #20
                                        Laatst nog een keer geweest bij de lieve Tasha, mooie vrouw die weet wat een man nodig heeft.

                                        en prachtige antilliaanse vrouw. Heel bijzonder gezicht en erg mooie zachte lichaam met mooie grote borsten en lekker kontje, ik vind haar veel mooier dan op de foto’s. Een echte girlfriend experience, echt top. Neemt de tijd, lekker zoenen, lekker relax vrijen...

                                        Comment


                                        • #21
                                          Tasha gaat nu ontvangen bij ons in Almere: www.privehuisalmere.nl/tasha
                                          Privehuis Almere | www.privehuisalmere.nl | Josephine Bakerstraat 29, Almere

                                          Comment


                                          • #22
                                            Ze had toch veel meer recensies? Ex House of Dreams toch ook?

                                            Comment


                                            • #23
                                              Tasha is alweer weg

                                              Comment


                                              • #24
                                                Ja maar 1 dag gewerkt schijnt in Amsterdam achter de ramen te werken

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Originally posted by Vinnie View Post
                                                  Ja maar 1 dag gewerkt schijnt in Amsterdam achter de ramen te werken
                                                  Ze staat op de agenda bij Amersfoort Privé.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X