Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Jessica, Geleenstraat 100b1, Den Haag

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #51
    Afgelopen week, na een zeer lange tijd deze dame bezocht. Is qua spel met sprongen vooruit gegaan. Na de plichtplegingen werden mijn ballen strak afgebonden en een perfecte cbt behandeling gegeven. Daarnaast werden mijn tepels stevig onder handen genomen. Na een tijdje heerlijk te zijn gepijnigd werd het tijd om mij anaal onder handen te nemen. Zeer goede fisting met haar heerlijk grote hand gekregen. Nadat ze me zeer diep gefist had, vond ze het tijd voor een wandelingetje. Na even bij haar open deur te hebben gestaan, kwam er een andere dame geïnteresseerd voorbij, het bleek haar nichtje te zijn.
    zij ging mee terug naar boven en kreeg haar tweede les in fisting. Moeiteloos maar verbaasd kwam ze tot voorbij de elleboog. Hierna heeft ze nog met klemmen op mijn tepels geoefend. En de grote final kwam in bad waarbij ze allebei mij onder plasten.
    zeer geslaagde sessie na een jaren eerder teleurstellende sessie, blij dat ik het toch weer geprobeerd heb

    Comment


    • #52
      Haar nichtje?? Interessant.... Heb je toevallig een naam?

      Comment


      • #53
        Roxy, hunse 51k3

        Comment


        • #54
          iemand deze dame alweer gespot? (vraag het voor een wandelvriend)

          Comment


          • #55
            Zeg maar tegen je vriend dat ze nog niet terug is.

            Comment


            • #56
              Recent nog eens deze geweldige meesteres bezocht na een lange tijd.

              Had haar geappt en kon binnen 20 minuten naar binnen. Ging dus nog even aan de wandel totdat ik een appje van haar kreeg dat ze klaarstond. Bij het raam zag ik dat ze haar geile latex pakje aan had. Naar binnen en achter haar aan naar boven. Ze heeft echt prachtige dikke billen en kon m’n ogen er niet vanaf houden toen ik achter haar aan liep.

              Eenmaal op de kamer vroeg ze mij waar ik al die tijd was gebleven en of ik een vriendin had. Ik zei ja en dat het nu uit is en dat m’n ex nooit kan geven wat meesteres Jessica mij gaf. Vervolgens ging de kleding uit en kreeg ik wat harde klappen op m’n billen van meesteres Jessica en complimenten omdat ik was afgevallen. Ze pakte m’n lul en dwong me om te dansen.

              Hierna op het bed en geboeid aan handen en voeten. Tevens ging het ooglapje op en was ik dus overgeleverd aan de genade van meesteres Jessica. Werd een paar keer in m’n gezicht gespuugd en afgetrokken. Daarna pakte ze kaarsvet en liet dat over m’n ballen vallen. Wat een intense pijn was dit en vooral omdat ik het niet verwacht had. Meesteres Jessica is harder geworden en dit gaf mij een extra onderdanig gevoel. Daarna begon ze met heftige facesitting sessies waarbij ik echt op het randje zat. Als die billen eenmaal op je gezicht zitten krijg je echt geen adem, maar het was werkelijk fantastisch. Werd hier keihard van en werd gepijpt terwijl ik niks kon zien.

              Daarna ben ik keihard in missionaris stand geneukt door meesteres Jessica en wat een kracht heeft deze vrouw in haar heupen. M’n keeltje werd dicht geknepen en m’n mondje dicht getaped want anders zou ik het echt uitschreeuwen van genot. Terwijl ze mij aftrok kwam ik klaar en moest echt effe tot rust komen. Werd vervolgens nog getrakteerd door de tieten van meesteres Jessica in m’n gezicht en kwam zelfs een tweede keer klaar. Meesteres Jessica gaf me een compliment voor de hoeveelheid zelfs.

              Een ding weet ik zeker en dat is dat ik terug kom bij deze prachtvrouw. Als je houdt van dikke billen is zij de meesteres waar je moet zijn!

              Comment


              • #57
                Ze is verhuisd naar Geleenstraat 100 b1.
                Webmaster svp adres aanpassen.

                Comment


                • #58
                  Recent nogmaals langs de meesteres met de dikste billen geweest. Had haar gevraagd om mij lekker hard aan te pakken hoe zij dat wil en heb dat geweten ook. Werd helemaal vastgebonden met ooglapje en bal in m’n mond. Ballen hard afgeknepen. Kreeg een combinatie van harde zweepslagen op m’n borst, kaarsvet, keiharde klappen in mn gezicht met veel spugen erbij, en tevens een extra lange facesitting waar ik om had gesmeekt. Tijdens het facesitten begon ze me ook diep te pijpen en kon het bijna niet meer uithouden. Kreeg tussendoor ook nog de tepelklemmen op. Wilde het letterlijk uitschreeuwen van genot en pijn tegelijk.
                  Meesteres Jessica is zeker in m’n top 3 gekomen na deze behandeling.

                  Daarna mocht het ooglapje en bal van m’n mond af en moest haar smeken zodat ze mij ging neuken. Please fuck me hard in my pussy mistress! Dwong ze mij te zeggen en zo gebeurde ook. Lag heerlijk te kreunen terwijl ik gepompt werd door m’n favoriete meesteres met haar heerlijke heupen.

                  snel weer maar eens een rondje maken ❤️

                  Comment


                  • #59
                    gisteren stond ze majestueus boven naar buiten te kijken in rood lak, kon geen nee zeggen dus een paar minuten later na alle plichtplegingen stond ik voor haar zodat ze even kon kijken wat voor vlees ze voor zich had, tepels moesten het ontgelden, mocht knielen om tussen haar grote borsten even te herstellen. Na de introductie moest ik op bed gaan liggen voor een rondje sounds, tepelklemmen erop en gaan maar. Tot haar teleurstelling gingen de grotere sounds er niet in. Heet kaarsvet was dan maar het alternatief, door de blinddoek zag ik het niet aankomen en eerst op pik en ballen daarna op tepels, dat was zwaar. Afwisselend deed zij haar handen over mijn neus en mond en kreeg ik spuug van haar.

                    De benen gingen de lucht in met wat geknutsel werd de neukmachine klaargezet en nadat de dildo erin zat ging de blinddoek af en de machine rustig aan. Mrs Jessica liep naakt rond het bed en dat is niet slecht om als 1e te zien. Terwijl de machine een stuk sneller ging kwam ze met haar billen bovenop me zitten, heerlijk formaat en puur natuur, vanzelfsprekend sloten ze me op, wat doe je dan met een paar billen op je gezicht, je gaat met je tong op onderzoek, een gaatje was zo gevonden. Het ritme van de machine ging op vol, tussen periode van billen en likken kwam ze even naar boven, me een mooi uitzicht gevend en weer terug terwijl ze me begon te melken. Helaas hield ik dat maar een paar minuten vol, na mijn eigen zaad geproefd te hebben kon ik even bijkomen

                    Ze vertelde overigens dat woensdag tm zaterdag haar dagen voortaan zijn

                    Top ervaring, ze weet wat ze doet, doet dat met een glimlach en zonder rare dingen

                    Comment


                    • #60
                      Een geweldig goede Meesteres. Professioneel en kundig. Een heerlijk lichaam, en een perfecte uitstraling. Ik ben ondertussen meer dan 20x bij haar geweest. Van simpel fisting en CBT tot extreme piercing. Iedere keer is een sessie verrassend, steeds weer nieuwe dingen, maar soms ook doorbouwent op de vorige sessie. Soms een verleidelijk sexy meesteres, soms een harde meedogenloze Meesteres waar ik niets heb in te brengen (dit was natuurlijk van te voren afgesproken. Mrs Jessica is een van de weinige Meesteressen die ik een carte blanche durf te geven

                      Comment

                      Working...
                      X